- Το 666 και το Verichip. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Και ας κανω την αρχη
Πολλα για το Τσιπ εδω
http://www.rfidjournal.com/

..Learn to listen and you will learn to learn...
Edited by - Conqueror on 22/04/2005 14:22:27
Με τη διαφορά, ότι εσύ δεν βάλεις εναντίον της κρατικής θρησκείας αλλα βασικών πιστεύω της πίστης μου. Ξέρεις πολύ καλά πιστεύω, ότι και εγώ δεν γουστάρω τις κληρικές ιεραρχίες και την κρατική εκκλησία.
Ο χριστιανισμός όμως, μπορεί να είναι κρατική ιδεολογία όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι χριστιανοί. Επίσης συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πληρώνει ένα άθεος ή αλλόθρησκος, χρήματα για την Εκκλησία καθώς δεν είναι υποχρεωμένος.
"και εφόσον πληρώνω υπέρογκα ποσά σε φόρους (να’σαι σίγουρος!)"
Τα βρήκες όλα έτοιμα και κατα τα άλλα......παιδί της πιάτσας!!!!Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς εσύ, που τα είχες βρει όλα απο τον μπαμπάκα.
Θα μιλάνε αυτοί που ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα και όχι αυτοί που έχουν έτοιμα τα εκατ. στη πάντα.Μας μιλάνε για μαγκιά και τα βουτυρόπαιδα!!!
PAO UBER ALLES
GATE 13
PAO UBER ALLES
GATE 13
Αντιγράφω, πάλι:
"Ας χαίρωμεν και ας αγαλλιώμεθα και ας δώσωμεν την δόξαν εις αυτόν, διότι ήλθεν ο γάμος του Αρνίου, και η γυνή αυτού ητοίμασεν εαυτήν. ... Και ήλθε προς εμέ εις των επτά αγγέλων...και ελάλησε μετ'εμού λέγων, Ελθέ, θέλω σοι δείξει την νύμφην, του Αρνίου την γυναίκα."
Αποκάλυψις Ιωάννου, ΙΘ',7 & ΚΑ',9
Και τώρα ρωτώ: μα καλά, και αυτή η ευλογημένη αρνί βρήκε να παντρευτεί; Χάθηκαν οι άνθρωποι; Και μετά τους έφταιγε η Μεγάλη Πόρνη. Τουλάχιστον, εκείνη πήγε με βασιλιάδες, με μεγιστάνες, με ένα σωρό μεγάλους και τρανούς.
Βέβαια, γούστα είναι αυτά... Αναρωτιέμαι, ωστόσο, οι απόγονοι αυτής της ένωσης τί θα είναι; Αρνόπουλα;
Τέλος, να διορθώσω τον φίλο εκείνο που με απεκάλεσε "Αρχισιωνιστή". Είμαι μάλλον "Αρχιβαβυλωνιστής". Η Σιών είναι δική σας. Το δικό μας καμάρι ήταν, είναι και θα είναι εις τους αιώνας η Βαβυλών η Μεγίστη, η Πύλη των Θεών (αυτό σημαίνει στα βαβυλωνιακά).
Να μη ξεχάσω: να μας ζήσει ο πάπας Ρώμης Βενέδικτος ΙΣΤ'. Προσωπικά, τον στηρίζω ανεπιφύλακτα.
I have some things to settle before I go legit.
«Book XX, Chapter 9»
Όταν κάνεις copy-paste φίλτατε από πηγές του internet, φρόντιζε τουλάχιστον να διατηρείς μια αντικειμενική θέση. Δεν υπάρχουνε ΜΟΝΟ αυτές οι αναφορές, αλλά υπάρχουνε και πάρα πολλές άλλες που καταρρίπτουνε αυτόν τον ισχυρισμό.
Η βασικότερη παράμετρος αυτού του πλαστού κείμενο είναι το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (γιατί άραγε?), πλην του «γνωστού» Ευσέβιου, καθώς και το γεγονός ότι η παλαιότερη αναφορά που έχουμε σχετικά (κείμενο) είναι μόλις και μετά βίας από…….τον 11ο αιώνα μ.Χ.!!!!
Δηλαδή, επί χίλια εκατό χρόνια μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του Ιησού της Καινής Διαθήκης κανείς δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για το «στοιχείο» που αναφέρεις!
