ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom160 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
NotirkΜέλος
01/12/2011, 11:01:10
--Σωστα τα λες,οι δικες μας μικροπραξεις αλλα και οι ανοχες μας
στις μεγαπραξεις των "μεγαλων" ειναι που δημιουργουν τις νομοτελειες
και μετα λεμε "πω-πω τι παθαμε,τι κανουμε τωρα;" και αρχιζουμε
τις αναλυσεις και τις "σοφες" εκτιμησεις της μαυρης καταντιας μας,
εκ των υστερων.Και το πιο κακο ξερεις ποιο ειναι;Οτι δεν βαζουμε
μυαλο,παθενουμε και δεν μαθενουμε.Μολις εκτονωθει η κατασταση αντε
παλι τα ιδια,ο ενας το μακρυ του,ο αλλος το κοντο του.Ποτε επι τελους θα βρουμε αυτο που μας ενωνει;Ποτε θα βρουμε αυτο που μας λειπει,που μπορει να ειναι μπροστα μας και να μη το βλεπουμε η να
μη μας αφηνει ο εγωισμος μας να το δουμε;
Οπως το λες,ο "αντιρατσιστης" κρινει τον ρατσιστη σαν την καμηλα που βλεπει την καμπουρα της αλλης,την δικια της ομως δεν μπορει
να την δει.Και καλα η καμηλα ειναι καμηλα,ο ανθρωπος;Αυτος δεν ειναι
που ειπε το "Γνωθι σαυτον";Αυτος δεν ειναι που μελεταει την αρχαια σοφια;Τι,μονο για να κομπαζει οτι την κατεχει;
Μηπως ειναι καιρος να αρχισουμε να ρωταμε τον εαυτο μας αν εχει καμπουρα;Ολοι μας.

01/12/2011, 15:05:29
quote:

Λοιπόν "Κρητικέ"
επειδή έτυχε να ξερω καλα τα μέρη σας ,
και ξερω επίσης οτι είσαστε ή του ύψους ή του βάθους
(ελπίζω να έχουμε να κάνουμε με την "πάστα" του "ύψους")

Δε νομίζω να εχω υπερασπιστεί ποτέ "προφητείες"
και στο θέμα του elein ξέρεις πολυ καλά οτι σε σένα τον ίδιο είχα πει ότι δεν έχω τις γνωσεις που (ενδεχομένως) εσυ εχεις ,
γι αυτο και είχα ρωτήσει μερικές φορές ,

Ήταν βέβαια τότε που απο το
"εχω κάποιες γνώσεις, και τις μοιράζομαι μαζί σας"

το γύρισες στην παλαβή του στυλ
"εγω είμαι του δημοτικού, και δεν ξέρω τίποτα
....απλα κάνω κριτική" (με Η)

Λοιπόν εύχομαι να εισαι Κρητικός, οπως ειπα παραπανω
απο αυτούς του "ύψους"
και οχι κανένας σώγαμπρος .....
Για να μπορέσουμε επιτέλους να συνεννοηθούμε (και με εσένα) εδω μέσα .

Hellas at War

Εσύ - λόγω του ονόματος φαντάζομαι – αυτοπροσδιορίζεσαι του “ύψους” εέ?
Στην περιοχή σου προφανώς, ότι δηλώσεις είσαι.

Στο χωριό μου λένε, πως με τα λόγια, δεν χτίζονται ανώγια μήτε κατώγια

Για το θέμα του κομήτη, σου είχα πει την γνώμη μου, προσδιορίζοντας μάλιστα πως ο κομήτης θα διασπαστεί όταν θα προσέγγιζε τον ήλιο.
Η άποψη αυτή επιβεβαιώθηκε και δεν ήταν μια “προφητεία”, αλλά εκτίμηση δική μου, με βάση τις γνώσεις και τις πληροφορίες που είχα.

Η άποψη αυτή χλευάστηκε από τον “ιδικό αστρολόγο” με την δική σου ευγενική συνεπικουρία.

Δεν το γύρισα λοιπόν εγώ “στην παλαβή”, αλλά αντιθέτως συνέχιζα να καταθέτω τις δικές μου απλές απόψεις/γνώσεις – ώς μη “ιδικός” - ενημερώνοντας τα μέλη του φόρουμ με μιά επιπλέον αόποψη, κόντρα στην “επιστημονική” (κατοστροφολογική) περί του αντιθέτου γνώμη άλλων.

