- TO ONOMA TOY ANTIXΡΙΣΤΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
το Fox ως 666 το έχω διατυπώσει πρώτος πριν από καμιά εικοσιπενταριά χρόνια,(παιδί ακόμη του Γυμνασίου)
Α, έτσι..! Τόσο απλό δηλαδή. Μα πως δεν το είχα σκεφτεί κι εγώ;
Εγώ πάλι, είχα την εντύπωση ότι ο Μάξιμος έλυνε δυο χρόνια εξισώσεις.
quote:
Ο πρώτος που μου είχε έρθει στο μυαλό τότε, ήταν και ο μόνος Fox που ήξερα, ο ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ που έπαιζε στο Back to the Future.
Φυσικά από τότε μεγάλωσα...
Τώρα το μόνο άτομο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Megan Fox. Σκέτη κόλαση!
Κι εγώ, ψάχνοντας στο διαδίκτυο, αυτά τα δυο ονόματα βρήκα, συν του πολιτικού Λιαρ Φοξ, αλλά αυτός είναι πενηντάρης και έχει αποσυρθεί.
Κανονικά, ο Φοξ του Μάξιμου, πρέπει να βρίσκεται ήδη στην πολιτική σκηνή, αφού του χρόνου πρόκειται να κυβερνήσει. Δεν βρήκα πάντως, κανέναν πολιτικό Φοξ στο διαδίκτυο.
Εγώ πιστεύω πως ο Φοξ, γνώριζε ότι ο Μάξιμος είναι αλεπού και θα τον βρει και σκέφτηκε λοιπόν, να μην παρέμβει ακόμη στην πολιτική σκηνή, για να μην δώσει χρόνο στους Έλληνες πιστούς και χαλάσουν τα Ουράνια σχέδια με την αποκάλυψή του.
Να μην σου πω δηλαδή, ότι τον ενημέρωσε ο ίδιος ο Θεός να μείνει στην αφάνεια, για να μην τεθεί σε κίνδυνο το σχέδιο της Δευτέρας Παρουσίας!
Θα επέμβει του χρόνου και ξαφνικά στην πολιτική, με πραξικόπημα, για να πιάσει τον Μάξιμο στον ύπνο.
Φαίνεται όμως τελικά, πως ο Θεός έχει ματαιώσει κάποια σχέδια που είχε στο παρελθόν επιστρατεύοντας το Ξανθό γένος (αυτό που προφήτευσε ο Παϊσιος), καθώς ο Μάξιμος, δεν αναφέρει κανένα ξανθό γένος στην προφητεία του.
Ίσως φταίει η χρεοκοπία της χώρας μας που αιφνιδίασε τον Θεό. Ο Παϊσιος άλλωστε, δεν προφήτευσε καμία χρεοκοπία της Ελλάδας. Πράγμα που σημαίνει, ότι ο Θεός δεν είχε αυτό το γεγονός στα υπόψη του. Του ήρθε απότομα.
Στο μεταξύ, μπαίνει σφήνα κι ένας άλλος προφήτης, εισαγόμενος αυτή την την φορά (ζει στις Σέρρες πάντως) και μας ενημερώνει, ότι το Άγιο Πνεύμα τον ειδοποίησε πως η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει τώρα, στις 19 Ιουλίου του 2012.
Προφανώς το Άγιο Πνεύμα, με μια έξυπνη κίνηση ματ, προσπαθεί να θολώσει το τοπίο, αποσπώντας την προσοχή των πιστών δεξιά κι αριστερά, για να πλασάρει έτσι τον Φοξ σε νεκρό χρόνο, κυβερνήτη.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=175694

macedon
"Ευειδής καθ΄υπερβολήν" είναι ο κύριος Φοξ, λέει ο Μάξιμος.
Το άκουσες macedon; Καθ΄υπερβολήν..!
Καληνύχτα

Αλεπουδάκης ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
*
quote:
Κι άν ο Φοξ είναι Ελληνας,πώς θα λέγεται?Αλεπουδάκης ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
χαχαχαχαχα
(τώρα το είδα
quote:
Κι άν ο Φοξ είναι Ελληνας,πώς θα λέγεται?Αλεπουδάκης ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κρητικατσι ο αντιχριστος;
Ψηφοφόρος του μητσοτάκη...!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
kondorasΤώρα το μόνο άτομο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Megan Fox. Σκέτη κόλαση!
Μην ξεχνάς όμως και τη Samantha Fox, που ώθησε πολύ κόσμο στην αμαρτία εκεί στα 80's.
http://www.allstarpics.net/pic-gallery/samantha-fox-pics.htm
Ο Αντίχριστος παίρνει πολλές μορφές ανά δεκαετία αγαπητέ...
Lost in Necropolis
La ville de la mort
Τη σαμανθα φοξ παλια,την ειχα τακτοποιησει.
Υ.Γ οχι με το χερι οπως εσεις.![]()
Βρέθηκε λοιπόν ποιός είναι ο βεελζεβούλης, ο έξω από δω ο τρισκατάρατος και αιτία του κακού!!! Πυρ, γυνή και θάλασσα![]()
![]()
Δώσε Jimi!!!http://www.youtube.com/watch?v=YC4WXown03c