- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μπάς ρε σύ Γιάπετ και έχεις κρυφές "βλέψεις".....???
Γιατί;;;
Ο άλλος πώς τους έπεισε;;;![]()
![]()
Αφού θεωρείται απόδειξη το ότι το είπε ο ίδιος, όπως λέει ο τρεχα....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Προσπαθώ να σου εξηγήσω κάτι, και την εξήγηση θα τη δώσεις εσύ ο ίδιος. Εφαρμόζω τη διαλογική μέθοδο για να σε φέρω εσένα τον ίδιο σε αντίφαση και να σε ξεφτιλίσω, όπως σε ξεφτίλισα και σε έκανα να βγάλεις την πρώτη οικουμενική σύνοδο πλανεμένη.
Ξαναρωτάω. Τι είναι θαύμα, τι φυσικό φαινόμενο, και ποιος ο ρόλος του ανθρώπου και του Θεού στο καθένα;...Μπορεί να συμβεί ένα θαύμα σε ένα ζώο; Επιμένω να ρωτάω...
quote:
Μπορεί να συμβεί ένα θαύμα σε ένα ζώο;
Το ζώο (κάθε ομοιότης με συγκεκριμένα ζώα, είναι συμπτωματική) Θα το... καταλάβει;;;![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Ή θέλεις να αρχισουμε πάλι τις ....ευγένειες;
Λέγε ρε νόυμερο;
Όσο για νοητικό επίπεδο, πρέπει να αποκτήσεις πρωτα για να μπορείς να το δουλέψεις κι αυτό δεν γινεται με την εμπάθεια και τα πάθη που έχεις εσύ...Δεν μπορείς να μιλησεις σοβαρά, σαν γυναικούλα που βριζει ολη την ώρα είσαι....
Κουλαρισε, σου λειπει τίποτε και εισαι έτσι νευρικός;
quote:
trexa....
quote:
Όσο για ποιητής των πάντων, απο ότι ξέρω, οι υπολοιποι, .....υποψήφιοι,δεν δήλωσαν ποτέ ποιητές του παντος,Αυτό έγινε επειδή ήταν σοβαροί και όχι σαν το γιαχβέ που, κατά "δήλωσίν του" ήταν ο ποιητής των πάντων.
Και τι πειράζει δλδ που είναι ψώνιο ο Θεός τους?
γιαπετ
quote:
Ε, λοιπόν, ψέμματα σας είπε ο γιαχβέ, εγώ είμαι ο ποιητής των πάντων, τώρα που το δήλωσα, ο ίδιος, με πιστεύεις;;;
Ναι καλά, χαζός είναι ο trexa να σε πιστέψει έτσι αμέσως δλδ????
Θα ρωτήσει πρώτα τον πνευματικό του!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Σιγά ρε γέρο τους τσαμπουκάδες, θα σου πέσει ο καθετήρας κάτω και θα λερώσει το πάτωμα. Το θέμα είναι ότι άλλος είναι αυτός που είναι ΚΟΤΑ και το παίζει παλικάρι αλλά αρνείται συνεχώς να απαντήσει σε ερωτήματα και να υποστηρίξει τις θέσεις του. Αν μια άποψη δεν αντέχει την κριτική και αναιρεί τον εαυτό της λυπάμαι αλλά δεν ισχύει.
Εγώ έχω θέσεις, στοιχεία και αντεπιχειρήματα εσύ έχεις αποψάρες που παπαγαλίζεις από την κατήχηση. Δε με φτάνεις, ούτε εσύ ούτε ο Θεός σου του 0.04%, κατάλαβες;
Θα απαντήσεις τώρα κοτούλα ή θα συνεχίσεις τους λεονταρισμούς;
Αχ,εδώ είσαι καλή μου ar_ia; ...Δεν σε είδα, απο την αιθαλομίχλη του ...φουγάρου μας...
Δεν ξέρω, αλήθεια, πιστευετε, ότι καποιος τα έφτιαξε, όλα, ή ότι έγιναν, μαγικά;
Παιδική ώρα....
________________-
Εαρινός
Διότι για να τα βιώσει ο άνθρωπος θα πρέπει και ο μηχανισμός αλλα και αυτό καθ'εαυτό το συναίσθημα να υφίσταται εντός του , έστω και εν δυνάμει..μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε εκ του ασφαλούς , ότι ο δημιουργός δημιούργησε και το όμορφο και το άσχημο εντός του!
Τι γνώμη έχετε επ'αυτού???
