ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
stavros77Μέλος
21/12/2007, 11:09:59
Φίλε Comer, ενδιαφέρουσες μερικές από τις προφητείες που αναφέρεις (δεν τις έχω ξαναακούσει) αλλά ας προσέξεις και εσύ με τις ημερομηνίες. Μην ξεχνάς ότι από το 2005 όλο πολέμους "βλέπουμε".

Συμφωνώ όμως απόλυτα ότι τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μην το βλέπει (εκτός και αν εθελοτυφλεί) ότι ο επόμενος πόλεμος θα είναι για την ενέργεια....της οποίας βέβαια ο έλεγχος οδηγεί στην εξουσία. Παρασκηνιακός χαμός γίνεται με τους αγωγούς. Και οι περισσότεροι φίλοι εδώ γνωρίζουν ότι πόλεμοι έχουν ξεκινήσει και για πολύ πιο ασήμαντες αφορμές από τον ενεργειακό έλεγχο.

Αμερικανοί και Τούρκοι ξέρουν για τα πλούσια κοιτάσματα και ορυκτά του Αιγαίου (στο επόμενο post θα σας στείλω να διαβάσετε ένα καταπληκτικό αφιέρωμα εφημερίδας για αυτό). Έτσι, κορυφώνεται ο "πόλεμος" του Αιγαίου και της υφαλοκρηπίδας, ο οποίος θα είναι και το έναυσμα του πραγματικού πολέμου. Οι Τούρκοι έχουν καταλάβει ότι στριμώχνονται ενεργειακά και με τη βοήθεια των "φίλων" μας των Αμερικάνων καταστρώνουν επέλαση στο Αιγαίο (διπλωματική στην αρχή μέσω των προκλήσεων, αλλά και πραγματική στο μέλλον όπως διαφαίνεται).

Τώρα όμως μπορεί να καταλάβει κάποιος αυτό που έλεγε ο Παϊσιος
"Η Ρωσία θα μας βοηθήσει γιατι έτσι θα συμπνέει με τα συμφέροντα της".
ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννοούσε τα ενεργειακά συμφέροντα της Ρωσίας τα οποία πλέον είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο στην περιοχή του Αιγαίου.

1) Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη (Φωνή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία??)

και

2) South stream

Οι Τούρκοι φίλοι μου "θα έρθουν ξανά" (Κοσμάς ο Αιτωλός) για τα πετρέλαια και τα ορυκτά του Αιγαίου "που αφθονούν" (π. Πορφύριος). Θα έρθουν με τις ευλογίες των ΗΠΑ που δεν θέλουν τη Ρωσία ενεργειακό κολοσσό. Οι Τούρκοι όμως θα λάβουν μια δυσάρεστη έκπληξη γιατί όσο και να τους εξοπλίζουν οι Αμερικάνοι, η Ρωσία έχει ασύγκριτα πιο μάχιμη πολεμική μηχανή. Αν ήξεραν ότι η Ρωσία μπορεί να κινηθεί εναντίον τους θα το ξανασκέφτονταν.

Προς το παρόν να έχουμε όλοι καλά Χριστούγεννα και να περάσουμε καλά με οικογένεια και φίλους. Το 2008 αν μη τι άλλο προβλέπεται γεμάτο εξελίξεις.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

stavros77Μέλος
21/12/2007, 11:33:25
Να, αυτά που λέγαμε. Διαβάστε για να δείτε πόσο πολύ επενδύει στην ενέργεια η Ρωσία. Ακόμα μια τεράστια συμφωνία που πάγωσε ΕΕ και ΗΠΑ.

http://www.army.gr/daily_press/20071221/26.jpg

Και σας ερωτώ. Πιστεύετε ότι η Τουρκία (Ερντογάν, στρατηγοί ή και εγώ δεν ξέρω ποιοί) θα καθήσουν να βλέπουν την Ελλάδα να εξελίσσεται σε ενεργειακό κόμβο? Προσωπικά δεν το νομίζω.
Η Ρωσία πάντως επενδύει σε μας και αυτό δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το καταλάβουν οι Τούρκοι.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

22/12/2007, 21:18:24
Tα "παιχνιδακια" των Τουρκων στο Β.Ιρακ συνεχιζονται:

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις
Νέες αεροπορικές επιθέσεις της Τουρκίας κατά κουρδικών θέσεων στο βόρειο Ιράκ

Αγκυρα

Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν, το Σάββατο, θέσεις των Κούρδων ανταρτών στο βόρειο Ιράκ, όπως ανέφερε το Γενικό Επιτελείο της χώρας.

