ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Italos90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
03/07/2015, 00:56:11
ΟΧΙ 59%

ΝΑΙ 41%

Είμαι αισιόδοξος?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2015, 00:59:47
Νικόμαχε με αυτό που ελπίζεις (και αυτό το 41 κατάπτυστο μου φαίνεται), μου ρχεται να γελάσω (και να κλαψω) με ατάκα ζουγανέλη:

Εμείς με ποιους είμαστε; Με μας ή με τους άλλους;

03/07/2015, 01:04:58
Σιγά μη σκίσεις κανένα καλτσόν γιουσουφάκι.Ξεστραβώσου τώρα...

Αναρτήσεις μου από τις τελευταίες σελίδες του παρόντος τόπικ:

quote:
και ο Τσίπρας επειδή έχει κάνει τη ΜΑΛΑΚΙΑ και έχει βάλει την υπογραφή του στα 8δις,αναγκάζεται και την αποδέχεται>μνημονιάρα και πάλι...

quote:
Το όχι εμπεριέχει δυσκολίες.Ακόμα και στα χέρια ικανών.Που ΔΕΝ υπάρχουν.
Με διαχείρηση Σύριζα, οι δυσκολίες θα είναι οι μέγιστες.

quote:
Μεσα από τη μάζα μας ως έθνος,έχουν προκύψει και οι πολιτικοί μας...οι δημοσιογράφοι μας κλπ.

Τι να πρωτοκαυτηριάσει κανείς..?

Τον Γεωργιάδη?
>>> Τον Λεουτσάκο?
>>> Την Κωσταντοπούλου?
Τον Γαπ?
Τον Σαμαρά?
Τον Κουβέλη?
Τον Θεοδωράκη?
Τον Βενιζέλο?
Τον Πρετεντέρη?
Τον Μπάμπη?
Τον Χατζηνικολάου?
Τον Καμμένο?
Την Ντόρα?
και θα μπορούσα να γράφω για μπόλικη ώρα ακόμη.

quote:
Έστω ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει σκατά.(πράγμα που δεν απέχει από την πραγματικότητα.Συναγωνίζεται τους προηγούμενους μια χαρά.)

Άρα προφανώς είναι ΑΝΙΚΑΝΗ.Σωστά?

quote:
Δεν νομίζω ότι είναι η στιγμή να σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά.
Όταν κρίνω μια ανάρτηση το κάνω μόνο κατ' άτομο και όχι ανάλογα με το που δηλώνει ή φαίνεται ότι "ανήκει" κομματικά,πολιτικά κλπ.

quote:
Δεν θεωρώ ικανό, ΚΑΝΕΝΑ από τους πολιτικούς που έχουμε αυτήν τη στιγμή.

quote:
Αυτή είναι η μόνη υπηρεσία που προσέφερε στην χώρα ο Τσίπρας και η υπόλοιπη ΑΝΙΚΑΝΗ παρέα του

quote:
Η ΜΟΝΗ σωστή απόφαση που πήρε η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτή που αμφισβητούν οι προδότες(όσον αφορά το εσωτερικό μέτωπο) και οι τοκογλύφοι(όσον αφορά το εξωτερικό μέτωπο).ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Μετά απ' όλα αυτά βρήκες σ'εμένα να βάλεις ταμπέλα σύριζα?

Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί σε λέω μ@λάκα,γιουσουφάκι,ναι?

------------------------------------------------------------------

Kost,

Ασχέτως αν το έκανε σκοπίμως ή όχι(πράγμα που αμφιβάλλω..),το ζήτημα είναι ότι στο εξωτερικό έχουμε να κάνουμε με ΑΛΗΤΕΣ.
Εδώ δε νομίζω να διαφωνεί κανείς μετά τις τελευταίες ατάκες του Σουλτς.(τα γιουσουφάκια εξαιρούνται).

Οπότε θα έλεγα να επικεντρωθούμε στο γεγονός, ότι είναι αλήτες και στους αλήτες ΔΕΝ λέμε ναι.

