ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΑ(Ν)ΤΡΙΞ: ΠΟΡΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΑ(Ν)ΤΡΙΞ: ΠΟΡΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

rukunas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
rukunasΜέλος
25/03/2008, 06:36:51
quote:

Τελικά η επί μακρόν (εσκεμμένα) ΑΜΦΙΣΗΜΗ γλώσσα της ελλαδικής ορθόδοξης εκκλησίας κατάφερε να αναδείξει το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ κάτω απο το γεμάτο ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ «ΑΓΑΠΗ» πρόσωπο της.

Ανακοίνωσαν σήμερα επισήμως πως όσοι έχουνε τελέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, δηλαδή κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων πολιτών, είναι για την «γεμάτη αγάπη εκκλησία του Χριστού» ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΡΝΟΙ. Κάτι σαν ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ σε απλά λόγια...

Ίσως τώρα να αντιλαμβάνονται ορισμένοι, ορισμένοι μη έχοντες κατάλληλους ψυχικούς και νοητικούς αμυντικούς μηχανισμούς, ότι το δέλεαρ των προπαγανδιστών-ποιμένων (όπως «θεία φώτιση», «αιώνια ζωή» ή «ηθική πραγμάτωση») απλά λειτουργεί ως ΓΕΦΥΡΑ.

Ως γέφυρα ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, φορώντας πάντοτε το κατάλληλο ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ώστε δια της εσχατολογικής προπαγάνδας να δημιουργούν ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ.

Απο την στιγμή που ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ τον ελεύθερο νου μέσα σε ένα εγκιβωτισμένο και άκαμπτο ΔΟΓΜΑ, και εφόσον καταφέρουνε να αποθαρρύνουνε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ (η οποία είναι και ο απόλυτως ΔΙΑΒΟΛΟΣ για την «σοφή εκκλησία»..), στη συνέχεια ενθαρρύνουν όσους το ασπάζονται την ΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ παρομοίων ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα σε όσους μένουν ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΞ, και ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ίδια η δημοκρατία και οι θεσμοί της.

Φυσικά, όσοι πραγματικά γνωρίζουνε την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ δεν βρέθηκαν προ καμμίας απολύτως εκπλήξεως, καθώς η χριστιανική διδασκαλία απο τα γενοφάσκια της υπήρξε ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΗ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΚΡΑΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, και τελικά επικίνδυνη για μια δημοκρατική κοινωνία.

Όμως, για κακή τους τύχη, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Αν μερικοι πιστεουν πως ο Χριστος ειναι παραμυθακι τοτε ο θεος πανας και οι αλλοι παρατρεχαμενοι πρεπει να ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας.Η εκκλησια του Χριστου ζει 2000 ετη και θα ζει και αλλα τοσα.Αυτην την Δημοκρατια σας να την χερεστε...

http://www.youtube.com/watch?v=E3biFKW_vWY

Οσο τωρα για σενα φιλε Schwabe ισως φας καμια μερα καμια δυνατη "σφαλιαρα"οπως ο φιλος μας ο αραβας παρακατω,ισως παλι μια μερα τρεχεις και ρωτας οπιον βρεις μπροστα σου να σου πει για τον
Χριστο και την ζωη του.

[URL=http://img181.imageshack.us/my.php?image=0003gt5.jpg][/URL]

[URL=http://img359.imageshack.us/my.php?image=0004yu9.jpg][/URL]

Θες να μαθεις και κατι αλλο?τα τελευταια χρονια με επισημα στοιχεια
απο τουρκικη υπηρεσια εχουν πουληθει 8.000.000 ευαγγελια στην γειτονα.Ακομα μιλας
και οριεσε?...Προσεξε φιλε μου σου μιλαω για τον Δεσποτη Χριστο και
ΟΧΙ για τους κατα καιρο "εκπροσωπους" τους εκκλησιας.Αν θελεις να κρινεις και να σχολιασεις εναν "εκπροσωπο" και ασυρματιστη του Θεου
πανε εδω------------>

http://www.rel.gr/index.php?rpage=paisios&rpage2=

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ και καλη σας μερα

25/03/2008, 06:51:51
quote:
rukunas
Αν μερικοι πιστεουν πως ο Χριστος ειναι παραμυθακι τοτε ο θεος πανας και οι αλλοι παρατρεχαμενοι πρεπει να ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας.

