- POLL: Πιστεύετε στην αστρική προβολή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν πας όπου γουστάρεις με την αστρική προβολή, γιατί όπως στον φυσικό κόσμο υπάρχουν φύλακες (το αμερικανικό πεντάγωνο για παράδειγμα είναι καλά φυλαγμένο), έτσι και στον αόρατο κόσμο υπάρχουν φύλακες και εμπόδια.
Αν πιστέψουμε τον Ο.Ε.Α στο "12 strand dna" topic, γύρω από τη γη υπάρχει ένα πλέγμα απ' όπου οι ψυχές δεν μπορούν να περάσουν, μόνο όποιος ξέρει τα κατατόπια και πως να φυλαχθεί. Το πλέγμα αποτελείται από παγίδες ψυχών, κάτι σαν μίνι μαύρες τρύπες όπου αν πλησιάσεις αρκετά, δεν υπάρχει γυρισμός.
Η ψυχή τότε παγιδεύεται, και το σώμα μένει σε κώμα.
Οπότε, μόνο πολύ καλά εκπαιδευμένος, και πολύ ενημερωμένος, μπορείς να πας στη Σελήνη, στον Άρη κλπ.
JBG:
>> Έχουμε όμως το προνόμιο να μιλάμε με άτομα που έχουν κάνει τέτοια ταξίδια, όπως φαίνεται πως είναι ο ΕΛΛΗΝ123.
> πες μου οτι κανεις χιουμορ ![]()
Η αλήθεια είναι ότι μ' έπιασε το διαολάκι μου κι έβαλα και ΕΛΛΗΝ123 στη σαλάτα.
Πυροτέχνημα είναι.
Σοβαρά πάντως δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν είναι δυνατά τα αστρικά ταξίδια στη σελήνη. Δεν έχουμε το βίωμα της αστρικής προβολής, πως να το κάνουμε. Η γνώμη μας δεν μετράει.
Και που 'σαι. Δεν σε εξομοίωσε κανείς με τον PaNo! Αν όμως σαν νέο μέλος ερχόσουν και έγραφες για το λεμούριο στο αποκορύφωμα του βζιν-βζουνινγκ τις προάλλες (και με άλλον ένα jbg στο forum σε πλήρη επιχειρησιακή ανάπτυξη
), ρόμπα θα σε κάνανε.
Αν δεν μπορούμε να γράψουμε τις αντισυμβατικές εμπειρίες μας, πάει το forum. Aσχέτως κινήτρων ή βεβαιότητας μας, χάνεται ο λόγος ύπαρξης του forum αν χλευάζονται τα πάντα.
Και ανάγκη ευγενικής αντιμετώπισης έχει περισσότερη ο άρρωστος που μπαίνει στο forum και γράφει ότι του κατέβει. Όχι αυτός που απλώς περιγράφει τι είδε και ψάχνεται για εξηγήσεις, όπως νομίζω ότι έκανες εσύ.
medtech:
> Το φως που ενεργοποιει τον αμφιβληστροειδη προερχεται απο το βολτομετρο. Στον αμφιβληστροειδη προκαλουνται χημικες μεταβολες απο την διεργεση και νευρικη ωση που πηγαινει απο τον αμφιβληστροειδη προς το κεντρο της ορασης (ινιακος λοβος) και οχι αντιστροφα. Επισης η υπαρξη του του βολτομετρου διαπιστωνεται και με τις υπολοιπες αισθησεις.
Και στο αστρικό, το φως ξεκινά από κάπου, πέφτει στα μάτια μας, ερμηνεύεται από τον εγκέφαλο, και υπάρχει και αφή, και όσφρηση, και γεύση, και τα πάντα. Το αστρικό σώμα είναι πλήρως λειτουργικό αντίγραφο του φυσικού.
Αλλά η συνείδηση είναι διευρυμένη, κατά πολύ ανώτερη. Έτσι το περιγράφουν όσοι έζησαν μεταθανάτιες εμπειρίες.
Όπως στην ταινία "Αόρατος Εραστής". Αν δεν την έχεις δει, δες την. Αυτά είναι τα βιώματα για τα οποία μιλάμε. Στο περίπου εννοείται.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 21/11/2006 02:45:52
quote:
Και που 'σαι. Δεν σε εξομοίωσε κανείς με τον PaNo! Αν όμως σαν νέο μέλος ερχόσουν και έγραφες για το λεμούριο στο αποκορύφωμα του βζιν-βζουνινγκ τις προάλλες (και με άλλον ένα jbg στο forum σε πλήρη επιχειρησιακή ανάπτυξη), ρόμπα θα σε κάνανε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είναι η αστρική προβολή όνειρο, τότε τα πάντα όνειρο είναι.
Κρίσιμο στοιχείο πάντως, η ομαδικότητα της εμπειρίας.
Dare To Dream
Πιστεύω στην αστρική προβολή, ως άμεση συνέπεια του γεγονότος ότι
ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, αλλά απαρτίζεται και δρα μέσα και σε
άλλα, μη υλικά επίπεδα. Το υλικό επίπεδο έχει πολλές δεσμεύσεις,
κάποιες από τις οποίες τις εξηγούν οι φυσικοί νόμοι. Τα πιό
λεπτοφυή επίπεδα, όπως ο αστρικός χώρος, ο χώρος όπου κινούνται τα
συναισθήματά μας, υπόκειται σε άλλους νόμους, διαφορετικούς.
Δεν ονομάζονται φυσικοί, δεν έχουν ερευνηθεί με τον ίδιο τρόπο, όπως
οι φυσικοί νόμοι, που διέπουν το υλικό επίπεδο, αλλά υπάρχουν.
Δεν είναι όμως "χειροπιαστοί", δεν είναι υλικοί.
Αν ο άνθρωπος διατηρεί και κινεί τη συνείδησή του μόνο στο υλικό
επίπεδο, εκεί πρόκειται μόνο να αντιλαμβάνεται τη δράση του και τα
αποτελέσματά της. Δεν έχει νόημα να πιστεύει ή όχι στην αστρική
προβολή, επειδή όλες οι εμπειρίες, που αφορούν το αστρικό επίπεδο
αντιμετωπίζονται ως μη πραγματικές. Αφού αντιμετωπίζονται ως τέτοιες,
ο άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ότι ζει και σε εκείνον τον κόσμο.
Έτσι, ονομάζει "όνειρο", ο,τιδήποτε μη υλικό βιώνει και εκεί
σταματά την αναζήτησή του.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΕΣΤΩ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ.
quote:
Και στο αστρικό, το φως ξεκινά από κάπου, πέφτει στα μάτια μας, ερμηνεύεται από τον εγκέφαλο, και υπάρχει και αφή, και όσφρηση, και γεύση, και τα πάντα. Το αστρικό σώμα είναι πλήρως λειτουργικό αντίγραφο του φυσικού.
Τοτε γιατι δεν μπορει να εντοπιστει απο τις ιδιοτητες του?
Η αφη και η οσφρηση και οι λοιπες αισθησεις που περιγραφεις ειναι δημιουργηματα του υλικου εγκεφαλου.
Οταν προκληθει βλαβη στο αντιστοιχο κεντρο (καταστραφουν τα εγκεφαλικα κυτταρα του κεντρου απο καποιο πχ εγκεφαλικο επεισοδιο) τοτε χανεται και η ικανοτητα για την αντιστοιχη αισθηση.
Με τι ειδους ματια βλεπει το αστρικο?
Γιατι δεν μπορει να εντοπιστει?
Πως αξιολογεις τις εσφαλμενες περιγραφες της σεληνης ή αλλων τοπιων εκεινων που ισχυριζονται οτι ταξιδεψαν με το αστρικο τους σωμα σε αυτα τα μερη?
