- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Επειδή είσαι μια αγράμματη και αστοιχείωτη αθειστική καρικατούρα που στην καλύτερη περίπτωση παπαγαλίζεις urban myths περί Επιστήμης και Επιστημόνων και μη μπορώντας να αρθρώσεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ/ΑΝΤΙΛΟΓΟ ώστε να με αντιμετωπίσεις καταφεύγεις σε προσωπικές επιθέσεις.
Παπατζή του μεταφυσικού...
Ένας άνθρωπος που κάνει την παρακάτω ερώτηση, είναι φανερό, ότι δεν έχει άμεση σχέση, ούτε με την φιλοσοφία, ούτε με την επιστήμη.
quote:
Η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, αισθάνεσαι ότι έχει την ανάγκη να εξελιχθεί σε κάτι ανώτερο/πολυπλοκότερο/καλύτερο???
Άκου θα εξελιχθεί η φιλοσοφία...
Και πως θα εξελιχθεί δηλαδή;
Προς ποια κατεύθυνση;
Εμπρός παπατζή, εξήγησέ μας, πως θα εξελιχθεί η φιλοσοφία...
Άντε να δούμε την αναλυτική σου σκέψη!
Εσύ, ακόμη δεν έχει κατανοήσει τον ρόλο της φιλοσοφίας στην ανθρώπινη εξέλιξη.
Δεν έχεις κατανοήσει ότι η φιλοσοφία αποτελεί την εξέλιξη της Μυθολογίας και η Επιστήμη την εξέλιξη της Φιλοσοφίας. Τα στοιχειώδη, δηλαδή.
Στα μάτια σου υπάρχει ομίχλη και δεν μπορείς να συγκροτήσεις ολοκληρωμένη σκέψη.
Μιλάς για φιλοσοφία και φιλοσόφους, για επιστήμη και επιστήμονες, τα οποία δεν κατανοείς ούτε στοιχειωδώς.
Γι αυτό και τα ανακατεύεις όλα μαζί στην μπετονιέρα (θρησκείες, πνεύματα, φιλοσοφία και επιστήμη) με φυσιολογικό αποτέλεσμα να σου προκύπτουν δαίμονες.
Είναι επίσης φανερό, ότι παπαγαλίζεις από βιβλία του Μεταφυσικού, που κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες στην αγορά. Και τα οποία, χωρίς καμιά εξαίρεση, παίρνουν την επιστήμη και τους επιστήμονες και τους αλλάζουν τα πέταλα, για να προκύψουν στο τέλος -και τελείως αυθαίρετα- θεοί, πνεύματα, δαιμόνια, θετικές ενέργειες και τέτοια...
Ζεις τον μύθο σου και μέσα από φανταστικές ιστορίες για ποτηράκια, τραπεζάκια, καρεκλάκια, προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους για την δική σου ψευδαίσθηση.
Κατόπιν, τα δικά σου -δήθεν- επιχειρήματα, ζητάς (με την γνωστή θρησκευτική πονηριά των ανόητων ερωτήσεων) να τα μεταφράσουν οι άλλοι, να τα εξηγήσουν οι άλλοι, να πουν τι κατάλαβαν οι άλλοι...
Και τι να πουν οι άλλοι;
Το αυτονόητο..;
Ότι μέσα στην φυσική, την αστροφυσική, την βιολογία, κλπ, δεν έχουν ανακαλυφθεί,ούτε Θεοί, ούτε δαιμόνια, ούτε καλικάντζαροι..;
quote:
Δες το βιντεάκι ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.http://www.youtube.com/watch?v=tAwks_04otU
Σου προτείνω να δεις το βίντεο ξεκινώντας από το τέλος, όπου η αφηγήτρια λέει το εξής...
"Ο Τέζλα δεν ήταν ένα θαύμα, ούτε αγγελιοφόρος από άλλους κόσμους. Ήταν ένας άνθρωπος, όπως όλοι, που προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα: Τι είμαστε; Από που προήλθαμε; και γιατί..;"
Αυτό ακριβώς.
Προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στις υπαρξιακές του ανησυχίες, αλλά δεν τις έδωσε.
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που πέθανε πριν 70 χρόνια. Γιος παπά. Σε μια εποχή με πολύ πιο έντονη την θρησκευτική επιρροή για πολλούς επιστήμονες. Με τραυματικές εμπειρίες και έντονες υπαρξιακές ανησυχίες.
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να δίνουν οι άνθρωποι μορφές στα σύννεφα. Να δημιουργούν φιγούρες κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση. Η δήθεν μηχανή για τα μέντιουμ, ώστε αυτά να βλέπουν φαντάσματα (αν κατάλαβα καλά), ασφαλώς δεν αποτελεί πραγματικότητα. Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν τέτοιες μηχανές.
