- ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Όλα είναι τέλεια
Οσο για το σημείο που έκοψα δε διαστρεβλώνει καθόλου το νόημα και μην προσπαθείς φτηνά να προκαλέσεις εντυπώσεις

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
quote:
Ας τα πιάσουμε λοιπόν ένα ένα
Συμφωνείς μαυτό? Αν οχι γιατί?
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
που εσύ θα κοίτεσαι πάνω στο πλευρό σου, εκατόν ενενήντα ημέρες θα τα τρώς και το φαγητό σου θα είναι με μέτρο...και ανακατωμένα με κριθάλευρο θα τα φάς μαζί με βολβουδάκια ανθρώπινων σκατών
--------------------------------------------------------------------------------
Αγόρι μου γιατί δε απαντάς?
Συμφωνείς καταρχάς με αυτό ΝΑΙ Η ΟΥ?

10 και το βρώμά σου, ό φάγεσαι, εν σταθμω είκοσι σίκλους την ημέραν· από καιρού έως καιρού φάγεσαι αυτά.
11 και ύδωρ εν μέτρω πίεσαι το έκτον του είν· από καιρού έως καιρού πίεσαι.
12 και εγκρυφίαν κρίθινον φάγεσαι αυτά· εν βολβίτοις κόπρου ανθρωπίνης εγκρύψεις αυτά κατ ‘ οφθαλμούς αυτών
μΕΤΑΦΡΑΣΈ ΜΟΥ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ

quote:
14 και είπα· μηδαμώς, Κύριε Θεέ του Ισραήλ· ιδού η ψυχή μου συ μεμίανται εν ακαθαρσία, και θνησιμαίον και θηριάλωτον ου βέβρωκα από γενέσεώς μου έως του νυν, ουδέ εισελήλυθεν εις το στόμα μου παν κρέας έωλον.15 και είπε προς με· ιδού δέδωκά σοι βόλβιτα βοών αντί των βολβίτων των ανθρωπίνων, και ποιήσεις τους άρτους σου επ ‘ αυτών.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ 14 ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ?

