- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 04/09/2013 01:57:32
quote:
2012 με 2013 για εμφάνιση του Αντιχρίστου,όχι μόνο 2012 αλλά και 2013!Αυτό λέει απο την αρχή ο πατέρας Μάξιμος,αυτό γράφει και στο βιβλίο του ''ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013''...Το 2012 πέρασε μεν,αλλα δεν έχει περάσει και το 2013 αν δεν κάνω λάθος,βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη....Υπάρχει ο Οκτώβριος,ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος για να κλείσει το έτος....
Μόνη ελπίδα δηλαδή ο πόλεμος που φαίνεται οτι θα γίνει στην Συρία,ας ελπίσουμε να βοηθήσει αυτός διαφορετικά μια απο τα ίδια θα είναι άλλον τρόπο δεν βλέπω.
quote:
Μόνη ελπίδα δηλαδή ο πόλεμος που φαίνεται οτι θα γίνει στην Συρία,ας ελπίσουμε να βοηθήσει αυτός διαφορετικά μια απο τα ίδια θα είναι άλλον τρόπο δεν βλέπω.
Η άποψή μου είναι αυτή και δεν αλλάζει:Μέσα στο 2013 θα πρέπει να έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Τώρα,αν θα γίνει πόλεμος πρώτα ή αν δεν γίνει,δεν μεταθέτει κάτι απο αυτό..Μπορεί κάλλιστα να εμφανιστεί πρώτα ο Αντίχριστος και μετά να γίνει ο πόλεμος (περα απο το αντίστροφο...)
quote:Τίποτα απ'όλα αυτά.
quote:
Η άποψή μου είναι αυτή και δεν αλλάζει:Μέσα στο 2013 θα πρέπει να έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Τώρα,αν θα γίνει πόλεμος πρώτα ή αν δεν γίνει,δεν μεταθέτει κάτι απο αυτό..Μπορεί κάλλιστα να εμφανιστεί πρώτα ο Αντίχριστος και μετά να γίνει ο πόλεμος (περα απο το αντίστροφο...)
Καλλίτερα να κάνεις ό,τι και το ιερατείο, όπως έκανε πάντα, θα πας μαζί του και μετά με όποιον νικήσει.
Άσε τώρα τα "χαράγματα", λεπτομέρειες...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Θα σε πάρει χαμπάρι και την έβαψες χριστιανέ.
Καλλίτερα να κάνεις ό,τι και το ιερατείο, όπως έκανε πάντα, θα πας μαζί του και μετά με όποιον νικήσει.
Άσε τώρα τα "χαράγματα", λεπτομέρειες...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Χμμ,δεν ξέρουμε αν ολοκληρο το ιερατείο συνταχθεί με τον Αντίχριστο,ίσως ένα μέρος του ναί....Εμείς θα πάμε με αυτούς που θα τον αρνηθούν,έτσι πρέπει να πράξουμε.....
quote:
Χμμ,δεν ξέρουμε αν ολοκληρο το ιερατείο συνταχθεί με τον Αντίχριστο,ίσως ένα μέρος του ναί....Εμείς θα πάμε με αυτούς που θα τον αρνηθούν,έτσι πρέπει να πράξουμε.....
ΟΥΣΤ!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ποιός καθορίζει το "πρέπει";;
Ο Μάξιμος;;;![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
quote:
Χμμ,δεν ξέρουμε αν ολοκληρο το ιερατείο συνταχθεί με τον Αντίχριστο,ίσως ένα μέρος του ναί....Εμείς θα πάμε με αυτούς που θα τον αρνηθούν,έτσι πρέπει να πράξουμε.....Ποιός καθορίζει το "πρέπει";;
Ο Μάξιμος;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Η συνείδησή σου!Θα ξέρεις δηλαδή οτι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος και θα συνταχθείς μαζί του;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Και στην κοκκινοσκουφίτσα με τον κακό λύκο είμαι, έχει καμμιά διαφορά;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Εντάξει,τι να σου πω,ακολούθησε τον Αντίχριστο,πάρε το σφράγισμα και χάσε την αιώνια ψυχή σου...Μεγάλο παιδί είσαι και υπεύθυνος για τον εαυτό σου,κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.....
Ανακάλυψα την λατινική ονομασία του βλήτου!
chistianohortus anabolisimus
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Είσαι ποοολύ κακός!!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
quote:
Χμμ,δεν ξέρουμε αν ολοκληρο το ιερατείο συνταχθεί με τον Αντίχριστο,ίσως ένα μέρος του ναί....Εμείς θα πάμε με αυτούς που θα τον αρνηθούν,έτσι πρέπει να πράξουμε.....Ποιός καθορίζει το "πρέπει";;
Ο Μάξιμος;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Η συνείδησή σου!Θα ξέρεις δηλαδή οτι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος και θα συνταχθείς μαζί του;
Ποιος θα αναγνωρισει τον Αντι-προσωπο ;
Εσυ ,Ο μαξιμος ;
Ποιος εχει αυτο το δικαιωμα τελικα;
Με τι κριτιρια Θα αποφασιστει ποιος θα αναγνωρισει
τον Αντι-Προσωπο ;
Ε; για πες μου ...
Τι παραπανω εχει ο Μαξιμος για παραδειγμα να προσδιορισει
τον Αντι-Προσωπο;
Εσυ αντιστοιχα ...
Ξερεις οτι δεν ειμαι Χριστιανιος απλα σου κανω μια ερωτηση που λογικα θα σου εκανε ενα ς σκευτομενος χρηστιανος
Edited by - gewkwn on 07/09/2013 01:51:42
quote:
...

(η οποία όπως θα πρόσεξες κατέστρεψε το forma της σελίδας)
Έχεις κάποια κατηγορία για την συγκεκριμένη εταιρία?
Έχει σχέση με τον αντίχριστο?
ή απλά κάνεις διαφήμιση?

quote:
Ποιος θα αναγνωρισει τον Αντι-προσωπο ;
Εσυ ,Ο μαξιμος ;
Ποιος εχει αυτο το δικαιωμα τελικα;Με τι κριτιρια Θα αποφασιστει ποιος θα αναγνωρισει
τον Αντι-Προσωπο ;
Ε; για πες μου ...Τι παραπανω εχει ο Μαξιμος για παραδειγμα να προσδιορισει
τον Αντι-Προσωπο;Εσυ αντιστοιχα ...
Ξερεις οτι δεν ειμαι Χριστιανιος απλα σου κανω μια ερωτηση που λογικα θα σου εκανε ενα ς σκευτομενος χρηστιανος
Kανένας απο τους 2!Αυτοι που θα αναγνωρίσουν τον Αντίχριστο και θα τον υποδείξουν σε όλο τον κόσμο,θα είναι οι 2 προφήτες που θα εμφανιστούν ταυτόχρονα με αυτόν με κύριο έργο τους την κατάδειξη του ανόμου και την φανέρωση της πλάνης του!Αρα,δεν θα χρειαστεί ούτε αυτό να κάνουμε,να προσδιορίσουμε δηλαδή τον Αντί,θα γίνει απο τους 2 προφήτες.....