- OΣΙΡΙΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΒΑΚΧΟΣ - ΜΙΘΡΑΣ - ΙΗΣΟΥΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Eίναι τελικά η εντύπωση που είχα σχηματισει απο την αρχή αυτου του χρόνου,δηλαδή οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί τον Δεκεμβριο του 2013,τον τελευταίο δυνατό μήνα απο την χρονιά εμφάνισης που έχει δώσει ο μοναχός...Πάμε για Δεκέμβριο λοιπόν!
Ένας μήνας μόνο έμεινε ακόμα μέχρι το τέλος της τελευταίας παράτασης μετά (??) μάλλον θα κλειδώσει το θέμα επειδή δεν θα έχει κανένα νόημα η περαιτέρω συζήτηση.
36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός παρά ο Πατέρας μόνος.
37 Γιατί όπως ακριβώς ήταν οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.
38 Γιατί όπως ήταν κατά τις ημέρες εκείνες πριν από τον κατακλυσμό, που έτρωγαν και έπιναν, που νυμφεύονταν και πάντρευαν, μέχρι την ημέρα που εισήλθε ο Νώε στην κιβωτό,
39 και δεν κατάλαβαν, ωσότου ήρθε ο κατακλυσμός και τους πήρε όλους, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.
Για τους πονηρούς και μοχθηρούς κύριους αυτού του κόσμου πάντα το τέλος έρχεται απρόσμενα.
quote:quote:
Eίναι τελικά η εντύπωση που είχα σχηματισει απο την αρχή αυτου του χρόνου,δηλαδή οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί τον Δεκεμβριο του 2013,τον τελευταίο δυνατό μήνα απο την χρονιά εμφάνισης που έχει δώσει ο μοναχός...Πάμε για Δεκέμβριο λοιπόν!Ένας μήνας μόνο έμεινε ακόμα μέχρι το τέλος της τελευταίας παράτασης μετά (??) μάλλον θα κλειδώσει το θέμα επειδή δεν θα έχει κανένα νόημα η περαιτέρω συζήτηση.
Nαι,δεν έχω πρόβλημα,ας κλειδώσει μετά.Εξάλλου και εγω θα αποχωρήσω απο όλα τα φόρουμ που γράφω αυτη την στιγμή,καθ'οτι δεν θα έχω άλλο αντικείμενο ενασχόλησης....
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Nαι,δεν έχω πρόβλημα,ας κλειδώσει μετά.Εξάλλου και εγω θα αποχωρήσω απο όλα τα φόρουμ που γράφω αυτη την στιγμή,καθ'οτι δεν θα έχω άλλο αντικείμενο ενασχόλησης....
Αντιθέτως φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε επειδή η ζωή δεν τελειώνει εδώ, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπη να συνεχίσης την συμμετοχή σου στο forum συμμετέχοντας και ανταλλάσσοντας τις απόψεις σου σε άλλα θέματα, και ίσως ακόμα και μέσα από τις όποιες διαφωνίες μας βοηθηθείς να αντικρίσης τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό και πιο αισιόδοξο πρίσμα.
*
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αντιθέτως φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε επειδή η ζωή δεν τελειώνει εδώ, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπη να συνεχίσης την συμμετοχή σου στο forum συμμετέχοντας και ανταλλάσσοντας τις απόψεις σου σε άλλα θέματα, και ίσως ακόμα και μέσα από τις όποιες διαφωνίες μας βοηθηθείς να αντικρίσης τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό και πιο αισιόδοξο πρίσμα.*
Μακάρι Σέσοστρι όσο το δυνατόν λιγότεροι αφελείς θρησκευόμενοι(είτε αυτοί είναι δωδεκαθεϊστές, είτε χριστιανοί, είτε κάτι άλλο) να έρχονται εδώ, έτσι ώστε να μην δυσφημείται ή παρενοχλείται αυτό το φιλοσοφικό φόρουμ, που δεν επιδέχεται συζητητές τέτοιου επιπέδου. Και φυσικά έτσι ώστε να μην αναγκασμένα τα παιδιά να υβρίζουν λόγω καθυστερημένης λογικής ή προμελετημένης δυσφήμισης από κάποιους χαζοχριστιανούς ή κλασικούς δωδεκαθεϊστές.
