ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ασθένεια, Ψυχισμός και (Αυτο)Θεραπεία - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Ασθένεια, Ψυχισμός και (Αυτο)Θεραπεία - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Admin61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
dimitris2Μέλος
10/10/2010, 15:33:54
quote:

quote:
Οι "καλοί και οι κακοί" ή το "καλό και το κακό" ή οποισδήποτε άλλος όρος δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο απο κοινωνικούς όρους που προσπαθούν να αποδώσουν μια κατάσταση ή ένα γεγονός αλλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω απο κάθε κατάσταση ή οποιοδήποτε γεγονός , τα πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις συντελλούνται εντός μας ... εκεί ορίζεται η πρωτογενής αιτία των όσων συντελλούνται στην ζωή μας και εκεί θα πρέπει να αναζητηθούν οι αιτίες...!!

Για μένα δέν είναι κοινωνικοί όροι,για μένα το καλό είναι ο χριστός και το κακό είναι ο αντίχριστος.Ο χριστός είναι η ευθυγράμμιση με την πηγή θεό,με το ένα, ενώ ο αντίχριστος είναι είναι ο διαχωρισμός,το εγώ.

Κάθε πράξη σκεψη συναίσθημα θα είναι ή χριστική ή αντιχριστική,δέν υπάρχει μέση οδος.Θα εξυπηρετεί είτε το σύνολο είτε το εγώ.Όταν λοιπόν λέμε οτι υπάρχει το επιστημονικό ή το (ψευδο)εσωτεριστικό κατεστημένο,εννοούμε οτι οι πράξεις των ατόμων που ελεγχουν την όλη κατασταση εξυπηρετούν τον αντίχριστο,δηλαδή το εγώ τους και όχι το σύνολο.

Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με αυτό,σκεφτείτε μόνο τις εναλλακτικές πηγές ενεργειας που έχουμε στην διαθεσή μας αλλά δεν τις χρησημοποιούμε για οικονομικούς λόγους(τα γαμημένα τα λεφτά,έλεος πια,γαμώ τον...αντιχριστό μου).

Οχι φίλε μου, ο Θεός αγαπάει όλους.
10/10/2010, 17:52:40
Το καλό και το κακό είναι το τελικό αποτέλεσμα των διεργασιών της σκέψης των ανθρώπων αλλα και των συναισθημάτων που συνακολουθούν παράλληλα αυτήν..!!!

Πρωτίστως δομείται εντός μας...και διαχέεται στο περιβάλλον μας , προβάλλοντάς μας ως προσωπικότητες και ψυχολογικές οντότητες...!!!

Δεν πρόκειται για διαβολική παρέμβαση αλλα για τα παράγωγα της σκέψης και του χαρακτήρα μας...οφείλουμε να δεχθούμε ότι η σκέψη αποτελεί μια δημιουργική αιτία...και ότι πίσω απο κάθε τι βρίσκεται η σκέψη μας...

Οφείλουμε δε να παρακολουθούμε και την "ροή" της και να αφουγκραζόμαστε τις αιτίες που οργανώνουν την σκέψη μας , διαφορετικά δεν πρόκειται ποτέ να συντελλεσθεί καμμιά μετατόπισή μας σε κάποιο άλλο επίπεδο αναφοράς και το οποίο θα επιφέρει διαφορετικές σκέψεις και αποτελέσματα!!!

Η ανάληψη της ευθύνης δια μέσου της επισήμανσης και παραδοχής των λαθών μας , θα οδηγήσει στην αναφερόμενη ως διορθωτική διαδικασία...αλλα και στην έλευση της ενηλικίωσης μας ως ψυχολογικές οντότητες...και όχι η εξομολόγηση και το "ειλικρινές κλάμμα" και το οποίο δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο απο μια "ατιμία" και μηχανισμό του μετέωρου ψυχολογικού υποκειμένου προκειμένου να το λυπηθούν , μηχανισμό που συνήθως καταφεύγουν τα μικρά παιδιά , ως αδύνατα και ως παιδιά τελικά!!!

