ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
skepticΜέλος
02/10/2004, 11:19:01
quote:
Ξαναλέω, αν μπορούσαν να λυγίσουν τα κουτάλια με την σκέψη θα αποτελούσε επαναστατική μέθοδο με τεράστια οφέλη στην βιομηχανία.
Οι επιστήμονες δεν θα είχαν λόγους να μην το δεχτούν
Ξέρετε πόσοι άνθρωποι εργάζονται νυχθημερόν για να ανακαλύψουν μια μέθοδο που θα βελτιώσει την παραγωγή ενέργειας και θα την κάνει πιο οικονομική;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Λοιπόν ο ΑΙΑΝΤΑΣ μου έδωσε μια καταπληκτική ιδέα:
Καθώς είμαι σε μια βιομηχανία με μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου (Τόρνοι, Στράντζες, δράπανα, κύλινδροι, κουρμπαδόροι κλπ) τι θα λέγατε όσοι από εσάς έχουν τέτοιες ικανότητες να έρθουν κατευθείαν σε επαφή με μένα και να κανονίσω συνέντευξη και πρακτική επίδειξη στις εγκαταστάσεις μας.
Να ξεφορτωθούμε και εμείς αυτά τα πανάκριβα και δύσχρηστα μηχανήματα με το τεράστιο λειτουργικό κόστος ρε παιδιά... Τουλάχιστον σε μερικές εφαρμογές αν μπορούν να βοηθήσουν θα ήταν πραγματικά πολύ οικονομικό!
Λοιπόν τι λετε; θα δεχτείτε την πρόσκληση; Περιμένω αιτήσεις ... και υπόψιν ε.. πληρώνουμε ΠΟΛΥ καλά!

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

astral-projectΜέλος
02/10/2004, 13:08:34
quote:

quote:
εγω να επαναλλαβω οτι, κατεγραψα την ωρα που ελεγε το ρολοι και μετα το πειραμα ηταν εφτα λεπτα πιο κει.

ομως δεν εφτιαξε μονιμα.

Κάνε το πείραμα κάθε 7 λεπτά και είσαι εντάξει

δεν καταλαβες. σιγα να μην το κανω. στον μαστορα το πηγα, απλα ειπα μηπως γλιτωνα τα 30 ευρω...

------------------------

ALOSΜέλος
02/10/2004, 17:42:38
Δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα τηλεκινητικός που να μπορεί
να έχει νοητική δύναμη σημαντικής ισχύος σε Kjoule.
Το ινστιτούτο Παραφυσικών Ερευνών είναι μια καλή αρχή για διάβασμα.
http://www.iopr.org.uk/

Αν δε, έχεις και καμιά 300αρα Ευρώ κλείσε στην Εasyjet για Λονδίνο,
πάρε το πουλμανάκι (Silver) (24 λίρες) για Εδινβούργο και μόλις
φτάσεις στο τμήμα παραψυχολογικών ερευνών του Πανεπιστημίου και δείς
δυο τρία πραγματάκια τότε θέλω να δώ τι θα έχεις να πείς
αγαπητέ skeptic. Ίσως ξανασκεφτείς τον προυπολογισμό του ΤΟΡΝΟΥ
και του ΚΟΥΡΜΠΑΔΟΡΟΥ...

ε;

kyriakh michalakhΝέο Μέλος
02/10/2004, 17:59:49
TA IΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ.ΠΩΣ? ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ, ΓΙΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ........
quote:

Το "φαινόμενο" είναι απλά ταχυδακτυλουργία γαρνιρισμένη
με μεταφυσική μπουρδολογία για να πουλάει στούς αφελείς.

Πριν 2 μέρες, επειδή μια φίλη μου πίστευε οτι υπάρχει μεταφυσική
ανακατεμένη, λυγισα ένα κουταλί. Παρόλο που ΔΕΝ είμαι ταχυδακτυλουργός
(και άρα το κόλπο ήτανε πολύ άτσαλο) η φίλη μου πείστηκε και με
κοίταζε σαν χάνος.

