- ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
.
Τυχαια αποσπασματα από την αυτοβιογραφια του JBG
.
Με ρωτησε κάποτε ένας μακονος, αν κάποιο συγκεκριμενο ατομο έχει θετικη ή αρνητικη ενεργεια.
Εκείνη την ώρα η τηλεοραση εδειχνε την κυρια Βεφα να δινει συνταγες μαγειρικης (όπως όλος ο κόσμος νομιζει – η κ. Βεφα είναι γκουρου "αυτηνης της σχολης" και ισχυρο διαμεσο του Κουδος!) και φυσικά ως αποφοιτος "αυτηνης της σχολης" δεν απαντησα ο ίδιος αλλά προτεινα να μας απαντήσει η κ. Βεφα.
Και τοκανε φυσικά!
Εδινε συνταγη για μηλοπιτα, και την καταλληλη στιγμη είπε την σοφη απαντηση: «βαζουμε μηλα, είτε πρασινα, είτε κοκκινα, είτε κιτρινα»
.
Κάποτε ημουν κουμπι στο σακκακι ενός καλου ρομβιοπαικτη.
Μια μερα εφτασε ο αρχαγγελος Γαβριηλ και του είπε: παμε, σε θελει ο Θεος!
«βρε Γαβριλη μου, μεγάλη η χαρη Του αλλά ξαναελα σε καμιά 50ρια χρόνια» απάντησε ο μουσουργος.
«παρεξηγησες τεκνο μου» είπε ο Γαβριλης, «σε θελει για να παιξεις στην κεντρική πλατεια του παραδεισου σε μια παρασταση για τα αγγελακια – το βραδυ σε παιρνω και το πρωι σε γυριζω»
«αμα είναι έτσι, με χαρα μου να προσφερω στον Μεγαλοδυναμο» απάντησε ο μουσουργος.
Εγώ ως κουμπι ειχα ξεφτισει τις κλωστες μου από την αγωνια!
Ενυ γουεϊ, πηγαμε, έπαιξε, τους μαγεψε με τη μουσικη του και γυρισαμε πίσω, αυτός ως ρομβιοπαικτης που επαιξε στον παραδεισο και εγώ ως συνειδητοποιημενο κουμπι!
Μέχρι να γυρισουμε οι κλωστες ξεφτισαν εντελώς από τον ντουβρουτζα μου και από τότε υπαρχω ως συνειδητοποιημενο Και αυτονομο κουμπι.
Δεν ανηκω σε κανένα σακκακι!
.
αφιερωμενο στον ζεν δασκαλο μου, Διονυση Παπαγιανοπουλο και στον τρελλο καπελά! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ω φορτσάτο κι ανανεωμένο. Μη χάνεσαι...
Α.Ρ. ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Η προσωποποίηση των σχολών «αυτονών» και «αλλονών», δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία, είναι σίγουρα το πρόσωπο της κυρίας Βέφας ,η οποία με τις αλχημιστηκές της συνταγές μας κρατάει πάντα σε επαφή με την φύση…
Η συμφωνία όμως «νόμο νικά» που έλεγαν και οι παλαιοί !
Τουτέστιν : άμα η συντάγή θέλει κιτρινοπράσηνα μήλα δεν μπορεί εμείς να βάζουμε κορόμηλα !!!
Γιατί είναι Ηλίου φαεινότερο ότι δεν θα πετύχει ο μουσακάς!
Και ερωτώ : αυτόν που βάζει κορόμηλα επίτηδες στην συνταγή τι πρέπει να του κάνουμε ;
Σε αυτό το σημείο έχει απαντήσει ένας από τους Βούδες και κάποιος Χριστούλης
να τον συγχωράς είπαν…
ΌΣΟ ΚΑΜΈΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
ο ελάχιστος όλων
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
"Παρακαλούνται τα Grail να δηλώσουν αιτήσεις συμμετοχής.
Το σερβίρισμα άρχισε, ο δίσκος παρέχεται δωρεάν."
χμ... για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
G.
επί του πόϊντ....

bitch and bites
.
εφαγα ενα σατορακι (οχι, δεν ηταν συνταγη της κυριας Βεφας) και αντι να γραψω γι αυτο, προτιμησα να επαναφερω ενα παλιο μηνυμα ενος καλου φιλου, οπως ακριβως το παρεθεσε, λευκο...
quote:rizitis
Μέλος 3ης ΒαθμίδαςGreece
504 Μηνύματα Απεστάλη: 14/10/2005, 17:42:21
Τα ιντερνιακά φόρουμς δεν είναι καφενές, δεν είναι λαϊκός καφενές για την ακρίβεια.
Λαϊκό είναι αυτό που πηγάζει από τον λαό , που εκφράζει τον λαό , που έχει άμεση σχέση με την λαϊκή ψυχολογία και συνήθεια.Τα φόρουμς στο Ελλάντα είναι ο καφενές ορισμένων στρωμάτων μερικά από τα οποία είναι λαϊκά.
Βασικοί συμμετέχοντες στα εξειδικευμένης θεματολογίας (αναζήτησης κτλ) φόρουμς είναι οι παρακάτω λαϊκοί βιοπαλαιστές:
Υπάλληλοι : τα πρωτεία τα κατέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να σπαταλούν το χρόνο τους μέσα από τα pc της υπηρεσίας δηλαδή του δημοσίου. Την τηλεφωνική σύνδεση την πληρώνει το δημόσιο δηλαδή ο λαός.
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πληρώνονται από τον εργοδότη τους για να παράγουν έργο στο γραφείο του, δηλαδή να παράγουν κέρδος στην ιδιωτική επιχείρηση που του ανήκει και η οποία τους πληρώνει. Λόγο άπλετου χρόνου και λόγο προσωπικών αναζητήσεων προς ανακάλυψη της αληθείας χρησιμοποιούν το pc του γραφείου και φυσικά την σύνδεση την πληρώνει το γραφείο.
Υπάρχουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με κριτήρια δημοσίου αλλά αυτοί είναι μια άλλη ιστορία. Αυτούς τους πληρώνουμε όλοι …
Μια άλλη κατηγορία που μετέχει στα φόρουμς είναι οι άνθρωποι του πνεύματος ή και οι νομίζοντας εαυτόν τέτοιο.
