- Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ακολουθούν δύο αποχαρακτηρισμένα έγγραφα με θεάσεις ΑΤΙΑ ένα της CIA(Central Intelligence Agency) που βγήκε από αίτημα FOIA(Fredom of Information Act) και ένα της ακόμα πιο απόρρητης NSA(National Security Agency) με τον χαρακτηρισμό "Ακρως Απόρρητη Σκιά" (Top Secret Umbra) της NSA.

Απ'ότι φαίνεται οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν στενά το φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια και το εκμεταλεύονται φυσικά ανάλογα με τις περιστάσεις και τη χρονική στιγμή που το χρησιμοποιούν με επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας. Ως παράδειγμα να αποπρονατολίσουν από το κοινό μια θέαση απόρρητου γήινου αεροσκάφους τους, ή κάποιες άλλες απόρρητες επιχειρήσεις του στρατού ρίχνοντας πάνω στο θέμα ένα πέπλο μυστηρίου περί δήθεν εξωγήινων δραστηριοτήτων. Και έτσι ο κόσμος αποπροσανατολίζεται και δεν εστιάζει τις προσπάθειες του για να αποκαλύψει τις πραγματικά γήινης προέλευσης και πιθανόν παράνομες και μυστικές ενέργειες που κρύβονται από πίσω. Δεν αποκλείεται βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις να πρόκειται για πραγματικά ανεξήγητες θεάσεις αν και για κάτι τέτοιες υπηρεσίες όπως οι παραπάνω λίγα πράγματα παραμένουν ανεξήγητα.. ![]()
Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να μάθουμε τουλάχιστον σύντομα το τι
Πραγματικά ξερόυν .
Πιθανό να γίνεται και αυτό που λες σε ορισμένες περιπτώσεις αλλα τα
Γηινης προέλευσης αεροσκάφη που θέλουν να παραμείνουν μυστικά δεν
Θα πετάνε σε περιοχές οπού μπορούν να υπάρξουν πολλοί μάρτυρες ας
Πούμε στο περιστατικό του φοίνιξ είχαμε χιλιάδες μάρτυρες .
Πάντως το να πούνε ας πούμε ότι ήταν εξωγηινο ufo για να καλύψουν
Ένα μυστικό γηινο αεροσκάφος παλι μονο τον απλό κόσμο θα μπορούσαν
Να πείσουν οι μυστικές υπηρεσίες μιας ανταγωνιστικής χωράς θα καταλάβαιναν
Αμέσως το τι πραγματικά γίνονταν .
Οπότε γιατι να μπουν σε τέτοια διαδικασία ?Σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών θα ήταν σαν να κρύβονταν πίσω από
Το δάχτυλο τους.
Άσε που όσες φορές διαβάσεις την επίσημη θέση σε περιστατικά θέασης ατια
Ποτέ δεν θα δεις να υποστηρίζουν την περίπτωση της εξωγηινης προέλευσης συνήθως βρίσκουν αστείες δικαιολογίες όπως ότι ηταν φωτοβολίδες η Αφροδίτη ,
Ομαδική παράκρουση και διαφορά τέτοια.
.
Αν υπάρχει χειρισμος, οπως αναφέρθηκε και πριν, ναι ομαλη προσγείωση ειναι εφικτή. Είναι και αυτό μια πιθανοτητα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://agnosta.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
quote:
Πούμε στο περιστατικό του φοίνιξ είχαμε χιλιάδες μάρτυρες .
Ακριβώς για τα φώτα στο φοίνιξ υπάρχει η πληροφορία ότι επρόκειτο για επιχείρηση αποπροσανατολισμού από πλευράς στρατού.
Όπως στο μπάσκετ που κοιτάς προς την μία πλευρά και δίνεις πάσα προς την άλλη ...
Edited by - r00t on 03/10/2007 22:37:23
quote:
Ostria, απλά αναφερομουν στο τι θα γινει στην περιπτωση που ένα "Voyager εξωγήινων" προσεγγίσει ένα πλανητικο σώμα στο ηλιακο μας σύστημα. Χωρις μηχανές ή χειρισμο (αυτοματο ή μη), θα αφήσει σχεδον σιγουρα την υπογραφή του ως κρατήρας.Αν υπάρχει χειρισμος, οπως αναφέρθηκε και πριν, ναι ομαλη προσγείωση ειναι εφικτή. Είναι και αυτό μια πιθανοτητα.