Αν εμείς δεν αφήνουμε τους απλούς νόμους να λειτουργήσουν σωστά αλλά τους αλάζουμε την λειτουργία τους και τότε ενεργοποιούνται άλλοι νόμοι που τα αποτελέσματά τους είναι αυτό που λέμε εμείς κακό και άσχημο.
Επομένως δική μας η επιλογή για το καλό ή το κακό και ουσιαστικά εμείς τα προκαλούμε με τις πράξεις μας και τις επιλογές μας.
Φυσικά φαινόμενα είναι κάθε αποτέλεσμα ενέργειας των φυσικών νόμων.
Θαύματα όμως, όπως είναι γνωστό, είναι κάθε αποτέλεσμα που γίνεται και δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε με τους γνωστούς φυσικούς νόμους. Και μάλλον η νοοτροπία μας θέλει την κατάργηση ή την καταστροφή των φυσικών νόμων σ αυτά τα αποτελέσματα-φαινόμενα.
Η αλήθεια όμως είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ΑΛΛΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Η ενεργοποίηση των άλλων νόμων προκαλείται από άλλες αιτίες,
Στην περίπτωση του ανθρώπου πιθανές αιτίες μπορεί να είναι η πίστη που πολλές φορές έχει μεγάλη δύναμη.
Άλλη πιθανή αιτία μπορεί να είναι και η θέληση που με την κατάλληλη εξάσκηση ή και δύναμη μπορεί να επιφέρει τέτοια ενεργοποίηση. Το πώς δουλεύουν όμως αυτά είναι ακόμα άγνωστο.
Άλλη πιθανή αιτία μπορεί να είναι και η παρέμβαση του θεού, αλλά σ αυτήν την περίπτωση μόνον αν το αξίζει και το δικαιούται ο κάθε άνθρωπος, αλλά και εδώ έχουμε την φυσική πορεία της εξελικτικής ανόδου του ανθρώπου που παίρνει ότι δικαιούται.
Άρα ποτέ δεν έχουμε κατάργηση νόμων, αλλά ενεργοποίηση νόμων που ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε.
Φιλικότατα.
Δε στρέφομαι σε μια τόσο ματεριαλιστική εξήγηση ακόμα. Σαφώς και αυτή είναι εξίσου πιθανή και ανάγεται και αυτή στο ότι ο Θεός δημιουργεί μέσω των φυσικών νόμων. Εγώ στρέφομαι στην αμιγώς θεολογική, που την έπιασες και αυτή. Η αιτία του θαύματος είναι η πίστη τις περισσότερες φορές, ο καταλύτης του θαύματος είναι ο άνθρωπος ΠΑΝΤΑ. Δεν μπορεί να έχει συμβεί θαύμα σε μία πέτρα ή σε ένα σκύλο. Και λέω ότι εφόσον δεν υπήρχαν άνθρωποι όταν έφτιαχνε ο Θεός τον κόσμο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι πράξεις του θαύματα... Αυτό προσπαθώ να πω αλλά ο Νεάτερνταλ ο Τρέχα ξέρει ότι θα γίνει ρόμπα και αυτός και οι σχισματικοί χριστέμποροι που του γεμίζουν με ψέμματα το κεφάλι και με βρίζει
Α ρε τρέχα
quote:
Δεν ξέρω, αλήθεια, πιστευετε, ότι καποιος τα έφτιαξε, όλα, ή ότι έγιναν, μαγικά;
Παιδική ώρα....
Ενώ εσείς τα μεγάλα τα παιδιά της έκτης δημοτικού ξέρετε ότι μαγικά φτιάχτηκε από το τίποτα ένας παντοδύναμος Θεός που έφτιαξε τον κόσμο. Ρε τρέχα ΔΕΝ ευσταθεί καμία κοσμογονία πάρτο χαμπάρι αγράμματε και άσε τα επιχειρήματα της πλάκας
quote:
ρε Βιομηχανικό ανέκδοτο, ληγμένο,45 είμαι και δείχνω 30, όπως μου λένε,τον καθετήρα που έχεις στον εγκέφαλο, βγάλε εσύ, γιατι μας έπηξες στο σ@@τό
Ποιοι στο λένε; Οι Νεάτερνταλ που σε παίρνουν στα σοβαρά; Πάντως μπορεί να έχουν δίκιο. Βγάζει νόημα. Ο Θεός σε λυπήθηκε που σου έβαλε όλη τη σαπίλα στον εγκέφαλο και είπε το σώμα σου να μη μοιάζει τόσο σάπιο όσο το μυαλό που κουβαλάει. Δίκαιος ο Θεός, 15 χρόνια νεώτερος δείχνεις και τάφος με σκουλήκια το πνεύμα σου μέσα στο κρανίο
Edited by - IndustrialAngel on 17/04/2010 21:37:10
Πρώτον χρησιμοποιώ ορολογία που χρησιμοποίησε και ο Ιησούς Χριστός, τον ξέρεις; Δεν τραγουδάει σε κάποιο μαγαζί αλλά κάπου πρέπει να τον έχει πάρει το αφτί σου. Κάποιους άλλους, μου διαφεύγει ποιους, τους είχε παρομοιάσει με τάφους...και το γιατί μου διαφεύγει... αλλά μια φωνούλα μέσα μου λέει ότι είσαι ακριβώς σαν και αυτούς...αλλά λίγο πιο βλάκας
Κρετίνος παπαγάλος είσαι εσύ ακριβώς, που παίζεις την κασέτα των απαντήσεων των σχισματικών και καρφώνεσαι γιατί δεν κολάνε με αυτά που σε ρωτάω.