Για να συνεννοηθούμε φίλε μου“εδώ μέσα”, θα αρκούσε να καταθέτει κανείς την γνώμη του πάνω στα θέματα που κουβεντιάζονται, και όχι “να είσαι σωγαμπρος”

Επιστέφοντας στα “λεπτά θέματα” - όπως εσείς τα αποκαλείται - κατα την δική μου γνώμη χρειάζονται “λεπτοί χειρισμοί” και να αποφεύγεται η άσκοπη κινδυνολογία.

Μπορώ να έχω την γνώμη μου, κόντρα στην δική σας?
Παγκόσμιος πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες. (ούτε στο 1% τρέχει αυτή η πιθανότητα - δική μου η εκτίμηση)

Αν κάτι τέτοιο συμβεί μετά απο 5-10 χρόνια, δεν είμαι σε θέση από τώρα να κάνω μια ασφαλή πρόβλεψη.
Αυτό θα εξαρτηθεί από τις κοινονικοοικονομικές εξελήξεις, που είναι πολύ ρευστές.

01/12/2011, 16:24:34
quote:
Η άποψη αυτή χλευάστηκε από τον “ιδικό αστρολόγο” με την δική σου ευγενική συνεπικουρία.

δε θυμάσαι καλά ...
quote:
Για να συνεννοηθούμε φίλε μου“εδώ μέσα”, θα αρκούσε να καταθέτει κανείς την γνώμη του πάνω στα θέματα που κουβεντιάζονται, και όχι “να είσαι σωγαμπρος”

Αν δεν το εχεις καταλάβει,
αυτό προσπαθώ και λέω συχνά πυκνά στο φόρουμ
να λέει ο καθένας τη γνώμη/άποψη του ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
και πεφτει το κυνήγι της αρκούδας στους ανυπάκουους

Μην ψάχνεις φαντάσματα σε έμενα ...
άλλοι τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη
και τα μισά+ μηνύματα τους είναι κριτική στα λεγόμενα των άλλων !

Ειδικά στην παραπάνω πάστα ανθρώπων είμαι χρόνια αλλεργικός
Γι'αυτο σε παρακαλώ να δείξεις λίγη κατανόηση ... στην πάθηση μου

Hellas at War
01/12/2011, 18:47:14
quote:

like

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/12/2011, 19:07:03
quote:

quote:

δε θυμάσαι καλά ...
quote:

Αν δεν το εχεις καταλάβει,
αυτό προσπαθώ και λέω συχνά πυκνά στο φόρουμ
να λέει ο καθένας τη γνώμη/άποψη του ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
και πεφτει το κυνήγι της αρκούδας στους ανυπάκουους

Μην ψάχνεις φαντάσματα σε έμενα ...
άλλοι τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη
και τα μισά+ μηνύματα τους είναι κριτική στα λεγόμενα των άλλων !

Φίλε μου αυτό το είχα καταλάβει, και παλαιότερα, μπορεί να στο είχα αναφέρει (δεν θυμάμαι όμως στα σίγουρα).
Διαπίστωσα όμως τελευταία, μια προσπάθεια εκμαίευσης – όχι από σένα – μια θέσης με την οποία πίστευα, πως λογικά δεν εναρμονίζεσαι,
Ξαφνιάστηκα, γιατί σε καταλόγιζα στους σοβαρούς, και ακόμη έτσι σε βλέπω.

Χαίρομαι την συμμετοχή σου στο φόρουμ.
Και μιλώ ειλικρινά.

Να είσαι καλά.

Υ.Γ
Το χιούμορ, δεν απαλείφει την σοβαρότητα, ούτε στο ελάχιστο την μειώνει.
Αντίθετα, δίνει μια αισιόδοξη προσέγγιση στη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε.
Βέβαια η αίσθηση του χιούμορ δεν είναι κοινή, και αρκετές φορές εκλαμβάνεται σαν ειρωνεία..

Spawn13Μέλος
01/12/2011, 19:48:16
Ετοιμαστειτε μαγκες για ενα καυτο Δεκεμβρη...Αυτο το μηνα ολα ξεκινουν!!

01/12/2011, 20:01:12
quote:

Δηλαδή

In anticipation of my resurrection...