Οφειλουμε να αναγνωρισουμε την/τις αιτίες που συγκροτούν την σκέψη μας και αυτό διότι μόνον έτσι θα καταστήσουμε τον "εαυτό" μας ως υπερκείμενο του "είναι" μας και όχι υποκείμενο σε αυτό...!!!

Η αγάπη δεν αποτελεί και δεν θα αποτελέσει ΠΟΤΕ προϊόν λεκτικης διατύπωσης αλλα προϊόν μιας δημιουργικής διαδικασίας* , οφείλουμε να γκρεμίσουμε εσωτερικά δεσμά και επιμολύνσεις*...διαφορετικά ο σατανάς όντως θα υποστασιοποιείται και θα μπαινοβγαίνει στην ζωή μας , όπως και η "θεραπευτική αγωγή" των Θρησκειών..!!!

Αν αυτό για κάποιους ονομάζεται "Υλισμός" , τότε όντως είμαι πολύ μεγάλος υλιστής...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
makforΜέλος
10/10/2010, 19:14:47
quote:
Για μένα δέν είναι κοινωνικοί όροι,για μένα το καλό είναι ο χριστός και το κακό είναι ο αντίχριστος.Ο χριστός είναι η ευθυγράμμιση με την πηγή θεό,με το ένα, ενώ ο αντίχριστος είναι είναι ο διαχωρισμός,το εγώ.

μαλιστα

δικαιωμα

ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ποιος τον εκανε και γιατι ? !!!

πασο

γιατι να μην ειναι και ενας τριτος ? ποιος το απαγορευει ? υπαρχει καποιος νομος κανονας που οριζει τα ΔΥΟ και ποιος τον εκανε ?

γιατι αραγε ΔΥΟ ? γιατι καλο , κακο και καλομετρικοκακο ? γιατι οχι 3 ??? που ειναι και ΙΕΡΟΣ αριθμος (οπους και οι 9 ΧΑΧΑΧΑ αλλα δεν εχει σημασια!!!)

τα βλεπω

για πες ενα κακο και ενα καλο πραγμα ?
να πω εγω ? θα διαλεξω τα χειροτεροκαλυτερα
κακο - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ , σκοτωνω εναν ανθρωπο , το γεγονος οτι το κανω ομως , ειτε μεσα στην τρελα μου ειτε μεσα στα καλα μου, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ "ευχαριστο" ΚΑΛΟ για μενα , βρισκω ανακουφιση σε αυτο που με ετρωγε ή ξεσπαω και ηρεμω τωρα , ασε που μπορει να ΔΟΛΟΦΟΝΟ τον "κακο" γειτονα αρα κανω ΚΑΛΟ στον κοσμο , τον κακο ΤΟΥΡΚΟ και ελευθερωνω την πατριδα μου , τον σατανιστη και σωζω την ΨΥΧΗ ΜΟΥ ή εαν θες ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ 3 χρονος κορης μου !!!! τελικα κακο εκανα ή καλο ?!!!!!!!!!
καλο - αγαπαω το παιδι μου , τοσο πολυ που δεν το αφηνω να παει πουθενα μονο του , το κανω μαμοθρευτο , δεν ζει δεν βγαινει εξω δεν βρισκει γκομενο/α , ζει ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σε μια φυλακη ΑΓΑΠΗΣ , αγαπω ολο το κοσμο και η αγαπη μου αυτη με προσταζει να ΦΑΩ λαχανο οποιον θελει να κανει κακο στον κοσμο μου ... μα τον αγαπαω ... τελικα κανω καλο ή κακο !!!!!!!