2 σημεία
πρόσεξες τι είπα στον glinaaea; Ότι το θαύμα πάντα συμβαίνει σε άνθρωπο...αυτό καταργεί την ένοια του θαύματος τις πρώτες μέρες της δημιουργίας
Το γεγονός ότι για κάποιες ώρες υπήρξες και εσύ και εγώ και τα παιδιά σου και όλοι οι άνθρωποι και όλα τα ζώα, μονοκύτταροι οργανισμοί ακριβώς σαν αμοιβάδες τι σου λέει; Εξακολουθεί να φαντάζει τόσο ασύλληπτο, απαράδεκτο και ανίερο να σκεπτόμαστε ότι υπάρχει εξέλιξη;
Το παρόν topic είναι από τα πιο παρεξηγημένα γι αυτό το αγαπώ και το σέβομαι.
Είναι από τα λίγα που δέχθηκαν τρομερή επίθεση με κοροϊδίες και ειρωνεία και σε κάτι τέτοια χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι τρέχει!! You know…

quote:
Εδω οι αμερικανοι μπορουνε να προκαλεσουνε σεισμο μεσο δορυφορου με την μεθοδο TESLA
Γειά σου φίλε OmasEpsilon,
μήπως μπορείς να μας παραθέσεις κάποια πηγή για το παραπάνω;
Προσωπικά μου φαίνεται παρατραβηγμένο.
Και για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου για την σχέση Tesla και σεισμών κάποια στοιχεία υπάρχουν εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_effect
http://www.globalresearch.ca/articles/JEF401A.html
http://www.metanastis.com/TELEGEODYNAMIKH1.htm
Infinitum Finitum Producit
Edited by - A. Kircher on 20/10/2006 03:01:34
Ιδού η φωτογραφία: http://www.worth1000.com/emailthis.asp?image=18978
Για την ιστορία, η φωτό παράχθηκε από επεξεργασία φωτογραφιών από τις ανασκαφές ομάδας του πανεπιστημίου του Κορνέλ, οι οποίες αποκάυψαν σκελετό ενός δεινόσαυρου.
Ιδού μια από αυτές τις φωτό:

Συγκρίνετε τις δύο φωτό και θα δειτε τις θαυμαστες ομοιοτητες...
Περισσότερες λεπτομέριες, εδώ:
http://www.rationalistinternational.net/article/20041001_en.html
quote:
Σχετικά με τη φωτογραφία που δείχνει την ανασκαφή του σκελετού, υγχαρητήρια για την αναζήτησή σου PaNo. Η φωτογραφία δεν είναι τίποτε άλλο από προϊον που παράχθηκε για ένα διαγωνισμό φωτομοντάζ από την ιστοσελίδα: http://www.worth1000.com/Ιδού η φωτογραφία: http://www.worth1000.com/emailthis.asp?image=18978
Για την ιστορία, η φωτό παράχθηκε από επεξεργασία φωτογραφιών από τις ανασκαφές ομάδας του πανεπιστημίου του Κορνέλ, οι οποίες αποκάυψαν σκελετό ενός δεινόσαυρου.
Ιδού μια από αυτές τις φωτό:
Συγκρίνετε τις δύο φωτό και θα δειτε τις θαυμαστες ομοιοτητες...
Περισσότερες λεπτομέριες, εδώ:
http://www.rationalistinternational.net/article/20041001_en.html
AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΗλίαςΡ , H ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΡΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΕΣ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
quote:
Το παρόν topic είναι από τα πιο παρεξηγημένα γι αυτό το αγαπώ και το σέβομαι.
