ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προφητεία (Σχετικά με τον Αντίχριστο) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Προφητεία (Σχετικά με τον Αντίχριστο) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

superman31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
supermanΝέο Μέλος
11/07/2006, 18:11:10
AKOYSA STIN TV (NET) APO KAPOION PATERA PAJIMO OTI EXEI GENI8I (1983) O ANTIXRISTOS KAI OTI 8A EMFANISTI TO 2013 KAI MEXRI TO 2018 DEN 8A YPARXI KANENAS. PTO TO AKOYTE AYTO?

11/07/2006, 18:30:50
ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...ΠΟΣΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...

(δεν το λέω για σένα φίλε superman)

Οσοι περιμένουν τον Αντί-Θανάση...εεεε συγνώμη τον Αντί-Χριστο το 2013 ή όποιο άλλο έτος είναι να εμφανιστεί, πέστε του να φέρει και τίποτα μπύρες όπως θα'ρχεται...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

supermanΝέο Μέλος
11/07/2006, 18:46:54
XEXEXE
11/07/2006, 19:48:22
οχι αλλο καρβουνο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

11/07/2006, 20:10:51
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ PROFITIA ΣΕ Προφητεία (Σχετικά με τον Αντίχριστο).

================================================

Αγαπητέ superman, θα σε παρακαλούσα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

11/07/2006, 23:28:53
Φίλε superman , κατ'αρχήν σε καλωσορίζω στην συντροφιά μας και σου ευχομαι καλή συνέχεια .
Αν δεν έχεις φίλε μου τίποτα καλύτερο να ασχοληθής , και έχεις και 35 ευρώ για πέταμα , (τόσα άκουσα οτι στοιχίζει) , δεν έχεις παρά να αγοράσης το βιβλίο του Μάξιμου . Πλάκα θα έχη ...
11/07/2006, 23:55:03
Βλακεία στο Μάξιμουμ, όπως πολύ εύστοχα έγραψε και ένας φίλος σε άλλο φόρουμ!

Κυφλοφόρησε το Νέο Βιβλίο
του π. Μαξίμου
"Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ".

Το βιβλίο συνέγραψε με την βοήθεια του Θεού ο π. Μάξιμος καί κυκλοφόρησε τό Πάσχα του 2006.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο...
Στο βιβλίο αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1983 (θυμηθείτε την έρευνα για τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83) και θα εμφανιστεί το 2013 για να κυβερνήσει το κόσμο για 7 περίπου χρόνια.
Στίς 700 περίπου σελίδες του μπορείτε νά διαβάσετε ό,τι έχει σχέση με τον Αντίχριστο, τα "ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ" το 666, το σφράγισμα, τα μικροτσίπ, τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ=2013

http://www.patrokosmas.gr/ekdosis.asp?sitem=1&artid=3714

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

12/07/2006, 00:15:12

σημερα ειδα συζητηση του καλογερου Μαξιμου Τορκεμαδα με τον Μουστακη και τον παπα Τσακαλο Γκεβαρα

πηγε να παθει εγκεφαλικο ο Μουστακης και του επαναστατη παπα Τσακαλου του ξεφυγε η απορια (και δικη μου): πως γινεται ο Θεος να αφησει να συμβουν ολα αυτα τα δεινα?

προφανως οπως ανεχθηκε τον εκπεσοντα αγγελο του...

οσον αφορα τον Μαξιμο Τορκεμαδα, αν ηταν στο χερι του, οσες γυναικες θα γλυτωναν την πυρα, θα φορουσαν τσαντορ

ΥΓ. να κανω εγω μια προφητεια?

θα χτισει μοναστηρι απο τα εσοδα των προφητειων ο Τορκεμαδα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

12/07/2006, 00:15:22
ΠΟΙΟΝ ψάχνουνε πάλι????? Τον….Αντίχριστο???

Χμμμμμ, ορίστε ρε που κρύβεται ο Αντίχριστος!!!!

