- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ostoso gia ta "xalara re filarako", " 'ntaxi more" ktl, pisteuo oti den exoun na kanoun me ta atoma tou forum (stin pliopsifia tous toulaxiston) kai tha sou po mono oti osoi briskontai edo, briskontai akribos epeidi den einai tou "xalara" einai atoma, ta exoun meletisei, exoun ereunisei, exoun agapisei, exoun ponesei gia to otidipota tous apasxolei, kai auto kai mono tous bgazei apo tin omada ton atomon pou les, oi opoi an kapios tous anefere opoiodipote thema apo to forum, tha eixan tin antidrasi "entaxi more! kai ti egine? xalara....." prama to opoio einai eti fotos makria apo ta atoma pou briskontai edo, atoma ta opoia theloun na mathoun,theloun na meletisoun, theloun na mirastoun, theloun na problimatisoun kai na problimatistoun.....
etsi den einai?
Μην είσαι τόσο ρομαντικός. Να είσαι πάντοτε επιφυλακτικός για το ποιος είναι τι και να έχεις πάντοτε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά. Δεν είναι όλοι στο topic όπως ανέφερες. Δεν έχουν όλοι τους ίδιους σκοπούς. Δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Φιλικά.

πρέπει να σου πώ οτι παρεξήγησες τα λόγια μου.
Καταρχάς, για μένα δεν υπάρχουν βαρετά και δύσβατα μονοπάτια. Το κάθετι σε ένα βουνό έχει και μια διαφορετική ιστορία να σου πεί. Γιατί να μην την ακούσεις ; Επειδή φαίνεται βαρετή ; Και αν στο τέλος αποδειχτεί οτι δεν είναι ;
Κάθε σημείο του Βουνού, απο την πιο όμορφη σπηλιά, μέχρι την πιο γάργαρη πηγή και απο ένα καμμένο πλάτανο μέχρι και το πιο ασήμαντο αγριόχορτο, ΟΛΑ έχουν κάτι να μου "πούν". Πώς το εννοείς αυτό το "μέρη που δεν αξίζουν τον κόπο" ; Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν υπάρχει σημείο στην Πεντέλη που να μην αξίζει τον κόπο και δεν νομίζω οτι "βολοδέρνω" άσκοπα.
Κάθε επίσκεψη μου στην Πεντέλη, είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που μετάνοιωσα για μια πεζοπορεία μου εκεί, είτε περπατώντας μέσα στις εναπομείναντες ζούγκλες της, είτε περπατώντας ανάμεσα απο καρβουνιασμένα πεύκα και κομμένα μάρμαρα. Το χαμόγελο ήταν πάντα αποτυπωμένο στο πρόσωπο μου, διότι πολύ απλά, βρισκόμουν εκεί. Δεν με νοιάζει το που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή, αν είμαι σε καμμένο ή όχι δάσος, απλά θέλω να είμαι εκεί και αυτό είναι που με εκστασιάζει. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μύνημα, η έρευνα έρχεται δεύτερη.
Όταν λόγω υποχρεώσεων έχω μόνο 2 ώρες για πεζοπορεία όπως λές, όχι δεν κάνω κανένα πλάνο με απειροελάχιστες μόνο εξαιρέσεις. Δεν μου αρέσει η οργανωμένη πεζοπορεία, δεν μου αρέσει να περπατώ στα σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια. Δεν υπάρχει νόημα. Γιατί να μην σκαρφαλώσεις, (δεν απευθήνομαι σε εσένα προσωπικά )γιατί να μην συρθείς, γιατί να μην κυλιστείς, γιατί να μην βουτήξεις μέσα σε ρέμματα, γιατί να μην φάς τα μούτρα σου και μια φορά, δεν τρέχει τίποτα. Εκεί βρίσκεται η πραγματική χαρά, αν θές πίστεψε με Αγαπητή Φίλη. Τουλάχιστον εγώ, εκεί βρίσκω αυτή τη χαρά. Δεν υπάρχει ταλαιπωρία σε αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείς τίποτα σημαντικό (εξαρτάται βέβαια, πως το εννοείς αυτό το "σημαντικό" γιατί στον καθένα μας διαφέρει) και δεν υπάρχει απογοήτευση όπως λές. Δεν έχω απογοητευτεί ποτέ μου και ούτε πρόκειται.
Τέλος, όταν είπα στον Blind Guardian, οτι το ιδανικότερο είναι να βρίσκεις κάτι μόνος σου, δεν εννοούσα χωρίς παρέα. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, εννοούσα χωρίς να σου έχουν πεί άλλοι, που βρίσκεται κάτι το οποίο θέλεις να βρείς. Δηλαδή είναι ωραία η σερβιρισμένη τροφή ; Δεν είναι πιο ωραία να ψάχνεις να βρείς εσύ την τροφή σου ; Μόνος σου ; Που βρίσκεται η ψυχική ικανονοποίηση ; Ελπίζω να με κατάλαβες.
