- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είμαι ένας καινούριος άνθρωπος τώρα..
Και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας...
Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχω τέσσερα χέρια και τρία πόδια.
Επίσης η Ελλλάδα τελικά γράφεται με 3(τρία) λάμδα.
Η γη είναι και επίπεδη και κοίλη(Ο ΧρίστοςΕλ είχε δίκιο)
Βλέπω πλέον και τον γυάλινο θόλο!!!
Επίσης οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και ο Πύρινος είναι μετενσάρκωση του Ηρακλή.Προς το πιο ηρωικό όμως.
Αααα,ξέχασα:θα ψηφίσω και ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.Που επιπροσθέτως είναι άκρως αντιδημοκρατικό.
Ευρώπη γιούχου,γιούχου,σου 'ρχομαι.![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11379&whichpage=44&ARCHIVE=
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τα παιδιά λένε μερικά πρ234δε2δματα, τζζζργργγ για τηασδφαε,φτου(βλέπω ακόμη την βασίλισσα Τρέμη στο πίσω μέρος του μυαλού μου...τζζζζγρ%^$#...κάνει παρεμβολές η ^$^%$$^...φτουυυ.
Τι λέγαμε Μάνο?
Που είμαι?
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:Καλά εσένα τι σε πειράζει να έχουν οργανωμένο σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή; Αφού αυτό θέλεις.
Πύρινος άντε πάενε.
Αλλά εγώ έχω και το άλλο στο νου μου, μήμπως προσπαθεί να μας βάλει σε κάποια άλλη ή άλλου τύπου συμφωνία με τις ίδιες ή άλλες δυνάμεις. Άλλωστε ξέρουμε οτι και στη δραχμή να πάμε, κάποια συμφωνία θα κάνουμε...
Το ερώτημα είναι με ποιούς και με τι όρους
Δεν πηγαίνω στην κάλπη, με γνώμονα το συμφέρον της Ευρώπης και της Ελλάδος, στον οικονομικό τομέα.
Για όσο καιρό, οι ιδιώτες έχουν την εξουσία να κόβουν το νόμισμά μου, να το χειρίζονται κατά το δοκούν, να το δανείζουν, να εισπράτουν τόκους κ.λ.π, τότε ο πλανήτης μου, η ήπειρός μου, η χώρα μου κι εγώ, θα είμαστε σκλάβοι.
Φιλοδοξώ το ΟΧΙ μου, σαν άτομο και σαν χώρα, να είναι η σπίθα σε μιά παγκόσμια δεξαμενή βενζίνης.
Δεν με ενδιαφέρει το ερώτημά τους.
Με ενδιαφέρει μόνο, ότι το θέτουν αυτοί.
Αν θέλετε, καταλάβετε τι σας λέω.Κι εσείς και μερικοί Φίλοι μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτοί στο Σύνταγμα, στις γιορτές θα ναι μπροστά μπροστά. Πραγματικά, ντρέπομαι.
Edited by - Heretic on 30/06/2015 22:29:23
Είναι λογικό και αποδεκτό πλέον πως ο χρόνος είναι σχετικός στο σύμπαν,στον κάθε οργανισμό αλλά και στην ψυχολογική διάθεση.Ένα δευτερόλεπτο για το άτομό μας,είναι ολόκληρη η διάρκεια ζωής ορισμένων κυτάρων μας.Αν κατά κάποιο τρόπο αυτό ισχύει και για μας?
Τότε μερικά άτομα λειτουργούν σαν κύταρα που αντιλαμβάνονται τις εντολές και τα ερεθίσματα του ανώτερου οργανισμού πριν από τα υπόλοιπα.Αυτό το διάστημα που για εμάς μπορεί να είναι και εκατοντάδες χρόνια,για το ανώτερο μπορεί να ερμηνεύεται σαν δέκατα του δευτερολέπτου.Κάτι φυσικό σε έναν οργανισμό σύμφωνα με τα υπάρχοντα κριτήρια.Τότε στην ουσία ο χρόνος κινείται μπροστά από μας κι εμείς απλά τον ακολουθούμε γραμμικά.Υπάρχουν όμως και τα περιθώρια λάθους και φυγής από την πορεία,λόγω του περιορισμένου χρονικού διαστήματος που δρούμε μέσα σ αυτόν.Ίσως να ισχύει και μια αλήθεια του Αλχημιστή του Κοέλο,ότι δεν πρέπει να αφηνόμαστε στην μοίρα μας γιατί ποτέ δεν θα την βρούμε πραγματικά.Δεν ξέρω κατά πόσο το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να ευσταθεί σαν ιδέα ούτε αν επιδέχεται ερωτήσεις ή απαντήσεις.Τα συμπεράσματα δικά σας.
ATS
Συμφωνώ πως πολλά από όσα γράφεις είναι πιθανά.
quote:
Τότε στην ουσία ο χρόνος κινείται μπροστά από μας κι εμείς απλά τον ακολουθούμε γραμμικά.
Αυτό δεν το εννόησα πλήρως. Μπροστά από εμάς; Είμαστε στο παρελθόν δηλαδή;

Μάλλον ο φίλος ATS θέλει να πει, και ας με διορθώσει παρακαλώ αν παρανόησα, ότι η "ιστορία" έχει γραφτεί πριν εμείς την πραγματοποιήσουμε και εμείς απλά είμαστε τα πιόνια, όπως πολύ σωστά αναφέρει, είμαστε οι ηθοποιοί στην παράσταση του Χρόνου, με σενάριο που έχει γραφτεί πολύ πριν εμείς το παίξουμε με την επιλογή να αυτοσχεδιάσουμε όμως και ως ένα βαθμό. ( το τελευταίο αφορά την δική μου άποψη )
**Τake It or Leave It**
Πιθανόν.
Μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε ως ένα βαθμό;
Και αυτό πιθανό.
Θα ήθελα να μάθω σχετικά με τον βαθμό αυτό...
Είναι σταθερός;
Είναι ίδια πάντα τα όρια του αυτοσχεδιασμου;

Edited by - Keisatsu on 17/04/2003 01:58:59
αν πιστευεις..
πως εισαι ενα πιονι!..δεν ειναι ελευθερια...
η φυλακη της ελευθεριας...
...πριν λιγη ωρα...
συνειδητοποιησα
(αλλη μια φορα..!)
πως..
"ολα οσα" εβλεπα οταν ημουν παιδι...
+ειχα παντα την εντυπωση καθως ανακαλουσα την αναμνηση-
πως μαλλον ειναι προσωπα+καταστασεις που δεν θυμομουν καλα...
ως
τωρα...
εβλεπα λοιπον.. στο μελλον...
καποιες απο τι μορφες..
ημουν...οπως ειμαι..τωρα...
(((((((*_*)))))))
Vande!![]()
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 17/04/2003 02:30:45
ATS
π.χ. Η ΕΜΥ όλο μαντάρα τα κάνει στις προβλέψεις. ![]()
και φαντάσου πως είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ στον καιρό!
ΚΑΘΕ καλοκαίρι όμως ανεβαίνει η θερμοκρασία, έτσι δεν είναι;

ATS
Καταρχήν να σου πω ότι χαίρομαι που βλέπω ότι κι εσύ ξενυχτάς προβληματιζόμενος...μειώνει λίγο τη μοναξιά των δύσκολων αυτών στιγμών...
Στο θέμα μας τώρα...Έχεις ακουστά την "ανθρωπική αρχή"; Υπάρχει η "ισχυρή" και η "ασθενής" ανθρωπική αρχή, όμως και οι δύο εν ολίγοις λένε το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή, το σύμπαν είναι αυτό που είναι διότι αν ήταν λίγο διαφορετικό δεν θα υπήρχαμε εμείς για να το παρατηρούμε και να δίνουμε έτσι, κατά κάποιο τρόπο, "νόημα" στην ύπαρξή του. Μπορεί να ακούγεται λίγο αστεία, αλλά σε πληροφορώ ότι έχει υιοθετηθεί στα σοβαρά από μεγάλους αστροφυσικούς και κοσμολόγους της εποχής μας. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη "έξυπνο" τέχνασμα, αλλά πιστεύω εξυπνότερο από τη θεωρία ότι αποτελούμε όλοι μας μικρά τμήματα μιας ανώτερης συνείδησης...Εσύ τί λες;