ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι θα μάθουμε απόψε από τη διάσκεψη της NASA; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι θα μάθουμε απόψε από τη διάσκεψη της NASA; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

amalia60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/02/2017, 21:25:16
Σοκ θα ήταν ανακοίνωση πως βρήκαν τον τρόπο να πάμε σε κάποιον εξωπλανήτη, όχι ότι αυτός ή αυτοί υπάρχουν. Ε, και;

Abyssus Abyssum Invocat

21/02/2017, 22:13:09

quote:
Αν κάτι επρόκειτο να σοκάρει, πολύ απλά δεν θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αυτό.

Η λέξη που χρησιμοποίησα, πράγματι, δικαιολογεί τα σχόλια που έγιναν.
Τώρα προκύπτει το ερώτημα "τι αποτελεί σοκαριστική είδηση και γιατί δεν πρέπει να σοκαριστούν οι μάζες".
Εγώ πάντως, εκτιμώ ότι οι πραγματικά σοκαριστικές ειδήσεις επιδρούν αντίθετα στην ψυχολογία των ανθρώπων και δεν μπορούν να κρατηθούν μυστικές. Ακόμη κι όταν υπάρχει σοβαρός λόγος.
Είμαι ακόμη της άποψης (μπαίνοντας στα όρια της φαντασίας και καθαρά υποθετικά) πως αν υπήρχαν βάσιμα στοιχεία για μια δίδυμη γη (με ωκεανούς, ατμόσφαιρα, κλπ...) και γι αυτό φιλόξενη σε μορφές ζωής όπως τις ξέρουμε στη Γη, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να το ανακοινώσουν.
Επί της ουσίας θα ήταν μια "σοκαριστική" είδηση, αλλά δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να κρατήσουν ένα τέτοιο γεγονός επτασφράγιστο μυστικό.
Έχουμε επίσης εθιστεί στις θεωρίες συνωμοσίας, πως δήθεν κάποιοι μας αποκρύπτουν κάποιες μεγάλες αλήθειες, αλλά σχεδόν πάντα δεν υπάρχει ούτε κάποιος σοβαρός λόγος, ούτε κάποια λογική εξήγηση πίσω από αυτές, ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξή τους.
quote:
Σοκ θα ήταν ανακοίνωση πως βρήκαν τον τρόπο να πάμε σε κάποιον εξωπλανήτη, όχι ότι αυτός ή αυτοί υπάρχουν. Ε, και;

Νομίζω ότι και σ΄αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κρατηθεί η πληροφορία μυστική.
Κατ΄ εμέ πάντως, σοκ θα ήταν να μας παρουσιάσουν έναν νοήμων εξωγήινο, έστω σαν τον Τραμπ.

21/02/2017, 23:45:34

Πείτε μου τη γνώμη σας για τα παρακάτω:

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1766
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1802

CravenΜέλος
22/02/2017, 00:13:35
quote:

Έχουμε επίσης εθιστεί στις θεωρίες συνωμοσίας, πως δήθεν κάποιοι μας αποκρύπτουν κάποιες μεγάλες αλήθειες, αλλά σχεδόν πάντα δεν υπάρχει ούτε κάποιος σοβαρός λόγος, ούτε κάποια λογική εξήγηση πίσω από αυτές, ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξή τους.

