ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Craven30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
CravenΜέλος
15/04/2011, 17:04:30
quote:

Εμένα πάντως η ακραίου/θρησκευτικού τύπου χρήση της μεθόδου του σκεπτικισμού ή γενικότερα της κριτικής σκέψης μου φαίνεται το ίδιο απεχθής με την οποιαδήποτε "συνομωσιοληψία" και την τάση να βλέπει κάποιος μυστήρια, "κρυφούς δάκτυλους" και ανεξήγητα παντού και ανεξέλεγκτα. Το ίδιο αδιεξοδικά δογματικές, φανατικές, καταστροφικά μηδενιστικές και εντέλει αντιεξελικτικές είναι και οι δύο στάσεις!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω..

15/04/2011, 17:26:57
quote:
Χαλάρωσε ρε άλεξ με την πραγματικά αληθινή αλήθεια της αληθινά πραγματικής πραγματικότητας που βιώνεις μέσω του...διαλογισμού... Ψάξτην λίγο τη δουλειά.

Δεν είπα ποτέ αυτές τις παπαριές που λές,να την ψάξεις και εσύ την δουλειά.

quote:
Αμέσως να την πεις στους άλλους.

Κοίτα ποιός μιλάει.

15/04/2011, 17:32:25
ΟΑΝΝΗSEA
quote:
Allzzaro
Στην Αιγυπτιολογία παίρνεις κολούρα - την Δεύτερα με τον κηδεμόνα σου...
Πάντως έχει πολύ μεγάλη πλάκα να κάθεστε να συζητάτε και μην ξέρετε καν σε ποια δυναστεία ανήκουν οι τρεις πυραμίδες, τα οικονομικά και κοινωνικά πλαίσια της κατασκευής τους, και το κυριότερο: τις ειδικές παραμέτρους, από τα κλιματικά στοιχεία της περιόδου μέχρι την εξέλιξη της κατασκευής τους...
Την πυραμίδα του Ζοζέρ, την έχετε δει καθόλου;;; Την έχετε μελετήσει;;;

Καλέ μου ακόμα χρησιμοποιείς αυτή την ανήθικη τακτική να προσβάλλεις τους άλλους ως αμαθείς?
Σου έχω δώσει την εντύπωση οτι είμαι αμαθής?
Γιατί με λές αμαθή? εγώ δεν σε αποκάλεσα έτσι?
ντροπή σου..

Μιλάς για τον μασταμπά λοιπόν.. Δές τον..

Αυτόν επικαλείσαι?
και? τι θές να πείς τελικά.
Ο Τζοσέρ (Νεττζεριχέτ) ανήκε στο Παλαιό Βασίλειο και στην 3η Δυναστεία και συγκεκριμένα το 2.600 ΠΧ.
Ο Χέοπας ανήκε και αυτός στο Παλαιό Βασίλειο και αυτός στην 3η Δυναστεία και συγκεκριμένα το 2.550.
Θές να πείς οτι η Αίγυπτος άντεξε οικονομικά να κατασκευάσει σε ενα χρονικό διάστημα 50 χρόνων και τις δύο πυραμίδες και μάλιστα απέκτησαν τόσες γνώσεις μέσα σε 50-70 χρόνια που απο (βαθμιδωτές-κλιμακωτές πυραμίδες) τούβλινους μασταμπάδες ύψους 60 μέτρων να κατασκευάσουν τη μεγάλη Πυραμίδα.

15/04/2011, 17:35:00
Παράκληση.
Αν μπορείτε να μην βρίζετε και να μην εξαπολύετε προσβολές θα έχουμε μια όμορφη συζήτηση.
Εαν τελικά έλετε να το κάνετε, να το κάνετε με το γάντι
15/04/2011, 17:52:50
Μία ενίσχυση και από την πλευρά μου για να ακουστεί "πιο δυνατά" η παραπάνω παράκληση του allzzaro!

alex22:

quote:
Δεν είπα ποτέ αυτές τις παπαριές που λές (...)

alex22, μεγάλη προσοχή θα πρότεινα.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

