- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
fsadfg
fgsg
ahahhjk
kdktkd
dnnfxxfj
kg[jgaa
jgpawg
iejrjf
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
[Athenian]είναι...[/Athenian]
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 20/06/2006 15:05:43

Στο μονο που αναφερθηκες ειναι σε ασχετα πραγματα οπως το avatar μου.Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για αυτο μα με ενδιαφερει ο λογος που εκλεισες ανευ εξηγηγης το ποστ μου.
Εστω και αργα θα δεχτω την εξηγηση σου που θα μου δωσεις απαντωντας εδω,πιστευω εχεις λιγο φιλοτιμο.(μην απαντησεις με ασχετα οπως στο προηγουμενο ποστ σου δε θα με καλυψεις ουτε εμενα ουτε κανεναν..δεν μιλας σε ηλιθιους ουτε κολακες).

Καλό θα είναι λοιπόν να μην τροφοδοτούμε τέτοιου είδους αντιλήψεις, γιαυτό λοιπόν μην θυμώνεις.
quote:
WWalker, σε τιμά πραγματικά η "συγνώμη". Το ότι συμφωνείς όμως με κάποιες αιτιάσεις θα ήθελα να το αφήσω ασχολίαστο... Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα προσθέσει κάτι στην αντίληψη και στην κατανόησή σου.
Admin, το να αφήνεις αιχμές και μετά να κλειδώνεις το θέμα ώστε να μην μπορώ να απαντήσω δεν είναι ώριμη συμπεριφορά.
Επί της ουσίας τώρα, όσον αφορά στο ότι συμφωνώ με κάποιες αιτιάσεις αφορά εμένα και μόνο εμένα. Γίνε σαφής τι εννοείς.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Αναίτιο ε ?
Και την Πυθία να 'χες θεία / δεν θα μάθεις την αιτία...
![]()
Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα...

deva_parinito@yahoo.gr
Αναφέρθηκα στο avatar σου; Πότε και δεν το κατάλαβα; ![]()
Κοίταξε... για τις εξηγήσεις μάλλον θα πρέπει για την ώρα να διαβάσεις αυτό που έχω γράψει στο αντίστοιχο μήνυμά μου στο αρχικό "Θέμα" που προσπάθησες να δημιουργήσεις. 05/03/2006, 03:27:12
Όπως, υποθέτω θα έχεις παρατηρήσει(το λέω αυτό βασικά γιατί κάποια άλλα πράγματα τα παρατηρείς "με την πρώτη") εκεί γράφω:
"Επεξηγήσεις και η συνέχεια θα υπάρξουν στη... συνέχεια."
Βέβαια, και γι'αυτό καθαυτό το "θέμα", διάβασε την διευκρίνηση που έχει γράψει παραπάνω ο allzzaro η οποία και με καλύπτει προσωπικά απόλυτα.
Για την "κινητικότητα του λογαριασμού σου" ίσως τα πούμε, όπως σου έχω πει, στη... συνέχεια.
Εσύ αλήθεια, πούθε συνάγεις το συμπέρασμα ότι "δεν κάλυψα κανέναν" όπως μας γράφεις; Μήπως αλήθεια ρώτησες όλους τους Συμμετέχοντες;
Επαναλαμβάνοντας ότι δεν μιλάω όντως για ηλίθιους και κόλακες, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να αποφύγεις τις τακτικές που ακολουθείς.
-------
WWalker, η απενεργοποίηση οποιουδήποτε θέματος δεν σχετίζεται κατ'ανάγκη με σένα, ούτε με το αν ήθελες να απαντήσεις ή όχι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μπορεί και να υπάρχουν ανώτεροι λόγοι από κάτι τέτοιο. Σε παρακαλώ επίσης να μην μου υποδεικνύεις τι είναι "ώριμη συμπεριφορά", πολύ περισσότερο δε όταν δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια ζητήματα(ή ενέργειες) δεν γίνονται επειδή αφορούν εσένα. Όπως σου είπα και στο εν λόγω μήνυμα τη "συμφωνία σου με κάποιες αιτιάσεις" θα ήθελα να την αφήσω ασχολίαστη. Δεν πιστεύω ότι θα οφελήσει κάποια συζήτηση σε δημόσιο χώρο διαλόγου. Σου είπα ήδη εξάλλου πως "Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα προσθέσει κάτι στην αντίληψη και στην κατανόησή σου." Δεν υπήρχε κάτι για να απαντήσεις καθώς δεν υπήρχε και κάποια ερώτηση. Μόνον κάποια δική μου αναρώτηση και η προσπάθειά μου "να σου πω κάτι" - αυτό που οι συνθήκες μου επιτρέπουν - έτσι ώστε να σκεφτείς κάποια πράγματα.
Πριν μου ζητήσεις "να γίνω σαφής για το τι εννοώ" λοιπόν, ελπίζω για σένα να γίνεις σαφέστερος στο τι κατανοείς. Σε παρακαλώ μην οδηγείς τα πράγματα σε σημεία που δεν θα ήθελες και σε καταστάσεις που ίσως παρατηρώντες τες μετά από καιρό θα πεις "όντως δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω τότε και θα ήθελα να είχα προσέξει περισσότερο κάποιους άνθρωπους που μου μιλούσαν δίκαια και με πραγματική κατανόηση για εμένα".
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!
ΤΟ 1947 ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΤΟΥ Ν.ΜΕΞΙΚΟΥ
ΕΚΕΙ ΦΥΛΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΥΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ S-4
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ AURORA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΡΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ stealth
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ S-4
ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΤΙΡΩΝ
ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,
ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ!!!!
ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΙΞΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ..
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΣΤ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΝΗΜΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΛΗΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΩΔΕΙΝΟ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 51
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ UFO!!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ...
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ.. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ¨ΑΛΛΗΣ¨ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!
ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ??
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ??
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Συνταξιδιώτη Destiny αυτό που εγώ είδα κάποια στιγμή πριν περίπου δυο χρόνια σε σχετικό ντοκιμαντέρ – στην ΝΕΤ νομίζω – ήταν το εξής . Στην έρημο της Νεβάδα κοντά στην περιοχή 51 και από την κορυφή ενός βουνού , έβγαιναν και έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις ιπτάμενοι δίσκοι (!!!) αλλά όχι εξωγήινοι . Ήταν μηχανές που λέγεται ότι τις έφτιαξαν οι Αμερικάνοι χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία .Μάλιστα στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ φαινόταν στο βίντεο στοιχεία που έχουν να κάνουν με μαρτυρίες για UFO . Δηλαδή οι δίσκοι αυτοί έκαναν παράξενους ελιγμούς που καμία σχέση δεν είχαν με τις δυνατότητες των συμβατικών αεροπλάνων . Έπεφταν από τον ουρανό με την κίνηση εκκρεμούς (ταλάντωση) και αμέσως ξανάπαιρναν ύψος με τρελή ταχύτητα . Όλα κάπου κολλάνε και τίποτα δεν κολλάει πουθενά . . .
‘’The truth is out there . . . seek for it … ‘’
Με σεβασμό
KORLEONE . . . DON![]()
![]()
![]()
korleone
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΠΙΚ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΕΑ 51 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