Τα πιστεύω του αφηρημένα και ακατανόητα ακόμη και για τον ίδιο. Ο τρόπος έμπνευσής του, δεν σημαίνει αυτόματα ότι γινόταν με μεταφυσικό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πιστεύουμε αυτό.
Οι εφευρέσεις του, ασφαλώς, δεν έγιναν με θεία φώτιση. Δεν ήρθε από το πουθενά.
Είχε επιτυχίες, είχε και αποτυχίες, όπως όλοι οι επιστήμονες. Δεν ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που έκανε ανακαλύψεις, ώστε να υποθέτουμε ότι αυτός ειδικά, είχε κάποια μεταφυσική επαφή με το Υπερπέραν.
Σε κάθε περίπτωση, είναι ανόητη τακτική, να χρησιμοποιούμε ανθρώπους που έζησαν σε άλλες εποχές, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και να τους βαφτίζουμε αγίους. Αν ζούσε μέχρι σήμερα, με τις πληροφορίες που έχουν προστεθεί στην ανθρώπινη γνώση, το πιο πιθανό θα ήταν να είχε διαφορετικές αντιλήψεις.
Το παραπάνω βίντεο λοιπόν, δεν προσθέτει τίποτα καινούργιο στην δική μας εποχή.
quote:
για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΤΣ ΑΚΟΜΑ θα αντέξει την πίεση μου ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
Είναι γνωστό ότι... Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι

quote:
PanosT
Ο φίλος μου ήταν Άθεος και δεν πίστευε σε ΤΙΠΟΤΑ απ'όλα αυτά. Ήταν Φυσικός και αυτός και απορούσε πως εγώ δίνω τόσο "χώρο" στο άυλο.Αυτός ήξερε και το παρελθόν μου οπότε η συζήτηση γίνονταν σε άλλο επίπεδο. Προσπαθούσα να του μεταφέρω τις εμπειρίες που είχα και κάθε φορά προσπαθούσε να τις εξηγήσει με "λογικό" τρόπο.
Οι εξηγήσεις που έδινε κάποιες φορές θα μπορούσαν να ισχύουν αλλά τις περισσότερες αυτό δεν ήταν δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση επέμενε στην "υλική" εξήγηση των γεγονότων.
Για να του αποδείξω ότι η "λογική" πάει περίπατο σ'αυτές τις περιπτώσεις που συζητάμε του πρότεινα να συμμετέχει σε μια τέτοια "συνεδρία" με πολύ έμπειρα και ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ μέλη όπου ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι αυτές οι οντότητες δεν θα μπορούσαν να του πειράξουν ούτε μια τρίχα από το κεφάλι του.
Και έτσι ΕΓΙΝΕ. Εκείνη τη φορά αυτές οι οντότητες "έδωσαν ρέστα" κάνοντας απίστευτα πράγματα που δεν τα είχαμε ξαναδεί ούτε ξανακούσει από άλλους. Σε καμμία όμως περίπτωση, αν και το προσπάθησαν, δεν πείραξαν το φίλο μου γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ τα μέτρα προφύλαξης για τους μη-πιστούς.
Το πρόβλημα ήταν άλλο.
Παραβήκαμε έναν Θεμελιώδη όρο.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Ο φίλος μου πολύ απλά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας είδε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ.
ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ.
Αν οι οντότητες συμπεριφέρονταν "νορμάλ" ίσως να μπορούσε να ψελλίσει κάποιες δικαιολογίες οφίλος μου γι'αυτά που συνέβησαν. Αλλά αυτά που βίωσε (και βιώσαμε) ήταν "στοχευμένα" και κατέρριπταν εκτός από τη "λογική" (με τη λαική έννοια) και νόμους της Φυσικής που έπαιζε στα δάκτυλα ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
Αν και δεν μπόρεσαν να τον "πειράξουν" με τους γνωστούς τρόπους βρήκαν το αδύνατο σημείο του (αλλά και σημείο μας όσον αφορούσε τη προστασία αυτού του ανθρώπου).
Από εκείνη τη στιγμή έχασε ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ στην "ύλη", στη Φυσική που τόσο αγαπούσε, στον φυσικό κόσμο που βίωνε μέχρι εκείνη τη στιγμή και κατ'επέκτασιν στο νόημα της ύπαρξης του.
Εκ των υστέρων η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ήταν εξώφθαλμα και ταπεινωτικά ξεκάθαρη. Όλο το σύμπαν θα ήταν άλλιώς φτιαγμένο αν ο Θεός επιθυμούσε μέσω της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ να έρχονται κοντά Του τα δημιουργήματά Του.