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ και τον λόγο που η επίσημη εκκλησία ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ, παρά υιοθετείται μονάχα από κάτι γραφικούς σαν και την σελίδα του Απολογητή.
Στην παρακάτω σελίδα μπορείς λοιπόν να διαβάσεις και άλλους πολλούς λόγους που καταρρίπτουνε αυτό το χαλκευμένο κείμενο των απελπισμένων χριστιανών.
http://users.cgiforme.com/fbendz/messages/143.html
Εάν έχεις πάντως κάτι πιο σοβαρό (και προπάντων….καινούργιο!) τότε ευχαρίστως να το δούμε.
Άντε γεια!
Είναι σκεπτικό αυτό?Αμφισβητείται αυτό το κείμενο?Απο ποιον?Απο εσένα?Και ποιος νομίζεις ότι είσαι?Αμφισβητείται το απόσπασμα στο βιβλίο ΧΧ, στο ένατο κεφάλαιο?Αυτό είναι δεκτό.Το αμφισβητούμενο έπαναλαμβάνω είναι εκεί που λεει για τον Χριστό με υπερβολικές λεπτομέρειες.
PAO UBER ALLES
GATE 13
«Με τη διαφορά, ότι εσύ δεν βάλεις εναντίον της κρατικής θρησκείας αλλα βασικών πιστεύω της πίστης μου.»
Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!
Είδες να «βάλω» εναντίον κάποιου Βουδιστή? Για ποιο λόγο να το πράξω? Με ενοχλεί? Μου οριοθετεί την ιστορία και την θρησκευτική μου άποψη?
Εάν ΕΣΥ θέλεις να υπερασπίζεσαι τα όσα πιστεύεις, αυτό το κάνεις οικιοθελώς και δίχως να σε πιέσει κανείς. Ο διάλογος είναι ελεύθερος, και εάν έχεις πράγματι δίκαιο τότε θα φανεί.
Τι φοβάσαι λοιπόν?
Grom Hellscream:
«Ο χριστιανισμός όμως, μπορεί να είναι κρατική ιδεολογία όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι χριστιανοί.»
Για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
Για ποιο λόγο θα πρέπει να είμαστε Ιράν? Για ποιο λόγο έχουνε να φοβηθούνε κάποιοι κάτι? Για ποιο λόγο θα πρέπει να απολογούμαι όταν δεν θέλω προβατάρχες στο κεφάλι μου?
Η θρησκεία ανήκει στους ναούς και το κράτος στους πολίτες. Τους όποιους πολίτες.
Grom Hellscream:
«Τα βρήκες όλα έτοιμα και κατα τα άλλα......παιδί της πιάτσας!!!»
Επαναλαμβάνω και προσκαλώ: δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ, αλλά αντιθέτως προσέφερα.
Έκανα φίλτατε την πρώτη επιχείρηση στο εξωτερικό στα 19 μου χρόνια. Δεν είμαι αυτό που φαντάζεσαι, αλλά δεν είμαι και στο δρόμο.
Grom Hellscream:
«Μας μιλάνε για μαγκιά και τα βουτυρόπαιδα!!!»
Τις «μαγκιές» που θεωρείς εσύ ως τέτοιες φίλτατε, τις έχω προ πολλού αφήσει πίσω μου.
Όλα καλά? ![]()
![]()
1. AND now Caesar, upon hearing the death of Festus, sent Albinus into Judea, as procurator. But the king deprived Joseph of the high priesthood, and bestowed the succession to that dignity on the son of Ananus, who was also himself called Ananus. Now the report goes that this eldest Ananus proved a most fortunate man; for he had five sons who had all performed the office of a high priest to God, and who had himself enjoyed that dignity a long time formerly, which had never happened to any other of our high priests. But this younger Ananus, who, as we have told you already, took the high priesthood, was a bold man in his temper, and very insolent; he was also of the sect of the Sadducees, (23) who are very rigid in judging offenders, above all the rest of the Jews, as we have already observed; when, therefore, Ananus was of this disposition, he thought he had now a proper opportunity [to exercise his authority]. Festus was now dead, and Albinus was but upon the road; so he assembled the sanhedrim of judges, and brought before them the brother of Jesus, who was called Christ, whose name was James, and some others, [or, some of his companions]; and when he had formed an accusation against them as breakers of the law, he delivered them to be stoned: but as for those who seemed the most equitable of the citizens, and such as were the most uneasy at the breach of the laws, they disliked what was done; they also sent to the king [Agrippa], desiring him to send to Ananus that he should act so no more, for that what he had already done was not to be justified; nay, some of them went also to meet Albinus, as he was upon his journey from Alexandria, and informed him that it was not lawful for Ananus to assemble a sanhedrim without his consent. (24) Whereupon Albinus complied with what they said, and wrote in anger to Ananus, and threatened that he would bring him to punishment for what he had done; on which king Agrippa took the high priesthood from him, when he had ruled but three months, and made Jesus, the son of Damneus, high priest.