Πως αξιολογεις το γεγονος οτι κανενας προφητης,μαντης,pcychic,"ταξιδευτης με το αστρικο σωμα" ποτε δεν προσφερε κατι στην ανθρωπινη γνωση που να μην ηταν ΗΔΗ γνωστο στην επιστημη της εποχης του?
quote:
Πιστεύω στην αστρική προβολή, ως άμεση συνέπεια του γεγονότος ότι
ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, αλλά απαρτίζεται και δρα μέσα και σε
άλλα, μη υλικά επίπεδα.
Ποιες οι αποδειξεις σου οτι το ανθρωπινο σωμα αποτελειται απο κατι αλλο,περαν των ατομων που το απαρτιζουν και οτι λειτουργει με ενεργεια που δεν ανηκει στα γνωστα ηδη (χημικη και ηλεκτρικη)?
quote:
Τα πιό
λεπτοφυή επίπεδα, όπως ο αστρικός χώρος, ο χώρος όπου κινούνται τα
συναισθήματά μας, υπόκειται σε άλλους νόμους, διαφορετικούς.
Τα συναισθηματα ειναι αποτελσμα βιοχημικων λειτουργιων.Τπ ιδιο και η σκεψη,οι αισθησεις κτλ
Διαβασε λιγη νευρολογια.
Βασικα διαβασε πολυ νευρολογια...Και ανατομικη... και χημεια και βιοχημεια... και ολιγη απο φυσικη
Εαν εχεις αποδειξεις οτι τα συναισθηματα προκαλουνται απο μηχανισμους διαφορους εκεινους που εχει περιγραψει η ιατρικη παρακαλω προσφερε μας τις αποδειξεις.
quote:
Δεν ονομάζονται φυσικοί, δεν έχουν ερευνηθεί με τον ίδιο τρόπο, όπως
οι φυσικοί νόμοι, που διέπουν το υλικό επίπεδο, αλλά υπάρχουν.
Δεν είναι όμως "χειροπιαστοί", δεν είναι υλικοί.
Εαν δεν ειναι,πως ξερεις οτι οντως υφιστανται και δεν ειναι δημιουργηματα φαντασιας?
quote:
Αν ο άνθρωπος διατηρεί και κινεί τη συνείδησή του μόνο στο υλικό
επίπεδο, εκεί πρόκειται μόνο να αντιλαμβάνεται τη δράση του και τα
αποτελέσματά της. Δεν έχει νόημα να πιστεύει ή όχι στην αστρική
προβολή, επειδή όλες οι εμπειρίες, που αφορούν το αστρικό επίπεδο
αντιμετωπίζονται ως μη πραγματικές. Αφού αντιμετωπίζονται ως τέτοιες,
ο άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ότι ζει και σε εκείνον τον κόσμο.
Έτσι, ονομάζει "όνειρο", ο,τιδήποτε μη υλικό βιώνει και εκεί
σταματά την αναζήτησή του.
Η αναζητηση ποτε δεν σταματα.Οποιος ομως γνωριζει απο νευρολογια και ψυχολογια,ειναι πολυ προσεκτικος στην αναζητηση του.

Κατά την περίοδο που ασχολείσαι εντατικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, αρκετά από τα όνειρά σου είναι σχετικά με αυτό. Το όνειρο τότε μπορεί να σου δώσει γνώση ανακατεμένη με άσχετα στοιχεία. Αυτή η γνώση δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από κάπου αλλού (έξω από σένα).
Δηλ ένα όνειρο στο οποίο σου παρουσιάζεται κάποιος και σου λέει μερικά πράγματα (μέρος των οποίων μπορεί όντως να ισχύει) θα μπορούσε να σημαίνει επαφή με έναν πχ. Δάσκαλο σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά θα μπορούσε και να σημαίνει ότι είτε είχες έρθει ήδη σε επαφή με αυτή την γνώση και απλώς την είχες ξεχάσει, είτε ότι ο εγκέφαλος σου έκανε κάποιους συσχετισμούς και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα το οποίο ισχύει. Το πώς θα σου παρουσιαστεί αυτή η γνώση, είναι το περίβλημα που ο ίδιος έχεις λίγο ως πολύ θέσει, την συγκεκριμένη περίοδο.
Από την άλλη, μπορεί αυτή η γνώση που θα λάβεις, να μην είναι πραγματική, απλώς να την θεωρείς εσύ πραγματική επειδή επιβεβαιώνει αυτά που πιστεύεις (και θεωρείς ότι η επιβεβαίωση έρχεται από αλλού).
Δηλ αυτό που θέλω να πω (και που είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου), είναι ότι όλοι λίγο ως πολύ έχουμε κάποια στιγμή τέτοιες εμπειρίες, απλώς να τις ερμηνεύουμε διαφορετικά.
quote:
Σκοπός είναι να απλωθεί η σχετική εμπειρία στην αντικειμενική πραγματικότητα, αυτή π.χ. που αντιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι ξύπνιοι, κυρίως οι δυσπιστούντες.
Τι ακριβώς εννοείς και πώς νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτό;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:gentleman
Δεν ξέρω σε βάθος για το remote viewing φίλε Open Mind, αλλά νομίζω η CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες πειραματίστηκαν με την αστρική προβολή σαν μέσο κατασκοπείας, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Σιγά μη δημοσιεύανε και όλες τις λεπτομέρειες στην περίπτωση που η μέθοδος λειτούργησε, λέω εγώ.
οντως "παιξανε" με τα παντα
το ιδιο και οι Ρωσοι
χρησιμοποιησαν και ανθρωπους και τεχνολογια για να πετυχουν τον στοχο τους - θυμηθειτε την αμερικανικη πρεσβεια στην Μοσχα που την βομβαρδιζαν με διαφορες συχνοτητες
quote:Δεν πας όπου γουστάρεις με την αστρική προβολή, γιατί όπως στον φυσικό κόσμο υπάρχουν φύλακες (το αμερικανικό πεντάγωνο για παράδειγμα είναι καλά φυλαγμένο), έτσι και στον αόρατο κόσμο υπάρχουν φύλακες και εμπόδια.
εγω θα το θεσω αλλιως φιλε gentleman
στις σαμανιστικες πρακτικες ανηκει και το ονειρεμα - ο ελεγχος του ονειρου
πρωτο βημα ειναι την στιγμη που μεσα στο ονειρο συνειδητοποιεις οτι ονειρευεσαι (σε ολους εχει συμβει) να κανεις κατι συνειδητα μεσα στο ονειρο, να κοιταξεις τα χερια σου πχ
οι εμπειροι σαμανοι το εκαναν ξεκινωντας απο το σταδιο πριν τον υπνο, που στον εγκεφαλο καταγραφονται μονο ρυθμοι Αλφα
αν αυτο το πουμε αστρικη προβολη, τουχουμε δωσει πιο ευηχο, συγχρονο και πιασιαρικο ονομα απο τον παλιο "κοσμο των πνευματων", αλλά μιλαμε για το ιδιο πραγμα
προσωπικα δεχομαι το ονειρεμα ως κατι δυνατον να συμβει, γιατι δεν θεωρω μαλακες τους σαμανους που επι χιλιαδες χρονια, σε ολο τον πλανητη, ελεγαν οτι βιωναν τα ιδια πραγματα, αλλά και γιατι εχω και καποια συγχρονα μου, μικρα παραδειγματα
ατομα που ενδιαφερθηκαν για το ονειρεμα και κατορθωσαν να κοιταξουν τα χερια τους, τα παρατησαν γιατι απο την πρωτη φορα που το πετυχαν, ενιωσαν την αλλαγη και η λογικη τους πανικοβαλε
δεν ειναι ο καθενας ετοιμος να περασει στο Αγνωστο, επειδη απλα ειναι περιεργος
κι αυτοι που το κατορθωσαν, δεν μιλουν γι αυτο - μιλουν ολοι οι υπολοιποι...
