ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μπαφομέτ , το σύμβολο του φωτός - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μπαφομέτ , το σύμβολο του φωτός - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/07/2014, 22:33:54
Αυτό προσπαθώ να πω και εγώ καλέ μου Νικόμαχε, αυτό προσπαθώ να πω...
Όλα παίζουν...

Εγώ πάντως καλού κακού θα συνεχίζω να ξεματιάζω....

Edited by - Italos on 21/07/2014 22:35:08

JemΝέο Μέλος
21/07/2014, 22:59:15
quote:
Φυσικά και δεν μπορώ να αποδείξω ένα βίωμα με επιχειρήματα. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν μπορείς να κατανοήσεις, επειδή τα στοιχεία σου είναι ελλειπή.

Οταν κάτι δεν το έχω επεξηγήσει λέω πιθανώς να είναι και έτσι, αλλά μέχρι εκεί. Μετά αρχίζουν οι εικασίες, οι οποίες οδηγούν συνήθως σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Για το δεύτερο παράδειγμα που σου ανέφερα, μπορώ να στο επιβεβαιώσω και από τέταρτη πηγή αν θες, και από πέμπτη. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα.
Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει ψυχή μετά θάνατον. Δεν έχω ιδέα. Μόνο ενδείξεις.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που εσύ θεωρείς ότι ξέρεις αν υπάρχει ή όχι.
Δεν νομίζω ότι χωράνε αυθεντίες σε τέτοια θέματα

Σε καμια περιπτωση δεν εμφανιζομαι ως αυθεντια, για αυτο αλλωστε και δεχομαι πολλαπλες εκδοχες που τις ελεγχω παραλληλα. Αν βρεθει ενας τροπος αποδειξης ολων αυτων των ψυχικων δυνατοτητων, εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα τις δεχτω.

Αν το βιωμα που αναφερεις εχει προβολες στην εξωτερικη φυσικη πραγματικοτητα , μπορεις να το αποδειξεις. Αν το βιωμα ανοικει αποκλειστικα στην σφαιρα των εσωτερικων ερεθισματων και μονο (χωρις προβολες σε εξωτερικα φυσικα αγνωστα γεγονοτα ), τοτε ναι δεν μπορεις να το αποδειξεις.

Αν τωρα μια θεωρια που προτεινεται ως αληθινη, μπει σε δοκιμασια και πειραματικο ελεγχο και αποτυχει σε αυτον τον ελεγχο, τοτε αυτο αποδεικνυει το ψεμα της θεωριας. Δηλαδη αν εγω πω μια θεωρια π.χ. οτι η ψυχη ταξιδευει κατα τις ωρες του υπνου, ή η ψυχη περιφερεται στις επιθανατιες εμπειριες ,ή η ψυχη δεν ειναι δεσμευμενη απο το σωμα και κανει οτι θελει και μετα θανατον (σαν να ειναι αυτονομη υπαρξη), και αυτη η θεωρια αποδειχτει οτι υπακουει τα πλαισα λειτουργικοτητας του εγκεφαλου (μαγνητικη τομογραφια), τοτε αυτοματα αυτη η θεωρια απορριπτεται.

Στις επιθανατιες εμπειριες το συμβαν ειναι πανομοιοτυπο σε ολους λιγο πολυ τους ανθρωπους. Οι ανθρωποι βλεπουν το σωμα τους απο ψηλα, και σιγα σιγα οδηγουνται μεσω ενος τουνελ σε ενα θερμο και λαμπερο φως. Η ολη διαδικασια ειναι εντελως μηχανιστικη, και το αποτελεσμα της ειναι κοινο. Αυτο για μενα μπορει να σημαινει την εκφραση ενος επιθανατιου αυτοματισμου που εκπορευεται απο τα εγκεφαλικα νευροφυσιολογικα συστηματα προγραμματισμου πληροφοριων.

Σε καμια περιπτωση δεν δειχνει απειρους βαθμους ελευθεριας της ψυχης στο σταδιο πριν τον θανατο. Επομενως ειναι προγραμμα που ανοικει σε νευροφυσιολογικο αυτοματισμο.

Απο την στιγμη που ο μαγνητικος τομογραφος καταγραφει ηλεκτρικη δραστηριοτητα στο κεντρικο νευρικο συστημα 35 ωρες μετα τον κλινικο θανατο, η ολη θεωρια και οι μεταφυσικες εικασιες των ιερατειων, απορριπτονται αυτοματως.