Λυπάμαι πάντως, διότι το τόπικ αυτό, άρχισε να παίρνει πάλι την κατιούσα. Κρίμα.
Αυτά απο'μένα.....
666
Και "Εμείς" πάλλι θα το ανεβάσουμε και θα το φέρουμε εκεί που θέλουμε....!!!!!!
Γιαυτό οσοι εδώ μεσα αγαπάτε την αναζήτηση και την χαρά της ανακάλυψης ...απλά μοιραστείτε της εμπειρίες σας ....και την γνώση σας με ολους αυτούς που θέλουν να μάθουν .....
Τουλάχιστον ας σεβαστούμε αυτούς !!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
quote:
Τι είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε;
Απλά μια ερώτηση. Περιμένω όμως μια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.
Γεια σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ.
"Oποιος ψάχνει βρίσκει" λέει ο λαός.
Τέλικά βρίσκει κανείς αυτό που θέλει... αλλά δεν
δεν θα βρει ποτέ αυτό που δεν θέλει...
Η πνευματική ανάταση έχει και υλική υπόσταση, η οποία συνήθως είναι ένα αρχικό κίνητρο. Στη πορεία, παύει να έχει σημασία και επιπλέον καινούργια κίνητρα εμφανίζονται και ανατροφοδοτούν την κατάσταση.
Κατά τη "θεωρία συστημάτων " ένα τετοιο ανατροφοφοτούμενο σύστημα τείνει και σε κάποιο σημείο ισορροπίας.
Για μένα , αν και δεν είναι πάντα ανώδυνο, αν μη τι άλλο, είναι μια διαδικασία που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Θεωρώ ότι αυτό έχει ανυπολόγιστη αξία.
Συνεχίστε παιδιά, να μην σταματάτε...
Ο Κένταυρος Χείρων
ΥΓ. Καλημερα νεα μερα.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
lipon ta kalodia pou les den einai tipote allo apo megala sirmatoskoina, ta opoia xreisimeunoun sto na metakinisoun ta megala komatia marmaro pou bgazoun apo to latomio, kai oi tripes kai kapies solines pou tha deis einai tripania, meta opoia anoigoun tripes etsi oste na kopsoun ta komatia marmarou. Sinithos anoigan kai tripes, stis opoies erixnan dinamiti.... --->i solina pou les
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ostoso auta ta kalodia pou les, an einai san auta tis keraias tis tileorasis, tote pithanon na itan gia na epikoinonoun?? metaxi tous ta latomia?? (exo dei tetoio kalodio kai ego
par'ola auta , tha mporousan na einai kalodia, ta opoia na xrisimeuan gia ilektodotisi
quote:
Και απο εδω και μπρος , για οσο θα γραφω εδω , εσυ κι ο άλλος μαλάκας στα θεματα μου δεν θα συμμετάσχετε γιατι θα τρωτε τα μπινελικια της ζωης σας ηλίθιοι που πλασσαρετε την ηλιθιότητα σας για εξυπναδα
Να υποθέσω δηλαδής, πως κι αυτό προέκυψε κατόπιν συνεννόησης με τον Δάσκαλο των σαμανικών σου εξορμήσεων?
Δεν σου λέω φιλικά, γιατί διακρίνω μιαν κάποια έντασις.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τα υπόλοιπα που λες είναι μόνο για τον panosfromstupedland5.
οποιοι από τους νέους συνδίκτυους, ενδιαφέρονται να μάθουν πως γίνονται οι συζητήσεις, οι διαφωνίες και οι συμπλεύσεις, σε ιδέες και επιχειρήματα, ας κάνουν τον κόπο:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=11554
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πανπαμιτσα ήμουν απόλυτα σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι δεν υπήρχε περίπτωση, να καταλάβεις τι σε ρώτησα.Τα υπόλοιπα που λες είναι μόνο για τον panosfromstupedland5.
Ωραιος.Εχεις κανει σπουδες στο εξωτερικο
και το χαζος το γραφεις stuped.
Δικη σου παραθεση
''ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.''
quote:Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες την απάντηση.
Πανπαμιτσα ήμουν απόλυτα σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι δεν υπήρχε περίπτωση, να καταλάβεις τι σε ρώτησα....
ΥΓ
panosfromlydian μη νομίζεις ότι ο καθένας που παινεύεται για τις σπουδές του έχει όντως σπουδάσει. Μπορεί κι αυτές να ήταν virtual όπως και ο άδειος τσαμπουκάς που πουλάει ο κακομοίρης.