01/12/2011, 20:14:30
Στο χιούμορ θα με βρεις σύμμαχο,
είναι απαραίτητο συστατικό ανεξάρτητου συζήτησης
η ζωη είναι πολύ μικρή φίλε μου για να την πάρουμε τόσο σοβαρά

quote:
Διαπίστωσα όμως τελευταία, μια προσπάθεια εκμαίευσης – όχι από σένα – μια θέσης με την οποία πίστευα, πως λογικά δεν εναρμονίζεσαι,

Ξαφνιάστηκα, ...

με φοβίζουν ολα αυτά που καταλογίζουν σε μένα χωρίς εμένα ...

Η θεση μου τωρα...
(για να γυρίσουμε και στη θεματολογία)
είναι οτι η παγκόσμια οικονομική κρίση (συμφωνούμε νομίζω)
σε συνδυασμό με την επανασχεδίαση (πιθανά) του Χάρτη της Μέσης Ανατολής
είναι μια απασφαλισμένη κατάσταση,
το πόσο σοβαρές θα είναι οι εξελίξεις κανείς δεν το ξέρει
η όποια εμπλοκή της Ελλάδας αναπόφευκτη μια και την έβαλαν στο παιχνίδι οι Ισραηλινοί (θέλοντας και μη)
χρονικά όρια δεν μπορούν να δοθούν (σήμερα)

απλά στην ανάγνωση κάποιας "είδησης" δίνουμε (ο καθένας χωριστά)
την ερμηνεία του, μιας και έχουμε "μεταλλάξει" το θέμα αυτό απο την αρχική του δομή περί προφητειών, σε μια γενικότερη συζήτηση.

Δεν χρειάζεται κανένας πανικός κανένας εφησυχασμός

Hellas at War
01/12/2011, 21:13:35
quote:

Τι εννοείς?

Την Συρία μήπως?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

VarragosΜέλος
01/12/2011, 21:24:24
Υπερηχητικά βλήματα cruise Yakhont ξεφόρτωσε η Ρωσία στην Συρία
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=28735&Itemid=139
gentlemanΜέλος
16/10/2006, 00:27:15
Και οι παρελάσεις που κάνουν στη Νέα Υόρκη κάθε 25η Μαρτίου τι είναι, οι εξαιρέσεις;

Πάντως στην Αγγλία όπου έχω ζήσει πολλά χρόνια, κανείς που γεννήθηκε στην Ελλάδα δεν αυτοπροσδιορίζεται ως "Βρεττανός".

Ότι κι αν γράφει το διαβατήριό του, Έλληνας θέλει να παραμένει, πλην όμως, όχι αχρείος του Ελλαδιστάν, αλλά φορέας ενός παγκόσμιου Ελληνισμού.

Σαν "λαούς τους φωτός" μας περιέγραφε μια Γερμανίδα γνωστή μου. Και δεν αναφέρονταν στη λιακάδα. Ο Ελληνισμός, οι "λαοί του φωτός", βρίσκονται εξαπλωμένοι σε όλη τη Μεσόγειο, πολιτιστικά και γενετικά, με όλα τα ελαττώματα τους, αλλά και τα προτερήματά τους.

Dare To Dream

16/10/2006, 00:40:43
quote:
gentleman
Και οι παρελάσεις που κάνουν στη Νέα Υόρκη κάθε 25η Μαρτίου τι είναι, οι εξαιρέσεις;

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην 5η λεωφόρο δεν είναι εθνική παρέλαση. Είναι ένα πέρασμα αρμάτων που εκπροσωπούν τράπεζες που διαφημίζουν τους Έλληνες υπαλλήλους τους, τηλεφωνικές εταιρείες που έχουν φτηνά πάγια για ελλάδα, οργανισμούς που σχετίζονται με ελληνικές επιχειρήσεις, ιδιώτες, σκυλιά με ελληνικές σημαίες, διοικητικά συμβούλια εκκλησιών, σχολές καράτε, ιδιωτικά σχολεία χωρίς καμία σχέση με την Ελλάδα (για λόγους διαφήμισης), άρματα με διαφημίσεις από μπαρ και εστιατόρια και γενικά όποιος θέλει να περπατήσει κατά μήκος της 5ης λεωφόρου είναι ευπρόσδεκτος. Το μόνο τμήμα που παρελαύνει είναι οι εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς.