21/07/2014, 23:01:47
Αυτη την εικονα την εχω δει μεσα απο το τριτο ματι/επιφυση εγκεφαλου μετα το τελος συνειδητου ονειρου.

Nα και η περιγραφη που ειχα κανει στο ξενο φορουμ τοτε.

quote:
So i took a nap in the early morning and had a dream in which i understanded that was a dream but by the time i became conscious of the dream i slowly went back to awakeness.

Whats interesting is that after i came back to awareness i could see through my forehead with closed eyes,a long image kind of being painted by pencil and it was
like a creature of having both angel feathers and deamons horns and below it was having a big pot like it was cooking something.ROFL.

21/07/2014, 23:37:48
Eπισης κοιταξτε στο videoclip της rihanna ''under my umbrella''
το υποσυνειδητο μυνημα του μπαφομετ...

Κατι παιζει εδω σιγουρα...Και ισως το οτι το ειδα αυτο το πλασμα σαν εικονα μεσα μου εχει να κανει με τα υποσυνειδητα μηνυματα που μας βομβαρδιζουν στη τρελη αυτη κοινωνια.

22/07/2014, 00:21:14
panosfromlydian5

Φίλε νομίζω ότι τόνισα πολλές φορές ότι δεν προκειται για κάποιο συγκεκριμένο πλάσμα ή κάποια υπαρκτή οντοτητα
Οπως εξήγησα και στον φίλο Ιταλό , που προφανώς δεν διάβασες , πρόκειται απλώς ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ με κρυμμένους κωδικούς.
Ολες οι αποκρυφιστικές αλήθειες , όπως ειπα και παραπανω διδονται μεσα απο καποια συμβολα , και καποιες φορές χρησιμοποιούνται οι μορφές κάποιων ζώων , οχι για να δηλωσουν καποια συγκεκριμενα πλασματα , αλλά για να σχηματισουν ΣΥΜΒΟΛΑ .

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

22/07/2014, 00:48:45

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΛΟ , Ο ΓΡΥΠΑΣ

Είχε σώμα λιονταριού, κεφάλι και φτερά αετού. Επίσης σε μερικές αναπαραστάσεις του φαίνεται πως έχει και ουρά φιδιού. Ο μύθος του θεωρείται ότι προέρχεται από την Μεσοποταμία
Η ράχη του ήταν σκεπασμένη με φτερά και τα νύχια στα λιονταρίσια πόδια του ήταν δυνατά και γαμψά σαν του αετού.
Η μικτή μορφή του άπτερου γρύπα έδινε έκφραση των τριών σφαιρών του κόσμου, της ουράνιας, της επίγειας και της υποχθόνιας, με το αετίσιο του κεφάλι, το λιονταρίσιο σώμα και την φιδίσια ουρά, συμβόλιζε δε την βασιλική και θεία ισχύ.

Ελπιζω να μην νομιζει κανεις ότι υπάρχει στα αλήθεια αυτό το πλάσμα.

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

22/07/2014, 20:53:13
Ο Μπαφομετ ειναι οντοτητα/σκεπτομορφη...
Τελεια και παυλα...

Εχω επιπλεον εμπειριες που να το δειχνουν.

22/07/2014, 21:28:48
quote:
Η εικόνα δείχνει, επίσης, το ένα χέρι να δείχνει προς ένα λευκό μισοφέγγαρο ενώ το άλλο προς ένα αντίστοιχο σκοτεινό μισοφέγγαρο, δηλαδή τη δυαδικότητα του καλού και του κακού στην οποία ο λευκός μάγος πρέπει πάντα να έχει ισορροπία.

Kαμια σχεση...
Αν ηθελε να δειξει η εικονα δυαδικοτητα του καλου και του κακου,θα επρεπε με το ενα χερι να δειχνει τη Σεληνη και το αλλο τον Ηλιο...
Ο Ηλιος και η Σεληνη τα δυο κυρια φωτεινα σωματα,στον ανθρωπο μικροσκοπικα αντιπροσωπευονται απο τα ματια...
Η Σεληνη συνδεεται με το anima ,τον αισθησιακο κοσμο που κηνυγαει το θανατο,ενω ο Ηλιος με το animus,δηλαδη τη συνειδητη ελευθερια.