Αυτή ακριβώς είναι η επιτυχία κάθε σωστής "απόκρυψης" να μην πιστεύεις ότι υπάρχει και ότι γίνεται. Αν περίμενες να έχεις αποδείξεις και γνώσεις για κάτι τέτοιο τότε τι σόι απόκρυψη θα ήταν ακριβώς?
Τώρα για λογική εξήγηση που δεν υπάρχει για τους λόγους που θα μπορούσαν οι απο πάνω να σου αποκρύψουν πράγματα... θέλω να πιστεύω πως κάνεις πλάκα.. θα μπορούσε κάποιος να γεμίσει τόμους με λογικές εξηγήσεις και σοβαρούς λόγους στο γιατί κάποιοι θα ήθελαν ή και θα έπρεπε ανάλογα την περίπτωση, να σου αποκρύψουν κάτι.
Είπαμε παιδιά άλλο η άκρατη συνωμοσιολογία άλλο όμως και το άλλο άκρο και το να απορρίπτουμε την κοινή λογική. Η αποστροφή μας στην συνωμοσιολογία δεν πρέπει να μας ωθεί στο να κλείνουμε τα μάτια στο λογικό και στο αποδεδειγμένο, γιατί ενώ έχουμε ήδη μάθει 10δες φορές στην ιστορία για πράγματα που κρύφτηκαν απο εμάς για το καλό μας ή για το "καλό" μας και τα μαθαίνουμε μετά απο χρόνια ή 10ετίες, δεν επιτρέπεται να απορούμε με ποια λογική κάποιος θα μας έκρυβε κάτι όταν αυτό έχει γίνει, γίνεται και θα γίνεται συνεχώς.

Για να πάμε στο θέμα και να γίνω πιο κατανοητός πάντως, εγώ αν μάθαινα πχ ότι στο κοντινότερο άστρο υπάρχει πλανήτης που κατοικείται απο ένα ανεπτυγμένο ον, εγώ δεν θα στο έλεγα.. τουλάχιστον όχι πριν είμαι σίγουρος ότι και εσύ είσαι έτοιμος να το μάθεις και εκείνα τα όντα είναι ειρηνικά και ικανά να τα αποδεχτείς. Ακόμα και για πιο απλά πράγματα και ανακαλύψεις που θα είχαν όμως δυνητικά επικίνδυνες προεκτάσεις, θα το σκεφτόμουν διπλά πριν στα πω.

CravenΜέλος
22/02/2017, 00:17:16
quote:

Πείτε μου τη γνώμη σας για τα παρακάτω:

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1766
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1802

Τα wikileaks δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σύμφωνα με τον Συνοδινό (έτσι για να τον πειράξω λίγο) .. αφού δεν υπάρχει κάποια λογική και σιβαρός λόγος να μας κρύψει κάποιος κάτι, γιατί να χρειαζόμαστε τα wikileaks :P Τα ξέρουμε ήδη όλα οπότε μην δίνεις σημασία

22/02/2017, 01:11:46
Χοχο...

Ετοιμάστε τα αλεξίπτωτά σας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/02/2017, 01:41:59
Επειδή τα Αγγλικά μου δεν με βοηθούν να καταλάβω αυτά που παρέθεσε ο Κοστ, δεν μπορώ να έχω άποψη.
quote:
Για να πάμε στο θέμα και να γίνω πιο κατανοητός πάντως, εγώ αν μάθαινα πχ ότι στο κοντινότερο άστρο υπάρχει πλανήτης που κατοικείται απο ένα ανεπτυγμένο ον, εγώ δεν θα στο έλεγα.. τουλάχιστον όχι πριν είμαι σίγουρος ότι και εσύ είσαι έτοιμος να το μάθεις...

Τέτοιους είδους σοκαριστικές πληροφορίες (αν εξαιρέσεις τους φονταμενταλιστές του Ισλάμ και μερικούς παλαβούς που κανείς δεν δίνει δεκάρα για το πως θα αισθανθούν αυτοί) όλος ο κόσμος θα ήταν μάλλον ενθουσιασμένος. Θα ήταν μια είδηση που μόνο προς το καλύτερο θα άλλαζε τον κόσμο μας, αν τελικά τον άλλαζε.
Κανείς άνθρωπος δεν θα ήθελε να του κρύψουν μια τέτοια εντυπωσιακή πληροφορία. Και στο κάτω κάτω, αν αυτή είναι η αποδεδειγμένη πραγματικότητα, κάθε άνθρωπος πολύ εύκολα θα συμβιβαστεί με αυτή.
Αν και το πιο πιθανό θα ήταν, να βγουν οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ και κάποιες αδελφές δυνάμεις και να μιλούν για ψέματα της επιστήμης και για μεγάλη συνωμοσία της ΝΑΣΑ εις βάρος της θρησκείας. Όπως συνήθως συμβαίνει, δηλαδή.
quote:
και εκείνα τα όντα είναι ειρηνικά και ικανά να τα αποδεχτείς.