οσον αφορα το κατα ποσον ο ονειρευτης βλεπει οντως μια πραγματικη σκηνη, ας ανατρεξουμε παλι στους σαμανους-μεντισινμεν, που ειναι οι μονοι που ασκουσαν την τεχνικη ως μερος της κουλτουρας και της θρησκευτικης τους αντιληψης
αυτοι λοιπον αναφερουν οτι ο "κοσμος των πνευματων" δεν γινεται αντιληπτος με τον τροπο που αντιλαμβανομαστε τον "δικο μας κοσμο", (την καθημερινη πραγματικοτητα)
καμια σχεση
το Αγνωστο μερος της Φυσης ειναι αχαρτογραφητο
ασκουνταν επι δεκαετιες για να μπορεσουν να κινηθουν κατα βουληση και να αναγνωρισουν τι ειναι εκφραση ποίου πραγματος
σκεφθειτε πως κινειστε και πως αντιλαμβανεστε σε ενα κοινο αλλά ζωντανο ονειρο, για να καταλαβετε την δυσκολια του ελεγχου και της συνειδητοποιησης του τι μπορει να ειναι τμημα της πραγματικοτητας μεσα σε αυτο
το κλειδι παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι οι εγκεφαλικοι ρυθμοι Αλφα
quote:Η αλήθεια είναι ότι μ' έπιασε το διαολάκι μου κι έβαλα και ΕΛΛΗΝ123 στη σαλάτα.
Πυροτέχνημα είναι.
εμεινα μαλακας οταν το διαβασα, γιατι δεν σε εχω για πυροβολημενο
quote:Η γνώμη μας δεν μετράει.
αυτο ξαναπεστο!
quote:Και που 'σαι. Δεν σε εξομοίωσε κανείς με τον PaNo!
θα εχανα καθε καλη ιδεα που μπορει να εχω για τον εαυτο μου και θα κλεινομουν σε μοναστηρι με τον μικρο Γιωργακη αν με εξομοιωνες ![]()
quote:Αν όμως σαν νέο μέλος ερχόσουν και έγραφες για το λεμούριο στο αποκορύφωμα του βζιν-βζουνινγκ τις προάλλες
εγω θα σου φερω ενα παραδειγμα που ειδα στην τηλεοραση καποτε, σε μια εκπομπη εκεινου του Καμπουρη, οπου καποιος κυριος Τακης τηλεφωνησε και ειπε την μοναδικη εμπειρια του στην σπηλια της Πεντελης
απο τον τροπο που εψαχνε να βρει λεξεις για να περιγραψει το τι εζησε, ηταν προφανες οτι ελεγε αληθεια
ανεφερε ομως και μια λεπτομερια που δεν κολλαγε με οσα ξεραμε και με οσα ελεγε και εκανε την εμπειρια του να ακουγεται υποπτη
ανεφερε αντρες με κρανη οχι ελληνικα, αλλά ασιατικα - εκεινα τα κωνικα
οι ερευνητες καλεσμενοι τον περασαν στο ντουκου απ την αρχη, γιατι βιαζονταν ποιος θα πρωτομιλησει και ο παρουσιαστης τον εκοψε για διαφημισεις ![]()
ομως, στην σπηλια εχει βρεθει αναθηματικη στηλη με λαμπαδηφορους του Μιθρα, και μαντεψτε τι κρανη φορανε...
ο,τι περιεγραφε ο κυριος Τακης - φωτογραφια της στηλης παραθετει ο Γιωργος Μπαλανος στο τελευταιο βιβλιο του για την Πεντελη
που θελω να καταληξω?
οτι τα βζιν βζουν ξεχωριζουν απο τις βιωματικες εμπειριες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, απο τον τροπο που προσπαθει να τις περιγραψει με λεξεις ο αλλος
quote:(και με άλλον ένα jbg στο forum σε πλήρη επιχειρησιακή ανάπτυξη
),
πρεπει να παρατηρησες οτι δεν ειμαι κυνηγος παραμυθαδων (αυτο ειναι δουλεια των συντονιστων) αλλά οταν βλεπω 40-50 σελιδες ενα τοπικ με τιτλο που με εκανε να το αποφευγω τοσο καιρο, μπαινω απο περιεργεια και φυσικα δεν γινεται να μην απαντησω ή ρωτησω κατι
το εκανα στους αυτοδημιουργητους βρυκολακες, το εκανα στην ενεργοποιηση του ντι εν εϊ, το εκανα στο με βιασαν εξωγηινες, το εκανα στις προφητειες πολεμου Ελλαδας Τουρκιας για περσυ τον Νοεμβρη(δεν εγινε φυσικα κι εμενα πιαστηκε ο κωλος μου να περιμενω εναμιση μηνα καβαλα στο ασπρο αλογο για να ηγηθω ως βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο πρωτος), αλλά δεν μπηκα καν στο κοριτσακι με τις γυαλινες μυξες και άλλα παρομοια (θα παθω τιποτα απο το πολυ γελιο
)
quote:ρόμπα θα σε κάνανε.
συνεβει στο φορουμ του ινερνετ, αν θυμαμαι καλα - πρεπει να υπαρχει ακομη καπου το τοπικ μου με τιτλο "λαθος θεμα" και περιεχομενο "λαθος φορουμ"
αλλά τυγχανει να ειμαι ρομπα ξεκουμπωτη
, γιατι δεν εχω τιποτα να κρυψω, τιποτα να πλασαρω, τιποτα να κερδισω - και φυσικα δεν εχω λογο να πεισω κανεναν για τιποτα
πληροφοριες εψαχνα και ψαχνω, πληροφοριες μεταδιδω, ολα προς κριση
εκεινη η πρωτη εμπειρια, κατεληξε σημερα στο να παραθετω στοιχεια με φωτογραφιες στο βιβλιο μου και να εχει πεσει ακρα του ταφου σιωπη
μηπως γιατι βρισκονται ακομη εκει αυτα που υπεδειξα και δεν ειναι μυθοπλασια?
quote:Αν δεν μπορούμε να γράψουμε τις αντισυμβατικές εμπειρίες μας, πάει το forum. Aσχέτως κινήτρων ή βεβαιότητας μας, χάνεται ο λόγος ύπαρξης του forum αν χλευάζονται τα πάντα.
στο τοπικ μου περι Πεντελης θα βρεις αρκετες τετοιες εμπειριες απο μελη, που κανεις δεν χλευασε
δυστυχως τα μαργαριταρια χανονται μεσα στα βζιν βζουν...
quote:Και ανάγκη ευγενικής αντιμετώπισης έχει περισσότερη ο άρρωστος που μπαίνει στο forum και γράφει ότι του κατέβει.
εγω δεν ειμαι ψυχιατρος (καλλιτεχνης δηλωνω), ουτε εσυ υποθετω - αλλά και να ηταν καποιος απο μας ψυχιατρος, θα καλουσε τον αρρωστο στο ιατρειο, δεν θα τον θεραπευε μεσω φορουμ
quote:Όχι αυτός που απλώς περιγράφει τι είδε και ψάχνεται για εξηγήσεις, όπως νομίζω ότι έκανες εσύ.
το ιδιο εξακολουθω να κανω και τωρα

ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΕΣΤΩ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.
Κανοντας συxνα concsious και ως ενα βαθμο lucid dreaming, βλεπω διαρκως ποσο αληθοφανης ειναι αυτη η εμπειρια.
