- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε ένα ζευγάρι να αποκτούσε κάθε χρόνο κι από ένα παιδί και μετά θα είχαμε πρόβλημα υπερπληθυσμού κτλ.
Καλά, πάντως με την πολλή προπόνηση αδυνατίζει το σπέρμα σιγά σιγά, οπότε, από ένα σημείο και μετά δεν είναι εύκολο το να πιάσει το ζευγάρι παιδί, πόσο μάλλον αν ο άντρας... προπονείται προ πολλού.![]()
quote:
αυτο λεω και εγω
αν δεχτουμε σαν φυσικο τον ομοφυλοφιλο γιατι να μην δεχτουμε σαν φυσιολογικο και τον ουρολαγνο,κοπρανολαγνο,σαδομαζοχιστη
γιατι να λεμε οτι αυτοι ειναι ανωμαλοι ενω ο ομο ειναι φυσιολογικος;
Δεν με κατάλαβες καλά αγαπητέ gigeni. Eγώ δεν είπα ότι ο ομο είναι φυσιολογικός. Αυτό που ρωτάω είναι με βάση ποιό κριτήριο διαχωρίζουμε το φυσικό από το αφύσικο,το ομαλό από το ανώμαλο. Και απαντώ ότι αν αυτό το κριτήριο αναφερεται στην επιταγή της φύσης για αναπαραγωγή του είδους, τότε ακόμα και η χρήση μέσων αντι-σύλληψης αποτελεί συμπεριφορά η οποία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την οικονομία της φύσης, και άρα αποτελεί μη φυσιολογική συμπεριφορά.
Ποιό άλλο ζώο εκτός από τον άνθρωπο χρησιμοποιεί αντισύλληψη?
Και συνεχίζω λέγοντας ότι, χρησιμοποιώντας πάντα ως κριτήριο τη φύση και τις επιθυμίες της, σεξουαλικές πρακτικές τις οποίες έχουμε μάθει να θεωρούμε φυσιολογικές (με πιο "ανώδυνο" παράδειγμα τον στοματικό έρωτα)δεν είναι καθόλου φυσικές, άρα είναι διαστροφές. Άρα εκτός των φανατικών πουριτανών, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε "πρόβλημα".Γιατί φίλε μου, πως εσύ τη "βρίσκεις" με μια μορφή διαστροφής και ταυτόχρονα αρνείσαι σε κάποιον άλλο το δικαίωμα να τη "βρει" με μια άλλη μορφή?
Η επόμενη ερώτηση λοίπόν είναι ποιός διεστραμμένος κρίνει ποιόν και με βάση τι?
Αν χρησιμοποιήσεις όμώς ως κριτήριο την "αμοιβαία συναίνεση" τα πάντα λύνονται.Το κριτήριο αυτό λέει ότι τα πάντα κρίνονται με βάση την υπαρξη ή όχι αμοιβαίας συναίνεσης μεταξύ των εμπλεκομένων σε μια οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής πρακτικής, σε συνδυασμό πάντα με την διαβεβαίωση ότι δεν θα τεθεί θέμα σωματικής ή ψυχικής ασφάλειας για κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Άρα, και με βάση αυτά, ας δούμε τα παραδείγματα που έδωσες.
Κοπρολαγνεία,ουρολαγνεία,κτηνοβασία: σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ασφάλεια και υγιεία, κίνδυνος διάδοσης μολυσματικών νόσων. Διαστροφή...
Βιασμός:μη συναίνεση,σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική και ψυχική ασφάλεια.Διαστροφή.
Παιδεραστία: μη δυνατότητα συναίνεσης ενός εκ των δύο εμπλεκομένων,κίνδυνος για τη σωματική και ψυκική ασφάλεια ενός εκ των εμπλεκομένων.Διαστροφή.
Σαδομαζοχισμός:Κίνδυνος για τη σωματική ασφάλεια. Διαστροφή,(εδώ να σημειώσω ότι αναφέρομαι στο "σκληρό" σαδομαζοχισμό και όχι στα master/slave roleplayings τα οποία θεωρώ ασκήσεις σεξουαλικής φαντασίας)
Ομοφυλοφιλία: εφόσον υπάρχει αμοιβαία συναίνεση και μη κίνδυνος για τη σωματική ασφάλεια αποτελεί φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά.