Αν τα όντα αυτά δεν είναι ειρηνικά αυτό θα σήμαινε ότι ήδη βρίσκονται εδώ ή σύντομα θα είναι εδώ ή βρίσκονται πολύ μακριά μας γιατί δεν έχουν εξελιχθεί περισσότερο από εμάς και δεν συνιστούν απειλή.
Η απόκρυψη της αλήθειας δεν βλέπω σε αυτή την περίπτωση τι εξυπηρετεί.
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, ότι τους εξωγήινους (και κυρίως τους κακούς εξωγήινους) θα έπρεπε να τους εφεύρουμε (για να θυμηθώ και τον Χόκινγκ) μπας και συνετιστούν οι κακοί γήινοι που χτυπούν με μανία τα τύμπανα του πολέμου και ενωθούν απέναντι στην μεγάλη κοινή εξωγήινοι απειλή.
Από την άλλη όμως, ένα τέτοιο ψέμα, όπως κάθε ψέμα, δεν θα άντεχε πολύ και η ζημιά, ως συνήθως, θα είναι μεγαλύτερη από τα προσωρινά οφέλη που θα εξυπηρετούσε.

quote:
Αυτή ακριβώς είναι η επιτυχία κάθε σωστής "απόκρυψης" να μην πιστεύεις ότι υπάρχει και ότι γίνεται. Αν περίμενες να έχεις αποδείξεις και γνώσεις για κάτι τέτοιο τότε τι σόι απόκρυψη θα ήταν ακριβώς?
Τώρα για λογική εξήγηση που δεν υπάρχει για τους λόγους που θα μπορούσαν οι απο πάνω να σου αποκρύψουν πράγματα... θέλω να πιστεύω πως κάνεις πλάκα.. θα μπορούσε κάποιος να γεμίσει τόμους με λογικές εξηγήσεις και σοβαρούς λόγους στο γιατί κάποιοι θα ήθελαν ή και θα έπρεπε ανάλογα την περίπτωση, να σου αποκρύψουν κάτι.
Είπαμε παιδιά άλλο η άκρατη συνωμοσιολογία άλλο όμως και το άλλο άκρο και το να απορρίπτουμε την κοινή λογική. Η αποστροφή μας στην συνωμοσιολογία δεν πρέπει να μας ωθεί στο να κλείνουμε τα μάτια στο λογικό και στο αποδεδειγμένο, γιατί ενώ έχουμε ήδη μάθει 10δες φορές στην ιστορία για πράγματα που κρύφτηκαν απο εμάς για το καλό μας ή για το "καλό" μας και τα μαθαίνουμε μετά απο χρόνια ή 10ετίες, δεν επιτρέπεται να απορούμε με ποια λογική κάποιος θα μας έκρυβε κάτι όταν αυτό έχει γίνει, γίνεται και θα γίνεται συνεχώς.

Τα παραπάνω είναι πολύ γενικευμένα και θα αποφύγω να τα σχολιάσω γιατί φοβάμαι ότι θα φλυαρούμε ατελείωτα.
Τέλος πάντως, ο καθ΄ ένας έχει την άποψή του.

Edited by - Συνοδινός.1 on 22/02/2017 01:44:48

CravenΜέλος
22/02/2017, 11:57:29
quote:

Χοχο...

Ετοιμάστε τα αλεξίπτωτά σας!

έρχομαι τα κάνω π.... και φεύγω αχαχα

22/02/2017, 16:15:58
Πάλι αλεξίπτωτα ονειρεύεσαι γέροντα;
θα σε αγιοποιήσουμε στο τέλος... με τα αλεξίπτωτα ερμητικά κλειστά!