τα ρεστα μου

το καλο και κακο ειναι δυο (γιατι δυο βρηκες?) εννοιες δημιουργηματα του ανθρωπου , μαλιστα ειναι τοσο σχετικες που εαν κοιταξεις πισω (οχι δεν εννοω την πλατη σου ουτε την τουαλετα με τα συρτιαρια, εννοω πισω στον χρονο , ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ μη κανεις κανα ταξιδι τωρα και σε χασουμε) θα δεις (μεταφορικα παλι) οτι κατι που πριν απο 100 χρονια ηταν ΚΑΛΟ τωρα ειναι ΚΑΚΟ και ταναποδο , ειτε σε πολυ απλα θεματα ειτε σε ποιο σοβαρα , πριν 200 χρονια το να σου φαω το λαρυγγι γιατι πηρες ενα αμυγδαλο απο την αμυγδαλια μου και δεν περιμενες να στο φερω εγω (ΣΤΑΣΟΥ αμυγδαλα , γιου νοου) ηταν ΚΑΛΟ ή εαν θες δεν ηταν ΚΑΚΟ !!! κακο ηταν δε να φορας μινι το 1960 ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ και παπαδες τρεχαν πισω απο τους ποδυγουρους και τους μετρουσαν ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ...

ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ , οι δυο οψεις ενος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !!!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

10/10/2010, 19:33:10
οι δυο προλαλησαντες αν τους εστηναν στον τοιχο να τους εκτελεσουν και ηταν αθωοι θα θεωρουσαν πουστια δηλαδη κακο πραγμα την αποφαση η οχι;

makforΜέλος
10/10/2010, 19:45:29
φιλε μου μπερδευεις το Π και με το Κ ... προσεξε το !!!

και οι ταγματασφαλιτες και οι κουκουλοφοροι παπαδες της χουντας ΘΕΑΡΕΣΤΟ και ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ποιουσαν κατα τΑς γραφας ... αλλα ρωτα και αυτους που εφαγε η μαρμαγκα

δε καταλαβες ?

το δικο μου καλο μπορει να ειναι δικο σου κακο ... γκεγκε ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Edited by - makfor on 10/10/2010 19:59:09

10/10/2010, 20:22:35
quote:

οι δυο προλαλησαντες αν τους εστηναν στον τοιχο να τους εκτελεσουν και ηταν αθωοι θα θεωρουσαν πουστια δηλαδη κακο πραγμα την αποφαση η οχι;

Ποιοί είναι αυτοί οι "δυό" οι προ-λαλήσαντες Αριστοτέλη..???

Θα μ'ενδιέφερε δε να ακούσω την ετυμηγορία της καταδίκης τους...

10/10/2010, 20:28:50
οχι φιλε μου εσυ δεν γκεγκε και πας να πιαστεις απο τα μαλλια σου...

αν ενας ανθρωπος εκτελειται αδικα γιατι ειναι αθωος και οσοι τον εκτελεσαν ενηργησαν βασει δολου, η αποφασιση που τον καταδικασε με βαση την πανανθρωπινη λογικη που διαμορφωσαμε σε βαθος εξελιξης εκατομμυριων χρονων..

αξιολογειται ως αδικη και αρα κακη...

δεν εχει καμια σημασια αν αυτοι που καταδικασαν τον αθωο το βλεπουν αλλιως...

η απλη λογικη λεει οτι η αποφαση ηταν απαραδεκτη και οτι θα επρεπε αυτοι που καταδικασαν τον αθωο να τιμωρηθουν για να αποκατασταθει η εννοια του δικαιου...

να πας να πεις στους γονεις ενος κοριτσιου που ειχε αιχμαλωτισει αυτος ο Βελγος παιδεραστης και αφου το βιαζε συστηματικα αυτος και οι φιλοι του μετα το εθαψαν αφου πεθανε απο την κακομεταχειριση...

οτι δεν θεωρεις την πραξη του παιδεραστη ακριβως κακη γιατι το κακο ειναι σχετικο...

10/10/2010, 20:31:23
quote:

quote:

εστω οτι τους εστησαν στον τοιχο σε καποιο ολοκληρωτικο καθεστως οι της μυστικης αστυνομιας προκειμενου να βγαλουν λαδι καποιο κομματικο στελεχος ενω ηταν παντελως αθωοι...

10/10/2010, 20:57:34
quote:

quote:

quote:

εστω οτι τους εστησαν στον τοιχο σε καποιο ολοκληρωτικο καθεστως οι της μυστικης αστυνομιας προκειμενου να βγαλουν λαδι καποιο κομματικο στελεχος ενω ηταν παντελως αθωοι...

