- ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΙΑ ΤΕΡΑΤΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Ποτέ στη ζωή μου, δεν φοβήθηκα φίλε μου Εαρινέ, μην μου
πάρουν τιποτε....Ποτέ δεν μου πήραν και μάλιστα, κερδισμένος βγήκα....
Μ@@άκα,δεν θέλω να με λενε και το χειρότερο, να έχουν δίκιο...
Η Λάρισα, σαν ομάδα, είναι καλή, αλλά, εγώ είμαι ...Παναθηναικός..... Παιδιόθεν...
Ας με πούν οτιδήποτε θέλουν Βαγγέλη , ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου...
Μ@@@κα θα με πούν???
-Ο μεγαλύτερος θα τους απαντήσω..και με διαφορά...![]()
Το θέμα είναι να μην είναι κανείς μ@@@κας...γιατί αν είναι και το ξέρει κάπως "χειρίζεται"...το χειρότερο απ'ολα όμως είναι να είναι και να μην το καταλαβαίνει...!
Εκεί είναι το δράμα φίλε μου...!
Και να ρε Βαγγέλη , να που έχουμε κάτι "κοινό" ..Παναθηναϊκοί..!!!
Πάντα κερδισμένος σου εύχομαι Βαγγέλη....!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
trexagireve :
quote:
Κάτσε λιγο βρε Εαρινέ,γιατί, εδώ έχουμε να κάνουμε με το παράλγο.....Αν δεν κάνω λάθος, η υπόθεση ευφυούς σχεδιασμού, προυπάρχει και η θεωρία της εξέλιξης ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ, επαναλαμβάνω, ήταν η νέα και αυτή δεν παρείχε αποδείξεις, εκτος θεωρίας...
Πως το μπέρδεψαν, έτσι λές;
Λογική και γνώση....Ποιός ήρθε να πει κάτι νέο και ποιός υπήρχε,
ως δεδομένο και τεκμηριωμένη(που είσαι Γιάπετ)γνώση;Ποιός λέει κάτι νέο και ποιός δεν έχει αποδείξεις;Υπάρχουν αποδείξεις, που ακόμη κι η επιστήμη αναγνωριζει, στην θέση του ευφυούς σχεδιασμού..
Έχουμε πει για διάφορα φαινόμενα, όπως ο ήλιος, που δεν φθέιρεται και μένει,ακόμη και τον αγιασμό, θαύματα, πολλά τουλάχισον, που δεν έχουν λογική και ιατρική εξήγηση....Δεν είναι παιχνίδι για κάποιους, το να έχεις καρκίνο και να φύγει, δίχως ελπίδα απο γιατρούς....
Τελικά,Εαρινέ, ποιός πιστεύεις είναι καθεστώς, ποιός νέος και ποιός ήρθε να πει άλλα, απο όσα ήδη ξέρουμε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες κι άλλα τέτοια τρέχα ...
Εχω λυθεί απο τα γέλια .
"ο ήλιος, που δεν φθέιρεται και μένει"
ΧΑ , ΧΑ , ΧΑ Είσαι τρομερός .
Αυτά σου μάθανε στο κατηχητικό ?
"και η θεωρία της εξέλιξης ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ, επαναλαμβάνω, ήταν η νέα και αυτή δεν παρείχε αποδείξεις "
ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Εκατοντάδες βιβλία με αποδείξεις , και δεκάδες βραβεία Νόμπελ που βασίζονται στην εξελικτική βιολογία ανύπαρκτα και αυτά .
Πες κι άλλα ...
Είσαι το καλύτερο αντιπαράδειγμα για να γίνει κάποιος Αθεος .