Α, αφιερωμένο στους…….«επεκεινιστές» ή αν αγαπάτε καλύτερα στους μονοθεϊστές ανωτεροδυναμιστές και σε όσους συγχρωτίζονται στις διάφορες κολυμβήθρες του Σιλωάμ…..

Με βάση τα έως σήμερα γνωστά έχουμε και λέμε με τον περίφημο κύριο 666 :

ΙΗΣΟΥΣ : 888 = 6
ΣΑΤΑΝΑΣ : 753 = 6
ΕΚΚΛΗΣΙΑ : 294 = 6

Δηλαδή, τελικά ο ΙΗΣΟΥΣ (ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..) είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο οποίος δρα μέσω της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???

Πάμε να δούμε και……την άλλη κρυψώνα:

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Σατανά?

ΙΗΣΟΥΣ + ΣΑΤΑΝΑΣ + ΕΚΚΛΗΣΙΑ = 6 + 6 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9
ΓΙΑΧΒΕ : 621 = 9
ΔΙΑΒΟΛΟΣ: 387 = 9

Αν τα αντιστρέψετε (ξέρετε μωρέ, ανάποδοι σταυροί και τα γνωστά..) τότε έχετε το νόημα…..

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ. Αυτό έκανε και ο ρασοφόρος συγγραφέας……

velialΜέλος
12/07/2006, 00:34:52
Α ρε κονομες... Αυτες ειναι δουλειες! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

12/07/2006, 00:37:16
quote:
πηγε να παθει εγκεφαλικο ο Μουστακης

εγκεφαλικό θα π'αθουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι χριστιανοί με τις μπούρδες του κάθε Μάξιμου κάθε τρεις και λίγο...

τέλος πάντων, την πίστη μου και την ελπίδα μου "εμένα" δεν θα την ξενερώσει κανένας Μάξιμος.
απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζετε και να πιστεύει ότι θέλει.

δυστυχώς υπάρχουν και οι Μάξιμοι για να δίνουν τροφή...

ευχαριστώ

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
AINEIAN06Μέλος
12/07/2006, 03:58:12
Έχω μία απορία
Όταν μιλάει κάποιος για θέματα που αφορούν το ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα θα αναφέρεται ασφαλώς στις απόψεις που είναι η επίσημη θέση [ δογματικές και ηθικές αρχές ] της επίσημης εν Ελλάδι χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας . Δεν μπορεί να λέει ότι του κατέβει , εκτός αν διαχωρίσει τις δικές του απόψεις απο την επίσημη θέση της Εκκλησίας [ κι αυτό θεωρείται αίρεση απο την εκκλησία]
Όπως σε ένα πολιτικό κόμα όταν μιλάς εξ ονόματος αυτού , θα πρέπει καταρχήν να σε έχει χρίσει το ίδιο το πολιτικό κόμα συνήγορό του κι εκφραστή των απόψεών του έτσι και στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία όποιος μιλάει εξ ονόματος αυτής , θα πρέπει να υποστηρίζει την επίσημη θέση της εκκλησίας όπως αυτή καθορίζεται απο την Ιερά Σύνοδο.
Το να βγαίνει ο κάθε παπάς η καλόγερος μεμονωμένα κι ανεξάρτητα κι να εκφράζει από μόνος του τέτοιες αρλούμπες .... έχει μεν στα πλαίσια της δημοκρατίας το δικαίωμα να το κάνει , όμως θα πρέπει η εκκλησία σαν επίσημος οργανισμός κι εκφραστής των ορθόδοξων ελλήνων χριστιανών [ εγώ ως άθεος δεν ανήκω σε αυτούς ] να ξεκαθαρίσει την επίσημη θέση και στάση της .
Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΤΣΑΚΑΛΟΣ . ΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ [ ΠΡΟΒΑΤΑ] ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
12/07/2006, 08:42:21
quote:

Εσένα, JBG, σε βλέπω να παίρνεις γραμμή πρώτος - πρώτος για να σε κάνουν barbeque!
Θέλεις να μαρτυρήσεις μήπως, τέκνο μου?

quote:
τέλος πάντων, την πίστη μου και την ελπίδα μου "εμένα" δεν θα την ξενερώσει κανένας Μάξιμος.
απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζετε και να πιστεύει ότι θέλει.