Ναι Ηλία μου το κατάλαβα. Πάντως σκέφτομαι ότι η πιθανότητα να σταλεί ένας ανάλογος 'voyager' από έναν πιό εξελιγμένο από μας πολιτισμό είναι μάλλον μικρή.
quote:
Ότι παρακολουθούν το φαινόμενο οι μυστικές υπηρεσίες είναι σίγουρο
Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να μάθουμε τουλάχιστον σύντομα το τι
Πραγματικά ξερόυν .
Η αίσθησή μου είναι ότι δεν ξέρουν κάτι περισσότερο. Δηλ για αυτό το 2% που δεν γνωρίζουν ή αναγνωρίζουν ή έστω υποψιάζονται τι μπορεί να είναι, νομίζω ότι έχουν μαύρα μεσάνυχτα όπως και εμείς και αυτό πρέπει πραγματικά να τους φοβίζει.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Ακριβώς για τα φώτα στο φοίνιξ υπάρχει η πληροφορία ότι επρόκειτο για επιχείρηση αποπροσανατολισμού από πλευράς στρατού.
Όπως στο μπάσκετ που κοιτάς προς την μία πλευρά και δίνεις πάσα προς την άλλη
Καλά αμα πάρουμε τι έχει ακουστεί ότι θες ακούς καλά και πες ότι ήταν
Κάλυψη τι ήταν αυτό το τεράστιο αντικείμενο τελικά ?
Και τι το τόσο σημαντικό ήθελαν να καλύψουν και διοργανώσαν ολόκληρη ιστορία ?και αφού ήταν τόσο σημαντικό γιατί δεν το δοκίμαζαν σε μια έρημο η σε
βάση πχ Area 51?
quote:
Η αίσθησή μου είναι ότι δεν ξέρουν κάτι περισσότερο. Δηλ για αυτό το 2% που δεν γνωρίζουν ή αναγνωρίζουν ή έστω υποψιάζονται τι μπορεί να είναι, νομίζω ότι έχουν μαύρα μεσάνυχτα όπως και εμείς και αυτό πρέπει πραγματικά να τους φοβίζει.
Αν δεν ξερόυν τότε δικαιολογημένα θα νιώθουν άβολα..
quote:
Νομίζω πως αυτό έχει βάση. Να πω την άποψη μου για την αμερική.
Η ιδέα μιας παντοδύναμης αμερικανικής μηχανής, τόσο σε επίπεδο κυβερνησης όσο και σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών, έχει διατηρηθεί εδώ και δεκαετίες μέσα από παραπλανητικές ενέργειες που δημιουργούν την εντύπωση κατοχής μιας μυστικής και ελιτίστικης γνώσης σχετικά με οτιδήποτε εξωγήινο.
Δεν είμαι και εγώ τόσο σίγουρος κατά πόσο υπάρχει μια τέτοια ιδιαίτερη γνώση.
Δεν θα μου φανεί καθόλου απίστευτο να έχουν και αυτοί μαύρα μεσάνυχτα!

Μεταξύ αυτών, ο υπεύθυνος του CISU (Centro Italiano Studi Ufologici) μου έστειλε τις εξής ερωτήσεις, σχετικά με την κατάσταση του θέματος UFO στην Ελλάδα:
quote:
May I ask you for some info about the present (and past) Greek UFO scene?1) Are there presently UFO organizations active in your country, or is there anybody doing a national sighting data collection work?
2) I'm going to release the second edition of the UFO Periodicals International Directory, listing more than 2,300 UFO periodicals ever published all around the world. The only Greek periodical I've been aware of was the mystery magazine "Ainigmata toy sympantos", in the late '70s.
a) can you confirm when it was published (first and last year of publication)?
b) have there been any other UFO journals, bulletins or newsletters published in your country, as far as you know?
Επειδή η ενασχόλησή μου με το θέμα UFO είναι πρόσφατη και πολύ συγκεκριμένη, το μόνο σχετικό site που έχω υπόψη μου είναι το PARANORMAP. Και δεν ξέρω κανένα ελληνικό περιοδικό, newsletter κλπ για το θέμα.
Aν κανείς ξέρει τις απαντήσεις, θα χαρώ να τις προωθήσω (με credit).
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις του φίλου του Ιταλού.
1) Are there presently UFO organizations active in your country, or is there anybody doing a national sighting data collection work?
