ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
27/09/2018, 20:28:19
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ!!
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ...

kangaroΜέλος
27/09/2018, 21:14:43

27/09/2018, 22:30:35
quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ!!

Όχι, δεν έχουμε γνώση περί 'αιθερικής γραφής' (*)...

Δεν μας λες τίποτα εσύ σχετικό, να δούμε περί τίνος πρόκειται?

(*) Εγώ βασικά ξέρω την Αιθερική δια-γραφή, η οποία συμβαίνει όταν ένα μέλος του Φόρουμ παρεκτρέπεται και τον διαγράφει ο Συντονιστής Αιθέρας a ka Αιθεροβάμων....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

kangaroΜέλος
28/09/2018, 06:13:09
quote:
(*) Εγώ βασικά ξέρω την Αιθερική δια-γραφή, η οποία συμβαίνει όταν ένα μέλος του Φόρουμ παρεκτρέπεται και τον διαγράφει ο Συντονιστής Αιθέρας a ka Αιθεροβάμων....

Μήτσε μεγάλε, έγραψες ... και μου 'φτιαξες και την μέρα ρε φίλε που είναι λίγο φορτωμένη.

Εγώ πάλι ξέρω τα αιθέρια έλαια και κάποια από τα φυτά ή άνθη (δηλ. λουλούδια που λέμε) που τα παράγουν : γιασεμί, υάκινθος, βιολέτα, φασκόμηλο, ρίγανη, τσάϊ tuvunu (αυτό πίνεται παγωμένο).

Επίσης λέω, σ' αυτό το πολύ ωραίο θέμα να φτιάξω μια αιθερική λίστα.

nick's
----------
1. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ (Κατηγορία : Η ΓΝΩΣΗ, Θέμα : ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, θεματοθέτης βλ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12420)

*[ αδερφέ, έτσι και πας πάνω από 10-15 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα πόσα), έχεις ξεπεράσει κι εμένα ... ! ]

Καλημέρα παίδες!

Edited by - kangaro on 28/09/2018 06:33:24

01/10/2018, 08:16:34
quote:
nick's
----------
1. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ (Κατηγορία : Η ΓΝΩΣΗ, Θέμα : ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, θεματοθέτης βλ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12420)

*[ αδερφέ, έτσι και πας πάνω από 10-15 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα πόσα), έχεις ξεπεράσει κι εμένα ... ! ]

Είδες τί έκανες?

το αποθάρρυνες το παιδί, και έχει κόψει λάσπη....

Είσαι το scarecrow των νέων μελών ρε!

.
.
.

kangaroΜέλος
04/10/2018, 06:32:28
nick's
----------
2. revenge (Κατηγορία : Η ΓΝΩΣΗ, Θέμα : Η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΩ βλ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12419)

04/10/2018, 12:43:59
quote:

nick's
----------

2. revenge (Κατηγορία : Η ΓΝΩΣΗ, Θέμα : Η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΩ βλ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12419)

Τι'ν'τούτο?
Υπονοάς ότι ο revenge είναι ο Μαίανδρος?

(Βασικά δεν πρόλαβα να δω τί εγραψε ο revenge, διότι ο Λούκυ Λουκ Αιθέρας τον ξαπόστειλε πιο γρήγορα και ...απ'τη σκιά μου... )

.
.
.

NOMIMONΜέλος
09/12/2003, 16:10:12
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά βλέποντας το τόπικ με τίτλο
"ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ", ( και μια χαρά τα λέτε εκεί ) εμένα μου 'ρθε στο μυαλό η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ και πριν βαρέσετε να σας πω γιατί:

Διάβασα τελευταία οτι η "εθνική εορτή" θα σκουντηχτεί (μετατοπιστεί) κατά μία μέρα, δλδ θα γιορταστεί στις 26 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Γιατί, λέει, στις 25 θα γίνει η αφή της ολυμπιακής ( φτου κακά ) φλόγας και δε μπορεί να επισκιαστεί ως παγκόσμιο γεγονός από Κολοκοτρωναίους κλπ.

Τώρα εγώ αναρρωτιέμαι ο έρμος αν αυτό ισχύει και για τη γιορτή του Ευαγγελισμού.
Δλδ, λέμε τώρα, αν την πεθερά μου τη λένε Βαγγελιώ, το δώρο το πάω στις 26 ή το γλυτώνω εντελώς;

15/12/2003, 09:50:29

Μα τα γενέθλια της Avallon φυσικά!

"Τάδε έφη Avallon"
katiaΜέλος
15/12/2003, 19:09:54
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 26?ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

NOMIMONΜέλος
16/12/2003, 18:22:49
Πάλι καλά που δεν τη λένε ( την πεθερά μου ) Ελπίδα.
( η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δε λένε; )

Λες να μετακίνησαν τη γιορτή γιατί συμπέφτει με τα γεννέθλια
της Avallon;

SkorpinaΜέλος
17/12/2003, 15:47:11
Κι εγω το ακουσα αυτο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Ισως η πραγματοποιηση των Ολυμπιακων αγωνων στην χωρα μας ειναι μια καλη αφορμη να καταλαβουμε ποιοι τελικα ειναι στην εξουσια και τι σκοπους εξυπηρετουν.

Αλλωστε και τα τελευταια γεγονοτα στα πλαισια της Πολιτιστικης Ολυμπιαδας προβληματισαν τους περισσοτερους Ελληνες...

