- ο ΝΙΤΣΕ σε μία σελίδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
είναι ότι τελικά μόδα είναι το να τα βάζεις με τους
χριστιανούς, είτε ως 12θειστής, είτε ώς άθεος, είτε ώς νεοεποχίτης.... Και δή, με ομοεθνείς σου...Έτσι για να κρατάει
το σπόρ της αρχαίας Ελλάδας, ο εμφύλιος...
Φίλε, ούτε χαιρόμαστε με το κλείσιμο του "Δαυλού", ούτε στενοχωριόμαστε...Αλλά το να κατηγορείς άλλους για ότι εσύ
αναμεταδίδεις χωρίς να είσαι βέβαιος ότι είναι ορθόν, τι να
σου πω..Με εκπλήσσει..Δεν σε πειράζει να εκτίθεσαι; Ή θεωρείς τόσο
χαζούς τους άλλους, ώστε δεν θα τα βρούν;Μια..ιστοσελίδα είμαστε
όλοι, δεν είναι κανένας απο τη .....Γάζα, ήτοι άγνωστος...Όλοι
μπαίνουμε παντού και βλέπουμε πολλά, δεν υπάρχει περιορισμός...
Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα:Κι ο διάλογος;Εμείς μπαίνουμε για να
συζητήσουμε, να μάθουμε, να εννοήσουμε, κλπ...Εσύ,δεν θέλεις να συζητήσεις για τίποτε; Τα έχεις λύσει όλα;Δεν έχεις καμιά απορία;
Πώς αρέσει σε κάποιους να δίνουν βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, για να κερδίζουν εντυπώσεις...
Είναι μια διαφωνία σε θρησκευτικά θέματα και τίποτε άλλο και είναι περίεργη η εμμονή μερικών αφελών, να θεωρούν όσους δεν καταπίνουν τα παραμύθια της θρησκείας τους, ανθέλληνες, εμφυλιοπολεμικούς και διάφορες τέτοιες ανοησίες, που το μόνο που δείχνουν, είναι η αδυναμία των εκφραστών τους, να διακρίνουν και να δεχθούν, τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα επιλογής.
Αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, για εθνικές προεκτάσεις μιας θρησκευτικής υπόθεσης, είναι σαφώς ο χριστιανισμός ο οποίος σαν θρησκεία έβαλλε κατά του έθνους των Ελλήνων, προσπαθώντας να το μειώσει στις συνειδήσεις των πιστών του, επειδή θεωρούσε (δικαίως) τη γνώση και τη φιλοσοφία εχθρούς του και την Ελληνική σκέψη, ελεύθερη και αδογμάτιστη, κι αυτό δεν βόλευε το μάντρωμα...
Κάτι που όπως φαίνεται απ' τους υποστηρικτές του, το έχει καταφέρει, δυστυχώς...
Οι χριστιανοί ήταν αυτοί που δήλωναν πρωτίστως χριστιανοί και δευτερευόντως Έλληνες, ενώ δεν συνέβη ποτέ το αντίθετο.
Οι χριστιανοί προβαίνουν σε πράξεις και πρακτικές με γνώμονα την πίστη τους και όχι την πατρίδα τους, όπως έκαναν επί τουρκοκρατίας, όπως έκαναν προ της επικείμενης εισβολής του Χίτλερ στην Ελλάδα κλπ. κλπ.
Μην κατηγορείτε λοιπόν φίλοι χριστιανοί, τους αλλόθρησκους για μη πατριωτισμό, διότι οι θρησκευτικοί πρόγονοί σας είναι οι πρώτοι διδάξαντες κι εσείς, ακολουθώντας, αρκετές φορές χλευάζετε τη σκέψη των Ελλήνων, προς όφελος της ξενόφερτης πίστης σας...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
γιαπετ
Είναι μια διαφωνία σε θρησκευτικά θέματα και τίποτε άλλο και είναι περίεργη η εμμονή μερικών αφελών, να θεωρούν όσους δεν καταπίνουν τα παραμύθια της θρησκείας τους, ανθέλληνες, εμφυλιοπολεμικούς και διάφορες τέτοιες ανοησίες, που το μόνο που δείχνουν, είναι η αδυναμία των εκφραστών τους, να διακρίνουν και να δεχθούν, τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα επιλογής.
"Μια διαφωνία σε θρησκευτικά θέματα και τίποτα άλλο";; Τι λες βρε;;
Ωραίο τρόπο βρήκες για να διαφωνείς.
Ανθέλληνας είναι αυτός που με την τακτική του σπείρει τη διχόνοια και πετσοκόβει την ιστορία του Ελληνικού έθνους, κρατάει ό, τι του γουστάρει και τα υπόλοιπα τα πετά στα σκουπίδια, βασιζόμενος σε παραποιημένα κείμενα, γνωρίζοντας, πολλές φορές και ο ίδιος πως πρόκειται για τέτοιου είδους κείμενα. Το ποιος παραμυθιάζεται και ποιος όχι, άσε γιατί δεν σε συμφέρει.
Αδυναμία να εκφραστεί δείχνει αυτός που αναμασά τα ίδια και τα ίδια και όταν του ζητάς να σου παραθέσει τις επίσημες πηγές των όσων λέει, αρχίζει να λέει άλλα αντί άλλων.
Όπως είπα και στον ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, δεν έχεις παρά να παραθέτεις ολόκληρα τα κείμενα και όχι ένα απλό copy-paste από το Δαυλό, όπως τα έχει πετσοκομένα. Το ξέρω πως αυτό απαιτεί λίγη προσπάθεια παραπάνω εκ μέρους σου, αλλά προσπάθησε, ίσως τα καταφέρεις.
quote:
γιαπετ
Αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, για εθνικές προεκτάσεις μιας θρησκευτικής υπόθεσης, είναι σαφώς ο χριστιανισμός ο οποίος σαν θρησκεία έβαλλε κατά του έθνους των Ελλήνων, προσπαθώντας να το μειώσει στις συνειδήσεις των πιστών του, επειδή θεωρούσε (δικαίως) τη γνώση και τη φιλοσοφία εχθρούς του και την Ελληνική σκέψη, ελεύθερη και αδογμάτιστη, κι αυτό δεν βόλευε το μάντρωμα...
Με συγχωρείς, αλλά τα παραπάνω είναι απλά, τρίχες κατσαρές. Ανυπόστατες κατηγορίες και φανφάρες που δεν ανταποκρίνονται διόλου στην πραγματικότητα. Συναγωνίζονται δε το "μεγαλείο" των ξένων ανθελληνικών ιστοσελίδων. Η διαφορά είναι σε κάποιες λέξεις που έχουν αλλαχτεί.
quote:
γιαπετ
Οι χριστιανοί ήταν αυτοί που δήλωναν πρωτίστως χριστιανοί και δευτερευόντως Έλληνες, ενώ δεν συνέβη ποτέ το αντίθετο.Οι χριστιανοί προβαίνουν σε πράξεις και πρακτικές με γνώμονα την πίστη τους και όχι την πατρίδα τους, όπως έκαναν επί τουρκοκρατίας, όπως έκαναν προ της επικείμενης εισβολής του Χίτλερ στην Ελλάδα κλπ. κλπ.
Μην κατηγορείτε λοιπόν φίλοι χριστιανοί, τους αλλόθρησκους για μη πατριωτισμό, διότι οι θρησκευτικοί πρόγονοί σας είναι οι πρώτοι διδάξαντες κι εσείς, ακολουθώντας, αρκετές φορές χλευάζετε τη σκέψη των Ελλήνων, προς όφελος της ξενόφερτης πίστης σας...
Ναι, και εκεί που κοιμόσουν ξύπνησες, έτσι;

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
"Μια διαφωνία σε θρησκευτικά θέματα και τίποτα άλλο";; Τι λες βρε;;
Ωραίο τρόπο βρήκες για να διαφωνείς.
Δεν είναι διαφωνία;;
Τί είναι;;;
quote:
Ανθέλληνας είναι αυτός που με την τακτική του σπείρει τη διχόνοια και πετσοκόβει την ιστορία του Ελληνικού έθνους, κρατάει ό, τι του γουστάρει και τα υπόλοιπα τα πετά στα σκουπίδια, βασιζόμενος σε παραποιημένα κείμενα, γνωρίζοντας, πολλές φορές και ο ίδιος πως πρόκειται για τέτοιου είδους κείμενα. Το ποιος παραμυθιάζεται και ποιος όχι, άσε γιατί δεν σε συμφέρει.
Η ιστορία του Ελληνικού έθνους, μαθαίνεται από τους ιστορικούς και τα έργα τους, όχι απ' τις χριστιανοσελίδες μερικών επαγγελματιών αληταράδων, σαν αυτές που καταπίνεις εσύ, ψηλέ νομίζοντας ότι διαβάζεις αληθινά γεγονότα.
Οι αντιγραφές όλων σας (των ΟΟΔΕδίαιτων), έχουν και σκοπιμότητα και συγκεκριμένο στόχο ο οποίος έχει καταδειχθεί εδώ μέσα πολλές φορές και το γνωρίζεις.
quote:
Αδυναμία να εκφραστεί δείχνει αυτός που αναμασά τα ίδια και τα ίδια και όταν του ζητάς να σου παραθέσει τις επίσημες πηγές των όσων λέει, αρχίζει να λέει άλλα αντί άλλων.
Αδυναμία είναι η έκφραση προσωπικής άποψης ψηλέ και όποιος καταφεύγει σε έτοιμη "ιστορική άποψη", όπως εσύ, είναι αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα.
Ούτε εδάφια των διαθηκών δεν τολμάτε να ερμηνεύσετε χωρίς να συμβουλευτείτε τις χριστιανοσελίδες με το "fast food".
quote:
Όπως είπα και στον ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, δεν έχεις παρά να παραθέτεις ολόκληρα τα κείμενα και όχι ένα απλό copy-paste από το Δαυλό, όπως τα έχει πετσοκομένα. Το ξέρω πως αυτό απαιτεί λίγη προσπάθεια παραπάνω εκ μέρους σου, αλλά προσπάθησε, ίσως τα καταφέρεις.