ΤΟ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
Συγνώμη φίλε, αλλά με όλον τον σεβασμό. Σε ποιους απευθύνεσαι? Σε τίποτα παιδιά του Δημοτικού? Αν είναι να φτιάχνουμε αληθοφανείς ιστορίες με τέτοιον τρόπο που να μήν επαναλαμβάνονται για να υποστηρίξουμε τα ανύπαρκτα τότε την έχουμε βάψει. Και έχω ακούσει πολλές τέτοιου είδους σε διάφορες παραλλαγές, και φυσικά πάντα με το ίδιο τρυπάκι ότι δέν γίνεται να επαναληφθούν είτε γιατί πέθανε αυτος που το έπραξε ή για άλλους ηθικούς λόγους.
Αν είναι όπως τα λες να σε καλέσουμε εσένα και τα "έμπειρα" ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ μέλη να επαναλάβετε την συνεδρία μέσα σε ένα πλήρες επιστημονικό πλαίσιο παρατήρησης όπου θα βιντεοσκοπείται και θα υπάρχουν μετρητές σχετικοι με το ανωτέρω φαινόμενο.
Αλλα μάλλον τότε θα είναι η αρνητική "πίστη" των επιστημόνων παρατηρητών που θα εμποδίζει την επιτέλεση της "συνεδρίας σας".
Το έχουμε ξαναδεί/ακούσει το έργο και έχει πάντα το ίδιο τέλος.
Άνθρακες ο θησαυρός.
Η απάντηση στα αναπάντητα έχει δωθεί και λέγεται ΜΥΣΤΗΡΙΟ, και είναι "Δέν ξέρουμε".
Ο καθένας που επικαλείται Θεότητες δαίμονια και ότι άλλο κατεβάσει ο νούς τους και προσπαθεί να μας αποδείξει ότι ξέρει για αυτά ή ότι αυτά είναι ή αλήθεια κάνει κακό στον εαυτό του πρώτα και μετά σε όλους τους άλλους.
Edited by - malmsteen on 29/10/2012 02:14:48
ετσι ειναι παιδες.
κουβεντα να γινεται.
κανενας ανθρωπος δεν μπορει να ειναι ενας αλλος.ειναι ο εαυτος του.
Επομενως ο καθενας λεει το δικο του.αρπαζει οτι τον βολευει κ τον συμφερει, κ τον ωφελει με οποιοδηποτε τροπο, κ καθιστα τον εαυτο του γνωστη επι διαφορων θεματων.
απορω με καποιους,που το παιζουν ανυχτομυαλοι κ μολις στριμωχνονται η οταν ακουν κατι που δεν τους αρεσει,επιτιθονται με φρασεολογιες τυπου
-ειμαι φευγατος εγω,λεω λεξεις που σε βουλωνουν κ σε κανουν να κολλας,να το σκας απ'το φορουμ-.
σιγα ρε μαγκες,πως την ειδατε?ειστε κουλ ε?
παρτε το χαμπαρι,δεν τιμα κανενα αυτο,μονο γελια κ λυπηση προκαλει.
γιατι οταν θες απαντησεις,μπαινεις σε διαφορα φορουμ για να τις βρεις η να παρεις μια γνωμη.
δεν μπαινεις για να διαβαζεις την πλακιτσα κ την κοντρα μερικων ανεγκεφαλων κ δηθεν....
λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.
*
Εχει πέσει στην αντίληψή μου εδώ και μέρες το συγκεκριμένο άρθρο.
Ομολογώ ότι εξεπλάγην λίγο με το πρώτο σκέλος,αλλά συμφωνώ απόλυτα με το δεύτερο (Δημητρίεφ).
Θεωρώ οτι είναι παρατραβηγμένο να λέμε,πώς οι πυραμίδες εκπέμπουν ορατές δέσμες πρός το διάστημα.Τουλάχιστον οχι...πλέον!!![]()
![]()
Πρίν 2-3 μήνες δημοσιεύθηκαν κάποιες παρόμοιες φωτογραφίες,που απεδείχθησαν πλαστές.Τώρα άν υπήρχε πραγματική εκπομπή,θα επαληθευόταν με άλλα μέσα και όχι μόνο οπτικά.(πάχος ακτίνας,ενέργεια φωτονίων,εύρος διάδρασης,φασματοσκόπηση,κατεύθυνση,κ.λ.π).
Κάτι τέτοιο δεν βλέπω πουθενά στα δημοσιεύματα και έτσι αποκλείω την εγκυρότητά τους.
Για το νέφος φωτονίων,έχω ήδη αναφερθεί σε άλλο τόπικ.Ολα όσα λέει ο Δημητρίεφ,είναι σωτά και μάλιστα,λίγα λέει.Λίγα επειδή οι ακριβείς επιπτώσεις,στο ηλιακό μας σύστημα,είναι άγνωστες.
Οπως είχα εξηγήσει στον φίλο Craven,ο πλανήτης μας έχει μια ιδιομορφία σε σχέση με τους υπόλοιπους του συστήματός μας.Τις ζώνες Van Allen.Οι ζώνες αυτές βρίσκονται σε μικρή απόσταση απο την Γη και πιεζόμενες,δημιουργούν περισσότερη "πίεση" πρός την ατμόσφαιρά μας,με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.(Ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές,προβλήματα στη μαγνητόσφαιρα).