Ο τουρκικός στρατός ανέφερε, σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του, πως η επίθεση εναντίον του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) «στο έδαφος της Τουρκίας και πέρα από τα σύνορα με το βόρειο Ιράκ θα συνεχισθεί».

Ο βομβαρδισμός διήρκησε μισή ώρα και ακολούθησε «σφυροκόπημα» από δυνάμεις πυροβολικού μέσα από το τουρκικό έδαφος.

Οι δυνάμεις ασφαλείας των Κούρδων του Ιράκ ανακοίνωσαν ότι τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη κτύπησαν μία περιοχή η οποία έχει σε μεγάλο βαθμό εκκενωθεί και δεν προκάλεσαν απώλειες.

«Ο αεροπορικός βομβαρδισμός δεν είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ανθρώπων, γιατί η περιοχή έχει σχεδόν εκκενωθεί εξαιτίας του φόβου αεροπορικών επιθέσεων και επιθέσεων με όλμους από την τουρκική πλευρά» δήλωσε ο Τζάμπαρ Γιάουερ, εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας Πεσμεργκά των Κούρδων του Ιράκ.

Ο Τζ.Γιάουερ δήλωσε πως τα τουρκικά μαχητικά έπληξαν μια ορεινή περιοχή περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μέσα στην επικράτεια του Ιράκ, 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Νταχούκ.

Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, μετά τις αεροπορικές επιθέσεις ο τουρκικός στρατός πραγματοποίησε στρατιωτικές επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος του Ιράκ.

Ιρακινοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως κατά τις αεροπορικές επιθέσεις της 16ης Δεκεμβρίου επλήγησαν 10 χωριά και σκοτώθηκε μία γυναίκα, ενώ το ΡΚΚ ανακοίνωσε επτά νεκρούς.

Newsroom ΔΟΛ

24/12/2007, 11:15:29
Αποκαλυπτήρια και με τη βούλα
Τη φιλοτουρκική στάση του Κίσινγκερ στην Κύπρο αποκαλύπτει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Αθήνα

Μπορεί ο Χένρι Κίσινγκερ να «νίπτει τας χείρας του» για τον Ατίλα στην Κύπρο, ωστόσο, τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταρρίπτουν ένα προς ένα τα ψεύδη του για την τραγωδία στο νησί.

Ο Αμερικανός πολιτικός είχε κάποτε δηλώσει για την Κύπρο: «Αν γνώριζα την έκθεση πληροφοριών, θα είχα σταματήσει το πραξικόπημα στην Κύπρο. Από τη στιγμή που έγινε το πραξικόπημα, υπέθεσα ότι η Τουρκία θα παρενέβαινε, αφού δεν υπήρχε κυβέρνηση στην Κύπρο και η Ελλάδα ήταν ασταθής.»

Εδώ και πολλά χρόνια ο Κίσινγκερ αυτό τον ισχυρισμό, ενώ στα απομνημονεύματά του έγραφε ότι «η έκρηξη στο νησί έγινε μια στιγμή που κανείς δεν την περίμενε, ούτε ο ίδιος ο Μακάριος, στις 15 Ιουλίου 1974».

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Τα Νέα της Δευτέρας, τα εκατοντάδες έγγραφα τα οποία αποχαρακτήρισε και έδωσε στη δημοσιότητα πριν από δύο ημέρες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καταρρίπτουν ένα προς ένα τα ψεύδη του.

Η Ουάσιγκτον γνώριζε από πολύ νωρίς τις κινήσεις του στρατηγού Γρίβα, ο οποίος σε συνεργασία με τη χούντα της Αθήνας σχεδίασε το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου εναντίον του Μακαρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την εισβολή.