Σαν αυτοκριτική είναι αυτό και συμβουλή προς ομογάλακτους...
Όσο και να ψάξεις να βρείς παράθεση έτοιμων απόψεων από εμένα, δεν θα τα καταφέρεις και το ξέρεις αυτό. Απλά νομίζεις ότι μ' αυτά που λες θα διαβάλλεις τους συνομιλητές σου, αλλά έχεις ατυχήσει διότι οι αναγνώστες... έχουν και μνήμη και κρίνουν τι διαβάζουν.
ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΜΕ...
quote:
γιαπετ
Αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, για εθνικές προεκτάσεις μιας θρησκευτικής υπόθεσης, είναι σαφώς ο χριστιανισμός ο οποίος σαν θρησκεία έβαλλε κατά του έθνους των Ελλήνων, προσπαθώντας να το μειώσει στις συνειδήσεις των πιστών του, επειδή θεωρούσε (δικαίως) τη γνώση και τη φιλοσοφία εχθρούς του και την Ελληνική σκέψη, ελεύθερη και αδογμάτιστη, κι αυτό δεν βόλευε το μάντρωμα...Ψηλός
Με συγχωρείς, αλλά τα παραπάνω είναι απλά, τρίχες κατσαρές. Ανυπόστατες κατηγορίες και φανφάρες που δεν ανταποκρίνονται διόλου στην πραγματικότητα. Συναγωνίζονται δε το "μεγαλείο" των ξένων ανθελληνικών ιστοσελίδων. Η διαφορά είναι σε κάποιες λέξεις που έχουν αλλαχτεί.
Ποιό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ψηλέ;
Η καύση βιβλίων, το γκρέμισμα ναών, η αναγκαστική επιβολή του χριστιανισμού ως θρησκεία με νόμους για δημεύσεις περιουσιών, εξορίες, εκτελέσεις, βασανιστήρια ή οι σταυροφορίες, ο Μεσαίωνας, η ιερή εξέταση, το κάψιμο ζωντανών ανθρώπων, η απαγόρευση κάθε τι Ελληνικού, οι παραχαράξεις κειμένων για να φανεί ο χριστός υπαρκτό πρόσωπο, οι αυθαίρετες αποφάσεις περί θεοπνευστίας από τις οικουμενικές συνόδους με αφορισμούς, ύβρεις και κατάρες προς κάθε κατεύθυνση;;;
quote:
Ναι, και εκεί που κοιμόσουν ξύπνησες, έτσι;
Σ' αυτό δεν μπορώ να απαντήσω.
Ξεπερνούν τις διανοητικές μου ικανότητες, ατράνταχτα επιχειρήματα...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
ΒΡΕ ΤΣΑΤΣΟ
Χάρηκες που φάγαμε κλείδωμα;
Κοίτα τι έχεις να πάθεις εσύ και οι όμοιοί σου απο δω και στο εξής, εδώ μέσσα.
Μόνον κοίτα, τίποτα άλλο δεν θα σου πω.
ΓΑΡ
Εχθές έκανα αυτό που μου είπες, τράβηξα την μαλακία που έλεγες αλλά συνέβη ένα θαύμα, ***
ADMIN
Αν είχες τα κότσια ας έβγαινες να πεις στον κόσμο γιατί με κλείδωσες.
Αλλά είναι τόσο βλακώδης ο λόγος που φοβάσαι να τον πεις.
Εμένα ούτε ένα e-mail δεν μου έστειλες να μου πεις το γιατί!
Και τι να μου έλεγες;
Κάτσε να σε βρίζουνε τα χαμένα κορμιά και κάνε τουμπεκί;
Επειδή οι απαντήσεις μου είχαν επίπεδο κατακεραύνωσης δεν έχεις τι να μου πεις!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ
ΈΧΕ ΟΜΩΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΚΑΤΙ:
1ον Οι χρήστες εδώ μέσα, τουλάχιστον αυτοί που δεν ήρθαν για προπαγάνδα, αυτά που κάνεις τα βλέπουνε και ξέρουν να τα κρίνουν, ή μήπως νομίζεις οτι είναι διατεθειμένοι να ακούνε τα μπινελίκια του καθ’ ενός και να το παίζουν καλά παιδιά.
Άρα εσύ μόνος σου υποβαθμίζεις την σελίδα και προβαίνεις σε παγώματα λογαριασμών χωρίς να ρωτήσεις μιαν άποψη.
Πόσο σοβαρά λοιπόν να σε πάρει κανείς; Για πές μας!!!
2ον Εμένα φίμωτρο δεν μπορείς να μου βάλεις καλό μου παιδάκι.....
Κι αν θέλεις πόλεμο απο εμένα θα τον έχεις στο έπακρο.

Ένας Συντονιστής παρακαλώ...
Ζήσε τη στιγμή!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------