Κώστα, δε βλέπω τίποτα το "περίεργο"....
θα έπρεπε;

22/02/2017, 20:05:11

Οκ, παραθέτω δύο μηνύματα του John Mitchell, του έκτου αστροναύτη που πάτησε στο φεγγάρι, προς τον John Podesta, πρώην υπευθύνου του γραφείου του Κλίντον στον Λευκό Οίκο και υπευθύνου της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρυ. H μετάφραση δική μου και συμπαθάτε τυχόν λαθάκια. Τα μηνύματα αυτά λοιπόν προέρχονται από τα περίφημα Podesta emails (https://en.wikipedia.org/wiki/Podesta_emails), 20.000 σελίδες email από τον gmail λογαριασμό του Podesta. Οι Αμερικάνικες αρχές καταλόγισαν το χακάρισμα του λογαριασμού στην ομάδα Fancy Bear, συσχετιζόμενη πιθανόν με τις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ενώ από εκεί πάρθηκαν και κοινοποιήθηκαν μέσω Wikileaks. Οι ειδικοί επί των cybersecurity θεωρούν ότι η πλειοψηφία των μηνυμάτων είναι απείραχτη ωστόσο δεν αποκλείουν το περιεχόμενο κάποιων να αλλοιώθηκε.

Τα μηνύματα που μάς ενδιαφέρουν εδώ είναι τα ακόλουθα.

18 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητέ John, καθώς διάγουμε το 2015, κατανοώ ότι αποχωρείς από την Διοίκηση τον Φεβρουάριο. Είναι επείγον να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία και ώρα συνάντησης για να συζητήσουμε περί Eπαφής (Disclosure, η λέξη φαίνεται να εννοεί την Επαφή με Εξωγήινη Νοημοσύνη) και Ενέργειας Μηδενικού Σημείου. Ο καθολικός συνάδελφός μου Terri Mansfield θα είναι επίσης παρών, για να μας ενημερώσει σχετικά με τη γνώση του Βατικανού περί Εξωγήινης Νοημοσύνης. Έτερος συνάδελφος δουλεύει τώρα σε μία νέα Διαστημική Συνθήκη, αναφερόμενος στην ανάμιξη Ρωσίας και Κίνας. Ωστόσο εξαιτίας της μεγάλης παρέμβασης στη Ρωσία στην Ουκρανία, θεωρώ ότι πρέπει να κυνηγήσουμε μία νέα οδό προς την ειρήνη στο διάστημα και της Ενέργειας Μηδενικού Σημείου στη Γη. Συναντήθηκα με μία παιδική φίλη του προέδρου Ομπάμα από τη Χονολουλού, την Αμερικανίδα πρεσβευτή Pamela Hamamoto, την 4η Ιουλίου στη Γενυεύη, όπου και της μίλησα συνοπτικά περί ΕΜΣ. Πιστεύω ότι μπορούμε να την θεωρήσουμε έμπιστη σχετικά με την παρουσίασή μας στον Ομπάμα. Εκτιμώ την βοήθεια του (της) Eryn στην συνεργασία του με τον Terri ώστε να κανονιστεί η συνάντησή μας.

Με εκτίμηση
Edgar D. Mitchell
ScD Chief Science Officer & Founder, Quantrek, αστρονάυτης του Apollo 14, ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι

(Το μήνυμα ολοκληρώνεται με ένα υστερόγραφο όχι ιδιαίτερης σημασίας).

Δεύτερο μήνυμα του Μitchell προς τον Podesta.
18 Aυγούστου 2015.

Αγαπητέ John, καθώς ο Πόλεμος στο Διάστημα θερμαίνεται, πιστεύω καλό είναι να έχεις υπόψιν διάφορους παράγοντες καθώς κανονίζουμε την συνομιλία μας μέσω Skype. Να θυμάσαι, η μη-βίαιη Εξωγήινη Νοημοσύνη από το γειτονικό σύμπαν μας βοηθούν να φέρουμε την Ενέργεια Μηδενικού Σημείου στη Γη. Δεν θα ανεχτούν καμία μορφή στρατιωτικής βίας στη Γη ή στο διάστημα. Οι ακόλουθες πληροφορίες σε πλάγια γράμματα μοιράστηκαν σε εμένα από την συνάδελφό μου Carol Rosin, η οποία είχε στενή συνεργασία με τον Wernher von Braun πριν πεθάνει. Η Κάρολ και εγώ δουλέψαμε επί της Συνθήκης της Αποτροπής Τοποθέτησης Όπλων στο Διάστημα, επισυναπτόμενη εδώ για εσένα.