Προφανώς. Και ο Ιησούς και ο Πάνας προϊόντα της φαντασίας είναι. Μόνο που οι πιστοί του Πάνα δεν έσφαζαν στο όνομά του ενώ οι πιστοί του Ιησού ... δε σφάζανε απλώς. Γενοκτονίες κάνανε.

quote:
rukunas
Οσο τωρα για σενα φιλε Schwabe ισως φας καμια μερα καμια δυνατη "σφαλιαρα"οπως ο φιλος μας ο αραβας παρακατω

Χμμ... η ανακοίνωση είναι από το πατριαρχείο Ιεροσολύμων; Οι γνωστοί απατεώνες που πουλάνε και το "θαύμα" του φωτός;

Γνωστοί στην αγορά για τα "θαύματα".

Πάντως, με τόση τέχνη που τον έρραψε βρε παιδί μου... θα ήταν περιζήτητη στα ελληνικά νοσοκομεία, ειδικά τις μέρες της εξόδου.

quote:
rukunas
Θες να μαθεις και κατι αλλο?τα τελευταια χρονια με επισημα στοιχεια
απο τουρκικη υπηρεσια εχουν πουληθει 8.000.000 ευαγγελια στην γειτονα.

Αυτά τα στοιχεία... πού βρίσκονται ακριβώς;

quote:
rukunas
Προσεξε φιλε μου σου μιλαω για τον Δεσποτη Χριστο

Δεσπότες έχουν οι δούλοι και οι σκύλοι. Οι ελεύθεροι άνθρωποι, όχι.

macedon

25/03/2008, 09:09:33
Φίλε Μακεδον ο Πάνaς σου όχι μόνο σκότωνε ,όχι μονο διεμέλιζε αλλά και πηδούσε ότι έβρισκε μπροστά του, αρσενικό , θηλυκό…Κοινώς δεν άφηνε τίποτε απείραχτο, σαν δαίμονας με κέρατα και τραγίσια πόδια που ήταν...
Και μη μου πεις για συμβολικό πήδημα, γιατί το πήδημα δεν είναι καθόλου συμβολικό, ζωώδες είναι. Και φυσικά ο Ιησούς σταυρώθηκε όπως κι εκατομ. πιστοί του κι αγιάσαν, με την ανοχή στους εχθρούς τους και τα βάσαν που περάσαν, νίκησαν και θαυμ΄στηκαν γι' αυτά, αλλάποιος Πάνας αγίασε ή πιστός του;
Ποια ιστορία έχει καταδικάσει γενοκτονίες πλην χριστιανών; Του Ρασιά, έ αυτή είναι για τον Μακεδόν και ολίγους πιστούς του κάφρου Ρασιά…
Εσύ φίλε έχεις κανένα σημερινό θαύμα των θεών σου, γιατί θεοί είναι όσοι κάνουν κάτι, κι όχι απλώς παρεξηγημένοι, όπως θέλεις τους δικούς σου… Τι κάνουν γιατί δεν δείχνουν την παρουσία τους; Δεν μας μιλάνε;Θυμώσανε;
Είσαι φοβερός, σου λένε για θαύματα σημερινά και μόνο ειρωνεύεσαι; Τελικά είσαι αμετανόητος και κρίμα γιατί δείχνεις βάρβαρος και όχι ότι νομίζεις…
Ελέυθερος εσύ; Από πότε; Σ’ αφήνουν οι ιδεοληψίες σου να δεις ελεύθερα;
Αμφισβήτεισαι την αλήθεια….
Σκληρόν λακτίζειν προς κέντραν…
25/03/2008, 14:53:20
Τα θαύματα είναι μόνον για τους αφελείς που αναζητούν αποδείξεις του θεού τους.

Μα τι λέω τώρα, σάμπως δεν το ξέρεις;

macedon

25/03/2008, 15:14:08

Ρούκουνα, αυτό το επεισόδιο, σε σκηνοθεσία τίνος, παίζεται;

Πάντως ότι οι 80.000 ανέβηκαν στις 800.000, είναι λογικό για μια τόσο εκτεταμένη εγχείρηση, με βάση τις τρέχουσες τιμές.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

kostakisΜέλος
25/03/2008, 17:56:43
Καλησπέρα σε όλους

Φίλε europaios2

quote:
Nα φανταστώ ότι <<όλοι μας>> εκφέρουμε γνώμη χωρίς να γνωρίζουμε τα ποιο βασικά? Άρε Έλληνα!

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

25/03/2008, 22:29:20
-Φίλε kostakis! απλά ότι κανείς δεν απάντησε στο ερώτημα! γιατί από ότι φαίνεται δεν γωρίζουν πλήρως τα δεδομένα.
-Φίλε trexagireve! μη τον τσαντίζεις και συ τώρα! ο άνθρωπος είναι αλεργικός στο Χριστιανισμό! .............

