- Παλιές Αγάπες>> - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
6 ώρες σήμερα, μιλούσα με την παλιά μου σχέση...
Η Υδροχο'ί'να μου!, που είμασταν τόσο αντίθετοι και τόσο όμοιοι ώστε να υπάρχει αυτή η συνεχής φλόγα...τότε...και αυτή η φλόγα μπορούσε να κάψει και να αλλοιώσει τις στιγμές...και όπως και έγινε...στο παρελθόν
...η φλόγα αυτή -όσο αντικειμενικά μπορώ να κρίνω αυτή τη στιγμή- βλέπω να αβαζωπυρώνεται!

...
Αχ!...εσείς τι θα μπορούσατε να κάνετε?!
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
προτεινω να αφεθεις στο καψημο της...
να γινεις σταχτη...
ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ
ΚΑΡΒΟΥΝΑ...
ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΒΙΣΕΙ...
ΜΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΕ...
πολυ ομορφο που το μοιραζεσαι μαζι μας
σ'ευχαριστουμε...![]()

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΑΣΤΕΙΟ!ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΕΠΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ....
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΤΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΣ ΑΣΠΡΟ ΕΓΩ,ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:
ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ RYCHE "Η ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ
ΚΑΡΒΟΥΝΑ...
ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΒΙΣΕΙ...
ΜΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΕ..."
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ?
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Το περίεργο όμως είναι ότι ποτέ δεν προσπάθησα να δοκιμάσω. Πού ξέρεις; μπορεί και να μην είχε αλλοιωθεί...
Δεν είναι καλύτερα όμως να κλείνουμε μια για πάντα τις πόρτες πίσω μας; Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω μέχρι τώρα και δε μου έχει βγει σε κακό.
Υ.Γ.: Πολύ όμορφο θέμα... Θα μας δώσει πολλά όλους.

