- ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ ??? Τι μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Φίλε BLIND GUARDIAN ίσως το Υ.Γ. μου να ήταν λίγο υπερβολικό και να μην χρειαζόταν καβόλου στην συζητηση μας (αν και τελευταία έχουν δεί πολλλά τα μάτια μου εδώ μέσα).
Παρεπιμπτώντος μόλις είδα το προφίλ σου και ήθελα να ξέρεις οτι μου θύμησες πάρα πολλά με εκείνη την εικόνα του καθηγητή Μυστήριο απο το Μπλέκ.
Αλήθεια έχεις κρατήσει κανένα τεύχος του παλίου όμως Μπλέκ (ή Αγόρι) με τις διάφορες ιστορίες;
Αχ τι μου θύμησες....
Μπα να πω την αληθεια είχα βρει αυτη την εικονα στο iranon.gr (kamia shesei me to site exo) και μου θημησε τα νιατα μου κλασικα τομος μπλεκ και τα συναφη. Δεν έχω δυστυχως κρατησει κανενα τευχος
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Edited by - BLIND GUARDIAN on 05/11/2003 12:52:47
ΦΙΛΕ STAVROS_H, KAI EΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ.
Π.Χ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΤΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ/ΦΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟ??????????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
το βιβλίο του κ. Γιαννόπουλου "Κοίλη Γη" το έχω διαβάσει κι εγώ.Παρ' όλο που δεν γνωρίζω κατά πόσο η φωτογραφία με τον γιγάντιο σκελετό είναι αυθεντική,θεωρώ ότι μία τέτοια ανακάλυψη θα ήταν η ίδια "γιγαντιαία".
Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι δεν παραθέτει άλλες φωτογραφίες(π.χ. θα μπορούσε να βάλει δίπλα στον σκελετό κάποιο κοινό αντικείμενο έτσι ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε οπτικά το μέγεθος του σκελετού).Φίλε Blind Guardian όσον αφορά το site το οποίο επισκέφτηκες,εάν φυσικά μιλάμε για το ίδιο,να σου πω ότι ο άνθρωπος πίσω από το συγκεκριμένο site έχει ακολουθήσει τα "χνάρια" του κ. Γιαννόπουλου και έχει παρατηρήσει κάποιες ανακρίβειες.
Εσείς τι θα κάνατε αν είστε στην θέση του κυρίου Γιαννόπουλου και ας πούμε βρίσκατε σε μία υπόγεια εξερεύνηση σας τους τάφους κάποιων Ιπποτών της εποχής των Σταυροφοριών;! (αν δεν κάνω λάθος έχει βρει τέτοιους τάφους σε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις)
Θα κρατούσατε μια τέτοια ανακάλυψη για τον εαυτό σας, για να γράψετε καμιά 10ριά βιβλία (γεμάτα αοριστίες και με μόνο μάρτυρα τον εαυτό σας) και να βγάλετε λεφτά;!
Εγώ πάντως αυτό που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω φωτογραφίες (ξεκάθαρες εννοώ), βίντεο, πιθανόν να έπαιρνα και κάτι από τον τάφο και θα τα πήγαινα στους αρμόδιους, παρουσιάζοντας τους τα ευρήματά μου.
Ταυτόχρονα θα έγραφα ένα άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό περιμένοντας τις "επίσημες" αντιδράσεις κι αν με "γράφανε στα τέτοια τους" θα ξεκινούσα με κάποιους δημοσιογράφους περιοδικών, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών, να τους δείξω το μέρος και να το κάνω γνωστό σε όλο τον κόσμο.
Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, επιτρέψτε μου να είμαι πολύ επιφυλακτική και να λέω ότι "πολύ Indiana Jones έχει δει ο άνθρωπος και έχει ζηλέψει τις περιπέτειες του!" Ελπίζω να διαψευστώ...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Γοητευτικές ιστορίες, χωρίς αντίκρισμα...
Εσείς τι θα κάνατε αν είστε στην θέση του κυρίου Γιαννόπουλου και ας πούμε βρίσκατε σε μία υπόγεια εξερεύνηση σας τους τάφους κάποιων Ιπποτών της εποχής των Σταυροφοριών;! (αν δεν κάνω λάθος έχει βρει τέτοιους τάφους σε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις)
Θα κρατούσατε μια τέτοια ανακάλυψη για τον εαυτό σας, για να γράψετε καμιά 10ριά βιβλία (γεμάτα αοριστίες και με μόνο μάρτυρα τον εαυτό σας) και να βγάλετε λεφτά;!Εγώ πάντως αυτό που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω φωτογραφίες (ξεκάθαρες εννοώ), βίντεο, πιθανόν να έπαιρνα και κάτι από τον τάφο και θα τα πήγαινα στους αρμόδιους, παρουσιάζοντας τους τα ευρήματά μου.