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

rukunasΜέλος
25/03/2008, 22:31:04
Macedon ειμαστε πολυ μικροι και δεν εισαι αξιος να αμφισβητεις
την Παναγια και τα 1000αδες θαυματα που εχει κανει ανα τον κοσμο.
Δυστηχως φιλε μου εσυ και οι ομιοι σου δεν γεμιζετε ουτε ταβερνα...
Δεν βλεπετε τα γεγονοτα πως τρεχουν γυρω σας τα τελευταια χρονια.
Δεν πειραζει θα ξυπνησετε μια και καλη....οπου να ναι
25/03/2008, 22:41:15
-Φίλε rukunas! καλώς ήρθες στην παρέα! αλλά να φοράς και κράνος γιατί οι Χριστιανομάχοι τελευταί και δη ο <<δάσκαλος>> macedon! μας έχουν ταράξει στα τούβλα!

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

25/03/2008, 23:02:40
rukunas, αν ήλθες σαν ενίσχυση του ποιμνίου, θα έπρεπε να είσαι πιο... πρωτότυπος, είτε είσαι χρήστης είτε είσαι απλά ψευδώνυμο...

quote:

Θα κάνεις τον κόπο να μας εξηγήσεις τι γίνεται γύρω μας;

Και τι εννοείς, μ' αυτό το "όπου νάναι";

Τι θα γίνει και θα "ξυπνήσουμε", η δεύτερη παρουσία;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

25/03/2008, 23:45:36
Τελικά αυτό που εγώ δεν κατάλαβα είναι :
ο γάμος ,το συμβόλαιο ή η εταιρία -συνεταιρισμός...
Ποιό από αυτά κολακεύει την έννοια σχέση και σύνδεση δυο ανθρώπων και ποιό την μειώνει και πρέπει να το δεχτούμε αυτό...;
Για να το πω αλλοιώς: Ευτελίζονται όλες οι έννοιες κι ο άνθρωπος ή όχι, στην εποχή μας με όλες αυτές τις εναλλακτικές λύσεις;...
Πάντα για το καλό μας...
rukunasΜέλος
26/03/2008, 03:08:14
quote:

rukunas, αν ήλθες σαν ενίσχυση του ποιμνίου, θα έπρεπε να είσαι πιο... πρωτότυπος, είτε είσαι χρήστης είτε είσαι απλά ψευδώνυμο...

quote:

Θα κάνεις τον κόπο να μας εξηγήσεις τι γίνεται γύρω μα

Και τι εννοείς, μ' αυτό το "όπου νάναι";

Τι θα γίνει και θα "ξυπνήσουμε", η δεύτερη παρουσία;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Δεν χρειαζετε να στο παιξω πρωτοτυπος ρε μαγκα των πληκτρολογιων.Ελα να κανουμε μια συζητηση ζωντανα και αν θες και στην εκπομπη μου στο ραδιο στειλε μου μειλ να κανονισω μερα.
Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
κεραυνωσουν..δεν μασανε αυτοι απο τετοιες μαριονετες,εχουν τις δικες τους molech και βαλε καημενε...
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ.

Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς

26/03/2008, 03:13:46
quote:
rukunas
Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε

Αυτό με τον κέρσορα πιάνει μόνο στο γιάπετ; Γιατί σε μένα όσο και να τον ανεβάζω δε δείχνει τίποτε παράξενο...

macedon

kostakisΜέλος
26/03/2008, 08:52:44
Καλημέρα σε όλους

Φίλε europaios2 σε ευχαριστώ για την επεξήγηση. Αν και η έκφραση γνώμης δε συνεπάγεται να γνωρίζεις όλες τις πτυχές οποιουδήποτε θέματος, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ουδείς αρμόδιος πλην την πολιτείας για να εκφέρει άποψη. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να συμπληρώνουμε ο ένας τα κενά του άλλου σε κάθε αντικείμενο συζήτησης.
Φίλε trexagireve σχετικά με το ερώτημά σου πιστεύω ότι ο ευτελισμός των συναισθημάτων (που όντως ανθεί στην εποχή μας) είναι κάτι διαφορετικό από τον ευτελισμό των θεσμών (που επίσης όντως ανθεί στην εποχή μας και όχι μόνο σε ότι αφορά θέματα θρησκείας). Η έννοια σχέση (εδώ ερεωτική, αλλά ισχύει και για φιλικές, οικογενειακές κλπ. πλην επαγγελματικών ίσως) δε χρειάζεται κολακεία, χρειάζεται απλά συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ των μελών της και συνεχή προσπάθεια κατανόησης και αλληλοσεβασμού. Όταν δύο άνθρωποι αγαπιώνται πραγματικά, ξέρουν εκείνοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ τους τρόπους και τις επιλογές για να ενισχύουν ποιοτικά τη σχέση τους.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