Ετεροφυλοφυλία: ακριβώς το ίδιο...
Λοιπόν ή διαλέγεις το κριτήριο της φύσης και έρχεσαι σε αντίφαση με τον εαυτό σου ή το κριτήριο της "αμοιβαίας συναίνεσης" και όλα λύνονται.
Φίλε,Dying_Incubus ελπίζω το συμπέρασμα από τα γραφόμενα μου να μην είναι ότι θεωρώ τα μέτρα προφύλαξης ανώμαλα. Σχήμα λόγου ήταν φίλε μου, με σκοπό να καταδείξω ότι το κριτήριο των "επιθυμιών της φύσης" δεν βγάζει πουθενά.
Φίλε μου για να κρίνεις κάτι ώς φυσικό ή αφύσικο θα πρέπει να το δείς όπως το "βλέπει" η ίδια η Φύση. Και η Φυση, φίλε, δεν δίνει δεκάρα για τον υπερπληθυσμό και τα άλλα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Αν είχε τέτοιο σκοπό θα μας είχε δώσει από μόνη της τα "μετρα προφύλαξης" διαμορφώνοντας το σώμα μας με διαφορετικό τρόπο ή περιορίζοντας τις ορμές μας ή κάτι άλλο.Θα τον είχε βρεί τον τρόπο...
Edited by - Mercury on 08/09/2005 02:24:59
quote:
Φίλε μου για να κρίνεις κάτι ώς φυσικό ή αφύσικο θα πρέπει να το δείς όπως το "βλέπει" η ίδια η Φύση. Και η Φυση, φίλε, δεν δίνει δεκάρα για τον υπερπληθυσμό και τα άλλα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Κι όμως!
Πάρε για παράδειγμα τα ζώα.
Τα ποντίκια και τα κουνέλια πχ αναπαράγονται με γοργότατους ρυθμούς.
Κανονικά αν η Φύση δεν είχε προνοήσει για την ισορροπία στην οικολογική αλυσίδα θα μας είχαν κατακλύσει.
Ο τρόπος όμως που προνόησε είναι με το αυτά τα ζώα να αποτελούν τροφή για κάποια άλλα.
Και να στο θέσω κι αλλιώς.
Η φύση δε μας παρέχει με για να κατοικούμε.
Τα σπίτια είναι ανθρώπινες επινοήσεις για να προστατεύεται ο άνθρωπος και να νιώθει ασφάλεια.
Οπότε και τα μέτρα αντισύλληψης είναι ανθρώπινη επινόηση.
Θέλω να πώ πως δεν πρέπει να αρκούμαστε μόνο σε ό,τι μας παρέχει η Φύση αλλά να πηγαίνουμε και παραπέρα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:Θέλω να πώ πως δεν πρέπει να αρκούμαστε μόνο σε ό,τι μας παρέχει η Φύση αλλά να πηγαίνουμε και παραπέρα.
Καμμιά αντίρρηση,συμφωνούμε απόλυτα.Ποιός είπε ότι πιστεύω κάτι διαφορετικό? Σου είπα και πιό πανω ότι ο χαρακτηρισμός των μέτρων προφύλαξης ως αφύσικα ήταν σχήμα λόγου, με σκοπό να καταδείξω ότι το κριτήριο των "επιθυμιών της φύσης" δεν βγάζει πουθενά.Αν απομονώνεις μια φράση από το κείμενο χωρίς να τη συνδέεις νοηματικά με το υπόλοιπο δεν πρόκειται να καταλάβεις τι και πως το είπα.
Για τα ποντίκια και τα κουνέλια που μου είπες και το πως η Φύση προνοεί δεν θα σου φέρω αντίρρηση -δεν θα σε ρωτήσω τον άνθρωπο ποιός τον τρώει- αλλά θα σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Αφού συμφωνήσω λοιπόν μπορώ να κάνω και εγώ μια υπόθεση.Γιατί να μην υποθέσω λοιπόν ότι και πάλι η Φύση έχει προβλέψει πως ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό από τις νέες γεννήσεις θα αφορά σεξουαλικώς οφοφυλοφιλικά άτομα. Μειώνοντας το ποσοστό των ανθρώπων που έλκονται σεξουαλικά απο το αντίθετο φύλλο ταυτόχρονα μειώνονται και οι γεννήσεις όπως επίσης μειώνεται και η πιθανότητα εμφανίσεως φαινομένων υπερπληθυσμού. Μια υπόθεση με βάση τη δικιά σου άποψη.
Όπως βλέπεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση η ομοφυλοφιλία βγαίνει ακόμα πιο "φυσική" συμπεριφορά, αφού απλά ακολουθεί πιστά τις "επιταγές" της Φύσης.
Τώρα μου ήρθε και η απάντηση στο ερώτημα που (δεν) σου εκανα πιό πάνω. Τον άνθρωπο ποιός τον τρώει? Μα ο ίδιος ο άνθρωπος!!! Είναι το μοναδικό πραγματικό παμφάγο της φύσης,αφού "τρώει" ακόμα και τους ομοίους του !
quote:
Τώρα μου ήρθε και η απάντηση στο ερώτημα που (δεν) σου εκανα πιό πάνω. Τον άνθρωπο ποιός τον τρώει? Μα ο ίδιος ο άνθρωπος!!! Είναι το μοναδικό πραγματικό παμφάγο της φύσης,αφού "τρώει" ακόμα και τους ομοίους του !
Σωστό!
Τον άνθρωπο τον "τρώει" ο ίδιος του ο συνάνθρωπος και δυστυχώς οι λόγοι είναι πολλοί. ![]()
Τώρα, αν αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας και κυριολεκτικά, εκεί να δείς γλέντια! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Καταρχάς, θεωρώ ότι είναι δικαίωμα του καθενός να έχει ό,τι σεξουαλικές προτιμήσεις θέλει. Είναι όμως και υποχρέωση του καθενός να κρατάει την ερωτική του ζωή προσωπική, στο δικό του δωμάτιο και στο δικό του κρεβάτι, ό,τι γούστα κι αν έχει. Η ερωτική μας ζωή δεν προσφέρεται, κατά την γνώμη μου, για να κάνουμε φιγούρα στους άλλους. Ούτε είναι σωστό να απαιτούμε από τους άλλους να αποδεχτούν ως ορθά τα όποια ερωτικά μας γούστα. Αυτά είναι προσωπικά και υποκειμενικά. Για αυτό δεν μου αρέσουν ούτε οι άντρες και οι γυναίκες που το παίζουν σύμβολα του σεξ (ακόμα και φίλοι και γνωστοί μας εννοώ), αλλά ούτε και οι ομοφυλόφιλοι που προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό (ως προς την φύση).
Ο κανόνας της φύσης είναι η ετεροφυλοφιλία. Η ομοφυλοφιλία είναι εξαίρεση. Μπορεί να δεχόμαστε και να σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν μπορούμε να διαστρεβλώνουμε την ουσία της φύσης. Κάποια πράγματα έτσι είναι φτιαγμένα, όπως να το κάνουμε.
Το θέμα όμως για μένα είναι άλλο. Δεν ξέρω αν έχετε δει τις εκπομπές του Κούλογλου "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα", που αφορούσαν την διατροφή μας, τα φυτοφάρμακα, τις χημικές ουσίες και τα κινητά τηλέφωνα. Το συμπέρασμα αυτών των εκπομπών ήταν ότι πλέον περνάμε σε έναν κίνδυνο πολύ ευρύτερο: την μετάλλαξη της φύσης. Πέρα από τις διάφορες αρρώστιες (καρκίνους κλπ) που έρχονται ως συνέπειες των φυτοφαρμάκων και των χημικών και πλαστικών που έχουν κατακλύσει την διατροφή μας, μια σημαντική συνέπεια είναι η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Αυτή η θηλυκοποίηση δεν παρατηρείται μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα.
Στις εκπομπές που σας λέω τονιζόταν ότι πάρα πολλές από τις χημικές ουσίες που έχουν κατακλύσει την διατροφή μας γίνονται δεκτές από τον οργανισμό μας ως θηλυκές ορμόνες, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτήν την θηλυκοποίηση. Ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος σε περιοχές που δέχονται πολλά φυτοφάρμακα.
Σε κάποια είδη ζώων ήδη παρατηρείται μείωση του αριθμού τους, για τον λόγο ότι πλέον τα αρσενικά αποφεύγουν τα θηλυκά, και γιατί πλέον έχει πέσει κατά πολύ η ποιότητα του σπέρματός τους.
Δεν είναι τυχαίο το εξής (και από συζητήσεις μου με γιατρούς): το σπέρμα των παππούδων μας είχε κατά μέσο όρο 100.000 με 150.000 σπερματοζωάρια ανά κυβικό εκατοστό. Στη σημερινή εποχή ο μέσος όρος είναι 20.000 με 25.000 σπερματοζωάρια ανά κυβικό εκατοστό. Επίσης έχει πέσει η ποιότητα και η κινητικότητα των σπερματοζωαρίων σε σύγκριση με το παρελθόν. Σε 100 με 200 χρόνια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.
Πέρα από την αύξηση κάποιων ανωμαλιών στα γενετικά όργανα των αγοριών (κρυψορχίες κλπ) που παρατηρείται τις τελευταίες δεκαετίες, εγώ θα ήθελα να προσθέσω και μια προσωπική μου παρατήρηση: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι που γνωρίζω έχουν λιγοστά γένια ή και απλό χνούδι ή μόνο κάποιες τριχούλες στο πρόσωπο. Παλιά οι «σπανοί» σπανίζανε. Τώρα, λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι πάρα πολλοί.
Πολύ φοβάμαι με όλα αυτά, μήπως πλέον αλλάξει η φύση και αλλάξει και ο άνθρωπος, όπως τον γνωρίζαμε για χιλιετίες. Το συμφέρον των βιομηχανιών και των εμπόρων είναι να βγάζουν κέρδος (χαρακτηριστικό είναι το εξής: γνωστοί μου κερασοπαραγωγοί μου έλεγαν ότι ο έμπορος τους δεν αγοράζει τα κεράσια τους αν δεν τους έχουν ρίξει τόσα κιλά από το τάδε φυτοφάρμακο). Το συμφέρον, όμως, των παιδιών μας είναι να χτίσουν έναν υγιή οργανισμό, χωρίς χημικές ουσίες και φυτοφάρμακα. Υπό αυτή την προϋπόθεση, αν κάποια γίνουν ομοφυλόφιλοι θα είναι κάτι το απολύτως σεβαστό. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε μια κοινωνία της οποίας τα παιδιά ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ομοφυλόφιλοι εξαιτίας των ουσιών που όλοι μας προσλαμβάνουμε με την διατροφή. Αυτά τα παιδιά κανείς δεν τα ρώτησε αν θέλουν.
Ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε σαν πολίτες να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τρόπους για να δώσουμε ένα οικονομικό «μάθημα» σε όλες αυτές τις βιομηχανίες και σε όλους αυτούς τους εμπόρους που πλουτίζουν ποτίζοντάς μας φαρμάκια. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
ως προς τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε προς αυτά τα άτομα είναι οτι αν κάποιος δεν το δείχνει και δεν είναι προκλητικός απέναντί στους γύρω του θα πρέπει να του φερόμαστε κανονικά κ να μη βάζουμε ταμπέλες..
Ριξτε και αλλα κου(τ)σουρια στην πυρα.
Τι φοβομαστε ;
Μην κλονιστει το αθλιο οικοδομημα που δημιουργησαμε και ζουμε;
Πως ξεφευγει καποιος απο το οτι ειναι βιαιος ; Καταδικαζοντας τη βια;
Ολη αυτη η συγχυση μεσα μας απο αλληλοσυγκρουομενες ιδεες που προσπαθουν να διατηρησουν την φαινομενικη ασφαλεια που ζουμε , ειναι η αιτια της παγωνιας και της σκληροτητας.
Και αυτο δεν καταστρεφει μονο τους ομοφιλοφιλους.
Ας ελπισουμε να μη γινουμε μειοψηφια αλλωστε γιατι η πυρα δεν κανει διακρισεις.
quote:
Μήπως αλλοιώσει των κοινωνικο-σεξουαλικό ιστό της ανθρωπότητας παραπάνω από όσο είναι ήδη αλλοιωμένος?
Δεν χρειαζεται να ανησυχεις γι'αυτο προς το παρον.
Αν συνεχισουμε ετσι ισως δεν μεινει τιποτα για να αλλοιωθει.
Ευγνωμοσυνη
ο,τι γινεται μεταξυ ενηλικων με κοινη συναινεση, ειναι "ομαλο", με την εννοια του "δεν μας νοιαζει τι κανει ο αλλος στην κρεβατοκαμαρα του", εκτος κι αν ειμαστε (στερημενοι) ηδονοβλεψιες, (στερημενες) κατινες, ή (στερημενοι) ιεροεξεταστες
εξαιρουνται οι σεξοψυχολογοι, στους οποιους ανηκει η διατυπωση με τα μπολντ και με την οποια συμφωνω απολυτα
μενουν εκτος "ομαλοτητας" η παιδεραστεια, ο βιασμος, η κτηνοβασια και η νεκροφιλια (απλα γιατι ο αλλος δεν συναινει ή δεν μπορει να συναινεσει ή να αρνηθει)
ΥΓ. πριν μερικα χρονια μια διαφημιστικη αφισα εταιριας μαγιω που παρουσιαζε δυο κοπελες σε αισθησιακες ποζες, κατηγορηθηκε σε τηλεοπτικη εκπομπη απο ομοφυλοφιλο ως "παρασυρουσα τα παιδια μας στην ομοφυλοφιλια"
- φαουλ στη μικρη περιοχη! ![]()
τα παιδια μου και καθε παιδι δεν μπορει να τα παρασυρει κανεις να κανουν κατι που δεν θελουν - μονο με την βια
η ερωτικη προδιαθεση ειναι εκ γεννετης (σαν τον Μαξιμο Τορκεμαδα ενα πραμα
)
ΥΓ.2 στις προηγουμενες εκλογες κατηγορησαν τον Γιωργακη οτι ειχε συμβουλο τον Βαλλιανατο - εγω θα τον εβαζα υπουργο παιδειας, γιατι ειναι πολυ λιγοτερο υποκριτης απο ολους τους αλλους υποψηφιους για τη θεση...

quote:
ο,τι γινεται μεταξυ ενηλικων με κοινη συναινεση, ειναι "ομαλο", με την εννοια του "δεν μας νοιαζει τι κανει ο αλλος στην κρεβατοκαμαρα του", εκτος κι αν ειμαστε (στερημενοι) ηδονοβλεψιες, (στερημενες) κατινες, ή (στερημενοι) ιεροεξεταστεςεξαιρουνται οι σεξοψυχολογοι, στους οποιους ανηκει η διατυπωση με τα μπολντ και με την οποια συμφωνω απολυτα
μενουν εκτος "ομαλοτητας" η παιδεραστεια, ο βιασμος, η κτηνοβασια και η νεκροφιλια (απλα γιατι ο αλλος δεν συναινει ή δεν μπορει να συναινεσει ή να αρνηθει)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!
quote:
στις προηγουμενες εκλογες κατηγορησαν τον Γιωργακη οτι ειχε συμβουλο τον Βαλλιανατο - εγω θα τον εβαζα υπουργο παιδειας, γιατι ειναι πολυ λιγοτερο υποκριτης απο ολους τους αλλους υποψηφιους για τη θεση...
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
πρεπει να υπαρχουν καποια ορια,δεν μπορουμε να τα ισωπεδωσουμε ολα.
οποιος θελει να ειναι ομοφυλοφιλος,ας ειναι μεσα στο σπιτι του.δεν θα με ενοχουσε να συνεργαστω με εναν επαγγελματικα,ουτε να εχω εναν στην παρεα {οχι φιλο,στην παρεα}.αρκει να μην το δειχνει,και να ειναι σοβαρος.ας κανουν οτι θελουν δεν με νοιαζει,φτανει εγω να μην ξερω τιποτα,και να μην ακουω τιποτα.γινετε ?
οχι.διοτι οι περισσοτεροι εχουν κομπλεξ {εκτος απο μερικες εξειρεσεις μεγαλης ηλικιας 30+ που εχουν βρει μια ισσοροπια,με αυτους δεν εχω σοβαρο προβλημα}.
ακουστε λοιπον κατασταση {αληθινη παρακαλω}
φιλος μια πρωην φιλης της μητερας μου.
παντευτηκε εκανε κορη,τελικα εγινε γκει και χωρισε,η μανα της εγινε λεσβεια και πηγε στην αμερικη.ο πατερας ζει με αλλον αντρα και με την κορη του.ο πατερας ειναι καλος ανθρωπος δεν λεω,δεν το δειχνει και ειναι πολυ συνειδητοποιημενος.αλλα ελεος...πως γινετε να εχεις παιδι υπο τετοιες συνθηκες ? τι παιδι θα μεγαλωσεις ?.
χαιρομαι,αλλα και λυπαμε που ενα τοσο παλιο θεμα ξαναβγηκε στο προσκηνιο.

santaclaws is coming....to town!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΑΙΣΑΙ ¨ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο Deghar Adhark ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ ΤΡΙΜΕΤΡΕΣ ΣΤΕΚΕΣ".
ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΣΥΝΕΨΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ξ–Ξστη κάνει, Ξ· δουλειά Ξχει "Ο€Ξσει" Ξ±Ο�κετά, πεΟ�νάω την Ο�Ο�Ξ± ΞΌΞΏΟ… διαβάζοντας. Ξ©Ο�Ξ±Ξ―ΞΏ ΞΈΞΞΌΞ±...
Συμβουλή Ο€Ο�Ο�τη: ΞΏΞΉ τάσεις Ο€Ο�ΞΏΟ‚ Ξμετο ΞΊΞ±ΞΉ Ξ³ΞµΞ½ΞΉΞΊΞ¬ Ξ· ναυτία ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· ζαλάδα νακουφίζονται Ξ±Ο�χικΟ�Ο‚ ΞΌΞµ primperan εάν δεν αποδΟ�σει, ίδωμεν.
Συμβουλή δεΟ�τεΟ�Ξ· : παλιΞΟ‚ ΞΊΞ±Ξ»ΞΟ‚ ελληνικΞΟ‚ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΎΞΞ½ΞµΟ‚ σειΟ�ΞΟ‚ στην τηλεΟ�Ο�αση... "Ξ�ΞµΞΈΞΏΟ�ΞΉΞ±ΞΊΟ�Ο‚ σταθμΟ�Ο‚", "ΛοΟ�Ξ½Ξ± Ξ Ξ±Ο�ΞΊ", "Ξ Ξ±Ο�άξενος ΤαξιδιΟ�της", "Ξ� Ξ§Ο�ιστΟ�Ο‚ ξανασταυΟ�Ο�νεται", "Ξ�ΞΉΞΊΞΏΞ³ΞΞ½ΞµΞΉΞ± ΓουΟ�λτονς", "Λάσι", "Το ΞΌΞΉΞΊΟ�Ο� σπίτι στο λιβάδι", "Ξ�πονάτσα"... Ο�λοι αυτοί ΞΏΞΉ συνομήλικοί ΞΌΞΏΟ… ομοφυλΟ�φιλοι τίποτα πια δεν Ξβλεπαν στην εποχή τους; Αίσχος!
Συμβουλή τ�ίτη : �σα το μυαλ� δεν μπο�εί να καταλάβει ίσως μπο�εί ν' αφουγκ�αστεί η κα�διά.
Ευχα�στ� και αντίο!
Όμως...όλη αυτή η επιδυμία ομοφυλοφιλίας στους άντρες ..που κυμαίνεται απ την φανερή σεξουαλική επιλογή...ως και την πιο κρυφή τάση που είναι κοινωνικά πλήρως αποδεκτή και αποτελεί σύγχρονο μοντέλο αρσενικού με τον όρο ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ....καλλιεργείται και ενισχύεται και απ την ίδια την αγορά.Τα πολυκαταστήματα ενδυμάτων,καλλυντικών..τα ινστιτούτα αισθητικής και οι πλαστικοί χειρούργοι...αφού κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τους θηλυκούς καταναλωτές έπρεπε να βρούνε έναν τρόπο να διευρύνουν την πελατεία τους.Ο μόνος τρόπος για να πετύχουν κάτι τέτοιο ήταν η επινόηση ενός μοντέλου θηλυκοποίησης του αντρός...και η καλλιέργεια της ομοφυλοφιλίας σίγουρα βοηθάει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.Το ότι λοιπόν επικρατούν οι ομοφυλόφιλοι στα ΜΜΕ...εμένα δεν μου φαίνεται τόσο σαν μια ομοφυλοφιλική συνωμοσία όσο σαν μια καθαρά εμπορική συνωμοσία....