Alien
Το οτι οι περισοτεροι απλοι χριστιανοι ορθοδοξοι ειναι καλοι και
λογικοι ανθρωποι χωρις φανατισμους το δεχομαι. Και εκει ακριβως
βασιζομαι οταν λεω οτι η διοικηση της ορθοδοξης εκκλησιας πρεπει
να αποβαλει καποιου φανατικους και μισαλοδοξους κυκλους σαν την
ΟΟΔΕ την οποια σου κατεδειξα χαριν παραδειγματος.
Θα πρεπει να θυμηθεις οτι οι γερμανοι ειναι ενας γενικα καλος λαος
που αποτελειται απο απλους ανθρωπους (σαν εσενα και εμενα),
ομως το 38 παραπλανηθηκαν απο τους ναζιστες και υποστηριξαν εναν
ηγετη που αιματοκυλισε τον κοσμο.
[alien]
Γιατί είναι τόσο εμφανείς οι επιδιώξεις σας, είναι τόσο εμφανής η εμπάθεια και η στόχευση, είναι τόσο εξώφθαλμα τα ψεύδη και οι προκαταλήψεις, που κανείς (κ τουλάχιστον όχι εγώ) δεν σας παίρνει στα σοβαρά.
[/alien]
Εδω δεν εχω παρα να κλεισω τη συζητηση και να σε παραπεμψω σε καποιον
ειδικο σε θεματα παρανοιας. Δεν θελω ουτε καν να ρωτησω τι εχεις στο
αρρωστημενο σου μυαλο και φανταζεσαι οτι ανηλω σε καποια ομαδα με
επιδιωξεις.
Αγγελος.
"Καλά GDS1, ακριβώς αυτό περίμενα να ακούσω από εσένα."
Ευτυχώς το καλοκαίρι δεν με έχει κάνει υποτονικό.... είχα μεγάλο άγχος
Ψηλός
"Δεν θα σχολιάσω τα όσα γράφεις σε αριθμούς διότι έχω την αίσθηση ότι θα προσβάλω τη νοημοσύνη μου."
και ότι είναι και αλήθεια....
Ψηλός
"Σε αυτό εδώ όμως, δεν μπορώ να μη κάνω ένα σχόλιο.
quote:
Στο κάτω κάτω μαγκιά τους αν μπορείς κάνε και εσύ ότι κάνανε αυτοί
Είναι δυνατόν την απατεωνιά να την αναγάγουμε σε μαγκιά βρε και να τους δικαιολογούμε κιόλας;;;;;; Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!"
Είσαι τόσο σίγουρος και οι περισσότεροι από εμάς ότι όλοι που έχουν πολλά χρήματα τα απέκτησαν μόνο με απατεωνιές...Όχι δεν δουλέψανε...δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποίησαν τις ευκαιρίες που τους έτυχαν...όχι όχι... δεν πήραν με ρίσκο τίποτα...
Πραγματικά αν πιστεύουμε όλοι αυτά τότε συμφωνώ μαζί σου ότι
Ψηλός
"Ιδού η κατάντια μας, τι μπορεί να περιμένει κάποιος στο Γιουνανιστάν"
Είμαστε μόνο καλοί στο να κλαιγόμαστε και να ζηλεύουμε αυτός που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα αυτά που όλοι ονειρευόμαστε... Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων μόνο ονειρεύεται αλλά όταν του πεις δούλεψε τότε κάνει τον κουφό. Δεν μπορούμε Ψηλέ να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Αυτά δίδασκε ο Ιησούς που υποτίθεται προέβαλε τον θεσμό της οικογένειας?
Η απάντηση που δόθηκε να τα εξετάσουμε με βάθος δε μου λέει τίποτα.
Δεν θα τα εξετάσω όλα αυτά με υποκειμενικότητα αλλά με αντικειμενικότητα κι όπως ακριβώς μεταφράζονται.
In the shadows I shall be lost again...
Εσύ που ξέρεις να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές, αδυνατείς να καταλάβεις το νόημα αυτών που παραπέμπεις;;;;
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Alien: Από τη στιγμή όμως που δημοσίως προπαγανδίζεις τις ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές "δικές σου" αλήθειες κ έχεις πίσω σου ένα τσούρμο νηπιαγωγεία, που ακόμα δεν έχουν βγει από τ'αυγό τους και ασκούν κριτική και επιτίθενται στα πιστεύω των άλλων ...
Δεν έχω καμία μύγα, αλλά επειδή μέχρι στιγμής έχω συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Άγγελο, θεωρώ πως αυτό που έγραψες με θίγει.
Ξέρεις Alien, ακόμη και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου μπορούν να δείξουν έναν δέοντα σεβασμό στους συνομιλητές τους.
Οι διαφορετικές απόψεις είναι θέμα αντίληψης, η έκβαση της συζήτησης τους όμως είναι καθαρά θέμα παιδείας.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Και γιατι παρακαλω σε θιγει ?
Δε σου αρεσει που παιζουμε με τις πλαστελινες, τα κουβαδακια,
και τα σφηνοτουβλακια ?
Αγγελος.
quote:
Από τη στιγμή όμως που δημοσίως προπαγανδίζεις τις ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές "δικές σου" αλήθειες κ έχεις πίσω σου ένα τσούρμο νηπιαγωγεία, που ακόμα δεν έχουν βγει από τ'αυγό τους και ασκούν κριτική και επιτίθενται στα πιστεύω των άλλων ...
Και να δεις πώς το είχε πει παραπάνω...;! ![]()
quote:
Και νομίζω πως η εικόνα που έχουν όλοι όσοι ζουν στην Ελλάδα είναι πως οι διαφορετικές απόψεις, είτε θρησκευτικές, είτε οτιδήποτε άλλες τυγχάνουν σεβασμού.
Από την θεωρία στην πράξη... μάθημα 1ον![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Brie BoyΚαι γιατι παρακαλω σε θιγει ?
Δε σου αρεσει που παιζουμε με τις πλαστελινες, τα κουβαδακια,
και τα σφηνοτουβλακια ?Αγγελος.
Αγγελε, πού έκρυψες την τσουγκράνα μου, ε;!!! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μην το ψάχνεις...
Πάρτο με διαφορετική έννοια.
Λόγω του καλοκαιριού πχ είμαστε σε μία γενικότερη σύγχυση!
Για αυτό και μερικοί πρέπει όντως να αφήσουν αυτό το θέμα και να πάνε στη παραλία τους με τα κουβαδάκια τους γιατί εδώ λένε ό,τι τους κατέβει!
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε οι πιό πολλοί, δεν πάει για εσάς....
Ο νοών νοείτω!
In the shadows I shall be lost again...