Και το άκρως αμφισβητούμενο.....
3. (63) Now there was about this time Jesus, a wise man, if it be lawful to call him a man; for he was a doer of wonderful works, a teacher of such men as receive the truth with pleasure. He drew over to him both many of the Jews and many of the Gentiles. He was [the] Christ. (64) And when Pilate, at the suggestion of the principal men among us, had condemned him to the cross [2], those that loved him at the first did not forsake him; for he appeared to them alive again the third day [3], as the divine prophets had foretold these and ten thousand other wonderful things concerning him. And the tribe of Christians, so named for him, are not extinct at this day.
Εσύ αμφισβητείς το πρώτο ή το δεύτερο ή και τα δυο?
"Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ και τον λόγο που η επίσημη εκκλησία ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ"
Ποιος λέει ότι η Εκκλησία δεν το δέχεται?Που το στηρίζεις αυτό?
PAO UBER ALLES
GATE 13
Και εγώ αμα είχα έτοιμο το ψιλό έφτιαχνα όσες εταιρείες ήθελα!
Ο μάγκας, είναι ο αυτοδημιούργητος!!!Όχι ο ετοιματζής!!!
"αλλά δεν είμαι και στο δρόμο"
Προτιμώ να είμαι του δρόμου και της πιάτσας, παρά της καλής κοινωνίας. Τουλάχιστον, έχουμε αντρίκιο χαρακτήρα.
Δεν είμαστε........ασε μη πω καλύτερα.
PAO UBER ALLES
GATE 13
Ο τρόπος εισαγωγής εικόνας αφορά μόνο εικόνες σε ιστοσελίδες.
Ρε παιδιά, θέλω να προβάλω μια εικόνα που έχω στη κατοχή μου σκαναρισμένη και οχι απο site.Πως θα γινει αυτό? Είναι ένα εισιτήριο απεριορίστων διαδρομών με τα τρια ενωμένα εξαρια.Πως θα το κάνω?
PAO UBE ALLES
GATE 13
«Σου δίνω ένα άλλο απόσπασμα που δεν αμφισβητείται, και λες είναι πάλι ψεύτικο!!!»
Σου λέω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, σου λέω ότι Η «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 11ΟΥ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ.!!![]()
Τι άλλο θέλεις δηλαδή για να πειστείς ότι είναι ένα παραμύθι ακόμα?
Grom Hellscream:
«Έκανα ένα λάθος, σε προηγούμενο μήνυμα είχα τοποθετήσει λάθος απόσπασμα.Στο πρώτο κείμενο που προβάλλω τώρα, αναφέρεται "ο αδελφός του Ιησού,που τον αποκαλούσαν Χριστό".Τώρα να μας πει ο Schwabe.Και αυτό το κείμενο αμφισβητείται?»
Μάλλον δεν έκανες λάθος αγαπητέ αλλά…ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!
Τελικά ρε grom, μελετάς, διαβάζεις αυτά που γράφεις ή απλά τα πετάς?
ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει αυτό το κεφάλαιο με τα όσα θέλει να πιστεύει ο Ευαγγελισμός?? ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει ο…..James (όνομα που προκύπτει από το Ιάκωβος!) ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ??
ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει ο james, που είναι ο αδερφός του Ιησού που περιγράφει ο Ιώσηπος (?), με τον Ιησού του Ευαγγελισμού που ούτε αδέρφια είχε αλλά και ούτε αναφέρεται πουθενά ως…….James!!
Και για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, δίδω και την σχετική ερμηνεία του ονόματος:
Name Meaning
The Supplanter.
James Name Origin
HEBREW - The name James was derived from the name Jacob. In biblical terms, James was the brother of the apostle John.