Ταυτόχρονα θα έγραφα ένα άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό περιμένοντας τις "επίσημες" αντιδράσεις κι αν με "γράφανε στα τέτοια τους" θα ξεκινούσα με κάποιους δημοσιογράφους περιοδικών, εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών, να τους δείξω το μέρος και να το κάνω γνωστό σε όλο τον κόσμο.Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, επιτρέψτε μου να είμαι πολύ επιφυλακτική και να λέω ότι "πολύ Indiana Jones έχει δει ο άνθρωπος και έχει ζηλέψει τις περιπέτειες του!" Ελπίζω να διαψευστώ...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Εκτός από πολύ Indiana Jones, φαίνεται οτι αρκετοί κύριοι βρήκαν ενα εύκολο τρόπο να θησαυρίζουν, γράφοντας επι παντός επιστητού, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του κόσμου και την έλξη που ασκεί σε ολους μας το ανεξήγητο και το μυστήριο.
quote:
Φίλε apollo hellas,
το βιβλίο του κ. Γιαννόπουλου "Κοίλη Γη" το έχω διαβάσει κι εγώ.Παρ' όλο που δεν γνωρίζω κατά πόσο η φωτογραφία με τον γιγάντιο σκελετό είναι αυθεντική,θεωρώ ότι μία τέτοια ανακάλυψη θα ήταν η ίδια "γιγαντιαία".
Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι δεν παραθέτει άλλες φωτογραφίες(π.χ. θα μπορούσε να βάλει δίπλα στον σκελετό κάποιο κοινό αντικείμενο έτσι ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε οπτικά το μέγεθος του σκελετού).Φίλε Blind Guardian όσον αφορά το site το οποίο επισκέφτηκες,εάν φυσικά μιλάμε για το ίδιο,να σου πω ότι ο άνθρωπος πίσω από το συγκεκριμένο site έχει ακολουθήσει τα "χνάρια" του κ. Γιαννόπουλου και έχει παρατηρήσει κάποιες ανακρίβειες.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

Απλώς είναι λιγότερο από τους άλλους.
Οι περισσότεροι δεν έχουν βγει από το σπίτι τους.
Αυτός πάει την βόλτα του , φτάνει στην σπηλιά , μπαίνει μέσα (όχι πολύ βαθιά) κάθεται εκεί μερικές ώρες , μετά γυρνάει στο σπίτι του και γράφει το επόμενο βιβλίο του...
Μπροστά στους άλλους , ναι είναι ερευνητής.
Με ενοχλεί το γεγονός ότι επενδύει σε αυτό και το πλασάρει συνεχώς...
Ας αφήσει τους άλλους να τον κρίνουν.
Αυτός το κάνει μόνος του.
Το marketing βλέπεται...
Πάντως είναι έξυπνος (επιχειρηματίας)

quote:
Προσωπικά νομίζω ότι είναι και αυτός του καναπέ...
Απλώς είναι λιγότερο από τους άλλους.
Οι περισσότεροι δεν έχουν βγει από το σπίτι τους.
Αυτός πάει την βόλτα του , φτάνει στην σπηλιά , μπαίνει μέσα (όχι πολύ βαθιά) κάθεται εκεί μερικές ώρες , μετά γυρνάει στο σπίτι του και γράφει το επόμενο βιβλίο του...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΦΩΣΚΟΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ANOUNAKIS ...
, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ (Π.Χ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΙΠΠΟΤΩΝ ΚΤΛ.) ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ...
Θα ήθελα να πω δυο τρία πράγματα σχετικά με το θέμα που άνοιξε ο BLIND GUARDIAN .
Κατά αρχήν δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου ανοίγοντας αυτό το θέμα.
Θέτεις ένα ερώτημα για έναν άνθρωπο σε ένα φόρουμ που ο ίδιος δεν μπορεί να σου απαντήσει και περιμένεις να σου πουν οι άλλοι αν είναι έτσι η αλλιώς ψεύτης η αληθινός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο .
Οι μισοί θα σου ότι είναι και οι άλλοι μισοί ότι δεν είναι, θα βγάλεις έτσι κάποιο συμπέρασμα;
Μια σωστή απάντηση σου έδωσαν παραπάνω που σου είπαν σήκω ψάξε να δεις μόνος σου τι γίνεται στο κάτω κάτω με το να σου πούμε ότι είναι καλός η κακός κάποιος θα εμπιστευτείς την δική μας κρίση;
Εκτός αν αυτό που ήθελες δεν ήταν να δεις ποιος πραγματικά είναι ο συγγραφέας αλλά να δημιουργήσεις θέμα σχετικά με την σελίδα που αναφέρεις.
Αλήθεια αν έχει email η σελίδα γιατί δεν απευθύνεις εκεί το ερώτημα αυτό και τα όποια στοιχεία η τεκμήρια που λες ότι θες;
Το έκανες; σου απάντησαν ; και στο κάτω κάτω τι σε ενδιαφέρει εσένα η όποια αντιπαράθεση μεταξύ δυο ξένων προς εσένα ανθρώπων (έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκες) το τι στοιχεία έχει ο ένας για τον άλλον αφορούν αυτούς και μόνο .
Και επειδή δεν υπάρχει και όνομα(στην σελίδα) από ότι είπες μην βιάζεσαι να υπερασπιστείς η να κατηγορήσεις κανέναν .
Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι ερευνητές που έχουν γράψει πάνω από 2 και 3 βιβλία. Το πώς έφτασες αμέσως στο συμπέρασμα ότι αναφέρεται σε αυτόν μου φαίνεται παράξενο.
Και σε τελική ανάλυση μην βλέπεις την σελίδα του τύπου αν σε ενοχλεί.
Δικιά του είναι η σελίδα όνομα δεν αναφέρει όπως λες, εσύ τι ζόρι τραβάς; δεν κατάλαβα και εκθέτεις ονόματα ανθρώπων εδώ χωρίς να είσαι σίγουρος αν πρόκειται για αυτούς .
Μήπως πήρες χαμπάρι ότι αυτό που έκανες εσύ είναι πιο μεγάλο λάθος από πού λες ότι κάνει ο άλλος;
Θα σου πω και κάτι τελευταίο έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον κρίνεις για το τι ρόλο βαράει μόνο από τα γραφομενα του είναι απαραίτητο να τον γνωρίσεις από κοντά όσο το δυνατόν καλύτερα άλλο διαβάζω κάποιον και άλλο τον γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο και αυτό το λέω γενικά για όλους τους ανθρώπους εκεί να δεις απομυθοποίηση που πέφτει .
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,
quote:
Αλήθεια αν έχει email η σελίδα γιατί δεν απευθύνεις εκεί το ερώτημα αυτό και τα όποια στοιχεία η τεκμήρια που λες ότι θες;
Το έκανες; σου απάντησαν ;
ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΦΑΛΕΙΣ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ.ΕΝΑ ΤOPIC ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟ...
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ BLIND GUARDIAN, ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΑΤΑΝΟΣ Ή' ΟΧΙ... ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
quote:
Μια σωστή απάντηση σου έδωσαν παραπάνω που σου είπαν σήκω ψάξε να δεις μόνος σου τι γίνεται στο κάτω κάτω με το να σου πούμε ότι είναι καλός η κακός κάποιος θα εμπιστευτείς την δική μας κρίση;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕSOTERICA?ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ,ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
quote:ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ.ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ PRIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ,Η΄ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ SCRIPTA MANENT.ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Θέτεις ένα ερώτημα για έναν άνθρωπο σε ένα φόρουμ που ο ίδιος δεν μπορεί να σου απαντήσει
Δεν θα απαντούσα καθόλου στο συγκεκριμένο topic αν δεν έβλεπα
μία,ας πούμε,αντιδικία μεταξύ "Γιαννοπουλικών","Αντιγιαννοπουλικών"
και"Oυδετέρων".Αν θέλετε η μόνη,επιτρέψατέ μου,συμβουλή που θα μπορού-
σα να δώσω είναι η ακόλουθη:Mη διανοηθήτε ποτέ να ακολουθήσετε τα γρα-
φόμενα υπό του κυρίου.ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΤΥΤΗΤΕ και τότε μόνοι σας θα βγάλετε
το συμπέρασμα στην λογικώτατη ερώτηση του φίλου που "άνοιξε" το παρόν
topic.
Ένας ακόμη "ερευνητής" με μία ωραία στημένη "μηχανή" που παράγει χρή-
μα.