Εσένα σου αρέσει να βλέπεις θέματα που μιλούν για γεωκεντρισμούς, χριστιανικές προφητείες, για κυριολεκτική ανάσταση του Ιησού ή που ταυτίζουν τον αθεϊσμό ως θρησκεία; Δεν νομίζω να ανήκουν στην σφαίρα ενδιαφέροντος των ατόμων εδώ, αντιθέτως μάλλον ανήκουν σε αυτό που απεχθάνονται.
Και θα με ρωτήσεις γιατί εγώ έγραφα, αφού κατάλαβα πως όχι μόνο δεν υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και αυξημένος εκνευρισμός. Έλα ντε, τα ζήταγα και εγώ. Λες και καλά έπρεπε να αποδείξω κάτι επειδή μου την είπαν. Έτσι λοιπόν εθίζεσαι και γράφεις ατελείωτα.
Φαντάσου τώρα ένας καταξιωμένος επιστήμονας σερφάροντας στο internet να πέσει στο θέμα που άνοιξα - Η Γη δεν κινείται - τα ψέμματα της Επιστήμης - ο άνθρωπος θα πάθει σοκ με αυτή την ύβρη κατά της επιστημονικής κοινότητας. Αντί να δει θέμα για τα θαύματα της Επιστήμης(όχι βέβαια κατά τον χριστιανικό όρο του θαύματος), θα δει ένα θέμα που θα το άνοιγε μόνο κάποιος φανατικός σπηλαιάνθρωπος που μισεί την επιστήμη. Και ξέρεις ποια θα είναι η γνώμη που θα σχημάτιζε για το esoterica.
Μετά πάμε στο θέμα Μασωνίας και της Πολιτικής. Ποιος είμαι εγώ που μπορώ και υβρίζω τον Κύριο Καραμανλή, τον Κύριο Βενιζέλο, τον Κύριο Παπανδρέου, την Κύρια Ευθυμίου, τους Ισραηλίτες ή τα αξιότιμα μέλη της Μασωνίας; Επειδή έχουμε δημοκρατία δεν πάει να πει πως μπορώ να λέω ότι θέλω μέσω ίντερνετ. Να σου θυμίσω πως ένας χρήστης γράφτηκε μόνο και μόνο για να διαμαρτυθεί για τα όσα πικρόχολα έλεγα για την Μασωνία. Ούτε έχω δικαίωμα να τους υβρίσω στο δρόμο. Μετά διαμαρτυρόμαστε για όσα ευθυνόμαστε εμείς. Φταίνε μετά οι αξιότιμοι κύριοι της Τρόικας να μην δώσουν άλλο δάνειο στην Ελλάδα;
Νομίζω η άποψη πως έχουμε καταχραστεί την δημοκρατία είναι σωστή. Καλύτερα να κάτσουμε σε μια γωνία και να το βουλώσουμε, παρά να χρησιμοποιούμε τα διάφορα μέσα, για να δυσφημούμε εκείνους που άξια είναι στις θέσεις που βρίσκονται. Με λίγα λόγια δεν μας πέφτει λόγος.
Άλλωστε φίλε Σέσοστρι εμείς ευθυνόμαστε για την μιζέρια μας. Ούτε ο κύριος Παπανδρέου, ούτε το ηρωϊκό ισραηλιτικό έθνος, ούτε η Μασωνία, ούτε κάποιος άλλος φταίει. Πληρώνουμε τον Νόμο του Κάρμα. Καλύτερα να σκάσουμε και να δεχτούμε πως μας αξίζει εκεί που ανήκουμε, δεν φταίει κανείς άλλος για την φτώχεια μου - υλική/πνευματική.
Ποιος είμαι εγώ που έχοντας πλήρη άγνοια από οικονομικές και πολιτικές επιστήμες, θα κατηγορήσω εκείνους που αγωνίζονται για την σωτηρία της Ελλάδας;
Γενικά είμαι άσχετος στα πάντα, τί ανοίγω το στόμα μου. Η δημοκρατία έχει και τα όρια της.
quote:Το πρόβλημα είναι ότι οι πιο πάνω "αγωνιστές" έχουν και μέρος στην ευθύνη της κατάντιας (μαζί με άλλους τα τελευταία 40 χρόνια)
...Κύριο Σαμαρά, ...Κύριος Καραμανλής .....θα κατηγορήσω εκείνους που αγωνίζονται για την σωτηρία της Ελλάδας;
quote:
Φαντάσου τώρα ένας καταξιωμένος επιστήμονας σερφάροντας στο internet να πέσει στο θέμα που άνοιξα - Η Γη δεν κινείται - τα ψέμματα της Επιστήμης - ο άνθρωπος θα πάθει σοκ με αυτή την ύβρη κατά της επιστημονικής κοινότητας. Αντί να δει θέμα για τα θαύματα της Επιστήμης(όχι βέβαια κατά τον χριστιανικό όρο του θαύματος), θα δει ένα θέμα που θα το άνοιγε μόνο κάποιος φανατικός σπηλαιάνθρωπος που μισεί την επιστήμη. Και ξέρεις ποια θα είναι η γνώμη που θα σχημάτιζε για το esoterica.
Οταν στα έλεγα, νόμιζες ότι...βρέχει!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Για μια στιγμή νόμιζα οτι εννοούσες αυτά που έλεγες και σκέφτηκα "Πολύ ωρίμασε αυτό το παιδί"
Και για να σου δώσω καλύτερα να καταλάβεις το μέγεθος της ύβρης μου.Φαντάσου τώρα ένας καταξιωμένος επιστήμονας σερφάροντας στο internet να πέσει στο θέμα που άνοιξα - Η Γη δεν κινείται - τα ψέμματα της Επιστήμης - ο άνθρωπος θα πάθει σοκ με αυτή την ύβρη κατά της επιστημονικής κοινότητας. Αντί να δει θέμα για τα θαύματα της Επιστήμης(όχι βέβαια κατά τον χριστιανικό όρο του θαύματος), θα δει ένα θέμα που θα το άνοιγε μόνο κάποιος φανατικός σπηλαιάνθρωπος που μισεί την επιστήμη. Και ξέρεις ποια θα είναι η γνώμη που θα σχημάτιζε για το esoterica.
Μετά πάμε στο θέμα Μασωνίας και της Πολιτικής. Ποιος είμαι εγώ που μπορώ και υβρίζω τον Κύριο Καραμανλή, τον Κύριο Βενιζέλο, τον Κύριο Παπανδρέου, την Κύρια Ευθυμίου, τους Ισραηλίτες ή τα αξιότιμα μέλη της Μασωνίας; Επειδή έχουμε δημοκρατία δεν πάει να πει πως μπορώ να λέω ότι θέλω μέσω ίντερνετ. Να σου θυμίσω πως ένας χρήστης γράφτηκε μόνο και μόνο για να διαμαρτυθεί για τα όσα πικρόχολα έλεγα για την Μασωνία. Ούτε έχω δικαίωμα να τους υβρίσω στο δρόμο. Μετά διαμαρτυρόμαστε για όσα ευθυνόμαστε εμείς. Φταίνε μετά οι αξιότιμοι κύριοι της Τρόικας να μην δώσουν άλλο δάνειο στην Ελλάδα;
Νομίζω η άποψη πως έχουμε καταχραστεί την δημοκρατία είναι σωστή. Καλύτερα να κάτσουμε σε μια γωνία και να το βουλώσουμε, παρά να χρησιμοποιούμε τα διάφορα μέσα, για να δυσφημούμε εκείνους που άξια είναι στις θέσεις που βρίσκονται. Με λίγα λόγια δεν μας πέφτει λόγος.
