- DVD ME ΤΟΥΛΑΤΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Οπότε δεν χρειαζόταν να ανοίξεις ένα νέο topic για να μας ενημερώσεις σχετικά με τα dvd που έχεις κάνει...
Το topic αυτό λοιπόν θα απενεργοποιηθεί και θα μεταφερθεί στην Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" καθώς δε μπορεί να φιλοξενηθεί στην Κατηγορία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

In anticipation of my resurrection...
Ψάχνω σύγχρονους αγίους από Αγιο Ορος και άλλα μέρη.
Οποιος ξέρει κάποιους ας γράψει λεπτομέρειες.
Με συγκεκριμένα στοιχεία (μονή-όνομα-ιστοσελίδα κλπ) για να υπάρχει άμεση επαφή
Ευχαριστώ
Έχεις κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις ;
Στράτος

Προτιμήσεις από άποψη τοποθεσίας εννοείς ή κάτι άλλο;
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
18/06/2007
Εγώ την αείμνηστη τη γιαγιά μου την είχα για Άγια. Πολύ βασανισμένη γυναίκα, αλλά διατηρούσε τεράστια αποθέματα Αγάπης. Ποτέ δεν σταμάτησε να δίνει, μέχρι τα τελευταία της. Πολύ αγνή ψυχή, αθώα, δόλος δεν ήξερε τι πάει να πει. Όταν πέθανε, στο πρόσωπο είχε μια έκφραση σαν αγαλλίαση.
Dare To Dream
Ο μόνος νέος άγιος που μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο νου , είναι ο Άγιος Βησσαρίωνας , από την μονή Αγάθωνος , πάνω από τα λουτρά της Υπάτης .
quote:
gentlemanΕγώ την αείμνηστη τη γιαγιά μου την είχα για Άγια. Πολύ βασανισμένη γυναίκα, αλλά διατηρούσε τεράστια αποθέματα Αγάπης. Ποτέ δεν σταμάτησε να δίνει, μέχρι τα τελευταία της. Πολύ αγνή ψυχή, αθώα, δόλος δεν ήξερε τι πάει να πει. Όταν πέθανε, στο πρόσωπο είχε μια έκφραση σαν αγαλλίαση.
Ορίστε φίλε gentleman, η γιαγιά σου, που εύχομαι να έχει φθάσει στον προορισμό της, πληροί τις προϋποθέσεις αγιότητας, σε αντίθεση με κάτι άλλους "άγιους" και μάλιστα με τον χαρακτηρισμό "μέγας".![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Φίλε bas, καλως όρισες στα Forums του ESOTERICA , και καλή συμμετοχή .
Ο μόνος νέος άγιος που μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο νου , είναι ο Άγιος Βησσαρίωνας , από την μονή Αγάθωνος , πάνω από τα λουτρά της Υπάτης .
Σε ευχαριστώ φίλε Σωτήρη. Θα το ερευνήσω...
Δυστυχώς ο Βησσαρίωνας έφυγε το 1991
Όπως σου είπε κι ο Sesostris, μια περίπτωση ανθρώπου που θεωρήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων ως άγιος είναι ο Βησσαρίωνας.
Θα μπορούσες μάλιστα και να διαβάσεις μια σχετική συζήτηση που υπάρχει στα Forums (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ? (Σχετικά με τον Βησσαρίωνα)
Επιπλέον, μπορείς να δεις κι ένα άλλο σχετικό θέμα:
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΙΑΚΩΒΟΣ,ΠΑΙΣΙΟΣ,ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην αναζήτηση σου! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μήπως μπορείς να γίνεις σαφέστερος;
Να μας εξηγήσεις τι ακριβώς ψάχνεις;
Δώσε ένα σημείο που να μπορούμε να συζητήσουμε, αν αυτός είναι ο στόχος του θέματός σου.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Φίλε basΜήπως μπορείς να γίνεις σαφέστερος;
Να μας εξηγήσεις τι ακριβώς ψάχνεις;
Δώσε ένα σημείο που να μπορούμε να συζητήσουμε, αν αυτός είναι ο στόχος του θέματός σου.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Ψάχνω για ανθρώπους όπως ήταν ο Παϊσιος και ο Πορφύριος, αλλά να ζούνε τώρα. Πού μπορώ να τους βρω για να με βοηθήσουν.
Ευχαριστώ
quote:
Ψάχνω για ανθρώπους όπως ήταν ο Παϊσιος και ο Πορφύριος, αλλά να ζούνε τώρα. Πού μπορώ να τους βρω για να με βοηθήσουν.
Φίλε μου bas καλημέρα .
Θα ήθελες να αναφερθείς καλύτερα όταν λες να με βοηθήσουνε .
Συγνώμη που σε ρωτάω ,αλλά όσο απλή μου ακούγεται αυτή η λέξη ,άλλο τόσο επικίνδυνη είναι …..

Π.χ. ο Νικόλαος στη μονή Ιβήρων