Αριστοτέλη...χαλάρωσε...!!!
Κανείς δεν συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές..!!!
Η ζωή δεν είναι αγγελικά πλασμένη και αυτό διότι οι άνθρωποι δεν είναι άγγελοι..ούτε καν "κάτοχοι" του εαυτού τους...!!!

dimitris2Μέλος
10/10/2010, 21:15:03
quote:

και οι ταγματασφαλιτες και οι κουκουλοφοροι παπαδες της χουντας ΘΕΑΡΕΣΤΟ και ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ποιουσαν κατα τΑς γραφας ... αλλα ρωτα και αυτους που εφαγε η μαρμαγκα

δε καταλαβες ?

Ποιον ιστορικό διαβάζεις;
Εχω ιστορική πηγή, σε πολλούς τόμους συζήτησης, μια γιαγιά που τότε κοπελίτσα ανατίναζε τις γραμμές των τρένων στην αντίσταση η οποία ήταν και είναι της εκκλησίας.

10/10/2010, 21:28:09
quote:
να πας να πεις στους γονεις ενος κοριτσιου που ειχε αιχμαλωτισει αυτος ο Βελγος παιδεραστης και αφου το βιαζε συστηματικα αυτος και οι φιλοι του μετα το εθαψαν αφου πεθανε απο την κακομεταχειριση...

εσύ δεν είχες πει ότι οι παιδεραστές-δολοφόνοι κάνουν ότι κάνουν μέσα από το θεϊκό σχέδιο για να μην υπάρχει υπερπληθυσμός στον πλανήτη;

quote:
αν ενας ανθρωπος εκτελειται αδικα γιατι ειναι αθωος και οσοι τον εκτελεσαν ενηργησαν βασει δολου, η αποφασιση που τον καταδικασε με βαση την πανανθρωπινη λογικη που διαμορφωσαμε σε βαθος εξελιξης εκατομμυριων χρονων..

όπως πχ οι φανατικοί της όποιας θρησκείας σκοτώνουν όσους δεν ασπάζονται την θρησκεία τους

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

10/10/2010, 22:43:16
quote:

Εχω ιστορική πηγή, σε πολλούς τόμους συζήτησης, μια γιαγιά που τότε κοπελίτσα ανατίναζε τις γραμμές των τρένων στην αντίσταση η οποία ήταν και είναι της εκκλησίας.

Και γώ -όπως και άλλοι- έχουμε πολλά παραδείγματα αντίστοιχα ανθρώπων και όλοι κάπου ανήκαν ιδεολογικά φίλε μου ... τι σημαίνει αυτό..???

Ως Χριστιανοί δηλαδή έκαναν όσα έκαναν ή ως αριστεροί ή κεντρώοι ή κεντροδεξιοί ή δεξιοί..ή ως Δωδεκαθεϊστές ή οτιδήποτε άλλο...

.....Ή ως Έλληνες πατριώτες...που αγαπούσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους και ήθελαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους!!!

Παρακαλώ να σταματήσει αυτή η "καραμέλλα"...!!!

-Εχω ιστορική πηγή, σε πολλούς τόμους συζήτησης, μια γιαγιά που τότε κοπελίτσα ανατίναζε τις γραμμές των τρένων στην αντίσταση η οποία ήταν και είναι της εκκλησίας.

Και λοιπόν???
Αν δεν ήταν δηλαδή Χριστιανή δεν θα υπεράσπιζε την Πατρίδα της???
Ο Λεωνίδας ήταν Χριστιανός ή ο Θεμιστοκλής ή ο Μέγας Αλέξανδρος..???

Τι μανία είναι αυτή να θέλετε τον οποιοδήποτε αγώνα .... να τον έχετε αναλάβει εργολαβία..???

Οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτα δηλαδή Δημήτρη...ως Έλληνες δηλαδή δεν θα πολεμούσαν..???