26/03/2008, 10:00:15
Αν είναι έτσι φίλε Κοστάκις, βρισκόμαστε στον Παράδεισο,
μιλάω για την επικοινωνία στις σχέσεις, όπως το θέτεις…

Φίλε χρειάζονται ασφαλιστικές δεικλίδες
ώστε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά κάποια πράγματα,
γιατί η φύση του τωρινού ανθρώπου είναι
αρκούντως επιπόλαια…
Ακούω τώρα στην τηλεόραση την κουβέντα «σε νοικιάζω με το συμβόλαιο για τρια χρόνια…»
Έχει την λογική του, δεν ξέρω αν θα σε θέλω μετά…
Αλλά, πάλι τόση επιπολαιότητα στη σχέση, δεν χρειάζεται…
Μπορούμε να δούμε τι ζητάμε απο μια σχέση, ή θα καλύπτουμε απλώς τα κενά που αισθανόμαστε με ότι νάναι και με ημερομηνία λήξεως;…
Για την ενίσχυση των σχέσεων στην εποχή του αμόκ που ζούμε,
άστο καλύτερα…
Μπορεί να ξέρει ο ένας τον άλλο,
αλλά δεν ξέρουν τους άλλους που μπορούν να παρέμβουν…
Με πολλούς τρόπους...

26/03/2008, 19:12:43
rukunas

quote:

Δεν χρειαζετε να στο παιξω πρωτοτυπος ρε μαγκα των πληκτρολογιων.Ελα να κανουμε μια συζητηση ζωντανα και αν θες και στην εκπομπη μου στο ραδιο στειλε μου μειλ να κανονισω μερα.
Ανεβασε τον κερσορα πανω και δες τι σου ερχετε,εισαι ο επομενος ηρθαν στην πορτα σου.Μην περιμενεις τον δια σου και τον απολο να τους
κεραυνωσουν..δεν μασανε αυτοι απο τετοιες μαριονετες,εχουν τις δικες τους molech και βαλε καημενε...
Αν παλι δεν καταλαβες προλαβαινεις να ανεβεις στα μυτικια να διοργανωσεις μια ωραια τελετη με νεκταρ και τα σχετικα,ξες εσυ.

Α ρε Αρχοντα Κωνσταντινε σε ευχαριστουμε που μας γλυτωσες απο αυτα τα νουμερα και τους μασκαραδες....ΑΘΑΝΑΤΟς

Σπάστα και ξαναρίχτα... και μετά τα λέμε.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

26/03/2008, 20:53:26
Φίλε Γιάπετ, μου θυμίζεις την διαφήμιση:
'Ελα Αλέκο...Ότι θέλεις ακούς και γράφεις...
Πόντους μαζεύεις;...

Τι θα γίνει επιτέλους, θα τοποθετηθεί κανείς
για το αν είναι σοβαρή υπόθεση ο γάμος,
ή είναι μια συμφωνία;

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δώσουμε την διάσταση που
πρέπει στο θέμα αι όσοι το θεωρούν ιερό καταλαβαίνουν
και την μυστηριακή του κάλυψη από τον γάμο...
Οι υπόλοιποι ... πολιτισμένοι,μπορούν να κάνουν και ένα και δυο και τρία συμβόλαια στα πλαίσια της δημοκρατίας...
Μιας δημοκρατίας εφάμιλης πολλών ζώων στον κόσμο γύρω μας...
Να δούμε ρε παιδιά που θα το τραβήξουμε...
Πόσο τιμητικό είναι το να λες τον εαυτό σου ζώο,
άσχετα με τον τρόπο που το κάνεις..

26/03/2008, 22:45:12
τρεχα...., εξήγησέ μου εσύ το μήνυμα του ρούκουνα, που δεν το κατάλαβα, αντί να λες πάλι χαζομάρες για το τι σου θυμίζω.

Όσο για την άποψή μου για την υπόθεση γάμος, πέρα απ' τις κοινωνικές του διαστάσεις ώς επιλογή συντρόφου, είναι και δικαίωμα αυτοδιάθεσης του ατόμου στα πλαίσια της προσωπικής του ελευθερίας (πράγματα άγνωστα σε σένα, ως μέλος του ποίμνιου).