Αυτές οι μαγνητικές διαταραχές,είναι δυνατόν να προκαλέσουν την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων,γρηγορότερα απο το ρυθμό που έχουν ήδη.Μια ενδεχόμενη επιτάχυνση της αντιστροφής,θα έχει καταστροφικές συνέπειες στη γεωγραφία του πλανήτη και κατέπέκταση στα έμβια όντα.
Πάντως Sesostris,επειδή δεν γνωρίζω με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας,τον λόγο κατασκευής των πυραμίδων(σε καμμία περίπτωση δεν τις θεωρώ ταφικούς χώρους),ούτε τι ευρίσκεται στο υπέδαφός τους,όλα είναι πιθανά.Θα μπορούσε και να ισχύει η θεωρία,ότι είναι "πυκνωτές" και δομές εκπομπής και λήψης ενέργειας.
Απλά δεν γνωρίζουμε,με τι είδους τεχνολογία έχουμε να κάνουμε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://worldjudge2012.blogspot.gr/2012/10/1-video.html
Αν δεν είναι,κάποιο φωτογραφικό τρυκ,δεν υπάρχει εμφανής επιστημονική εξήγηση,τι μπορεί να είναι.
Λάβε υπ'όψιν σου και την σοβαρή περίπτωση,της απόκρυψης στοιχείων απο την επιστημονική κοινότητα,λόγω άνωθεν εντολών.(κυβερνήσεις,τραπεζίτες και όσοι μεγάλοι έχουν συμφέρον).
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ενοχοποίησες ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ????
Έχεις φάει τέτοιο πόνο σε μόνο τόσα λίγα ποστς...
Εκτοξεύεις με κάθε σου ποστ το εγώ μου στη στρατόσφαιρα!
Για δώσε μας και το link της ερώτησης μου που σε τάραξε τόοοοοσο πολύ και θα πάρεις ολοκληρωμένη την απάντησή σου με το γνωστό τρόπο που σας έχω συνηθίσει.
quote:
Δεν έχεις κατανοήσει ότι η φιλοσοφία αποτελεί την εξέλιξη της Μυθολογίας και η Επιστήμη την εξέλιξη της Φιλοσοφίας. Τα στοιχειώδη, δηλαδή.
Για μάζεψε άθεους και αγνωστικιστές του esoterica που να συμφωνούν μ'αυτό το στοιχειώδες.
quote:
Και τι να πουν οι άλλοι;
Το αυτονόητο..;
Ότι μέσα στην φυσική, την αστροφυσική, την βιολογία, κλπ, δεν έχουν ανακαλυφθεί,ούτε Θεοί, ούτε δαιμόνια, ούτε καλικάντζαροι..;
Επειδή ψάχνεις μέσα στην Επιστήμη να βρεις θεούς και δαίμονες γι'αυτό θα τρως τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη από εμένα!
quote:quote:
Δες το βιντεάκι ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.http://www.youtube.com/watch?v=tAwks_04otU
Σου προτείνω να δεις το βίντεο ξεκινώντας από το τέλος, όπου η αφηγήτρια λέει το εξής...
"Ο Τέζλα δεν ήταν ένα θαύμα, ούτε αγγελιοφόρος από άλλους κόσμους. Ήταν ένας άνθρωπος, όπως όλοι, που προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα: Τι είμαστε; Από που προήλθαμε; και γιατί..;"
Επίσης συνέχισε να ψάχνεις τι είπε ο αφηγητής στο τέλος της εκπομπής
και όχι ο ίδιος ο Τέσλα ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ.
quote:
Αυτό ακριβώς.
Προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στις υπαρξιακές του ανησυχίες, αλλά δεν τις έδωσε.
Εσένα ποιος στο σφύριξε αυτό?
Ο αφηγητής?
quote:
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που πέθανε πριν 70 χρόνια. Γιος παπά. Σε μια εποχή με πολύ πιο έντονη την θρησκευτική επιρροή για πολλούς επιστήμονες. Με τραυματικές εμπειρίες και έντονες υπαρξιακές ανησυχίες.
Δεν βλέπω όλα αυτά να αποτρέπουν από το να χρησιμοποιείς τις ανακαλύψεις του πάντως...
quote:
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να δίνουν οι άνθρωποι μορφές στα σύννεφα. Να δημιουργούν φιγούρες κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση. Η δήθεν μηχανή για τα μέντιουμ, ώστε αυτά να βλέπουν φαντάσματα (αν κατάλαβα καλά), ασφαλώς δεν αποτελεί πραγματικότητα. Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν τέτοιες μηχανές.