Επισης, αμεσως μετα το lucid dreaming, μια δημοφιλης τεχνικη που συνισταται για να οδηγηθει κανεις στην αστρικη προβολη ειναι το visualisation,δηλαδη η λεπτομεριακη αναπαρασταση ενος αντικειμενου στο μυαλο, αφου το παρατηρησεις για μικρο διαστημα.
Αν ο εγκεφαλος εξασκηθει σε αυτα τα δυο, δεν ειναι αρκετο για να αναπαραγει ενα λεπτομερεστατο πιστο αντιγραφο του φυσικου κοσμου, σε μια εντελως αληθοφανη κ φυσικη εμπειρια;
Χωρις καθολου εξασκηση σε συγκεντρωση/οραματισμο, εχω συνειδητοποιηθει σε ονειρα που ηταν πιστη αναπαρασταση αστρικης προβολης, με ολες τις λεπτομεριες που ειχα διαβασει (π.χ. δεν μπορουσα να βγω απο το σωμα μου και επρεπε να βγω με ειδικο τροπο) και μονο μετα απο εκτεταμενο ελεγχο διαπιστωνα οτι για μια ακομα φορα προβαλλομαι εντος του υποσυνειδητου μου.
Φανταζομαι οτι αν ο εγκεφαλος μου ειχε εξασκηθει και στο visualisation, η διακριση θα ηταν ακομα πιο δυσκολη.
Φυσικα, επειδη εγω δεν ειχα μεχρι σημερα το χρονο και το κουραγιο/πειθαρχεια, να εξασκηθω περα απο το lucid dreaming, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλοι που αφηρμοσαν τις απαραιτητες τεχνικες και που με εξασκηση καταφεραν να κανουν αστρικη προβολη.
Ομως,
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ, Π.Χ. ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, Ο ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.
Εχει πραγματοποιησει καποιος αναλογο "πειραμα"???Ειναι απλο και απολυτως αντικειμενικο.
Ο Kicher περιγραφει αναλογη εμπειρια, καποιος αλλος;
Εχω ακουσει σε σεμιναρια σχολων απο εισηγητες οτι τετοια "πειραματα" δεν μπορουν/πρεπει να γινουν, γιατι "μπορουμε να προβληθουμε, αλλα οχι οπου θελουμε" (δηλ. πού μπορουμε; Στο φεγγαρι, στον Αρη και στην κορυφη των Ιμαλαιων;
Καπου πιο ταπεινα και κυριως ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ;
),
γιατι "η αστρικη προβολη δεν πρεπει να γινεται για επιδειξη" (γιατι θα μου κοψει την καλημερα ο Ανωτερος Εαυτος μου;
Ή θα επιβαρυνω το καρμα μου; Ναι, αυτο περιμενε το καρμα μου για να επιβαρυνθει!
), και αλλα τετοια ομορφα κουλα...
Πολυ θα ηθελα η αστρικη προβολη να ειναι μια αντικειμενικη εμπειρια αλλα η επιθυμια μου αυτη δεν αρκει για να τη δεχτω ως αληθινο γεγονος.
1. Θελω μια διευκρινιση: οι σαμανοι με τον ορο "ονειρεμα" εννοουν την "αστρικη προβολη" ή το conscious και lucid dreaming?
2.
quote:
οτι τα βζιν βζουν ξεχωριζουν απο τις βιωματικες εμπειριες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,
Τις βιωματικες εμπειριες ειναι ευκολο να τις ξεχωρισουν μονο τα ατομα που εχουν ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα, εστω σε αρχικο σταδιο.
Για τους ασχετους δεν ειναι και τοσο ευκολο να ξεχωρισουν τα ξερα απο τα χλωρα.
quote:Κιρκη
1. Θελω μια διευκρινιση: οι σαμανοι με τον ορο "ονειρεμα" εννοουν την "αστρικη προβολη" ή το conscious και lucid dreaming?
γουοτ ιζ δις?
για την αστρικη προβολη υπεθεσα οτι εννοουν το ονειρεμα
το lucid dreaming πρωτη φορα το ακουω
quote:Τις βιωματικες εμπειριες ειναι ευκολο να τις ξεχωρισουν μονο τα ατομα που εχουν ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα, εστω σε αρχικο σταδιο.
Για τους ασχετους δεν ειναι και τοσο ευκολο να ξεχωρισουν τα ξερα απο τα χλωρα.
θα συμφωνησω μεχρις ενος σημειου
γιατι συνηθως αυτοι που σατυριζουν τα βζιν βζουν δεν ειναι τοσο ασχετοι και βοηθουν τους "ασχετους" να μαθουν να μην πιανονται κοροϊδα
ασε που και μονο ο τιτλος "με βιασαν εξωγηινες" φωναζει απο μακρυα "πλακα" ![]()

> ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ, Π.Χ. ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, Ο ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.
> Εχει πραγματοποιησει καποιος αναλογο "πειραμα"???
Μερικοί σε μεταθανάτιες εμπειρίες έχουν δει πράγματα που δεν ήταν δυνατόν να έχουν δει. Ας πούμε κάτι στην ταράτσα του νοσοκομείου. Έχω ένα βιβλίο για τις μεταθανάτιες εμπειρίες, αλλά δεν θυμάμαι που αναφέρει παραδείγματα.
Η μεταθανάτια εμπειρία πρέπει να είναι η πιο καθαρή μορφή αστρικής προβολής. Έτσι δεν είναι;
Medtech, το αστρικό σώμα δεν μπορεί να εντοπιστεί γιατί δεν έχουμε εφεύρει ακόμα τα όργανα. Όπως δεν υπήρχαν κάποτε τα βολτόμετρα και οι αξονικοί τομογράφοι, έτσι δεν υπάρχουν σήμερα ανιχνευτές του αστρικού.
Αν καταστραφούν τα κύτταρα στο σεξουαλικό κέντρο του εγκεφάλου, σεξ τέλος. Μάλλον για τις γυναίκες σεξουαλική διέγερση τέλος, γιατί οι άντρες έχουμε και δεύτερο αυτόνομο εγκέφαλο
. Αντίστοιχη βιολογία, χημεία, φυσική, εγκεφαλικά κύτταρα κλπ, θα υπάρχει και στο αστρικό σώμα. Με μάτια φτιαγμένα από λεπτοφυή ύλη, μύτη από λεπτοφυή ύλη, κλπ.

Ένας άνθρωπος πεθαίνει. (Από ταινία)
Ostria:
> Δηλ ένα όνειρο στο οποίο σου παρουσιάζεται κάποιος και σου λέει μερικά πράγματα (μέρος των οποίων μπορεί όντως να ισχύει) θα μπορούσε να σημαίνει επαφή με έναν πχ. Δάσκαλο σε ένα άλλο επίπεδο
Εμένα μου συνέβη το εξής περίεργο. Χαρακτήρες στα όνειρά μου λένε κάτι, στο οποίο δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία. Αργότερα που το ξανασκέφτομαι προσεκτικά, συνειδητοποιώ ότι ήταν πολύ ευφυείς οι χαρακτήρες. Και αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν να βγήκαν τέτοιες κουβέντες από μένα; Λες και πραγματικά ήταν άλλοι άνθρωποι, αυτοί που μίλαγαν στα όνειρά μου.
> αλλά θα μπορούσε και να σημαίνει ότι είτε είχες έρθει ήδη σε επαφή με αυτή την γνώση και απλώς την είχες ξεχάσει, είτε ότι ο εγκέφαλος σου έκανε κάποιους συσχετισμούς και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα το οποίο ισχύει.