Έπειτα είναι ζωντανό δείγμα ότι οι σπουδές δεν κάνουν τον άνθρωπο (αν υπήρξαν)
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Εσυ αναζητας επιλεκτικη επιβεβαιωση. Απο ολο το γυναικειο φυλο .
Για να καλυψεις τα αμετρητα συμπλεγματα σου, ή αλλιως τα mommy issues σου που θα ελεγαν και οι αγγλοφωνοι φιλοι μας.
Κακομοιρη. Πεντε λογαριασμοι για να αποδειξεις οτι δεν εισαι αυτο που γνωριζεις οτι εισαι και δεν αλλαζει.
Σεβασμος στην ανθρωπινη ματαιοδοξια και ηλιθιοτητα.
quote:
Εχεις δικιο Λυδιε.
Εσυ αναζητας επιλεκτικη επιβεβαιωση. Απο ολο το γυναικειο φυλο .
Για να καλυψεις τα αμετρητα συμπλεγματα σου, ή αλλιως τα mommy issues σου που θα ελεγαν και οι αγγλοφωνοι φιλοι μας.Κακομοιρη. Πεντε λογαριασμοι για να αποδειξεις οτι δεν εισαι αυτο που γνωριζεις οτι εισαι και δεν αλλαζει.
Σεβασμος στην ανθρωπινη ματαιοδοξια και ηλιθιοτητα.
Oι κουτσουλιες σου εδω δεν περνανε.
Μολις κοψεις το θεατρακι σου και εσυ ,ισως να ασχοληθω σοβαρα μαζι σου.
quote:Άφησέ την δεν έχει ρόλο άλλο από το να είναι το δεκανίκι του κακομοίρη - που είναι παρατρεχάμενος αξιοσέβαστων και δεν συμμαζεύεται. Δεν είναι εδώ αυτοί για κουβέντες. Άλλος εκτονώνεται - τα έχουμε πει - άλλος φουσκώνει απο αυταρέσκεια που τον προσκυνάνε - άσε... χαλάνε τα θέματα και τις κουβέντες...
...
Oι κουτσουλιες σου εδω δεν περνανε.
Μολις κοψεις το θεατρακι σου και εσυ ,ισως να ασχοληθω σοβαρα μαζι σου.
Το Ολογραφικό σύμπαν είναι μια αξιόλογη πρόταση - που δεν μπορεί να εκληφθεί ως βέβαιο αλλά σίγουρα είναι χρήσιμη υπόθεση προς διερεύνηση.
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Οι έχοντες γνώσεις τις καταθέτουν, οι έχοντες άποψη την προτείνουν.
Μετά διαφωνούμε λεκτικά και τελειώνει το παραμύθι.
Δηλαδή όταν εγώ τσακωνόμουν με τον Macedon και με έλεγε βλάκα για το μεταναστευτικό έπρεπε να πάρω το καρυοφύλι;
Φτάνει ρε παιδιά είμαστε κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ μέσα, δεν θα τα συμφωνήσουμε όλα, και θα τσακωθούμε και θα συμφωνήσουμε.
Φτάνει η φαγωμάρα.
Εγώ ο βλακας φταίω που τσακωνομουν μαζί της , ενω καποιοι άλλοι ειναι τα γνωστα attentionwhores ,δεν χρειάζεται να το μεταφρασω στα ελληνικά.
Δεν εχουν γραψεί ποτέ τίποτα παρά μονο ειρωνέυονται οι ανόητοι και μας προβάλλουν τις μουφα δήθεν γνωσεις τους και τα πτυχια τους ενω αμφιβάλλω και αν εχουν βγάλει και το δημοτικό.
Εχουν μάλιστα και χειροκροτητες που τους κανουν υποκλίσεις και τα σαλια τους κοντεύουν να μας πνίξουν .
Εγω αφου ζητήσω ενα μεγάλο συγγνωμη απο την panpam σταματαω να γραφω για καποιο διάστημα και θα αποφασίσω στο μελλον αν θα ξαναμπω εδωμεσα.
Μπορουν τωρα τα γνωστά δυο attentionwhores , (που κατα πάσα πιθανοτητα ειναι ενα με δυο λογαριασμους , για να υμνει τον εαυτό του δυο φορες , γιατι φανταζομαι μια ειναι πολυ λίγη για το μέγεθος της μαλακίας του) , να προβάλλουν τα πτυχία και την ανύπαρκτη εξυπναδα τους και να κοροιδεύουν τους ανυποπτους που δεν εχουν παρει χαμπαρι το μεγεθος της μαλακίας και της ανοησίας τους.
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 22/07/2014 18:06:51