ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιος ο χαρακτήρας του Χριστιανικού Θεού; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ποιος ο χαρακτήρας του Χριστιανικού Θεού; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Vasiliscm74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
VasiliscmΜέλος
12/04/2010, 21:31:37
quote:
Είμαι σίγουρος οτι δέν υπάρχει κάποιος που να καταλαβαίνει έστω και το 20% απο αυτά που λέω.

quote:
Ok, για να ξέρεις, δέν παίρνω κανενός την μεριά.Δέν είμαι χριστιανός,ούτε τίποτα άλλο που να δηλώνει κάτι,απλά έχω ανοιχτό μυαλό.

Ανοιχτοοοοοοοοοοοοόμυαλεεεεεεεεε μου εσύ!

Αϊνστάιν της σύγχρονης σκέψης !

Υπέρτατε !

Παιχταρά μου!

"Μέσι" (you know the famous goalτζής of Barcelona) της σκέψης !!

Δως μας άλλο ένα 5% της σκέψης σου και θα σου είμαστε ευγνώμονες!

Ψωνάρα!

12/04/2010, 21:38:53
quote:
Ανοιχτοοοοοοοοοοοοόμυαλεεεεεεεεε μου εσύ!

Αϊνστάιν της σύγχρονης σκέψης !

Υπέρτατε !

Παιχταρά μου!

"Μέσι" (you know the famous goalτζής of Barcelona) της σκέψης !!

Δως μας άλλο ένα 5% της σκέψης σου και θα σου είμαστε ευγνώμονες!

Ψωνάρα!

12/04/2010, 22:11:26
Δεν γινεται όμως, ρε φιλε alex22, κάποτε πρέπει να ..αντέξουν την ομορφιά μας, μπας και κάνουμε καμιά κουβέντα.....
Ποιός είναι ο χριστιανικός Θεός και ποιός των άλλων;Είναι άλλοι;...
12/04/2010, 22:11:26
γιαπέτ
quote:
τρεχα...., μερικές φορές θα πρέπει να διαβάζεις, χωρίς να γράφεις.
Δεν είναι κακό αυτό...

5 πόστ και ακόμα να φανεί..
Επιασε.. ζήτω...

12/04/2010, 22:13:26
φτού..
Πότε πρόλαβε..
Οταν ποστάρησα δεν είχε γράψει..
12/04/2010, 22:51:51
quote:
europaios2
Δέχεσαι ως γνήσια τα Ευαγγέλια που από την πρώτη στιγμή η εκκλησία τα απέρριψε ως πλαστά?...να φανταστώ τότε ότι δέχεσαι και το Ευαγγέλιο του Νικόδημου?.....ξέρεις εκεί όπου περιγράφονται λεπτομέρειες στη Δίκη του Ιησού όπως τα ονοματεπώνυμα των πρωταγονιστών της Δίκης!

Κατ’ αρχήν δεν δέχομαι τίποτε ως γνήσιο , δεδομένου ότι ο Ιησούς Μανώλης είναι ένα φανταστικό πρόσωπο , κατασκευασμένο από την συρραφή της ζωής και της δράσης διαφόρων (προφητών) , αναθεωρητών του ιουδαϊσμού , και ζηλωτών κατά της ρωμαϊκής κυριαρχίας της εποχής . Αυτό εξηγεί και τις αντιφάσεις των ευαγγελίων , που αλλού γράφουν όταν δέχεσαι ένα χαστούκι να γυρνάς και το άλλο μάγουλο , και αλλού για την προμήθεια μαχαιριών , και την σφαγή αυτών που δεν πιστεύουν ενώπιόν του .
Ως εκ τούτου λοιπόν για μένα δεν υπάρχουν γνήσια και πλαστά , αλλά αυτά που κρίθηκαν κατάλληλα για να στηθή το σενάριο του Παύλου «Ιησούς ο υιός του Θεού» , και τα άλλα που δεν βόλευαν να δέση η ιστορία και πήγαν στην άκρη .
quote:
europaios2
Γιατί δε χρησιμοποιείς στοιχεία και από το Κοράνι? Εκεί αναγράφεται ότι ο Ιησούς δεν ήταν παρά ένας απλός προφήτης!

Αν ήσουνα μουσουλμάνος , θα σου έγραφα και για τα στραβά και τα ανάποδα του Κορανίου , καθώς και για τα παραμύθια που γράφονται μέσα .

*

VasiliscmΜέλος
12/04/2010, 22:54:49
quote:
alex22 : Απλά η δική μου άποψη, με βάση τις γνώσεις που έχω,μου επιτρέπουν να πιστεύω στις άπειρες πιθανότητες.

