- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ επειδή αυτός ο τόπος όπως λές είναι "ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ." θέλησα να καταθέσω την άποψη μου για την συγκεκριμένη εκπομπή και το πως θα φάνηκε στα μάτια ενός ανθρώπου που δεν έχει καμμία σχέση με το esoterica.
Ίσως να μην διατύπωσα την απορία μου με τον σωστό τρόπο.
Ίσως γιατί στην προηγούμενη εκπομπή συμμετείχαν τόσοι πολλοί απο το esoterica οπως κάπου λέει και ο ananasss
quote:οι οποίοι και συμμετείχαν στην συζήτηση ή απλώς υπήρχαν στην εξέδρα.
Είδα όμως και Αρζούνα, και oldtiger, και Amalia (νομίζω και Λίλιθ, αλλά άντε να ξεχωρίσεις!)
Για να τελειώνουμε όμως με αυτό το θέμα μιας και με κάλυψες με την απάντησή σου:
quote:θα μείνω σε 2 φράσεις σου:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο κ.ΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΛΟΓΩ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ) Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΒΑΡΗ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ
Ευχαριστώ τον AVATARGR για την απάντηση του στην απορία μου.
επειδή όπως παρατήρησα, χαρακτηρίστηκε από κάποιους η παρουσία του Μιχάλη Βίνου στην τηλεόραση ως "μόνου", θα ήθελα να συμφωνήσω με τα λέγόμενα του φίλου AVATAR και να πω ότι σαφώς ο κύριος Βίνος δεν ήταν και δεν είναι μόνος του.
και σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και σε πολλές άλλες, είμαστε μαζί του, γιατί θέλουμε να συμφωνίσουμε, να υποστηρίξουμε, να βοηθήσουμε, με δυνατό κάθε τρόπο την κοινή μας ιδεολογική προσπάθεια, γιά το ESOTERICA.
και στην τηλεόραση, και στο internet, και γενικότερα, γιατί είναι η προσωπική βούληση και ο κοινός πνευματικός στόχος, που εμψυχώνει την κοινή προσπάθεια όλων μας, νομίζω.
ειμαι προσωπικα πολυ ευχαριστημενος ειδικα σε σχεση με την προηγουμενη εκπομπη...
ευχαριστω...
Vgike o galanos kai kathgorouse to k Vino...
Πληροφορήθηκα κι εγώ πριν από λίγο για την εμφάνιση του κύριου Γαλανού σε "εκπομπή κοινωνικών σχολίων" του STAR. Σχολίασε λοιπόν την σκληρή και άκαρδη στάση της κύριας Δρούζας, που για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, δεν δάκρυσε συμπονώντας το προσωπικό δράμα ενός προσκεκλημένου της (έστω και βιντεοπροσκεκλημένου στην περίπτωσή μας). Επίσης, αποκάλεσε τον κύριο Βίνο "άσχετο με το αντικείμενο" το οποίο πραγματεύεται στην συγκεκριμένη εκπομπή.![]()
![]()
![]()
Τα παραπάνω είναι μία περίληψη του τι ειπώθηκε σήμερα στον αέρα, προσωπικά ωστόσο θα μείνω στην αποψή μου:
quote:
Κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και μόνο, και γιαυτές κρίνεται.Οπότε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για οποιαδήποτε ανησυχία, σχετικά με το ποιοι συμμετέχουν και τι λένε σε αυτές τις εκπομπές. Αλλωστε κι εκείνοι, από τη σκοπιά που βλέπουν το όλο θέμα εκφράζονται, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κατηγορηθούν γιαυτό.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Να ήταν άραγε πριν από το συζυγικό καβγαδάκι του ΤΑΔΕ και της ΤΑΔΕ
Ή μήπως
Μετά από την ΕΙΔΗΣΗ ότι η Μπέμπα Μπούμπα μεγάλωσε τελικά το στήθος της.
Άραγε τι γνώμη είχαν για όλα αυτά που είπε , οι άλλοι καλεσμένοι της εκπομπής;;;
Ο JONY DOPERMAN, η ΜΑΡΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και οι άλλοι καλεσμένοι της εκπομπής πως αντέδρασαν;;;
Μην γελάτε και μην το παίρνετε αψήφιστα. Σύντομα οι εφημερίδα ESPRESO με τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο θα πάρει θέση και τότε αλίμονό σας.

Το όνομα της;!;!;!;;;;
Αν ποτέ γινόταν αυτό ξέρετε τί ύφος θα είχε;;;
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.....
TIMAIOS
141166