- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κι αυτό, διότι όπως τους έχουν καρφώσει στο κεφάλι, όλοι οι μονοθεϊστές (ενοθεϊστές πιο σωστά), ήταν χριστιανοί, επειδή τα τελευταία 1700 χρόνια, διαμορφώθηκε το γνωστό παραμύθι του χριστιανισμού.
Αγνοούν ή θέλουν να αγνοούν ότι είναι ένα συνονθύλευμα παλαιότερων δοξασιών και μύθων.
Όταν τους υποδεικνύεται αυτό, αναμασούν τον γελοίο (αλλά γι' αυτούς αληθινό) ισχυρισμό περί... προ χριστού χριστιανών.
Πώς είναι δυνατόν να γίνει σοβαρός διάλογος με κάποιους που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο;;
Πώς να πείσεις τους ευρωπαίους ότι δεν μοιάζει κάποιος στον γιό του, σε περίπτωση ομοιότητας, αλλά ο γιός μοιάζει στον πατέρα;;;
Πώς να δώσει κάποιος να καταλάβει ο απολογητής, ότι ένα αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1980 δεν είναι εξέλιξη ενός μοντέλου του 2000;;;
Αδιάβαστε, κάπου μου ζήτησες μετάφραση έτσι;;
Μην το παρακάνεις, έχω κι εγώ τα όριά μου....![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
και 12θειστών, φίλε μου Γιάπετ: Εμείς πιστέυουμε ότι ο Θεός
είναι ένας, γιαόλους, ένας Θεός, γιατί άλλως, θα είχαμε σύγκρουση
θεών, αν υπήρχε έστω κι ένας ίσος του Θεού....
Αλλά πέραν αυτού, φίλε μου, εσείς ζητάτε και πρωτοκαθεδρία,ζητάτε
να είστε οι μόνοι ωραίοι...Εμείς, οι χριστιανοί, πιστεύουμε ότι
όλοι δύνανται να σωθούν...
Αλλά και στο Θεό ρατσισμό; Φίλε μου, ο Θεός είναι παντού,είναι
ανώτερος και εξουσιάζων,εσείς πως μπορείτε και τον διεκδικείτε ώς δικό σας;
Μια απορία έχω κι εγώ...
quote:
Μια απορία έχω κι εγώ...
Την οποία δεν κατάλαβα, δυστυχώς.
Όπως δεν κατάλαβα και πώς συνδέεται το μήνυμά σου με το δικό μου, αν το θεωρείς απάντηση ή αλληλεπίδραση, τέλος πάντων...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός..Είναι όλων, άσχετα απο τα
ονόματα και τις ιδιότητες που ρου προσδίδουμε ή ...αφαιρούμε..
Ο Θεός είναι ένας και δεν διακρίνει...
Η απορία μου είναι πως γίνεται ο θεός όλων, να διεκδικείται ότι
είναι δικός σας...Αυτο εννοούσα, εκ των συμφραζομένων σου, ότι
δεν υπάρχει προ Χριστού χριστιανος..Υπάρχουν..Όπως υπήρχε ο
Μελχισεδέκ, προ Χριστού ιερεύς...Ο Χριστός πήρε τιτλο, εκ του
Πατρός, "Συ ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξη Μελχισεδέκ.."..
Ο Θεός υπήρχε, το τι αντιληφθήκαμε απο Αυτόν, είναι άλλο θέμα...
Δεν έχει νέα έκδοση, όμως... Εμείς τώρα κατανοούμε περισσότερα..
Ο Θεός ήταν και είναι ο ίδιος....Ούτε δικός σου, ούτς δικός μου...
Όλων...
quote:
trexagireve
Ο Θεός υπήρχε,
Μόνο που ούτε αυτός ο ταλαίπωρος το γνώριζε...

macedon
Ο ένας πιστεύει σε έναν θεό που έκανε την εμφάνισή του λίγο "ξαφνικά" τα "τελευταία" χρονιά (συμπαντικού χρόνου)
Ο άλλος (πολύ ποιο εκτός τόπου και χρόνου) δεν τον φτάνει ένας , θέλει 12 και βάλε (μου θυμίζει την αείμνηστη Μελίνα στα παιδιά του Πειραιά)κι άλλοι πολλοί ανά τον κόσμο που σε κάτι θα πιστεύουν δεν μπορεί !!!
Άλλοι τον λένε βούδα , άλλοι μωαμεθ κτλ .....