Είναι από τα λίγα που δέχθηκαν τρομερή επίθεση με κοροϊδίες και ειρωνεία και σε κάτι τέτοια χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι τρέχει!! You know…
Nαι.Χτυπαει το καμπανακι οτι δεν υπαρχουν αξιοπιστα στοιχεια που να υποστηριζουν τις αποψεις του Panos.
Επιχειρηματολογια απο την αγνοια,ηθελημενη καραμπινατη παρερμηνεια των επιστημονικων στοιχειων και ανακαλυψεων σε διαφορους τομεις απο την (καταταλαιπωρημενη απο τους New Age αγυρτες)κβαντικη μηχανικη μεχρι την παλαιοντολογια ωστε να φανει οτι στηριζουν τις αποψεις του, αχαλινωτη συνομωσιολογια οταν ερχονται στο φως στοιχεια που αποδεικνυουν το αστηρικτο των θεσεων του ή οτι οι "αποδειξεις" (φωτογραφικο υλικο κυριως) που μας παρεχει στηριζονται σε απατες,"αποδειξεις" που αποδεικνυονται καραμπινατες απατες με ελαχιστο ψαξιμο,σιγη ιχθυος οταν του απευθυνονται ερωτηματα με ευλογες αποριες κτλ
Εγω βλεπω καθαρα Ο,ΤΙ καραπαραμυθι κυκλοφορει στο ιντερνετ μας το εχει φερει εδω για να μας "αφυπνησει".
Kαι μαλιστα δεν ειναι και ιδιαιτερα πρωτοτυπα παραμυθια αλλα παραμυθια που εχουν αποκαλυφθει και χιλιοαναλυθει στο εξωτερικο εδω και καιρο.
Α και αυτη η βλακεια που επαναλαμβανει συχνα οτι ο εγκεφαλος λειτουργει σε συγκεκριμενη συχνοτητα.Ο εγκεφαλος δεν ειναι επεξεργαστης ηλεκτρονικου υπολογιστη και φυσικα δεν προκειται να χρονιστει σε συγκεκριμενη συχνοτητα αμα αγορασουμε αι χρησιμοποιησουμε τα βλακωδη NEW AGE αγυρτοπροιοντα (cds) που μας διαφημισε.Σιγα μην του κανουμε και overclocking!
Ναι στο ανοιχτο μυαλο,ΟΧΙ στο ξεχειλωμενο μυαλο!

Edited by - medtech on 20/10/2006 13:29:33
quote:
Εδω οι αμερικανοι μπορουνε να προκαλεσουνε σεισμο μεσο δορυφορου με την μεθοδο TESLA
ΑΓAΠΗΤΕ ΦΙΛΕ OmasEpsilon ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ, ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.AKOMA KAI ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΖΕΤΑ(ΓΚΡΗΖΟΙ).
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΤES ΕΤ-ΙLLUMINATI RATSES ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΗΧΙΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ(scalar pulse technologies) ΑΠΟ ΤΟ 1935-1992.
Sonic Pulse "Un-Natural Disasters" 1935-1992
Caused by covert Fallen Angelic/Intruder ET
and Illuminati use of scalar pulse technologies
Earthquakes
--Date------------------Location---------Mag--------Sonic Pulse Action
1935 May 30-----------Quetta,Pakistan----7.5------Zeta Population Reduction Test
1938 November 10------AlaskanIslands-----8.3---------Falcon Sonics Test
1939 January 25-------Chiflan,Chile------8.3----Falcon Population Reduction Test
1939December 26-------ElZincanT,urkey----8.0-------Zeta-Andromie land dispute
1942 November 26------Turkey-------------7.6-------Zeta-Andromie land dispute
1942 December 20------Erbaa,Turkey-------7.3-------Zeta-Andromie land dispute
1943 September 10-----Tottori,Japan------7.4-------Phi-Ex Falcon APIN August 12
1943 November 26------Turkey-------------7.6-------Phi-Ex Falcon APIN August 12
1944 December 7-------Tonankai, Japan----8.3------Zeta-Andromie Phi-Exdispute
1945 January 12-------Mikawa,Japan-------7.1------Zeta-Andromie Phi-Exdispute
1945 November 27------Iran---------------8.2------Falcon Phi-Ex Port link August12
1948 October 5--------Turkmenistan USSR--7.3-------Falcon Population Reduction Test
19&1 August 15--------India/Tibet--------8.7--------Falcon Maji Population Reduction
1952 July 21----------KernCounty,CA------7.5--------Falcon Illuminati Reduction Demo
1954 September 9------Algeria------------6.8--------Falcon A11/L4-10 link August 12
1954 December 16------Dixie Valley,NV----7.3--------Falcon Phi-Ex Port link November
1957 March 9----------Alaskan Islands----8.8--------Falcon Sonics Test
1957 July 2-----------Iran---------------7.4--------Falcon-DoveSG-10land dispute
1957 December13-------Iran---------------7.3--------Falcon-DoveSG-10land dispute