Να πως γίνεται
http://www.randi.org/jr/01-12-2001.html
Αν το ακροατήριο αποτελείται απο αφελείς και αλαφροίσκιωτους,
βοηθάει αρκετά.

Να και μια πολύ καλή εφαρμογή του κόλπου απο ένα επαγγελματία
ταχυδακτυλουργό (εννοείται οτι αυτος το κάνει 124685237849 φορές
καλύτερα απο εμένα).

Video 11 ΜΒ μονο για υπομονετικους
http://www.randi.org/jr/081304permit.html#9

Angelos

skepticΜέλος
02/10/2004, 18:54:06
Αυτό σημαίνει πως να μην ελπίζω και πολύ για αιτήσεις δηλαδή ε;
Αλλά πάλι θα μου πεις εδώ λένε όχι στα 1.000.000$ που δίνει ο Randi...
Εγώ που δεν έχω τόσα πως θα με προτιμήσουν;
Αυτοί oι άνθρωποι τελικά πολύ υπεράνω χρημάτων είναι ε;

quote:

Δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα τηλεκινητικός που να μπορεί
να έχει νοητική δύναμη σημαντικής ισχύος σε Kjoule.
Το ινστιτούτο Παραφυσικών Ερευνών είναι μια καλή αρχή για διάβασμα.
http://www.iopr.org.uk/

Αν δε, έχεις και καμιά 300αρα Ευρώ κλείσε στην Εasyjet για Λονδίνο,
πάρε το πουλμανάκι (Silver) (24 λίρες) για Εδινβούργο και μόλις
φτάσεις στο τμήμα παραψυχολογικών ερευνών του Πανεπιστημίου και δείς
δυο τρία πραγματάκια τότε θέλω να δώ τι θα έχεις να πείς
αγαπητέ skeptic. Ίσως ξανασκεφτείς τον προυπολογισμό του ΤΟΡΝΟΥ
και του ΚΟΥΡΜΠΑΔΟΡΟΥ...

ε;

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

kyriakh michalakhΝέο Μέλος
02/10/2004, 19:08:21
AYTO BABAIA POY LES DEN EINAI YSTERIA... EINAI FAΝΤΑΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΒΙΩΝΑΝΕ, ΑΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ .ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΩΣ ΛΥΤΟΥΡΓΕΙ...Ο ΤΑΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΒΑΒΑΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ, ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
quote:

Αγγελε, όχι. Αλλά νομίζω ότι μία αναζήτηση για false memories, πρέπει να βγάλει πολλά αποτελέσματα, κυρίως από έρευνες ψυχολόγων. Το είχα ψάξει κάποια χρόνια πριν που είχε γίνει "μόδα" πολλές κοπέλες στην Αμερική να θυμούνται μέσω ύπνωσης υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους. Είχε γίνει σάλος τότε και αν θυμάμαι καλά κάποιοι ψυχολόγοι κατηγορήθηκαν ότι είτε έβαζαν είτε ενίσχυαν αυτές τις ψευδείς αναμνήσεις των πελατών τους.
Πάντως η εξήγηση που έδωσα παραπάνω, νομίζω ότι ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποιες άλλες πιθανόν πίσω τους να καλύπτονται κάποια ψυχολογικά προβλήματα, όπως μανία ή υστερία.
Θυμάμαι ιστορίες από τον Μεσαίωνα όπου έχουμε αναφορές ομαδικής υστερίας σε γυναικεία μοναστήρια, όπου οι καλόγριες θυμόντουσαν μία-μία οτι ερχόταν τα βράδια ο διάβολος και τις βίαζε.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

02/10/2004, 19:43:41
quote:
Ούρι-λέγε-με-κουταλοπνίχτη

χαχαχα Bokken απολαυστική η απάντησή σου!