Δηλαδή : ποιητές ,λογοτέχνες , συνθέτες, συγγραφείς , παραγωγοί, επιστήμονες, αστρολόγοι , αστρονόμοι , κουλτουριάρηδες και ξεκουτιάρηδες.
Ο σκοπός συμμετοχής τους είναι πολυποίκιλος , άλλοι τα χρησιμοποιούν σαν πηγή έμπνευσης άλλη σαν διαφήμιση του έργου τους , άλλη σαν επιβεβαίωση του εγώ τους, και άλλοι δεν ξέρουν το γιατί…Υπάρχουν βέβαια και οι ρομαντικοί στις παραπάνω κατηγορίες οι οποίοι νοιάζονται για την αλήθεια ή που μπορεί και να την ξέρουν και απλά θέλουν να την μοιραστούν με κάποιους, ω Θεέ μου! αυτοί είναι οι ποιο άτυχοι, είναι καταδικασμένοι να είναι πάντα εντός θέματος!
Να μην ξεχάσω να αναφέρω άλλη μια υποκατηγορία η οποία υπάρχει σε όλα τα στρώματα των συμμετεχόντων. Είναι οι όμορφοι και οι άσχημοι αυτοί που ψάχνουν για νύφη και γαμπρό κάποιου επιπέδου.!
Στις αγορές του δια διχτύου πιάνονται πολλοί ιχθύς.Αρκεί να υπάρχουν καλοί ψαράδες και παραδοσιακές συνταγές από την κυρία βέφα.
Τότε δένει η σάλτσα και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Το τελικό συμπέρασμα όποιο κι αν είναι αυτό όμως, ποτέ δεν είναι λαϊκό.
Διότι ο υδραυλικός , ο οικοδόμος , ο μπογιατζής , ο τσοπάνης , ο αγρότης και λοιπά λαϊκά άσματα , δεν έχουν αυτοκίνητο καρδιές μου! Και δεν καταλαβαίνουν από αστικές αναζητήσεις και υπερφίαλες φανφάρες εγωπάθειας .
Ούτε από ζεν γνωρίζουν, ούτε από ήττες ούτε από αντίχριστους ,ούτε από ξόρκια ,ούτε από Sούφο ,ούτε από ελ ληνες ,ούτε τίποτα.
Λαϊκός καφενές είναι αυτός που μπαίνουν για καφέ όλοι. Στο διαδίκτυο ένας είναι ο λαϊκός καφενές. Τα πορνοσάϊτ αγάπες μου. Αυτά που όλες και όλοι μπαίνουν ή έχουν μπει κατά διαστήματα ψάχνοντας την «αγάπη».
Εκεί δεν υπάρχει σοφός και βλάκας, πιστός και άθεος, παγανιστής και θεόπιστος,
Έλ ληνας και Τούρκος, όμορφος και άσχημος , εκεί όλες οι θρησκείες όλες οι φιλοσοφίες και όλα τα Sούφο συναντιόνται και γίνονται ΕΝΑ.Σε αυτά τα site θα βρείτε την πηγή κάθε φιλοσοφίας διδασκαλίας θρησκείας ποιήματος λογοτεχνίας ανεξήγητης εμπειρίας κτλ.
Εκεί ακόμα θα βρείτε τον ιπτάμενο δίσκο της 3Ε και το κουταλοπύρουνο που κρύβετε από πίσω.Από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και όλες την αναζήτηση και εκεί θα καταλήξουμε , είτε το θέλουμε είτε όχι.
Η γενιά μας το έχασε το τρένο όπως και όλες οι άλλες που προηγηθήκαν, βλέπετε η αγάπη άργησε πάλι μια μέρα…
Κρίμα !
Στενοχωριέμαι που τα λαζάνια είναι Κινέζικα αν και έπρεπε να περάσουν 4000 χρόνια για να το μάθει η ανθρωπότης , αλλά πιο πολύ στενοχωριέμαι που πέρασαν 4000 χρόνια από τότε που οι άνθρωποι έφτιαξαν λαζάνια κι όμως οι άνθρωποι δεν έμαθαν να κοιτάζονται στα μάτια ακόμα. Δεν έμαθαν να αγαπάνε δεν έμαθαν ακόμα τον πάνδημο έρωτα της Αφροδίτης και όμως ξέρουν τον Ουράνιο.Πωλούνται οικόπεδα στην σελήνη μεταφορά εξασφαλισμένη το ασανσέρ είναι σχεδόν έτοιμο ενώ εγώ είμαι εδώ και μιλάω για έρωτα χωρίς να τον γνωρίζω.
Πάω Πεντέλη παίρνω τον ιπτάμενο μου δίσκο 3Ε βουρ για διάστημα.
Στον δρόμο θα πιω μια malotira διαβάζοντας τα κλειδιά του Σολομώντα και αφού ανοίξω το τρίτο μου μάτι θα φωνάξω ζήτω το ελ ληνικό κράτος.Γεια σας ΙΝΔΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ μου…
Υγ. πάω να βρω την αγάπη μου. Ζήτω τα αυτοκινούμενα και οι κηφήνες , το μέλλον τους ανήκει!
Υγ. I was in use…
Υγ. c. u ….soon?
Who knows darlings !
try to read it darlings...
Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
![]()
.
quote:ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Η προσωποποίηση των σχολών «αυτονών» και «αλλονών», δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία, είναι σίγουρα το πρόσωπο της κυρίας Βέφας ,η οποία με τις αλχημιστηκές της συνταγές μας κρατάει πάντα σε επαφή με την φύση…
Η συμφωνία όμως «νόμο νικά» που έλεγαν και οι παλαιοί !
Τουτέστιν : άμα η συντάγή θέλει κιτρινοπράσηνα μήλα δεν μπορεί εμείς να βάζουμε κορόμηλα !!!Γιατί είναι Ηλίου φαεινότερο ότι δεν θα πετύχει ο μουσακάς!
φιλτατε ΕΛΑΧΙΣΤΕ σε βρισκω βαθυ γνωστη της αλχημιστικης μαγειρικης της κυριας Βεφας! ![]()
χαιρομαι παντα να συνομιλω με ειδημονες!