GRIGORIANOSΜέλος
15/04/2011, 18:06:44
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑ ΑΡΑΧΑΙΟ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ
ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΟΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΗΙSTORY CHANNEL ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΔΙΔΟΥΝ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
ΠΑΡΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΣ.
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.....
Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΣ ΣΑΣ
...........
.....
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15/04/2011, 19:37:40
@ Craven
Φίλε μου αναγνωρίζω το λάθος μου αναφορικά με την εκ προθέσεως απάτη και σου ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Διατηρώ την αντίρρησή μου στην αναφορά σου πως βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα σχετικά με την γνησιότητα της φωτώ με τον αστροναύτη και με χρονολογία κατασκευής το έτος 1102.
ΔΕΝ χρειάζεται φίλε μου να έχει κάποιος γνώσεις πανεπιστημιακές-αρχαιολόγου για να καταλάβει πως πρόκειται για απάτη. Η απεικόνιση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι αληθινή, με χρονολογία κατασκευής του γλυπτού πριν το 1960.
Οι κατηγορείς σου λοιπόν για παρωπίδες, μανιακό ορθολογιστή και μηδενιστή κλπ, που τσιρίζονται στην σιγουριά μου πως η φωτώ απεικονίζει μια απάτη, τουλάχιστον ώς προς την ημερομηνία κατασκευής του γλυπτού, αποδεικνύονται επι της ουσίας αβάσιμες.

15/04/2011, 20:04:35
GRIGORIANOS
quote:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑ ΑΡΑΧΑΙΟ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ
ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κάποιοι απο εμάς για πολλούς και διάφορους λόγους δεν το είδαν.
Αν μπορείς να το ξαναπαραθέσεις

quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΣ.
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.....

Είρωνες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Κάποια στιγμή μπορεί και εμείς οι ίδιοι να γίνουμε είρωνες.
Ομως όλα έχουν ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερνούμε.
Καλό θα είναι να εκλαμβάνουμε την ειρωνία ώς χιούμορ ή με χιούμορ

15/04/2011, 20:25:19
quote:
Κάποιοι απο εμάς για πολλούς και διάφορους λόγους δεν το είδαν.
Αν μπορείς να το ξαναπαραθέσεις

Δες στη σελίδα 6 του θέματος allzzaro
Εκει ο GRIGORIANOS μας έδωσε κάποιες συντεταγμένες γι΄αυτές τις κατασκευές

ή δες το παρακατω, αν σε βοηθάει περισσότερο (το ιδιο πράγμα είναι)

quote:
AitheroVamon Απεστάλη: 04/04/2011, 18:16:39
οι συντεταγμένες για Google earth για όσους δεν το θυμούνται
(αφου έχουμε αλλάξει σε μοίρες λεπτά δευτερόλεπτα)
40°27'31.00'' N 93°18'47.47'' E
ξεκινήστε από ύψος 20Km

θα περιμένω την άποψη σου, γιατί εμείς άκρη δεν βγάλαμε

(ακόμα το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει απολύτως τίποτα, και με ενδιαφέρει)

Hellas at War
15/04/2011, 20:34:19
Ευχαριστώ AitheroVamon.

Δυστυχώς δεν έχω εγκαταστήσει το Google Earth και έτσι δεν μπορώ να το δώ.
Θα το εγκαταστήσω κάποια στιγμή.
Και εμένα με ενδιαφέρει πάντως.

15/04/2011, 20:41:45
Άνοιξε google maps
δώσε
40°27'31.00'' N 93°18'47.47'' E
copy/paste στην "αναζήτηση χαρτών"
ζούμαρε στα 5Km
και θα δεις τις κατασκευές πηγαίνοντας λίγο ανατολικότερα (δεξιά)

Hellas at War
15/04/2011, 21:21:22
Ναί τις είδα.

Μία κυκλική κατασκευή διαμέτρου 300 μέτρων περίπου.
Κάποιες οπές διακρίνονται και αυτές να έχουν μια κυκλική διάταξη κάτι σαν οπές εξαερισμού μήκους 10χ1 μέτρων.
Μετα απο μία ενδελεχή παρατήρηση το κυκλικό αυτό κατασκεύασμα φαίνεται κάτι σαν αποτύπωμα.
Λές και κάποιο ιπτάμενο βαρύ αντικείμενο προσγειώθηκε και άφησε το αποτύπωμα του καθώς και κάποιες οπές.
Πιο ανατολικά διέκρινα κάποιους διαδρόμους σε τετράγωνο σχήμα 1,7χ1,4 χλμ πράγματι κάτι σαν αεροδιάδρομοι.
Το παράξενο είναι οτι όλοι αυτοί οι διάδρομοι που έχουν πλάτος απο 6 μέτρα έως 20 συνδέονται με δεκάδες αλλους πιο στενούς διαδρόμους σχηματίζοντας παράξενα σχήματα.
Ενδιάμεσα σε αυτές τις κατασκευές διακρίνεται ένας χώρος μπαζωμένος. Διακρίνονται επίσης διάδρομοι επάνω στον μπαζωμένο αυτό χώρο. Ο χώρος αυτός φαίνεται αφύσικα μπαζωμένος καθώς δεν μπαζώθηκε ομοιόμορφα.Σίγουρα ο χώρος αυτός κάτι κρύβει απο κάτω.
Πολύ πιθανόν απο κάτω να κρύβονται κάποιοι αλλοι διάδρομοι.