Όσο για το βρίσιμο εαρινέ, κοίτα από την αρχή το πρωτό μέρος και πες μου ποιος ξεκίνησε να βρίζει ποιον. Και μετά ξαναέλα. Και ναι έχω εγωισμό και δεν ανέχομαι ούτε υφάκια ούτε συμβουλές όπως ξαναείπα από κάποιον που είναι ανορθόγραφος και δεν ξέρει απλούς όρους. Ας κάνει διάλογο με σεβασμό.
http://www.gutenberg.org/cache/epub/2009/pg2009.txt
ορίστε η προέλευση των ειδών. Διαθέσιμη δωρεάν και νόμιμα για όλους. Έχω περιέργεια να δω πόσοι θα τη διαβάσουν... Άντε τρέχα τόλμα το. Να δεις τι ψεύτες είναι αυτοί που πιστεύεις, τα μισά που σου έχουν πει για την εξέλιξη δεν είναι αληθή...1859 υπόψιν το έτος έκδοσης
Edited by - IndustrialAngel on 11/06/2010 16:58:26
quote:
O τρέχα είναι ο άρχοντας της παραπληροφόρησης. Δεν έχει πει ούτε μία πρόταση που να μην είναι παραπληροφόρηση ή απόκρυψη στοχείου ή απλώς σκέτο ψέμμα στο συγκεκριμένο θέμα. Τον έχω προκαλέσει ήδη 2 φορές να φέρει τις ετυμηγορίες των δικών που αναφέρω και εκείνης που ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ότι έγινε και δεν το κάνει. Αυτό είναι ύποπτο το λιγότερο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας άλλος δε ζητάει το εξής απλό: Να διασταυρωθούν οι πληροφορίες. Κανένας.
Όσο για το βρίσιμο εαρινέ, κοίτα από την αρχή το πρωτό μέρος και πες μου ποιος ξεκίνησε να βρίζει ποιον. Και μετά ξαναέλα. Και ναι έχω εγωισμό και δεν ανέχομαι ούτε υφάκια ούτε συμβουλές όπως ξαναείπα από κάποιον που είναι ανορθόγραφος και δεν ξέρει απλούς όρους. Ας κάνει διάλογο με σεβασμό.
Δεν μπορώ να φαντασθώ , ότι η συμπεριφορά και δή έξυπνων και καλλιεργημένων ανθρώπων , ότι είναι εξαρτώμενη απο τις διατυπώσεις των άλλων...τότε δεν μπορουμε Γιώργο να μιλάμε για προσωπικότητα ανεξάρτητη αλλα κατευθυνόμενη και ορο-εξαρτώμενη απο τις κάθε λογής εξωτερικές πηγές-ερεθίσματα...έτσι θέτεις τον εαυτό σου σε μια διαρκή και ατέρμονη διαδικασία "μάχης" και όταν κάποιος μπαίνει σε ένα πεδίο μάχης , αν δεν σκοτωθεί ... πάντως κάτι θα χάσει...!
Δεν ισχυρίζομαι ότι οι "μάχες" είναι ανώφελες -αγώνες θα προτιμούσα- και πολλές φορές επιβεβλημμένες αλλα για τον σωστό στόχο..και την κατάλληλη στιγμή αλλα και με τον κατάλληλο τρόπο...δεν γίνεται "μάχη" χωρίς προετοιμασία Φίλε μου...!
Όμως φίλε μου Γιώργο , ο χαρακτήρας των ανθρώπων , δεν είναι πουκάμισσο που κάθε μέρα το αλλάζουμε ... την μια άσπρο..την άλλη μαύρο...την άλλη δεν ξέρω εγώ τι....ή είσαι/μαι.μαστε έτσι ή αλλοιώς...δεν γίνεται την μια έτσι και την άλλη αλλοιώς..!
Δεν συμφωνείς...???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Πρώτον θεωρώ ότι η μάχες για κάτι που αξίζει ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται. Δεύτερον σου συνέστησα να ψάξεις στο παλιό θέμα και εκεί θα δεις ποιος άρχισε να βρίζει ποιον.
Τρίτον δε νομίζω να υπάρχει καμία αλλαγή στις θέσεις μου ούτε φυσικά στο χαρακτήρα μου
γιατί δείχνουν κόλλημα,Βιομηχανικέ και δεν μπορεί να θέλεις
να περάσεις τον εγωισμό σου, σε ένα τόσο μεγάλο και πολυποίκιλο κοινό.....
