- Χαίρετε! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
WX
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΠΑΡΕ ΟΣΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΗ.
ΚΑΛΟ TOYR!

Γι'αυτο αλλωστε τα επιλεξαμε!
Καλως ορισες λοιπον και απο εμενα φιλε WhitefoX...!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΧΑΙΡΕΤΕ...
scorpio_x

WX
ΠΒ*
(*)Που το ξεκίνημά της ήταν ο δίσκος "svarno", με ένα καταπληκτικό εξώφυλλο που αξίζει όσο κι ο δίσκος.
Σόρι για την παρέμβαση drml, απλά μην αδικούμε την κοπέλα.![]()
Έχεις δίκιο!Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι το είχα ακούσει πολύ παλιά από τον Παπάζογλου και μου έχουν αποτυπωθεί οι συγκεκριμένοι στίχοι πολύ έντονα στο μυαλό μου.
Πολύ ενδιαφέρον οι πληροφορίες σου!![]()
καταληγω στο συμπερασμα οτι πραγματικους φιλους μπορουμε να αποκαλεσουμε καποιους ανθρωπους σχεδον προς το τελος της ζωης μας..μετα απο πολυ καιρο...
Αγαπητε lizzard_king,
ακομα και να προσπαθεις να κρυφτεις τι λενε???Αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη αλλα και τον νοικοκυρη!!!Οποτε αργα ή γρηγορα θα φανει αν ψευδεσαι ή αν εισαι ο ευατος σου σε μια σχεση,και στην φιλια..
Συμφωνω με οσα ειπες,τελικως πιστευω και εγω πως πρωτα απο ολα πρεπει να αγαπησου με και λιγο τον εαυτο μας!!!!αλλα εκτος αυτου να αγαπησουμε και τον πλησιον,τα ζωακια και γενικα τη φυση εξισου..
Αγαπητο μελος drml,
ωραιοι οι στιχοι του τραγουδιου που παραθεσες...
Καλε μου lamogio,
δεν με αδικει κανεις...
Φιλικα,
Σεμινα
Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.
θα ηθελα να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου παρα πολυ που ασχοληθηκατε με το συγκεκριμενο θεμα...
Θα ηθελα ομως μια χαρη,αν πραγματικα εχετε φιλους και ανθρωπους που σας δενει η πραγματικη φιλια καντε τους καμια αφιερωση..
και θα αρχισω πρωτη!Αφιερωνω το "Δακρυ γυαλι" στο Γιωργο,στην Εμμυ και στη Μιραντα με πολυ πολυ αγαπη!
Να περασετε ολοι μια καλη πρωτοχρονια!και οτι ποθειτε να πραγματοποιηθει!Σας ευχαριστω!
Φιλικα,
Σεμινακι
Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.
Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι!Εχετε χρονο για τους φιλους σας??? Διαβαστε τις ερωτηση 2 φορες,σκεφτειτε την και απαντηστε μου ειλικρινα!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλη χρονια και παλι!
Φιλικα,
Σεμινακι
αγαπητέ BRAINSTORM
quote:
νομίζω ότι εγώ δεν έχω μάθει ακόμα να αγαπάω και να σέβομαι τον εαυτό μου
τότε δεν σε σέβομαι κι εγώ...(δεν το εννοώ φυσικά) το σημαντικότερο όμως είναι πως μπορώ άθελα μου να σου πω κάτι που θα σε πληγώσει... εγώ δεν θα ξέρω τον λόγο που ξαφνικά μου κρατάς μούτρα και εσύ θα είσαι λυπημένος. δεν θα ωφελήσει κανέναν.
σέβομαι τον εαυτό μου σημαίνει πως τον φροντίζω, πως δεν τον υποτιμάω, πως δεν τον υπερτιμάω. σημαίνει πως σέβομαι εμένα. ό,τι πιο δικό μου έχω. όλα τα άλλα μπορείς να μου τα πάρεις, ποτέ όμως τον εαυτό μου.
δεν αγαπάω τον εαυτό μου σημαίνει πως δίνω στους άλλους κάτι άλλο γιατί νομίζω πως αυτό δεν θα τους αρέσει.
quote:
Μην περιμένεται να γίνει κανείς φίλος σας αν δε του πήτε την αλήθεια για το άτομό σας.
πολύ σωστά! ούτε εσύ δεν θα θέλεις τον εαυτό σου στο τέλος. μπορείς όμως πάντα να κάνεις μια νέα αρχή. Γιατί ο εαυτός σου είναι ένας άνθρωπος. Τον ελέγχεις. Κάνει ό,τι θέλεις εσύ.
