- Είναι ο κόσμος μας μια ψευδαίσθηση? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και μπορώ να πω ότι όταν θέλουν μπορούν να γίνουν πραγματικά ενοχλητικά όσο αφορά την ψυχολογία σου, αν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.
Αν ποτέ λοιπόν το σπίτι αυτό μείνει ανίκιαστο κι αφού σας ενδιαφέρει τοσο πολύ η κατάσταση αυτή υπόσχομαι να καλέσω όλους τους ενδιαφερόμενους να περάσουν αν θέλουν την νύχτα τους εκεί.
Αναμένατε.... και καλή πορεία στις αναζητήσεις σας που λυπάμε που δεν μπορώ να τις βοηθήσω τώρα.
φιλικά,
serenite
quote:
απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.....Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.
Αυτή την κοινωνική προσφορά ,τα παιδάκια την ξέρουν. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς παρεξήγηση.![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
quote:
απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και μπορώ να πω ότι όταν θέλουν μπορούν να γίνουν πραγματικά ενοχλητικά όσο αφορά την ψυχολογία σου, αν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
φιλικά ο τυφλός φύλακας και οδηγός της γνώσης
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Παρακαλω πολυ αν γινεται να μου δωσει καποιος πληροφοριες για το σπιτι αυτο η για κατι παρομοιο (δ/νση απαραιτητη και ισως καποιες ακομα πληροφοριες). Στειλτε μου και πμ αν ειναι.
jkr
Ορισμένες συνοπτικές πληροφορίες περιλαμβάνει και η WikiPedia http://en.wikipedia.org/wiki/Gina_Bachauer
Επίσης ένα συνοπτικό άρθρο για την οικία της (μαζί με φωτογραφία του χώρου) http://www.ekdramo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=27
Ένα άρθρο για το τέλος της (διαβάστε τουλάχιστον την πρώτη παράγραφο) http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13348&m=C08&aa=1
Edited by - XD on 18/07/2007 21:37:02
Φίλε XD, πολύ ενδιαφέροντα τα λινκς, όπως πάντα άλλωστε.

10 χρόνια πέρναγα από κει, τίποτα δεν κατάλαβα. Ή πολύ ερωτευμένος ήμουν ή κοιμόμουν όρθιος!!! ![]()
![]()
Ενδιαφέρον πάντως το θέμα, αν και νομίζω ότι δεν είναι το μοναδικό εγκαταλελειμμένο της περιοχής.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
H Bachauer ήταν μία από τις μεγάλες πιανίστριες του 20ου αιώνα και είναι πραγματικά ντροπή το σπίτι της να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση!
Πραγματικά, μου προξένησε μεγάλη εντύπωση η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίσμα. Και υποτίθεται ότι βρίσκεται πλέον στη δικαιοδοσία του Ωδείου Αθηνών, όπως νομίζω ειπώθηκε προηγουμένως.
Τώρα βέβαια δε γνωρίζω κατά πόσο προσφέρεται η τοποθεσία του για κάτι τέτοιο, αλλά ένα κτίριο όπως αυτό, στο οποίο έζησε μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, θα μπορούσε ή θα έπρεπε να στεγάζει σήμερα κάποιο μουσείο μουσικής θεματολογίας. Πόσο μάλλον όταν ελέγχεται από το ίδιο το Ωδείο.
Αλλά τι λέω τώρα, με τη μουσική παρακμή που μαστίζει τη νεοελληνική κοινωνία...
jkr