- Voulgarakis special - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ο Ωρίων τώρα, δικαιώνεται...

Edited by - gentleman on 14/09/2006 23:13:05
Οπότε κάποια θέματα που ίσως να θεωρηθούν δηκτικά ή κι υποτιμητικά σε κάποιο βαθμό για κάποια πρόσωπα καλό θα ήταν να αποφεύγονταν...
Επειδή ενδεχομένως να μην κατανόησα αρκετά το θέμα του topic κι η εκτίμηση μου να είναι ελλιπής, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις λίγο παραπάνω τον σκοπό του?
Αν και το topic θα μπορούσε να απενεργοποιηθεί απόψε, παρόλα αυτά θα παραμείνει ενεργό μέχρι αύριο ώστε να έχεις την ευκαιρία να τοποθετηθείς και να επεκταθείς περαιτέρω.
Όχι τίποτα άλλο, βρε gentleman, αλλά να καταλάβω κι εγώ ποιός είναι αυτός ο Ωρίων! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πέρα από την πλάκα, ο τύπος (ο Ωριων) πρεπει να εχει καποιο προβλημα και να βγάζει τα ψυχολογικά του στην ιστοσελίδα του...δεν νοείται άνθρωπος που στεκει στα καλά του να μιλάει ολη την ώρα για τελετουργικούς σοδομισμους (με το μπαρδον), παραθέτοντας και φωτογραφίες από σκισμένα... καπούλια (ξαναμαναμπαρδον, ηταν η πιο λαϊτ εκφραση που μπορεσα να βρω).
Παντως η σελιδα του προσφερεται για να περασεις ενα ευθυμο βράδυ με τους κολλητούς σου..

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
θα μας πει κανείς και σε μας τα αμερικανάκια ποιός είναι αυτούνος ο Ωρίωνας;
Είχα βρει την σελίδα του παλιά αλλά ντράπηκα να την διαβάσω ολόκληρη.
Και έχω διαβάσει πολλά......![]()
Infinitum Finitum Producit
Γιατί με δεδομένο πόσους πολιτικούς ο Ωρίωνας και η ομάδα του αποκαλούν καταξεκ...μένους, το σποτάκι του Βουλγαράκη αποκτά κι ένα άλλο νόημα. ![]()
Edited by - gentleman on 15/09/2006 20:26:33
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ιδεολογία που προβάλει το esoterica στους αναγνώστες του.
ΘΕΟΣΟΦΙΑ: "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".
Τι θέλετε να πείτε άραγε με αυτό?
Οτι εσείς είστε οι αληθινοί ενώ οι άλλες θρησκείες είναι ψέμα?
ΣΥΜΒΟΛΑ: "ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ"
Βλέποντας το σύμβολό σας συναντάει κανείς το άστρο του Δαυίδ, το Ahnk των Αιγυπτίων κ.λ.π. κ.λ.π.
Μέσα σε αυτά τα λοιπά βλέπουμε και τον αγκιλωτό σταυρό, έστω το κλεμένο σύμβολο της Θεάς Άρτεμις απο την Χιτλερική Γερμανία.
Γιατί έχετε συμπεριλάβει αυτό το πασίγνωστο σύμβολο? Κίνηση εντυπωσιασμού να υποθέσω???
Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει καμιά θρησκεία που να φέρει ως σύμβολό της τον αγκιλωτό σταυρό, (ίσσως κάποια αίρεση ευρέως άγνωστη).
ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: "Η ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗ".
Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε την χρυσή συνταγή για την παρασκευή θεοσοφικού κινήματος. (ΒΕΦΑ)
Συστατικά:
1 δόση Χριστιανισμός
1 δόση Δωδεκαθεϊσμός
1 δόση Εβραϊσμός
1 δόση Φαραώ (σε σκόνη)
1 δόση Ινδουισμός
1 δόση Κουμφουκισμός
1 δόση Βουδισμός
1 δόση Μασωνισμός (με 0% λιπαρά)
*Προ-αιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και απο 1 δόση όποιας θρησκείας σας αρέσει.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε σιγά-σιγά τις θρησκείες σε δόσεις! (Αααααα).
Τα κάνουμε έναν αχταρμά και βάζουμε και ένα σύμβολο όλα σε 1, (νοικοκυρεμένα).
Κατόπιν ανοίγουμε και μια σελλίδα στο Internet, εκδίδουμε και μερικά περιοδικά ό,τι να 'ναι και μοστράρουμε στον κόσμο για επαναστατική πατέντα.
