- απίστευτη προσφώνηση.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
"Προσφωνώντας επισήμως το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η πρόεδρος του Κοινοβουλίου Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη τόνισε ότι η πενταετής θητεία του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας πρόκειται να συναντήσει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης, ανέφερε η κ. Μπενάκη και συνέχισε.."
http://greece.flash.gr/soon/2005/2/8/27751id/
Tο συγκεκριμένο κομάτι με τη δήλωση το άκουσα μόνο μια φορά φευγαλέα σε ζωντανή σύνδεση από κρατικό κανάλι και μου ακούστηκε τόσο απίστευτο που πίστεψα ότι μάλον έκανα λάθος.Tο αστείο ήταν η έκφραση στο πρόσωπο του Παπούλια που ήταν λές και του είχαν κοπεί τα ύπατα..είχα μείνει λοιπόν με την εντύπωση ότι δεν ακουσα και δεν κατάλαβα καλά τη δήλωση, μέχρι που τη βρήκα στο flash.gr
To άλλο πιο περίεργο ακόμα είναι ότι το συγκεκριμένο κομάτι δε ξανάπαιξε ούτε απο το κανάλι που το είδα αρχικά ουτε από κανένα άλλο απο όσο βρίσκομαι σε θέση να γνωρίζω αλλά επίσης και κανένας δε το σχολίασε ,όπως επίσης και κανείς δε κάλεσε τη πρόεδρο της βουλής για να δώσει εξηγήσεις λές και δεν ειπώθηκε ποτέ ή λες και αυτά που είπε ήταν άνευ σημασίας! Aκόμη ο τρόπος με τον οποίο τα είπε μου θύμησε κηνιματογραφική ταινεία , λες και η ίδια ήταν σε κατάληψη από κάποιο πνεύμα και μίλαγε σε τρίτο πρόσωπο για μελούμενα πράγματα.
περιμένω σχόλια..
Tο θέμα το έβαλα στο παράξενο γιατί πιστεύω ότι όντως είναι κάτι τέτοιο..
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Την ώρα που το έπαιζε ήμουν απασχολημένος και ζαλίστηκα όταν το άκουσα…δεν το πίστευα.
Μόλις είχα αρχίσει να το ψάχνω γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν σχολιάστηκε από καμιά εφημερίδα…
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
πρόκειται να συναντήσει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,
http://greece.flash.gr/soon/2005/2/8/27751id/
Aυτό Zadok,αυτό...
quote:
α δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης
...συν αυτό!!!
Τι να θέλει να πει ο ποιητής;
Άντε, ας μου απαντήσω... Το προφανές. Αυτό που όλοι ξέρουν.
Edited by - stemix on 11/02/2005 18:38:36
Edited by - stemix on 11/02/2005 18:44:32
Μα καλά είναι δυνατόν;
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
quote:
Θα μου πείτε τώρα και με το δίκιο σας τη δουλειά έχει αυτό με το χώρο του "παράξενου"
αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί στη θεματική ενότητα «ΠAPAΞENO».
Προτείνω να μεταφερθεί στο «AΠOΨEIΣ-ΠPOTAΣEIΣ».

Το επόμενο βήμα ήταν το νόμισμα. Το νόμισμα μιας χώρας γίνετε το σύμβολο της εθνικής της ταυτότητας και κυριαρχίας. Η άρση του δικαιώματος της νομισματοκοπίας σε μια χώρα συμβολίζει την κατάργηση της εθνικής της κυριαρχίας. Για παράδειγμα όταν η Αυστρία το 1938 καταλήφθηκε από τον Γερμανικό στρατό, έχασε το δικαίωμα να κόβει δικό της νόμισμα και στη χώρα κυκλοφορούσαν μόνο Γερμανικά νομίσματα. Η συσχέτιση λοιπόν της νομισματοκοπίας με τις ιδέες της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας ήταν σε μεγάλο βαθμό η αιτία που πολλοί λαοί της Ευρώπης, δυσκολεύτηκαν να αποδεχθούν την αντικατάσταση των εθνικών νομισματικών μονάδων τους με το ευρώ. Οι λαοί διατηρούσαν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τα παραδοσιακά εθνικά τους νομίσματα και ίσως για αυτό δεν προχώρησαν τα σαΐνια της Ευρώπης σε κοινή όψη και για τις δύο πλευρές του νομίσματος, αλλά άφησαν την επιλογή των σχεδίων της μιας όψης στην κάθε χώρα. Την επιβολή κοινού νομίσματος τελικά την πέτυχαν.