Ή ότι είχες έρθει σε επαφή με αυτή τη γνώση σε προηγούμενη ζωή.
jbg:
> ατομα που ενδιαφερθηκαν για το ονειρεμα και κατορθωσαν να κοιταξουν τα χερια τους, τα παρατησαν γιατι απο την πρωτη φορα που το πετυχαν, ενιωσαν την αλλαγη και η λογικη τους πανικοβαλε
Γιατί να τους τρόμαξε τόσο αυτή η αλλαγή; Εγώ θα το έβρισκα συναρπαστικό.
> δεν ειναι ο καθενας ετοιμος να περασει στο Αγνωστο, επειδη απλα ειναι περιεργος
> κι αυτοι που το κατορθωσαν, δεν μιλουν γι αυτο - μιλουν ολοι οι υπολοιποι...
Γιατί δεν μιλούν για τις εμπειρίες τους με το Άγνωστο; Στη φύση του ανθρώπου είναι να θέλει να μοιράζεται με άλλους ανθρώπους τις εμπειρίες του.
>> Και ανάγκη ευγενικής αντιμετώπισης έχει περισσότερη ο άρρωστος που μπαίνει στο forum και γράφει ότι του κατέβει.
> και να ηταν καποιος απο μας ψυχιατρος, θα καλουσε τον αρρωστο στο ιατρειο, δεν θα τον θεραπευε μεσω φορουμ
Κι αν κάποιος πραγματικά άρρωστος, με τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας και την απώλεια της αυτοεκτίμησής του από την πολλή κοροϊδία, φτάσει στην αυτοκτονία;
Εμένα θα με βασάνιζαν οι τύψεις μια ζωή. Αν άθελά μου έδινα σε ένα άνθρωπο το τελικό σπρώξιμο για να αυτοκτονονήσει, θα με στοιχείωναν οι Ερινύες.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 22/11/2006 02:39:17
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ ΤΟ
ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ .
ΟΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η Κιρκη ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Δυστυχως ο,τι εχω διαβασει ηταν στα αγγλικα και ετσι τα εμαθα!
Conscious dreaming ειναι το συνειδητο ονειρεμα.
Lucid dreaming δεν ξερω ποια ειναι η ελληνικη ονομασια του, αλλα περιφραστικα, ειναι η κατασταση κατα την οποια δεν ελεγχουμε απλως τις κινησεις και τις πραξεις μας μεσα στο ονειρο, αλλα ελεγχουμε πληρως το ονειρο (ντεκορ,σκηνικα, ηθοποιοι, πλοκη και ολα τα συναφη
Λοιπον, jonniebegood τι εννοουν οι σαμανοι με τον ορο "ονειρεμα"?
Τα ονοματα δεν εχουν σημασια αρκει να συνεννοουμαστε.![]()
quote:
θα συμφωνησω μεχρις ενος σημειου
γιατι συνηθως αυτοι που σατυριζουν τα βζιν βζουν δεν ειναι τοσο ασχετοι και βοηθουν τους "ασχετους" να μαθουν να μην πιανονται κοροϊδα
Δεν αναφερομουν στα βζιν βζουν,ουτε στα πλπλ, που ο μεσος ανθρωπινος εγκεφαλος τα αναγνωριζει, παρολο που ομολογω οτι ειναι ευφανταστα....![]()
Αναφερομουν σε περιπτωσεις οπως του κυριου Τακη που ειπε την εμπειρια του για την σπηλια της Πεντελης.
Εγω που εχω παντελη αγνοια του θεματος θα μπορουσα να το θεωρησω και αυτο βζινβζουνισμα.![]()
quote:
gentlemanΜερικοί σε μεταθανάτιες εμπειρίες έχουν δει πράγματα που δεν ήταν δυνατόν να έχουν δει. Ας πούμε κάτι στην ταράτσα του νοσοκομείου. Έχω ένα βιβλίο για τις μεταθανάτιες εμπειρίες, αλλά δεν θυμάμαι που αναφέρει παραδείγματα.
Δυστυχως gentleman και εγω μονο τετοια "σου'πα, μου'πες" και "εχω διαβασει σε ενα βιβλιο" συνανταω.
Ανθρωπο να πει, "εγω εκανα το εξης "πειραμα" και ναι, ειχε θετικο αποτελεσμα" δεν εχω ακουσει!
Και απο συγκεκριμενα ατομα θα μου εφτανε μονο ο λογος τους.
quote:
Medtech, το αστρικό σώμα δεν μπορεί να εντοπιστεί γιατί δεν έχουμε εφεύρει ακόμα τα όργανα. Όπως δεν υπήρχαν κάποτε τα βολτόμετρα και οι αξονικοί τομογράφοι, έτσι δεν υπάρχουν σήμερα ανιχνευτές του αστρικού
Ναι ε?
Τοτε πως ξερεις οτι υπαρχει?
Μονο μαρτυριες υποστηριζουν την υπαρξη του και οχι πειραματα με αποτελεσματα που αναπαραγωνται ή μετρησεις που να επαναλαμβανονται.Η μετρησεις γενικα...
Σε συνδυασμο με τις γνωσεις νευρολογιας που εχουμε (υποβολη,ανθυποβολη,λειτουργια των αισθησεων,δημιουργια ψευδων αναμνησεων κτλ)και το γεγονος οτι οι περιγραφες των τοπιων που κανουν οσοι ισχυριζονται οτι αστροταξιδευουν με το αστρικο τους σωμα
α)δεν ανταποκρινονται στα στοιχεια που μας παρεχει η επιστημη που πηγε εκει και με χρηση τεχνολογιας κατεγραψε
ή β)οταν ανταποκρινοται ο αστροταξιδευτης ειχε προσβαση σε αυτες τις επιστημονικα τεκμηριωμενες πληροφοριες ΠΡΙΝ αστροταξιδεψει μπορουμε να βγαλουμε τπ εξης συμπερασμα:
Δημιουργηματα της φαντασιας.
Απαντησε μου γιατι ΚΑΝΕΙΣ ταξιδιωτης με το αστρικο του σωμα,κανεις μαντης,κανεις προφητης,κανεις απο τους δηθεν κατεχοντες εξτρα υπερφυσικες δυναμεις που τους επιτρεπουν(χωρις χρηση τεχνολογιας)κατα τα οσα ισχυριζονται να επισκεφτουν και να παρατηρησουν διαφορα μερη,τοπια,αλλες διαστασεις,αλλους πλανητες,αλλους γαλαξιες κτλ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΟΤΕ κατι που να μην ηταν ηδη γνωστο στην επιστημη της εποχης του.
quote:
ΟΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.
Οτι ανθρωποι βιωσαν αυτη την εμπειρια επαληθευεται.
Αυτο που δεν επαληθευεται ειναι οτι η εμπειρα ηταν ΟΝΤΩΣ μεταθανατια,δηλ το οτι ειχαν πεθανει για τα καλα,η ψυχη τους εγκατελειψε το σωμα και μετα γυρισε πισω.
Δεν εχουμε καταγραψει ποτε περιπτωση ανθρωπου του οποιου ο εγκεφαλος εχει καταστραφει για τα καλα και περαν καθε αμφιβολιας (ειχε γινει πχ λιωμα απο συνθλιψη),να επιστρεφει στην ζωη.
Επιπλεον εμπειριες μεγαλης ομοιοτητας με την "μεταθανατια" (πχ το χαρακτηριστικο τουνελ) παρατηρουνται και σε ανθρωπους που η ζωη τους δεν βρισκεται σε καποιο κινδυνο,αλλα για καποιο λογο ελλατωνεται η παροχη οξυγονου στον εγκεφαλο (πχ σε πιλοτους κατα την διαρκεια αερομαχιων) ή οταν στερειται ο εγκεφαλος αισθητηρια ερεθισματα απο το εξωτερικο περιβαλλον,οποτε αρχιζει να παραγει αισθητηρια ερεθισματα μονος του.