Έξυπνοι άνθρωποι δείχνετε , δεχθείτε οτι ο τόσο μικρός , ανυπεράσπιστος άνθρωπος ανά τις χιλιετίες οτι δεν καταλάβαινε το θεοποιούσε είτε ήταν κεραυνός και τον είπε Δια είτε του μιλούσε κάποιος για αγάπη (άγνωστη λέξη για το ον άνθρωπο) και τον ονόμασε Χρίστο και ου το καθεξής ....
Χαίρομαι τους ανθρώπους που ψάχνουν (έστω και για χόμπι) για την "δύναμη" που κάνει αυτό τον κόσμο να "δουλεύει"
Πολλές φορές λέω δεν είμαι "ΑΘΕΟΣ" είμαι "Άθρησκος" , κι ας έχω μεγαλώσει σε χριστιανικό περιβάλλον , αλλά βάλτε το καλά στο μυαλό σας "αδύναμα" όντα , το οτι σας είπαν κάτι κάποιοι κάποτε δε σημαίνει οτι είναι και αλήθεια .... και το ποιο καλό ? (που το μικρο μυαλό σας δε το χωρά) ΠΟΤΕ δεν θα μάθετε την αλήθεια (όποια κι αν είναι αυτή)
Θλιβερό συμπέρασμα ????
Θα συνεχίσει ο ένας να πιστεύει οτι είναι ένας από τους "εκλεκτούς" που θα κάτσει "δεξιά" και ο άλλος οτι κάποτε θα του δώσει ο Δίας ένα κεραυνό να πετάξει στον "άπιστο" χριστιανό ....
Αυτη είναι η κοινωνία που ζούμε σαν τα ζώα όλη μέρα στη δουλειά (έκτος από τους φραπεδόμαγκες) και στις υποχρεώσεις , και εκεί που έχει λίγο χρόνο να ηρεμήσει το ον ... φανταζετε κεραυνούς και διονυσιακές τελετές (χμμμ αν κι ΕΔΩ που τα λέμε το sex κάνει καλό)
Λιθοβολήστε τώρα !!!! άντε βρε πάλι σας έδωσα θέμα , καυτό καυτό ....![]()
quote:
europaios2
Ο Ξενοφάνης για παράδειγμα όταν έλεγε:
"Oυσίαν θεού σφαιροειδή, μηδέν όμοιον έχουσαν ανθρώπω, όλον δε οράν και όλον ακούειν, μη μέντοι αναπνείν σύμπαντα τε είναι νουν και φρόνησιν και αιδίον."
Σε ποιους αναφερόταν? στους 12 θεούς?......
Ο Ξενοφάνης europaioi2 , μελετούσε τα Ορφικά κείμενα και αναφερόταν στις εμφανώς επιστημονικές θεωρίες που διατύπωσαν πρώτοι οι Ορφικοί για το πρωτογενές αυγό (ύλη) που έσπασε και από αυτό εξήλθε ο Φάνης , οι οποίες διαφέρουν ελάχιστα από τις θεωρίες και τις διαπιστώσεις των αστροφυσικών Jeans , Baker , Hoyl , κλπ. , που μιλούν για μία πρωταρχική μάζα ή νεφέλωμα που διασπάστηκε και εξερράγη και από αυτήν την αρχική μάζα έγινε το σύμπαν .
Φυσικά όλα αυτά μαζί με τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου τα οικειοποιήθηκαν στη συνέχεια οι χριστιανοί , τα διαστρεύλωσαν και λιγάκι όπως έκαναν και με τους Εβραίους προφήτες για να τους φέρουν στα μέτρα τους και έτσι έχουμε όλους να προφητεύουν για την έλευση του Χριστού . Δεν έμεινε κανένας που να μην τον έχει προφητέψει , ακόμα και ο Βούδας , και δεν γνωρίζω αν τελικά έμειναν απ’ έξω ο Τουτάτης , ο Οντίν , ή ο Μπέλενος .
Το γελοίο της υπόθεσης όμως είναι το ότι ενώ οι europaioi2 και οι ομόδοξοί τους μιλάνε για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και υποστηρίζουν ότι ήταν μονοθεϊστές , συγχρόνως κατηγορούν τους Έλληνες για ειδωλολατρία , και για λατρεία δαιμόνων , και τους περνάνε γενεές δεκατέσσερις στα εκκλησιαστικά κείμενα .
Τελικά φίλτατοι europaioi2 , αφού έτσι έχουν τα πράγματα όπως τα υποστηρίζετε , ποιος ο λόγος να γκρεμιστούν συθέμελα οι αρχαίοι ναοί και να κατασφαγούν χιλιάδες Έλληνες επειδή αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τον εβραιογενή Ιεχωβά σας , και να αναγνωρίσουν σαν προπάτορές τους , τους πορνοβοσκούς βιβλικούς προπάτορες ;
*
quote:
AitheroVamon:
-Ο ένας πιστεύει σε έναν θεό που έκανε την εμφάνισή του λίγο "ξαφνικά" τα "τελευταία" χρονιά (συμπαντικού χρόνου) ....