Πρόκειται για την νέα θεωρεία των πιθανοτήτων του alex22.
Οταν την παρουσίασε σε συνέδριο επιστημόνων έμειναν όλοι άναυδοι με τον τρόπο που τεκμηρίωσε την ύπαρξη των άπειρων πιθανοτήτων εντός πεπερασμένων συνόλων.
Όρθιοι οι επιστήμονες χειροκροτούσαν το 20% του μυαλού του alex22 που διατύπωσε την περίφημη πλέον θεωρία του.
Πολλοί επιστήμονες προέβλεψαν ότι με το 22,5% του μυαλού του θα κατακτήσει τον κόσμο όλον!

quote:
Οι άνθρωποι γνωρίζουν απειροελάχιστα με αυτά που υπάρχουν,αλλά παρ'όλα αυτά θεωρούν τον εαυτό τους έξυπνο επειδή δέν πιστεύουν τα αυτονόητα.

Όντως φίλτατε οι άνθρωποι γνωρίζουν παρα πολλά χωρίς αυτά που υπάρχουν, αλλά παρ'όλα αυτά θεωρούν τον εαυτό τους βλάκα επειδή πιστεύουν τα αυτονόητα.

Έμεινα αποσβολομένος με την πολυπλοκότητα του 20% της σκέψης σου. Τόσο ώστε προσπάθησα να βγάλω νόημα αντιστρέφοντας τις έννοιες.

Δεν με βοηθά η χαζομάρα μου. Ίσως τελικά να έχεις δίκιο.
Σε ευχαριστώ ταπεινά πνευματικέ μας ταγέ για τις υπερφίαλες αρλούμπες σου.

12/04/2010, 23:31:00
quote:
trexagireve
Απεστάλη: 12/04/2010, 22:11:26

quote:
allzzaro
Απεστάλη: 12/04/2010, 22:11:26

Δεν το έχω ξαναπροσέξει αυτό...

allzzaro, τι συγχρονισμός είναι αυτός με τον τρεχα....;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

12/04/2010, 23:47:54
γιαπετ
quote:
allzzaro, τι συγχρονισμός είναι αυτός με τον τρεχα

Τι να πώ..
Μεταφυσικά πράγματα

13/04/2010, 00:00:42
Κύριος ειδεν, τέκνο μου.....
11/06/2005, 19:13:09
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΘΕΣΕ Η Ostria ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΟΧΙ.
Vril ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ
"ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" ΜΕ ΣΠΗΑΛΙΟΝΥΜΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΝΗ.

ανήσυχη7Μέλος
13/06/2005, 09:50:18
Πάντως εγώ, όταν ήμουν περίπου 15 ετών κι ότι είχα αρχίσει να ασχολούμαι με τα "παράξενα", είχα κάνει ένα πείραμα. Είχα διαβάσει ότι αν άφηνες το ραδιόφωνο σε μία συχνότητα (ΑΜ είχα βάλει)όπου ακούγονταν μόνο παράσιτα κι "έγραφες" αυτό που ακουγόταν, όταν έβαζες μετά την κασέτα θα άκουγες περίεργες φωνές. Λοιπόν, με την περιέργεια (και την φαντασία) της ηλικίας μου τότε, το είχα κάνει αφήνοντας να γράφει το κασετόφωνο όλο το βράδυ. Το πρωί όταν έπαιξα την κασέτα, μετά από λίγο, άρχισα να ακούω περίεργες παραμορφωμένες φωνές, τις οποίες δεν καταλάβαινα τι έλεγαν.
Περιττό, φυσικά να σας πω ότι τα έκανα πάνω μου κοινώς και πέταξα κακήν κακώς την κασέτα (ευτυχώς όχι το κασετόφωνο).
Τώρα σκεπτόμενη το θέμα εξαρχής έχω την εντύπωση ότι, ίσως, να ήταν η φαντασία μου. Από την άλλη, ίσως, και να μην ήταν
Who knows...

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

13/06/2005, 11:11:15
quote:

Vril ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ

Μπάααα, εγώ εντοπίζω αλλού τα κενά...

Και διαπιστώνω, οτι πολύς "θόρυβος" για το τίποτα ...

Τι λευκός, τι πράσινος, τι μπλέ ...

Edited by - Vril on 13/06/2005 12:27:58

13/06/2005, 17:39:09
quote:

Μπάααα, εγώ εντοπίζω αλλού τα κενά...

Και διαπιστώνω, οτι πολύς "θόρυβος" για το τίποτα ...

Τι λευκός, τι πράσινος, τι μπλέ ...

ΕΓΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ .

13/06/2005, 17:54:53
quote:

ΕΓΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ .

Συμφωνώ.
Φέρε αποδείξεις για ότι λές, για να πειστώ οτι δεν γράφεις οτι σου κατέβει, απλά για νε έχεις να γράφεις.

13/06/2005, 18:03:33
quote:
Vril ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ
"ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" ΜΕ ΣΠΗΑΛΙΟΝΥΜΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΝΗ.