Οι περιγραφες του χωρου ανανηψης στην μεταθανατια εμπειρια δεν αποτελουν αποδειξη οτι η ψυχη κανει τσαρκες στο δωματιο,αφου μπορει να αποτελουν αναμνησεις απο προηγουμενες εμπειριες (ειτε πραγματικες απο προηγουμενες επισκεψεις στο νοσοκομειο ως ασθενης ή συνοδος ειτε απο την τηλεοραση ή βιβλια οπου περιγραφεται ανανηψη ασθενους)η αποτελουν γνησιες παρατηρησεις των αισθησεων του ασθενους ο οποιος βρισκεται σε μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ εγρηγορσης και απωλειας αισθησεων,δεν εχει πεθανει ομως,καταγραφει τα οσα συμβαινουν γυρω του και το μυαλο του συγχεει την χρονολογικη τους σειρα,νομιζει οτι η καταγραφη εγινε ΜΕΤΑ το κωμα ενω οι παρατηρησεις ειχαν γινει πριν.

Edited by - medtech on 22/11/2006 15:31:46
quote:
Δεν εχουμε καταγραψει ποτε περιπτωση ανθρωπου του οποιου ο εγκεφαλος εχει καταστραφει για τα καλα και περαν καθε αμφιβολιας (ειχε γινει πχ λιωμα απο συνθλιψη),να επιστρεφει στην ζωη.
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΩΜΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ?
quote:
Οι περιγραφες του χωρου ανανηψης στην μεταθανατια εμπειρια δεν αποτελουν αποδειξη οτι η ψυχη κανει τσαρκες στο δωματιο,αφου μπορει να αποτελουν αναμνησεις απο προηγουμενες εμπειριες (ειτε πραγματικες απο προηγουμενες επισκεψεις στο νοσοκομειο ως ασθενης ή συνοδος ειτε απο την τηλεοραση ή βιβλια οπου περιγραφεται ανανηψη ασθενους)η αποτελουν γνησιες παρατηρησεις των αισθησεων του ασθενους ο οποιος βρισκεται σε μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ εγρηγορσης και απωλειας αισθησεων,δεν εχει πεθανει ομως,καταγραφει τα οσα συμβαινουν γυρω του και το μυαλο του συγχεει την χρονολογικη τους σειρα,νομιζει οτι η καταγραφη εγινε ΜΕΤΑ το κωμα ενω οι παρατηρησεις ειχαν γινει πριν.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Οι φίλτατοι φίλοι σκεπτικιστές και μή παρέθεσαν τις όμορφες απόψεις τους για διάλογο και φιλική αντιπαράθεση. Επειδή έχουν γραφτεί πολλά για την αστρική προβολή και άλλοι τόσοι τσαρλατάνοι έχουν γράψει χίλια δύο ψέματα για να τα εντυπωσιάσουν και να τα κονομήσουν, και κάποιοι σίγουρα θα έχουν βιώσει κάποια πράγματα που τα αξιολογούν πιθανά με τον δικό τους τρόπο προτείνω εάν έχουμε την δυνατότητα και το κουράγιο στο μέλλον να κάνουμε ένα σχετικό πείραμα. Σε μερικές εσωτερικές σχολές (εντός Ελλάδος) π.χ ο αρχηγός της ομάδας βάζει ένα αντικείμενο κρυφά εντός ενός κουτιού σε άλλο δωμάτιο. Οι μαθητές καλούνται να το ανακαλύψουν πρακτικά με αστρική προβολή. Εάν δεν το καταφέρνουν επι μακρόν η εκπαίδευση τους θεωρείται αποτυχημένη.Αντίστοιχες πρακτικές είχαν και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,οι Ινδοί, οι Θιβετανοί, οι σαμάνοι-μάγοι γιατροί πολυάριθμων φυλών, αρχαίοι Χαλδαίοι Βαβυλώνιοι,Πέρσες και Ασσύριοι ιερείς,οι Δρυίδες, οι Εβραίοι Καββαλιστές κτλ και έχουμε και αναφορές απο την Αρχαία Ελλάδα
Το «κακό» είναι ότι στο θέμα ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ έκανα έκκληση να επικοινωνήσουν μαζί μου όσοι θεωρούν ότι προβάλλονται αστρικά και αφού μας έστελνε μία φωτό απο το σπίτι η κοπέλα που είχε το πρόβλημα, να κάναμε μία εξόρμηση και να δούμε εάν υπήρχε κάποια αόρατη για το φυσικό μάτι αιτία. Δεν βρήκα ούτε φωτό στο μέιλ μου ούτε άλλο μήνυμα. Αρα το να παραθεσω οτιδήποτε περαιτέρω σχετικά με αυτό το θέμα μάλλον θα είναι άστοχο καθώς οι δε σκεπτικιστές θα με «λιανίσουν»(που σαι ρε γηγενή να γράψεις ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ) οι δε αγαπώντες τη μεταφυσική αλλά χωρίς πρακτική εμπειρία θα δούν με τον Χ ή Υ τρόπο τα γραφόμενα μου επ αυτού απο θαυμαστά έως παρωχημένα άν και τα έχω γράψει αρκετές φορές σε τόπικ και η τρίτη κατηγορία των αληθινά ενασχολούμενων και πειραματιζόμενων να έχουν δεί τόσα που να μην έχουν την όρεξη να αντιπαρατεθούν με κανένα και υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που φαίνεται ότι γνωρίζουν το θέμα όποιο και άν είναι το μονοπάτι τους καθώς το συνάφι αναγνωρίζεται , κακά τα ψέματα.
Ας περιοριστούμε λοιπόν στις ανθρώπινες ερωτήσεις ενός σκεπτικιστή και πώς θα απαντούσε σε αυτές ένας μέσος «μεταφυσικά» ενασχολούμενος. Οι παρακάτω απόψεις δεν είναι απαραίτητα δικές μου απλά αντικατοπτρίζουν μερικώς και την άλλη πλευρά σε κάποια ερωτήματα. Δράττομαι λοιπόν απο τις ερωτήσεις της φίλης Medtech οι οποίες είναι αντιπροσωπευτικές και θα μπορούσαν να είναι οποιουδήποτε υγιούς σκεπτικιστή καθώς έτσι μπορούν να βγούν διάφορα συμπεράσματα.
quote:
Τοτε γιατι δεν μπορει να εντοπιστει απο τις ιδιοτητες του?
Εάν παραμείνει σε μία άυλη κατάσταση δεν γίνεται αντιληπτό παρά μόνο απο κάποιον άλλο άνθρωπο που χαρακτηρίζεται ως ψυχικά ευαίσθητος. Εάν όμως κάποιο αστρικό σώμα είναι ημιυλοποιημένο τότε μπορεί να επιδράσει στο υλικό περιβάλλον π.χ να σπρώξει κάτι ελαφρά ή σε ακραίες καταστάσεις να δημιουργήσει φαινόμενα.
quote:
Η αφη και η οσφρηση και οι λοιπες αισθησεις που περιγραφεις ειναι δημιουργηματα του υλικου εγκεφαλου.
