ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/07/2010, 23:13:17
Βρε βρε βρε το παληκάρι.....Που είσαι εσυ, ρε Μακεδών;
Έλειψες, τουλάχιστον σε κάποια θέματα, ειλικρινά έχω περιέργια
για την άποψη σου...
Να τα λεμε...
07/07/2010, 23:18:35
Ευρωπαίος
quote:
Εκτός εάν έχεις την πεποίθηση ότι οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι θα πίστευαν σε Δίες που αύτωναν τη μάνα τους και την αδελφή τους....

Είδες τι έξυπνοι ήταν αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, εμείς από την άλλη έχουμε το Λοτ που "αύτωνε" τις κόρες του...

γένεσις κεφάλαιο 19

λ' Ἀνέβη δὲ Λὼτ ἐκ Σηγὼρ καὶ ἐκάθητο ἐν τῷ ὄρει αὐτὸς καὶ αἱ δύο θυγατέρες αὐτοῦ μετ᾿ αὐτοῦ· ἐφοβήθη γὰρ κατοικῆσαι ἐν Σηγώρ. καὶ κατῴκησεν ἐν τῷ σπηλαίῳ, αὐτὸς καὶ αἱ δύο θυγατέρες αὐτοῦ μετ᾿ αὐτοῦ. λα' εἶπε δὲ ἡ πρεσβυτέρα πρὸς τὴν νεωτέραν· ὁ πατὴρ ἡμῶν πρεσβύτερος, καὶ οὐδείς ἐστιν ἐπὶ τῆς γῆς, ὃς εἰσελεύσεται πρὸς ἡμᾶς, ὡς καθήκει πάσῃ τῇ γῇ· λβ' δεῦρο καὶ ποτίσωμεν τὸν πατέρα ἡμῶν οἶνον καὶ κοιμηθῶμεν μετ᾿ αὐτοῦ καὶ ἐξαναστήσωμεν ἐκ τοῦ πατρὸς ἡμῶν σπέρμα. λγ' ἐπότισαν δὲ τὸν πατέρα αὐτῶν οἶνον ἐν τῇ νυκτὶ ἐκείνῃ, καὶ εἰσελθοῦσα ἡ πρεσβυτέρα ἐκοιμήθη μετὰ τοῦ πατρὸς αὐτῆς ἐν τῇ νυκτὶ ἐκείνῃ, καὶ οὐκ ᾔδει ἐν τῷ κοιμηθῆναι αὐτὸν καὶ ἐν τῷ ἀναστῆναι. λδ' ἐγένετο δὲ ἐν τῇ ἐπαύριον καὶ εἶπεν ἡ πρεσβυτέρα πρὸς τὴν νεωτέραν· ἰδοὺ ἐκοιμήθην χθὲς μετὰ τοῦ πατρὸς ἡμῶν· ποτίσωμεν αὐτὸν οἶνον καὶ ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ, καὶ εἰσελθοῦσα κοιμήθητι μετ' αὐτοῦ, καὶ ἐξαναστήσωμεν ἐκ τοῦ πατρὸς ἡμῶν σπέρμα. λε' ἐπότισαν δὲ καὶ ἐν τῇ νυκτὶ ἐκείνῃ τὸν πατέρα αὐτῶν οἶνον, καὶ εἰσελθοῦσα ἡ νεωτέρα ἐκοιμήθη μετὰ τοῦ πατρὸς αὐτῆς, καὶ οὐκ ᾔδει ἐν τῷ κοιμηθῆναι αὐτὸν καὶ ἀναστῆναι. λϛ' καὶ συνέλαβον αἱ δύο θυγατέρες Λὼτ ἐκ τοῦ πατρὸς αὐτῶν. λζ' καὶ ἔτεκεν ἡ πρεσβυτέρα υἱὸν καὶ ἐκάλεσε τὸ ὄνομα αὐτοῦ Μωὰβ λέγουσα· ἐκ τοῦ πατρός μου· οὗτος πατὴρ Μωαβιτῶν ἕως τῆς σήμερον ἡμέρας. λη' ἔτεκε δὲ καὶ ἡ νεωτέρα υἱὸν καὶ ἐκάλεσε τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἀμμάν, λέγουσα· υἱὸς γένους μου· οὗτος πατὴρ Ἀμμανιτῶν ἕως τῆς σήμερον ἡμέρας.

Τι ωραία πράγματα...!

τρέχα

Θα αποφασίσεις τελικά αν αυτά που βυθίστηκαν στο βυθό της Ερυθράς θάλασσας ΑΝΤΕΧΟΥΝ ή δεν αντέχουν; Κάτι έλεγες για συνθήκες ιδιαίτερες, θες να σου θυμίσω ή θυμάσαι μόνος σου;

Όσο για τον "αρχαιολόγο" και μόνο το γεγονός ότι επικαλέστηκε ότι έχει ανακαλύψει:Πύργο της Βαβέλ, τάφο του Χριστού, Κιβωτό της Διαθήκης ΚΑΙ τα άρματα των Αιγυπτίων (ούτε ο Σλήμαν ρε παιδιά τόσες ανακαλύψεις) τον καθιστά πολύ αμφίβολη πηγή...

Και το επάγγελμά του είχε να κάνει κάτι με ανυψωτικά μηχανήματα όχι με αρχαιολογία...

Επομένως, δεν απέδειξες τίποτα... Και δεν το απορρίπτω εγώ αλλά οι αρμοδιότεροι εμού οι αρχαιολόγοι. Όταν γίνει δεκτό το εύρημα(που δεν υπάρχει και πουθενά) από την επιστημονική κοινότητα τότε να ξανάρθεις.

Σωτήρη,ευχαριστώ.

07/07/2010, 23:31:29
Καλά ρε αγόρι μου Βιομηχανικέ, εκτός απο σένα, πιστευεις,
ότι μπορει κανεις να είναι τόσο ισοπεδοτικός, ώστε να μην καταλαβαίνει, ότι υπάρχουν στοιχεία, υπο έρευνα, λόγω των
συνθηκών, για την συγκεκριμένη περίπτωση;
Τόσο δύσκολο σου ειναι να σκέφτεσαι σαν ενήλικας;
07/07/2010, 23:32:06
Θα σου απαντήσει τώρα ο ευρωπαίος και θα σου πεί.
Ρε όμορφε εσύ μεθυσμένος μπορείς να αφήσεις έγκυος μια ..
Ηταν και μεγάλος σε ηλικία, και μεγάλος και μεθυσμένος.
Αρα δεν συνέβει αυτό..

Αυτή είναι μια απάντηση που δίνουν οι περισσότεροι χωρίς να σκεφτούν οτι με την απάντηση αυτή υποβιβάζουν την εγκυρότητα της Παλαιάς Διαθήκης.
Πάντως μεγάλα μούτρα οι κόρες του ΛΩΤ

07/07/2010, 23:51:40
quote:
Καλά ρε αγόρι μου Βιομηχανικέ, εκτός απο σένα, πιστευεις,
ότι μπορει κανεις να είναι τόσο ισοπεδοτικός, ώστε να μην καταλαβαίνει, ότι υπάρχουν στοιχεία, υπο έρευνα, λόγω των
συνθηκών, για την συγκεκριμένη περίπτωση;

Γράφε περιόδους με μία μόνο πρόταση. Ένα ρήμα ένα υποκείμενο και ένα αντικείμενο, μετά τελεία... Δε βγάζουν νοήμα αυτά που γράφεις ούτε απαντάς σε αυτά που ρώτησα... Ρώτησα αν τελικά τα άρματα των Αιγυπτίων(όπως και τα όπλα και εν γένει ο εξοπλισμός τους) αντέχει ή όχι το αλάτι της θάλασσας γιατί ΑΛΛΑ έλεγες στην αρχή...Θες να σου θυμίσω;

Γείτονα...

ΜΠορεί να αφήσω έγκυο μία μεθυσμένος ναι... αλλά όχι τη μάνα μου ούτε την αδελφή μου... Η πλάκα είναι ότι σώθηκε από τα Σόδομα και τα Γόμορα ως "ενάρετος"...χαχαχα εδώ γελάμε....

07/07/2010, 23:52:41
ευρωπαίοι ομαδικώς

quote:
γιαπετ,
για μια ακόμη φορά σε βρίσκω λίγο για τέτοια θέματα, αλλά επαρκή για ποιοτικό χιούμορ.

Δεν ξέρεις πόσο με χαροποιεί να μη μπορώ να σταθώ στο... ύψος σας.
Αυτομάτως κατατάσσομαι στους... άλλους, τους κανονικούς, που λέει και ο Μακεδών.

quote:
Έχεις πλάκα φίλε και αρκετές φορές έχω γελάσει με την ψυχή μου, να σαι καλά.

Κι εγώ φίλοι μου κι εγώ και πάμπολλες φορές μάλιστα...

Άλλωστε μη με κατηγορείς για τη σταθερότητα στις απόψεις μου, αυτό είναι προσόν.

Έχω δηλώσει ότι είσαστε μόνο για πλακίτσα και αυτό κάνω...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

07/07/2010, 23:56:35
Καλώς τον Μακεδώνα.

Πού είσαι εσύ βρε;;;
Άντε και έχει ανησυχήσει ο ψηλός. Του λείπεις πολύ, λέει...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/07/2010, 00:22:34
quote:

quote:
Εαρινός:
Τι σχέση έχει η Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία για την οποία εγώ μιλώ ... με τον Χριστιανισμό ΣΑΣ???
ΚΑΜΜΙΑ..!
Να το αναλύσουμε τώρα θέλεις .... ε! εγώ δεν θέλω..!

Φυσικά και έχει,
την έχω ήδη παρουσιάσει σε άλλο θέμα. Η Ελληνική φιλοσοφία είναι αυτή που κάτω από την επίδρασή της οι μεγάλοι πατέρες της Εκκλησίας μας, διαμόρφωσαν το Ορθόδοξο Δόγμα.

Χωρίς αυτήν, θα ήμασταν Καθολικοί.

Μή μου το λές απότομα φίλε Ευρωπαίε , ότι θα είσασταν Καοθολικοί...πω πω πω τώρα συγκινήθηκα φίλε μου...ανατρίχιασα!

Τώρα , τι να σου πώ...έχω την αίσθηση ότι εσύ μπορείς ναι κάνεις και το γαϊδαρο να πετάξει , προκειμένου να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα...!

Καλά , ποιός ανέφερε το Δωδεκάθεο και γιατί το εμπλέκεις με τα όσα εγώ είπα..???

Μίλησα για Δωδεκάθεο ή για Αρχαία Ελληνική σκέψη και φιλοσοφία...αλόόόόό...!!!

Σήμερα δεν πρόλαβα γιατί είχα πολλές δουλειές , αύριο όμως ελπίζω ότι θα μπορέσω να σου δώσω στοιχεία για τις σκέψεις και τις ιδέες των Αρχαίων Ελλήνων ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ , φίλε Ευρωπαίε...που που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ φίλτατε Ευρωπαίε..!

Φώς και σκοτάδι...άνθρωπος και χαρακτήρας..."καθ'ημάς" και χριστιανική ταπεινότητα...χαρακτήρας και καλλιέργειά του και πνεύμα Χριστιανικό...ευδαιμονία και χριστιανικός παράδεισος...κλπ..κλπ..!

Έχει πλάκα πάντως το αναίσχυντό σας...φοβερό αυτό που άκουσα απόψε..περί Αγίων πατέρων και Αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας...μήπως και την ψυχολογία σείς την εισαγάγατε...μήπως και ο Φρόϋντ είναι του σιναφιού σας...ε! ρε γλέντια που θα κάνουμε...!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/07/2010, 01:07:16
quote:
allzzaro:
α σου απαντήσει τώρα ο ευρωπαίος και θα σου πεί.
Ρε όμορφε εσύ μεθυσμένος μπορείς να αφήσεις έγκυος μια ..
Ηταν και μεγάλος σε ηλικία, και μεγάλος και μεθυσμένος.
Αρα δεν συνέβει αυτό..

Αυτή είναι μια απάντηση που δίνουν οι περισσότεροι χωρίς να σκεφτούν οτι με την απάντηση αυτή υποβιβάζουν την εγκυρότητα της Παλαιάς Διαθήκης.
Πάντως μεγάλα μούτρα οι κόρες του ΛΩΤ

Το είχα απαντήσει παλαιότερα και αν δεν με απατάει η μνήμη μου (που πιστεύω ότι δεν με απατάει), είχες διαβάσει την απάντηση, αφού συμμετείχες στο διάλογο.

-Για να βγάλω τα συμπεράσματα για τη θρησκεία μου, δε με ενδιαφέρει ούτε τι έκανε ο Λώτ, ούτε οι κόρες του. Με ενδιαφέρει το τι είπε και έπραξε "ο ίδιος ο Θεός" των Χριστιανών, αυτοπρόσωπος ως Ιησούς.

-Ακριβώς για τον ίδιο λόγο δε με ενδιαφέρει τι έκανε ο Ηρακλής ή ο Μ.Αλέξανδρος, αλλά το τι έκανε ο Δίας και η Αφροδίτη ή ο Άρης.....ώστε να κρίνω Θεό με Θεό και όχι άνθρωπο με άνθρωπο.......εσείς ως συνήθως, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον Θεό των χριστιανών ασχολείσθε με το τι έκανε ο περιπτεράς στην άνω Κολοπετινίτσα της Ιουδαίας 2.000 χρόνια π.Χ. ....η γελοιότητα εξάλλου είναι κάτι που χαρακτηρίζει τους χριστιανομάχους!

quote:
macedon:
Βλέπω με χαρά μου πως ούτε η γελοιότητα σε εγκατέλειψε ούτε η ανοησία. Αλλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα γινόσουν κανονικός άνθρωπος, όχι χριστιανός που είσαι τώρα...

Γιατί με αποπαίρνεις? Με τόσα ψέματα που κατά καιρούς έχεις γράψει, δεν μπορεί η μύτη σου να έχει παραμείνει φυσιολογική.....αναγκαστικά θα πρέπει να έχεις πάει για πλαστική......εκ των πραγμάτων δηλαδή!

quote:
macedon:
Την καλησπέρα μου σε όλους, κανονικούς ανθρώπους και χριστιανούς.

Α! να σαι καλά που χαιρετάς και τους μή κανονικούς ανθρώπους, με την ευκαιρία...... και αφού το θέλησες! θα κλείσω μόνο το θέμα με τους Φιλισταίους και θα με έχεις κατ' αποκλειστικότητα.....λυπάμαι προκαταβολικά για τους άλλους, αλλά δε θα μπορέσω.

Υ.Γ. Τι έγινε πούλησες κανά βιβλίο? αγοράζει ο κόσμος...θα δει επιτέλους το φως το αληθινό από την πένα σου?......αν ήσουν από Αθήνα θα σου πρότεινα το παζάρι στο Σχιστό (αλλά από Θεσ/κη δε γνωρίζω να σου πω).....έχει διάφορα και χρήσιμα πράγματα εκεί, μια φορά αγόρασα ένα καναρίνι....αλλά δε μου βγήκε καλό...μπορεί να έτυχε....μου βγήκε όμως πολύ καλός ένας νυχοκόπτης, στο λέω γιατί εκεί είδα να πουλάνε και βιβλία με το κιλό.....να σαν αυτά που πουλάει ο αγαπημένος σας ο Ρασιάς!!!....και είχε αρκετή κίνηση σε πληροφορώ!

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 08/07/2010 01:23:48

08/07/2010, 01:11:22
quote:
Για να βγάλω τα συμπεράσματα για τη θρησκεία μου, δε με ενδιαφέρει ούτε τι έκανε ο Λώτ, ούτε οι κόρες του. Με ενδιαφέρει το τι είπε και έπραξε "ο ίδιος ο Θεός" των Χριστιανών, αυτοπρόσωπος ως Ιησούς.

O Λοτ θεωρήθηκε ενάρετος ή όχι από το Θεό; Πού υπήρχε η αρετή σε αυτήν την πράξη;

Ο Ηρακλής είναι ιστορικό πρόσωπο; Δεν το ήξερα...

08/07/2010, 01:20:13
quote:
IndustrialAngel:
O Λοτ θεωρήθηκε ενάρετος ή όχι από το Θεό; Πού υπήρχε η αρετή σε αυτήν την πράξη;

Τι να σου πω? δεν ρωτάς τον Ιησού που είναι και ποιο πρόσφατος? 2-3 χιλιάδες ή και περισσότερα χρόνια π.Χ. μας πάνε περίπου στα 4 με 5 χιλιάδες χρόνια πίσω....είχε ανακαλυφθεί ο τροχός?...δε θυμάμαι....

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 08/07/2010 01:24:06

08/07/2010, 01:24:42
quote:
Τι να σου πως? δεν ρωτάς τον Ιησού που είναι και ποιο πρόσφατος? 2-3 χιλιάδες ή και περισσότερα χρόνια π.Χ. μας πάνε περίπου στα 4 με 5 χιλιάδες χρόνια πίσω....είχε ανακαλυφθεί ο τροχός?...δε θυμάμαι....

Ώπα κάτσε... αποκυρήσσεις την Παλαιά Διαθήκη; Τότε γιατί υπερασπίζεσαι ώς ακριβή τη γένεσιν; Δηλαδή όταν γράφουν για κοσμογονία 5000 χρόνια πριν έχουν δίκιο αλλά αν πηδάνε τις κόρες τους συγχωρούνται οπότε έχουν πάλι δίκιο;

08/07/2010, 01:26:25
quote:
europaios-original
Τι έγινε πούλησες κανά βιβλίο? αγοράζει ο κόσμος...θα δει επιτέλους το φως το αληθινό από την πένα σου?