Φίλε Sagaviper το έχω κάνει άπειρες φορές αυτό το πειραματάκι. Και άλλες φορές κινείται περισσότερο και άλλες λιγότερο. Θα συμφωνήσω με τον Bokken ως προς τις αιτίες. Πάντως καμιά φορά δεν έγινε κάτι που να δείχνει ότι επενεργούν άλλες δυνάμεις. Ούτε συνεχής ροή προς την μία μεριά που ζητούσα, ούτε απότομα σταμάτημα όταν το "διέταζα" να σταματήσει.

Σχετικά με τον Γιούρι, θυμάμαι ότι του είχαν στείλει πρόσκληση και από Ρωσία. Εκεί είχαν έναν ανάλογό του, δεν θυμάμαι το όνομα και ήταν πρόσκληση-πρόκληση. Αλλά ο Γιούρι δεν την δέχτηκε.

Πάντως ότι γίνονται σχετικά πειράματα σε Πανεπιστήμια δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Για το αποτέλεσμά τους δεν ξέρω.
Για να δούμε πάντως τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή του Χαρβα... ετοιμάστε τα κουταλάκια σας!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Stathis_Νέο Μέλος
02/10/2004, 22:59:41
Κληρώθηκε κανενας απο το esoterica. gr για να πάει σήμερα στο αλτερ?

Όσο ζούμε μαθαίνουμε , αλλα μέχρι να μάθουμε , πεθαίνουμε... .:Stathis:

02/10/2004, 23:25:47
Λες να έχουμε και εκπροσώπους;! Κάτσε να δούμε... Πάντως μάζεψαν κόσμο...

-Arthur C. Clarke-

dreamcatcher_grΝέο Μέλος
03/10/2004, 02:16:45
σε δυο πραγματα θα σταθω. ας αφησουμε τα κουταλια κ τα ρολογια. ας προσπαθησει καποιος να εξηγησει το σκηνικο με την ζωγραφια που ειχε κανει η δημοσιογραφος πριν την εκπομπη. κ δευτερον αυτο με τον σπορο που φανηκε καθαρα στην καμερα. αυτα...

junk95Μέλος
03/10/2004, 02:52:47
quote:

Δηλαδή αρνείσαι την ύπαρξη διαίσθησης, ESP και απεδειγμένης
τηλεκίνησης ώς φαινόμενο σε διάφορους ανθρώπους μεταφράζοντάς την
ώς ανορθολογιστική λαγνεία. Μάλιστα.

Δεν αρνούμαι την πιθανή ύπαρξή των παραπάνω. Απλά ανέφερα ότι στον
πολύ κόσμο αρέσει να τα πιστεύει χωρίς ιδιαίτερες αποδείξεις. Εκεί
έγκειται η λαγνεία του ανορθολογιστικού (νομίζω ότι είναι λίγο πιο
σωστό από το "ανορθολογιστική λαγνεία").

orionboyΝέο Μέλος
03/10/2004, 03:12:43
Εχει πλάκα ο ρυθμός με τον οποίο εμφανίζονται τσαρλατάνοι. Ομως ακόμα πιο πλάκα έχει ο ρυθμός με τον οποίο μόλις εμφανιστεί κάτι παράξενο αμέσως "βαπτίζεται" τσαρλατάνος ο ένοχος. Δεν μπορώ να αποδείξω ούτε ότι είναι απατεώνας ούτε το αντίθετο. Ειδα με τα μάτια μου ωστόσο τον άτιμο το σπόρο να φυτρώνει. Αν το έκανε με ταχυδακτυλουργία ή συνωμοσία τότε ... μπράβο του. Ηταν απολύτως πειστικός.

GuessWhoΜέλος
03/10/2004, 03:31:11
ΤΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΤΙ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ,ΤΙ ΡΟΛΟΓΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ URI TOTE ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ...ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΤΑ'ΠΑΙΞΑ.ΦΥΤΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΩΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 2-3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΕΙΣΤΙΚΑ.

Hear My Message

angela_alΝέο Μέλος
03/10/2004, 03:36:18
Σας διάβασα - λοιπόν μην πυροβολείτε τον Uri: το κουτάλι λύγισε και το πιρούνι κόπηκε στη μέση μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, η ζώνη μασάζ δεν έφτιαξε δυστυχώς, lol.