Το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι η θρησκεία. Ήδη βλέπουμε να συμβαίνουν πολλά γύρω μας. Όπως εικάζεται, ο σκοπός είναι η δημιουργία μιας κοινής, άρα και πιο εύκολα κατευθυνόμενης, θρησκείας.
Ο τελικός σκοπός όλων αυτών είναι κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση.
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Μήπως γι αυτό άρχισαν οι "τοπικές" εκκαθαρίσεις;!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
αναγκαιότητα δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Αυτή ήταν η αρχή του κακού.
Aγαπητέ/Aγαπητή CM θα με ενδιέφερε πραγματικά να αναπτύξεις λίγο τη βάση αυτού σου του αφορισμού. Eιλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τί το κακό θα είχε αν η Eυρώπη ενώνονταν. Mην φανταστείς ότι μιλάς με κάποιον ...«διεθνιστούλη». Σαφώς και αγαπώ την πατρίδα μου και θέλω να διατηρήσει τα στοιχεία της διαφορετικότητάς της, αυτά που με κάνουν και διαφέρω από τον Aγγλο, τον Γερμανό, τον A και τον B... Oμως είμαι κάτοικος ενός πλανήτη τον οποίο στα χρόνια που τον κατοικώ και όσα έχω διαβάσει για την ιστορία του, τον έχω δει πολλές φορές να σπαράσσεται πάμπολλες φορές από κάθε είδους διαμάχη (εθνική, θρησκευτική, οικονομική κ.α.).
Iσως το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο Oργανισμός Hνωμένων Eθνών δεν παίζει σωστά το ρόλο του, αυτόν δηλαδή της πραγματικά και καλώς εννοουμένης Παγκόσμιας Kυβέρνησης που θα έπρεπε να είναι.
Aς μην βλέπουμε παντού σκοτεινά σχέδια και συνωμοσίες.
Eχουμε δρόμο ακόμη... Kάθε αλλαγή θέλει θυσίες.

quote:
Αχμ... κάτι ξέρει, κάτι ξέρει...
όντως.. αλλά..
Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Νέο είναι;
Απλά η αγαπητή κα. Μπέν-ακη ανήγγειλε το διευρυμένο πρόγραμμα του διεθνούς σιωνισμού για Παγκόσμια Διακυβέρνηση
Να προσθέσω: “Wishful thinking” & “wet dreams” της κας. ΜΠΕΝάκη;![]()
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

Γιατί γίνεσαι γραφικός αφού δεν είσαι; Γιατί αναμασάς τις καραμέλες των παραφρονούντων εθνοκάπηλων τύπου ιστός E κλπ. Oι πρόγονοί μας έκαναν σημαία τους την αυτογνωσία. Eκεί είναι «όλα τα λεφτά». Γιατί σ αρέσει να κουνάς παντιέρες που δεν οδηγούν πουθενά. Δηλαδή για τα χάλια μας φταίνε πάντα οι άλλοι; Oι όποιοι άλλοι... Eμείς δεν φταίμε ποτέ και για τίποτα; Στοχάσου λίγο πάνω σ αυτό.

διάβασε λίγο πραγματική ιστορία και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε....
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?
Το παράξενο (Θα προτιμούσα το ''περίεργο'' και ''εντυπωσιακό'' συνάμα
) που εγώ βλέπω δεν είναι αυτά που ειπώθηκαν αλλά η μεγάλη ευκολία που ειπώθηκαν.![]()
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 39/15/2005 28:72:56
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/02/2005 22:52:23
Αν δεν ισχύει αυτό, τότε δεν ξέρω μήπως το διαδίκτυο έχει επεκταθεί και σε άλλα πλανητικά συστήματα και δε ζείτε στον κόσμο τούτο...
Οπότε θα μ' ενδιέφερε να συνομιλήσω με "εξωγήινους"!!
Αν τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, τότε δεν κατανοώ από πού κι ως πού είναι πρωτότυπα όλα αυτά και μάλιστα κακά κι έκανε "λάθος" η κυρία Πρόεδρος που τα είπε.
This is nothing more than reality and some day, you must face it!
Από πότε η ενωμένη Ευρώπη είναι κάτι κακό ![]()
Πόσων χρονών είστε που δεν έχετε αντιληφθεί ότι ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων 30 ετών αυτή η χώρα πορεύεται ![]()
Δεν είναι λογικά τα όσα αναφέρονται;
Πώς φαντάζεστε δηλαδή ότι θα γίνει η ένωση;
Δεν ξέρετε ότι ήδη υπάρχει ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
Υπάρχει κάτι το φοβερό σ' αυτό;
quote:quote:
α δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...συν αυτό!!!
Άντε, ας μου απαντήσω... Το προφανές. Αυτό που όλοι ξέρουν.Edited by - stemix on 11/02/2005 18:38:36
Δηλαδή άμα είναι γνωστές και καθιερωμένες ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ε ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε, αντιλαμβάνομαι ότι τώρα παριστάνετε τους "παραξενεμένους".
Η αφέλεια σας αγαπητή κυρία Zadok, εσάς και τον ομοιδεατών σας, είναι στο ότι δεν δύναστε να αντιληφθήτε την γενική εικόνα, ο καθένας βέβαια για διαφορετικούς λόγους.
Πως γίνεται να πιστεύετε σοβαρά ότι η Ευρωπαική Ένωση έχει γίνει με ανώτερο σκόπο την ειρήνη, την αγάπη των λαών....
και την αποφυγή των διαφόρων συγκρούσεων, όταν αυτοί που κρύβονται πίσω από την δημουργία της ένωσης και πίσω από άλλες αντίστοιχες «ενωτικές» προσπάθειες είναι αυτοί που αιώνες τώρα έχουν προκαλέσει – υποστηρίξει – χρηματοδοτήσει – και καλύψει δεκάδες περιπτώσεις μαζικών και αιματηρών σφαγών σε επίπεδο ολικής ή μερικής γενοκτονίας ενώ ταυτoχρόνως μεταβιβάζουν τα γεωπολιτικά κέντρα σε σημεία που συνήθως έχουν προεπιλέξει με κέντρικό στόχο να πετύχουν διεύρυνση της πλανητικής εξουσίας τους σε απόλυτο πλανηταρχικό επίπεδο.
Η ίδια σας η πλάνη μπορεί να φανεί ως ένα κλασικό πρόσφατο ιστορικά παράδειγμα από την κατασκευασμένη σολιαλιστική-κομμουνιστική ιδεολογία που πολλοί από εσάς ηλιθίως ακόμα πιστεύετε, η οποία υποτίθεται υποστηρίζε την ταξική πάλη εναντίων της ανώτερης εξουστικής τάξης σε παγκόσμιο πλανητικό επίπεδο (ανούσιες αφηρημένες μπούρδες δηλαδή) και επιλέχθηκε –και όχι άνευ λόγου- να εφαρμοστεί αρχικά στην πρώην ΕΣΣΔ με υποστήριξη – χρηματοδότηση και προστασία των ανθρώπων της επανάστασης από μια συγκεκριμένη κλίκα της πιο ανώτερης ταξικά δύναμης που υπάρχει στο δυτικό κόσμο. (δύναμη πέρα από κάθε φαντασία της κατώτερης τάξης) Δεν διακρίνετε μια περίεργη ιστορικώς αντίφαση λοιπόν;
Μετά βέβαια οι ίδιοι πάλι διέλυσαν την αχυρένια κομμουνιστική αυτοκρατορία τους για να προχωρήσουν στην επόμενη γεωπολιτική φάση (μάλλον η τελική, αν τα καταφέρουν) που την ονομάζουν με τον κωδικό «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή «παγκοσμιοποίηση».