NOMIMONΜέλος
17/12/2003, 17:47:10
Ελευθεροτυπία 28/11/2003

<< ΠΙΚΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ κάνει η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στην πρώτη της σελίδα για «Αφή Ολυμπιακής Φλόγας εθνικομοδάτου κιτς» και σημειώνει: «Σε μια παράδοξη προσπάθεια συγκερασμού του αρχαίου πνεύματος με τα... τσαρούχια και το πολυεθνικό "σπόνσορινγκ", η τελετή της αφής επισπεύσθηκε για τις 25 Μαρτίου και θα συνδυαστεί με δοξολογία για την εθνική επέτειο στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ η φλόγα θα παραμείνει επί 64 ολόκληρες ημέρες στο Καλλιμάρμαρο πριν ξεκινήσει το μακρινό της ταξίδι ανά τον κόσμο...».

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας γράφει ο κ. Κώστας Ιορδανίδης:

"Η απόφαση για τη διεξαγωγή της τελετής της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας την 25η Μαρτίου, με αναβολή των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο, κινείται στα όρια του γελοίου..."

Αρα, μάλλον είναι αλήθεια.

SkorpinaΜέλος
18/12/2003, 19:18:58
Δηλαδη αυτο που φαινεται ειναι οτι η εθνικη γιορτη θα γιορταστει εμμεσα μαζι με την αφη της Ολυμπιακης φλογας.

Για την θρησκευτικη γιορτη η οποια ειναι αρρητα συνδεδεμενη με την εθνικη δεν γινεται κανενας λογος.

Να δειτε που απο του χρονου την 25 Μαρτιου θα γιορταζουμε μονο την αφη της Ολυμπιακης φλογας...

Παιζονται τεραστια υποχθονια συμφεροντα και πρεπει να αφυπνιστουμε !

18/12/2003, 21:41:23
Χίλιες φορές καλύτερα να εορτάζουμε την αφή της Ολυμπιακής φλόγας ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ!

Αϊντε μπας και ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....

19/12/2003, 00:13:10
Τι δουλειά έχουν οι ρασοφόροι με την αφή της ολυμπιακής φλόγας?
Αυτοί στο συνέδριο της Θεσσαλονίκη έριξαν τους αφορισμούς του στούς Ολυμπιακούς αγώνες .

19/12/2003, 00:35:44
quote:
Λες να μετακίνησαν τη γιορτή γιατί συμπέφτει με τα γεννέθλια
της Avallon;

Ω!
Μα, ναι! Τι άλλο νόμισες?
Ξέρανε ότι σιχαίνομαι τις παρελάσεις και είπαν να μου το κάνουν δώρο

Τώρα σοβαρά δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα?
Ισα ίσα θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή διπλωματική κίνηση για να γνωστοποιήσουμε κάτι που οι ξένοι δεν ξέρανε τόσα χρόνια: Οτι στις 25 Μαρτίου γιορτάζουμε την έλληνική επανάσταση κατά των Τούρκων...
Μου φαίνεται πολύ ωραίο όλα τα δημοσιογραφικά πρακτορεία στον κόσμο να διαδώσουν ότι παράλληλα με την αφή της φλόγας γιορτάζουμε κι αυτό.
Οποιος δεν το βλέπει αυτό νομίζω δε μπορεί να δει και πέρα από τη μύτη του...
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το αποσιωπήσουν πράγμα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
Δεν συμφωνείτε?

Α! ναι! Ξέχασα! Πρέπει να κάνουν και παρέλαση οι ρασοφόροι για να τους γνωστοποιήσουμε και την Θρησκευτική μας εορτή... πως αλλιώς θα γίνει? Τι δε θα τους γνωστοποιήσουμε αυτό το τεράστιας σημασίας γεγονός? Εμ δε γίνεται! Θα πέσει φωτιά να μας πλακώσει...

"Τάδε έφη Avallon"
SkorpinaΜέλος
19/12/2003, 15:11:12
Η 25 Μαρτιου ειναι διπλη γιορτη και ειναι γνωστο πως η επανασταση ευλογηθηκε και ξεκινησε την μερα του Ευαγγελισμου της Παναγιας.Η αποκοπη του ενος απο το αλλο δεν στεκει.Οποιος θελει να γιορτασει την αφη της Ολυμπιακης φλογας ας το κανει.

Δεν μιλησα για παρελαση ρασοφορων παντως,απλα επισημανα το παρασκηνιο της υποθεσης που παραειναι υποπτο.Αν θελανε να προβαλλουνε την εθνικη γιορτη και στους ξενους,δεν θα την υποσκιαζανε.Και μονο το οτι θελουνε να την μεταθεσουνε δειχνει οτι μονο εθνικη γιορτη δεν θελουν να προβαλλουν.

beyondΜέλος
19/12/2003, 17:27:01
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ..
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ..
ΔΗΛΑΔΗ 3 ΣΕ 1..ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕΡΙΑ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

19/12/2003, 21:28:18
quote:
Αν θελανε να προβαλλουνε την εθνικη γιορτη και στους ξενους,δεν θα την υποσκιαζανε.

Eνα κι ένα κάνουν 2 αγαπητή σκορπίνα και σε ρωτώ:
Aμφιβάλεις ότι έτσι θα γίνει γνωστή η εθνική μας εορτή?
Bέβαια δεν τίθεται θέμα ούτε υποσκιασμού ούτε επισκιασμού... αλλά θα ήθελα να ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό όταν θα το μάθει όλη η υφήλιος από τον speaker της αναμετάδοσης της αφής...

"Τάδε έφη Avallon"