BokkenΜέλος
03/10/2004, 03:53:20
Μία σκέψη μόνο:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΟΛΑ τα πειράματα τα οποία είχε ανακοινώσει θα πετύχαιναν.Όπως και κατά 99.99% οι ακροβάτες στο τσίρκο δεν πέφτουν από το σχοινί,αυτοί που καταπίνουν σπαθιά δεν κόβονται κτλ
Ο άνθρωπος είναι showman,από αυτό ζει,ότι λέει (...και είναι του χεριού του) το κάνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει να λένε με έκπληξη "Το πέτυχε!Το πιστεύεις;" Ε ναι εντάξει,αυτό έλειπε να μην το πετύχαινε.
ΒΕΒΑΙΑ,όταν ξεφύγουμε λίγο από τα κουζινικά και πάμε σε ομάδες που "ευλογάει" εκεί έχουμε 99.99% νίλα.Εμ αυτά δεν είναι του χεριού του βλέπετε...

Επίσης,ο show χαρακτήρας του όλου πράγματος φάνηκε ξεκάθαρα.
"Αχ δεν μπορώ,αυτές οι άτιμες οι αιμορροϊδες με αποδυνάμωσαν,φέρτε μου μερικά παιδάκια για τα έχω ως ενισχυτές"
Και το κοινό ανακουφίζεται καθώς η τρίτη προσπάθεια είναι τελικά επιτυχημένη...

Αυτό που είδαμε ήταν show.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός,αλλά
ψυχολαλάς με ανησυχίες για τα παιδάκια με καρκίνο/Αίητζ κτλ που στον ελεύθερό του χρόνο επηρεάζει και τα μυαλά άθεων υλιστών κομμουνιστών για το καλό της ανθρωπότητας και έχει πάρει όλα τα show σβάρνα παγκοσμίως,είναι κάπως τραβηγμένο...

Φυσικά η ημιμάθεια έπεσε σύννεφο.Κιρλιλιανή (;) φωτογραφία κτλ.
Τα ακούει ο λαουτζίκος και ψαρώνει.Μπορούμε και εμείς καλύτερα.
Εκφόρτιση κορώνα κανείς;

Και να το πω και το τελευταίο,δεν κρατιέμαι.Aνεπίσημα έτσι;
Μην ζητάτε αποδείξεις και ξέρω 'γω τι άλλο.
Το είδατε τότε που κουβαλήθηκαν πατήρ+τέκνο+ατυχή κουτάλια στο στούντιο;Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν:Ήθελε ο καθένας να κάνει επίδειξη στον άλλον οπότε το παιδάκι την κάνει την λαδιά του και το λυγίζει λίγο με τα χεράκια του.Το ίδιο σκέφτηκε και ο άλλος ο μαντράχαλος και τα είδατε τα αποτελέσματα:
παιδάκι-κουτάλι : ~10 μοίρες πχ
πατέρας-κουτάλι : "Μπαμπά το δικό σου έγινε αγνώριστο!Άμα προσπαθήσεις κι άλλο θα το κάνεις από Γ που είναι τώρα σε Λ!"

ΛυΓίσου τρισάθλιο κουτάλι!!!

Ο άλλος πάλι ο απίστευτος ο τυπάς που μας είπε ότι έκοψε το τσιγάρο...για ΔΥΟ (2) ώρες;!!!!Άντε με το καλό και σε δύο και τέταρτο ρε μπαγάσα...

ΥΓ το δικό μου κουτάλι δεν λύγισε.Δυο αυγά μελάτα έφαγα με τα χέρια μου για να το αφήσω ήσυχο και ούτε που συγκινήθηκε...
Γιατρέ μου είναι σοβαρό;;;

BokkenΜέλος
03/10/2004, 04:07:19
Καλά αυτό το πείραμα με τα σχεδιάκια ήταν Ή πατάτα...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το αστέρι θα ήταν!Είναι σαν αυτά τα ανέκδοτα(;) που σε ρωτάει ένας σκέψου ένα χρώμα σκέψου ... και μέτά συνήθως τα μαντεύει.Δηλαδή οι πιο πολλοί λένε κόκκινο κτλ.

