- ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι σημαίνει ψυχισμός και ψυχικές ικανότητες.. Έχει να κάνει κάτι με τα μέντιουμ?
Ρωτάω την παραπάνω ερώτηση γιατί διαβάζοντας αστρολογικές εξηγήσεις για τοποθετήσεις πλανητών μου έπεσα συχνά πάνω σε αυτό τον όρο.
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε εξήγηση δοθεί..
Edited by - OpaqueNeptune on 18/09/2005 02:41:50
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
ΦΙΛΕ Κούφια Γη!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΙ "ΜΟΙΡΑ";
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ :
quote:
Ωστόσο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις αναφορικά με το αδύνατον επιλύσεως των (πλην ελαχίστων) μη γραμμικών δ.ε.
;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
zip-Η λογική των καριόληδων που έχει επικρατήσει στην επικράτεια
μπλόκαρε την αγαθή και ανιδιοτελή μου προσπάθεια ...
Καλέ μου Σατανοθεούλη θα απαντήσω με κάτι που είχες απαντήσει εσύ στην αρχή αυτού του τοπικ… ![]()
![]()
zip/ Σατανοθεούλης -ο άνθρωπος εκλαμβάνει ότι πραγματικά θέλει να εκλαμβάνει ... αυτός επιλέγει!

quote:
eloquote:
zip-Η λογική των καριόληδων που έχει επικρατήσει στην επικράτεια
μπλόκαρε την αγαθή και ανιδιοτελή μου προσπάθεια ...
Καλέ μου Σατανοθεούλη θα απαντήσω με κάτι που είχες απαντήσει εσύ στην αρχή αυτού του τοπικ…
zip/ Σατανοθεούλης -ο άνθρωπος εκλαμβάνει ότι πραγματικά θέλει να εκλαμβάνει ... αυτός επιλέγει!
eloέγραψες πάλι, αλλά νομίζω ότι ο σατανοθεούλης τελικά είναι πολύ εξυπνότερος από ότι νομίζαμε. Βλέπεις φρόντισε και για αυτό… ![]()
quote:
zip/ σατανοθεούλης Βασικά, ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει κάποιος πως αυτά που διαβάζετε τώρα - αυτά που δεν φαίνονται δηλ. - τα είπα εγώ. Σας συμβουλεύω να μην το επιχειρήσετε γιατί πολύ απλά ... θα αρνηθώ ότι τα είπα. )
•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Edited by - Michael Design on 03/01/2009 22:30:30
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
europaios2 στο μήνυμά σου Απεστάλη: 31/12/2008, 17:54:02 κάνεις μια καταγγελία για ένα προσβλητικό email μήνυμα που, όπως γράφεις, σου έστειλε το μέλος zip μέσω της λειτουργίας αποστολής email που παρέχεται από τα forums για τα μέλη του ESOTERICA.
Σαφέστατα, δεν επιτρέπεται σε κανένα μέλος των forums να καταχράται τους πόρους του esoterica που διατίθενται στα μέλη των forums με σκοπό να διευκολύνουν τις συζητήσεις. Και μάλιστα να χρησιμοποιούνται με τρόπο που να προκαλούν προβλήματα εφόσον γίνεται επίθεση σε προσωπικό επίπεδο και με προσβλητικό τρόπο, όπως φαίνεται από αυτό που αναφέρεις europaios2 ότι έγινε.
Για την ώρα λοιπόν και με σκοπό να διαπιστώσουμε εάν όντως έγινε αυτό που γράφεις, europaios2 θα χρειαστεί να γράψεις (κάνε copy-paste από το email μήνυμα) ποια ακριβώς είναι η ώρα αποστολής του email που έλαβες, ώστε να ελέγξουμε εάν όντως στάλθηκε εκείνη την χρονική στιγμή το email από τον συγκεκριμένο λογαριασμό του esoterica (εννοώ του zip).
Όσον αφορά δε στο κείμενο, μπορείς να σώσεις το email ως eml και να το στείλεις στο email μου ώστε να διαπιστώσουμε τι έχει γίνει.
Μετά... βλέπουμε ![]()

quote:
amalia:
Για την ώρα λοιπόν και με σκοπό να διαπιστώσουμε εάν όντως έγινε αυτό που γράφεις, europaios2 θα χρειαστεί να γράψεις (κάνε copy-paste από το email μήνυμα) ποια ακριβώς είναι η ώρα αποστολής του email που έλαβες, ώστε να ελέγξουμε εάν όντως στάλθηκε εκείνη την χρονική στιγμή το email από τον συγκεκριμένο λογαριασμό του esoterica (εννοώ του zip).
Ημερομηνία: 15/12/2008 10:30:33 μμ
quote:
amalia:
Όσον αφορά δε στο κείμενο, μπορείς να σώσεις το email ως eml και να το στείλεις στο email μου ώστε να διαπιστώσουμε τι έχει γίνει.Μετά... βλέπουμε
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να διαγραφεί ο zip, εάν αυτό υπονοείς με το "Μετά... βλέπουμε" πιστεύω ότι το πάθημα θα του γίνει μάθημα και δε θα ξαναενοχλήσει για κάποιο λόγο κάποιο μέλος του forum σεβόμενος την επικοινωνία και όχι απορρίπτοντας την. (e-mail μέσω forum).
To άλλο με eml! δεν το κατάλαβα! κάντο ποιο λιανά!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Σχετικά με αυτό που δεν κατάλαβες:
Αν τα email σου τα παίρνεις μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος mail όπως το Outlook Express, το mozilla thunderbird, ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να μαρκάρεις το μήνυμα και:
- είτε να κάνεις δεξί κλικ και να επιλέξεις <αποθήκευση ως - eml> (<save as - eml>)
- είτε να πας στο μενού <αρχείο - αποθήκευση ως - eml> (<file - save as - eml>)
Αν τα email σου τα βλέπεις κατευθείαν από τον browser, π.χ. internet explorer, firefox, safari, opera, κ.λπ. (δηλαδή μπαίνεις στη διεύθυνση του email σου και τα βλέπεις από κει), επικοινώνησε μαζί μου μέσω email, ώστε να δούμε πως μπορούμε να ανακτήσουμε τον κώδικα του email.

quote:
Μήπως κάποιος από σας, τυγχάνει να με γνωρίζει ;
(θα το ήθελα, αλήθεια σας λέω, η μοναξιά μου ώρες ώρες είναι αβάσταχτη και θανατερή)
βασικά στα @@ μας ![]()

Κάνε κλικ στην εικόνα για να τη δεις σε πλήρες μέγεθος
βασικά στα @@ μας...και στα δικά μας ...
![]()
σκέτο
..........•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Κανείς δεν είναι τόσο μυστήριος όσο νομίζει ότι είναι.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει