ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια παραξενη σκεψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μια παραξενη σκεψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Τσακμακόπετρας35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ingmar33oΝέο Μέλος
16/12/2006, 17:26:42
και γω που κάποτε σκεφτόμουν τι θα'κανα αν ήμουν...Ινδουϊστής!

δηλ.σκεφτόμουν αν πέθανα ως σάρκα..ως τι θα ξαναεπέστρεφα στη ζωή;
Ξέρετε τι είπα;

Νερό.Να γίνω νερό του ποταμού...ή της θάλασσας...κάτι ρευστό...

(και ξανασκέφτηκα:έχει ψυχή,το νερό;)

17/12/2006, 03:28:32
Είναι και περασμένη η ώρα... τί να πεις!
Σκέφτομαι, ξαναδιαβάζοντας αυτό το θέμα, τους τρελλούς μέσα σε ένα
τρελλοκομείο. Αυτοί, που μπορεί να νομίζουν ότι είναι Ναπολέοντες, ή
για να το πάμε πιό μακριά, ακόμη και ζώα. Και αυτοί οι άνθρωποι το
βιώνουν αυτό! Και πραγματικά έχουν φύγει από τον κόσμο, τον οποίο
δεχόμαστε εμείς, ως φυσιολογικό, και ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα.
Αυτοί, το πιστεύουν. Αναρρωτιέμαι πραγματικά, το τί σκέφτονται, πώς
βιώνουν την πραγματικότητα, που έχουν κατασκευάσει και αν υφίσταται
μέσα τους κάποια σύγκρουση, μεταξύ του κόσμου τους και του
πραγματικού, αν υπάρχει κάποια στιγμή, κατά την οποία θα βρίσκονται
πραγματικά ανέμεσα σε αυτούς τους δύο κόσμους!
Θα ήθελα να διάβαζα το "ημερολόγιο" ενός τέτοιου τρελλού.

whizΜέλος
20/12/2006, 18:04:02

Καλησπερα κι απο εμενα!

Εγω πολλες φορες χαζευοντας ή την θαλασσα ή την θεα απο βουνο,
σκεφτομαι την ιδια στιγμη πως καπου ειναι νυχτα,καπου καποια γυναικα φερνει στον κοσμο ενα παιδι και καπου αλλου καποια μανα φευγει απο την ζωη!

Καπου σε ενα ζεστο σπιτι μια ευτυχισμενη οικογενεια να παιζει με αγκαλια τα παιδια,και καπου αλλου παιδακια να κρυωνουν και να πεινανε....

Με πιανει ενα περιεργο συναισθημα κατι σαν κλαμο-γελιο!

Ετσι θα θελα να μουνα αγερας να ταξιδευω...
να ταξιδευω και να αγγιζω τις ψυχες,να νιωθω οπως νιωθουν.
Να γερνω να κλαρια απο τα ωραια δεντρα...
Να κανω τις λευκες να τραγουδουν....
και να υψωνω τα κυματα της θαλασσας.
Να περνω τα συννεφα μαζι μου...
και να σκορπαω τα αρωματα παντου στην οικουμενη....

Μα αλλες στιγμες θαλω να ειμαι...
νερο!

Πηγη ζωης.
Να δινω ζωη σε καθε τι!
να γνωριζω τα μυστικα της γης και καθε πλασμα επανω της!

Mε εκτιμηση Άντα

vasiliskosΜέλος
20/12/2006, 23:17:54
Η δική μου παράξενη σκέψη είναι λιγάκι μακάβρια..

Φανταστείτε αυτός ο κόσμος να είναι η κόλαση που τόσοι έχουν πει ότι θα πάμε μετά.
Να είμαστε ήδη. Και κάποιοι μακρυά από αυτό το πλανήτη να ξέρουν ότι εδώ είναι ο πλανήτης των τιμωρημένων.
Ετσι απλά.

Μην φοβάστε δεν με επηρεάζει αυτή η σκέψη
Είναι απλά ένα παιχνίδι του μυαλού που ξέρει ότι έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ότιδήποτε.
Τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει κανείς παρά μόνο ο ίδιος μας ο ευατός αν παραιτηθεί από αυτό

Σκέφτομαι κι ας μην υπάρχω

GWGWΜέλος
21/12/2006, 10:06:52
αλλη περιεργη σκεψη οταν ημουν μικρη..

οτι μονο εγω ημουν αληθινη...και ολα γυρω μου στημενα.. ολοι οι ανθρωποι ρομποτ, που προσπαθουσαν να μην καταλαβω οτι ειναι ψευτικοι..ολα φτιαγμενα, ολα κατασκευασμενα...

φρικη!!

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
31/12/2006, 07:09:36
Μια θλιβερή σκέψη - Να είσαι το σουβλάκι στο στόμα ενός βρωμιαρέου φαταούλα που έχει ξεχάσει τι σημαίνει "πλένω τα δόντια μου"

Μια όμορφη σκέψη - Να είσαι το σύννεφο την ώρα που σε λιάζει ο ήλιος που δύει ή ένα φύλλο δέντρου την ώρα που πέφτει πάνω σ'αυτό δροσερό γάργαρο νερό από ψιλόβροχο

Μια ηλίθια σκέψη - Αντί να φέρνεις το σκαμπό κοντά στο πιάνο για να παίξεις, να προσπαθείς να φέρεις το πιάνο κοντά στο σκαμπό

Μια έξυπνη σκέψη - Να μην αφήνεις την τσαντα σου εκτεθιμένη στο κάθισμα του συνοδηγού καθώς και οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας σε αυτό. Επίσης να γράφεις τα τηλέφωνα των φίλων και γνωστών σου πάντα σε μια ατζέντα που θα καταχωνιάζεις σε ένα συρτάρι.Καλό και το κινητό τηλέφωνο αλλά μπορεί εύκολα να κλαπεί ή να ξεχαστεί κάπου μακριά και να μην το ξαναδείς.

Μια κωμικοτραγική σκέψη - Να έχεις κερδίσει χιλιάδες ευρώ στο Λόττο και να έχεις ξεχάσει να "ρίξεις" το δελτίο στο πρακτορείο νωρίτερα.

Μια τρομακτική σκέψη - Την ώρα που βλέπεις στο σπίτι μόνος σου τηλεόραση τη νύχτα να διακρίνεις μια φιγούρα στο μπαλκόνι, ενώ ξέρεις ότι λείπουν όλοι.

Μια επικίνδυνη σκέψη - Να προσπαθήσεις να κάνεις καμάκι στη γυναίκα ενός πρωταθλητή Kick Boxing.

Μια "αμαρτωλή" σκέψη - Να έχεις ερωτικες φαντασιώσεις με τον καθηγητή ή την καθηγήτρια (ανάλογα αν είσαι κοριτσάκι ή αγοράκι) μαθηματικών του σχολείου σου, όντας ακόμα ανήλικη/ανήλικος

Μια αστεία/γαργαλιστική σκέψη - Να είσαι νάνος και την άνοιξη που μεγαλώνει το χορτάρι να σου γαργαλάει τα @@.

Μια ηθική σκέψη/σκέψη φιλότιμου - Να επιστρέψεις ένα χαμένο πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του, παρά τα πάμπολλα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες που περιείχε αυτό και σε δελέαζαν.

Μια Λιακουροειδής σκέψη - Να είσαι γνήσιος ΕΛ-λην, και να ψάχνεις για τα απόκρυφα αρχαία Ελ-ληνικά χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας, αφού πρώτα έχεις επισκεφτεί τους φωτισμένους προφητειολάγνους Αγιατολάχ γεροντάδες της Ελ-ληνορθοδοξίας Ελ-Ευλογησον, βουλώνοντας στη διαδρομή τρύπες των Υποχθόνιων Εβραιοκαλικατζαρέων της Κουφάλας Γης, αναμένοντας ένα ευτυχισμένο και παγκοσμιως Ελ-ληνοποιημένο 2024, ύστερα από τη βοήθεια του ξανθού Βασιλιά από το βορρά Πούτιν, του οποίου ο σοβιετικός κοκκινοαρκουδιάρης στρατός από Κοσμοσφαίρες αντιβαρύτητας, θα συνεργαστεί με τους ερχόμενους εκ του Σειρίου "Ε" πολεμώντας με υπερόπλα -Τέσλα- τα ρυπαρά έθνη και τις σατανικές στρατιές του αντι-Χρίστου Ντέιβιντ Χάσελχοφ, εξαφανίζοντάς τες οριστικά από προσώπου γης, με αποτέλεσμα την παγκόσμια κυριαρχία του Ελ-ληνισμού μιας και αυτό είναι άλλωστε και το σχέδιο του Θεού των Ελ-λήνων.

Ουφ...κουράστηκα.....

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 31/12/2006 07:16:20

GWGWΜέλος
31/12/2006, 10:56:24
quote:

Μια αστεία/γαργαλιστική σκέψη - Να είσαι νάνος και την άνοιξη που μεγαλώνει το χορτάρι να σου γαργαλάει τα @@.

χαχαχαχαχα

τελειοοο

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
SoSaTΜέλος
01/09/2007, 20:42:24
Η δική μου παράξενη σκέψη είναι το πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν είχα γεννηθεί. Πόσο θα διαφορετική θα ήταν η ζωή όλων των κοντινών προσώπων που επηρρεάζω με την ύπαρξή μου προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Όπως και στο σενάριο της ταινίας "The Butterfly Effect".

Και η πιό φευγάτη σκέψη μου είναι ότι φαντάζομαι την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Δηλαδή τη στιγμή που στον πραγματικό κόσμο εγώ γράφω σε αυτό το φόρουμ, ένας άλλος SoSaT μπορεί να πίνει το καφέ του, ένας τρίτος να οδηγεί αυτοκίνητο και πάει λέγοντας... Ίσως πάλι σε έναν από αυτούς τους κόσμους ο Β' ΠΠ δεν είχε το αποτέλεσμα που είχε στο δικό μας κόσμο ή το ηλεκτρικό ρεύμα ανακαλύφθηκε νωρίτερα και ότι άλλο μπορείτε να συνδυάσετε...

μάλλον τα χάνω ε???

02/09/2007, 03:13:10
Παράξενο θέμα, αρμονικό με τον χώρο...
Εγώ αυτή την στιγμή θα ήθελα να είμαι μια αυτόνομη βίδα...να μπορούσα να στριφογυρίζω, ταξιδεύοντας σπάζοντας τα όρια..,
Για αύριο δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει...
αγνοώνΜέλος
02/09/2007, 13:23:19
η πιο παράξενη σκέψη που έχω κάνει είναι ότι ο γάβρος θα κάνει διπλό στο τσάμπιονς λιγκ...το είχα διαβάσει σαν σενάριο σε ένα βιβλίο του philip dick
eidosΜέλος
02/09/2007, 14:40:15
θα ηθελα να ημουν λεπτομερεια... να μην με προσεχει κανεις!

θα ηθελα να ησουν λαθος στη σελιδα που διαβαζω τωρα, και κλεινοντας το βιβλιο, να σε κρατησω εκει για παντα... τοτε θα ησουν το δικο μου λαθος!

homoΜέλος
03/11/2010, 01:18:51
Είχα κάποτε ένα κουκλάκι γοριλακι από πανί. Που είχε πλαστικό πρόσωπο , πατούσες και παλάμες και που μπορούσε να βάζει το δάχτυλο του χεριού η του ποδιού στο στόμα . έχει κανένας υπόψη του κάτι τέτοιο?

η συνειδηση παμφωτη...

03/11/2010, 04:26:38
Ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την ερώτησή αυτή στο υπάρχον topic Αγαπημενα παλαια παιχνιδια.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

42NAΜέλος
03/11/2010, 13:41:12
ΑΥΤΟ !!!

04/11/2010, 04:31:06
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.