ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
15/01/2005, 16:05:32
merci αγαπητή G

χε χε... ωραίο είναι αυτό...

G προς G.... !

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
15/01/2005, 16:42:13
Πρίν απο αρκετό καιρό το forum αναστατώθηκε με μία είδηση απο την foxyfreak σχετικά για την ξενιτειά..

Τι έγινε τελικά. Εμαθε κανείς κάτι? Τι απέγινε η ksenitia τι απέγινε η foxyfreak?

OannesΜέλος
15/01/2005, 17:01:47
Πωλείται H/Y Apple Macintosh G4 με 756 MB Ram, 2 σκληρούς των 60 GB και οθόνη LaCie 22''.
Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει το e-mail μου στο profile.

Θα τα πουλήσω που θα τα πουλήσω τουλάχιστον ας τα πάρει κάποιος από το esoterica

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
15/01/2005, 17:19:04
Πωλείται στοιχειωμένο σπίτι 118 τετ. στα νότια προάστια. Το πνεύμα και ο παγωμένος καναπές, είναι δώρο.

Για πληροφορίες: πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε e-mail.

The She Mantis... in mania

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
CYBERMASTERΜέλος
15/01/2005, 17:58:44
quote:
Εγκέφαλοι ΔΕΝ πωλούνται ΔΕΝ χαρίζονται ΔΕΝ νοικιάζονται !
Ή γεννιέσαι μ’ αυτόν ή όχι !

ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ???????

Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΣΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ, ΑΛΓΕΒΡΑΣ,
ΟΛΕΣ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ...
ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΜΕ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ....

ΥΓ: OLA Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

16/01/2005, 00:38:36
Δεν μπορούσα να αντισταθώ…

Α! έχω και μια αγγελία.
Πωλούνται λυμένες ασκήσεις Φυσικής γενικής παιδείας κατεύθυνσης, Μαθηματικών κατεύθυνσης, Γεωμετρίας, Άλγεβρας. Όλες λυμένες. Στην Γεωμετρία σχεδόν σε κάθε άσκηση υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης οπότε αναβαίνει το ρευστό…
Τις ανταλλάσσω με λυμένες ασκήσεις Αρχαίων και Νέων Ελληνικών…

Αφού τις ανταλλάσσεις, γιατί ζητάς ρευστό?… δεν μας τα λες καλά μικρέ…

…κοίτα που η αποκρυπτογράφηση θα μου γίνει συνήθεια στο τέλος…

The She Mantis...

CYBERMASTERΜέλος
16/01/2005, 02:19:32
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΤΙΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

16/01/2005, 04:51:58
Ποιά είναι η "Ξενιτιά" ???

Α, εκείνη η υπόθεση πλαστοπροσωπίας ... ???

α, ναι, ναι...

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

16/01/2005, 11:37:17
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κηρύχτηκε πόλεμος κατά της βλακείας.

16/01/2005, 12:10:59
quote:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΤΙΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ???

Παραδόξως, έγραψες μια πρόταση ολόσωστη… που σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά…

Δεν δέχομαι επιταγές. Κατέθεσε τα δίδακτρα σου στον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Άντε και μέχρι το Πάσχα θα σε έχω μάθει να γράφεις με πεζοκεφαλαία…

The She Mantis...

16/01/2005, 12:16:11
quote:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κηρύχτηκε πόλεμος κατά της βλακείας.

Φίλτατε γείτονα... κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

...ακόμα κι χαθεί ο πόλεμος, μην ανησυχείς, μια άσπρη μέρα θα δούμε...χιονίζει!

The She Mantis... σκέτο!

ForgotenMemoriesΝέο Μέλος
28/05/2008, 22:18:50
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ή Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?

27/06/2008

plutonΝέο Μέλος
29/05/2008, 00:12:52
Καλησπέρα νέε φίλε. και από ότι βλέπω μπαίνεις κατευθείαν στο ζουμί.
Ερώτημα για να το σκέφτεσαι μια ζωή. πάντως προσωπικά μετά από πολλές σκέψεις και συζητήσεις κλπ.κατέληξα σε 3 πράγματα απλά. 1) να συνειδητοποιήσουμε ποιοί είμαστε (τί μένει αν πεθάνουμε?) 2) να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε 3) να βοηθήσουμε και τους άλλους. Περιμένω και τις δικές σου απόψεις.
29/05/2008, 00:40:45
Πολύ ωραίο θέμα ForgotenMemories .

Δεν θα ήταν ποιο καλά όμως, να κάνεις πρώτα εσύ μια εισαγωγή στο θέμα….

UnseenΜέλος
29/05/2008, 09:52:43
“Πού σταματάμε εμείς και πού αρχίζουν οι άλλοι μέσα σε τούτο το δωμάτιο;” ρώτησα, παίρνοντας τρυφερά το χέρι της.