-Ο άλλος (πολύ ποιο εκτός τόπου και χρόνου) δεν τον φτάνει ένας , θέλει 12 και βάλε ....
-Πολλές φορές λέω δεν είμαι "ΑΘΕΟΣ" είμαι "Άθρησκος"....
-ανυπεράσπιστος άνθρωπος ανά τις χιλιετίες οτι δεν καταλάβαινε το θεοποιούσε είτε ήταν κεραυνός και τον είπε Δια είτε του μιλούσε κάποιος για αγάπη (άγνωστη λέξη για το ον άνθρωπο) και τον ονόμασε Χρίστο και ου το καθεξής ....
Δεν σε "κοβω" ουτε για αθεο , ουτε για αθρησκο , σε κοβω μαλλον για ... αιθεροβαμονα !

Αν το "μεταφράζει"(όπως η γιαγιά μου) "αεριτζής" , τοτε εχω τις ενστασεις μου
quote:
Πολλές φορές λέω δεν είμαι "ΑΘΕΟΣ" είμαι "Άθρησκος" , κι ας έχω μεγαλώσει σε χριστιανικό περιβάλλον , αλλά βάλτε το καλά στο μυαλό σας "αδύναμα" όντα , το οτι σας είπαν κάτι κάποιοι κάποτε δε σημαίνει οτι είναι και αλήθεια .... και το ποιο καλό ? (που το μικρο μυαλό σας δε το χωρά) ΠΟΤΕ δεν θα μάθετε την αλήθεια (όποια κι αν είναι αυτή)
Κι'όμως μερικά πράγματα είναι χειροπιαστές αλήθειες που μπορούν και πρέπει να ειπωθούν. Να σου φέρω ένα παράδειγμα:
Η θεία λειτουργία των Χριστιανών προήλθε από τις παλιές ιεροτελεστίες των συναγωγών , μαζί με τα άμφια και τους ύμνους των Εβραίων .
Οι πρώτες εκκλησίες ήταν συναγωγές . Από γενεάς εις γενεά , οι ιεροτελεστίες αυτές έγιναν περισσότερο περίπλοκες και τα δόγματα περισσότερο υπερβολικά .
Ο κλήρος γινόταν διαρκώς ισχυρότερος , ως απαραίτητος για τα θεολογικά ζητήματα και το τυπικό της λατρείας και ως μεσολαβητής μεταξύ των αμαρτωλών και του Θεού , του οποίου ο εξευμενισμός μόνο κατά ορισμένους τρόπους ήταν δυνατός.
Ο 18ος αιώνας πίστευε ότι οι ιερείς δημιούργησαν την θρησκεία :
«Ποιος ήταν αυτός που εφεύρε την τέχνη του εξαγιασμού ;» ρωτάει ο Βολταίρος . Και απαντά ο ίδιος : «ο πρώτος απατεώνας που συνάντησε τον πρώτο ανόητο» (“Essai sur les moeurs” , στον Reinach , σελ. 9) .
Η ελπίδα και η πίστη του ανθρώπου δημιούργησε και θα δημιουργεί πάντοτε τη θρησκεία .
Κι’όμως , τελικά , οι ιερείς ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την Εκκλησία.
Οργανώθηκαν σε μια ισχυρή ιεραρχία , χρηματοδοτούμενη εκ των κάτω και διευθυνόμενη εκ των άνω . Προσηλύτισαν τον Κωνσταντίνο , επινόησαν την περίφημη «δωρεά» , δέχθηκαν πλούσιες κληρονομιές και , τελικά , έκαναν την Εκκλησία των φτωχών ψαράδων τον πλουσιότερο και ισχυρότερο οργανισμό που γνώρισε ποτέ ο κόσμος .
Επί των ημερών της Μεταρρύθμισης , η Εκκλησία κατείχε το ένα τρίτο των καλλιεργήσιμων γαιών της Ευρώπης και τα ταμεία της ήταν γεμάτα . Καθόλου παράδοξο λοιπόν ότι απομακρύνθηκε από το πνεύμα του ιδρυτού της και περιέπεσε σε θεοκαπηλία .
Οι θρησκείες γεννιούνται ανάμεσα στους φτωχούς και πεθαίνουν ανάμεσα στους πλούσιους.
Φιλικά
Κηφεύς
Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά,
quote:
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η USAF 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Θα συμφωνήσω με το φίλο Open Mind.