Αυτά είναι θεματάκια που ίσως τα κατανοήσεις σε μια άλλη ζωή σ'ένα άλλο σύμπαν κτλ πάντως όχι ΕΔΩ, όχι ΤΩΡΑ και σίγουρα ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.
quote:
Τα πιστεύω του αφηρημένα και ακατανόητα ακόμη και για τον ίδιο. Ο τρόπος έμπνευσής του, δεν σημαίνει αυτόματα ότι γινόταν με μεταφυσικό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πιστεύουμε αυτό.
Οι εφευρέσεις του, ασφαλώς, δεν έγιναν με θεία φώτιση. Δεν ήρθε από το πουθενά.
Αυτό το λες εσύ, ο αφηγητής ή ο Tesla???
quote:
Είχε επιτυχίες, είχε και αποτυχίες, όπως όλοι οι επιστήμονες. Δεν ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που έκανε ανακαλύψεις, ώστε να υποθέτουμε ότι αυτός ειδικά, είχε κάποια μεταφυσική επαφή με το Υπερπέραν.
Αυτός είχε αποδεδειγμένα ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν πρόκειται να χαλάσει μια ώραια έκθεση ιδεών που συγγράφεις ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ.
quote:
Σε κάθε περίπτωση, είναι ανόητη τακτική, να χρησιμοποιούμε ανθρώπους που έζησαν σε άλλες εποχές, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και να τους βαφτίζουμε αγίους.
Ποιος το έκανε αυτό στο θολωμένο σου μυαλό?
quote:
Αν ζούσε μέχρι σήμερα, με τις πληροφορίες που έχουν προστεθεί στην ανθρώπινη γνώση, το πιο πιθανό θα ήταν να είχε διαφορετικές αντιλήψεις.
Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν υπήρχε αυτός πολύ δύσκολα θα είχαν προστεθεί πληροφορίες αυτής της ποσότητας κα ποιότητας στην ανθρώπινη γνώση.
quote:
Το παραπάνω βίντεο λοιπόν, δεν προσθέτει τίποτα καινούργιο στην δική μας εποχή.
Το παραπάνω βίντεο και κυρίως ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ πάντως σου πρόσθεσαν μια ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ με μια κοκκινίλα ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ για όσο συνεχίζεις να ποστάρεις εδώ μέσα
quote:
quote:
για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΤΣ ΑΚΟΜΑ θα αντέξει την πίεση μου ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
Είναι γνωστό ότι... Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι
Σωστό, γι'αυτό και εγώ δεν προσπαθώ να σας "νικήσω" αλλά να σας κάνω ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ που σας γονατίζει και ψάχετε να απομονώσετε ερωτήσεις από παλιά ποστς μου και να δείτε τα βιντεάκια μέχρι τέλους μήπως και ο αφηγητής σας βοηθήσει να ψελλίσετε κάτι ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ...
Και εις κατώτερα!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
@Συνοδινός. 1
Ενοχοποίησες ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ????
Τι λες βρε;
Πως μπορεί κάποιος να ενοχοποιήσει μια ερώτηση;
quote:
Για δώσε μας και το link της ερώτησης μου που σε τάραξε τόοοοοσο πολύ και θα πάρεις ολοκληρωμένη την απάντησή σου με το γνωστό τρόπο που σας έχω συνηθίσει.
Να, το παραθέτω το link που με τάραξε τόσο πολύ...
Αλλά, όπως είπαμε, θα μας απαντήσεις με τον γνωστό τρόπο που μας έχεις συνηθίσει...
-Ο Original Παπατζής και τα Κακά Πνεύματα- (Αυθεντική έκδοση)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=38&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=2575
Το έχω αν θέλεις σε διασκευή και για το Θέατρο σε μονόπρακτα.
Ο Original Παπατζής και τα Κακά Πνεύματα - Νο 1
(Ποτηράκια, τραπεζάκια, καρεκλάκια, μανταλάκια)
Ο Original Παπατζής και τα Κακά Πνεύματα - Νο 2
(Το άθεο παλικάρι και τα δαιμόνια)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11456&whichpage=8&ARCHIVE=
quote:
Για μάζεψε άθεους και αγνωστικιστές του esoterica που να συμφωνούν μ'αυτό το στοιχειώδες.
Θέλεις να πάρουμε βοήθεια από το κοινό;
Εντάξει λοιπόν! Ερώτηση προς το κοινό:
1... Αισθάνεστε ότι η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, έχει την ανάγκη να εξελιχθεί σε κάτι ανώτερο/πολυπλοκότερο/καλύτερο???
2... Αποτελεί η επιστήμη την φυσική εξέλιξη της φιλοσοφίας; Ή μήπως η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία είναι ανεξάρτητη από την επιστήμη και μπορεί μάλιστα, να βγάλει φλας, να στρίψει αριστερά και να συνεχίζει να εξελίσσεται αυτόνομα σε κάτι ανώτερο/πολυπλοκότερο/καλύτερο???