Όπως πιθανότατα θα βλέπεις κι εσύ το μήνυμα σου εμφανίστηκε με χαρακτήρες "αλαμπουρνέζικους". ![]()
Προσπάθησε να στείλεις την απάντηση σου με ελληνικούς χαρακτήρες απλά και χωρίς κάποια γραμματοσειρά ώστε να δούμε τι συμβαίνει.

In anticipation of my resurrection...
quote:
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ,ΛΕΠΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΑΙΣΑΙ ¨ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο Deghar Adhark ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ ΤΡΙΜΕΤΡΕΣ ΣΤΕΚΕΣ".
ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΣΥΝΕΨΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
καταρχην δεν μου αρεσουν οι ξανθιες.μελαχροινες for ever.
σοβαρα τωρα.
κανεις λαθος θεωρω,διοτι εσυ λες να μου αρεσει ενας τυπος γυναικας,κατι που ειναι γουστο,αντε και βιτσιο.αν ομως σε καποιον αρεσει το ιδιο φυλλο,τοτε αυτο ειναι ανωμαλια,οσο σκληρη και αν ακουγεται αυτη η λεξη.
στην κοινωνια δεν μπορουμε να τα λεμε ολα,και μερικα πρεπει να τα κρταμαε κρυφα εστω και με καταπιεση.δεν θα πεις σε κανενας αν εισαι νεκροφιλος....αν εισαι ναρκομανης....
και εδω δεν μιλαμε οτι ο αλλος εχει αλλα γουστα,αλλα οτι εσυ {δεν μιλαω προσωπικα} εχεις την ανωμαλια.
αναξιος δεν ειναι κανεις,ολοι με σωστη εκπαιδευση,χρονο και υπομονη μπορουν να γινουν αξιοι των παντων.υπαρχουν ομως καταστασεις που μας καθιστουν αναξιους οσο καλη θεληση και αν εχουμε.
ενας 5 χρονος ειναι αναξιος να λυσει μαθηματικα.δεν ειναι αξιος των μαθηματικων ακομα.
ετσι και ενας ομοφιλοφυλος δεν μπορει να μεγαλωσει παιδι με τον γκομενο.μονος του...παιζει,δυσκολα αλλα παιζει.με το γκομενο ομως οχι.το παιδι χρειαζεται εναν πατερα και μια μητερα,ωστε να μεγαλωσει σωστα,και αν ενας εκ των δυο λειπει,τοτε ο αλλος μονος πρεπει να παρει πρωτοβουλια να παιξει σωστα τον ρολο του.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?
Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ?
quote:
ετσι και ενας ομοφιλοφυλος δεν μπορει να μεγαλωσει παιδι με τον γκομενο.μονος του...παιζει,δυσκολα αλλα παιζει.με το γκομενο ομως οχι.το παιδι χρειαζεται εναν πατερα και μια μητερα,ωστε να μεγαλωσει σωστα,και αν ενας εκ των δυο λειπει,τοτε ο αλλος μονος πρεπει να παρει πρωτοβουλια να παιξει σωστα τον ρολο του.
ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΓΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ", ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
LOGOS ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...
Ξ Ο�οσπαθΟ� φιλΟ�τιμα αλλά δεν ΞΎΞΟ�Ο‰ τελικά Ξ±Ξ½ ΞΈΞ± τα καταφΞΟ�Ο‰ ΞΌΞµ τη Ξ³Ο�αμματοσειΟ�Ξ¬.
Ξ Ξ±Ο�ακολουθΟ� ΞΌ' ενδιαφΞΟ�ΞΏΞ½ τη συζήτησή σας...Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± δοΟ�ΞΌΞµ...ΞΌΞΏΞΉΟ�Ξ±Ξ―Ξ± Ξ® τυχαία, ΞΈΞ± τα καταφΞΟ�Ο‰ Ξ½Ξ± πάΟ�Ο‰ ΞΌΞΟ�ΞΏΟ‚;
quote:
Deghar Adhark, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ...
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?
Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ?
δεν ειμαι τοσο απολυτος,εχω την ταση να γραφω καπως ¨"αποτομα" κατι που φαινεται μονο στον γραπτο μου λογο.