Φίλε μου ΕΛΑΧΙΣΤΕ, τελικά ίσως να είναι και το σημαντικότερο αυτό...
Εφόσον έχεις μια πίστη πρέπει να αντιμετωπίσεις και μερικά "παρατράγουδα".
Αυτά θα σου δείξουν αν η πίστη σου είναι δυνατή ή όχι και θα μάθεις κάποια πράγματα για τον εαυτό μέσα από αυτό.

12/07/2006, 14:21:38

quote:

Schwabe

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ. Αυτό έκανε και ο ρασοφόρος συγγραφέας……

μου τα χαλαει ομως που δεν θα παρουμε την Πολη...

τι σκατα θα γινει η καριερα μου ως Βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο Πρωτος, μου λετε?

quote:

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

φιλε μου Ελαχιστε, μονος σου λες: ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

κατι που λειπει εμφανως απ τον καλογερα...

quote:

quote:

Dying_Incubus

Εσένα, JBG, σε βλέπω να παίρνεις γραμμή πρώτος - πρώτος για να σε κάνουν barbeque!
Θέλεις να μαρτυρήσεις μήπως, τέκνο μου?

ομολογω, ομολογω!

αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...

www.johnniebegood.gr

samuel1974Μέλος
12/07/2006, 19:53:13
@ schwabe

Γράφεις: Δηλαδή, τελικά ο ΙΗΣΟΥΣ (ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..) είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο οποίος δρα μέσω της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???

@ jonniebegood

Γράφεις: αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...

...Δεν είμαι φροϋδιστής, αλλά μήπως ήσασταν παπαδάκια;;;;

12/07/2006, 23:55:19

quote:

samuel1974

@ jonniebegood

Γράφεις: αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...

...Δεν είμαι φροϋδιστής, αλλά μήπως ήσασταν παπαδάκια;;;;

οχι καλε μου σαμιουελ - δεν ειναι αυτο που νομιζεις - μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ομως!

δεν υπηρξα ποτε παπαδακι - στα εξι μου (666?) καταλαβα την μπαρουφα "κολαση-παραδεισος"

ειναι που με χαλαει αισθητικα η μαυρη κυλοτα του (ξερεις, αυτες οι γεροντιστικες, αλλά σε στρινγκ) και ο μισογυνισμος του...

www.johnniebegood.gr

13/07/2006, 08:44:07
quote:
ομολογω, ομολογω!

αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...

Αγαπητέ μου JBG, κάτι είναι κι η ομολογία!
Οπότε αν με πάρουν κι εμένα για την πυρά θα σε έχω μαζί μου που είσαι προετοιμασμένος!

Ας γυρίσουμε όμως και λίγο στον αρχικό σκοπό του θέματος.
Αγαπητέ superman, θα ήθελες να μας πεις τι άλλο άκουσες στην εκπομπή αφού μπορεί κάποιοι από εμάς να μην την έχουμε παρακολουθήσει.
Αυτή η πεποίθηση δηλαδή του Μάξιμου που βασίζεται?
Πως προέκυψε το συμπέρασμα του οτι ένα από τα παιδιά του Απρίλη του 1983 είναι ο Αντίχριστος?

13/07/2006, 17:00:07

quote:

Dying_Incubus

Αγαπητέ μου JBG, κάτι είναι κι η ομολογία!
Οπότε αν με πάρουν κι εμένα για την πυρά θα σε έχω μαζί μου που είσαι προετοιμασμένος!