Αν ναι, τότε, πως την φαντάζεστε αυτή την εξέλιξη;
3...Θα μπορούσε η ιστορία να μας είχε προκύψει με διαφορετική σειρά;
Δηλαδή: Πρώτα να είχε προκύψει η επιστήμη, μετά η φιλοσοφία και στο τέλος η μυθολογία;
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11379&whichpage=6
quote:
Επειδή ψάχνεις μέσα στην Επιστήμη να βρεις θεούς και δαίμονες γι'αυτό θα τρως τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη από εμένα!
Έχεις φάει τέτοιο πόνο σε μόνο τόσα λίγα ποστς...
Εκτοξεύεις με κάθε σου ποστ το εγώ μου στη στρατόσφαιρα!
Μου έχει πονέσει το στομάχι, είναι αλήθεια.
Όμως αυτά τα "φλατς" που ακούς στον ύπνο σου, προέρχονται από τα κακά πνεύματα που προσπαθούν να σε ξυπνήσουν από τον μύθο σου.
Κι από τα ποτηράκια, τα τραπεζάκια και τα καρεκλάκια, που αφού αιωρούνται σαν δαιμονισμένα μέσα στο δωμάτιο σου, σκάνε με πάταγο στο κεφάλι σου.
Κι από το άθεο παλικάρι, που σου φωνάζει: είσαι μαλ...ς
quote:
Επίσης συνέχισε να ψάχνεις τι είπε ο αφηγητής στο τέλος της εκπομπής και όχι ο ίδιος ο Τέσλα ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ.
Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά κάτι αχνοφαίνεται στο βάθος, μέσα από τις διηγήσεις του Τέσλα -το οποίο όμως δεν πρέπει απαραίτητα να είναι και κάτι το μεταφυσικό- αλλά από την στιγμή που είδε και τα σύννεφα να γίνονται αγγελάκια (προϊόν ενός παραμυθιού) και είχε σε μεγάλη εκτίμηση τα φαντάσματα και τα μέντιουμ (προϊόντα επίσης παραμυθιών) δεν παίρνει κανείς στα σοβαρά τις διηγήσεις του.
Για τον ίδιο λόγο, που κανείς δεν παίρνει σοβαρά εσένα, που βλέπεις δαιμόνια μέσα στα ποτηράκια, τα τραπεζάκια, τα καρεκλάκια, τα μανταλάκια, κλπ...
quote:
Το παραπάνω βίντεο και κυρίως ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ πάντως σου πρόσθεσαν μια ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ με μια κοκκινίλα ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ για όσο συνεχίζεις να ποστάρεις εδώ μέσα
Στον μόνο που έδωσε καρπαζιά ο Τέσλα -μετά το ξύλο που έφαγες από τα κακά πνεύματα, τα ποτηράκια, τα τραπεζάκια, τα καρεκλάκια και το άθεο παληκάρι- είσαι εσύ.
quote:
...δεν προσπαθώ να σας "νικήσω" αλλά να σας κάνω ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ που σας γονατίζει...
Το ξέρω βρε..!
Σε μένα το λες;
Εγώ είμαι ο μόνος που κατάλαβε από την αρχή ότι είσαι πλακατζής και μπήκες για να κάνουμε σοβαρή πλακίτσα.
Ακόμη δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι εγώ κάνω ότι μπορώ για να μας διασκεδάζεις;
Δεν βλέπεις που όλοι έχουν γονατίσει και πιάνουν τις κοιλιές τους;
quote:
Και εις κατώτερα!
Εαν το θέλεις τόσο πολύ, τι να σου πω εγώ; Πέρνα κι αύριο, να μου πεις κι άλλα για τα κακά πνεύματα.
Θα τα μαζέψουμε σε ξεχωριστό θέμα ή θέλεις να τα εκδώσουμε σε βιβλίο;
Εσύ αποφασίζεις...

7ΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ = 7 ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΓΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ...ΜΕΤΑ Κ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΟΣ 8Α ΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΗ Κ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΒΔΟΜΟ =1+7=8
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΟ=2+6=8
ΤΡΙΤΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟ=3+5=8
888 = ΙΗΣΟΥΣ KAI 8ΗΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ >> 8ο ΑΙΩΝΑ-ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΝΕΣΙΣ ( ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟ '18 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 >>> ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΕ ΝΩΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟ 20-'18 )
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΗ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΗ ....ΤΟ 8-8-8 ΔΗΛΩΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟΝ 8ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ
το 666 δηλωνει τον φθαρτο κοσμο δηλαδη την εκτη μερα της δημιουργιας...αλλα ο φθαρτος κοσμος..θα διαρκεσει 7 αιωνες...κ τον 8ο θα συντελεστει
ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ...Κ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΠΤΥΧΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Κ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018
ΤΟ 2018 ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ,Β ΙΗ'ΔΗΛΑΔΗ Β ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗ-ΣΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΟΓΔΟΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΜΙΑ Κ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ..ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 8η ημερα ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 8ο ΑΙΩΝΑ -ΧΙΛΙΕΤΙΑ....
ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2013...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΣ....Κ ΓΙΑΥΤΟ Η ΦΡΑΣΗ ''Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ'' ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 2013
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΧΘΥΣ...
30 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ 2 ΙΧΘΥΩΝ-ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ (Κ ΤΩΝ 5 ΑΡΤΩΝ) ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ 12 ΓΕΜΑΤΑ ΕΤΗ-ΚΟΦΙΝΙΑ
30 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΧΘΥ + Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. * 2 - 12 = 30 + 1000 * 2 - 12 = 30 + 2000 - 12 = 2018
ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 70 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948....1948 + 70 = 2018 ...υπαρχει κ προφητεια με τις 70 βδομαδες
ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ (ΟΠΩΣ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑ) ΣΥΝ ΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΟΣΟ Κ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2018 .ΔΗΛΑΔΗ 2011 + 7 = 2018 ...ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ..οχταετης δε μπορει να ειναι γιατι απο τον απριλιο του 2018 κ επειτα...εχουμε τον 8ο χρονο της επταετιας...μα ο ΟΓΔΟΟΣ Κ ΑΙΩΝΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑ 7 ΕΤΗ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΕΤΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 2018...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ..7ΕΤΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ..ΟΣΑ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 7 ΕΤΗ-ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΟ..ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ....Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ 7 ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ 3ΜΙΣΙ ΚΑΙΡΟΙ....ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ 3.5 ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 1290 ΜΕΡΕΣ-ΕΤΗ...ΑΡΑ ΟΙ ΕΦΤΑ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 2580 ΕΤΗ....2580 ΜΕΙΟΝ ΤΟ 562 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑΣ ....ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΤΩΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ 1290 ΜΕ ΤΙΣ 1335 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ...Κ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 605 ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ 2020....ΔΗΛΑΔΗ 2018 + 2 ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΙΣΟΥΛΑ
Ο ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ 7400 ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΣΤΟ 1918....ΑΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΟΣ.....ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ 7500 ΑΠΟ ΑΔΑΜ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ 7...ΑΛΛΑ ΕΩΣ 70ΑΚΙΣ 7
ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ 7 ΑΛΛΑ ΕΩΣ 70*7=490 ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ
''ΟΧΙ 7 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 490''
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....ΤΙ ΜΕΝΕΙ? 7490...ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ 5508 ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ....7490 ΜΕΙΟΝ 5508 = 1982 ....ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....ΚΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1982.....ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1982 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Κ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ..ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1982 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ Κ ΤΟΥ ΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΟΣ.....ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ NASA...ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.....ΩΡΑΙΑ....ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟ 1982 ..ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ΕΤΗ... ΟΣΑ Κ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΡΑ...1982 + 36 = 2018
Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΙ-ΕΞΙ-ΕΞΙ....WILLIAM V = ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε=Χ Ξ ΣΤ'= 666
ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ....3 ΕΞΑΡΙΑ.....3 6ΑΡΙΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ...ΚΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ..ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΡΙ.....6 6 6 ...3 6ΑΡΙΑ......36 ΔΗΛΑΔΗ.....ΑΡΑ ΠΑΛΙ...1982+36(ΑΡΙΑ = 2018
ΕΠΙΣΗΣ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΙΟ ΤΟΥ 2Ο18 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΠΑΛΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΤΑΙ....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟ 6 ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666...ΑΡΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 666 ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 3996....
ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΕΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΝΟΜΟΥ = ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ + 30 ΕΤΗ
ΔΗΛΑΔΗ Ψ=Χ+30
Χ+Ψ=3996
ΑΡΑ Χ+Χ+30=3996
2Χ=3996-30
Χ=1983
ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ 1983...ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ? ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΙΣΟ (ΙΟΥΝΙΟ) 1982 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΗΛ.ΚΑΘΩΣ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ 1983 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.....