Σε έκθεση της CΙΑ του Σεπτεμβρίου του 1973 αναφέρονται οι «τρομοκρατικές» πρακτικές του Γρίβα που είχε επιστρέψει μυστικά στο νησί το 1971, καθώς και ότι ο «ζηλωτής της ένωσης» είναι ορκισμένος εχθρός του Μακαρίου, ο οποίος με τις πράξεις του μπορεί να σύρει την Κύπρο σε εμφύλιο πόλεμο καθώς και σε εχθροπραξίες εναντίον της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Σε υπόμνημα που υπέβαλε ειδικός του αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στον Χένρι Κίσινγκερ την ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την απειλή η Τουρκία να προχωρήσει σε στρατιωτική επιχείρηση.

Την ίδια ημέρα, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Χένρι Τάσκα σε τηλεγράφημά του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραδεχόταν ότι ο Ιωαννίδης είχε εμπλακεί στο πραξικόπημα.

Ο Τάσκα σε τηλεγράφημά του της 16ης Ιουλίου επαναλάμβανε την εκτίμησή του για τον «άστατο και αναξιόπιστο Ιωαννίδη», τον οποίο, παρά τις επικίνδυνες ακροβασίες του, δεν είχε αποπειραθεί να στενοχωρήσει η Ουάσιγκτον.

Μετά την τραγωδία, στις 10 Σεπτεμβρίου 1974, ο διευθυντής του γραφείου πληροφοριών «ενημέρωνε» τον Κίσινγκερ ότι το επικίνδυνο παιχνίδι της χούντας με τον Μακάριο ήταν γνωστό στην Ουάσιγκτον από τον Μάιο, αλλά η Ουάσιγκτον αρκέστηκε απλώς να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της στον Ιωαννίδη, χωρίς να κάνει διάβημα.

Τα νέα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ακόμη ότι οι Αμερικανοί είχαν την εικόνα της ενίσχυσης των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί: Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κίσινγκερ στις 19 Ιουλίου ο διευθυντής της CΙΑ τον διαβεβαίωνε ότι η δυνατότητα των Τούρκων για απόβαση στρατευμάτων ήταν «πάρα πολύ καλή», αλλά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τον δεύτερο Αττίλα στις 14 και 15 Αυγούστου.

Newsroom ΔΟΛ

24/12/2007, 22:27:23
Παρακολουθώ κατά καιρούς τις δημοσιεύσεις στο παρόν θέμα, και μολονότι θεωρώ το "παιχνίδι των ημερομηνιών" κάπως άστοχο ή/και μάταιο, εντούτοις δεν μπορώ να αγνοήσω κάποια "σημεία των καιρών" που νομίζω ότι ο καθένας είναι σε θέση να αντιληφθεί.

Το αν μια προφητεία είχε αξία ή όχι, προφανώς θα φανεί μετά την επαλήθευσή της αν και εφόσον αυτά που προ-λέχθηκαν πραγματοποιηθούν.

Όμως κάποιες αλληλουχίες γεγονότων σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Δεν ξέρω πολλά από προφητείες, ούτε για βασιλιάδες απάνω σε άλογα, ούτε για 3 Κ και πέντε δέλτα...

Εκείνο που βλέπω είναι όμως ότι με ολοένα ταχύτερα βήματα τα ενεργειακά/γεωστρατηγικά παιχνίδια ανεβαίνουν γεωγραφικά από το πάλαι ποτέ θέατρο της Μέσης Ανατολής σαφώς εγγύτερά μας.

Είναι γεγονός ότι:

α)Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ανεξάρτητο Κουρδιστάν θα γίνει (η απόφαση από ΗΠΑ και όχι μόνο είναι ειλημμένη ήδη εδώ και καιρό και πιθανόν ψάχνουν το καλύτερο timing? για να το φέρουν στον κόσμο...)

β) Η Ρωσσία κατά την "Πούτιν εποχή" ή και μετά από αυτή (που πάλι όμως μέσω πιονέρων του θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο) έχει ισχυροποιηθεί τόσο σε επίπεδο φραστικού/διπλωματικού "τσαμπουκά" όσο και επί της ουσίας σαν στρατιωτική και ενεργειακή δύναμη, με καθαρά επιθετικές κινήσεις (φυσικό αέριο στην Ουκρανία, συμφωνίες με Αρμενια, Τουρκμενιστάν, Αζερμπαϊτζαν, Ελλάδα, Βουλγαρία)

γ) Ο εν γένει δυσκίνητος-"μπούλης" πρωθυπουργός μας πήγε ήδη 3 φορές στη Ρωσσία και με κάθε ευκαιρία οι συσφίξεις σχέσεων με τον μάγκα Πούτιν (=πρόσωπο της χρονιάς κατά τους Αμερικάνικους TIMES!)είναι σε πρώτο πλάνο και τα αλισβερίσια δίνουν και παίρνουν.

