- Νέα άρθρα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
http://www.esoterica.gr/main.htm

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να αφιερώσει ο καθένας μας μια μικρή προσευχή στη Λυδία, ώστε να έχει καλό δρόμο.
Εύχομαι πάντως να μην είναι αλήθεια.
για ολους αυτους που χανονται αδικα ...
να αφιερωσω κατι που καποτε "συνοδεψε"τον δικο μου
ανθρωπο στο ταξιδι του .
"τι και αν ολα χαθηκαν,
τι και αν εσυ δεν υπαρχεις
ζεις στην καρδια
ζεις στο μυαλο
ζεις στα ονειρα μου ...
ενα μονο εχω να πω...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!! "
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
ειναι καλυτερα.
''Ποιος μου πηρε τον ανθρωπο μου,
ποιος μου κλεινει το σπιτικο μου,
ποιος ειχε καρδια να βαλει σ'ενα
ονειρο φωτια''
*FORGET
OR
FORGIVE*
quote:
Είναι περίεργο πράγμα να μην ξαίρεις κάποιον και να κλαίς για την απόλιά του. Δεν ξαίρω μου έχει στιχίσει τόσο πολύ βρε παιδιά. Την σκεύτομε κάθε μέρα και δεν το πιστεύω.
Έχεις δίκιο. Εσύ την ήξερες και καλύτερα εφόσον είχατε και προσωπικές επαφές με mail πέρα του εσωτέρικα. Ήταν η cyberfamily σου. Η απώλεια είναι μεγάλη. Εγώ που νιώθω το ίδιο με σένα χωρίς να έχουμε ανταλλάξει ούτε ένα post; Τελικά βλέπω ότι σε δένει αυτή η καθημερινή επαφή που έχουμε εδώ μέσα. Είτε συνομιλούμε είτε απλώς διαβάζουμε τα posts του καθένα έχουμε μια ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που μας δένει.
Πάντως το ξαναλέω ksenitia αν μας κάνεις test πετύχαμε καιρός να εμφανιστείς.
Για τον άνδρα της, την οικογένειά της,
τους γονείς της (ω, μητερούλα κουράγιο)
τους φίλους της.
Τρομερό, τρομερό, τρομερό.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Όπως είπε ο/η φίλος/η wendigo πίσω από κάθε nickname υπάρχει και μία ζωή. Όλοι άνθρωποι είμαστε και αναπτύσουμε σχέσεις και κάποια εικόνα στο μυαλό μας ιδικά όταν μιλάμε μέσω φορουμ ή chat. Είναι περίεργο βέβαια αλλα νιόθεις κάπως πιο κοντα με κάποιον ή κάποια και ας είναι μακριά. Πραγματικά εσύ μπορείς να με νιόσεις σαν άνθρωπο και μπορείς να έχεις αισθήματα χωρίς να με ξαίρεις? και όμως ναί γίνετε. Ξαίρεις πως είναι να μην έχεις φίλες καθόλου και κάποια στιγμή να εμφανίζετε μια κοπέλα στην ζωή σου έστω και από το φόρουμ και ξαφνικά να ανακαλύπτεις τόσα πολά κοινά? Εγώ μπορούσα να καταλάβω πως ένιωθε μακριά από την πατρίδα και ποιές ήταν οι δυσκολίες όταν ζεις σε άλλη χώρα. Είχα όλη την καλή διάθεση να γίνω φίλη της. Δεν ήξερε κανέναν Έλληνα εκεί στην Ισπανία που ζούσε για να νιόθει πιο ζεστά. Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Που λέτε ούτε είχε την ευκαιρία να ψάξει για δουλειά γιατι λίγους μήνες έζησε στην Ισπανία και δεν ήξερε καλά καλά την γλώσσα. Ήταν έτοιμη και αυτή να κάνει πολά στην ζωή της. Στεναχωριέμε αφάνταστα που δεν μου δώθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω μια καλή φίλη αλλα περισσότερο ο θάνατός της δεν της έδωσε ευκαιρία να δώσει αγάπη στους γύρο της. Ξαίρω δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε η τελευταία κοπέλα που φευγει απο την ζωή. Εμείς δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι να αντιμετοπίσουμε κάποιου τον χαμό. Γιατί θα λύψει σε εμάς. Μόλις είχα προλάβει να μάθω μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα της και όλα τελείωσαν με ένα e-mail.
quote:
ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟ MESSENGER ΣΤΙΣ 26/10 ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!!!
Να προτείνω τότε, να περιμένουμε μέχρι τις 27 του μηνός ή ακόμα καλύτερα μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου;
Αλήθεια σε τι γλώσσα ήταν το e-mail της "κουνιάδας";
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Εύχομαι εκεί που πήγε να περνάει καλύτερα από ότι περνούσε σε αυτόν τον φθαρτό κόσμο και η σκέψη της να μείνει ζωντανή σε όσους την αγαπούσαν πραγματικά.
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
315 αναγνωσεις
δεν μας τιμα ιδιαιτερα το γεγονος
οτι θα μεινει στην μικρη μας κοινωνια απο την ξενιτια θα ειναι τα post της
και τα λιγα λογια που θα πουμε
ας δειξουμε λοιπον στους ανθρωπους που τυχον την γνωριζαν απο κοντα ποσο αδιαφορους μας αφησε ο χαμος της
ισως ο χρονος των εσωτεριστων να ειναι πολυ μικρος για να αναλωθει σε αντιο
ελπιζω να μην σας ξεχασουν και εσας

we'll all take turns
i'll get mine, too
όποιος νιώθει να πεί κάτι για τον χαμό της Λύδιας ας το πεί. Σίγουρα είναι πιθανόν να μην έχουν δεί καν το θέμα. Αλλά πολύ σοφές οι λέξεις σου.
Kαλό σου ταξίδι KSENITIA

Επιστρέφω μετά αρκετό καιρό στα forum χαρούμενος για πολλά , και αντικρύζω αυτό το νέο. Μα πώς?? γιατί?? Δεν μπορώ να το πιστέψω.
0ποιος εχει νέα .. περισσότερα .. θα τον παρακαλούσα θερμά να μου πεί.
Και σκεφτομαί πως μπορεί καποιός να
Ενας πολυαγαπημένος Θείος μου είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια και αφήσε τον ξαδελφό του , ενω ο πατέρας μου ευτυχώς είχε μόνο ενα δυστύχημα πριν απο λιγους μήνες .
Και τώρα μια αλλή ζωή μιά αλλή φιγουρα νέα 28 χρονών αν και ξενιτευμένη δεν εχάνε ποτέ την συνέιδηση της ενώ τα ποστ της δεν εχρίζαν ορίων του παιξιματος της εξυπνάδας , ανελαφρά εγραφέ αυτό που ήθελε , τουλάχιστον στο εσωτερικά εδείχνε ενα ατόμο που ζούσε την ζωή του και στην αποκορύφωση της , όταν θα παντρευόταν ηρθέ ο θάνατος .
Μαλον καλύτερα να ζουμέ καθε στιγμή της ζωής μας , ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε αυτους που πέθαναν ανω ζουσαν την δική τους ζωή . Ισως να είναι και ο καλυτερος τρόπος για την δική μας ζωή .
Αν και τόσο μακρία γνωρίζεις τον αλλό μεσό ενός Ιντερνετ καθε βιτ ενά γράμα καθε γράμμα τελικά ο αλλος ο άνθρωπος και σε στιγμές σαν αυτές τον καταλαμβαινεις περισότερο
Οπου και αν πας ξενιτιά καλά μυνηματά να βλέπεις και καλά να γράφεις
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Μήπως βιαζόμαστε να στεναχωρηθούμε;
Το ελπίζω.
quote:το βρισκω λιγο ασκοπο να κανουν καποιοι πλακα με τον θανατο τους
Μήπως βιαζόμαστε να στεναχωρηθούμε;
αλλα και ετσι να ειναι εχει σημασια?
ειναι μια καλη ευκαιρια να πειτε και καμια καλη κουβεντα

we'll all take turns
i'll get mine, too
...όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ισχύει....
το αποτέλεσμα για μας εδώ παραμένει το ίδιο....χάνεις έναν συνταξιδιώτη...μένουμε λιγότεροι![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Εγώ προσωπικά δέν την είχα συναντήσει ποτέ στα Forum αλλά απο τα μυνήματα που διάβασα βεβαιώθηκα οτι ήταν μοναδικός χαρακτήρας!
Καλό σου Ταξίδι Ksenitia!!