Μόνο με την ιδιότητα του Χριστιανού αγωνίζεται κανείς..κάνει οικογένεια...μορφώνεται και καλλιεργείται???

11/10/2010, 06:32:22
αθεος

quote:

quote:

εσύ δεν είχες πει ότι οι παιδεραστές-δολοφόνοι κάνουν ότι κάνουν μέσα από το θεϊκό σχέδιο για να μην υπάρχει υπερπληθυσμός στον πλανήτη;

quote:

όπως πχ οι φανατικοί της όποιας θρησκείας σκοτώνουν όσους δεν ασπάζονται την θρησκεία τους

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

1. εγω ειχα πει πως αν ο Θεος ηταν χωροφυλακας και εμποδιζε τη βια και το κακο στον πλανητη μας αφενος ο ανθρωπος δεν θα ειχε ελευθερια και αφετερου οντως θα υπηρχε τοσος υπερπληθυσμος που η ζωη θα ηταν εφιαλτικη...

αυτο ομως δε σημαινει πως οι παιδεραστες-δολοφονοι δεν ειναι κακοι και συμπλεγματικοι ανθρωποι...

ουτε φανταζομαι πως θα ηθελες να σου κανουν τετοια πραγματα στα παιδια σου, ε αν δε θες γιατι κωλυεσαι να καταδικασεις τετοιες συμπεριφορες ως κακες;

2) καθε θρησκος φονταμενταλιστης που σκοτωνει για τη θρησκεια του πρεπει να αντιμετωπισει τις συνεπειες του νομου οπως καθε δολοφονος...δεν ξερω βεβαια αν εσεις οι υπερανω του καλου και του κακου δεχεστε το νομικο συστημα η τα χετε ξεπερασει αυτα...

Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 11/10/2010 06:33:00

makforΜέλος
11/10/2010, 09:45:54
δημητρη, δεν το αναφερω ως γενικοτητα ουτε ως ιστορικο γεγονος, το φερνω ως παραδειγμα οτι αυτοι οι ανθρωποι ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΟ !!! αυτο.-

αριστοτελη, μου τα γυρνας ρε φιλε , ο καλος θεουλης δεν εκανε τον παιδεραστη? τον διαβολο ? τον αντιχριστο ? εργο του θεουλη δεν ειναι ? ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΚΟ ρε συ αριστο ??? ΟΧΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΝ ... αρα τι γκρινιαζεις ? δεν θες να καταλαβεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ??

να μη πιασω τωρα το γεγονος οτι θεωρεις την βια ΘΕΙΟ ΕΡΓΟ αρα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ !!! εεε ??? δηλαδη ο υπερπληθυσμος μονο δια της βιας θα μειωθει ? δεν θα μπορουσε να βγαλει 11 εντολες αντι για 10 και στην 11η να λεει μη γινεται πανω απο 5 δις ? ή μη γεννατε πανω απο 2 παιδια οταν γινεται 4 δις ? τι σκτα ΘΕΟΣ ειναι ρε φιλε ? δεν μπορουσε να μας ενημερωσει , πρεπει να μας πδαει ??? γιατι μας εδωσε εντολη αυξανεσθαι και πλυθηνεσθαι? για να εχει παιδια να πδαει και καθε ΘΕΙΚΑ σταλμενος παιδεραστης ??? ΕΕΕ ?? διαφωνεις ? γιατι αυτα που ειπες λεω ... ε λ ε ο ς

και κατι ακομη , θεωρεις οτι ο παιδεραστης πιστευει οτι κανει κατι κακο ? χωρις να ειμαι ειδικος , θεωρω οτι αυτος ο ΕΡΜΟΣ ο ανθρωπος νιωθει οτι κανει ΚΑΛΟ (δυστυχως αλλη λεξη δεν εχω) παρα του οτι για το καθε παιδι ή και ενηλικα ο βιασμος ειναι ΚΑΚΟΣ (παλι λαθος λεξη) ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? καλο - κακο , μαζι, εν σοφια εποιησες ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ , λεμε τωρα για να γελαμε