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
actrΜέλος
07/09/2005, 11:49:22
Παίδες μόλις χθες είδα την ταινία...
Δεν λέω πως σώνει και καλά ισχύει το EVP όπως μας το παρουσιάζουν αλλά δεν έχουμε και κανένα λόγο να το απορρίψουμε εφόσον δεν έχουμε αποδείξεις ούτε απο τη μία ούτε απο την άλλη μεριά.
Χωρίς να έχω τεχνικές γνώσεις πάνω στο θέμα είναι μάλλον περιττό να αναφέρω κάτι παραπάνω αλλά αγαπητέ Vril ενας ερευνητής πρέπει να έχει κυρίως ανοιχτό μυαλό αν θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Με το να απορρίπτουμε κάθε τι για το οποίο δεν έχουμε αποδείξεις γι'αυτό δεν νομίζω πως κάνουμε κατι.

Φιλικά

07/09/2005, 13:12:58
quote:

Χωρίς να έχω τεχνικές γνώσεις πάνω στο θέμα είναι μάλλον περιττό να αναφέρω κάτι παραπάνω αλλά αγαπητέ Vril ενας ερευνητής πρέπει να έχει κυρίως ανοιχτό μυαλό αν θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Αν είναι έτσι όπως τα λές ("Χωρίς να έχω τεχνικές γνώσεις πάνω στο θέμα") τότε θα συμφωνήσω μαζί σου που λές "είναι μάλλον περιττό να αναφέρω κάτι παραπάνω", και θα σε παρακαλέσω να μην προχοράς σε "συμβουλές" του τύπου "αγαπητέ Vril ενας ερευνητής πρέπει να έχει κυρίως ανοιχτό μυαλό αν θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα"

Ίσως να κατάλαβες τι θέλω να σου πώ, αν όχι, να στο πώ όσο πιο "απαλά" μπορώ , ώστε να μην παρεξηγηθείς κιόλας, λέω λοιπόν οτι ... καλύτερα θα ήταν να μασάς, παρά να μιλάς. Το ενωώ φιλικά, έτσι ?

quote:

Με το να απορρίπτουμε κάθε τι για το οποίο δεν έχουμε αποδείξεις γι'αυτό δεν νομίζω πως κάνουμε κατι.

Να στο πώ αλλιώς. Να αποδεχόμαστε το οτιδήποτε, χωρίς να έχουμε έστω κάποιες στοιχιώδης γνώσεις, είναι χάσιμο χρόνου.
Κάτι που με εξοργίζει αφάνταστα !

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Αλλά "καλός" δεν γίνομαι ! (*μπλιάχ*)

ο κακός -νυν και αεί- Βρίλ

Edited by - Vril on 07/09/2005 13:17:01

actrΜέλος
07/09/2005, 19:46:57
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιθετική στάση σου

quote:
Ίσως να κατάλαβες τι θέλω να σου πώ, αν όχι, να στο πώ όσο πιο "απαλά" μπορώ , ώστε να μην παρεξηγηθείς κιόλας, λέω λοιπόν οτι ... καλύτερα θα ήταν να μασάς, παρά να μιλάς. Το ενωώ φιλικά, έτσι ?

Φαντάζομαι απο κάτι τέτοια προσπαθείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Τουλάχιστον αυτό δείχνεις

Vril

quote:
Να στο πώ αλλιώς. Να αποδεχόμαστε το οτιδήποτε, χωρίς να έχουμε έστω κάποιες στοιχιώδης γνώσεις, είναι χάσιμο χρόνου.
Κάτι που με εξοργίζει αφάνταστα !

actr

quote:
Δεν λέω πως σώνει και καλά ισχύει το EVP όπως μας το παρουσιάζουν αλλά δεν έχουμε και κανένα λόγο να το απορρίψουμε

Τελικά εκτός απο το να μιλάμε μόνο μάλλον πρέπει να μάθουμε και να διαβάζουμε

07/09/2005, 20:21:23
quote:

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιθετική στάση σου

Βρέ, δεν είδες τις φατσούλες που σου έβαλα ??
Αφού στο λέω κίολας...

Με το θέμα του λευκού θορύβου είχα ασχοληθεί παλία, την εποχή που τα συνθεσάιζερ ήταν ακόμα αναλογικά και μόντιουλαρ...

Είχες τις γςννήτριες, τα φίλτρα... πάταγες και νότες από πάνω ή "ανοιγόκλεινες" τα φίλτρα...
Ότι θές ακούς μέσα στο θόρυβο. Θόρυβο ακούς, όλες τις συχνότητες
Ανάλογα πως θα "παίξει" το φίλτρο...

Νομίζω οτι κατάλαβες τώρα γιατί σε "πείραξα". Κρίμα όμως που "τσίμπησες".