Για τους αρχαίους λαούς και τα ιερατεία τους που ειδικεύονταν κατά κόρον στα ψυχικά φαινόμενα ο νούς είναι κάτι πολύ πλατύτερο απο την εγκεφαλική έδρα και περιβάλλει σαν ενεργειακό πεδίο το φυσικό σώμα. Στο πανεπιστήμιο Αθηνών πέρυσι πραγματοποιήθηκαν πειράματα (το εδειξε στην τηλεόραση) μέ έναν παραπληγικό o οποίος κινούσε τον δείκτη του ποντικιού με το μυαλό του με τη βοήθεια μίας ειδικής μπαντάνας με αισθητήρες η οποία ανίχνευε λεπτοφυή υψίσυχνα ρεύματα απο την περιφέρεια του εγκεφάλου του. Αν το συζητούσε καποιος αυτό λίγες δεκαετίες πρίν θα τον έπαιρναν με τις πέτρες.
quote:
Οταν προκληθει βλαβη στο αντιστοιχο κεντρο (καταστραφουν τα εγκεφαλικα κυτταρα του κεντρου απο καποιο πχ εγκεφαλικο επεισοδιο) τοτε χανεται και η ικανοτητα για την αντιστοιχη αισθηση.
Σωστά, χάνεται η φυσική ικανότητα αλλά μόνο αυτή. Πρίν 15 χρόνια κάποιοι επιστήμονες έκαναν ένα πείραμα με τυφλούς. Τους άφηναν σε ένα δωμάτιο με τεντωμένους σπάγγους ως τεχνητά εμπόδια για να δούν εάν θα σκοντάψουν σε αυτούς. Οι τυφλοί ζητούσαν να είναι ξυπόλητοι και δεν ακουμπούσαν στα εμπόδια. Οταν τους έβαλαν κάλτσες σκόνταφταν στα εμπόδια. Οι υπεύθυνοι του πειράματος είπαν ότι οι τυφλοί εξέπεμπαν ένα είδος υπέρηχων , παρόμοιο με αυτών των νυχτερίδων και απέφευγαν τα εμπόδια.Παλαιότεροι παιδαγωγοί παιδιών με ειδικές ανάγκες είχαν παρατηρήσει ότι εάν ρωτήσουμε ένα τυφλό παιδί για τη θάλασσα ενώ δεν την έχει δεί ποτέ , μας κάνει με το χέρι μία κυματιστή κίνηση. Αυτο εγείρει απορίες.
quote:
Με τι ειδους ματια βλεπει το αστρικο?
Οχι με τα σαρκικά. Η αστρική ύλη είναι τόσο εύπλαστη και πολυσχιδής που δημιουργεί αντίστοιχες αισθήσεις μεγενθυμένες σε σχέση με τις φυσικές. Ο νούς μπορεί να εκταθεί οπουδήποτε στα όρια που του διατίθενται και να δεί ακόμα και μέσα στο φυσικό μας σώμα σαν ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Υπάρχουν περιπτώσεις σε νοσοκομεία όπου ο ασθενής έβλεπε τι είχε και προσπαθούσε να το περιγράψει στο γιατρό αλλά δεν ήξερε την ορολογία να το μεταδώσει κατάλληλα για να το κάνει πιό εύληπτο.
quote:
Γιατι δεν μπορει να εντοπιστει?
Συχνοτικά μιλώντας είναι τόσο λεπτοφυές και αυτό και οι κραδασμοί του που δεν ανιχνεύεται με τα σημερινά μηχανήματα. Θα ήταν σφάλμα να απορρίψουμε ότι δεν υπάρχει επειδή δεν έχει η σημερινή τεχνολογία όργανα να το ανιχνέυσει ,καθώς εάν μιλούσαμε για μικρόβια 300 χρόνια πρίν θα μας κυνηγούσανε. Με το που εφευρέθηκε όμως το μικροσκόπιο βρήκαμε και πράγματα μικρότερα απο αυτά που έβλεπε το γυμνό μας μάτι. Εάν δεν υπήρχε λοιπόν το τελευταίο θα έπρεπε να καταδικάζαμε ανεπιστρεπτί την ύπαρξη μικροβίων έστω ως πιθανότητα??
quote:
Πως αξιολογεις τις εσφαλμενες περιγραφες της σεληνης ή αλλων τοπιων εκεινων που ισχυριζονται οτι ταξιδεψαν με το αστρικο τους σωμα σε αυτα τα μερη?
1) Οποιος ισχυρίστηκε ότι πήγε με το αστρικό του σώμα μέχρι τη σελήνη ψεύδεται και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι πρακτικά προβαλλόμενοι και υπάρχουν και αντίστοιχες αναφορές στην βιβλιογραφία π.χ Franz Bardon – The practice of Magical evocation-Εάν κάποιος δεν καταλαβαίνει το ορίτζιναλ να το μεταφράσω ευχαρίστως
Also, the astral body's exteriorisation,
or so-called projection of the astral body, is dealt with in detail,
in theory and practice. The magician will not be able to travel any
further than the zone girdling the earth in his astral body, since
the astral matrix is composed of the substance of the elements
which, at the most, are able to resist the oscillations of the zone
girdling the earth. Thus the magician will not imagine that he can
place himself, in his astral body, beyond the zone girdling our
earth, for this is something that is impossible. The sphere magician
with practical experience will know that the astral body is
confined by Divine Providence to the laws of the zone girdling
the earth, and that it cannot break these laws. Moreover, the
astral body depends on the space principle. The magician will
find this verified when visiting the zone girdling the earth.
The magician can place himself with his astral body into the
world of the elements and visit any place on our planet, no matter
whether on or under the earth; his astral body is even able to
resist the most subtle oscillations of the zone girdling the earth,
but he will soon realize that he cannot go any further than this
zone. If he dared to leave it in his astral body, with his physical
body meanwhile lying on the physical plane, remaining in contact
with the astral body by the astral matrix, the experiment
would result in the instant splitting of the astral matrix and the
magician's instant physical death.
2) Ελλειψη σοβαρής πολύχρονης εκπαίδευσης
3) Δεν υπάρχει υλικό όν στην σελήνη, υπάρχουν όμως άλλα όντα σε πιό αιθέρια επίπεδα
4) Αλλοι παράγοντες όπως π.χ ζωηρή ανεκπαίδευτη φαντασία
5) Προβολές υποσυνειδήτου κτλ
quote:
Πως αξιολογεις το γεγονος οτι κανενας προφητης,μαντης,pcychic,"ταξιδευτης με το αστρικο σωμα" ποτε δεν προσφερε κατι στην ανθρωπινη γνωση που να μην ηταν ΗΔΗ γνωστο στην επιστημη της εποχης του?
O Παράκελσος και οι καλά ντοκουμενταρισμένες θεραπείες του κόντρα στους γιατρούς της εποχής και η ανακάλυψη για θεραπείες με χημικά σκευάσματα και άλατα καθώς και η ανακάλυψη του ψευδάργυρου??? Το αρσενικό και οι ιδιότητες του απο τον Βασίλειο Βαλεντίνο?? Ο αλχημιστικά κατασκευασμένος χρυσός που δώρισε ο Νίκολας Φλαμέλ στην Βασίλισσα καθώς και σε νοσοκομεία και ιδρύματα, οι θεραπείες της πανούκλας απο τον Βάν Χέλμοντ με το σάλιο του βατράχου?? Ο Αββάς Τριθέμιος πατέρας της σημερινής κρυπτογραφίας(Steganographia). Το φεγγάρι του Ερμή που είχαν γραμμένο οι Βαβυλώνιοι σε πλάκες 6.000 χρόνια πρίν και το ανακάλυψαν οι αμερικάνοι πρόπερσι?? Ολοι οι παραπάνω ήταν και εσωτερικά εκπαιδευμένοι εκτός απο τις σπουδές που είχαν κάνει στα τότε πανεπιστήμια της εποχής τους. Η διαφορά με τους σημερινούς New Agers “μεταφυσικούς» είναι ότι οι παραπάνω έκαναν σκοπό ζωής τους να ανακαλύψουν μέρος των αθέατων πραγμάτων που μας περιβάλλουν σε αντίθεση με τους τελευταίους. Ο Φλαμέλ είχε βρεί π.χ ένα αλχημιστικό βιβλίο για την κατασκευή της φιλοσοφικής λίθου και ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο πολλά χρόνια για να το αποκρυπτογραφήσει. Οι σημερινοί «μεταφυσικοί» είναι της καρέκλας. Μήπως ο δικός μας Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός δεν είχε πεί για τα σιδερένια πουλιά (αεροπλάνα) που θα σκόρπιζαν το θάνατο απο ψηλά. Με την γνώση της εποχής του δεν μπορούσε να το εκφρασει καλύτερα. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι σχετικοί σύμφωνα με τους περισσότερους πρακτικά εργαζόμενους εσωτεριστές σχετικά με την φυσιολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας που ενώ αποκαλύπτουν στα μάτια κάποιων προχωρημένων κάποια πράγματα που είναι να γίνουν δεν δίδονται λεπτομέρειες για τη φύση τους ή δεν γίνονται αντιληπτά λόγω προωθημένης τεχνολογίας που ανήκει στο μέλλον.