Οι μαζικές γενοκτονίες που θα οδηγήσουν στην νέα τάξη είναι ακόμα στην αρχή. Το αίμα είναι ακόμα λίγο και φρέσκο ...Τα χειρότερα έπονται... (αν δεν κινηθούν εγκαίρως οι υγιείς δυνάμεις του πλανήτη προς την γεωστρατηγική αποτροπή)
Καλά είστε τελικά εντελώς στραβοί ή αλιθωρίζετε εσκεμένα; Δεν βλέπετε τώρα πως προσπαθούν να παρασήρουν την Αμερική σε διευρημένη γεωπολιτική σύγκρουση με αρχικά μέτωπα Αφγανιστάν -> Ιράκ -> Ιράν -> Β.Κορέα; (παλιότερα προσπάθησαν να κάνουν κάτι μέσω Γιουγκοσλαβίας αλλά δεν τους βγήκε συνολικά)
Ξυπνήστε λοιπόν από τον ιδεολογικό λύθαργο που σας έχουν επιβάλει και κοιτάξτε τι είναι καλό για την οικογένειά σας και το έθνος σας πρώτα, πάντα κατά σειρά αναγκαστικής προτεραιότητας επιβιώσεως (σε κάθε επίπεδο: νοητικό και βιολογικό)
Αυτό μόνο μετράει σε πρώτη φάση ...
Edited by - skeptic on 12/02/2005 01:21:58
quote:
Αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε, αντιλαμβάνομαι ότι τώρα παριστάνετε τους "παραξενεμένους".Αν δεν ισχύει αυτό, τότε δεν ξέρω μήπως το διαδίκτυο έχει επεκταθεί και σε άλλα πλανητικά συστήματα και δε ζείτε στον κόσμο τούτο...
Οπότε θα μ' ενδιέφερε να συνομιλήσω με "εξωγήινους"!!
Αν τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, τότε δεν κατανοώ από πού κι ως πού είναι πρωτότυπα όλα αυτά και μάλιστα κακά κι έκανε "λάθος" η κυρία Πρόεδρος που τα είπε.
This is nothing more than reality and some day, you must face it!
Από πότε η ενωμένη Ευρώπη είναι κάτι κακό
Πόσων χρονών είστε που δεν έχετε αντιληφθεί ότι ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων 30 ετών αυτή η χώρα πορεύεται
Δεν είναι λογικά τα όσα αναφέρονται;
Πώς φαντάζεστε δηλαδή ότι θα γίνει η ένωση;
Δεν ξέρετε ότι ήδη υπάρχει ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
Υπάρχει κάτι το φοβερό σ' αυτό;
quote:
quote:α δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης
...συν αυτό!!!
Άντε, ας μου απαντήσω... Το προφανές. Αυτό που όλοι ξέρουν.Edited by - stemix on 11/02/2005 18:38:36
Δηλαδή άμα είναι γνωστές και καθιερωμένες ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ε
Zadok , δεν πιστεύω στα αυτιά μου.
Τι σόι απάντηση είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε ποιό πλανητικό σύστημα ανήκεις και δεν σε παραξένεψε ;
Πώς δεν σου κόπηκε η ανάσα όταν η πρόεδρος της βουλής προανήγγειλε σην συνοριακή συρρίκνωση της χώρας σου;;;;;;;
quote:
Ο τελικός σκοπός όλων αυτών είναι κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση.
Δεν θα ζήσουν για να τον δούν ![]()
quote:
Σε ποιό πλανητικό σύστημα ανήκεις και δεν σε παραξένεψε ;
Του E’ Boώτου;;; ![]()