James Pronounciation
Jaymz
Καλά, έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις αδερφάκι μου!!!!![]()
![]()
«Προτιμώ να είμαι του δρόμου και της πιάτσας, παρά της καλής κοινωνίας. Τουλάχιστον, έχουμε αντρίκιο χαρακτήρα.
Δεν είμαστε........ασε μη πω καλύτερα.»
Ξέρεις τι λέει μια σοφή παροιμία? Όσα δεν φτάνει η αλεπού………
Κατά τα άλλα, εάν δεν γνωρίζεις, φάε μεγάλη μπουκιά αλλά μεγάλη κουβέντα μην λες.
Και ο νοών νοείτω.
Grom Hellscream:
«Φτάνει όμως με την μεταξύ μας αντιδικία γιατί υπάρχουν και άλλοι αναγνώστες που βαριούνται αφόρητα.»
Καμία αντιδικία. Απλά, απαντώ στα όσα έωλα και αστήρικτα προβάλεις.
Αλίμονο ένα ήμουνα εδώ για να αντιδικώ. Θα είχα «στρίψει» από πολλού.
Στοιχεία όμως, τεκμήρια, κάτι το νέο, αρχαιολογικά ευρήματα ή έστω κάτι που να στηρίζει απειροελάχιστα τα όσα λες, δεν είδαμε φίλτατε.
Αναμένουμε…..
«Προτιμώ να είμαι του δρόμου και της πιάτσας, παρά της καλής κοινωνίας. Τουλάχιστον, έχουμε αντρίκιο χαρακτήρα.
Δεν είμαστε........ασε μη πω καλύτερα.»
Ξέρεις τι λέει μια σοφή παροιμία? Όσα δεν φτάνει η αλεπού………"
Έτσι μπράβο ρε, απέδειξε την τάξη που ανήκεις, συνέχισε και συμπεριφέρσου όπως τα υπόλοιπα π......κια της κατηγορίας σου, υπερόπτη.Το χρήμα κάνει τον άνθρωπο ρε?
Ντροπή σου!!!!
"ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει αυτό το κεφάλαιο με τα όσα θέλει να πιστεύει ο Ευαγγελισμός?? ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει ο…..James (όνομα που προκύπτει από το Ιάκωβος!) ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ??
ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει ο james, που είναι ο αδερφός του Ιησού που περιγράφει ο Ιώσηπος (?), με τον Ιησού του Ευαγγελισμού που ούτε αδέρφια είχε αλλά και ούτε αναφέρεται πουθενά ως…….James!!"
Έχεις ποτέ στη ζωή σου διαβάσει την Κ.Διαθήκη?Δε νομίζω.....
"Ουχ εστίν ο τέκτων, ο υιός της Μαρίας, αδελφός δε Ιακώβου,και Ιωσή και Ιούδα και Σήμωνος?" Κατα Μάρκον, κεφ 6, στιχ 3
Ήταν ετεροθαλής αδερφός του Ιησού. Επίσης, δεν το ξέρω, αλλα αν όντως δεν αναφέρεται το απόσπασμα του ΧΧ, 9, δεν σημαίνει τίποτα.Και άλλα αποσπάσματα δεν αναφέρονται αλλα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.Επίσης, για τον Σωκράτη δεν υπάρχει ούτε μια ιστορική αναφορά εκτός των βιβλίων του Πλάτωνα(ώστε να θεωρήσουμε ότι ήταν φανταστικό πρόσωπο μεσω του οποίου προωθούσε κρυφές του φιλοσοφίες),αλλα καθόλου δεν αμφιβάλλω ότι υπήρξε παρα είμαι σίγουρος. Επίσης θα το πω για μια ακόμη φορά.Ο Ιησούς για τη συντριπτική πλειοψηφία τότε, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά απατεώνας που καλά έπαθε ότι έπαθε.Όταν αυξήθηκαν οι χριστιανοί, τότε απέκτησε σημασία το όνομά του.
PAO UBER ALLES
GATE 13
"and brought before them the brother of Jesus, who was called Christ"
Ε εδώ αν μη τι άλλο, δείχνει ότι ήξερε για την ύπαρξη του Χριστού.
Και δεν αναφέρει απλώς Ιησού για να πούμε ότι ήταν τυχαίο πρόσωπο, αλλά λέει που αποκαλούνταν Χριστός. Επίσης το ύφος του, δείχνει ότι όντως δεν παραδέχονταν ότι ήταν ο Μεσσίας.
