ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΟΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Eκήβολος36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
omegaΜέλος
14/10/2003, 12:11:08
quote:
..."δεν μπορω να πω" -μου λυθηκαν ολες οι αποριες-

anyway...
ωραιο φιναλε για το θεματακι

Πολυ σωστα φιλη ΑΤΜΑ

και ακομα καλυτερα ο old tiger

quote:
Ξέρεις κάτι; Πιστεύω πολύ σε ένα μεγάλο "προτέρημα" (πολύ ειρωνικό ακούγεται) του Έλληνα. Στην Λήθη. Γρήγορα θα ξεχασθούν όλα τα περί Πεντέλης και θα ξαναβρεί το βουνό την ηρεμία του. Θα μείνουν μόνο αυτοί που πρέπει να μείνουν και σέβονται πραγματικά τον χώρο.

Ακους φιλε NTAVELIS

Edited by - omega on 14/10/2003 15:13:46

alati13Μέλος
14/10/2003, 18:39:08
Φίλε Κέλσο, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο (τουλάχιστον για εμένα) να κατανοήσω το πώς γίνεται να καταφέρνεις να μου κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις περιμένοντας μια απάντηση, και ταυτόχρονα να ζητάς να ΜΗΝ δυναμιτίζουμε άλλο το θέμα.

Θα βάλω το πρέπει πιο πάνω από τα θέλω μου και θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν χρειάζεται να δυναμιτίζουμε την συζήτηση. Έτσι λοιπόν , αν πραγματικά θα ήθελες να ξέρεις τις απαντήσεις μου, τότε η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι στην διάθεσή σου.

Θα διαφωνήσω βέβαια με την εισαγωγή του μηνύματός σου μια που πιστεύω ότι αυτό το θέμα δεν έχει στοιχειώσει τα φόρουμ αλλά αντίθετα με τον αρχικό λόγο ύπαρξής του, τώρα είναι η ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση που ίσως βοηθήσει τους συντονιστές στα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο φίλος ΤΗΟΤΗ έγραψε ότι

«Στην "στροφή του χρόνου", κάπου εκεί στο μέλλον, βάλαμε ένα λιθαράκι δυνατό για να γίνει σημαντική και αναγκαία η μελέτη των, λεγόμενων τώρα, ανεξήγητων φαινομένων. Εκεί είναι που καρφώσαμε το βέλος μας και όχι στα χαζοσόου και στους εμποράκους τους.»

Ειλικρινά σηκώνω το ποτήρι μου στην υγειά αυτού , και αν πραγματικά μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα χαρώ που ήμουν τόσο κοντόφθαλμος. ( το λέω ειλικρινά και χωρίς καμιά δόση ειρωνείας).

Τέλος να καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο Omni και να του ευχηθώ ένα όμορφο και εποικοδομητικό ταξίδι

14/10/2003, 20:44:41
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΟΜΝΙ ΣΤΑ ΕΣΩ

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!

14/10/2003, 22:21:58
To θέμα έχει πλατιάσει ή είναι η ιδέα μου?

"Τάδε έφη Avallon"
bladerunnerΜέλος
14/10/2003, 23:02:58
Καλησπέρα....

Δεν θυμάμαι αν είχε αναφερθεί εδώ μέσα, ή στην εκπομπή της Δρούζα, το γεγονός ότι θα είναι μια σειρά εκπομπών που θα γίνουν με αυτήν, την "περίεργη" θεματολογία....

Πότε θα γίνει η επόμενη; Είστε ενήμεροι;

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

14/10/2003, 23:31:21
quote:

To θέμα έχει πλατιάσει ή είναι η ιδέα μου?

Τάδε έφη Avallon"

..το δευτερο.

μαλλον με τουτη τη επικοδομιτικη κουβεντα θα μπορουσε να γινει ο επιλογος για ενα θεμα "τα εσω στην τηλεοραση" (κοινω βουκινο!)
και να γινει μια αρχη για πραγματικο ενδιαφερον προς την αγαπημενη κοινοτητα.
σημασια δεν εχει ποιος κανει κατι πιο πολυ και κατι πιο λιγο/ποιος φαινεται και ποιος δε φαινεται.σημασια εχει οτι ολοι ειμαστε εδω εσω...
και οι υπολοιποι....εκει εξω.
τουλαχιστον ας ειμαστε και ειλικτινεις (χωρις να μας ενδιαφερει επιτελους οτι μας "παρακολουθουν" οι ..εξω!/παντα υπαρχει καποιος να σε παρακολουθει/ο αντμιν ας
πουμε κατι θα ξερειπαραπανω.