οντως με τα κορομηλα δεν δενει ο μουσακας!!!
και προς επιβεβαιωση θα παραθεσω την γνωμη αλλου επιστημονος απο το παρελθον:
"Στις αγορές του δια διχτύου πιάνονται πολλοί ιχθύς.
Αρκεί να υπάρχουν καλοί ψαράδες και παραδοσιακές συνταγές από την κυρία βέφα.
Τότε δένει η σάλτσα και όλοι είναι ευχαριστημένοι."
ας το αποκαλυψω λοιπον το μυστικο, κι ας με μαλωσει η κυρια Βεφα, ψαρια θελει ο μουσακας για να δεσει η σαλτσα! ![]()
quote:Και ερωτώ : αυτόν που βάζει κορόμηλα επίτηδες στην συνταγή τι πρέπει να του κάνουμε ;
Σε αυτό το σημείο έχει απαντήσει ένας από τους Βούδες και κάποιος Χριστούλης
να τον συγχωράς είπαν…
ΌΣΟ ΚΑΜΈΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
συμφωνω και μαζι τους και μαζι σου! ![]()
.
Eκ προοιμίου θέλω να πω ότι δεν θα αναφερθώ - ακόμη - στους λόγους για τους οποίους εσιώπησα από τις 12 Oκτωβρίου, και απήχα από το forum του esoterica.gr. Θα συνεχίσω, άλλωστε, συνειδητά να απέχω. Eξάλλου, δεν έχει ανάγκη το esoterica από ένα μέλος το οποίο μάλιστα κατά δήλωση του αγαπητού Admin δεν γνωρίζει το esoterica.(Αν ήξερες το ESOTERICA... κλπ. κλπ. κλπ.)
Eίναι και προσωπικοί οι λόγοι και ως τοιούτοι δεν αφορούν κανέναν. Oπως προσωπικά είναι και κάποια δεδομένα. Mήπως άραγε αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κάποιου κάποιους και δεν το γνωρίζω; *
Ωστόσο, σπάω τη σιωπή μου απόψε γιατί κάποιος ποδοσφαιριστής που παίζει ...χαφ στο ...Pουφ
έσπευσε να με πληροφορήσει ότι έγινε αναφορά στο nickname Oannes. Διάβασα με προσοχή το κείμενο και οφείλω να πω ότι όντως ο λογαριασμός αυτός έφτασε τόσο στο e-mail που χρησιμοποιώ για το esoterica, όσο και στο προσωπικό μου επαγγελματικό e-mail από 3 διαφορετικούς αποστολείς. Δεν τον χρησιμοποίησα, όπως επακριβώς γράφει δημοσίως η galadriel.
Tο ερώτημά μου, δημοσίως, είναι: τον ζήτησα (τον λογαριασμό) ή απλώς μού εστάλη;
Σε ό,τι αφορά τώρα το μέλος ATMA, μετά από τηλεφωνική συνομιλία μαζί της (τώρα αν ήτο υποθετική ή υπαρκτή, τόσο η συνομιλία όσο και η ATMA θα σας γελάσω - χαχα σας γέλασα ), μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι:
"Ποτέ δεν έλαβα e-mail με στοιχεία τέτοιου λογαριασμού"
RycheATMA το σεβασμό μου. (θυμάστε το εξώφυλλο στο περίπτερο ;)
Aυτά, προς το παρόν.
Y.Γ. 1:
quote:by ATMA σε άλλο topic (σελ. 9)
Να θυμάστε ότι καμμιά φορά.. η Απουσία είναι πιο ουσιαστική από την παρουσία--
Y.Γ. 2: * Σερφάροντας, έπεσα στο site της Aρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Oχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε από πού έσκασε η λυπητερή.
Eπιχείρηση ετοιμάζουμε, να μη βγάλουμε και κάνα φράγκο από αγωγές, είπε O lawyer
E; E; Έψιλον και ξερός.
E; E;
Eψιλον και ξερός κι ο Πρόεδρος...
A ρε Aλήτες Pουφιάνοι Δημοσιογράφοι.
(ενδέχεται να συνεχιστεί)
Y.Γ. του Yστερόγραφου
Eπέλεξα τη "Mετάφραση" επειδή ακριβώς αυτό το post δεν χρήζει μετάφρασης.
Ω! Yστερόγραφο:
Tα "γαλάζια παιδιά" ζουν ή όχι ανάμεσά μας;

Edited by - Oannes on 22/11/2005 01:48:26
προφανώς πρέπει να μεταφράζουμε τα αυτονόητα, καθώς ο λόγος αλλά και
ο Λόγος πολλές φορές γίνονται σοφιστεία και Λογικό Αλμα προς χάριν εντυπώσεων? ή μήπως προς χάριν καθησυχασμού συνειδήσεων? (εφόσον υπάρχουν φυσικά)![]()
επειδή το μπαλλάκι της λογικής είναι εύκολο να βγει corner, καλό είναι
ότι πάσες δίνουμε να μην είναι offside![]()
όταν γράφουμε λοιπόν σε ένα δημόσιο φόρουμ, εξυπακούεται ότι αυτά που
γράφουμε είναι στη διάθεση όλων να τα διαβάσουν... δε χρειάζεται κανένα half ή έστω (w)hole του Ρουφ ή άλλης συμβολολογικής σημασίας
περιοχής για να μας ενημερώσει..
όταν επίσης, στέλνουμε σε κάποιον πληροφορίες κωδικών μελών δύο τινά
μπορούν να συμβαίνουν : είτε αυτός ο κάποιος τις έχει ζητήσει είτε έχει προσπαθήσει να τις εκμαιεύσει προς χάριν κουτσομπολιού και μελλοντικών "εκβιαστικών" τεχνικών.... διαλιέχτεεεεε
το πλέον παράλογο πάντως θα ήταν να "μοιράζονται" αυτοί οι κωδικοί σε μαιλ δεξιά και αρ'στερά ...