Εδώ συζητάμε,εσύ δεν μπορείς;...
Και φυσικά,όταν λεμε, ότι οι εξελικτές δεν έχουν αποδείξει τιποτε
σε σχέση με την εξέλιξη των ειδών, όπως λέει ο Δαρβίνος,είναι κάτι που το ζήσαμε, μ την πτώση του Δαρβινισμού, όσο κι αν τον κρατήσαν, σαν ..οφανό, οι επιστήμες...Και εννοούμε,περαν της φτώχιας τους, στηριζόμενοι όχι σε ένα ερευνητή, αρχαιολόγο, αλλά ένα ..φυσιοδίφη,έναν παρατηρητή φαινομένων, απλώς..
Και γι αυτο, γίνονται ειδικοί σε όλα τα υπολοιπα, τα θέλουν δικά τους,
λες και τα ..κληρονομήσανε......
Η ανθρωπότητα, έχει κοινή κληρονομιά την εξέλιξη του ανθρώπου, σε ένα ανώτερο όν, δεν υπαρχει κανένας νόμος ζώου, όμως, που θα οδηγήσει τον άνθρωπο...Έχει πορεία που είναι διαφορετική και αυτό και μόνο, βάζει ταφόπλακα στις θέσεις των εξελικτών....
Πρέπει να γίνει και με σένα το ίδιο;
"Με βάση έναν νόμο που ψηφίστηκε το 2008 στην Πολιτεία της Λουιζιάνα, οι καθηγητές μπορούν αν θέλουν να διδάσκουν μια «εναλλακτική» θεωρία, σχετικά με την προέλευση του ανθρώπου. Είναι η θεωρία της «ευφυούς σχεδίασης» («intelligent design»), δηλαδή της αντίληψης ότι «η ζωή είναι υπερβολικά περίπλοκη για να έχει εμφανιστεί δίχως τη βοήθεια του Θεού». Σύμφωνα πάντα με το νομοθέτημα, αμφιλεγόμενες θεωρούνται πλέον η δαρβινική θεωρία της εξέλιξης, η κλωνοποίηση των ανθρώπων, ακόμη και... η υπερθέρμανση του πλανήτη!
Η διένεξη ανάμεσα στις δύο αντικρουόμενες απόψεις κρατάει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, όταν έλαβε χώρα μια από τις δέκα πιο σημαντικές δίκες στη νομική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, η υπόθεση «Πολιτεία του Τενεσί εναντίον του Τζον Τόμας Σκόουπς». Συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 1925 η Βουλή της Πολιτείας του Τενεσί στις ΗΠΑ ψήφισε τον Νόμο Μπάτλερ ο οποίος «απαγορεύει τη διδασκαλία στα σχολεία κάθε θεωρίας που αρνείται τη θεϊκή καταγωγή του ανθρώπου». Αλλά ο νεαρός καθηγητής Βιολογίας του Λυκείου του Ντέιτον Τζον Σκόουπς αψήφησε τον νόμο και συνέχισε να διδάσκει τη θεωρία του Δαρβίνου στους μαθητές του. Η Εισαγγελία της Πολιτείας τότε άσκησε δίωξη εναντίον του Σκόουπς. Τα δικαστικά έξοδα του κατηγορουμένου ανέλαβε η Αμερικανική Ενωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την υπεράσπισή του ο κορυφαίος ποινικολόγος Κλάρενς Ντάροου. Η απόφαση των ενόρκων, που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου 1925, ήταν καταδικαστική για τον καθηγητή, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί χρηματική ποινή. Ο νόμος καταργήθηκε μόλις στις 16 Μαΐου του 1967..."
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=326410&dt=18/04/2010#ixzz0qYd8tiXO
Ποιος εγκυρότερος σε αυτόν τον κόσμο από τα ΜΜΕ; Οι επιστήμονες; χαχα αστειάκι. Άμα αρρωστήσεις να πας σε δημοσιογράφο να σε εγχειρίσει
Αυτό το πρόσεξες;
quote:;
Ο νόμος καταργήθηκε μόλις στις 16 Μαΐου του 1967..."