ενας ναρκομανης πρεπει να παει σε ενα κεντρο αποτοξινωσης.μετα μην ξεχναμε οτι παρανομησε.εγω προσωπικα δεν θα ηθελα καποιος στην παρεα μου να μου πει,οτι εκανε χρηση ναρκοτικων,εσυ θα εκανες παρεα ενα τετοιο ατομο ?
δεν ειναι ακριβως..."αποψεις μερικων".οταν ενας μεγαλος αριθμος ανθρωπων συμφωνει σε κατι,τοτε αυτο γινεται αγραφος νομος βασει της αρχης της δημοκρατιας.
quote:
ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΓΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ", ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
με αγαπη τα μεγαλωνουν ολοι,ειναι το πιο ευκολο πραγμα.σωστες βασεις...χωρις μητερα ? εισαι και γυναικα και πρεπει να ξερεις οτι η λεξη "μητερα" ειναι τεραστιας σημασιας.εκτος και αν μητερα γινει ο....βαγγελης.περιβαλλον παιζει ρολο,αν η μητερα ειναι αλκοολικη,ο πατερας χαρτοπαικτης,τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.αυτο ομως τιποτα αλλο,ειναι δυσκολα στα πλαισια που πρεπει να ειναι.οταν το παιδι θα μεγαλωσει θα καταλαβει και θα επιλεξει τι πρεπει να κανει.ο ανθρωπος δεν γεννιεται σαν μια λευκη κολλα χαρτι,οποιος ειναι εγκληματιας,θα γινει εγκληματιας και απο την καλυτερη οικογενεια να βγηκε.
το να ζει ομως ενα παιδι,με οικονομικη ανεση,σε ευχαριστο και ανετο περιβαλλο...με 2 μπαμπαδες ειναι..."ακυρο".
να γινω λιγο στερεοτυπος,αλλα καποιες φορες,και τα κλισε εχουν βγει απο την ζωη.
τι "αντρας" θα γινει αυτο το παιδι μου λες ? ποια γυναικα {οχι κοριτσακι,ουτε γκομενιτσα} γυναικα θα τον παρει ?

Είναι αρρώστια. Κυρίως ψυχική.
Μετά 'ερχονται οι ορμονικές αλλαγές και οι θεωρίες που πανε να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο.
Κατά την άποψή μου η ομοφυλοφιλία είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων ζωών και συγκεκριμένα: π.χ. ένας άνδρας στην προηγούμενη ζωή αποθεώνωντας τόσο πολύ μια γυναίκα, προσκολλήθηκε σ' αυτήν υπέρμετρα( την τοποθετησε υπεράνω του Θεού) με αποτέλεσμα αυτή η γυναίκα να του αφαιρεθεί ( προδοσία, απάτη, εγκατάλειψη, χωρισμός, θάνατος).
Επειδή στην παρούσα ζωή το πρόγραμμα της προσκόλλησης δεν έχει ξεπεραστεί με επακόλλουθη άγρια ζήλια και επιθετικότητα, αν σε ένα τέτοιο άτομο δωθεί μια γυναίκα- η εκ κεκτημένης ταχύτητας αποθέωσή του θα τον σκοτώσει. Ένας τρόπος σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει να αποκολληθεί ένα παθολογικά προσλ=κολλημένο άτομο στην γυναίκα- η ομοφυλοφιλία.
Κατά βάθος τα ομοφυλόφιλα άτομα είναι τρομερά υποσυνείδητα ζηλιάριδες. Η τυχόν σχέση ομοφυλοφίλου ανδρός με μια γυναίκα θα τον έχει κυριολεκτικώς σκοτώσει λόγω του άσβηστου προγράμματος αποθέωσης αντιθέτου φύλου απο τις προηγούμενες ζωές.
Η μόνη λοιπόν σωτηρία γι' αυτόν είναι η ομοφυλοφιλία.
Ομοφυλοφιλία - είναι τροπος επιβίωσης παθολογικά και βαρια ζηλιάρη ανδρός απο την προηγούμενη ζωή.
Είναι η ψυχική αρρώστια της υπέρμετρης ζήλιας προς το αντίθετο φύλο στο παρελθόν, που δεν ξεπεράστικε στο παρόν και θεραπεύεται με τέτοια ανώμαλη κατά βάθος για έναν 'ανδρα κατάσταση.
ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