Και θα προσθέσω, σαν πολλά στοιχεία δεν αφήνουν οι "μεγάλοι" να διαρρεύσουν, τελευταίως; πολύ ύποπτο μου φαίνεται αυτό...
Όσο για το βίντεο του Sagaviper, εάν δεν είναι απάτη, είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρων.
Μήπως υπερβάλουμε λίγο; Δεν μου μοιάζει για "μικροβιολογικός" έλεγχος του νερού...χωρίς να είμαι και απόλυτα βέβαιος...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η USAF 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Μάλλον θα σταματήσουμε για συζητάμε για φώτα του 1997! Είχαμε νέα φώτα χτες στην ίδια περιοχή!
http://www.abc15.com/news/index.asp?did=33144

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μπήκα μόνο να πω...
ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ, ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...
Η δεύτερη εμφάνιση στο ίδιο σημείο, με τα ίδια φώτα δεν σας προβληματίζει καθόλου;;; Υπάρχουν, για εμένα, οι εξείς απαντήσεις:
α) Τους άρεσε η γη και ήρθαν να κάνουν τουρισμό.
β) Επειδή κυκλοφορούν ανάμεσα μας μάλλον θα δοκίμασαν στην συγκεκριμένη πόλη κάποιο ωραίο γλυκό και ξαναήρθαν να πάρουν άλλη μία δαγκωνιά.
γ) Κάποιους παό αυτούς μάλλον έχει γκόμενα εδώ...
δ) Περνούν ανά διαστήματα να πούνε ένα γεια...
ε) Παίζουν το κοκου-τα
ζ) Είναι από κάποια κακιά διαγαλαξιακή αυτοκρατορία και ήρθαν να δουν για τελευταία φορά τον πλανήτη πριν μας καταστρέψουν...
η) ΑΓΝΩΣΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, τα ρέστα μου και τα βλέπω...
Το ότι δεν φαίνεται ευδιάκριτα τίποτα στη φώτο, δεν συμένει ότι πρέπει να ειρωνεύεσαι συνεχώς...

Sagaviper said:
Φυσικά και μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις(δεν νομίζεις ότι αυτό ειναι το πρόβλημα μας σήμερα; που θέλουμε να πιστέψουμε παρά να ξέρουμε;). Αλλά μετά από έστω και λίγη έρευνα σε κάτι θα σταματήσεις να πιστεύεις θα αρχίζεις να νομίζεις, να υπολογίζεις και στο τέλος να ξέρεις. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Η λέξη 'πιστεύω' νομίζω εγώ είναι του μεσαίωνα. Εσυ μπορείς να πιστεύεις στην περίπτωση μας ότι θέλεις.
Μερικοί αμφισβητούν τα αντικείμενα αν είναι ΑΤΙΑ ή ΟΧΙ. Αυτό είναι το πρώτο σκαλί. Εγώ νομίζω είναι ΑΤΙΑ που εμφανίζονται και όχι debris, ice crystals, meteorites, balls of water.
Το δεύτερο σκαλί είναι αν τα ΑΤΙΑ είναι εξωγήϊνοι ή όχι. Δεν συζητούμε τώρα αν είναι εξωγήϊνα, συζητούμε αν είναι ΑΤΙΑ πρώτα απ'όλα ή μετεωρίτες
-------------------------------------------------------------------
Προσδιδεις τον ορο ΑΤΙΑ ως προς οτι ειναι κατεξοχην εξωγηινος ομως...
Ενω, εδω και τοσες σελιδες (και αν τo παρεις απο την αρχη το θεμα μας) θα δεις οτι ΑΤΙΑ δεν ειναι γενικα εξωγηινα... αλλα Αγνωστου Ταυτοτητας Ιπταμενα Αντικειμενα...
Αρα (απο τα "λιγα Ελληνικα" που εμαθα στο σχολειο) αυτο δεν λεει πουθενα ΕΞΩΓΗΙΝΟ (που παλι και αυτος ο ορος ειναι λαθος... γιατι ακομα και οι αστρονευτες, οταν ειναι σε διαστημικες πτησεις ειναι Εξω-γηινοι????) δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε το σκαφος ή οτι δεν εχει σχημα, οπως ολα τα γνωστα πολιτικα-πολεμικα-μη επανδρωμενα-ρουκετωειδη-δορυφορικα σχηματα...
Ενας με ενα καλο τηλεσκοπιο δεν μπορει να δει καθαρα τι ειναι αυτα τα φωτα? Ειναι φωτα χωρις υλη γυρω, μεσα, εξωτερικα ??
