ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι ο κόσμος μας μια ψευδαίσθηση? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είναι ο κόσμος μας μια ψευδαίσθηση? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

_Nekrothaftis_61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
Burbulithra54Μέλος
25/02/2006, 04:54:24
Μολις επεστρεψα απο το Χαλανδρι.Βαριομουν και πηγα με τον αντρα μου μια βολτα προς τα βορεια.Συγκεκριμενα ο σκοπος μου ηταν το σπιτι της Τζινα Μπαχαουερ το οποιο και εντοπισα.Αν διαβασετε την πρωτη σελιδα του θεματος μας θα καταλαβετε για ποιο πραγμα μιλαω.Προκειται για μια βιλλα στην οδο Προφητη Ηλια στην περιοχη Ρεμα Χαλανδριου.Ειναι κοντα στο θεατρο Ρεματιας πανω στον πεζοδρομο.Βρισκεται μεσα σε ενα οικοπεδο,περιπου 1 στρεμμα οσο μπορεσα να καταλαβω μεσα στο σκοταδι,και αποτελειται απο 3 οροφους.Η αληθεια ειναι οτι δεν κατσαμε πολυ ωρα,και φυσικα ουτε λογος για το ενδεχομενο να μπουμε μεσα!Δυο ατομα μεσα στην ερημια και σε ενα σπιτι με ιστορια πισω του,δεν ειναι οτι πιο ασφαλες!Καπνισα μισο τσιγαρο και φυγαμε.Πραγματικα το ολο σκηνικο ηταν αρκετα τρομακτικο.Η προσβαση ειναι πανευκολη στο εσωτερικο του,καθως τοσο η τσιμεντενια περιφραξη οσο και η εξωπορτα του σπιτιου ειναι σχεδον ανυπαρκτες!!!Αξιζει μια μικρη περιηγηση!Γι'αυτο και ελπιζω σε καποια συμμετοχη οσων ενδιαφερονται.Και δεν μιλαω για βεβιασμενες κινησεις αλλα για μια πρωτη συναντηση γνωριμιας και επειτα με συννεση και πειθαρχια πανω απ'ολα,να πραγματοποιηθει μια μικρη..."επισκεψη".Ελπιζω σε καποιο ενδιαφερον. Υ.Γ.Θα ηθελα επισης να ζητησω συγνωμη αν μερικες φορες χρησιμοποιω λαθος φθογγους στην συνταξη των λεξεων.Η καταγωγη μου ειναι Ιταλικη και οπως καταλαβαινετε μπερδευομαι μερικες φορες.Ευχαριστω.
ARISTEIDIS17Νέο Μέλος
25/02/2006, 11:21:15
Burbulithra54Μέλος
26/02/2006, 00:41:30
Αγαπητε Aristeidi17 πολυ λακωνικος εισαι!Γνωριζεις κατι επι του θεματος?Ολοι οι αλλοι που χαθηκατε?
sereniteΜέλος
27/02/2006, 00:07:11
Καλησπέρα σε όλους,

απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και μπορώ να πω ότι όταν θέλουν μπορούν να γίνουν πραγματικά ενοχλητικά όσο αφορά την ψυχολογία σου, αν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.
Αν ποτέ λοιπόν το σπίτι αυτό μείνει ανίκιαστο κι αφού σας ενδιαφέρει τοσο πολύ η κατάσταση αυτή υπόσχομαι να καλέσω όλους τους ενδιαφερόμενους να περάσουν αν θέλουν την νύχτα τους εκεί.

Αναμένατε.... και καλή πορεία στις αναζητήσεις σας που λυπάμε που δεν μπορώ να τις βοηθήσω τώρα.

φιλικά,
serenite

27/02/2006, 11:15:31
quote:
απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.....Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.

Αυτή την κοινωνική προσφορά ,τα παιδάκια την ξέρουν.

Χωρίς παρεξήγηση.

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

27/02/2006, 12:53:46
quote:
απο την ημέρα της γέννησης μου μέχρι την ηλικία των 15 χρονών ζούσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και μπορώ να πω ότι όταν θέλουν μπορούν να γίνουν πραγματικά ενοχλητικά όσο αφορά την ψυχολογία σου, αν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Τώρα πια το σπίτι αυτό το νοικιάζω σε νηπιαγωγίο ακόμα όμως και τωρα όταν πηγαίνω για το ενοίκιο ή για επίσκεψη στην ξαδέρφη μου που μένει ακριβώς απο πάνω ανατριχιάζω.

Burbulithra54Μέλος
05/03/2006, 22:50:51
Συντομα θα παραθεσω φωτο απο την επαυλη της Τζινα Μπαχαουερ στο ρεμα Χαλανδριου.Ειναι εκπληκτικο.Κανεις για εξερευνηση?To εσωτερικο δεν το εχω επισκεφθει ακομα.Μονη μου ειναι λιγο επικινδυνο.
lancelotΜέλος
06/03/2006, 02:11:08
Αν θες παμε μαζι

06/03/2006, 04:16:34
Προσωπική μου άποψη ότι δεν θα βρείτε τίποτα περίεργο και υπερφυσικό...εκτός βέβαια από σκονισμένα παλιά έπιπλα. Τσάμπα χρόνος θα είναι. Φιλικά

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

Burbulithra54Μέλος
09/03/2006, 22:03:24
Αγαπητε Lancelot στειλε μου e mail το κανονισουμε.
GEO13Νέο Μέλος
23/03/2006, 03:21:06
ΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΙΑΝΙΣΤΡΙΑ!!!!