PAO UBER ALLES
GATE 13
Μα με συγχωρείς, ο άλλος ο βλάκας λέει ότι δεν συμφωνούν στην τελευταία εμφάνιση του Ιησού. Εγώ παραθέτω τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
ΡΕ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΒΛΑΚΑ; ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ,ΠΡΟΒΑΤΟ,ΨΑΡΙ,ΔΟΥΛΕ(ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΙΣΤ 5
ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΡΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΑΛΩΜΗ.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΙΔΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΓ 2-4
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ
ΙΩΑΝΝΗΣ Κ 1-29
Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ (ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ)ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΗ 1-2
ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΑΝΕ Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ; ΠΟΥ;
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ
Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΜΕΤΑ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΧΙ;
Grom Hellscream
Σχετικά με το Μίθρα τώρα………
Άσχετο να τον παρομοιάζουμε με τον Ιησού για τέσσερις λόγους.
1ον: Δεν γεννήθηκε από παρθένο
2ον : Δεν σταυρώθηκε από τη στιγμή που σφάχτηκε σε δέντρο. Για να υπάρξει σταύρωση χρειάζεται σταυρός και κάρφωμα των άκρων.
3ον : Δεν υπάρχει σωματικός θάνατος αφού πρόκειται για εκπροσωποποίηση του Ήλιου
3ον : Δεν ανάστησε σωματική σάρκα από τη στιγμή που δεν υπέστη σωματικό θάνατο
4ον : Δεν ανήκει σε μονοθεϊστικό αλλά πολυθεϊστικό σύστημα.(Δεν είναι μεσσίας γιατί απλώς δεν λύτρωσε τον άνθρωπο από την στιγμή που υπάρχουν και άλλοι θεοί.)
Καλό θα είναι να προχωρήσουμε στο παραμυθάκι του δήθεν εσταυρωμένου Ορφέα. Ο Ορφέας δεν σταυρώθηκε. Όλη η μυθοπλασία ξεπηδά από ένα πέτρινο ανάγλυφο του 2 αιώνα μ.Χ. όπου παρουσιάζεται δήθεν σταυρωμένος σε μια άγκυρα. Και ρωτώ…..Πως σταυρώθηκε σε άγκυρα αφού αυτή είναι μεταλλική ή πέτρινη?(αν ήταν ξύλινη δεν θα επέπλεε στο νερό άρα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση). Άρα δεν σταυρώθηκε αλλά δέθηκε. Εκτός αυτού, αυτός έχει επηρεαστεί από τη σταύρωση του Ιησού αφού η μυθοπλασία στηρίζεται σε αγαλματάκι που κατασκευάστηκε 2 αιώνες μετά. Πουθενά δεν υπάρχει αγγείο με την υποτιθέμενη σταύρωσή του.
Και για να κλείσουμε με τον Διόνυσο, δεν έχει υποστεί κανένα σωματικό θάνατο ούτε παρουσιάζει ανάσταση σωματικής σάρκας παρά συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης με την άνοιξη κτλ κτλ.
ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΟ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΩΠΟΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ
Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΨΥΘΙΚΕΚΑΙ
ΦΑΓΩΘΗΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΟΠΩΣΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΟΙΟ ΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ
ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΜΕΤΑΨΥΧΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Εγω θα ελεγα να επιστρεψουμε στο "Το 666 και το Verichip" αν ειναι δυνατον..
Ο φίλος conqueror έχει δίκαιο, και το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα δεν νομίζω να εξαντλείται στις καταιγιστικές αντεγκλήσεις και στις παρενθέσεις των schwabe και hellscream.
Ήθελα από προχθές να γράψω κάτι, εξ αφορμής ενός εκτεταμένου σχολίου (του hellscream νομίζω) σχετικά με τους λεξάριθμους και το τι βγαίνει από αυτούς. Νομίζω ότι είναι μία "εκβιαστική" και υπερεκτιμημένη μέθοδος συνδέσεως εννοιών.