15/04/2011, 21:33:42
Αν λες για αυτούς τους διαδρόμους μιλάμε για χιλιόμετρα και οχι μέτρα
στον αριστερό δε, μοιάζει να είναι αρκετά παλιός , μια και το ποτάμι
(ετσι τουλάχιστον φαίνεται ή "κατεβασιά") το έχει καλύψει...
και αντε πες να είναι παλιά εγκαταλελειμμένα αεροδρόμια
στη μέση του πουθενά , και χωρίς κτιριακές εγκαταστάσεις και δρόμους ?

Hellas at War
15/04/2011, 21:48:27
Εχει και συνέχεια

Πιο δεξιά δύο διπλοί αεροδιάδρομοι με βοηθητικούς μήκους 3 χλμ ακριβώς.
Παράξενα χρώματα ειδικά ο ενας αεροδιάδρομος είναι χρωματισμένος με μπλέ και άσπρο που έχει ξεθωριάσει απο την πολυκαιρία ενώ ο δεύτερος αεροδιάδρομος φαίνεται να είναι μπαζωμένος με κάποιο λαμπερό χώμα σε όλο του το μήκος.
Αλλος ένας μονός αεροδιάδρομος και αυτός χρωματισμένος ενώ κάποια κτίσματα διακρίνονται δεξιά απο την κεφαλή του ενός αεροδιαδρόμου με πολύ έντονο μπλέ χρώμα κάτι σαν σκεπές.
Πολύ πιο ανατολικά διακρίνεται ενα περίεργο σχήμα με πολλούς κάτασπρους διαδρόμους.
Ψάχνοντας γύρω γύρω ανακαλύπτεις και αλλες παράξενες κατασκευές όπως αυτή 40°24'48.32'' N 93°35'07.56'' E
Μία κατασκευή όμοια της πρώτης κυκλικής με τις οπές μόνο που εδώ είναι τετράγωνη καθώς και τετράγωνες οι οπές.
Μια προσεκτικότερη παρατήρηση οτι δεν πρόκειται περί οπών αλλά αποτυπωμάτων καθώς ο χρόνος έχει σβήσει αρκετά απο αυτά..

Οχι απλά ενδιαφέροντα φίλε grigoriane.
Αν κάποιος μπορεί να δώσει περισσότερα απο όσα βλέπω..

Edited by - allzzaro on 15/04/2011 21:54:54

15/04/2011, 21:51:57
Οχι
Για τους διαδρόμους αυτούς μιλώ στον τελευταίο μου πόστ.
Δυτικά απο αυτούς υπάρχει ενα σύμπλεγμα διαδρόμων και πιο δυτικά ακόμα το κυκλικό αποτύπωμα.
Δεν ξέρω αν το βλέπεις αυτό?

Γύρω γύρω διακρίνω και αλλα πολλά πραγματάκια κάτι σαν μικρές πυραμίδες.
Δες τις συντεταγμένες που δίνω τελευταία για το τετράγωνο αποτύπωμα.

15/04/2011, 22:02:47
Ναι εχω "δει" την περιοχή μέτρο μέτρο
Είναι πραγματικά παράξενες κατασκευές ,
στην αρχη υπέθεσα οτι μπορεί να είναι οτιδήποτε ,
αλλα το μέρος οπου είναι η κατασκευές ,
δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια
μεχρι και "ορυζώνες" είπα οτι μπορεί να είναι
ετσι για να δώσω μια όποια "λογική" εξήγηση ... αλλά ΔΕΝ ...
Και εντάξει ας παραλείψουμε (που λεει ο λόγος) τα αλλα σχήματα
εκείνα τα "αεροδρόμια" ομως πως μπορείς να τα εξηγησεις