Σχεδόν κάθε μήνα υπάρχει και μία παρέλαση στην 5η λεωφόρο: Ιρλανδοί, Ιταλοί, Αμερικανοί, Gays και μπορεί να δει κανείς πολλούς να παίρνουν μέρος σε όλες τις παρελάσεις.

Γνωρίζω πως στα ελληνικά κανάλια παρουσιάζεται διαφορετικά αλλά θα πρέπει να το δει κανείς από κοντά για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Δέστο σαν μια κοινωνική εκδήλωση περισσότερο παρά σαν εθνική.

Επίσης η παρέλαση οργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων των οποίων οι προσκλήσεις (εκτός από 5) πωλούνται σε "εξέχοντα" στελέχη της ομογένειας οι οποίοι θέλουν να βρίσκονται στην εξέδρα των επισήμων.

macedon

ΣτραβωνΜέλος
16/10/2006, 00:52:46
Αν είμασταν απόλυτα γενετικά όμοιοι με τους Αρχαίους προγόνους μας είμαι σίγουρος ότι θα ορίζαμε ως απαραίτητη προυπόθεση της Ελληνικότητας τα γενετικά (που εκφράζονται με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά).Σήμερα όμως γνωρίζοντας ή υποθέτοντας ότι δεν είμαστε "καθαρόαιμοι" αρχίζουμε να τα "μασάμε" κάπως.
Μήπως ο ορισμός της Ελληνικότητας ορίζεται διαφορετικά σε κάθε περίοδο της ιστορίας μας;Πιστεύετε ότ ιοι Αρχαίοι (ειδικά οι Σπαρτιάτες) θα μας αναγνώριζαν ως Έλληνες;

Εγώ για να δόσω τον ορίσμο της Ελληνικότητας ξεκίνησα ανάποδα.Θεώρησα τον εαυτό μου Έλληνα (έτσι νιώθω σε υπερβολικό βαθμό) και έπειτα ανέλυσα τα χαρακτηριστκά μου.
Είμαι Πόντιος.Τα γονιδιά μου δηλαδή είναι Μικρασιατικά.Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι λαοί της Μ.Ασιας εξελληνίστηκαν σταδιακά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχω ούτε ένα γονίδιο κληρονομημένο από τους Αρχαίους.Αυτό θα με στεναχωρούσε πολύ αλλά δεν νομίζω να έπαβα να νιώθω Έληνας και να αγωνίζομαι γι'αυτήν.Επομένως για'μενα η γενετική συσταση δεν είναιτο κατ'εξοχήν κριτήριο Ελληνικότητας (ταυτόχρονα όμως πιστεύω αν οισύγρονοι Έλληνες ήταν νεγροειδέις δεν νομίζω ότι θα έπειθαν κανέναν για την Ελληνικότητα τους).

Επίσης συμφωνώ ότι οι ομογενείς μας είναι χαμένοι υπόθεση.Έχω γεννηθεί στην πρώην Σοβιετική ένωση.Γνώριζα ελάχιστα Ελληνικά (Ποντιακή διάλεκτο) και ενώ νόμιζα ότι είμαι περήφανος Έλληνας (για την ακρίβεια Γραικός ή Ρωμαίος,να΄'ναι "καλά" το Βυζάντιο) ταυτόχρονα ανατρίχιαζα όταν άκουγα τον ύμνο της Σ.Ένωσεως.Αργότερα κατάλαβα ότι δεν ήμουν Έλληνας και αν δεν ερχόμουν στην Ελλάδα δεν θα μου έμενε ίχνος ελληνικου χαρακτηριστικού μετά από χρόνια.Δεν γίνεται να αγαπάς δύο πατρίδες και να θεωρείς τον εαυτό σου Έλληνα 100%.
Και μιάς και μίλησα γιά ποσοστά,μήπως δεν γίνεται να ορίσουμε (όμως γίνεται να νιώσουμε)ποιός είναι Έλληνας και ποιός δεν είναι;Γιατί απλούστατα δεν είναι μαθημάτικος όρος.Απλά θεωρούμε κάποιους πιό Έλληνες και κάποιους λιγότερο.

Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι Έλληνας είναι όποιος έχει γεννηθεί από Έλληνες προγόνους.Και αν υπήρχαν μη Έλληνες πρόγονοι αυτή η ανάμνηση να έχει χαθέι.Ο άνθρωπος πάντα έδινε μεγάλη σημασία στο "αίμα" (σκεφτείτε τους γονείς σας και το γεγονός ότι τους αγαπάμε χωρίς συγκεκριμένο λόγο).Οπότε όταν κάποιος γνωρίζει ότι έχει ελληνικό "αίμα" αποκτώντας και την ανάλογη παιδεία θα γίνει ένας ολοκληρωμένος Ελλην.Το αντίθετο δεν μπορεί να συμβεί.

Παρατήρησα ότι πολλοί συμμετέχοντες στο forum δίνουν μεγάλη σημασία στην γενετική συνέχεια του Έθνους.Έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις.Μήπως θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες (σχετικές έρευνες) σχετικά με την γενετική σύνθεση των Νεοελλήνων;Αν έιναι εκτός θέματος θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο topic.
'Εχω βρεί το εξής http://dienekes.angeltowns.net/articles/greeknry/indexgr.html

ΣτραβωνΜέλος
16/10/2006, 01:03:05
Ζητω συγνώμη γιά τα λάθη.Δεν ήξερα ότι δεν γίνεται να κάνω επεξεργασία.
gentlemanΜέλος
16/10/2006, 01:34:57
Κάποιοι Ιταλοί έκαναν έρευνες σε οστά αρχαίων κατοίκων της μεσογείου, και τα συνέγκριναν γενετικώς με τους σημερινούς Ιταλούς κλπ. Βρήκαν αυτό που όλοι περιμέναμε:

Οι κάτοικοι της Ιταλίας, της Ελλάδας και της (δυτικής κυρίως) Τουρκίας, είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

Έχει κανείς υπόψη που θα βρω λεπτομέρειες για αυτή την έρευνα, που μνημονεύεται συχνά στον πατριωτικό χώρο;

Κι ένας άλλος στην πάλαι πότε σοβιετική ένωση, συνέγκρινε τα κρανία των διαφόρων λευκών υποφυλών, και κατέληξε σε παρόμοια συμπεράσματα.

Dare To Dream

16/10/2006, 01:36:27
Εμένα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο οποιαδήποτε πιθανά γεννετικά και βιολογικά χρακτηριστικά συνέχειας. Αλλωστε και ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός δεν είναι αποτέλεσμα "προνομιούχων" γεννετικών και βιολογικών χαρακτηριστικών αλλά γεωπολιτικών και κοινωνικοϊστορικών συγκυριών.

Ως σημαντικότερο στοιχείο για τον προσδιορισμό του Ελληνα θεωρώ την μητρική Ελληνική γλώσσα. Η γλώσσα είναι το βασικότερο μέσο επικοινωνίας ενός λαού. Χωρίς κοινή γλώσσα δεν μπορεί να συγκροτηθεί εύκολα ούτε κοινός πολιτισμός, ούτε κοινά θρησκευτικά και πολιτισμικά έθιμα, ούτε επικοινωνία γεικότερα.

Βέβαια η θρησκεία σήμερα έχει γίνει "πολυεθνικη" και δεν χαρακτηρίζει οποιαδήποτε εθνική συνείδηση. Αλλωστε είναι και αυστηρώς προσωπικό ζήτημα του κάθε ανθρώπου. Αντίθετα στην αρχαιότητα συγκεκριμένες θρησκείες ταυτίζονταν και με συγκεκριμένους λαούς και πολιτισμούς. Π.χ. οι Αιγύπτιοι είχαν τους δικούς τους θεούς, οι Μάγιας τους δικούς τους, οι Ελληνες τους δικούς τους, οι Ινδοί τους δικούς τους, οι Βίκινγκς τους δικους τους κ.ο.κ. Στην αρχαιότητα δηλαδή, μαζί με τη γλώσσα ερχόταν και η συγκεκριμένη θρησκεία που ενοποιούσε τον κάθε λαό.
Αυτό από ένα σημείο και μετά άλλαξε. Γι 'αυτό πιστεύω ότι το πιο στέρεο στοιχείο είναι η γλώσσα...αλλά και αυτή έχει διεθνοποιηθεί αρκετά.