Είναι δε και τελείως ανούσια, από τη στιγμή που οι μονοψήφιοι αριθμοί είναι οι 1,2,3,4,5,6,7,8,9 και άρα οποιαδήποτε λέξη και να πάρεις έχεις μόνο εννέα πιθανά ενδεχόμενα, δηλαδή 1/9 πιθανότητα να βγει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Έτσι άμα πάρω τις λέξεις, πχ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ, ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ και ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ, και υπολογίσω το λεξάριθμό τους εως μονοψηφίου, και βρω πχ. ότι κατά σύμπτωση όλα αυτά εχουν τον ίδιο λεξάριθμο, πχ το νούμερο έξι, αυτό δε λέει απολύτως τίποτα! (Λέτε να είμαι όλα αυτά και να μην το ξέρω ακόμα? Αφήστε που πολλές λέξεις ή έννοιες είναι προερχόμενες από άλλες γλώσσες (πχ Εβραϊκά) οπότε στη "μεταγλώτισση" αποκτούν άλλη (παραφθαρμένη) γλωσσική αξία και προφορά...
Συνεπώς πρόκειται για αμπελοφιλοσοφίες, και "σε δουλειά να βρισκόμαστε"...![]()
Εγώ λέω να παραμείνουμε στο θέμα, να μιλάμε για το τσιπ αν έρθει, πώς θα έρθει, πότε θα έρθει και γιατί θα έρθει, κλπ, να κάνουμε και μια σύνδεση με το ανάλογο topic
quote:
Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ χξs ΣΕ 666
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6029
και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα για άλλα μέρη και άλλες στιγμές....
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΧΙ;"
Εκνευρίστηκες αγόρι μου?Πιες ξύδι......
"Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΨΥΘΙΚΕΚΑΙ
ΦΑΓΩΘΗΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ"
Νε, ώντως αίτσι αίγηναι, έχης απώλιτω δείκεο.
ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
"ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΩΠΟΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ"
Και εσύ που το ξέρεις?Σε ποια ιστορική πηγή το αναφέρεις?Σε πιο αρχαίο κείμενο βασίζεσαι?Ή επειδή έτσι λέει ο μύθος ο οποίος βασίζεται που?????????
PAO UBER ALLES
GATE 13
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Καλέ μου Ήφαιστε, (επ'ευκαιρίας, ωραίο nick) αν κάποιος δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό, δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι είναι εμπαθής...
Η αντιπαράθεση οξύνεται, αλλά αυτό συντηρείται και από τις δυο πλευρές. Σημειωτέον, ότι αν κάποιος επικαλείται τον αθεϊσμό, οφείλει να είναι αντικειμενικός προς όλες τις θρησκείες και όχι να βάλλει μόνο κατά του Χριστιανισμού.
Το ότι η συγκεκριμένη θρησκεία τροφοδοτείται από τον κρατικό μηχανισμό, δεν σημαίνει ότι φταίει για όλα τα κακά του πλανήτη ή ότι μας έχει καπελώσει... ο καθένας αν δεν του αρέσει κάτι μπορεί κάλλιστα να το απορρίψει χωρίς να το βρίζει.
Δεν μου πέφτει βέβαια λόγος, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε αμφότεροι να πείσετε για το ορθόν της πίστης σας, και κακώς μπαίνετε στην όλη διαδικασία.
Ο καθένας έχει αποφασίσει τί είναι και δεν πρόκειται να του αλλάξουν γνώμη άγνωστοι διαδικτυακοί συνομιλητές.
Στο προκείμενο: Το θέμα είναι ότι το verichip θα αναγκαστούμε να το βάλουμε όλοι, είτε πιστεύουμε στο 666, είτε όχι. Προηγουμένως ο τοπικάρχης δήλωσε πολύ σωστά την εναντίωση του σε αυτό, και είπε ότι θα αρνηθεί να το φορέσει.
Σωστό, αλλά νομίζετε πως θα μας ρωτήσουν?
Σκέφτηκα κάτι άλλο προηγουμένως...μπορεί να μου πείτε πως είναι σαχλαμάρα το παράδειγμα, αλλά anyway...
Δεν ξέρω ούτε έναν άθεο που να αρνήθηκε την άδεια του Πάσχα, ή να μην συμμετείχε, έστω και με μισή καρδιά στον εορτασμό των Χριστουγέννων. Δεν ξέρω ούτε έναν άθεο που να μην στολίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή να μην τρώει γαλοπούλα ή αρνί το Πάσχα, ακόμη και οι Δωδεκαθεϊστές που γνωρίζω συμμετέχουν με χαρά...
Γιατί είναι απλά συνήθεια, και για να μην βγούμε εκτός κοινωνικού συνόλου, συμμετέχουμε χωρίς να το πολυσκεφτούμε.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά νομίζω το ίδιο θα γίνει με το verichip.