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αντιθέτως φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε επειδή η ζωή δεν τελειώνει εδώ, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπη να συνεχίσης την συμμετοχή σου στο forum συμμετέχοντας και ανταλλάσσοντας τις απόψεις σου σε άλλα θέματα, και ίσως ακόμα και μέσα από τις όποιες διαφωνίες μας βοηθηθείς να αντικρίσης τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό και πιο αισιόδοξο πρίσμα.*
Όχι παιδιά,δεν θα μείνω...Δεν θα μείνω επειδή δεν με εκφράζει τίποτα άλλο αυτη την στιγμη πέρα απο τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου!Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω απο αυτα τα δύο,αν καταποντιστούν,καταποντίστηκα και εγω!
Δεν έβρεχε... μας φτύνανε. Γιατί το αξίζαμε.![]()
Για την όποια αξία έχει για σένα,ποτέ δεν αμφισβήτησα τις καλές σου προθέσεις.
Μονάχα την έλλειψη γνώσεων σε συγκεκριμένους τομείς.
Η συναναστροφή με αγνώστους,είναι για όλους μάθημα.
Δες το και θετικά.
-Περί πολιτικής,οι διαπιστώσεις που κάνεις είναι σε μεγάλο βαθμό σωστές.
Οι λύσεις που δίνεις δε με βρίσκουν σύμφωνο...
-Περί θρησκείας δε νομίζω να σε κοντράρισα ποτέ.
--------------------------------------------------
Χριστιανέ Ορθόδοξε,
Αισιοδοξία σου λείπει φίλε.Βρες την και άσε τα υπόλοιπα.
--------------------------------------------------
Την καλησπέρα μου σε όλους.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Η πνευματική αμειψισπορά, απαιτεί και "αγρανάπαυση" του εγκεφάλου.
Σε αυτο το στάδιο, βρίσκεται τώρα ο συνδίκτυος.
θα επανέλθει με νέες "καλλιέργειες", σύντομα.
Πέντε μπύρες στοίχημα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με εκτίμηση και πάντα φιλικά.
*
Να σου θυμίσω την...Κοκκινοσκουφίτσα?![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πέντε μπύρες στοίχημα!
Το πάω το στοίχημα κι ας το χάσω.![]()
Βαρβαρικά: give peace a chance
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Mην παρασύρεσαι Sesostris!Να σου θυμίσω την...Κοκκινοσκουφίτσα?
![]()
Προσωπικά φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ παρά τις αντιπαραθέσεις μου μαζί τους δεν βάζω όλους τους χριστιανούς στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν καλόπιστοι ή εύπιστοι, που είναι χριστιανοί επειδή έτσι το βρήκαν από τους γονείς τους, υπάρχουν τα θύματα προπαγάνδας του ιερατείου και της ΟΟΔΕ, υπάρχουν οι επαγγελματίες είτε λόγω εμπορικών συναλλαγών με την εκκλησία είτε λόγω προωθήσεως τους σε ακαδημαϊκές έδρες ή σε άλλες δημόσιες θέσεις, υπάρχουν και οι χριστιανοταλιμπάν ή χριστιαναλήτες όπως τους χαρακτηρίζω εγώ, μερικούς απ' τους οποίους έχουμε κατά καιρούς φιλοξενήσει στο forum κατά το παρελθόν.
Τόσο λοιπόν ο "Χρίστος Έλ" όσο και ο "Χριστιανός Ορθόδοξος" δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες 2 και 3.
*
και οι δύο συνδίκτυοι, που ανομάζεις, την έχουν τραυματίσει ή όχι?
Βέβαια η πορεία θα δείξει, αλλά...!!
Μακάρι να το χάσω ΑΜΕΙΝΙΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
και η εφυϊα Sesostris?και οι δύο συνδίκτυοι, που ανομάζεις, την έχουν τραυματίσει ή όχι?
Βέβαια η πορεία θα δείξει, αλλά...!!
Μακάρι να το χάσω ΑΜΕΙΝΙΑΣ.
Τις περισσότερες φορές φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ η έντονη θρησκευτικότητα επηρεάζει την λογική. Τα ζήσαμε άλλωστε όλοι κατά τη γνώμη μου όταν ήμαστε πιτσιρικάδες και μας επηρέαζε η γιαγιά.
Επιπλέον οι εν λόγω συνδίκτυοι, προς τιμήν τους συμπεριφέρονται ευγενέστατα.
*