Φανταστείτε λόγου χάρη, οι ιστορικές συγκυρίες να τα είχαν φέρει έτσι και η Ελλάδα να ήταν μια από τις αποικιοκρατικές δυνάμεις του 1500 μ.Χ. μαζί με Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία κτλ. και ελληνόφωνοι να είχαν ιδρύσει αποικίες στο εξωτερικό. Οταν αυτές κάποια στιγμή θα αποκτούσαν την αναξαρτησία τους ως κράτη, πράγμα που έγινε με όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές αποικίες...τότε θα είχαμε το φαινόμενο να μιλούν πληθυσμοί τα ελληνικά ως μητρική γλώσσα χιλιόμετρα μακρία από την Ελλάδα, αλλά να αποτελούν διαφορετικά έθνη και κράτη!!

Ποιος θα ήταν "γνήσιος" Ελληνας σε μια τέτοια περίπτωση??
Μπορείτε να το φανταστείτε??

Το σημαντικότερο είναι το πώς νιώθει ο καθένας για τον εαυτό του...
Ετσι πιστεύω...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

gentlemanΜέλος
16/10/2006, 01:44:14
Έρευνες σε δίδυμα που έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικές οικογένειες στη Σουηδία, έχουν δείξει τόσο πολλές ομοιότητες στη συμπεριφορά και την ιδιοσυγκρασία, που συμπεραίνεται ότι τουλάχιστον 50% από τη συμπεριφορά μας είναι γενετικά καθορισμένη.

Dare To Dream

snoopyΜέλος
24/10/2006, 06:47:27
quote:
gentleman:
Ότι κι αν γράφει το διαβατήριό του, Έλληνας θέλει να παραμένει, πλην όμως, όχι αχρείος του Ελλαδιστάν, αλλά φορέας ενός παγκόσμιου Ελληνισμού.

Εξαρτάται απο την σκοπιά που θα δείς το θέμα.
Οι Ευρωπαίοι σήμερα στην μεγάλη τους πλειοψηφία (με εξαίρεση κάποιους μορφωμένους φιλέλληνες) μας βλέπουν με την πρώτη όψη ... σάν αχρείους του Ελλαδιστάν δηλαδή.

gentlemanΜέλος
25/10/2006, 00:46:35
Το θέμα είναι εμείς να ξεκολλήσουμε από τα στενά όρια της Ελλάδας, και η εκτίμηση των ξένων θα έρθει.

Ο Ελληνισμός είναι ήδη παγκόσμιος, δεν είναι η Εβραϊο-αμερικανική αποικία του Ελλαδιστάν.

Ότι καλύτερο έχει ο Ελληνισμός βρίσκεται εκτός Ελλάδας, το θέμα είναι πως θα γίνει να σταματήσουν για μια στιγμή να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και να παίξουν μπάλα για την πατρίδα, σαν τον Λάλα (τον θυμάται άραγε κανείς).

Πόσες φορές είδαμε τον Πύρρο Δήμα να δακρύζει; Δάκρυσα κι εγώ μαζί του κανά δυο φορές.

Dare To Dream

25/10/2006, 17:29:38
Ενας Πυρρος και ενας Λαλας ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσουν να μας βγαλουν απο την μιζερια μας, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ εχουμε την ευθυνη αυτης της καταστασης.

Πρεπει να ξεκινησουμε την χαλιναγωγηση της ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...Βλεπουμε παιδια ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τα παντα...Θα πειτε, ναι δημοκρατια εχουμε, ελευθερια εχουμε... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ????

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ????

Mετα ειναι οι ανρθωποι που ΑΝΑ 4 χρονια (ενιοτε και 3) που τους ψηφιζουμε για να μας Κυβερνησουν... ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ειναι η μονη δυναμη που εχουμε πανω τους και φυσικα ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ... ΠΗΔ...ΝΕ ολο και περισσοτερο.... ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...

ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ...γιατι αυτο ειμαστε...ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και το πως να καταπατησει τον αλλον για να γλεντησει ο ιδιος την ζωη του...

ΔΗΜΟΛΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...

****ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φυσικα και δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα δυστυχως ειναι η πλειοψηφια, και αυτο ειναι που βγαινει στους εξω... ΑΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ...

ΑΥΤΟΙ ειναι που "κρυβουν" τα πραγματικα προβληματα της χωρας μας...Γιατι προφανως δεν τους συμφερει...

Συγγνωμη για την σκληρη "γλωσσα" ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ λιγο να ξεκολλησουμε γενικως, οχι μονο φιλε gentleman για την εκτιμηση των ξενων...αλλα για την αυτοεκτιμηση μας... ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ... ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΥΧΗΝ

...and the Predators will prevail...