Παρεπιπτόντως, διάβασα την ανάλυσή σου και τους λόγους που τελικά διάλεξες το όχι και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με το σκεπτικό.

Όταν κανείς δεν αποκλείει καμμιά επιλογή από την αρχή και μετά
από σκέψη και ζύγι, καταλήγει στην απόφασή του,η επιλογή του έχει ακόμα μεγαλύτερο βάρος.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

03/07/2015, 01:09:33

δε διαφωνώ, το ότι είναι λαικιστές, άπειροι, και αλαζόνες δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου...και αυτή η έλλειψη σεβασμού και πολεμική από παντού με έχει τσαντίσει και μένα...όπως με τσαντίζει και το εμφυλιακό κλίμα που καλλιεργούν οι γραφικοί σταυροφόροι του ναι και του όχι, πληρωμένοι και μη...

το θέμα είναι ότι σε αυτό το παιχνιδάκι δύναμης εμείς έιμαστε που τρώμε όλο το ξύλο...λέμε άντε να'ρθει η γαμοκυριακή να δούμε τι σκατά θα γίνει...αλλά σκέψου αρρωστημένο σενάριο...βγαίνει την κυριακή ένα παντελώς ασαφές 50-50 ή έστω κανά 55-45 υπέρ του Ναι, ο Τσιπρίλ παίρνει πίσω τα περί παραίτησης, αλλά προκειμένου να σταματήσει το χάος με τη ρευστότητα πάει να διαπραγματευτεί σκληρό μνημόνιο και οι άλλοι να μη του το δίνουν από πείσμα για να τον διώξουν...το'χαν πει άλλωστε, ακόμα κι αν βγει το Ναι δεν εμπιστεύονται αυτή την κυβέρνηση για εφαρμογή μνημονικαού προγράμματος...μέχρι να φτάσει το πράμα στο μηδέν και να βγούμε στους δρόμους αλαλάζοντας και βρίζοντας τους πάντες, τους γερμανούς, το σύριζα, το σαμαρά, το διπλανό μας όλους...να γελάς και να κλαις...να κλαις βασικά...

03/07/2015, 01:10:58
Μας ετέθη ένα ΔΙΛΗΜΜΑ, στο οποίο απαντήσαμε με ΤΡΕΙΣ καλά τεκμηριωμένες ΘΕΣΕΙΣ.

Αυτή είναι η αληθινή, η ουσιαστική απάντηση και στα ερωτήματα του αχώνευτου, περί διαφοράς των λαών. Εμείς, οι Έλληνες, βλέπουμε πολύ περισσότερες εκδοχές από αυτές που μοιάζουν δεδομένες. Στα πάντα. Σαν να παίζουμε σκάκι στην ιστορία μας, και πάντα να έχουμε περισσότερες επιλογές στο μυαλό μας, από ότι ο εκάστοτε αντίπαλος, που ενίοτε είναι ο εαυτός μας. Ασχέτως αν κάποιες φορές διαλέγουμε την λάθος.

Τη Δευτέρα πάντως, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε Έλληνες. Να συνεχίσουμε γενικώς. Μαζί, ως Έλληνες.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

03/07/2015, 01:11:41

δηλαδή όταν ακουώ και σένα Itale να μιλάς για κατάπτυστο "41%" του ΝΑΙ τότε δεν μπορώ να αισιοδοξώ για το πού πάμε σα λαός στο επερχόμενο μπάχαλο...
03/07/2015, 01:16:41
quote:
Να συνεχίσουμε γενικώς. Μαζί, ως Έλληνες.

Μακάρι...έλα όμως που ο διχασμός κυλάει στο αίμα μας

03/07/2015, 01:24:00
Κοστ τώρα έχω εδώ ένα παλληκάρι που θα ψηφίσει ναι, και μάλιστα ζει στο εξωτερικό και κάνει ότι μπορεί για την Ελλάδα από τον..ρόλο του, κα πίνουμε μπυρίτσα διαφωνόντας άγρια. Δεν θα σκοτωθούμε όμως κιόλας. Αυτό που εκφράζω είναι καθαρά η προσωπική μου ηθική, μαν αγχώνεσαι φίλε μου, δεν έχω κάτι να χωρίσω πέρα από απόψεις. Αγαπάω τον διπλανό μου έτσι κι αλλιώς.