Το να απαξιώνεις μια βιβλιογραφική έρευνα ενός έτους σε πάνω από 70 έργα και να κρίνεις ένα βιβλίο που δεν έχεις διαβάσει, δεν γνωρίζεις ούτε το περιεχόμενό του ούτε τις θέσεις του ούτε τίποτε άλλο που σχετίζεται μ'αυτό, δεν μειώνει την αξία του βιβλίου μου, απλά μεγαλοποιεί την ανοησία σου, που βέβαια σου είναι απαραίτητη για να ανήκεις εκεί που ανήκεις.

Πληροφοριακά να αναφέρω πάντως ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, από γνωστό εκδοτικό οίκο. Οταν θα κυκλοφορήσει, θα το μάθεις...

macedon

08/07/2010, 01:44:25
Έτσι ή αλλιώς Κώστα, οι ευρωπαίοι δεν θα το διαβάσουν αν δεν μπει στη δημοτική βιβλιοθήκη της Κορίνθου και αν δεν το τους συστήσει ο ινστρούχτορας.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/07/2010, 01:49:31
quote:
γιαπετ
Έτσι ή αλλιώς Κώστα, οι ευρωπαίοι δεν θα το διαβάσουν αν δεν μπει στη δημοτική βιβλιοθήκη της Κορίνθου και αν δεν το τους συστήσει ο ινστρούχτορας.

Είναι και στα ελληνικά... Μεγάλο πρόβλημα...

macedon

08/07/2010, 01:57:12
Αυτό είναι έκατον εκάτερον.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/07/2010, 02:02:29
quote:
macedon:
Το να απαξιώνεις μια βιβλιογραφική έρευνα ενός έτους σε πάνω από 70 έργα........

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΣ?.....άσε που διάβαζες παράλληλα και για τις εξετάσεις στη Νομική!

quote:
macedon:
και να κρίνεις ένα βιβλίο που δεν έχεις διαβάσει, δεν γνωρίζεις ούτε το περιεχόμενό του ούτε τις θέσεις του ούτε τίποτε άλλο που σχετίζεται μ'αυτό,

Γνωρίζω εσένα και μου αρκεί.....καλά καλά δεν επέστρψες και άρχισες τα ψέματα....φαντάζομαι στη συνέχεια τι έχει να γίνει!.....τι βιβλία ήσαν αυτά? 70 στο αριθμό που τα ερεύνησες σε έναν χρόνο παράλληλα με τις σπουδές σου στη Νομική?.....όσο γερνάς ταξιδεύει μου φαίνεται.....για πρόσεξέτο....

quote:
macedon:
δεν μειώνει την αξία του βιβλίου μου, απλά μεγαλοποιεί την ανοησία σου, που βέβαια σου είναι απαραίτητη για να ανήκεις εκεί που ανήκεις.

Συγνώμη που δεν πίστεψα ότι μελέτησες 70 βιβλία σε 1 χρόνο παράλληλα με τις σπουδές σου στη Νομική......βλέπεις το χριστιανικό μου ταμπεραμέντο δε με αφήνει να είμαι ένα φυσιολογικό βόδι σαν τους αναγνώστες σου....

quote:
macedon:
Πληροφοριακά να αναφέρω πάντως ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, από γνωστό εκδοτικό οίκο. Οταν θα κυκλοφορήσει, θα το μάθεις...

-Είδες που δεν πέφτω έξω εγώ? ή για επισκευή της μύτης σου έγραψα ότι έχεις πάει ή έχεις βγει στη γύρα για το βιβλίο σου.....

Πιστεύω να διάλεξες τον εκδοτικό οίκο ΑΓΚΥΡΑ, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τα παραμύθια ΑΝΤΕΡΣΕΝ......με τα δικά σου δεν ξέρω......

ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 08/07/2010 02:03:28

08/07/2010, 02:06:48
quote:
γαιπετ:

Και το κυριότερο δεν αγοράζω από πάγκους λαϊκής......

Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

08/07/2010, 02:11:53
quote:
Και το κυριότερο δεν αγοράζω από πάγκους λαϊκής......

Καλά...αυτό φαίνεται!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/07/2010, 02:13:07
quote:
europaios-original
Και το κυριότερο δεν αγοράζω από πάγκους λαϊκής

Προφανώς... Αλλωστε είναι απίθανο το ένα κολοκύθι να αγοράζει το άλλο.
Εσύ στους πάγκους της λαϊκής μόνον εκτίθεσαι...

macedon