δ) Οι Τούρκοι ήδη μπήκαν στο Β.Ιράκ (Κουρδιστάν), έστω και διστακτικά, και μάλλον δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα

ε) Το πετρέλαιο του Β.Αιγαίου, που όλοι το ξέρουν ότι υπάρχει άφθονο, απλώς μέχρι τώρα ήταν αντιοικονομική η εκμετάλλευσή του, έρχεται ξανά στο προσκήνιο λόγω της διαφοράς Ευρώ/δολαρίου και των ανατιμήσεων του ΟΠΕΚ.

Δείτε στο παρακάτω Link για τι ακριβώς μιλάμε
μεταξύ Θάσου,Σαμοθράκης,Λήμνου και Ίμβρου (αμφισβητούμενη περιοχή από Τούρκους και πολλάκις παραβιασθείσα εναερίως)

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=D08&aa=1" target="_blank"> http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=D08&aa=1

Ανεξαρτήτως λοιπόν από Γέροντες και φιλορωσικές ή φιλοδυτικές προσεγγίσεις αν όλα αυτά και άλλα τόσα που περνάνε στα ψιλά δεν συνιστούν λόγο ανησυχιών τότε κάποιοι κοιμούνται "τον ύπνο του δικαίου".....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

28/12/2007, 08:31:59
-Μήπως με τα τρία Κ' εννοεί τα κακαρίσματα?
-Γιατί αν υποψιατώ ότι εννοεί τον κοκό!..........θα πεθάνω.......

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

28/12/2007, 11:47:47
οσο αφορα τα Ιμια...ειναι πονεμενη ιστορια! και ξεκινα το λαθος απο την ΔΙΚΗ μας πλευρα!

geoxΜέλος
04/02/2006, 01:17:29
Gretel

Στο σχόλιο μου ανέφερα ότι: ... "κάποιοι" συντονιστές ...

Σε καμμιά περίπτωση δεν τους τσουβαλοποίησα και δεν τους έβαλα όλους στην ίδια μοίρα. Αντιθέτως διευκρινίζω ότι το έγραψα με αφορμή δύο συντονιστές τους οποίους δεν θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στην θέση του συντονιστή οφείλει να πληρεί τα χαρακτηριστικά που έθεσα. Το παράδειγμα σου ασφαλώς το χρησιμοποίησα μεταφορικά και εγώ.
Στο παρόν τόπικ εξετάζεται η θέση του συντονιστή. Χρήσιμο είναι να αναφέρονται τα αρνητικά και όχι να κάνουμε κοπλιμέντα.

04/02/2006, 07:33:21
quote:

quote:

Καλέ μου WWalker μου είσαι συμπαθής, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με την συγκεκριμένη άποψή σου (που είναι άποψη και άλλων μελών). Εξ άλλου αν απενεργοποιηθεί ο Schwabe με ποιόν θα τσακώνεστε, ε;!

Δεν πρότεινε κανένας να διαγραφεί, πρότεινε να μετριαστεί το φαινόμενο.

γιατι εκτος απο το "φαινομενο Schwabe", δεν σε προβληματιζει και το "φαινομενο λεμουριος" ???

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

04/02/2006, 07:47:00
quote:

gretel

Το παράδειγμα πήγαινε λοιπόν ότι ενώ η Καλομοίρα έχει νοημοσύνη Σοκοφρέτας ζητάει έναν άντρα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης!!!

νασαι καλα, γελασα πρωι πρωι!

quote:

Ας κάνουμε μία ενδοσκόπηση να δούμε πόσο "ψόφιοι", "εξυπνάκηδες" είμαστε σαν μέλη και μετά να το ζητήσουμε και από τους άλλους.
Α και πόσο "τεμπέληδες" είμαστε σα μέλη. Δηλ. τί είδους θέματα ανοίγουμε, τί προσφέρουν στη γνώση, τί προσφέρουν στα μέλη, με ποια κίνητρα τα ανοίγουμε?