Οχι όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Υπάρχουν ανεξάρτητοι ερευνητές και μικρές ομάδες αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται αποκλειστικά με το θέμα των ufo. Επίσημος οργανισμός δεν υπήρξε ποτέ, δηλ ένας οργανισμός που να συγκεντρώνει όλους τους ερευνητές και να δείχνει ένα αξιόπιστο πρόσωπο προς τα έξω.
Αρχεία σίγουρα υπάρχουν στα χέρια διαφόρων ερευνητών όπως ο Μπαλάνος, ο Αικατερινίδης (δεν ξέρω ποιός έχει τώρα το αρχείο του), ο Λάζος, ο Καρποδίνης κ.α.
2)The only Greek periodical I've been aware of was the mystery magazine "Ainigmata toy sympantos", in the late '70s.
a) can you confirm when it was published (first and last year of publication)?
b) have there been any other UFO journals, bulletins or newsletters published in your country, as far as you know?
"Τα αινίγματα του διαστήματος" του Χρήστου Λάζου κυκλοφόρησαν από το 1975 μέχρι το 1981.
Αλλα περιοδικά αλλά με γενικότερη θεματολογία υπάρχουν και σήμερα όπως το Ανεξήγητο, το Τρίτο Μάτι, το Strange κλπ. Αποκλειστικά για ufo-εξωγήινους (αλλά με μια μεταφυσική χροιά) ήταν το 'UFO-αστρική προβολή' του Αικατερινίδη, το οποίο κυκλοφόρησε το 1981-1982.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Όστρια, ο Αικατερινίδης δεν ζεί πιά;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ......
(ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ PC ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ...)
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
quote:
Γενικά αυτά που έγραψε η Όστρια.Όστρια, ο Αικατερινίδης δεν ζεί πιά;;;
Πέθανε πριν μερικούς μήνες.
-Arthur C. Clarke-
Έχει ανακοινωθεί επίσης στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr
ενώ την συγκεκριμένη πληροφορία για αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να την βρείτε εδώ.
Είναι μια πολύ καλή σειρά οπότε αξίζει να την δει κάποιος! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Πέθανε πριν μερικούς μήνες.
Δεν το ήξερα....
Για το Taken, καλά, 4 και τέταρτο την νύχτα βρήκαν να το βάλουνε;; Ποιός θα το δει τέτοια ώρα;;
Πάντως η σειρά είναι πολύ καλή, αν δεν την έχετε δει αξίζει να την δείτε. Νοικιάστε την σε DVD για να την δείτε με την ησυχία σας.

Εκτός κι αν είναι νυχτοπούλια οπότε αντέχουν στα ξενύχτια!
Δεδομένου ότι η προβολή της σειράς έχει ανακοινωθεί από τον σταθμό, υπάρχουν διάφορες επιλογές.
1) Μπορεί κάποιος να την δει και την άλλη μέρα πλακώνεται στις πατάτες στα μάτια του για να πάει να δουλέψει (
).
2) Μπορεί να την γράψει στο video.
3) Μπορεί να το θεωρήσει ως αφορμή για να πάει να νοικιάσει την σειρά.
Εγώ κλίνω προς την δεύτερη επιλογή ή στην τρίτη αν δεν προβληθεί ολόκληρη η σειρά.
Δεν την έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές!

quote:
04:15 τη νύχτα θα προβληθεί στο STAR το πρώτο επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας "Taken".
Καλα είναι σοβαροί ? στις 4 τα ξημερώματα ? τι την προβάλλουν ?
Ποιος θα την δει ? .
Τις πύλες του ανεξήγητου που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω τις είδε κανείς ?
Εγώ δεν πρόλαβα να δω πολλά λίγο στο τέλος είδα .
Να ενημερώσω πάντως ότι κι αυτή την εβδομάδα (20/10/2007 - 26/10/2007) το STAR θα προβάλλει κάποια επεισόδια της εν λόγω σειράς.
Συγκεκριμένα:
- 02:30 το Σάββατο στις 20/10
- 02:45 την Κυριακή στις 21/10
- 04:30 την Δευτέρα στις 22/10
- 04:30 την Τρίτη στις 23/10
Για όποιον το επιθυμεί, οι πληροφορίες βρίσκονται και στο link που είχα παραθέσει σε προηγούμενο μήνυμα μου.