Εγω ενα 3 ιντσων εχω και βλεπω τη σεληνη πιατο στο τραπεζι. 
Μπορουνε ... αλλα η ερωτηση ειναι διαφορετικη...
Γιατι δεν θελουν να το κανουν???
quote:
Γιατι δεν θελουν να το κανουν???
Να μια καλή ερώτηση, η οποία έχει πολλές, και διαφορετικές απαντήσεις...

Εκτός των άλλων, αν το δείτε προσεκτικά, θα δείτε δύο μεγάλες διάφανες, στρογγυλές -και ισως λίγο οδοντωτές, ακίνητες σκιές στο δεξί μέρος του φακού πάλι με τρύπα στην μέση (φαίνονται καλύτερα πριν το zoom-in και αμέσως μετά το zoom-out).
Αυτές οι σκιές για μένα είναι σίγουρα προϊόν του φακού. Τις βλέπετε;
Ας πάμε τώρα και στο τελευταίο βίντεο.
quote:
θα ήθελα φίλη Ostria για τελευταία φορά να δεις προσεχτικά τα δευτερόλεπτα 24-40 και να μου πείς τι είδους αντικείμενο(σφαιρικό με μια περίεργη τρύπα στη μέση) μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Η κάμερα βιντεογραφεί μακριά στο φάσμα στα Ultra Violet και ξαφνικά ένα αντικέιμενο εμφανίζεται(που σημαίνει για να φαίνεται στα UV έτσι αυτό το αντικείμενο εκπέμπει τεράστια ενέργεια). Τι μπορεί να είναι;;
Μια ιδέα.
Στο συγκεκριμένο βίντεο έχουμε καταιγίδες σε γειτονικές περιοχές (φαίνονται οι αστραπές). Τα αντικείμενο βγαίνει πιό πέρα αλλά θα μπορούσε να προέρχεται από τις καταιγίδες; (κάτι σαν πλάσμα;)
Αν και δεν μπορώ να το δω σε αργό ρυθμό (πώς το κάνετε;) μοιάζει λίγο σαν να "πηδάει" σε εκείνη την θέση.
Επίσης παρακάτω, υπάρχει ένα παρόμοιο αντικείμενο που φαίνεται να μπαίνει στην ιονόσφαιρα της γης από το διάστημα. Πάλι διάφανο, στρογγυλό με τρύπα στην μέση. Αυτό μου θύμισε κάποια στρογγυλά αντικείμενα (σαν μπάλες ενέργειας εκείνα) που βλέπαμε πριν 5-6 χρόνια να έρχονται από το διάστημα προς τη γη όπως τα κατέγραφε live το Image satellite, που ερευνούσε την μαγνητόσφαιρα, και κυρίως την aurora borealis. Δυστυχώς το Ιmage δεν λειτουργεί πιά για να τα δείτε και δεν κατάφερα να βρω παλιότερα gif που τα δείχνουν. Πάντως ήταν σαν φωτεινές μπάλες που κάθε τόσο έμπαιναν στο οπτικό πεδίο της κάμερας και "έπεφταν" προς την γη.
Ολα αυτά με οδηγούν σε κάποιες υποθέσεις. Εκτός από τους μετεωρίτες και τα διάφορα spacejunks τα οποία σίγουρα περιφέρονται γύρω από γη και αρκετά μπαίνουν και στην ατμόσφαιρά μας, κάποια από αυτά τα ufo που βλέπουμε μπορεί να είναι και μπάλες ενέργειας (πλάσμα), που είτε δημιουργούνται στο διάστημα, είτε πάνω στην γη κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.
Το φαινόμενο του πεπλατυσμένου στρογγυλού ufo με την τρύπα στην μέση και τα οδοντωτά άκρα, είναι μάλλον πρόβλημα του φακού των βίντεο, γι αυτό και όταν ζουμάρουν πάνω σε όλα τα προηγούμενα ufo που ανέφερα τα δείχνουν σε αυτή την μορφή. Μπορεί να ισχύει;
Πάντως αυτό που ξαναλέω, είναι ότι όλα αυτά τα ufo που βλέπουμε δεν είναι ταυτόσημα αντικείμενα. Γιατί αν δεχτούμε ότι όλα είναι περίεργα ufo, τότε πού είναι οι διάφοροι δορυφόροι, οι μετεωρίτες ή τα υπόλοιπα spacejunks που ξέρουμε ότι υπάρχουν εκεί πάνω; Γίνεται να μην φαίνονται στα βίντεο;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
http://www.wnbc.com/news/10953729/detail.html?rss=ny&psp=news
-Arthur C. Clarke-