Στ' αυτιά μου ηχούνε ακόμη τα λόγια του Secondborn...ειπωμένα από κάθε φίλο και γνωστό...
Όμως εγώ θέλγομαι από τη φωτιά...κι ας είναι και σιγανή...!
Υποτίθεται οτι χωρίσατε γιατί διαφωνούσατε σε κάποιο ή κάποια θέματα,τι έγινε αλλάξατε απόψεις για τα θέματα αυτά ώστε να μπορείτε να τα ξαναβρείτε?Μήπως σε κάποιον απο τους δύο ή και στους δυο μεσολάβησε μακρύ διάστημα μοναξιάς οπότε η επικοινωνία αυτής της μορφής είναι απλά ένα παυσίπονο αλλά όχι φάρμακο ή βιταμίνη?
Είναι κάποια ερωτήματα που καλό θα ήταν να απαντούμε στον εαυτό μας σε φάσεις απανασύνδεσεις γιατί καμμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και αν σκέφτεται κανείς το κάψιμο πρέπει να είναι προσεχτικός.Άν όμως έχεις αναπτύξει τη φιλοσοφία εκείνη που σε βοηθά να καταλάβεις οτι κανείς πόνος μας δεν εξαρτάται απο τον άλλον αλλά μόνο απο εμάς,τότε προχώρα ελεύθερα.Άν λοίπόν είσαι "αναστενάρης" στη φωτιά της αγάπης δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Μα δεν τελειωνουν,οι αγαπες οι μεγαλες δεν τελειωνουν
πονανε,υποφερουνε,ματωνουν,
κι αρχιζουν παλι απ' την αρχη....
Φιλε μου,καλη αρχη...!
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
Αγονη πληξη μιας ζωης διχως ερωτα
Tης ερημιας μου τερας της πολης μου θηριο
μη με φοβασαι
Αλλοπαρμενη εκφραση οι στιχοι σου θυμιζουν
τον πρωτο σου ερωτα
Οι πιο πολλοι αδιαφορα κενοι σε λυγιζουν
οπου και να'σαι
Στα σκοτεινα δρομακια οι σκιες γλυστρανε
επικινδυνα.
Στα ηλεκτρισμενα ξενυχταδικα οι γυναικες
μισοκρυβονται πισω απ'τη ληθη
Στα κολασμενα παζαρια της λεωφορου οι
αστυνομοι, οι πλουσιοι επαρχιωτες μηχανοβιοι
μασκες ακαλυπτες μικρες στο γυρο του θανατου,
που τρεμοπαιζουν τον αγγελο ή το δαιμονα
στις ακρες των δακτυλων τους ξημερωμα Σαββατου.
Για τις παλιες αγαπες μη μιλας ,
στα πιο μεγαλα θελω κανουν πισω
Δεν αντεξαν μαζι και χαθηκαν μακρια,
κρυφτηκαν στις σπηλιες χαμενων παραδεισων.
Ο,τι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο.
Για να μην υποφερεις φυγε μακρια μου,
κρυψου απο μενα
Δεν ξερω αν φευγεις τωρα για το λιγο μου.....
...ή αν αυτο που νιωθω
ηταν πολυ,
πολυ για σενα,
πολυ για σενα.
ΠΥΞ-ΛΑΞ
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
η γνώμη μου .. forget her.!!!
Γιώργος![]()
..my LA ex....
" Πονάω περισσότερο όταν είμαι μέσα σε αυτήν την σχέση ή όταν είμαι μακριά της? "
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
Θα συμφωνήσω με lencolas που συμφωνεί με ryche...
'
Secondborn, αυτό που λές είναι εν μέρει σοφό και ασφαλές για τον εαυτό αλλά τι γίνεται όταν ανακαλύπτεις νέα στοιχεία στο άτομο που γνώριζες?...
Ευτυχώς μερικοί άνθρωποι δε μένουν στάσιμοι στη ζωή τους και εξελίσσονται είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό...
Δε μπορούμε να πούμε "γνωρίζω" κάποιον και να τον κλειδώσουμε στο συρτάρι...
Πιστεύω πως σε κάποια "ψεγάδια" μιας σχέσης φταίνε και οι δυο...
Ίσως είναι ασφαλές για τον εαυτό να αποστασιωποιείται απο παλιές σχέσεις αλλά αυτή η σχέση δεν ήταν και τόσο νερόβραστη, το αντίθετο μάλιστα...
'
durden alie (Leo), που νά' ξερα ο έρμος
'
φίλε LOGOS, την είδα πολύ ωριμότερη...και εκείνος ήταν και ένας απο τους λόγους που χωρίσαμε...ήταν πολύ παιδί και με κούραζε...
Έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδιοσυγκρασία και αυτό ήταν που με μάγεψε αρχικά (και με τρελαίνει και τώρα
Το πρόβλημα ήταν οτι τότε ήταν αρκετά ανώριμη για να μπορέσει να με ακολουθήσει στα πετάγματά μου και να μπορέσει να ξανανακαλύψει τον εαυτό της μέσα απο μένα όπως προσπαθούσα και έκανα εγώ...
Άλλος λόγος ήταν τα τελείως ξεχωριστά ενδιαφέροντά μας...
Τη γέμιζαν όλα τα "άρτον και θεάματα" που καταδυναστεύουν απαίδευτα και παραστρατημένα -απο το κατεστημένο- κοριτσάκια...
Εν κατακλείδει, αυτό που βλέπω τώρα στα μάτια της είναι κάτι σαν την απάντηση που δεν πήρα ποτέ τότε...
να μου την προσφέρει απλόχερα τώρα!...
Και χθές και σήμερα είμασταν μαζί...
αυτά που σας λέω τώρα είναι ό,τι νεότερο ανακάλυψα...στα μάτια της...
Ξέρετε τι λέω?...Δε καίγομαι εύκολα...
ας δοκιμάσω και το "κάρβουνάκι"
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 29/09/2003 01:33:59
Edited by - reptilesalonica on 29/09/2003 01:36:05
Θα ήθελα όμως να σου πω και κάτι άλλο. Πολλές φορές νομίζουμε ότι αισθανόμαστε κάποια πράγματα αυθόρμητα, ενώ στην πραγματικότητα τα αισθανόμαστε μόνο και μόνο γιατί τα χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας. Πολλές φορές έχω πιάσει στα "πράσα" τον ευατό μου να νομίζει ότι νιώθει κάτι, που στην ουσία το νιώθει μόνο για να λέει στον ευατό του ότι νιώθει.
Χωρίς συναισθήματα νιώθουμε κενοί. Την κενότητα λίγοι την αντέχουν όταν τη συνειδητοποιούν...
Ακόμα μη ξεχνάς ότι υπάρχει ένας μεγάλος νόμος που αντιτίθεται εξ'ορισμού στην γνησιότητα των συναισθημάτων που κάποτε έφυγαν και τώρα προσπαθούν να γυρίσουν.
Ο νόμος της συνήθειας.
Αν καταφέρεις κάποτε να ξεγελάσεις το ψέμα που αυτός με τόση μαεστρία καταφέρνει να κουκουλώνει συνεχώς, τότε είμαι σίγουρος ότι την αυτή στιγμή θα έχεις ήδη ξεχάσει ότι υπήρξε περίοδος που δεν είσασταν μαζί.

ΚΑΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ.
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,Ε?
ΤΟ "Γ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
Σε πολύ λίγο θα ξαναφύγεις ... (λέω τώρα εγώ)
'
lencolaki, πως να πάρεις "καρβουνάκι" σύμφωνα με αυτά που λέγαμε...ούτε να το σκεφτείς, να παραμείνεις σ' αυτά που μου έλεγες
Τοξότης είμαι και παίζω λίγο κι εγώ, κανείς δε μπορεί να παίξει μαζί μου ώστε να με κάνει να ανησυχήσω. Ό,τι έρθει και ό,τι αφήσει αυτή η εποχή πάνω μου αυτό και θα οσφρηστώ...ό,τι δεν περάσει απο μέσα μου δε θα μπορέσω να το εκτιμήσω...
Και σήμερα...closer than paradise...μέχρι στιγμής τα πράγματα βαίνουν εξαίσια...Μα να με καταπλήσσουν τόσο πολύ οι Υδροχο'ί'νες?!
Σας ευχαριστώ παιδιά μου...(ε εντάξει δεν είμαι τόσο μεγάλος...
~Γρηγόρης~
respect
"Τα ζευγαρια που εχουν χωρισει, ξανασμιγουν απλα και μονο για να επιβεβαιωσουν τον λογο για τον οποιο χωρισαν"
Σαφως και παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις, ομως ολα γινονται για καποιο λογο... αρκει να βρουμε τον πραγματικο λογο που χωρισαμε απο μια σχεση, τι πηραμε απο αυτη... και αρκει να ανακαλυψουμε τον πραγματικο λογο για τον οποιο θελουμε να ξαναξεκινησουμε κατι.
Στην ζωη μου μια φορα προσπαθησα να "φαω ξαναζεσταμενο φαγητο" και το μονο που καταφεραμε ειναι να επιβεβαιωσουμε τους ψυχολογους και να χαθουμε και απο γνωστοι (φιλοι δεν θα τολμουσα να πω). Ας δουμε λοιπον τους λογους που θελουμε να ειμαστε κοντα σε καποιο ατομο, αν οντως ειναι γιατι μας ελκει και θελουμε την σχεση ή αν απλα ξαναβρεθηκαμε για να κρατηθει η φιλια (η οποια φιλια μπορει να υπαρξει)
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Πάντως (Mara και sensationf) δε θα έλεγα οτι είναι το άλλο μου μισό...
Υπάρχει μια πολλή δυνατή φωτιά ανάμεσά μας ακόμα και απο τότε που ξανασμίξαμε αλλά...
βλέποντας μακριά στο χρόνο, αισθάνομαι πως δε θα μπορεί να υπάρξει σε όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε και οι δυό μας αυτή η "φωτιά".
Αυτό που πρέπει να συνέβει, είναι μάλλον ένα πολύ ισχυρό timming ανάμεσα σε μένα και σε κείνη και μάλιστα όντας παρελθοντική σχέση
Τελικά απο τη ζωή πρέπει κανείς όλα να τα περιμένει
Είμαστε πολύ όμορφα, υπάρχει δυνατή φωτιά αλλά...οι κεραίες μου κάπου μου λένε πως είναι κάτι σα παράλληλο σύμπαν αυτό που βιώνουμε και οι δύο...
~Γρηγόρης~

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

'
~Γρηγόρης~