03/07/2015, 01:25:29
quote:
το'χαν πει άλλωστε, ακόμα κι αν βγει το Ναι δεν εμπιστεύονται αυτή την κυβέρνηση για εφαρμογή μνημονικαού προγράμματος...
Κατάλαβες τώρα γιατί είναι άχρηστο το δημοψήφισμα;
Ο Τσίπρας σου λέει: Είτε πεις ΝΑΙ είτε πεις ΟΧΙ, θα διαπραγματευτεί ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ... και αυτή τη "Νεα συμφωνία" ποιος θα την εισαγάγει και ποιος θα την εφαρμόσει; Ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ο,τι μπορούσε να μας εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν συμφωνία, το είδαμε ήδη. Και είναι εφιαλτικό.
Έχει κανείς αμφιβολία οτι απο δω και πέρα θα είναι μόνο χειρότερα τα πράγματα;
Ε, στείλε και τον ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί νέα συμφωνία... και θα έχεις ένα μνημόνιο (χειρότερο μάλλον κ απ' τη τελευταία πρόταση των δανειστών) που θα κάνει την δραχμή να φαίνεται πιο ελκυστική απο ποτέ
..Κατάλαβες τώρα γιατί το μοναδικό πραγματικό ερώτημα, είναι ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;

Edited by - Πύρινος on 03/07/2015 01:28:08

03/07/2015, 01:25:47
Το βιντεάκι του MEGA που ρώτησαν έναν που περίμενε στην ουρά την γνώμη του και μόλις πήραν γραμμή ότι δεν λέει αυτά που ήθελαν τον παραμέρισαν για να βρουν κανέναν άλλον το έχεις δει Kost?

Όταν το δεις,αν δεν το έχεις δει ήδη,θα ήθελα να μου πεις αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κατάπτυστη μια τέτοια ενέργεια..

Θα ήθελα επίσης να μου πεις αν είναι κατάπτυστη η τελευταία παπαριά που είπε ο Σουλτς..

Δεν λέω σε καμμιά περίπτωση ότι όσοι ψηφίζουν ναι, είναι γιουσουφάκια ή αξίζουν την περιφρόνηση των υπολοίπων.Σε καμμιά περίπτωση.

Ακριβώς επειδή δεν ψηφίζουν όλοι συνειδητοποιημένα.

Αυτοί όμως που συνειδητοποιημένα ψηφίζουν ναι,αγνοώντας το μεγάλο ποσοστό που έχασε κάθε όνειρο και ελπίδα τα τελευταία 5 χρόνια είναι κατάπτυστοι..τι να κάνουμε τώρα...
Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

Γι' αυτό ακριβώς,για την αποφυγή του εμφυλίου κλίματος δηλαδή, έχω ήδη πει:

quote:
Δεν νομίζω ότι είναι η στιγμή να σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά.
Όταν κρίνω μια ανάρτηση το κάνω μόνο κατ' άτομο και όχι ανάλογα με το που δηλώνει ή φαίνεται ότι "ανήκει" κομματικά,πολιτικά κλπ.

Έτσι για να μη παρεξηγιόμαστε.

------------------------------------
DSM,

Μαζί.
Ως Έλληνες.

Όπως πάντα διαλέγεις επιμελώς τις λέξεις.Και καλά κάνεις.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

aspirinΜέλος
26/06/2006, 23:05:14
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο Νοστράδαμος έχει προφητεία στην οποία αναφέρει ότι η Ισπανοί θα περάσουν από τα Πυρηναία Όροι τροπαιούχοι κ.τ.λ...
Αληθεύει? Υπάρχει τέτοια προφητεία γιατί τη συσχετίζουν με ενδεχόμενη νίκη στο Μουντιάλ
VIKINGΜέλος
26/06/2006, 23:38:24
quote:

Αληθεύει? Υπάρχει τέτοια προφητεία γιατί τη συσχετίζουν με ενδεχόμενη νίκη στο Μουντιάλ

OXI

eGO GNORIZO TO MELLON.sOU DINO TIN PROFITIA MOU.