επίσης, τα μαιλ δεν είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας (εκτός κι αν κάποιοι έχουν υποκαταστήσει τον προφορικό λόγο με τον ηλεκτρονικό
)....κοινώς, υπάρχουν και τα τηλέφωνα... ή και αλλιώς : φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο....
το μήπως εγώ κύριε, μήπως εγώ κύριε δεν είναι του παρόντος... εξ'ού
και στην νομική επιστήμη φέρει ευθύνη όχι μόνο αυτός που διέπραξε το
"έγκλημα" αλλά και αυτός που το γνώριζε και σιωπούσε...
την καλημέρα μου
Galadriel

bitch and bites
Τι είναι αυτά που βλέπουν τα τσαχπίνικα ματάκια μου πολυαγαπημένη μου γιαγιά Galadriel?
Κάθησα να πιώ ένα καφέ στο δρόμο με τις ακακίες και άξαφνα είδα φάσεις από τις βατραχομυομαχίες...
Μπορεί να πέρασαν χρόνια από τότε που ήμουν μαθήτρια και είχα κοτσιδάκια τα μαλλιά μου, αλλά βλέπω ότι οι τρίχες είναι ακόμη στη μόδα...
χμμμ... θυμάμαι πρόσωπα και πράγματα (τώρα αν λέω την αλήθεια μόνο ο φίλτατος ψάρης το γνωρίζει, όπως λέει και ο ίδιος παραπάνω
)
Τον θυμάμαι ημικληνή στον καναπεδάκι μου να ρουφάει το καφεδάκι βολεμένος, (όπως πολύ συχνά έκανε μια εποχή) και να λαμβάνει τους κωδικούς του praying fairy σε ένα μικρό χαρτάκι... ήτο γραμμένοι από τα χεράκια μου, θυμάμαι... τώρα αν ήταν δύο ή τρείς το πρωί, θα σας γελάσω... πάντως ήταν ανάμεσα πιεστηρίου και επόμενου ρεπορτάζ...
μμμ... παιχνίδια που παίζει η άτιμη η μνήμη...
...όσο για τα λοιπά... αυτό με την δήθεν διαζευμένη μάγισσα, το δισκοπότηρο και τον ανίκανο εσωτεριστή το ξέρετε?
Όχι?!... θα σας το πω κάποια άλλη φορά... τώρα δεν είναι της παρούσης...
...σας φιλώ σταυρωτά...
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
μεσολαβούσε ένα μήνυμα από την G. σχετικά με τη χρήση
του λογαριασμού praying fairy---έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Τι απέγινε????

"Beautiful thing, the destruction of words. "
Valnta + 1984
Εάν εννοείς κάτι άλλο δεν το πήρε το μάτι μου.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7147&whichpage=15
...και τη δημοσίευση για να μην κουραστούμε...
quote:
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
3080 ΜηνύματαΑπεστάλη: 21/11/2005, 20:13:49
--------------------------------------------------------------------------------
Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα "πνεύματα" καιρός είναι να διευκρίνησουμε κάτι που "κρέμεται" από την σελίδα 9 του παρόντος θέματος....περσινά ξυνά σταφύλια θα μου πείτε... αλλά ελπίζω πως δεν μπορεί, όλο
και θα υπάρχει κάποιος, κάπου, που θα έχει διάθεση να αντικρύζει την αλήθεια...σ'αυτή την περίφημη σελίδα λοιπόν, το μέλος ryche ανέφερε με μεγάλη αγανάκτηση πως ο λογαριασμός praying fairy είναι δικός μου και πως έπρεπε να τιμωρηθώ γι'αυτό πάραυτα !
δεν θα αναφερθώ βέβαια, σε αντίστοιχους διπλούς λογαριασμούς αυτών που
είναι έτοιμοι να δείξουν με το δάχτυλο, γιατί για μένα αυτό δεν είναι επιχείρημα αλλά αντιδικία χωρίς νόημα...έχουμε και λέμε λοιπόν:
ο λογαριασμός praying fairy, τεχνικά τουλάχιστον ανοίχτηκε από μένα. Οι λόγοι που έγινε αυτό ήταν οι εξής δύο:
ο πρώτος ότι εκείνη την εποχή είχαμε ανοίξει με την καλή φίλη mantis το θέμα "Κλωνοποίηση τώρα" και θέλαμε μέσα απ' αυτό τον λογαριασμό (ο οποίος όπως θα δείτε, χρησιμοποιήθηκε από αρκετά άτομα) να καταδείξουμε κάποια τεχνικά θέματα, αφού όπως διαπιστώσαμε με τον ίδιο λογαριασμό μπορούν να κάνουν login ταυτόχρονα και από διαφορετικές περιοχές τουλάχιστον 4 άτομα... ! σκοπεύαμε αυτό κάποια στιγμή να το συζητήσουμε με τον αγαπητό jejeje (ειδικό πάνω σ'αυτά τα θέματα) αλλά με διάφορα που γινόντουσαν εκείνη την εποχή το αναβάλλαμε συνεχώς μέχρι που απλά το ξεχάσαμε...
ο δεύτερος λόγος ήταν πως εκείνη την εποχή, εγώ και κάποια άλλα μέλη, ετοιμάζαμε την δημιουργία του mystica.gr και έτσι χρησιμοποιήσαμε αυτό τον λογαριασμό προκειμένου να κάνουμε κάποια τεχνικά τεστ πάνω στην βάση Snitz....
βασική προϋπόθεση χρήσης του λογαριασμού αυτού ήταν το να μην χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ, έτσι ώστε να προσβάλλει κανέναν ή να δημιουργήσει εντάσεις...
μετά από λίγο καιρό, ο λογαριασμός αυτός παρέμεινε ανενεργός αφού είχε εξυπηρετήσει τον σκοπό του, και κανείς μας δεν σκέφτηκε να τον ξαναχρησιμοποιήσει, μια που όλοι έχουμε την εντιμότητα να λέμε ό,τι θέλουμε από τον αρχικό μας λογαριασμό ή αλλιώς να μην μιλάμε καθόλου...
τελικά, έχοντας απόλυτη γνώση ότι αυτός ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί έδωσα τους κωδικούς στον Deva Parinito, για να γράψει κάποιο ποστ (όπως βέβαια έκαναν και πολλά άλλα μέλη εκείνη την εποχή)...στο ζουμί τώρα...