Μια νέα αρχή λοιπόν!!!!!
Παίζεις μπάσκετ; Αν όχι, αγόρασε μια μπάλα και πήγαινε να παίξεις στην μπασκέτα της γειτονιάς σου. Σύντομα θα δεις πως θα είσαι πιο χαρούμενος (και πιο γυμνασμένος!!!). Τα αθλήματα και τα παιχνίδια είναι τα πιο κατάλληλα για να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου. Η περισυλλογή δεν θα σε βοηθήσει και πολύ...
Φιλικά
Σέμι & Ευγένιος
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
quote:
Ξεχασα να συμπεριλαβω και τον Ευγενιο σαν φιλο μου,οχι τιποτα αλλο μην το δει και μου φωναζει!!!!και ποιος τον ακουει τωρα!χαχαχα
Εντάξει Σεμινάκι μου, μέρες που' ναι, δεν θα σου φωνάξω... Οπότε από τις 7 και μετά, φυλάξου!!!!!!!!!!
Λοιπόν, αφιερώνω στην Σεμίνα και στην Μαρία το Φιλαράκι της Σοφίας Βόσσου. Στην Χρύσα αφιερώνω το Ημερολόγιο του Χρήστου Θηβαίου. Σε μένα (που με θεωρώ φίλο μου) αφιερώνω τον Παραμυθά του Μιλτιάδη Πασχαλίδη.
Φιλικά
Ευγένιος
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
Έχεις σκεφτεί πόσο κρατάει το "για πάντα";
Μερικά χρόνια το πολύ!
Οι άνθρωποι αλλάζουν, και αν δεν αλλάζουν παράλληλα, αλλάζοντας αποκλίνουν οι πορείες τους και κάποτε απομακρύνονται. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι η ζωή. Κοίταξε να το συνηθίσεις...
Το θεμα ειναι πως οταν σου λεει καποιος "θα ειμαι για παντα μαζι σου"
ο οποισδηποτε θα το εδενε σκοινι-κορδονι!!Ειναι μια υποσχεση!!
Ξερω πως δεν κραταει πολυ,διοτι προφανως ολοι λιγο πολυ ειμαστε ψευτες...αλλα στην δικη μου περιπτωση οσο και να κρατησε αυτο το για παντα με χαροποιησε και πηρα πολλα πραγματα..ελπιζω βεβαια να εδωσα και εγω αρκετα!!!
Φιλικα
οι κάθε είδους εξαρτήσεις, υποδηλώνουν την ανασφάλεια εκείνου που τις επιδιώκει, κατ εμέ. Και βέβαια στη βάση τους είναι προσπάθεια άσκησης εξουσίας. Θέλουμε να 'εχουμε' και γι αυτό 'κάνουμε' και τελικά καταλήγουμε να είμαστε αυτό που κάνουμε. Αν ξεκινούσαμε όμως απο το 'είμαι', θα προχωρούσαμε με φυσικό τρόπο στο 'κάνω' (ανάλογα με αυτό που είμαι και που θέλω να είμαι) και θα καταλήγαμε στο 'έχω' (ότι μου αναλογεί και μου αξίζει την δεδομένη στιγμή).
Νομίζω ότι αφορισμοί του τύπου 'δεν υπάρχει φιλία' ή 'οι άνθρωποι πληγώνουν' είναι εύλογοι μεν σε κάποιες τρυφερές ηλικίες, καλό είναι όμως να ξεπερνιούνται κάποτε.
Η αγάπη είναι ελευθερία, κάθε στιγμή να είσαι μαζί μου γιατί το θέλεις, κι εγώ να κάνω το ίδιο. Αν κάποια στιγμή πάρουμε άλλους δρόμους, μένει η ανάμνηση της τρυφερότητας που μοιραστήκαμε. Δεν σε θέλω στη ζωή μου για να μου καλύπτεις τα κενά (παρέας, πνευματικών αναζητήσεων, συναισθηματικών ελλείψεων), σε θέλω γι αυτό που είσαι, και θέλω κάθε στιγμή να είσαι ακριβώς ο εαυτός σου, και τίποτα άλλο, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για τη σχέση μας.
Έτσι το βλέπω παιδιά, και βέβαια κάθε άλλη γνώμη σεβαστή και απολύτως δεκτή.
Σας φιλώ
Βασιλική
I'm the lizard king,I can do anything!