poltergeistΜέλος
24/03/2006, 07:31:10
Sadromanticghost φιλε μου βλεπω ακομα τα νευρα σου αντεχουν βραδυνες περιπλανησεις σε τετοια ωραια σπιτακια!!!Παντως νομιζω πως το ξερω το σπιτι που λες.Κατι φιλοι μου ειχαν παει εκει αλλα το μονο που ειχαν ως αποτελεσμα ηταν ενα συνεχες βουητο στο μαγνητοφωνο και ριγη(και τα δυο ειναι αμφισβητησιμα,μια λαθος ηχογραφηση και ο φοβος κανουν πολλα)...
BLIND GUARDIANΜέλος
12/04/2006, 23:42:43
Πριν πάτε στο μέρος επισκεφτείτε το με το Google Earth. H προφήτη ηλία είναι αρχη της ροδοδάφνης αρα είναι σαν να μιλάμε για τον ίδιο δρόμο.

φιλικά ο τυφλός φύλακας και οδηγός της γνώσης

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

Burbulithra54Μέλος
14/04/2006, 21:55:22
Αγαπητε Blind guardian σε ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια.Θα το ερευνησουμε!Μενεις κοντα στην περιοχη?
johnnykrΝέο Μέλος
18/07/2007, 11:14:54
Hi guys.Δε ξερω πολλα για αυτο το ζητημα αλλα ειμαι διατεθειμενος να ψαξω εστω και μονος λογω καποιου παρομοιου περιστατικου που συνεβη προσφατα στη Λαμια και ημουν παρων.
Παρακαλω πολυ αν γινεται να μου δωσει καποιος πληροφοριες για το σπιτι αυτο η για κατι παρομοιο (δ/νση απαραιτητη και ισως καποιες ακομα πληροφοριες). Στειλτε μου και πμ αν ειναι.

jkr

XDΜέλος
18/07/2007, 21:29:19
Ενδιαφέρουσα ιστορία, πράγματι πολλά λέγονται για την συγκεκριμένη μεγάλη πιανίστρια..

Ορισμένες συνοπτικές πληροφορίες περιλαμβάνει και η WikiPedia http://en.wikipedia.org/wiki/Gina_Bachauer

Επίσης ένα συνοπτικό άρθρο για την οικία της (μαζί με φωτογραφία του χώρου) http://www.ekdramo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=27

Ένα άρθρο για το τέλος της (διαβάστε τουλάχιστον την πρώτη παράγραφο) http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13348&m=C08&aa=1

Edited by - XD on 18/07/2007 21:37:02

18/07/2007, 22:32:27
H Bachauer ήταν μία από τις μεγάλες πιανίστριες του 20ου αιώνα και είναι πραγματικά ντροπή το σπίτι της να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση!

Φίλε XD, πολύ ενδιαφέροντα τα λινκς, όπως πάντα άλλωστε.

kostakisΜέλος
18/07/2007, 23:00:54
Καλησπέρα σε όλους

10 χρόνια πέρναγα από κει, τίποτα δεν κατάλαβα. Ή πολύ ερωτευμένος ήμουν ή κοιμόμουν όρθιος!!!
Ενδιαφέρον πάντως το θέμα, αν και νομίζω ότι δεν είναι το μοναδικό εγκαταλελειμμένο της περιοχής.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

RankettΜέλος
18/07/2007, 23:15:00
quote:

H Bachauer ήταν μία από τις μεγάλες πιανίστριες του 20ου αιώνα και είναι πραγματικά ντροπή το σπίτι της να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση!

Πραγματικά, μου προξένησε μεγάλη εντύπωση η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίσμα. Και υποτίθεται ότι βρίσκεται πλέον στη δικαιοδοσία του Ωδείου Αθηνών, όπως νομίζω ειπώθηκε προηγουμένως.

Τώρα βέβαια δε γνωρίζω κατά πόσο προσφέρεται η τοποθεσία του για κάτι τέτοιο, αλλά ένα κτίριο όπως αυτό, στο οποίο έζησε μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, θα μπορούσε ή θα έπρεπε να στεγάζει σήμερα κάποιο μουσείο μουσικής θεματολογίας. Πόσο μάλλον όταν ελέγχεται από το ίδιο το Ωδείο.
Αλλά τι λέω τώρα, με τη μουσική παρακμή που μαστίζει τη νεοελληνική κοινωνία...

johnnykrΝέο Μέλος
19/07/2007, 10:28:31
χθες πηγα στο σπιτι της μπαχαουερ..πραγματι πολυ ανατριχιαστικο.το βραδυ τουλαχιστον..πηγα απο την κατω μερια.απο το ρεμα χαλανδριου...παρεπιμπτοντως δε βρισκεται στην ροδοδαφνης..ειναι στην ηρωδου αττικου 29.λοιπον δε μπηκα ''βαθια'' οποτε να ανακαλυψω η να δω κατι.αλλα απ'εξω καθοτανε ενας κυριος και χαζευε το οικημα.ειπε οτι δεν ειναι και το καλυτερο να ψαχνουμε αυτο το σπιτι.δεν μπορεσα ουτε να ρωτησω το γιατι.ισως κατι υπαρχει εκει μεσα.ισως πρεπει να ωρουμε ενα τροπο να το μαθουμε..

jkr