χρήση αυτού του λογαριασμού έχουν κάνει ως τώρα οι εξής: Galadriel, Mantis, Gothic, Zadok, Loco (γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί από τα ip των ποστ) ενώ τους κωδικούς είχαν επίσης οι Oannes και Ατμα (εξ'ού και γνώριζε γι'αυτόν ο ryche) αλλά δεν τους χρησιμοποίησαν ποτέ... αν θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη για κάτι είναι γιατί με αυτό τον λογαριασμό ένα απ' αυτά τα μέλη κάποια στιγμή, άφησε ένα υπονοούμενο (κακεντρεχές κατά την γνώμη μου) σε άλλο μέλος και το οποίο υπονοούμενο έσπευσα να "διασκεδάσω" εγώ λίγο μετά βάζοντας κάποιες φωτογραφίες από κινούμενα σχέδια ...με την βεβαιότητα πως κάποιοι δεν θα έχουν το θάρρος να αποδεχτούν την αλήθεια, και ως εκ τούτου θα αντιδράσουν με φωνή ηχηρά και καλά ρυθμισμένη (άγιο το όνομα του Γούντι Αλλεν)...
σας καλησπερίζω όλους
Galadriel
bitch and bites
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
--thanks

"Beautiful thing, the destruction of words. "
Valnta + 1984
THIS IS A MANTINADA :
«Της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα…
Έλα, έλα και τ` αεροπλάνο πέφτει …!»
ΥΓ. επειδή δεν έχει ομοιοκαταληξία μην μου πει κανείς πως δεν πάει !
Άμα βάλεις λάδι , πάει… ![]()

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
Edited by - rizitis on 22/11/2005 15:10:30
Στο αεροπλάνο, ο Χοάνες είχε όλο τον χρόνο με το μέρος του, για να σκεφτεί καλύτερα το μυστηριώδες μήνυμα του Τανούκι. Καθώς κάτω από τα σκέλια του, οι πολύβουες πεδιάδες της Καταλανίας έγλυφαν γλυκά το μεταλικό έλασμα από τον χώρο αποσκευών του τζάμπο, ο Χοάνες ένιωσε μια διαπεραστική ηλεκτρική εκκένωση να χτυπά στιγμιαία τον οσχεϊκό σάκο του. Ανασηκώθηκε από το κάθισμά του, τακτοποίησε το λάπτοπ του, έλυσε την ζώνη ασφαλείας και έριξε μια τελευταία ματιά από το τζάμι του αεροπλάνου, που εκείνη την στιγμή έμπαινε στο κάτασπρο ενός βαρομετρικού πεδίου που έμοιαζε με ψάρι, - ψάρι ? – ναι, ψάρι, κολιός μάλλον. Παρ' όλο που ο Χοάνες δεν ήταν από εκείνους τους φανατικούς ψαροπυροβολητές και αγνοούσε όλες εκείνες τις εκπληκτικές μεθόδους καμουφλαρίσματος της υδρόβιας πλάσης, αμέσως αναγνώρισε το είδος του ψαριού και την θαυμαστή τεχνική του ακτινωτού άγκιστρου. "Κοίτα να δεις", σκέφτηκε, "Ο Θεός μου στήνει τσαπαρί!".
Οποιοσδήποτε σοβαρός ψαράς, θα μπορούσε κάλλιστα να μας πληροφορήσει πως το ψάρεμα με την μέθοδο του τσαπαρί – όταν υπάρχουν ψάρια – είναι πραγματικό πανηγύρι. Κατά βάσην, μ' αυτό ψαρεύονται σκουμπριά, σαφρίδια και κολιοί. Ιδιαίτερα οι κολιοί ψαρεύονται μόνο στον καιρό τους, ακολουθώντας πιστά την σούφι Ζαμπετίσια λογική του "κάθε πράμα στο καιρό του, και τον Αύγουστο κολιός". Ο κολιός ανοίκει στα αφρόψαρα και το τσαπαρί είναι μια σαραντάρα μάνα με τριαντάρι παράμαλλο πάνω στο οποίο είναι δεμένα με κοντά παραμαλλάκια 4-5 πόντων τσαπαρίσια αγκίστρια (από 5 έως 10) μαζί με μικρά φτερά. Φτερά από γλάρο έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά. Ακολουθεί στο τέλος ένα μακρόστενο βαρίδι τσαπαρίσιο. Εντάξει, ψαρέψαμε και μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε.
"Μήπως το Κισινάου, ήταν ένα είδος τσαπαρί ?", αναρρωτήθηκε ο Χοάνες, ενώ ψευτοκαμάκωνε την αεροσυνοδό, δηλώνοντάς της πως πίνει μόνο Σοβινιόν του '69. Φανερά πλέον αναστατωμένος, λόγω της χρονιάς παραγωγής του κρασιού, ο Χοάνες ολοκλήρωσε την συλλογιστική του στύση, ανοίγοντας το λάπτοπ του και ελέγχοντας το μέϊλ του. (Ναι, μπορούσε να το κάνει, διότι ταξίδευε μπίζνες κλας.) Δεν βρήκε κανένα μήνυμα από τον Καράμπελα, όμως είδε πως του είχε αποσταλλεί στον επαγγελματικό του λογαριασμό αλληλογραφίας ένας κωδικός. Το παράδοξο ήταν πως του είχε αποσταλλεί ο ίδιος κωδικός 3 φορές από 3 διαφορετικά πρόσωπα. Για τον Χοάνες, ο κωδικός δεν είχε καμία σημασία. Αυτό που τον ανασήκωσε για ακόμη μία φορά από το κάθισμά του, αυτό που τον έκανε να κοκκινίσει από τον θυμό του, αυτό που ακόμη και ο πιο αλανιάρης Τέκτων θα είχε κατουρηθεί από τον φόβο του, ήταν ο αριθμός Τρία. Ως γνωστόν, οι Τέκτονες διακατέχονται από το σύνδρομο της στωϊκης σπερματοευθυνοφοβίας, του τύπου "Θα σου κάνω τα Τρία, Δύο", και ο Χοάνες υποπτεύθηκε πως τα μηνύματα δεν ήταν διόλου τυχαία. Δεν ήταν ο ίδιος Τέκτονας, έλεγε πως ήταν, απογοητεύοντας τον ίδιο τον Τεκτονισμό. Όταν είσαι Τέκτονας, δεν το λες. Το κλαις.
Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, ο Χοάνες διαπίστωσε πως η πτήση του, θα ακολουθούσε την ίδια διαδρομή μ' εκείνη του Ντεβά. Σκέφτηκε λοιπόν πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επισκεφτεί την Σάντεϊ στην Πράγα, και την ώρα που τα ρουθούνια του άρχισαν να ερεθίζονται από την διαχέουσα Ευρωπαϊλα του αεροδρομίου, κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο τηλέφωνο για να την ενημερώσει για την επικείμενη επίσκεψή του. Αντίθετα από τον Ντεβά, ο Χοάνες πάντα ενημέρωνε και τηλεφωνούσε όταν επρόκειτο να επισκεφτεί κάποιον γνωστό του, πράγμα που σίγουρα ο αναγνώστης θα εκτιμήσει και θα τον κάνει να προσθέσει έξτρα μετοχές στην χρηματιστηριακή φουσκοειδή προσωπικότητα του Χοάνες. Ως χάκερ, ο Χοάνες γνώριζε απ' έξω κι ανακατωτά τα τερτίπια των χρηματιστάδων και είχε καταφέρει να ξεγελάσει πολλούς ανίδεους και να τους σακατέψει τα πορτοφόλια τους, σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο τελευταίος μάλιστα από αυτούς τους έρ'μους, ήταν ένας νεαρός Έλληνας πιανίστας που μόλις κατάφερε ο δόλιος να συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την αγορά ενός πιάνου, ο Χοάνες τον έκανε, αντί για πλήκτρα, να αγοράσει μετοχές από μια νεοσύστατη τότε εταιρεία με την επωνυμία "Σκυρόδεμα Πεντέλης".
Deva Parinito
Edited by - 16thThief on 22/11/2005 15:58:34
Ντριν, ντριν !
- Ποιος είναι ?
- Ο Κρις - η μήπως ο Ντεβά ? - Σου τηλεφωνώ από το Άμστερνταμ. Κατευθύνομαι στο Κισινάου της Μολδαβίας αλλά σκέφτηκα να σταματήσω για λίγο στην Πράγα. Συμβαίνει κάτι περίεργο.
- Κι εσύ ? Τι διάολο συμβαίνει ? Καλά, θα σε περιμένω.
"Κι εσύ ? Τι διάολο συμβαίνει ?". Αν ο Μοζέ δεν ήταν τόσο ψύχραιμος, το ΜοΖέν θα είχε χυθεί στο πάτωμα του μαγειρίου και οι μοναχοί θα είχαν εξαγριωθεί.
Αλλά μισό λεπτό. Όσο κι αν τα λογικά - λογικά ?- άλματα του τσαπατσούλη συγγραφέα εξακολουθούν να διατηρούν την ακροβατική τους τέχνη, το άλμα του αναγνώστη που δεν γνωρίζει την χαοτική συμπεριφορά ενός μαστουρωμένου νου, θα είναι πάντα μικρό και αλόγιστο και θα διατηρεί πάντα την επικινδυνότητα του εθισμού, αγνοώντας την σημασία του ερεθισμού. Ο μαστουρωμένος νους δεν είναι τίποτε περισσότερο από τον νου που έχει την ικανότητα να παρακάμπτει την χωροχρονική γραμμικότητα της σκέψης, ακολουθώντας την καθετότητα των συναισθημάτων.
Υπό αυτήν την οπτική, ο Jonnie, ήταν ένας πολύ συναισθηματικός τύπος. Δεν ήταν πρεζόνι, δεν ήταν χασικλής, δεν ήτανε μαστούρης. Ηταν ένας πολύ συναισθηματικός τύπος, ένας μικροαπατεώνας από την ορεινή Ημαθία, μεγαλωμένος στα μπαϊρια και στις χαράδρες του Βέρμιου και φορτωμένος με 'κεινο το αχανές διαπεραστικό βλέμμα που φτάνει μέχρι και στην τελευταία πέτρα του Μακεδονικού κάμπου. Όταν ο συγχωρεμένος - ναι, ξέρω, συνήθως δεν γράφω έτσι – ο πατέρας του, τον έβαλε για πρώτη φορά πάνω στο τρακτέρ και του ζήτησε να οργώσει ένα χωράφι, ο Jonnie προτίμησε μ' αυτό να οργώσει ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αν ο πατέρας του κλαίει ακόμη για το τρακτέρ, ο Jοnnie κλαίει που κάποτε έφτασε σε θάλασσα κι εκεί εγκατέλειψε κάθε φιλόδοξη σκέψη του.
Ο αναγνώστης πρέπει να ενημερωθεί πως ο Jonnie, είναι ίσως το πιο εξαπατημένο μέλος της Βίλας Ινκόγκνιτο, διότι ποτέ του δεν μπόρεσε να καταλάβει πως το να οργώσεις μια θάλασσα ισούται με το να αρνηθείς να πιεις ένα τσιγάρο χασίς. Κι αν το χασίσι πίνεται, η θάλασσα χύνεται. Και χύνεται παντού, απλώνοντας την εκτιφλωτική αντανάκλασή της και 'κείνο το ιερό στραφτάλισμα του ιωδίου της, μέσα σε κάθε αχόρταγο κύταρο του ανθρωποκεντρικού συστήματός μας. Ο Jonnie είναι βουνίσιος. Ποτέ του δεν θα μάθει για την θάλασσα. Ούτε όμως και ο αναγνώστης θα μάθει την συνέχεια της Ιστορίας, αν εγώ συνεχίσω έτσι. Τέλος πάντων.