Το γεγονος οτι σε μια εικονα-''συμβολο του φωτος'' δεν υπαρχει ο Ηλιος,ειναι προφανες οτι καμια σχεση με φως δεν εχει αυτο το πραγμα.

Busted by panosfromlydian.

Edited by - panosfromlydian5 on 22/07/2014 21:29:03

23/07/2014, 06:02:33
Ο Μπαφομέτ:

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

23/07/2014, 06:12:34
Τσι μπάφοι έπινε δυο-δυο,
κι ανάσταινε όλη η φύσις
κι άμα στο όνειρο τον δεις,
θα πει θες να γαμήσειs.

23/07/2014, 06:22:24
Μην τονε παίξεις επαέ,
και μην τονε ψηρίσεις
κοίταζε μόνο τι θωρείς,
και ποιόν θα πιτσιλίσεις.

23/07/2014, 06:25:16
Γιατ' είν ο κόσμος δύσκολος,
και μ΄αψηλά μπεντένια
κι άμα είν' άτριχη η ψωλή,
θα της εφταίν τα χτένια.

23/07/2014, 09:58:52
ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

Αν σας αρεσει αυτη η εικόνα καποια κωλόπαιδα να μετατρεπουν το φορουμ σας σε μπουρδέλο , μπραβο σας
Οταν εσεις οι ιδιοι αφήνετε το φορουμ να μετατρεπεται σε κωλοχανείο , μην μεριμενετε να μην μπει κανεις να γραψει εδω μεσα
Συγχαρητηρια για τα μελη σας
Αλητεία και πλεμπα.
Μονο που η ονομασια esoterica ειχα την εντυπωση οτι σημαινε οτι εδω θα γραφουν ανθρωποι για εσωτερικες επιστημες
Μαλλον εκανα λαθος
Αλλάξτε τουλαχιστον το όνομα του φορουμ για να μην κοροιδευετε το κοσμο.

.

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 23/07/2014 10:08:51

23/07/2014, 10:34:21
https://www.youtube.com/watch?v=XmMaB6WuvQY

Διότι πρέπει το φθαρτόν τούτο να ενδυθή αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο να ενδυθή αθανασίαν
23/07/2014, 12:13:48
Ο Μπαφομέτ...αχαχαχαχαχα.....πηγαίνει από μόνη της εκεί η εικόνα με το μπάφο...https://www.youtube.com/watch?v=eEmnqqFO1Gs

Σέραπι ένα τραγουδάκι και ένα τσιγαράκι για να χαλαρώσεις...το φόρουμ εδώ προσφέρεται για όλα τα γούστα...πεφωτισμένοι άνωθεν, σκεπτικιστές ξενέρωτοι, φαντασιόπληκτοι και ονειροπαρμένοι, αγκυλωμένοι, χαλαροί, εκλεκτοί της κοινωνίας και αποβράσματα, κουτσοί στραβοί ούλοι μαζί παιδιά στον άγιο παντελεήμονα, όλοι οι καλοί χωράνε στον τόπο εδώ τον άγιο...

23/07/2014, 13:09:45
kost

πες κι άλλα

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 15:13:56
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Μονο που η ονομασια esoterica ειχα την εντυπωση οτι σημαινε οτι εδω θα γραφουν ανθρωποι για εσωτερικες επιστημες

Μάλιστα! Σήμερα μάθαμε πως υπάρχουν και "εσωτερικές ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ". Λαμπρά. Μάλλον θα πρόκειται για κάτι σε στυλ χειρουργική ή μεταλλειολογία. Που είναι κάπως "εσωτερικές" αν το καλοσκεφτείς...

Υ.Γ. Φεύγεις ακόμα, έ?

23/07/2014, 15:25:57
quote:

Μάλιστα! Σήμερα μάθαμε πως υπάρχουν και "εσωτερικές ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ".

Προφανως οι γνωσεις σου περιορίζονται στις "ατριχες ψωλές"
καθόλου παραξενο.

.

23/07/2014, 15:30:54
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
καθόλου παραξενο.

Ακριβώς εκεί που περιορίζονται οι δικές σου περί επιστήμης.

Υ.Γ. Ακόμα φεύγεις, έ?

23/07/2014, 15:33:24
quote:

quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
καθόλου παραξενο.

Ακριβώς εκεί που περιορίζονται οι δικές σου περί επιστήμης.

Υ.Γ. Ακόμα φεύγεις, έ?

Ενω εσυ τις ψωλές τις ξερεις καλά ετσι ;;;