Hellas at War
15/04/2011, 22:12:09
Εγώ θα έλεγα πως τα αλλα σχήματα αυτές με τις οπές είναι πολύ πιο μυστήρια απο τους αεροδιαδρόμους.
Εντάξει αεροδιάδρομοι είναι,ίσως κάπως παράξενοι στη μέση του πουθενά αλλά ...
Αυτά τα περίεργα αποτυπώματα ομως?
Θα το ψάξουμε πάντως.. αυριο με το καλό..
15/04/2011, 22:45:11
quote:
OANNHSEA
Μμμμμμ...
Έχετε ακούσει την αμμοβολή;;; Την χρησιμοποιούν κυρίως για τον καθαρισμό των υφάλων των καραβιών. Μπορεί άνετα να απομακρύνει ακόμα και ένα από τα πιο σκληρά υλικά στην φύση – την σκουριά... Φυσικά υπάρχει και η ΥΑΛΟΒΟΛΗ, και η ατσαλοβολή, αλλά και η ξυλοβολή (με πολύ μικρά κομμάτια πολύ σκληρού ξύλου)...

Κάπου την έχω ακούσει φίλε OANNHSEA την αμμοβολή .......ειδικότερα το 1962 , ίσως πολύ πριν γεννηθείς , χρησιμοποιούσα την μέθοδο της ατσαλοβολής προκειμένου να αποχρωματίσω φιάλες υγραερίου , σαν προϊστάμενος παραγωγής στα πρώτα βήματα της καριέρας μου .
quote:
OANNHSEA
Είναι περίεργο που μερικές φορές, απλώς δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι, κάτι πολύ περίπλοκο μπορεί να γίνει με κάτι πάρα πολύ απλό...
Την υδροκοπή την έχετε ακούσει;;;
Νερό που κόβει ατσάλι με πάχος μέχρι 100 χιλιοστά!!!
Απαπαπαπα... Πάλι μαλακίες θα λέει ο OANNHSEA...

Καθόλου φίλε μου έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές τη μέθοδο αυτή στο παρελθόν και είναι πολύ αξιόπιστη παρέχει ακρίβεια κοπής σε λαμαρίνα πάχους 0,6 , περίπου 0,01 χιλιοστά .
quote:
OANNHSEA
Να σας δώσω μερικά τηλέφωνα από τις εταιρείες που έχουν αυτά τα μηχανήματα στην Αττική για να δείτε με τα ματάκια σας, νερό να κόβει ατσάλι;;;;

Αν ενδιαφέρεσαι για αξιόπιστη εργασία ευχαρίστως να σου δώσω κι’ εγώ μερικές διευθύνσεις αξιοπίστων συνεργατών που μου έκοβαν στο παρελθόν δοκιμαστικά αναπτύγματα , προκειμένου να καταλήξω στην τελική μορφή κοπτικών σε αυτόματες μηχανές παραγωγής εξαρτημάτων .

Και για να έλθουμε στο δια ταύτα φίλε OANNHSEA . Αν με αυτά που έγραψες εννοείς ότι την εποχή του λίθου , γιατί αυτή είναι η ηλικία των κρυστάλλινων κρανίων , οι άνθρωποι έκαναν γλυπτική σε ορυκτό χαλαζία χρησιμοποιώντας λεπτότατα ακροφύσια αμμοβολής , και στη συνέχεια είχαν τελειότατες μεθόδους λείανσης του γλυπτού για να επαναφέρουν την διαφάνεια του κρυστάλλου , δεδομένου ότι η αμμοβολή μας δίνει ματ επιφάνειες , τότε θα συμφωνήσω μαζί σου .

*

GRIGORIANOSΜέλος
15/04/2011, 23:17:42

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΟΣ 37,5 ΧΛΜ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΩΓΛΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ 31 ΧΛΜ!!!!

ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΩΓΛΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ 29 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΛΜ
ΑΞΙΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΚΑΙ ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ
.....
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16/04/2011, 07:04:29
quote:
Sesostris

Αν με αυτά που έγραψες εννοείς ότι την εποχή του λίθου , γιατί αυτή είναι η ηλικία των κρυστάλλινων κρανίων ,

....ή μπορεί να είναι απάτες των 2 τελευταίων αιώνων.

http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/court_and_social/article3834827.ece

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=396004

Lost in Necropolis

La ville de la mort