Ο ΕΒΡΑΙΟΑΓΓΛΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΤΟ 2012 ΗΤΑΝ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ 7 ΔΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.......ΠΑΛΙ ΤΟ 7 ΕΔΩ.....ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΖΩΗΣ....ΕΒΔΟΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
2013 ΚΑΙ 2014 ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 30 ΕΤΗ ΖΩΗΣ....ΟΣΑ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.....ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΜΠΛΕΡ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ......ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.....ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...3 ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΩΣ ΤΟ 2018..ΓΙΑΤΙ 3 ΜΕ 3.5 ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ
ΑΡΑ 2015 + 3.5 = 2018
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2015 ΕΝΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΓΝΗΣ Κ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ
ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ....ΔΗΛΑΔΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΟΠΩΣ Κ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1439 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΦΕΡΑΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ..ΔΗΛΑΔΗ Κ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ
33 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ..ΠΗΓΕ ΓΙΑ 33 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ...Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 9 ΩΡΕΣ....ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΑΛΛΕΣ 24 ΩΡΕΣ....Κ ΑΛΛΟ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΕΤΣΙ Κ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ..ΣΤΑ 33 ΤΟΥ ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ...1982+33 = 2015
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ 3 ΕΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΤΟ 2018 ...2015 + 3 = 2018
2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Ο ΝΩΕ (1 ΕΤΟΣ Κ 1 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΗΡΚΗΣΕ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ 2 ΕΤΗ)
2 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ Κ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΟΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΩΣ ΕΤΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ)
7 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ...7 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
8 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ..ΤΟΝ 8ο αιωνα-χιλιετια θα γινει η Δευτερα Παρουσια
Κ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ..ΟΣΕΣ Κ ΟΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 2 ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
Η ΝΙΝΕΥΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 800 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΝΑ ΩΣ ΤΟ 2018....ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ...Ή ΑΛΛΙΩΣ..ΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 800 πΧ...ΤΟ 2018 ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΝΕΥΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΦΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΑ Κ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΩΑΝΣ ΗΤΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΛΛΑ Κ ΑΠΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΤΟΝ 10ο ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018...ΠΑΛΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...Ή 3 ΜΕΡΕΣ...
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ....ΑΡΑ
1+7+4= 12
12 ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ομως...3*12=36=3 6ΑΡΙΑ=ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ=6 6 6....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙ Κ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ 'Η ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ...(ΠΧ ΜΕΤΡΕΓΙΑ Κ ΑΛΛΟΙ)
κ κατι αξιο παρατηρησεως..
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ 12 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 3*12 = 36 ..ΤΡΙΑ 6ΑΡΙΑ...666 ΣΕΛΙΔΕΣ....οπως και στο συμβολο του Ουιλλιαμ που ειναι το μαθηματικο π...σταματαμε μετα την υποδιαστολη στο 36 που ειναι τα συνολικα ετη ζησης του γιατι ερχεται μετα ο νυμφιος κ τον καταργει....κι εκει αν γινουν καποιες μαθηματικες πραξεις οπως ειδαμε στο νημα για τον Ουιλλιαμ που ανεπτυξε ο Βασιλης....βγαινει παλι το 666....το 12' εμφανιζεται επισημα (στην Ολυμπιαδα τον ειδαμε ) κ στο ανεστραμμενο 12 δηλαδη στις 21 του Ιουνη γεννηθηκε
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ 7 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ..
ΒΑΛΤΕ Κ ΤΑ ΧΩΡΙΑ THΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ 18 ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ....
ΤΟ ΙΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ....ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ 18..ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ι ΣΧΕΔΟΝ...ΚΑΙ ΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΣΠΑΣΜΕΝΟ Κ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ Κ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ Κ ΤΕΛΟΣ...ΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΥΗΜΑ.....ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ Κ ΑΥΤΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

macedon
todoR
Edited by - 8odwris on 16/10/2003 16:22:22
Edited by - 8odwris on 17/10/2003 16:44:45
η και στο www.in.gr ....εκεί θα στο βγάλει σίγουρα !!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:MPA ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΟΣ !! ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ
Για δοκίμασε να βάλεις την λέξη αυτή στο www.google.com.gr
η και στο www.in.gr ....εκεί θα στο βγάλει σίγουρα !!!!!"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
todoR
Είναι μια θεωρία

todoR
todoR
Σε οποιαδήποτε περίπτωση η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει μόνον από τους Διαχειριστές των Forums και ως μόνη πιθανότητα σχετικά βλέπω να αλλάξεις το Όνομα Μέλους σου στην αντίστοιχη ελληνική γραφή.
Σε ευχαριστώ για την κατανόησή σου εκ των προτέρων...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:ΜΑ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΘ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΘΕΛΩ , ΘΕΛΩΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗς ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΘODQRIS
Αγαπητέ 8odwris, έχεις ήδη γράψει αρκετά μηνύματα στα Forums για να είναι εφικτό να αλλάξεις Όνομα Μέλους. Εννοώ ότι σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα ασάφειας στις Συζητήσεις που έχεις λάβει μέρος και θα μπερδευτούν αρκετά οι άνθρωποι που έχουν συζητήσει μαζί σου.Σε οποιαδήποτε περίπτωση η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει μόνον από τους Διαχειριστές των Forums και ως μόνη πιθανότητα σχετικά βλέπω να αλλάξεις το Όνομα Μέλους σου στην αντίστοιχη ελληνική γραφή.
Σε ευχαριστώ για την κατανόησή σου εκ των προτέρων...
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
todoR
Θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα...
Μπορείς να μου το αλλάξεις?
Ζήτησα μια χάρη... μπορείς να μου απαντήσεις?
Ευχαριστώ.