Για το συμβόλαιο και τον πολιτικό γάμο, έχω να πω, ότι για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι της εκκλησίας κόπτονται υποκριτικά για εσωτερική κατανάλωση, ανάγωντας την ανάγκη τους για χρήμα, σε θεϊκή βούληση και ευλογία, ενώ η αλήθεια είναι πως αν κάθε τρόπος συμβίωσης απαιτούσε την "ευλογία" τους, που αυτό θα απαιτούσε, με τη σειρά του, χρήμα στις αδηφάγες "μπάκες" τους, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα, για όποιον τρόπο κι αν διάλεγε κάποιος να διαθέσει τον εαυτό του.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

26/03/2008, 23:27:14
Αυτά που σου λέει ο Rucunas είναι ότι σε προκαλεί
σε διάλογο όποτε θέλεις…Ζωντανό κιόλας, Αλέκο,
δεν το κατάλαβες δήθεν;.. ..
Ο άνθρωπος αποφάσισε να σε ανεβάσει στην εκπομπή του,
ίσως σε ακούσει κανένας και γίνει πραγματικότητα
το όνειρο σου και γίνεις ο νέος Κλύν…
Που ξέρεις…
Όσο για την ελευθερία, μπορείς να την έχεις καθ΄ ότι
υπεύθυνο και έγγαμο, δεν μπορώ να σε φανταστώ με
την έννοια του συζύγου, κάτω από ζυγό,
δηλαδή όπου εκεί δείχνει ο καθένας την αξία του…
Ελεύθεροι όλοι ωραίοι είναι…
Εγώ τη έζησα τόσο πολύ την ελευθερία, ώστε μεχαρά θέλησα και θέλω ναζήσω και την «σκλαβιά»…
Να’ξερες τι γλυκεία που είναι…
Να γυρνάς σπίτι και να σε περιμένουν δυο αστέρια (δεν μιλάω για γκόμενες, για παιδιά μιλάω…) και να τρελαίνεσαι με την αθωότητα και την ομορφιά τους…
Να σε μαγεύουν και να λες όλα τα λεφτά…
Το ξαναλεω, η τελετή στο Δημαρχείο και τα γλέντια πριν και μετά τον γάμο και τα συναφή, έχουν τα πιο πολλά λεφτά…
Αν δεν ξέρεις ψάξε το…
Τα 2,3 κατοστάρικα στην εκκλησία, σε μαράνανε υποκριτή;
Χιλιάδες ευρώ ξοδεύονται σε χαζά και μισά, στα του γάμου, αυτά γιατί δεν τα αναφέρεις;…
Αλλά τι λέω; Ξέρεις καλά πως έχουν τα πράγματα… Απλά η αλλεργία σου προς τον χριστιανισμό σε κάνουν και βλέπεις ότι θέλεις…
27/03/2008, 00:01:28
quote:
rukunas
Αν μερικοι πιστεουν πως ο Χριστος ειναι παραμυθακι τοτε ο θεος πανας και οι αλλοι παρατρεχαμενοι πρεπει να ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας.Η εκκλησια του Χριστου ζει 2000 ετη και θα ζει και αλλα τοσα.Αυτην την Δημοκρατια σας να την χερεστε...

Οσο τωρα για σενα φιλε Schwabe ισως φας καμια μερα καμια δυνατη "σφαλιαρα"οπως ο φιλος μας ο αραβας παρακατω,ισως παλι μια μερα τρεχεις και ρωτας οπιον βρεις μπροστα σου να σου πει για τον
Χριστο και την ζωη του.

Κάτ' αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο φίλο rukuna , που μας ενέσκηψε αρειμάνιος και με απειλές για το αβέβαιο μέλλον μας , και να του ευχηθώ καλές δουλειές και σύντομα να χιλιάση τις απαντήσεις του , όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι .

Και τώρα μιά απορία μου πρός τους προσφιλείς Χριστιανούς του Forum .

Τα δισεκατομμύρια Χριστιανοί ή αλλόθρησκοι ανά τον κόσμο που δεν τελούν Χριστιανικό γάμο , είναι κατά τη γνώμη σας πόρνοι ; όταν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι υποχρεωτικός και έγκυρος ο πολιτικός γάμος ,(δήλωση συμβίωσης στό δημαρχείο) , και ακολουθεί προαιρετικά η θρησκευτική τελετή ;

Και περιμένετε ότι με αυτές τις ακραίες θέσεις , με τις οποίες προς τιμήν τους δεν συμφωνούν ούτε ο Αρχιεπίσκοπος ούτε και ορισμένοι , δυστυχώς λίγοι φωτισμένοι ιεράρχες , θα πεισουν τον κόσμο οι "Ταλιμπάν" της ορθοδοξίας ;