Το αστέρι ξεχώριζε από τα υπόλοιπα.Είναι ζήτημα ψυχολογίας.-
Το μόνο που απέδειξε ο Ούρι είναι ότι διαθέτει κάποιες γνώσεις πρακτικής ψυχολογίας.Ε καλά τώρα...Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι...
Και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά έτσι;Γενικά ομοιόμορφη κατανομή με το αστέρι να ξεχωρίζει όσο αναμενόταν.

Κρίμα ο ιδρώτας σας καλέ κύριε Ούρι μου.Δεν πάτε καλύτερα να παίξετε με τους διπλωμάτες να κάνετε και κάτι χρήσιμο για την παγκόσμια ειρήνη;Πειραματάκια με τον λαουτζίκο;Τρε μπανάλ,τρε μπανάλ...

osalΜέλος
03/10/2004, 05:30:26
Πλάκα είχε και το κοινό
Λύγιζες ένα κουτάλι και έβγαινες πανελλάδικά να πεις τον πόνο σου...
Πρώτα μια τραγουδίστρια και μετά (όλα τα λεφτά!!!) η αναπληρώτρια

Η εκπομπή δεν είχε καμιά σχέση με "πείραμα" όπως έλεγαν συνεχώς...
ηταν απλά ένα καλοστημένο show.
Αντε Χαρδαβέλλα και με τον Copperfield

03/10/2004, 09:04:23
Χθες βράδυ κατά την μια τη νύχτα περνώντας έξω από τον κορυδαλο είδα 3-4 χιλιάδες κρατούμενους να έχουν πιάσει όλοι από ένα κάγκελο στα παράθυρα της φυλακής και να φωνάζουν όλοι μαζί :λυγισε,λυγισε,λυγισε…..
Περιμένω να ακούσω ειδήσεις σήμερα να μάθω τι εγινε,τα κατάφεραν?

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

astral-projectΜέλος
03/10/2004, 11:03:35
ρε γαμωτο εχασα τετοιο σοου?

το γελιο ηταν με μια φιλη μου, που με παιρνει και λεει ο δικος σου θα βοηθησει τον κοσμο να κοψει το καπνισμα, θα τον δεις αποψε?

αφου μαρη της λεω δεν καπνιζω γιατι να τον δω?

τελικα πηγαμε βολτα καπνιστες και ακαπνοι.

------------------------

03/10/2004, 11:39:47
Εγώ είδα την εκπομπή μέχρι τις 12:30 περίπου.
Ήταν ξεκαρδιστική η όλη υπόθεση.
Τέτοια κωμωδία χρόνια είχα να δω.

Ο κύριος όμως αυτός το παίζει και θεραπευτής.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας;
Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τι κάνει; Ως πότε θα κοιμάται;

Και ο Χάρδας; Πόσο χαμηλά έχει πέσει …..
Γελούσε ο αλήτης. Εμ βέβαια τέτοια νούμερα, τέτοια ¨δόξα¨ δεν την είχε δει ούτε στον ύπνο του. Και μάλιστα τώρα στα γεράματα.

Την άνοιξε και την γκαλερί στου Ψειρή ο Κουταλιανός.
(Ε… πως όλη αυτή η προσπάθεια θα μετεξελιχθεί σε χρήμα;;;)
Για το ίδρυμα Μητέρα τάχα. Εδώ πέφτει γέλιο.
Μα καλά τι θα έλεγε….για να επεκτείνω την βίλλα μου λίγο ακόμη, ή για να χτυπήσω το καινούριο μοντέλο της Rover ;
Από αυτά τι ποσοστό λέτε να πάρει ο Χάρδας.
Νομίζω ένα 40% καλά θα είναι αλλιώς το ρίχνει το πατριωτάκι μας ο Γκέλλερ.