(σχόλιο δικό μου, ακολουθεί ένα μακρυνάρι από παραπομπές και λινκς αναφερόμενα στο ενδεχόμενο ‘διαστημικού πολέμου’, καθώς πλέον τα πάντα σχεδόν εδώ στη Γη εξαρτώνται από τους δορυφόρους (GPS, παρακολούθηση, επικοινωνίες, ή ότι ο Ομπάμα είχε ζητήσει 5 δις. από τον κρατικό προϋπολογισμό για την διαστημική άμυνα των ΗΠΑ).

22/04/2005, 20:56:23
ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ.
ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΑΜΕ
ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ.
ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

MozΜέλος
22/04/2005, 22:57:51
quote:

ΕΜΕΙΣ!
WHAT IS THE MATRIX?

THE MATRIX IS that the POINT is different and that MATTERS...
(ELROND, you win pasteli via cyber-eso-space. Na eisai kala.)

URUA! © Moz

((jonnie, ... shukran! Simoril prefers real choco-cherry. She knows...))

23/04/2005, 22:15:24
quote:
Simoril prefers real choco-cherry. She knows...))

Όχι.. αυτή δεν ξέρει.. εγώ ξέρω... θα προτιμούσα να μιλούσες με αυτόν τον τρόπο εφόσον σε εμένα απεύθυνθηκες.. νωρίτερα.. τις απαντήσεις μου τις έδωσα.. δεν μίλησα για μίσος.. ούτε προσέβαλλα κανέναν, νομίζω.. την άποψή μου είπα όπως την βίωαα.. Σου έστειλα κάτι μα εκεί δεν μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, ίσως να μην το έλαβες βέβαια.. οπότε ας μην προτρέχω.. αλλά τώρα νομίζω πως έγινα κατανοητή.. Αν θέλεις μία ουσιαστική επικοινωνία.. θα την βρεις με σοκολατάκια ή όχι..
Ελπίζω να έγινα κατανοητή για το ύφος μου...

Χαιρετώ .. φιλικά....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

24/04/2005, 00:22:15

το σοκολατακι μου φταιει?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

MozΜέλος
24/04/2005, 01:19:47
((Απρ. 2005. Χμ... Συμπέρασμα: το ΑΖΑΧ δεν κάνει για τις γραμματοσειρές.))

quote:

Όχι.. αυτή δεν ξέρει.. εγώ ξέρω... θα προτιμούσα να μιλούσες με αυτόν τον τρόπο εφόσον σε εμένα απεύθυνθηκες.. νωρίτερα..

Simoril, απευθύνθηκα στον jonniebegood, διότι (όπως θα διάβασες) απευθύνθηκε σε εσένα, χρησιμοποιώντας μια φράση του 1900 και αναφερόμενος σε εμένα. Συνεπώς, εγώ έπρεπε να απαντήσω στον jonnie (και όχι σε εσένα), διευκρινίζοντας/υπενθυμίζοντάς του ότι εσύ γνωρίζεις.
(Αντε ας κάνω και λίγη κατάχρηση χώρου.)
Είπες
quote:
Ξέρω τι λέω.. Μοζ... δυστυχώς ξέρω...