1958 July 10----------Lituya Bay,Alaska--8.3--------Falcon Sonics Test
1959 August 18--------Montana------------7.3--------Phi-ExFalcon APIN August12
1960 May 22-----------Chile--------------9.5--------Falcon Maji Population Reduction
1963 July 26----------Skopje,Yugoslavia--6.0--------Dove APIN site activation
1966 August 19--------Varto,Turkey-------7.1--------Zeta-Andromie land dispute
1968 August 31--------Iran---------------7.3--------Falcon APIN site SG-10 activation
1970 March 28---------Gediz,Turkey-------7.3--------Andromie-Dove raid on Falcon
1970 May 31-----------Peru---------------7.8--------Falcon Phi-Ex Titicaca Port link
1972 April 10---------S.Iran-------------7.1--------Phoenix wormhole February open
1972 December 23------Nicaragua----------6.2--------Phoenix APIN site November 22
1974 December 28------Pakistan-----------6.2--------Phoenix APIN site November 24
1975 September 6------Turkey-------------6.7--------Phoenix APIN site August 12
1976 February 4-------Guatemala----------7.5--------Serpent APIN activation
1976 May 6------------Italy--------------6.5--------Dragon-Serpent land dispute
1976 July 27----------Tangshan China-----8.0--------Dove APIN site SG-8 activation
1976 August 16--------Philippines--------7.9--------Serpent-Phoenix APIN dispute
(more between 1976-1983 Iran,Italy)
1983 October 30-------Turkey-------------6.9--------Falcon-Eagle vs Dragon dispute
1985 September 19-----Mexico-------------8.1--------Serpent APIN site amplification
(more between 1985-1992 India,Turkey,Iran)
1993 September 29-----S.lndia------------6.3--------Falcon-Eagle fight Phi-Ex cap
1998 February 4-------Afghanistan--------6.1--------Phoenix-Dragon APIN site dispute
1998 May 30-----------Afghanistan--------6.9--------Phoenix-Dragon APIN site dispute
2001 January 26-------India--------------7.7--------United Resistance raid GA APIN

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
Στράτος

quote:ΗλίαςΡ
Η φωτογραφία δεν είναι τίποτε άλλο από προϊον που παράχθηκε για ένα διαγωνισμό φωτομοντάζ από την ιστοσελίδα: http://www.worth1000.com/
Ηλια μου θα τα χαλασουμε...
η ιστοσελιδα που αναφερεις ειναι η κρυφη - ακρως απορητη τραπεζα δεδομενων των δρακονιανων ![]()
παραθετω και εγω στοιχεια:
και φυσικα δεν μας το κρυβουν, απλα ειναι μαλακες και δεν το βλεπουν...
απο την συμμετοχη μου σε αρχαιλογικη ανασκαφη στην Κρητη:
απο προσωπικες μου ερευνες σε σπηλαιο:

Ακόμα και τώρα που σου δώσαμε υλικο, αρνήθηκες ούτε κάν να το ερευνήσεις. Ιδού φίλε μου που βρέθηκε η φωτο για πρώτη φορά:
Γιατί βρέθηκε εκεί;
Ανακόινωση από το site:
Archaeological Anomalies 2
Amazing archaelogical discoveries
Contest Directions
In this contest you will create a hoax archaeological discovery (i.e. Atlantis, a 2,000 year-old Coca-Cola can or a giant's skull, as in IronKite's themepost). Be open minded, there are many mysteries buried beneath the earth.
The rules of this game are thus:
You are to create an archaeological hoax. Your job is to show a picture of an archaeological discovery that looks so real, had it not appeared at Worth1000, people might have done a double take. As always, quality is a must. We will remove poor entries no matter how much we like you. You'll have 48 hours for this contest, so make your submission count. See the first contest for an idea of what this one is about.
Αντε, πήγαινε εδώ να δεις και τις άλλες φωτό του διαγωνισμού να μας τις πασάρεις και αυτές ως αληθινές.
Αν πας εδω http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/aerial-views.html (λινκ που βρισκοταν στις ιστοσελιδες που σου δόθηκαν αλλα ούτε καν έκανες τον κόπο να τις ανοιξεις) θα δεις και περισσότερες φωτο από τις πραγματικες ανασκαφές.
Και εδώ
http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/index.html
Και εδώ
http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/site-overviews.html
Johnniebegood ωραιες φωτό :-)