Δεν θα ήθελα να παρεξηγήσετε τα γραφόμενά μου.Δεν θα απαντούσα όπως
απάντησα,εάν δεν γνώριζα.
Φιλικώτα
Πέτρος
Εκεί ειναι το μεγάλο παιχνίδι και απο εκεί ξεκινούν όλα και εκεί τελειώνουν όλα.
Και κάτι αλλο φίλε ΝΕΡΩΝΑ οχι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανενός αλλου την κρίση και ειδικά οταν σε ενα φορουμ υπάρχουν 2000 διαφορετικές γνώμες δεν μίλαμε για ένα και δύο ατομα που τα γνωρίζεις καλά .
Είναι δυνατόν να φάς εσύ και να χορτάσω εγώ;
Αμα δεν ψάξεις μόνος σου δεν γίνεται τίποτα.
Εγώ δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου εκεί που λές οτι αν γράφεις ψέμματα και είσαι καθαρός στην προσωπική σου ζωή πάυεις να είσαι ¨τσαρλατάνος¨ οχι μόνο είσαι τσαρλατάνος αλλά είναι σίγουρο οτι δεν είσαι καθαρός ούτε στην υπόλοιπη ζωή σου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Και τελειώνοντας ξαναλέω το χοντρό παιχνίδι σε αυτήν την ιστορία δεν είναι μόνο οι συγγραφείς αλλά κάποια ¨λουλούδια¨ πού λέγονται εκδότες(οχι ολοι βεβαια ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις).
Στην περίπτωση των πρώτων, τους κρίνουμε για την φαντασία και την πένα τους, στην περίπτωση των δεύτερων, βασικά για τα στοιχεία που παραθέτουν και εξ αυτών, την αλήθεια που αποκαλύπτουν.
Υπάρχουν συγγραφείς που ανακοινώνουν την καθαρά προσωπική τους θέση, πίστη κλπ και αυτό είναι θεμιτό και το σεβόμαστε όλοι, είτε συμφωνούμε με τα συμπεράσματα που βγάζουν, είτε όχι.
(πχ. αποκρυπτογράφιση του Δίσκου της Φαιστού, αποσυμβολισμός της Αργούς, της Οδύσσειας, έφτασαν οι Ελληνες στην Αμερική, ήταν οι 12 θεοί εξωγήινοι κλπ)
Υπάρχουν όμως και συγγραφείς που υποτίθεται ότι στηρίζουν την προσωπική τους θέση, πίστη σε "ατράνταχτα στοιχεία" που είτε τους δώθηκαν από αλλού, είτε τα βρήκαν μόνοι τους μετά από επίπονη έρευνα.
Αυτοί είναι υποχρεωμένοι όταν ανακοινώνουν κάτι τέτοιο, να παραθέτουν με κάθε λεπτομέρεια τα "ατράνταχτα στοιχεία" τους, στην κρίση του κάθε αναγνώστη.
Αν τους κρίνουμε αυστηρά, τους κρίνουμε ακριβώς για την αδυναμία ή (κυρίως για) την άρνηση τους να μας αποδείξουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι όντως κατέχουν την "αλήθεια" που πρεσβεύουν και δεν μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες...
-Arthur C. Clarke-
ΥΓ. Χώρις παρεξηγηση την παροιμία "Κυρα Γεωργαινα τσακώνεσαι στα νυχία στεκομαι" την γνωρίζετε. Πρωτου κατηγορίσετε ρωτήστε οπως έκανα και εγω, δεν κατηγορισα το φιλο της σελιδας που τον εκτιμω για την προσπαθεία απλα έχω μάθει να λεω αυτο που θέλω χώρις υπονουμενα.
Διαβαστε, το πως ανοιξα το τοπικ και μετα με κατηγορειτε.
Φιλικά ο τυφλός φύλακας και οδηγος της γνώσης.
Φυλικα ο τυφλος φυλακας και οδηγος της γνώσης.
Edited by - BLIND GUARDIAN on 07/11/2003 15:01:53
Edited by - BLIND GUARDIAN on 07/11/2003 15:03:10
quote:
Εκτός αν αυτό που ήθελες δεν ήταν να δεις ποιος πραγματικά είναι ο συγγραφέας αλλά να δημιουργήσεις θέμα σχετικά με την σελίδα που αναφέρεις.