Ναι, είναι αλήθεια. Την στιγμή που ο Χοάνες τηλεφωνούσε στην Σάντει, συνεπαρμένος από την Ευρωπαϊλα του αεροδρομίου του Άμστερνταμ, την στιγμή που ο Ντεβά ταξίδευε σιδηροδρομικώς από την Πράγα προς το Κισινάου, την στιγμή που η μις Τζι Σουϊτι παρέδιδε μαθήματα ορθογραφίας στα παιδιά της κοινότητας του Τόγκο Μπέο, την ίδια περίπου ώρα, ο Jonnie τηλεφωνούσε στον Ζαν Μοζέ και τον ενημέρωνε πως η δουλειά με τα σταφύλια χάλασε και πως έπρεπε επειγόντως να φύγει για το Κισινάου. Τι είχε συμβεί ?
Deva Parinito
Edited by - 16thThief on 22/11/2005 17:22:20
Στην πνευματική ζωή πρέπει κανείς να πετά πάνω από την ίδια τη σκιά του.
Αυτό είναι από την ανθρώπινη άποψη το απελευθερωτικό θαύμα.
Μόλις και μετά βίας μπορεί κανείς να το πετύχει.
Η πεμπτουσία όλων των αξιών είναι το ιερό.
Καλές βροχοπτώσεις,
και ήπιες πτώσεις...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ...
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
.
ο αγαπημενος μου ολιστικος ντετεκτιβ: Ντερκ Τζέντλι! ![]()
σας τον παρουσιαζει ο Περικλής Βανικιώτης, οπως τον διαβασα στον παθφαϊντερ
.
Το "ολιστικό" ελληνικό Web και η... γάτα
ΕΞ ΑΠΑΓΩΓΗΣ
Ο μύθος δηλοί ότι ο Νεύτωνας ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας καθώς απολάμβανε την απογευματινή σιέστα του κάτω από μια μηλιά.
Ανυποψίαστος δέχθηκε την επίθεση της ερυθρής οπώρας, που αποφάσισε εκείνη ακριβώς την ιερή στιγμή να πραγματώσει το όνειρό της, που συνίσταται στην εκπλήρωση της λαϊκής παροιμίας/προφητείας, ότι "το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά".
"Εν ολίγοις τυχαία", θα υποθέσει ο ορθολογιστής ιστορικός.
"Μία ακόμα απόδειξη της θεμελιακής αλληλεξάρτησης των πάντων", θα αντιτάξει ο υποψιασμένος περί της κβαντικής θεωρίας συνάδελφός του.
Και ένα μεγαλειώδες "ζγκντουπ", συνοδευόμενο από ένα εξίσου μεγαλειώδες καρούμπαλο, ήταν η αρχική συνεισφορά του ταπεινού συντάκτη σας στην παραπάνω αναζήτηση.
Ένα "ζγκντουπ", που δεν είναι παρά η μετάφραση του ηχητικού εφέ που προκαλεί ένα -κακοστερεωμένο υποθέτουμε- ράφι που πέφτει σε ένα ανυποψίαστο κεφάλι. Και αν για το Νεύτωνα δεν έχουμε ιδέα περί του τι σκεφτόταν την ιστορική εκείνη στιγμή, ο υπογράφων μπορεί να σας βεβαιώσει ότι δευτερόλεπτα πριν από την προσγείωση του περί ου ο λόγος ραφιού θαύμαζε ένα air condition.
Αυτήν τη στιγμή διάλεξε η μοίρα να του πετάξει τη γνώση κατακέφαλα.
Την απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα: "Ποια λογική διέπει το ελληνικό Internet;".
Θολωμένος ακόμα από το χτύπημα, διάβασε τον τίτλο του βιβλίου που κρατούσε πλέον στα χέρια του: "Ο Ντερκ Τζέντλι ακολουθεί τη γάτα".
Ναι, φίλες και φίλοι. Ο Douglas Adams είχε την απάντηση και εγώ όφειλα να το ξέρω. Οικτίροντας τον εαυτό μου για την αμέλειά μου, σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος να επανορθώσω ήταν να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία.
Ο Ντερκ Τζέντλι, λοιπόν, είναι ένας ολιστικός ντετέκτιβ.
Ένας ντετέκτιβ που δεν του αρέσει καθόλου να αποκλείει το αδύνατο, που τον ενδιαφέρουν περισσότερο η κβαντομηχανική, τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα και οι πίτσες, παρά τα αποτυπώματα και οι σκόνες που τα περιβάλλουν.
Ένας ντετέκτιβ που στηρίζει την έρευνά του στη θεμελιακή αλληλεξάρτηση των πάντων - εξ ου και ο όρος "ολιστικός".
Ο Ντερκ σε μία απλή έρευνα για μία χαμένη γάτα θα σχεδιάσει και θα
γωνιομετρήσει όλα τα ανύσματα της αλληλεξάρτησης των πάντων και, αν τα εντοπίσει σε μία ακρογιαλιά των Βερμούδων, θα την επισκέπτεται τακτικότατα, ακόμα και αν απεχθάνεται τον ήλιο και το ποντς με ρούμι.
Όπως θα έλεγε όμως και ο ίδιος: "Ο καθένας κουβαλάει το σταυρό του".
Στη συνέχεια χρεώνει τον πελάτη του όλο αυτό το "σταυρό", ανεβάζοντας μάλιστα λίγο παραπάνω το κόστος λόγω του σκεπτικισμού του πελάτη, που τον διαλύει ψυχολογικά και δυσκολεύει το έργο του.
Αυτή ακριβώς η ολιστική μέθοδος είναι η βάση του ελληνικού Web. Αυτόν το "σταυρό" κουβαλάνε οι καθ' ύλην αρμόδιοι (φορείς, επενδυτές κ.ο.κ.). Αν η γάτα του Ντερκ είναι το περιεχόμενο του ελληνικού Web, τότε η γωνιομέτρηση των ανυσμάτων αλληλεξάρτησης των πάντων είναι ο μόνος τρόπος για να το... εντοπίσουν και να το προσφέρουν με τη σημερινή μορφή. Αν το μαύρισμα και το ποντς είναι τα παρελκόμενα των Βερμούδων, τότε να μην πληρώσουμε κάτι παραπάνω για τους καλοθρεμμένους servers και τις μεγαλειώδεις παρουσιάσεις;
Και όλα αυτά, ενώ έχουμε τη φριχτή υποψία ότι πιο εύκολα θα βρούμε τη χαμένη γάτα στις Βερμούδες παρά... περιεχόμενο στο ελληνικό Web.