Σαν να λέμε οτι παίρνουμε το τιμόνι απο Ferrari, το σαλόνι απο Merchedes, τον κινητήρα απο Fiat, τις ρόδες απο Porche και τα βάζουμε όλα στο περίβλημα απο LADA.
ΟΥΑΟΥ, φτιάξαμε μια επαναστατική αυτοκινητάρα με σλόγκαν:
Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό της πολυμορφίας.
--------------------------------------------------
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να πάρει στα σοβαρά αυτές τις μπαρούφες!!!
ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.: "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"
Ως γνωστόν οι γυναίκες λόγω εμηνόροιας θεωρούνται απο τους Σιωνιστές (και απο τις αδελφικές προς αυτούς θρησκείες), ακάθαρτες.
Αυτή είναι και η αιτία που οι γυναίκες απαγορεύονται να εισέλθουν στην στοά.
Στα Highlands της Αγγλίας όμως υπάρχουν αιρέσεις Μασωνίας δήθεν Druids όπου είναι καθαρά γυναικείες.
Εκεί ακριβώς που ξεπήδησε και η κα Μπλαβάτσκυ γράφοντας το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Απόκρυφα Διηγήματα".
Είναι αξιοσημείωτο το πόσο η κα Μπλαβάτσκυ υμνεί την Μασωνία και γενικά τον Σιωνισμό σε αυτό το βδέλυγμα που έγραψε.
Στην συνέχεια η Μπλαβάτσκυ έγινε το διάσημο μέντιουμ της Αμερικής που καλούσε πνεύματα απο τον άλλο κόσμο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ".
Και η πραγματική αλήθεια είναι οτι η κα Μπλαβάτσκυ πήγε στην ψιρού για απάτη.
Το μπατσαριό της Αμερικής ανακάλυψε όλα τα φτηνιάρικα κόλπα που χρισημοποιούσε η μεγάλη Μπλαβάτσκυ για να καλέσει τα πνεύματα.
Μεταξύ αυτών σχοινιά, αφρούς διόγκωσης και "ιπτάμενα" σεντόνια.
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που πασάρετε στον κόσμο, οι απατεωνιές μιας κρυφο Σιωνίστριας?
Αλήθεια τα μυστήρια της Σιών εκτός απο σεντόνια συμπεριλαμβάνουν και μανταλάκια για το άπλωμα?
Και έχετε και το θράσος να λέτε σαφώς πλην εμέσως οτι εσείς είστε η αλήθεια ενώ οι άλλοι είναι το ψέμα Ε?
ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ: "ΚΑΛΥΨΗ - ΑΠΟΚΡΥΨΗ".
Στην ταμπέλα σου κάτω απο την είσοδο της πολυκατοικίας, φρόντισε το σύμβολό σου να μην έχει την Σβάστιγκα για να μην δίνεις στόχο,
(Α ρε κακομοίρηδες και που την κρύψατε την Σβάστιγκα θα σας την κρεμάσω εγώ φαρδυά πλατυά).
ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: "ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ".
Που ξέρεις μπορεί να στουκάρουμε στο απέναντι ψιλικατζίδικο και να γίνει η νύχτα - μέρα.![]()
![]()
![]()
ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.
amalia
ΘΕΟΣΟΦΙΑ: "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".
Τι θέλετε να πείτε άραγε με αυτό?
Οτι εσείς είστε οι αληθινοί ενώ οι άλλες θρησκείες είναι ψέμα?
Κανένας εδώ μέσα δεν γύρισε να πει ότι αυτό που πιστεύει είναι η μια και μοναδική αλήθεια .(τουλάχιστον αυτοί που δεν κρύβονται πίσω από ένα δόγμα ) Το ότι ψάχνουμε και αναρωτιόμαστε , πάει να πει ότι είμαστε άτομα με ειλικρίνεια ,αμφιβολίες , και πάνω από όλα νοημοσύνη και όχι κάποιοι με κενό νου ,που απλά γράφουν για να περνάνε την ώρα τους , μην έχοντας τίποτε άλλο να κάνουν .
quote:
ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: "Η ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗ".
Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε την χρυσή συνταγή για την παρασκευή θεοσοφικού κινήματος. (ΒΕΦΑ)
Συστατικά:
1 δόση Χριστιανισμός
1 δόση Δωδεκαθεϊσμός
1 δόση Εβραϊσμός
1 δόση Φαραώ (σε σκόνη)
1 δόση Ινδουισμός
1 δόση Κουμφουκισμός
1 δόση Βουδισμός
1 δόση Μασωνισμός (με 0% λιπαρά)
*Προ-αιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και απο 1 δόση όποιας θρησκείας σας αρέσει
Γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι αυτή η συνταγή που γράφεις , στην πραγματικότητα είναι αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή μέσα στο μυαλό σου και το είναι σου .
quote:
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να πάρει στα σοβαρά αυτές τις μπαρούφες!!!
Όταν κάποιος περνάει τις τόσο πολύτιμες και λιγοστές ελεύθερες ώρες της ζωής του διαβάζοντας κάτι που για αυτόν είναι αστεία , αντί να ασχοληθεί με κάτι άλλο χρήσιμο , τότε εδώ και εγώ πρέπει να αναρωτηθώ , ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να κάθετε και διαβάζει τις μπαρούφες τον άλλων , και να μην ανήκει και αυτός σε αυτό που χαρακτηρίζει ;
Εδώ κολλάει αυτό που λένε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ

Εσύ θα με βγάλεις στραβό?
Αυτή εδώ η σελίδα είναι ή δεν είναι του esoterica?
http://www.esoterica.gr/prom_camp/ultathens/theostuds.htm
Τι μου λες τώρα δηλαδή, οτι δεν βλέπω καλά?
Και σε αυτήν την σελίδα τι λέει το logo?
"Δεν υπάρχει θρησκεία μεγαλύτερη απ' αυτήν της αλήθειας".
http://www.ultathens.gr/
Για δες το!
Πριν απο 1 μήνα έλεγε "Η μεγαλύτερη θρησκεία είναι αυτή της αλήθειας".
Ποιά αλήθεια ρε μεγάλε, τις απάτες που έκανε η Μπλαβάτσκυ για να βγάλει λεφτά? Με τα σκοινιά και τα ιπτάμενα σεντόνια?
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που θα επισκιάσει τις άλλες θρησκείες?
Λες οτι ψάχνετε και αναρωτιόσαστε.
Εγώ άλλα βλέπω στο γραπτό σου, οτι ψάχνεστε για να μειώσετε ο ένας τον άλλο για να αυτοπροβληθείτε.
Ποιό πολύ αναλώνεστε στο να βρείτε έναν πνευματώση τρόπο να προσβάλετε τον άλλο παρά για να ανεβείτε σε επίπεδο.
Αλήθεια νομίζεις οτι μια κάστα ανθρώπων που ανήκει σε μια παραθρησκευτική οργάνωση, είναι και η μοναδική που έχει το πλεονέκτημα να ψάχνει και να αναρωτιέται?
Σαν να λέμε δηλαδή οτι όποιος έχει εσωτερικές ανησυχίες πρέπει να καταφύγει στα Σιωνιοστόμουτρα της οργάνωσης της Μπλαβάτσκυ?
Έτσι σε βολεύει να πιστεύεις για να δικαιολογήσεις την στάση σου, κατα τα άλλα εσύ είσαι ένας ανοικτός νους με φοβερές ανησυχίες που δεν καταδέχεται να συνομιλεί με ανεγκέφαλους, γιατί όποιος σου πάει κόντρα είναι και ανεγκέφαλος.
Αυτά που λες σε εμένα δεν πιάνουν φίλε, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα τσιμπίσουν το δόλωμα, αλλά όχι εγώ.
Το απόλυτο κενό μπορεί να χαρακτηρίζει εσένα αλλά όχι εμένα.
Κι αν κάποιος θέλει να δει την κατάληξη της Μπλαβάτσκυ, υπάρχουν και τα αρχεία του FBI.
ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.
(ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΟΛΟ
ΝΑ ΣΥΝΑΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ
ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΙΩΝΟΣΤΟΜΟΥΤΡΑ"...)
amalia

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει μόνο σε μια Μπλαβάτσκυ , και δεν κοιτάς και ποιο πέρα , γιατί μας έχεις βάλει όλους σε μια κάστα ανθρώπων ( Θεοσοφιστές ) χωρίς αυτό να ισχύει ;
Το ότι βλέπεις και διαβάζεις εδώ μέσα , δεν είναι παρά μικρογραφία το τι συμβαίνει στο έξω κόσμο . Όλοι μας έχουμε τις ανασφάλειες μας , όλοι μας έχουμε τις ανησυχίες μας , και όλοι μας τις προβάλουμε σε αυτό το φόρουμ .Τώρα ο τρόπος που το προβάλει ο καθένας , σωστός η άσχημος , είναι ανοιχτός προς κριτική ,και αυτή είναι η μαγκιά εδώ μέσα , το να μπορείς να δώσεις στον άλλον να καταλάβει κάποια πράγματα χωρίς να υποβιβάσεις την νοημοσύνη του , αλλά ακόμα και εάν πέσεις σε αυτήν την παγίδα να έχεις το θάρρος να το παραδεχτείς , πρώτα στον εαυτό σου , και μετά προς τα έξω .
Τώρα τι με βολεύει και τι όχι , για να δικαιολογήσω την(στάση !!! )μου όπως γράφεις , θα σου πω απλά το ότι συνομιλώ μαζί σου πάει να πει ότι δεν σε έχω για ανεγκέφαλο , αλλά προσπαθώ να μάθω από εσένα , από τα πιστεύω που καταθέτεις , και πάνω από όλα να μάθω για τον ΕΑΥΤΟ μου από τα αισθήματα που μου βγάζεις .
Όπως και το ότι ,και εσύ παίρνεις μέρος σε αυτό το φόρουμ πάει να πει ότι έχεις αμφιβολίες και ανησυχίες , για πολλά πράγματα που βλέπεις και ακούς .
Τώρα αν σε πρόσβαλα ,ΛΑΘΟΣ μου , αλλά βλέπεις δεν είμαι τίποτα περισσότερο από άνθρωπος ,που πέφτει σε παγίδες αδυναμίας !!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τώρα ο elo καλά τα λέει (τουλάχιστον καταλαβαίνουμε τι λέει ο άνθρωπος) αλλά θα συμφωνήσω με την Ostria
quote:
Εγώ είμαι με τον gigeni και την medtech...
Με κάλυψε απολύτως...

macedon
quote:
Εγώ είμαι με τον gigeni και την medtech...
ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!!!!
---------------------------------------------------
Να τονίσω πως gigenis και medtech δε λένε το ίδιο πράγμα:
quote:
Καλη τυχη με τον διαφωτισμο.Αλλα νομιζω οτι αδικα κουραζεσαι.
Κατά τη medtech ο νέος μας φίλος κάνει "διαφωτισμό", στον οποίο του εύχεται "καλή τύχη", αλλά η "κούρασή" του πάει "άδικα" (μάλλον γιατί δεν είμαστε σε θέση να "διαφωτιστούμε": μετά από λίγες ώρες βασανιστήρια θα "διαφωτιζόμασταν" φαντάζομαι...)
[Wake up, boys and girls. I'm outta here]
ΥΓ: Μού'ρχονται κι άλλα:
"Σήκωσέ το το διαφωτισμένο", "άμα σε δω μπροστά μου θα σε διαφωτίσω" κλπ, αλλά πολύ χρόνο σπατάλησα.
No Method, No Guru, No Teacher
quote:
lousipan:
Φιλε ΑΤΤΙΛΑ θα σε ξαναρωτησω και εγω αυτο που ρωτησαν και οι αλλοι φιλοι.Ποιος ο σκοπος των οσων εγραψες και τι εννοεις.Εγω για παραδειγμα ειμαι αθρησκος και αθεος αν δεχτουμε τον θεο με την μορφη που του δινουν οι μονοθειστικες θρησκειες.Αρα δεν ειμαι θεοσοφιστης ουτε εχω καμια σχεση με την κυρια που αναφερεις.Επισης οι αποψεις μου ισως εκφραζουν και καποιους αλλους εδω μεσα.
Ο Αττίλας απο ότι κατάλαβα εννοεί διαφορετικά πράγματα απο αυτά που εσύ νομίζεις. Εννοεί μερικούς νεόπλουτους που εμφανίζονται στο Esoterica έχουν διαβάσει κανα δυό βιβλία ανθρώπων ... ή κάποιες ιστοσελίδες όπως το odal.gr ... που κατηγορούν τον χριστιανισμό και σταμπάρουν τις απόψεις αυτές για να πουλήσουν πνεύμα παρουσιάζοντας τες δικές τους.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ESOTERICA NA ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ NA ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν Ολυμπιακοί.![]()
Κρίμα !!!!![]()
Στράτος