συμφωνω!

αλλα πρεπει να προσθεσω οτι η τελευταια συρραξις με τους βιετκονγκ κομιτατζιδες που φορουσαν τις στολες μας, ειχε ως αποτελεσμα να χαθουν και καποια μελη που κατα την γνωμη μου προσφεραν με τον τροπο τους.

να τους θεωρησω παραπλευρες απωλειες?

την καλημερα μου σε ολες και ολους!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

04/02/2006, 08:46:28
Geox η κριτική είναι πάντα χρήσιμη, μην βάζεις όμως ταμπέλες σε ανθρώπους.

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι αυτός που συνομιλούμε γνωρίζει λιγότερα από εμάς, είναι λιγότερο εφυής και γενικώς όλα τα θετικά (αυτά που θεωρούμε εμείς) τα έχει σε μικρότερο βαθμό από εμάς. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να παραβλέψουμε την πιθανότητα ότι μπορεί να τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς και αυτό που θεωρούμε εμείς λανθασμένο να είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει εμάς και αυτόν στον τελικό στόχο, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

04/02/2006, 08:57:18
ΜΕ ΓΛΥΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΦΟΡΤΣΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

geoxΜέλος
05/02/2006, 03:12:27
To whom it may concern.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η τήρηση ίσων αποστάσεων όταν πρόκειται για "παρεναίσεις συμβουλές και παρατηρήσεις" (αγαπημενο σπορ κάποιων συντονιστών) παραμένει ουτοπία. Εν δυνάμει "σφίχτες" και "καψονομουτρα" όπως λένε στο στρατό. Ορφανοί δικτάτορες και οδηγητές ανευ χαρτοφυλακείου.
Σύμβολα και εικόνες, θεωρία και κουλτούρα, πνευματική παχυσαρκία, ψυχική ναυτία.

Αδυναμία
Πάθη
Αυτοαναίρεση

Πολύ ανθρώπινο και εξίσου αληθινό κατα τη γνώμη μου (το "μου" αναφέρεται στην επίκτητη ασημαντότητα μου που αναγνωρίζω ως ζωτική ιδιότητα)

Από εξω εμφάνιση και απο "εσω" εξαφάνιση
ή κατα το λαικότερο
Από μπρος ατσαλάκωτοι και απο πίσω ξεβράκωτοι.

Προσοχή !!
Όποιος μυγιαστεί καρφώνεται. (Zzz ;;)

05/02/2006, 03:58:44
Τελικά ίσως δεν αρκεί κανείς μόνο να θέλει, αλλά και να ΜΠΟΡΕΙ να ακούσει την κριτική...

Το θέμα αυτό υποτίθεται πως άνοιξε για να ακουστούν οι απόψεις των μελών κι όχι για να σχηματιστεί "αρραγές μέτωπο" συντονιστών εναντίον των μελών και να αρχίσουν και πάλι οι καυγάδες...Καλώς ή κακώς, η κριτική δεν μπορεί να περιλαμβάνει μόνον επαίνους...Όσο για τα περί "αυτοκριτικής", ναι, κάποια μέλη την κάνουν και κάποια όχι...Δεν είναι όμως ΑΥΤΟ το θέμα μας εδώ! Ή τουλάχιστον δεν έχει οδηγηθεί εκεί ακόμη, μια και ο φίλος AVATARGR δήλωσε ότι ίσως γίνει κι αυτό κατά την πορεία του θέματος. Εκτός πια κι αν πρέπει πριν πούμε ο,τιδήποτε ν' αρχίζουμε κάνοντας έναν πρόχειρο και κούφιο και υποκριτικό αυτοέλεγχο, έτσι, για τα "μάτια του κόσμου"!