το καλο και το κακο , πανε αγγαλιτσα , σφιχταγκαλιασμενα πορευονται, η δημιουργια οποιουδηποτε "καλου" εχει ως απαοτελεσμα να δημιουργειτε και ενα "κακο", οκ ισως οχι παντα , αλλα σχεδον παντα ... και πολυ περισσοτερο οταν οπως σου ειπα το δικο μου καλο ειναι δικο σου κακο

αλλα το προβλημα μου δεν ειναι στο καλο-κακο, το προβλημα μου ειναι στην ΒΑΡΥΤΗΤΑ που δινεται σε αυτες τις λεξεις και στον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ που προσπαθει να γινει ... Ο ΚΑΛΟΣ θεουλης ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ αντιχριστος που ομως ειναι παιδι του καλου θεουλη ... και βαση αυτου του διαχωρισμου κρινονται ανθρωποι , αυτος που δεν πιστευει στο παναγαθο θεουλη που μας πδαει ειναι ΚΑΚΟΣ ενω αυτος που τον εχει στην καρδια μπορει να πδαει οσο θελει και ειναι παντα ΚΑΛΟΣ !!!

geostatΜέλος
11/10/2010, 10:15:33
.

Edited by - geostat on 11/10/2010 10:17:00

strangerz2Μέλος
11/10/2010, 10:27:04
quote:
δημητρη, δεν το αναφερω ως γενικοτητα ουτε ως ιστορικο γεγονος, το φερνω ως παραδειγμα οτι αυτοι οι ανθρωποι ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΟ !!! αυτο.-

αριστοτελη, μου τα γυρνας ρε φιλε , ο καλος θεουλης δεν εκανε τον παιδεραστη? τον διαβολο ? τον αντιχριστο ? εργο του θεουλη δεν ειναι ? ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΚΟ ρε συ αριστο ??? ΟΧΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΝ ... αρα τι γκρινιαζεις ? δεν θες να καταλαβεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ??

να μη πιασω τωρα το γεγονος οτι θεωρεις την βια ΘΕΙΟ ΕΡΓΟ αρα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ !!! εεε ??? δηλαδη ο υπερπληθυσμος μονο δια της βιας θα μειωθει ? δεν θα μπορουσε να βγαλει 11 εντολες αντι για 10 και στην 11η να λεει μη γινεται πανω απο 5 δις ? ή μη γεννατε πανω απο 2 παιδια οταν γινεται 4 δις ? τι σκτα ΘΕΟΣ ειναι ρε φιλε ? δεν μπορουσε να μας ενημερωσει , πρεπει να μας πδαει ??? γιατι μας εδωσε εντολη αυξανεσθαι και πλυθηνεσθαι? για να εχει παιδια να πδαει και καθε ΘΕΙΚΑ σταλμενος παιδεραστης ??? ΕΕΕ ?? διαφωνεις ? γιατι αυτα που ειπες λεω ... ε λ ε ο ς

και κατι ακομη , θεωρεις οτι ο παιδεραστης πιστευει οτι κανει κατι κακο ? χωρις να ειμαι ειδικος , θεωρω οτι αυτος ο ΕΡΜΟΣ ο ανθρωπος νιωθει οτι κανει ΚΑΛΟ (δυστυχως αλλη λεξη δεν εχω) παρα του οτι για το καθε παιδι ή και ενηλικα ο βιασμος ειναι ΚΑΚΟΣ (παλι λαθος λεξη) ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? καλο - κακο , μαζι, εν σοφια εποιησες ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ , λεμε τωρα για να γελαμε

το καλο και το κακο , πανε αγγαλιτσα , σφιχταγκαλιασμενα πορευονται, η δημιουργια οποιουδηποτε "καλου" εχει ως απαοτελεσμα να δημιουργειτε και ενα "κακο", οκ ισως οχι παντα , αλλα σχεδον παντα ... και πολυ περισσοτερο οταν οπως σου ειπα το δικο μου καλο ειναι δικο σου κακο

αλλα το προβλημα μου δεν ειναι στο καλο-κακο, το προβλημα μου ειναι στην ΒΑΡΥΤΗΤΑ που δινεται σε αυτες τις λεξεις και στον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ που προσπαθει να γινει ... Ο ΚΑΛΟΣ θεουλης ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ αντιχριστος που ομως ειναι παιδι του καλου θεουλη ... και βαση αυτου του διαχωρισμου κρινονται ανθρωποι , αυτος που δεν πιστευει στο παναγαθο θεουλη που μας πδαει ειναι ΚΑΚΟΣ ενω αυτος που τον εχει στην καρδια μπορει να πδαει οσο θελει και ειναι παντα ΚΑΛΟΣ !!!

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο,μιλάμε είσαι περίπτωση.

"και κατι ακομη , θεωρεις οτι ο παιδεραστης πιστευει οτι κανει κατι κακο ? χωρις να ειμαι ειδικος , θεωρω οτι αυτος ο ΕΡΜΟΣ ο ανθρωπος νιωθει οτι κανει ΚΑΛΟ"

Ασχολίαστο.

makforΜέλος
11/10/2010, 11:04:42
καλα αυτο αστο, δεν ειναι για σενα αλεξ , εσυ απαντησε εαν εχεις την ΚΑΛΟ(Σ)υνη σε αυτο που σχολιασα στο μυνημα σου , οχι οτι χριζει απαντησης - σχολιασμου , απλα κουβεντα να κανουμε ρε φιλε , αλλωστε γιαυτο ειμαστε δω , για να κανουμε κουβεντα... στο κουβενταστο που λενε

(τι να κανω εφαγα ενα Σ )

Edited by - makfor on 11/10/2010 12:47:41

strangerz2Μέλος
11/10/2010, 12:08:39
quote:
καλα αυτο αστο, δεν ειναι για σενα αλεξ , εσυ απαντησε εαν εχεις την ΚΑΛΟυνη σε αυτο που σχολιασα στο μυνημα σου , οχι οτι χριζει απαντησης - σχολιασμου , απλα κουβεντα να κανουμε ρε φιλε , αλλωστε γιαυτο ειμαστε δω , για να κανουμε κουβεντα... στο κουβενταστο που λενε

Ναι ρε σύ Μακφορ,αλλά ακούγεται παρατραβηγμένο όπως και να χει.Κάποια πράγματα δέν χρειάζονται φιλοσοφική ανάλυση για να διαπιστωθούν αν είναι λάθος ή όχι.Είναι αρρώστια,ανωμαλία,τέλος.

Edited by - strangerz2 on 11/10/2010 12:12:42

makforΜέλος
11/10/2010, 12:46:54
ψαξτο λιγο ρε φιλε για να δεις τι παιζει , δεν διαφωνω , ειπα ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ( αλλη λεξη δεν εχω) αλλα , υπαρχει ενα μεγαλο αλλα ... ειπα ειδικος δεν ειμαι , αλλα νομιζω οτι κανεις δεν κανει το κακο εχοντας ΓΝΩΣΗ οτι κανει κακο , κατα καποιο τροπο , αρωστημενο θες ? οκ ,αυτος δεν αντιλαμβανεται οτι κανει κακο , καταλαβες τι θελω να πω ? εχουμε δηλαδη ακομη και σε αυτη την ακραια κατασταση το καλο και το κακο ΜΑΖΙ !!! δες τον ως εναν ανθρωπο (ναι απανθρωπο ανθρωπο οκ) που του επιβαλει η οποια "φυση του" (αρρωστη ή οχι δεν το ξερουμε) να κανει αυτο που κανει ... ποσο κακο ειναι αραγε αυτο ? ναι δεν μπορει να ανισταθει , δεν εμαθε να επιβαλετε στην φυση του , ειναι αδυναμος οκ .. αλλα εκανε την πραξη του , κατακριτεα και να τον στησουμε στον τοιχο , αλλα ετσι λυσαμε το προβλημα ? ΟΧΙ αυριο αλλος ενας θα βγει γιατι ??? εδω ειναι το θεμα , δεν πρεπει να δουμε το ΓΙΑΤΙ βγαινουν τετοιοι ανθρωποι? λες να ειναι του αντιχριστου? σκεψου τους παπαδες που το εχουν κανει και ηταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ του θεου ... δεν πρεπει να δουμε την αιτια ? δεν ειναι ενδειξη οτι μαλλον δεν ειναι θεμα καλου κακου ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???
αυτο λεω , ριξτο μια ματια καποιος ποιο χαλαρα