Επίσης ξαναλέω, τα school boards κατά καιρούς παίρνουν τέτοιες ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ και αντιεπιστημονικές αποφάσεις. Όμως ΠΑΝΤΑ κάποιοι διαμαρτύρονται, κάνουν μήνυση και στο δικαστήριο η όποια ψευδοθεωρία ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ. Αυτό έγινε το 1982, το 1987 και το 2005 σε 3 διαφορετικές πολιτείες. Περνούσαν νόμους οι αιρετές επιτροπές, γίνονταν δικαστήριο, το έχαναν και έκτοτε κανένας δεν τους ξαναψηφιζε στη θέση αυτή...Να ρισκάρω την πρόβλεψη ότι και στη Λουιζιάνα θα γίνει το ίδιο;
Άμα είχαν "δίκιο"¨γιατί παλινδρόμησαν;;;;; Βλέπεις ποιος είναι κατεστημένο και ποιος αγωνίζεται για την αλήθεια;
Για να δείξω τι σημαίνει ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
http://ncse.com/news/2010/05/antievolution-legislation-missouri-dies-005509
Το Μιζούρι ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ τη διδασκαλία άλλης θεωρίας πέραν της εξέλιξης. Έτος:2010
http://ncse.com/news/2010/05/antievolution-legislation-missouri-dies-005509
Νότια Καρολίνα, το ίδιο. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ 2 νομοσχεδίων. Επίσης 2010...
Αυτά δεν τα πρόσεξε το "αμερόληπτο" δημοσιογραφικό σου μάτι, περιπτερά και αρχιερέα του ψεύδους;
Edited by - IndustrialAngel on 11/06/2010 18:40:21
Επι του θέματος, πάντως, όπως και για το ότι σε πρόσφατα σνυέδρια, καταργούνται, απο την αρχαιολογική σκαπάνη, όλα όσα λέει, η θεωρία του Δαρβίνου, δεν λες τίποτε....
Για να δεις στο περι μη απαντήσεων, ποιός υπεκφεύγει συνέχεια...
Στο ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων, διχάζουν είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει, όχι να σε καθησυχαζει..Γιατί, τώρα γίνεται,υπάρχει η γνώση, όχι παλιά...
Τώρα, που έχουμε νέες ανακαλύψεις, δεν στέκει πουθενά για πουθενά, η θεωρία του Δαρβίνου,αυτό κανει τις αποφάσεις τις αρνητικές...
http://www.bartonmansion.com/video_2.html
Περιμενω την γνωμη σας..

..Learn to listen and you will learn to learn...
Edited by - Conqueror on 12/05/2005 21:22:33
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

Edited by - ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ on 20/05/2005 14:01:44

..Learn to listen and you will learn to learn...
http://www.ghoststudy.com/monthly/may01/videoghost.html
J.S
J.S
ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ΧΑΝΕΤΑΙ" ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΓΩΝΙΑ...ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ...ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ/"ΓΡΑΦΕΙ" ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
quote:
ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ΧΑΝΕΤΑΙ" ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΓΩΝΙΑ...ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ...ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ/"ΓΡΑΦΕΙ" ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
Προφανώς το video είναι από κάμερα ασφαλείας αφού και αυτός λέει πως είναι υπεύθυνος ασφαλείας.
Αρκετά πιστικό θα έλεγα το φάντασμα του πάρκιν σε αντίθεση με το φάντασμα που κρατάει φακό.
Δεν το συζητάω βέβαια πως αν θέλετε να ψάξετε στο web για φωτογραφίες φαντασμάτων θα βλέπετε πιθανά φαντάσματα για πάρα πολλές ώρες. Υπάρχουν πολύ καλές φωτογραφίες οι οποίες είναι πολύ καθαρές και θα σας βάλουν σίγουρα σε σκέψεις...οπότε αξίζει να ασχοληθείτε.