O NIKITIS TOU MUNDIAL THA EINAI

BRAZIL

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
27/06/2006, 02:15:39
Καλημέρα...Απο αθλητική εκπομπή που άκουσα, απλά κάποιοι δε ξέρω το λόγο συζητουσαν σε φορουμ κατι σχετικό με αυτο και το είδαν οι Ισπανοι και το μεγαλοποιησαν..

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

27/06/2006, 03:43:41
Κάντε υπομονή μερικές μέρες και θα μάθουμε αν θα βγεί η προφητεία με τους Ισπανούς.

Εγώ πάντως έχω να πω...

VAMOS ARGENTINA!!!

Lost in Necropolis

La ville de la mort

mariha2912Μέλος
27/06/2006, 05:32:40
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ... ΓΚΑΝΑ!!!
aspirinΜέλος
27/06/2006, 06:40:54
ρε 'σείς δεν ζήτησα προγνωστικά για το μουντιάλ. Αν γνωρίζει κανείς για μια τέτοια προφητεία
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
27/06/2006, 09:27:53
quote:

aspirin λέει....

ρε 'σείς δεν ζήτησα προγνωστικά για το μουντιάλ. Αν γνωρίζει κανείς για μια τέτοια προφητεία

Για προγνωστικά και προφητείες...καλέστε τον PaNo... (βλέπε λινκ για 12κλωνο DNA κλπ)....

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

ΒρίλΜέλος
27/06/2006, 11:06:53
Σχετικά με την Προφητεία και μόνο...

ρε, έχετε σαλτάρει τελείως !

1. Εστω ότι υπάρχει η δυνατότητα να μάθεις το μέλλον πρίν συμβεί

2. Εστω οτι υπάρχει ο τρόπος, ένας άνθρωπος να κατέχει αυτή την τεχνική

3. Έστω ότι ο Νοστράδαμος κατείχε αυτή την τεχνική και πράγματι μπορούσε να προλέξει το μέλλον

4. Πιστεύετε ότι άλλη δουλειά δεν είχε να κάνει, απ το να ασχοληθεί με το Μουντιάλ του 2006 και άν η Ισπανία θα περάσει "τροπαιοφόρος τα Πυρηναία" (λές και άλλη ερμηνεία δεν υπάρχει !!!)

Τι να σας πώ πιά....

Γιατί δε ρωτάτε τον ΠαΝο, που βγάζει τα ντόλλαρς του διαβάζοντας τα ραδιοκύμματα και προλέγοντας τα αποτελέσματα των αγώνων ? ΄Ήδη το δοκίμασε στην Γιουροβίζιον το σύστημά του και το αποτέλεσμα ήταν ότι γεύτηκε απ τα τρία το μακρύτερο...

FRODOΜέλος
27/06/2006, 17:27:35
Οι Μαγια,ειχαν προφητευσει,εκτος των αλλων(σχετικα με το 2012),οτι οι Βραζιλιανοι θα βγουν νικητες απο την μαχη του κυκλου(ετσι ελεγαν το ποδοσφαιρο)...Με αρχηγο τον μαγο Ροναλντινιο!
Αρα συγκρουονται οι δυο προφηειες!
Βεβαια,οι νεοτεροι μαγοι,χρεισιμοποιωντας την τεχνικη ενεργοποιησης του DNA,μιλανε για νικη της Γκανα!

www.sotiris.forumup.gr

ImperatorΜέλος
27/06/2006, 21:39:33
Η Γκάνα σήμερα πήγε σπίτι της ... Για την προφητεία λέγανε σε αθλητικό σταθμό. Δεν είναι η προφητεία που θα το δόσει το τρόπαιο αλλά ο γιατρός με τη βελόνα του... μόνο στραβός δε το βλέπει ότι κάποιοι θα ξαναπούν Deutschland uber alles...