ο αριστοτελης , λεει για "πουστια" και "κακο" ναι , αλλο η πουστια αλλα το κακο ... αυτος που κανει την πουστια ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ , το καλο που του προσταζει το κομμα, η θρησκεια , η ιδεα του ακομη και το σαπιο μυαλο του , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ .. ηταν καλο για τον βασανιστη της χουντας να βασανιζει κουμουνιστες ... αυτος το βλεπει ως ΚΑΛΟ και ομως ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ... καταλαβες ???

θες ενα καλο κακο ? εισαι γιατρος καρδιολογος και το παιδι σου πεθαινει (χτυπα ξυλο αμα θες) ο μονος τροπος να το κανεις καλα ειναι να ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ την ουρα των 6 μηνων!! ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? εαν το κανεις ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ σε σενα παιδι αλλα σωζεις κανεις καλο ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? προβλημα χωρις λυση ? οχι εχει λυση , να κανεις ΚΑΚΟ στο δικο σου και ΚΑΛΟ στο ξενο ... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ???

ειναι εαν θες ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ ρευστο το θεμα καλο - κακο

εγω δεν πιστευω στον χριστο σου, ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ φιλε μου ? εσυ μπορει , λεω μπορει γιατι δεν σε ξερω , να θεωρεις οτι αυτο δεν ειναι ενδειξη ΚΑΚΟΥ αλλα καποιος αλλος που ΔΙΑΒΑΖΕΙ αυτο που εγραψες , πιανει μια καραμπινα και με τρωει λαχανο και ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ την πιστη του ... αυτο δεν αλλαζει την πραξη του στο μυαλο του , ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ... ρωτα και μενα ... αλλα νεκρος δε μπορω να πω τιποτα ΧΑΧΑ

οποτε ας ξαναζωντανεψω , ας αναστηθω για λιγο ακομη , μεχρι να ερθει η ΩΡΑ ΜΟΥ χαχα

στο ξανα εχω πει , χωρις να θελω ουτε να σου αλλαξω μυαλα ουτε να "πιστεψεις" αυτα που λεω , ΔΕΣ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ τα οσα συμβαινουν , ακους , λες , διαβαζεις ... αποστασιοποιησου λιγο απο την θεση σου και θα δεις οτι ισως , λεω ισως , κατι να ειναι αλιωτικο , δεν χρειαζεται να αλλαξεις για να δεις το αλλιωτικο , απλα θα το ενσωματωσεις στα οσα ξερεις ... μη βαζεις ταμπελα , χριστος = καλος , αντιχριστος=κακος , ποιος εκανε τον αντιχριστο? πως το ΚΑΛΟ εχει κανει , γεννησει , το ΚΑΚΟ ? δεν σε βαζει σε σκεψεις αυτο ? ασε τις "θεωριες" που δεν αποδεικνυονται με τιποτα , δες το αρχικα λογικα και μετα κοιτα το μεσα στην κοινωνια και τελος δες το συνολικα ...

αμφισβητησε ακομη και τις σκεψεις σου , μονο ετσι θα εισαι σιγουρος οτι ακομη και αυτες ειναι "σωστες" αλλα ας μη πιασουμε τι ειναι σωστο και λαθος γιατι παλι μια απο τα ιδια χαχαχα

βαζε το μαυλο σου να υπερασπιζεται αυτα που δεν δεχετε , θα εκπλαγεις

καλη σου μερα

11/10/2010, 13:12:59
Σα να μην έχουν και πολύ σχέση τα τελευταία μηνύματα με το αρχικό θέμα μου φαίνεται, ε?

Lost in Necropolis

La ville de la mort