Απάντησα
quote:
Μα, Simoril... το ότι "ξέρεις τι λες" και μάλιστα "δυστυχώς" το γνωρίζω ήδη, βάσει της προηγούμενης επισύναψής σου, συνεπώς δεν είναι αρκετό ως απάντηση στο σχόλιό μου. Τα αποσιωπητικά με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Σαφές;
(Θεωρώ ότι την ελληνικήν την κατέχω αρκετά καλά και ευτυχώς γυαλιά δεν χρειάζομαι ακόμη, δόξα τω Κο-hu-da!)

quote:
τις απαντήσεις μου τις έδωσα.. δεν μίλησα για μίσος.. ούτε προσέβαλλα κανέναν, νομίζω.. την άποψή μου είπα όπως την βίωαα..

Ουδείς είπε το αντίθετο, καλή μου Simoril.
quote:
Σου έστειλα κάτι μα εκεί δεν μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, ίσως να μην το έλαβες βέβαια.. οπότε ας μην προτρέχω..

Simoril, δεν θα μου το επέτρεπε η ανατροφή μου κάτι τέτοιο!
(Ή προτρέχεις ή... εσύ ξέρεις.)

quote:
Αν θέλεις μία ουσιαστική επικοινωνία.. θα την βρεις με σοκολατάκια ή όχι..
Ελπίζω να έγινα κατανοητή για το ύφος μου...
Χαιρετώ .. φιλικά....

Περί επικοινωνίας (παρότι θεωρώ ότι ξέχασες μια λέξη) θα σου πω «άσπρο πάτο!». Για τα υπόλοιπα: 1. απολύτως, 2. παρομοίως και 3. μια από τα ίδια-εννοείται.

Ευχές για όμορφη εσωτερική-και μη-βραδιά
URUA!©Moz

24/04/2005, 12:55:08
Ποτέ δεν τελειώνουνε τα ψέματα, εκτός και αν ξεμείνεις απο ζωή.

Όσο ζούμε , θα λέμε ψέματα ακόμη και εσύ φίλε ( ενοώ τον εαυτό μου ).

Πάντως κάθε φορά που τελειώνει ένα ψέμα , εγώ ανακουφίζωμαι και ανάλογα με το πόση ζημιά επέφερε αυτό σε εμένα και το άμεσο αντιληπτό περιβάλλον μου,προσπαθώ να επανωρθώσω.

Πλάκα πλάκα, με τα ψέματα,έμαθα να εκτιμάω περισσότερο την ένοια της
λέξεως .

Αλήθεια.

Αν ο θάνατος είναι για μερικά άτομα , αλλήθεια για εμένα δεν ισχύει αυτό.

Ο θάνατος είναι , η πύλη για την άλλη πλευρά.

Αυτή έχει κατα εμέ , συγκεκριμένη εικόνα και ήχο.
Και ένα φανταστικά ,πραγματικό κόσμο.

25/04/2005, 21:14:46
quote:
((jonnie, ... shukran! Simoril prefers real choco-cherry. She knows...))

Φίλε Μοζ.. κατάλαβα πως δεν απευθυνόσουνα σε εμένα και αυτό ήταν που με εντυπωσίασε..μα και η ίδια η απάντηση ομολογώ πως με εξέπληξε..
Τις ερωτήσεις/απαντήσεις μου τις έκανα ήδη, και μέσω ιμέιλ.. σου ζήτησα και κάποιες διευκρινήσεις
και αντί αυτού σε είδα να διευκρινίζεις για εμένα σε κάποιον άλλον..γιατί λοιπόν εφόσον ήθελες να απαντήσεις δεν απάντησες απλά για τον εαυτό σου? Και τί απάντηση δηλαδή έδωσες? Και σου είπα πως εάν θέλεις ουσιαστική επικοινωνία μπορείς να την κάνεις. αν σου αρκεί να διευκρινήσεις σε τρίτους για το πως μίλησα και τί εννοούσα, δεν νομίζω πως έχει κανένα νόημα Οπότε δεν χρειάζετε να απαντήσω σε κάποιο από τα υπόλοιπα που ανέφερες, όπως βλέπεις ούτε γυαλιά σου είπα πως χρειάζεσαι ούτε είπα πως δεν κατέχεις την ελληνική γλώσσα.. Δεν με αφορά..και δεν θα μιλούσα ποτέ έτσι..
Τώρα ποιά λέξη κατά την γνώμη σου ξέχασα να προσθέσω.. δεν μπορώ να ξέρω τί έχεις στο μυαλό σου για να το λες.. πάντως εγώ δεν νομίζω πως ξέχασα κάτι..
Επίσης, τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως δεν σου επιτρέπει η ανατροφή σου.? οπότε ή προτρέχω είτε εγώ ξέρω..? Εγώ τί ξέρω δηλαδή? και όσο για το αν προτρέχω ή όχι. νομίζω πως σου έκανα μία επισήμανση με επιφύλαξη..
οπότε δεν νομίζω πως χωράει κάποιο άλλο σχόλιο επί του θέματος..
Αν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις κάτι.. σε όλα όσα σου είπα. κάντο.. αλλά κάντο σε εμένα