Φιλικά πάντα...
Was bleibt ist alcool und numbfe traumen (άσχετο, αλλά είμαι ακόμη υπό την επίρρεια της συναυλίας...)
Grom Hellscream
Εκνευρίστηκες αγόρι μου?Πιες ξύδι......
ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΨΑΡΙ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑΣ(ΠΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ)ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Grom Hellscream
ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΡΘΗ ΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1)ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ <<ΤΕΛΙΩΣΕΙ>> ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΩΡΑ
2)ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΓΡΑΦΗ
3)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΛΕΞΙΚΟΣ
4) ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΡΘΗ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ
gigenis
"ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΩΠΟΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ"
Grom Hellscream
Και εσύ που το ξέρεις?Σε ποια ιστορική πηγή το αναφέρεις?Σε πιο αρχαίο κείμενο βασίζεσαι?Ή επειδή έτσι λέει ο μύθος ο οποίος βασίζεται που?????????
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΑΔΙΚΙ
ΜΥΘΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΓΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο/ΟΙ ΘΕΟΣ/ΟΙ
ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ
ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ
ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ
ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΡΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΑΛΩΜΗ.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΙΔΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΓ 2-4
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ
ΙΩΑΝΝΗΣ Κ 1-29
Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ (ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ)ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΗ 1-2
ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΑΝΕ Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ; ΠΟΥ;
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ
Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΜΕΤΑ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑΒΛΑΚΑ
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΧΙ;"
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τράγε, γιατί απλώς τα έχεις κάνει κουλουβάχατα!!!!Παίρνεις απο εδώ, παιρνεις απο εκεί και φτιάχνεις ένα ακαταλαβίστικο πράγμα!!!!Επειδή δεν ξέρεις, κοίτα να μάθεις
Οι μυροφόρες(Μαρία Μαγδαληνή,Μαρία μητέρα του Ιακώβου και Σαλώμη) ξεκινάνε για τον τάφο. Ένας άγγελος κατεβαίνει και ανοίγει τον τάφο,οι φρουροί φεύγουν. Φτάνουν οι μυροφόρες, βλέπουν τον τάφο άδειο και η Μαγδαληνή τρέχει στους μαθητές.Στις άλλες μυροφόρες εν τω μεταξύ,εμφανίζεται ένας άγγελος να κάθεται και τους μιλά για τον αναστημένο Ιησού.Η Μαγδαληνή έρχεται με τον Πέτρο και άλλον ένα μαθητή.Ο Πέτρος έχει πεισθεί και φεύγει. Η Μαγδαληνή δεν έχει πεισθεί και κάθεται και κλαίει. Εμφανίζονται δυο άγγελοι(είναι ακόμα παρούσες οι μυροφόρες) και τις λένε ότι ο Ιησούς αναστήθηκε. Μετά την πλησιάζει ο Ιησούς και εκείνη έχει πλέον απόλυτα πεισθεί.Οι μυροφόρες είναι μαζί της γιατί και στα δυο ευαγγέλια περιγράφεται ότι όταν τους πλησιάζει ο Ιησούς, πέφτουν να του πιάσουν τα πόδια.
Μετά πηγαίνουν στους μαθητές να αναγγείλουν ότι ο Ιησούς ΄θα είναι στην Γαλιλαία.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν αποσπασματικά διαβάζουμε τα ευαγγέλια, να οδηγούμαστε σε χίλιες δυο αντιφάσεις.Γι'αυτό δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τα ευαγγέλια αλληλοσυμπληρώνονται.Άλλοι ευαγγελιστές περιγράφουν ένα γεγονός έπιλεκτικά, ενώ άλλοι το ίδιο γεγονός με πολλές λεπτομέρειες. Έτσι, νομίζουμε ότι αντιφάσκουν.
Η μόνη αντίφαση είναι ότι ο Λουκάς αναφέρει ότι ο Πέτρος πάει στον τάφο μετά την εμφάνιση των δυο αγγέλων ενώ πήγε πριν.Αν και είναι ασήμαντη γιατί το γεγονός που ενδιαφέρει τους Ευαγγελιστές, δεν είναι να πουν ακριβώς και κατα γράμμα τι έγινε, αλλα το γεγονός της ανάστασης.
PAO UBER ALLES
GATE 13