Ο πελάτης -δηλαδή εμείς- ακολουθεί αναγκαστικά την ίδια ολιστική μέθοδο για να ανακαλύψει με τη σειρά του το περιεχόμενο. Για παράδειγμα, αν θέλει να ανακαλύψει κάποια σελίδα για τον Καρυωτάκη, θα πάει στο Google και θα αναζητήσει τη λέξη... "Θάλασσα"! Έτσι έχει μία ελπίδα να βρει κάτι σχετικό από κάποιο ποίημά του έως και να ανακαλύψει κάποιο προσωπικό ερασιτεχνικό site που να φιλοξενεί όλες τις συλλογές του. Τι το χρειάζεται λοιπόν κάποιο ειδικό vortal
για ποίηση και λογοτεχνία; Απολύτως τίποτα.
Μυρίζεστε κάπου εκμετάλλευση; Όχι, αγαπητοί φίλοι, διότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ντερκ: "Εκμετάλλευση ίσως να υπήρχε αν με πλήρωναν.
Αλλά δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για κάτι τέτοιο.
Ζω με αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε ελπίδες.
Ελπίζω να μου τύχουν συναρπαστικές υποθέσεις, η γραμματέας μου ελπίζει να την πληρώσω, ο σπιτονοικοκύρης της ελπίζει να εισπράξει το νοίκι και δωσ' του να 'χει. Πρόκειται για έναν υπέροχα αισιόδοξο τρόπο ζωής".
Δυστυχώς, όμως, η γάτα πεθαίνει...
.
τα μπολντ δικα μου, ετσι για να ζωντανεψει η εικονα του κειμενου.
το βιβλιο να το διαβασετε!!!
.
Γύρω απ' αυτό τον ήλιο, σε μια απόσταση περίπου ενενήντα δύο εκατομμυρίων μιλίων, γυρίζει ένας εντελώς ασήμαντος, μικρός, γαλαζοπράσινος πλανήτης, που οι κάτοικοι του, μια μορφή ζωής που κατάγεται από τους πιθήκους, είναι τόσο πρωτόγονοι που πιστεύουν ακόμη πως τα ψηφιακά ρολόγια είναι μια πανέξυπνη ιδέα.
Αυτός ο πλανήτης έχει - ή μάλλον είχε - ένα πρόβλημα, που ήταν το εξής: οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζούσαν σ'αυτόν ήταν συνήθως δυστυχισμένοι.
Πολλές λύσεις είχαν προταθεί γι'αυτό το πρόβλημα, αλλά οι περισσότερες ασχολούνταν με την διακίνηση μικρών πράσινων χαρτιών, πράγμα παράξενο, γιατί βασικά δεν ήταν τα μικρά πράσινα χαρτιά που ήταν δυστυχισμένα.
Κι έτσι το πρόβλημα παρέμενε, πολλοί άνθρωποι ήταν κακοί και οι περισσότεροι ήταν δυστυχείς, ακόμα κι αυτοί με τα ψηφιακά ρολόγια.
Ολο και πιο πολλοί ήταν της γνώμης πως ήταν ένα μεγάλο λάθος που κατέβηκαν από τα δέντρα. Μερικοί έφτασαν να λένε πως ακόμα και τα δέντρα ήταν μια άσχημη κίνηση και πως δεν έπρεπε καν να έχουν βγει από τους ωκεανούς."
αυτή είναι επίσης μία από καταθέσεις του Douglas Adams πάνω στο ανθρώπινο γίγνεσθαι...
ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο αυτής του της οπτικής, είναι ακόμα, ότι δίπλα στο λήμμα "Γη", στο περίφημο βιβλίο "Γυρίστε τον Γαλαξία με Ωτοστόπ", η καταχώρηση έχει ως εξής : "μάλλον Ακίνδυνος"...
κι ενώ οι γήϊνοι επέμεναν να φαντασιώνονται πως κατοικούν την Γη, αυτή, μόλις είχε γκρεμιστεί για να περάσει η νέα υπερδιαστημική παρακαμπτήριος.... και μάλιστα ακριβώς την στιγμή που είχε ανακαλυφθεί ένας νέος τρόπος ταξιδιών και άρα αυτή η παρακαμπτήριος ήταν εντελώς άχρηστη...
δεν θα επεκταθώ άλλο στα γραπτά του συγγραφέα γιατί όσοι θέλουν μπορούν να τα διαβάσουν και να μάθουν απ' αυτά...
ο λόγος που τα αναφέρω όμως είναι γιατί, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και η παρέα των ηρώων ταξιδεύει με διαστημόπλοια που κινούνται με μηχανή Απιθανότητας, συμβαίνει κάτι παράξενο...
ένας καναπές σφηνώνεται στη σκάλα μιας πολυκατοικίας..! ο κόσμος χάνεται (στην κυριολεξία), το μ... χτενίζεται (ενίοτε κι αυτό στην κυριολεξία) και ο καναπές εκεί! παραμένει σφηνωμένος στην σκάλα, προκαλώντας απορία στον ιδιοκτήτη του και στους αναγνώστες...
χμ... μήπως αυτό είναι πιο σημαντικό από την υπόλοιπη ιστορία? ο μικρόκοσμος του καθενός? και το (πραγματικά απίθανο) πρόβλημα της στιγμής?
όταν τα δελφίνια εξαφανίζονται αφήνωντας πίσω τους σαν μήνυμα "Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια" είναι μήπως πολύ αργά για να δούμε ολιστικά το θέμα?
Galadriel

Δ
Ε Κ
Γεννιόταν μόνο αρσενικά και έπειτα από μερικές βασανισμένες γενιές εξαφανίστηκαν οι δόλιοι...
Αλλόσαυροι τυραννόσαυροι δρομεόσαυροι -να σαι καλά Πουλιανέ δάσκαλε- στεγόσαυροι ριγχόσαυροι, πλατεόσαυροι και όχι μόνο, την έκαναν με ελαφρά...
Σπανίζουν και οι δράκοι...
Αχ!!!

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ. Α.Ρ.