Φιλικά..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

MozΜέλος
26/04/2005, 02:25:08
quote:

Επίσης, τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως δεν σου επιτρέπει η ανατροφή σου.?

Simoril, εννοώ, αυτό που λέει η φράση και χωρίς "οπότε".
Σαφώς και "μπήκα στον κόπο" να σου απαντήσω, διότι το πήρα το e-mail σου.
(Θα ήταν αγένεια να μην το κάνω, ακόμα κι αν προτιμώ τον εδώ διάλογο περισσότερο.) Aν δεν το έλαβες, σου υπόσχομαι να σου το ξαναστείλω,
έστω και εκτός χρόνου.
(Δεν καταλαβαίνω τι σε εντυπωσίασε/εξέπληξε, αλλά τέλος πάντων, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα ως τέτοια. Να το κλείσουμε εδώ;)
Να είσαι καλά-από καρδιάς
Moz
ΤΡΙΟΜΗΔΗΣΝέο Μέλος
27/04/2005, 19:46:39
Όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα...
Ακόμα και αυτός που θεωρεί ότι λέει την αλήθεια...είναι ο μεγαλήτερος ψεύτης....
Όταν οι άνθρωποι μάθουν να λένε όλοι την αλήθεια...
τότε πολλά πράγματα θα αλλάξουνε αν όχι ΟΛΑ...
Μέχρι τότε όλοι μας θα συνεχίσουμε να λέμε ψέματα γιατί απλούστατα αν πούμε την αλήθεια πότε κανείς δεν θα μας ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ξημέρωσε σήμερα μα ο ήλιος ακόμα να φανεί στην ανατολή. Βρίσκομαι ακόμα μέσα σ’ένα χυδαίο όνειρο ή κάποιος παίζει βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου; Ή μήπως καποίος με υπνώτισε καθώς κοιμόμουνα και με μετέφερε στον βόρειο του νοτιού πόλου και η πυξίδα του μυαλλού μου γυρνάει ασταμάτητα σαν τρέλη για εξί μήνες μέσα στο σκοτάδι απροσανατολιζοντάς με;
‘Η μήπως λεώ ψέματα και τα φαντάζομαι όλα αυτά ενώ τελικα βρίσκομαι σε μια παραλιά και το φεγγάρι της δύσης με λούζει φώς λυκαυγές προσπαθώντας να αποδείξω στον ευατό μου ότι το μαύρο είναι άσπρο;
Κανείς δεν θα το μάθει παρά μόνο εγώ και ο ευατός μου. Τα γράμματα μου δεν θα τα δίαβαζες αν το χαρτί δεν ήταν άσπρο και ούτε το αντίθετο. Έτσι μέσα από τις σκίες σαν σκία εφανίστηκες ξανά μπροστά μου δειχνοντάς μου ότι υπάρχω ζωντανός στο όνειρο μου.

ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ.
ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΜΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΙΟΜΗΔΗΣ...

Υ.Γ.1..
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Υ.Γ.2..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...

MozΜέλος
29/04/2005, 12:38:10
(Simoril, όλα εντάξει; Το ελπίζω. Αν θες επιβεβαίωσε.)