χμ..και κατι σχετικο ..με τηλεοραση..
καπου διαδικτυακα πετυχα ενα λινκ καθως εψαχνα
στις κιβωτους...του κοσμου..
που λεγεται κιβωτος!
μαλιστα ο νικητης του τηλεριαλιτυ λεγονταν ιωαννης ο βαπτιστης...
καθοτι οι παιχτες ειχαν βιβλικα ονοματα...

θυμηθηκα μια φραση ενος μελους απεφθινομενο σε μενα...
[ο πολεμος γινεται εντος σου]

αν εννοει το εσωτερικα ...μαλλον δεν το δεχομαι.

ειμαστε ολοι καλα!

ειρηνη!

old tigerΜέλος
15/10/2003, 02:34:19
Παρά το πολύ προχωρημένο της ώρας για εμένα δεν μπορώ να αντισταθώ
quote:
θυμηθηκα μια φραση ενος μελους απεφθινομενο σε μενα...
[ο πολεμος γινεται εντος σου]

αν εννοει το εσωτερικα ...μαλλον δεν το δεχομαι.

ειμαστε ολοι καλα!

καλά κάνεις καλή μου ΑΤΜΑ και δεν το δέχεσαι
όσο γι'αυτό
quote:
ειρηνη!

Τι να πω;
Mακάρι πρώτα να κάνουμε την Εσω-Ειρήνη...για να έρθει η επί γης ειρήνη

Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

OmniΝέο Μέλος
15/10/2003, 22:45:09
Φίλε alati13 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Το ίδιο και σένα φίλτατη ATMA. Θα πούμε πολλά στην πορεία, απλώς θέλω λίγο χρόνο να σας προλάβω γιατί τα θέματα είναι πολλά και με μεγάλο όγκο. Θέλω να διαβάσω πριν αρχίσω να γράφω.
Φίλε bladerunner, σε ευχαριστώ για την ευγενική σου χειρονομία, να μου στείλεις το pdf της ΟΕΑ. Έχω κάποιο αλλά είναι πολύ μικρό.

Σας ευχαριστώ όλους

OannesΜέλος
22/10/2003, 00:35:09
Πριν απο λίγο έπαιξε ένα trailer για εκπομπή της Δρούζα, στον Alpha, με θέμα παρόμοιο με το προηγούμενο...
Αν θα υπάρχει εκπρόσωπος του esoterica δεν το γνωρίζω, καθώς δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάποια ανακοίνωση.
Αν πάντως υπάρχει, εύχομαι καλή επιτυχία, αν και τη θεωρώ δεδομένη.
Μια μικρή παραίνεση μόνο, αν κι εφόσων μου επιτρέπετε... Μην αφήσετε κανέναν τσαρλατάνο να ...κλέψει εντυπώσεις και να γελοιοποιήσει τον ευρύ χώρο της εσωτερικής αναζήτησης

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
ArzunaΙδρυτικό Μέλος
22/10/2003, 04:34:15
Φίλε Oannes καταρχάς να σε ευχαριστήσουμε για τα καλά σου λόγια, για την εμπιστοσύνη σου και για τις ευχές σου!

Οι καλοπροαίρετες και με δημιουργικό σκοπό παραινέσεις είναι κάτι που επιθυμούμε διακαώς και σε ευχαριστούμε λοιπόν και γι'αυτό επίσης.

Σχετικά με τη σημερινή εκπομπή, όντως θα εκπροσωπηθεί το ESOTERICA και μάλιστα συμμετείχε ενεργά και στο βίντεο/οδοιπορικό που θα την εμπλουτίσει (για την ακρίβεια είναι προϊόν κατ'ουσίαν της συνδιασμένης δράσης της ερευνητικής ομάδας μας - τουλάχιστον στο επίπεδο της σχεδίασης και των ιδεών).

Σχετικά με τον τσαρλατανισμό, έχουμε δηλώσει απερίφραστα και ποικιλοτρόπως στα Forums και στα υπόλοιπα τμήματα του Τόπου ότι αποτελεί έναν "εχθρό" μας ανάμεσα στους πολλούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς!

Το ίδιο δηλώσαμε και στο συγκεκριμένο κανάλι και έδειξαν ότι κατανοούν τη στάση μας και ότι την αποδέχονται.
Βέβαια με την τηλεόραση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Όπως και να έχει πάντως πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να πράξουμε ό,τι οι σκοποί μας μας υπαγορεύουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να απογοητεύσουμε τα Μέλη μας, τους Φίλους και τους Επισκέπτες μας, όπως δεν το έχουμε κάνει έως τώρα.

Η στάση μας υπήρξε σταθερή και με ουσία και προοπτική μέχρι τώρα, τουλάχιστον γι'αυτούς που μπορούν να βλέπουν πίσω από τις "γραμμές" και από τα φαινόμενα. Πιστεύω ότι υπήρξε ξεκάθαρο "κέρδος" μέχρι τώρα για τους Αναζητητές, που "περιδιαβαίνουν" είτε εντός του ESOTERICA, είτε εκτός. Τέτοιο κέρδος και ωφέλεια θα προσπαθήσουμε να έχουμε, προς χάρη όλων, και στην επικείμενη εκπομπή.

Η Τηλεόραση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, πέρα απ'ότι αποτελεί ένα ισχυρό μέσο αποτύπωσης ιδεών και επηρεασμού της γενικής νοοτροπίας. Για κακό βέβαια πάμπολλες φορές.
Απλά, εμείς προσπαθούμε να το χειριστούμε προς την θετική του πλευρά με την μέγιστη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος. Εύχομαι πραγματικά να συνεχίσουμε να το καταφέρνουμε έτσι.

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

wiccaΜέλος
22/10/2003, 19:29:55
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
22/10/2003, 19:43:55
Μόλις είδα την εκπομπή του ALPHA ΜΠΟΡΩ με την Άννα Δρούζα με θέμα συζήτησης τα φαντάσματα. Δεν μπορώ να πώ πως ενθουσιάστηκα από την όλη συζήτηση. Μην σας πω οτι τα ψιλοπήρα κιόλας από τα γελάκια που έπεφταν κάθε λίγο και λιγάκι με σκοπό την "αποφόρτιση της ατμόσφαιρας".

Δεν ξέρω αν συμφωνείται με τα λεγόμενά μου, πάντως η γνώμη μου είναι πως τέτοιες συζητήσεις δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο που τους αρμόζει όταν συντονίζονται από ανθρώπους άσχετους με το θέμα και από ένα άθλιο πολλές φορές μέσο την τηλεόραση.

zezmpergΜέλος
22/10/2003, 19:57:53
Μπράβο ένα μεγάλο για το Esoterica.gr και τον Κον Μιχάλη Βίνο.
Κάθε αρχή και δύσκολη,όμως η τοποθέτηση του αντιπροσώπου σας (μας) έδειχνε παιδία, ειλικρείνια και μεγάλη "εσωτερική" κατάρτιση.
Πρέπει κάποτε να βγούμε στο φως, να μάθουν οι άνθρωποι ότι δεν είμαστε τα μιάσματα της συμπατικής επιστήμης,της κάθε επιστήμης.
Συμβαδίζουμε με τούτες και που πολλές φορές αντλούν γνώσεις από την εσωτερική δεξαμενή για να τεκμηριώσουν τις όποιες απόψεις τους.
Η παρουσία του Εsoterica.gr σήμερα, 22/10/2003 δεν είχε κανένα ψεγάδι
και παρακαλώ ας πάψουν οι μικρομεμψιμοιρίες του τύπου,γιατί έπρεπε και γιατί δεν έπρεπε.
Συγχαρητήρια,με κάνατε για άλλη μια φορά υπερήφανη που ανοίκω στην δική σας παρέα.
Φιλικά.

22/10/2003, 20:03:12
quote:
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Οχι. Το φάντασμα του Φρέντυ.

αυτή...που τα κατάφερε!

22/10/2003, 20:32:22
Σιγά τον πολυέλαιο, Αμαλία...

Πέρα από την πλάκα όμως, η παρουσία του κ. Βίνου ήταν για άλλη μια φορά αξιοπρεπέστατη και πέρα από υπερβολές...Θα έπρεπε ίσως να του δοθεί περισσότερος χρόνος, αλλά, τί να κάνουμε...Αυτά έχει η TV!

Ευτυχώς τον κ. Γαλανό τον "απολαύσαμε" μόνο σε video αυτή τη φορά...

ApoksiramenoStroymfakiΝέο Μέλος
22/10/2003, 20:43:45
egw pali gia de ta eida kala?Sxoliasths htan o k. Vinos ths asxeths kai gemato eirwnias iwannidou.Re paidia telika mipws kanoume kako?Kia pali autos o tsarlatanos emfanistike...