- Ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
.... Δίνοντας ειλικρινή απάντηση θα µπορέσετε να ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας. Το τεστ προßάλλει µια εντελώς φανταστική κατάσταση στην οποία όµως πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε µια απόφαση.
Να θυµάστε ότι η απάντησή σας πρέπει να είναι εντελώς ειλικρινής και αυθόρµητη. Παρακαλώ να διαßάζετε τα παρακάτω προσεκτικά, γιατί είναι πολύ σηµαντικό για να γίνει το τεστ σωστά.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε στη Φλόριντα των Ηνωµένων Πολιτειών. Στο Μαϊάµι για την ακρίßεια. Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοßερές πληµµύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν µεγάλες ποσότητες νερού. Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε µε το CNN. Βρίσκεστε στη µέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραßήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραµµένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.
Ξαφνικά ßλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορµό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να µην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το µέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά µία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι ο George W. Bush αυτοπροσώπως!!!
Την ίδια στιγµή παρατηρείτε πως τα ορµητικά νερά είναι έτοιµα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να τον σώσετε ή µπορείτε να τραßήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη µία µεριά µπορείτε να σώσετε τη ζωή του George W. Bush ενώ από την άλλη µπορείτε να κερδίσετε το ßραßείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη.
Και ερχόµαστε στην ερώτηση (σας υπενθυµίζω ότι πρέπει να απαντήσετε µε πλήρη ειλικρίνεια):
Θα τραßούσατε έγχρωµη ή ασπρόµαυρη φωτογραφία;
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

quote:
νομιζω οτι θα τον εσωνα.εκεινη την στιγμη δεν μπορεις να σκεφτεις κατι αλλο.
Άλλη ήταν η ερώτηση....![]()
Ασχετα το ποιος ειναι θα κατσεις να τον παρατηρεις την ωρα που θα πνιγεται και θα σκεφτεσαι τι χρωμα φιλμ θα βαλεις?
Μπορεις να φανταστεις την αναμνηση της σκηνης αυτης να σε κυνηγαει στο μελλον? Θα τον εβγαζα αν μπορουσα και θα εξαφανιζομουν.
Αν όμως το εκλάβουμε λίγο πιο σοβαρά το θέμα, επιλέγοντας να μην προσπαθήσουμε καν να τον σώσουμε, με αποτέλεσμα να πνιγεί, είμαστε σίγουροι πως ο διάδοχός του δεν θα είναι πιο "φοβερός και τρομερός" από τον junior?
Ίσως έτσι ,έστω και την τελευταία στιγμή να έννιωθε ο junior λίγο από την αγωνία των Κυπρίων ,Σομαλών και όλων των άλλων λαών που θέλησε να "σώσει"
Όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου αρέσει σαν εκδοχή........
Τελικά όμως ίσω απλά να του πάταγα το κεφάλι μέσα στο νερό από την αρχή αδιαφορόντας για το ηθικό δίδαγμα....

C*-)
----
Paidia, eleos hioumor kanoume, einai profanes.
®iv
Τώρα όμως μάλιστα!!!! Αρχίσατε να συζητάτε σαν μεγάλα και μυαλωμένα παιδιά που είσαστε…!!!!
quote:
Poly wraios o echosan. Symfwnw apolyta.Paidia, eleos hioumor kanoume, einai profanes.
®iv
Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το…
Χιούμορ κάνουν κι αυτοί… δεν εξηγείτε αλλιώς…!!!!
Echosan Μου 'φτιαξες τη μέρα!
Μπα σε καλό σου!!![]()
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΤΑΝ, ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
"εσωζα" εκεινην με το τοπλες στρινγκ που ειχε χασει ενα σανδαλι.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Φοβάσαι???
Θες βοήθεια???
Είσαι ανήμπορος???
Πεθαίνεις???
Είσαι μόνος???
Ε! καιρός ήταν να γίνεις άνθρωπος...
Και τώρα καλό μου Νομιστεράκι άει πνίξου!
Ή εκτός αν φωνάξω να σε σώσει ο Αμπντούλ που τον είχες στο Γκουαντάναμο κι έχει να δει 4 χρόνια βρεγμένο κώλο.
Έγχρωμο και σε βίντεο με λεπτομέρειες προς παραδειγματισμό!
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
αν ειμουν φωτογραφος θα τραβαγα ασπρομαυρη αποτυπωνει καλυτερα και μπορεις να παιξεις με τις σκιες
απλως περαστικος οτι και ο echosan
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Σε τσάκωσα!!! κατάλαβα ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελες να τον σώσεις, εάν ήθελες, τουλάχιστον θα είχες ρίξει με αλεξίπτωτο κάποια βασικά πράγματα να έχει ο άνθρωπος να πορεύεται.
ΕΙΤΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ.
Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
.
.
...ανάβω τσιγάρο και απολαμβάνω την στιγμή...
...μάνα Φύση σωστά ποιείς...
*είμαι εντελώς ανήθικη ή μου φαίνεται?![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... burning strong and hard...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Είναι η συνέχεια του:
Πέφτουν ο Bush και ο Blair από το αεροπλάνο.
Ποιος θα σωθεί;
Απ. Η ανθρωπότητα ![]()
---
Λοιπόν εδώ έχουμε την ευκαιρία και να κερδίσουμε Πούλιτζερ και να αποκτήσουμε ανδριάντα ![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - κώστας on 07/06/2005 13:51:02
Ad astra per Aspera
Edited by - Twilightfairy on 07/06/2005 15:25:27