ευτυχως φιλτατε που γεννηθηκαμε σ αυτην την εποχη, σ αυτον τον τοπο

εχω την εντυπωση πως θα με ειχαν καψει ή λιθοβολησει πολυ νωρις, σε αλλες εποχες και καθεστωτα

και φυσικα ειμαστε τυχεροι που ειμαστε ακομα ζωντανοι και μπορουμε να ροκαρουμε στην σκηνη με τον Μαξιμο Τορκεμαδα

www.johnniebegood.gr

KrisnnaΜέλος
13/07/2006, 17:27:53
quote:
εχω την εντυπωση πως θα με ειχαν καψει ή λιθοβολησει πολυ νωρις, σε αλλες εποχες και καθεστωτα

Τον παραπάνω ιερέα ποτυ έκανε την προφητεία δέν θα τον είχαν κάψει, ή λιθοβολήσει δέν είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ??
Πώς βγαίνει και προδικάζει γεγονότα και ημερομηνίες για καταστροφή του κόσμου απο τον αντίχριστο απο την στιγμή που η ίδια η θρησκεία του εξ'ορισμού το απαγορεύει?

quote:
Δηλαδή, τελικά ο ΙΗΣΟΥΣ (ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..) είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο οποίος δρα μέσω της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???

Μου άρεσε αυτή η ατάκα

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

Edited by - Krisnna on 13/07/2006 17:36:11

ΜηδείαΜέλος
13/07/2006, 17:34:47
Καλησπέρα σε όλους.

Σχετικά με το παγκόσμιο σχέδιο του Θεού και την έλευση του Αντιχρίστου στη γή, αναφέρει αρκετά πράματα η Αγία Γραφή, η οποία θεωρείται και η πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών για το θέμα. Στην Παλαιά Διαθήκη επισημαίνω το βιβλίο του Δανιήλ, ο οποίος ήταν γνωστός για τη σοφία του και το χάρισμα να ερμηνεύει τα οράματα. Ως σύμβουλος στην αυλή του βασιλιά Ναβουχοδονοσορα, είχε ερμηνεύσει κάποιο όραμα του που παρουσίαζε την πέμπτη βασιλεία (δηλ. τη βασιλία του Χριστού , μετά τη Βαβυλωνιακή, Περσική, Ελληνικη και Ρωμαϊκή)να εγκαθιδρύεται και να επικρατεί αιώνια. Καθώς και το όνειρο του ίδιου του Δανιήλ με την περιγραφή του ενδέκατου κέρατος(αλληγορικής σημασίας φυσικά) με ανθρώπινη μορφή(αντίχριστος), που θα εμφανιστεί απατηλα για να εδραιωθεί στην εξουσία.
Και φυσικά υπάρχει και η πιο άμεση και ζωηρή περιγραφή του ίδιου του Αντιχρίστουώς θηρίο, μέσα από την αποκάλυψη του Ιωάννη. Όπου, μέσω του οράματος των δύο θηρίων, του Ιωάννη, αποδίδεται (με μορφή θηρίου) η δράση του αντιχρίστου στα έθνη για την εξόντωση της ανθρωπότητας.

"Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχων κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά, και επί των κεράτων αυτού δέκα διαδήματα, και επί τας κεφαλάς αυτού ονόματα βλασφημίας. Και το θηρίον ο είδον ην όμοιον παρδάλει, και οι πόδες αυτού ως άρκου, και το στόμα αυτού ως στόμα λέοντος. Και έδωκεν αυτώ ο δράκων την δύναμιν αυτού και τον θρόνον αυτού και εξουσίαν μεγάλη..."

και το δεύτερο:

"Και είδον άλλο θηρίο αναβαίνον εκ της γης, και είχε κέρατα δυο όμοια αρνίω, και ελάλει ως δράκων. Και την εξουσίαν του πρώτου θηρίου πάσαν ποιεί ενώπιον αυτού. Και ποιεί την γην και τους εν αυτή κατοικούντας ινα προσκυνήσωσι το θηρίον το πρώτον... Και ποιεί σημεία μεγάλα, και πυρ ινα εκ του ουρανού καταβαίνει..."