Ούτε κι εγώ ήξερα. Πού αρχίζει και πού τελειώνει το μυαλό και το πνεύμα, πού αρχίζει και πού τελειώνει το ενδιαφέρον, πού βρίσκονται τα όρια της γνώσης, της αναζήτησης και της αγάπης;

Αμέτρητες φορές είχαμε ευχηθεί να είχαμε περισσότερα σώματα! Μερικά ακόμη σώματα, για να ζούμε ταυτόχρονα μέσα τους. Θα πηγαίναμε να ζήσουμε ήρεμα, ολομόναχοι μέσα στην ερημιά, για να δούμε τον ήλιο να ανατέλλει με ειρήνη, να εξημερώσουμε άγρια ζώα, να καλλιεργήσουμε τη γη και να ζήσουμε κοντά της, και την ίδια στιγμή θα είμαστε κάτοικοι της πόλης, θα συνωστιζόμαστε μέσα στα πλήθη, θα βλέπαμε ταινίες ή θα τις γυρίζαμε οι ίδιοι, θα παρακολουθούσαμε διαλέξεις ή θα τις δίναμε οι ίδιοι. Χρειαζόμαστε περισσότερα σώματα για να συναντάμε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, και ταυτόχρονα να είμαστε μόνοι μαζί, για να χτίζουμε γεφύρια και καταφύγια, για να μαθαίνουμε όλες τις γλώσσες, να εκμεταλλευόμαστε όλες τις κλίσεις μας, να μελετάμε, να εφαρμόζουμε και να διδάσκουμε ό,τι ξέρουμε, να δουλεύουμε μέχρι να πέσουμε κάτω εξαντλημένοι.”

Απόσπασμα από το "Ένα" του Richard Bach. Σκοπός της ζωής, αγαπητέ/-ή Forgotten Memories, είναι η ίδια η ζωή.

Καλημέρα,
Unseen

Στον κόσμο του Πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή.

29/05/2008, 11:37:24
Αγαπητέ/-ή Forgotten Memories, και λοιποί φίλοι

Τεράστιο και αρκετά περίπλοκο το θέμα.

Τρία Σύμπαντα παρουσιάζονται μπροστά στον άνθρωπο:

Το ένα, ο Μακρόκοσμος είναι το σύμπαν της ακατέργαστης ύλης, το πιο εκτεταμένο, πιάνει από τη Γη ως τους μακρινότερους γαλαξίες, που η φαντασία του ανθρώπου δεν κατορθώνει καλά καλά να τους εντοπίσει.

το δεύτερο, ή Βιόκοσμος, είναι το σύμπαν της ζωής, ασυνεχές ως προς τα όντα που το απαρτίζουν, συνεχές όμως εξαιτίας της μετάδοσης και της διασποράς των μερών και.

τέλος, το τρίτο σύμπαν, το καθαρά δικό του, ο Ανθρωπόκοσμος.

Το ότι ξεχωρίζω τα τρία Σύμπαντα: του αδρανούς, της ζωής και της σκέψης - το τελευταίο είναι, θάλεγα, ο αφρός των δύο άλλων - δεν διαπράττω καμιά αυθαιρεσία.

Η μεθοδική ταξινόμηση των δεδομένων, πάλι σ'αυτή τη διάκριση καταλήγει. Τα Σύμπαντα αυτά αντιστοιχούν σε διαφορετικές βαθμίδες υλικής οργάνωσης, χωρίς να χωρίζονται από αδιασκέλιστα χάσματα. Εισχωρούν το ένα μέσα στο άλλο, μολονότι καθένα τους διαθέτει τις δικές του ιδιότητες και τα όριά του.

Ο Άνθρωπος είναι η μόνη ύπαρξη που συμμετέχει και στα τρία.

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.

MarteΜέλος
29/05/2008, 11:48:08
quote:
Σκοπός της ζωής, αγαπητέ/-ή Forgotten Memories, είναι η ίδια η ζωή.

Θα συμφωνήσω!
Το νόημα της ζωής είναι να μετέχουμε σε αυτήν.
"Να ρουφήξουμε το μεδούλι της"!

ForgotenMemoriesΝέο Μέλος
29/05/2008, 17:34:47
H ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ,ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ,ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ... ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΛΙΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ "Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ,ΛΟΥΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ.. ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.." L.N

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΗΝ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΖΗΣΕ ΖΗΣΕ ΖΗΣΕ... ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Υ.Γ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΖΗΣΕ ΤΗΝ

31/05/2008, 00:21:34
Δύσκολο ερώτημα ForgotenMemories αλλά με άφθονες απαντήσεις και αυτό γιατί ο κάθε άνθρωπος ερμηνεύει και επιλέγει τον σκοπό/νόημα που τον αντιπροσωπεύει για τον ίδιο του τον εαυτό του…

Και βέβαια το ερώτημα σου ίσως είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του κάθε συνειδητού ανθρώπου.
Να βρει τον σκοπό και το νόημα της ύπαρξης του. Αν πραγματικά καταφέρει κάτι τέτοιο, έστω και αν αυτό είναι ο δικός του υποκειμενικός δρόμος, σίγουρα θα είναι και ευτυχισμένος.

"Eρχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο,
καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο,
το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή!
Ευθύς σα γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή,
ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός,
κάθε στιγμή πεθαίνουμε.
Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος.
Μα κι ευθύς σα γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια
να δημιουργήσουμε,
να συνθέσουμε, να κάνουμε την ύλη ζωή.
Κάθε στιγμή γεννιόμαστε.
Γι αυτό πολλοί διελάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής, είναι η αθανασία!"

"Ασκητική", Ν. Καζαντζάκης

31/05/2008, 03:51:57
Καλύτερη παράθεση, φίλε elo, δεν θα μορούσε να υπάρξει γι'αυτό το θέμα.
Μόνο ένας Καζαντζάκης, μέσα από την εισαγωγή της "Ασκητικής" του, θα μπορουσε να εξακοντίσει σε τέτοια Μεταφυσικά ύψη για το νόημα της Ζωής.

Για το μεγάλο αυτό πανανθρώπινω ερώτημα, ForgotenMemories, θα αναφέρω κι'εγώ δυό λόγια:

Ο Μακρόκοσμος που η δομή και ο μηχανισμός του προβάλλουν τόσο προσιτά στη νόησή μας, δεν είναι το παν.

Το ανθρώπινο Σύμπαν περιέχει πραγματικότητες, πάνω στις οποίες ο επιστήμονας δεν έχει, και μάλλον δεν θα έχει ποτέ, σημεία άμεσης προσπέλασης.

Παρά την αλαζονική εκτίμηση που δηλώνουν για τη νόησή μας οι επιστημοκράτες, η ομοφωνία για την ανυπαρξία του μη επιστητού δεν έχει επιτευχθεί - κάθε άλλο μάλιστα.
Άνθρωποι μεγαλοφυείς ίσως οι πιο μεγάλοι, δεν έθεσαν σε αμφισβήτηση την ύπαρξή του.
Έχουν διακηρύξει πως ορισμένα προβλήματα δεν είναι του αναστήματός μας και ξεπερνούν την αντιληπτική μας ικανότητα.

Ο Θεός;
Η δημιουργία;
Προς τι το Σύμπαν;
Προς τι ο Άνθρωπος;
Ποιά η έννοια της ανθρώπινης ζωής;

Για μερικούς, δεν έχει νόημα να πασχίζουμε να βρούμε απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αφού είναι χωρίς αντικείμενο, φτιαγμένα, μπάλωμα - μπάλωμα, από μια παραληρούσα ανθρώπινη φαντασία.

Αυτά τα ψευτοπροβλήματα, αν είναι βέβαια ψευτοπροβλήματα, δεν εννοούν ωστόσο να πεθάνουν. Ο Άνθρωπος τα θέτει στον εαυτό του από τότε που ο Homo sapiens στηλώνει όρθιο το ανάστημά του πάνω στον πλανήτη, και συνεχίζει να τα θέτει. Η εμμονή αυτή δεν έχει αποδεικτική αξία, αν όχι τίποτ'άλλο, όμως, αποτελεί μαρτυρία μιας ανησυχίας που χαρακτηρίζεται μεταφυσική , και η οποία έχει γίνει ένα με τον σκεπτόμενο Άνθρωπο.

Πιστεύω στο μη επιστητό, σημαίνει αναγνωρίζω την ατέλεια του Ανθρώπου, σημαίνει ότι αποδέχομαι με ταπεινοφροσύνη την ύπαρξή μου, σημαίνει δεν αμαρτάνω από περίσσεια εμπιστοσύνη στα δεδομένα των αισθήσεων και της συνείδησης. Σημαίνει ίσως ακόμα, ότι ελπίζω σ'έναν κόσμο καλύτερο, που δεν είναι ο δικός μας και όπου το πνεύμα υπάρχει και ενεργεί κυρίαρχο.

Πιστεύω στο μη επιστητό, θα πει πως είμαι Άνθρωπος, θα πει πως απονέμω στο πνεύμα, στην ηθική συνείδηση, μια θέση στο σύμπαν μας, που η επιστήμη δεν μπορεί να τους δώσει.

Όσο ο Άνθρωπος κατευθύνει την έρευνά του στην ύλη και τις ιδιότητές της, κυριαρχεί πάνω στο αντικείμενό του.

Μόνο όμως αυτό το αντικείμενο υπάρχει;

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.