quote:
Ποιες οι αποδειξεις σου οτι το ανθρωπινο σωμα αποτελειται απο κατι αλλο,περαν των ατομων που το απαρτιζουν και οτι λειτουργει με ενεργεια που δεν ανηκει στα γνωστα ηδη (χημικη και ηλεκτρικη)?
Πώς αποδεικνύεται άραγε το αντίθετο???? Μήπως η επιστήμη έδωσε απάντηση στις τηλεκινητικές ικανότητες της Anna Kulagina (Υπάρχει video στο νέτ απο το Google) ή τη μάνα που προκειμένου να σώσει το παιδί της σήκωσε ολόκληρο φορτηγό τόννων λίγα εκατοστά απο το έδαφος. Μήπως δεν υπάρχουν άτομα στα νοσοκομεία που καταπίνουν κυριολεκτικά την ηλεκτρική ενέργεια απο διάφορα μηχανήματα?? Πρίν πολλά χρόνια οι άνθρωποι πίστευαν ότι το αίμα δεν κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες τους, αλλά βρίσκεται υπο πίεση και σταματημένο μέσα σε αυτές αλλά τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο. Υπάρχει γιατρός που δεν αναγνωρίζει την επιρροή της σελήνης στα έμμηνα της γυναίκας ή την επιληψία (σεληνιασμός)??
quote:
Τα συναισθηματα ειναι αποτελεσμα βιοχημικων λειτουργιων.Το ιδιο και η σκεψη,οι αισθησεις κτλ
Είναι γνωστό ότι τα ψυχικά κέντρα που αποκαλούνται τσάκρα στον Ανατολικό εσωτερισμό αντιστοιχούν στους διάφορους ενδοκρινείς αδένες.Υπάρχουν πολύ παλιές αναπαραστάσεις αυτών πρίν καν η ιατρική επιστήμη ανακαλύψει τη λειτουργία του θυρεοειδή, του θύμου αδένα, της επίφυσης κτλ Η σύνδεση των τσάκρα με τα συναισθήματα είναι γνωστή απο αρχαιοτάτων χρόνων όπως και η αναπνοή σε σχέση με αυτά πολύ πρίν η Δυτική Ιατρική αναπτύξει τον κλάδο της Ενδοκρινολογίας. Τα ψυχικά αυτά κέντρα καλούνται να αναπτύξουν και ραφινάρουν οι όποιοι μαθητές κλασσικών δυτικών ή ανατολικών εσωτερικών σχολών (σοβαρών όχι New Age tralala) που εργάζονται στα χναρια των αρχαίων μεθόδων εκπαίδευσης
quote:
Η αναζητηση ποτε δεν σταματα.Οποιος ομως γνωριζει απο νευρολογια και ψυχολογια,ειναι πολυ προσεκτικος στην αναζητηση του.
Απόλυτα σωστό , αλλά ο αναζητητής που θέλει να έχει πλατιά κριτική ικανότητα οφείλει να διαβάσει εκτός απο τις σύγχρονες επιστήμες και τα γραπτά της άλλης πλευράς, της ανταγωνιστικής πρός την δική του θεώρηση, την «μεταφυσική» άποψη εν τέλει. Οταν όμως με ζήλο παράγει τον απαραίτητο εκείνο κάματο που απαιτείται για να διαπιστώσει προσωπικά τις εκφάνσεις διαφόρων ψυχικών φαινομένων και το προσπαθησει μέχρι το τέρμα και διαθέσει χρόνια απο τη ζωή του για αυτό χωρίς να βρεί τίποτα δικαιούται να μιλά με απόλυτο τρόπο. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι σκεπτικιστές (και δεν μπορεί κανείς να τους αδικήσει για αυτό καθώς εάν δεν υπήρχαν και αυτοί τίποτα δεν θα ήταν υγιές γύρω μας σε πολλούς τομείς και θα άνθιζε η τσαρλατανιά κάργα) θέλουν να ακουμπήσουν τα δάχτυλα επι των τύπων των ήλων όπως έκανε ο απόστολος Θωμάς στα πλευρά του Ιησού.
Ας ελπίσουμε ότι η επιστήμη θα αποκαλύψει γρήγορα την αλήθεια και έτσι να αποκαλυφθούν οι φρούδοι και οι τσαρλατάνοι «μεταφυσικοί» ή και οι αθεράπευτοι σκεπτικιστές. Αλήθειες που πήγασαν όμως κοινές σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γής και σε όλες τις κουλτούρες θα πρέπει να ειδωθούν με πολύ προσεκτικό τρόπο γιατί η πιθανότητα να κρύβουν σπουδαίες αλήθειες είναι πολύ μεγάλη.
ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ...
ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ,ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ(ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...
ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΩΣΤΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ...ΠΑΛΕΥΩ...ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ,ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ (ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ) ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ....
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΘΟΤΙ ...ΦΟΒΗΘΗΚΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OBE ...ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ...
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ...ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...πχ.
στις 11:11 ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 6969 ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΙΣ 11:11 ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ...6969 ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η OBE ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...
ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙΚΑ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Θα προσθέσω κι εγώ στη λίστα του Yngwie κάτι που βρήκα τυχαία κάποτε. Δύο άτομα που πειραματίζονταν με την αστρική προβολή / clairvoyance στην δεκαετία του 1890, γράψανε τι είδαν σε ένα βιβλίο, όπου μεταξύ άλλων βρήκανε ότι ένα άτομο υδρογόνου μπορεί να έχει 1, 2 ή 3 σωματίδια στον πυρήνα του, σε μια εποχή πριν από την ανακάλυψη των ισοτόπων!
Πρόκειται για τους C W Leadbeater και Annie Besant (θυμίζουν τίποτα αυτά τα ονόματα;).
In the 1890s, Annie Besant worked with psychic C. W. Leadbeater in an imaginative study to describe the structure of atoms. In this early research at the English Theosophical Society, Leadbeater was the first person in the world to describe the distinctive nuclear structure of the three isotopes of hydrogen.
In his book Occult Chemistry published in 1898, he wrote that he clairvoyantly saw that a given atom of hydrogen could have one, two, or three particles in its nucleus, and still be hydrogen.
Isotopes had not yet been discovered by chemists. Leadbeater was the first to report that atoms of different atomic weights could still retain their chemical identity.
Και ένα δείγμα από το βιβλίο:

Προσέξτε τη δεξιά στήλη, EXTERNAL FORM. Και θυμηθείτε τα γνωστά μας τροχιακά (κατανομή του νέφους ηλεκτρονίων). Τι σχήματα έχουν τα τροχιακά; (!)
Κι όλα αυτά πριν την ανακάλυψη του ηλεκτρονίου αν δεν κάνω λάθος. Τρελλά πράγματα.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 24/11/2006 02:24:47