Φίλε μου μη βλέπεις πάντα πίσω απο τις λέξεις γιατί η αλήθεια πολλές φορές είναι μπροστά στα μάτια σου.
Κατά τη γνώμη μου ο φίλος BLIND GUARDIAN άνοιξε ένα θέμα για να μάθει την γνώμη μερικών απο εμάς πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα , τώρα αν εσύ βλέπεις συνομωσίες είναι άλλο καπέλο.
Δεν μπορούμε , όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα , παρά να πιστεύουμε για τις καλές του προθέσεις και όχι να βάλλουμε με ότι διαθέτουμε για να καταστρεψουμε ένα topic.
Όσο για το αν θα κλειδωθεί το παρόν topic είναι δικαιωμα σου φίλε BLIND GUARDIAN να το ζητας , εφόσον εσύ το ξεκίνησες αλλά δεν νομίζω να δημιούργησε τόσα προβλήματα όσα πιστεύεις.
Λοιπόν BLIND GUARDIAN διάβασα τα όσα έγραψες και για αρχή θα ήθελα να σου πω ότι δεν θέλω να μαλώσω ούτε εγώ μαζί σου αλλά ούτε και με κάποιον άλλο.
Ίσως να έπρεπε να ξεκινήσω κάπως πιο ήπια .
Πάλι όμως δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.
Εκεί που λες ότι έχεις δει τα υπονοούμενα ρώτησες ποιον αφορούν;
Και αν σου απάντησαν η όχι.
Και αν έχουν τεκμήρια και στοιχεία , το αν θέλουν να σου τα δώσουν η όχι αυτό είναι δικαίωμα τους .
Από την στιγμή που δεν το έκανες μην βιάζεσαι να πεις ότι κατηγορούν κάποιον χωρίς αποδείξεις και στοιχεία και προπαντός μην βιάζεσαι να συσχετίσεις πρόσωπα και πράγματα γιατί μπορείς να κάνεις λάθος .
Άλλον να νομίζεις εσύ ότι εννοούν και για άλλον να πρόκειται.
Έτσι πριν κάνεις όλα αυτά συσχέτισες μια σελίδα που γράφει κάτι αόριστα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στηριζόμενος σε υποθέσεις και άνοιξες τοπικ ονοματίζοντας τον.
Εδώ τελειώνω με το θέμα μια και ζήτησες να κλειδωθεί λέγοντας σου και τούτο δεν ξέρω τι στοιχεία έχουν η δεν έχουν κάποιες σελίδες για διαφόρους αλλά εγώ προσωπικά έχω βρει κάτι στοιχεία για μερικούς από αυτούς που αν αρχίσω και τα παραθέτω εδώ θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση και το ενοοω αυτό.
Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω δεν με νοιάζει να πείσω τους άλλους , με ενδιαφέρει που ανακάλυψα εγώ τι συμβαίνει και έτσι μπορώ να συνεχίσω προς την σωστή κατεύθυνση .
Εύχομαι σε όλους σας το ίδιο για ότι και αν αναζητείτε.
Θέλω όμως να σε πληροφορίσω, οτι σε παλαιότερα topic και σίγουρα σε πάνω απο ένα έχουν αφεθεί υπόνοιες για την αξιοπιστία του εν' λόγω συγγραφέα.
Είναι βέβαιο για εμένα ότι ο BLIND GUARDIAN ούτε να θυμηθεί μπορεί αλλά ούτε και να βρεί ποιός και γιατί άφησε αιχμές για το συγκεκριμένο άνθρωπο ώστε να τις παραθέσει στο παρόν topic ή να στείλει e-mail σε αυτόν που το έγραψε γαι να μάθει το λόγο.
Τώρα θα σταθώ σε μια φράση σου και θα σε παρακαλέσω να μας πείς τι εννοείς ώστε και εμείς να κινηθούμε στη σωστή κατεύθυνση που εσύ αναφέρεις αν φυσικά θέλεις και μπορείς:
quote:
αλλά εγώ προσωπικά έχω βρει κάτι στοιχεία για μερικούς από αυτούς που αν αρχίσω και τα παραθέτω εδώ θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση και το ενοοω αυτό.
Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω δεν με νοιάζει να πείσω τους άλλους , με ενδιαφέρει που ανακάλυψα εγώ τι συμβαίνει και έτσι μπορώ να συνεχίσω προς την σωστή κατεύθυνση .
Εύχομαι σε όλους σας το ίδιο για ότι και αν αναζητείτε.
Φιλικά