Νομίζω ότι στο χέρι σας είναι--των συντονιστών--να συνεχιστεί εδώ η ανταλλαγή απόψεων ή να αρχίσουμε και πάλι έναν καυγά άνευ ουσίας! Είστε έτοιμοι γι' αυτό; Ο AVATARGR μάλλον είναι για να έχει ανοίξει και το θέμα...Οι υπόλοιποι;

05/02/2006, 10:29:31
Αγαπητέ geox εάν θέλεις να πεις κάτι δεν σε εμποδίζει κανείς. Το μήνυμά σου δεν το αντιλαμβάνομαι λόγω του ότι μπορεί να μεταφραστεί μόνο από εσένα. Εξήγησέ μου και ευχαρίστως να συζητήσουμε.
Βεβαίως δεν πιστεύω να θεωρείς ότι φράσεις όπως αυτές που αποτέλεσαν την επικεφαλίδα και τον επίλογο του μηνύματος σου θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν έναν άνθρωπο να σταματήσει να μιλάει.

Durden alie την κριτική πρέπει να την ακούνε όλοι, εάν θέλουν να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση. Σε μια συζήτηση άλλοι συμφωνούν άλλοι διαφωνούν, δεν σημαίνει ότι κάποιος που δεν συμφωνεί μαζί μας έχει διάθεση για καυγά.

Ο AVATARGR δεν είδα να έχει κάπου περιορίσει αυστηρά την συζήτηση, από τότε μέχρι τότε αυτό, από τότε μέχρι τότε το άλλο. Από την στιγμή που το αναφέρει θεώρησα ότι μπορούν όλα να συζητώνται συγχρόνως. Το αν η θεώρησή μου δεν σε βρίσκει σύμφωνο είναι άλλο ζήτημα.

Τι σημαίνει το «είστε έτοιμοι γι΄αυτό», δεν νομίζω να έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάποιος φοβάται να μιλήσει. Όσοι θέλουν κάτι να πουν το λένε.

rizitisΜέλος
05/02/2006, 10:35:04
Γιάννης καλεί Γιάννη…

Μπζιιιιιιζτ…μπιζτνττσσσσσσσστζ, τούτ, τοοοοοοοοουύτ, ντριιιιιιν, ντριιιιν….

-Παρακαλώ !
-Ναι με ακούτε;
-Ναι σε ακούμε…!
-Εγώ σας ακούω;
….
-Θέλω να κάνω μια ρουφιανιά , μπορώ;

-Μπορείτε κύριε, αλλά καλύτερα να την ονομάσουμε καταγγελία…

-Καλά λοιπόν έχω να δηλώσω ότι : Ο λεμούριος είναι απρεπείς αναιδέστατος ανήθικος και @#$%*….

-Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε κύριε αλλά τον έχουμε διαγράψει από τα τεφτέρια μας ήδη …

-Θέλω να κάνω άλλη μία καταγγελία μπορώ;

-Παρακαλώ κύριε «δώστε» μας ελεύθερα ..

-Ωραία η επόμενη καταγγελία είναι ότι : ο σβάμπε είναι @#$%^ και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά είναι και $%)(@# και πολλά άλλα που είμαι σίγουρος ότι θα σας τα έχουν πει αλλά και θα τα έχετε αντιληφθεί…ναι με ακούτε;…. Παρακαλώ;… Ναι….;

-Τουτ ,τουτ, η κλήση σας προωθείτε, παρακαλώ περιμένετε, η κλίση σας προωθείτε…είστε στην γραμμή προτεραιότητας….

-Ναι με ακούτε;……. ναι….. ; εγώ σας ακούω……;

-Παρακαλώ περιμένετε η κλίση σας προωθείτε…..

-Ναι ; με ακούτε; ….

-λόγω βαρυχειμωνιάς (χιονίζει στην αυλή μας) , η κλίση σας δεν μπορεί να προωθηθεί …

Ηθικόν δίδαγμα1 : αυτoί είμαστε, αυτούς εμπιστεύεστε….
Ηθικόν δίδαγμα2: δεν υπάρχον άγγελοι σου λεω…
Ηθικόν διδαγμα3: άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κούκου-σβάμπιας..
Ηθικόν διδαγμα4: δεν υπάρχουν ηθικά διδάγματα…

®izitis
πλήρως @πό-συντονισμένος και Αυτό-διαχειριζỡμενος…¥

not the same weights and measures...

NO Ergot,NO psilocybin

NO amanita muscaria...
JUST LOVE

05/02/2006, 11:41:05
ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ?