ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟΥΛΑΤΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΟΥΛΑΤΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

asxetius120 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/6
Σήμερα είναι το Eurogroup,αλλα δεν προβλεπεται τιποτα σημαντικο,δεν κλεινει σήμερα η συμφωνια.Τα πραγματα πανε ακριβως όπως τα εχω προβλέψει:Δεν θα κλείσουμε την συμφωνια γιατι θα μας προλάβει η έναρξη του πολέμου!

18/06/2015, 14:05:40
Άμα ξεκινήσει ο πόλεμος, να μας το πεις, έτσι?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

quote:

Άμα ξεκινήσει ο πόλεμος, να μας το πεις, έτσι?

Ε,αμα ξεκινησει πόλεμος,θα βουήξει ολος ο ντουνιάς!Αυτο που περιμενω εγω μεσα στις επόμενες 12 μέρες,είναι ΣΑΦΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

18/06/2015, 14:48:57
Έ, άμα λοιπόν γίνει το 'ΣΑΦΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ', ρίξε μια ειδοποίηση, οκ?

quote:

Έ, άμα λοιπόν γίνει το 'ΣΑΦΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ', ρίξε μια ειδοποίηση, οκ?

Stay tuned....

18/06/2015, 18:41:14
DSM

Δεν είσαι ικανός να διακρίνεις μόνος σου το πολεμικό γεγονός?

Αύριο θα γίνει, πριν πέσει καμιά υπογραφή κατά Μόσχα μεριά.

χαχα χιχι χοχο τι έχει να γίνει αν υπογραφεί τίποτα αύριο στην Μόσχα!!

ο Αρχιστράτηγος Καμμένος, σαν άλλος Κανάρης θα πυρπολήσει το Αιγαίο, ο Αρκούδος σύμμαχος γαρ εκ συμφερόντων πλέον, θα οικοπεδοποιήσει την Τουρκιά και θα μας παραδώσει την...Βασιλεύουσα, κατά τας γραφάς πάντα.

Τα λέω καλά ρε Χριστ.Ορθ.?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

18/06/2015, 22:21:40
quote:
DSM
Δεν είσαι ικανός να διακρίνεις μόνος σου το πολεμικό γεγονός?

Αύριο θα γίνει, πριν πέσει καμιά υπογραφή κατά Μόσχα μεριά.

χαχα χιχι χοχο τι έχει να γίνει αν υπογραφεί τίποτα αύριο στην Μόσχα!!

ο Αρχιστράτηγος Καμμένος, σαν άλλος Κανάρης θα πυρπολήσει το Αιγαίο, ο Αρκούδος σύμμαχος γαρ εκ συμφερόντων πλέον, θα οικοπεδοποιήσει την Τουρκιά και θα μας παραδώσει την...Βασιλεύουσα, κατά τας γραφάς πάντα.

Τα λέω καλά ρε Χριστ.Ορθ.?

Πολύ καλά τα λέγεις αδελφέ Νικόμαχε.

Κι εγώ ήδη ερευνώ τα μεσιτικά γραφεία της Πόλεως,
ώστε να πιάσω πρώτη πίστα τσιφλίκι με θέα το Βόσπορο.

Με το γενικό νταβαντούρι θα πέσουν ραγδαία οι τιμές,
και αφού δεν θα υπάρχει ούτε Ευρώ ούτε Δραχμή ούτε Τουρκικη Λίρα,
με 10 Ρούβλια παράδες θα αγοράζεις το μισό Σουλταναχμέτ,
το Μπέηογλου και το Καντίκιοϊ μαζί....

Λάβετε θέσεις ρε λέμε!

(Ασ'τον εκείνον τον Ντιεσέμη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

18/06/2015, 22:51:33
quote:
(Ασ'τον εκείνον τον Ντιεσέμη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...)

Ρε φίλε, είσαι εντελώς άσχετος. Η Πόλη είναι μέσα στην υγρασία. Άσε που ως γνωστόν, δεν πολυγουστάρω θάλασσα.

18/06/2015, 23:02:22
Από την άλλη βέβαια, θα βλέπουμε ξανά Ζοτς. Δεν το λες και κακό...

18/06/2015, 23:02:32
Εμείς γήπεδο θα προλάβουμε να κάνουμε ή να το αφήσουμε για μετά που θα πάρουμε την Πόλη και θα παίζουμε στη φυσική μας έδρα;

Smokin_7Μέλος
18/10/2005, 12:33:55
Θα δείς τι έχει να γίνει θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι απο δώ και πέρα οποια αρώστια βρεθεί απο τώρα και μετά θα μας τη ξεμπροστιάζουν σαν νόσο των πουλερικών. Και το παραμικρό κρυολόγημα ακόμα νόσο πουλερικών θα μας το λένε τι κάνει αυτή η κονόμα ξύλο που θέλουν.

18/10/2005, 17:13:08
angi:
quote:
Η απαντηση μου στην Αμαλια.
Το αρχαιο αποχετευτικο συστημα τουλαχιστον 3000 χρονων περιπου, που υπαρχει σε ολη την Αθηνα και παταει πανω του, ισως να μην το ξερει....
Το οτι οι Ασιατες πλενονται μονο σε ειδικες περιπτωσεις (οπως το οταν ειναι να πανε στο γιατρο...και ειδικα σε αλλοδαπο....), ουτε αυτο το το ξερει...
Το οτι και οι συνελληνες εχουν περασει και περνανε οικονομικες δυσκολιες και τεραστια φτωχεια....ουτε κι αυτο...
Το οτι το αποχετευτικο συστημα στην Ευρωπη ισως παραμεριστικε μετα την ανατολικη εισοδο....ουτε κι αυτο....

angi μην το παίρνεις τόσο προσωπικά το θέμα.
(Έβαλες και τόσα θαυμαστικά, που ούτε σε οθόνη κινηματογράφου δεν μπορεί κανείς να δει ολόκληρη τη σελίδα - σου αφαίρεσα καμιά κατοστή για να επαναφερθεί)

Νομίζω πως δεν εστίασες στον χρονικό προσδιορισμό που κάνω στο μήνυμά μου. Ίσως κι εγώ βέβαια θα έπρεπε να το γράψω πιο σαφώς, ώστε να μην παρεξηγηθείς. Σου ζητώ συγνώμη εάν πάντως σε πείραξαν αυτά που γράφω

Ξαναβάζω τμήμα από το μήνυμά μου:

Όταν οι ασιάτες είχαν τα πιο εκλεπτισμένα συστήματα δημόσιας και προσωπικής υγειηνής (τουαλέτες, αποχετεύσεις, κ.λπ.) οι Ευρωπαίοι - μέχρι και 2 αιώνες πριν - την είχαν για φτύσιμο!
Οι μεγάλες πόλεις (Λονδίνο, Παρίσι) ήταν οχετοί. Ξέρεις τι απέχθεια δημιουργούσαν οι Ευρωπαίοι στους Κινέζους και τους Γιαπωνέζους όταν πήγαν από τα μέρη τους; Μετά από την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η προσωπική υγειηνή και καθαριότητα αποτελούσαν πολυτέλεια για την Ευρώπη, την ίδια ώρα που η Ασία - στο βαθμό που τους ήταν δυνατό - μοσχοβόλαγαν από καθαριότητα.

Εάν παρόλα αυτά έχεις άλλες ενστάσεις - σχετικά με την εποχή στην οποία αναφέρομαι, γιατί περί της αρχαιότητας ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σου - να το συζητήσουμε.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

18/10/2005, 17:24:56
3ΑDA:
quote:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ....!!!!

Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ?

Νά 'ξερες τι μου θύμησες τώρα!
Ξέρεις 3ADA, οι περισσότεροι άνθρωποι - κι εγώ μαζί - όταν κάτι δεν αγγίξει το κοντινό μας περιβάλλον, δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε ως απειλή. Έτσι, για τις τρελλές αγελάδες π.χ., εμένα προσωπικά μου φαινόταν το όλο θέμα σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κανένας που ήξερα δεν είχε πάθει κάτι, άκουγα νούμερα στην τηλεόραση και πραγματικά δε μου έκαναν περισσότερη αίσθηση απ'όσο τα νούμερα του Λόττο.
Βέβαια, στεναχωριόμουν λίγο, επιφανειακά όμως.
Δεν το ένιωσα ποτέ ως απειλή.

Πριν από 5 χρόνια, εργαζόμουν κάπου,
και έτυχε να χρειαστεί να πάω στο τμήμα φωτοτυπιών, όπου υπέυθυνος ήταν ένας συνάδελφος, ο οποίος φόραγε μάυρο πένθος στο μανίκι και συγχρόνως η βέρα γυάλιζε στο δάχτυλό του. Ήταν πολύ θλιμμένος.
Ένιωσα την ανάγκη να του μιλήσω και του είπα τα συλυπητήριά μου.
Εκείνος μου είπε πως φόραγε πένθος για τη γυναίκα του, η οποία είχε πεθάνει. Τη βέρα τη φόραγε για να τη θυμάται, διότι τη λάτρευε.
Και τότε, μου λέει το εξής απίστευτο:
Πως η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν από 2-3 (δε θυμάμαι) χρόνια, από τη νόσο των τρελλών αγελάδων. Η οποία γυναίκα, δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου κρέας, και ούτε κατά διάνοια εντόσθια. Κι όμως, πέθανε εκείνη, κι αυτός που έτρωγε απ'όλα, ήταν εκεί και ζούσε και δεν άντεχε να το σκέφτεται.

Δεν ξέρω, από τότε όταν σκέφτομαι αυτήν την αρρώστια, κάτι θλίβεται μέσα μου...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
18/10/2005, 20:31:29
Ψάχνουν να βρουν τωρα ταχα το δειγμα οι βλακες.....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Τι ειχα πει εγω στην αρχη?
Οτι δεν υπαρχει κινδυνος απλα το κανουν για εκφοβισμο...αλλα για να μας πασαρουν αργοτερα αυτο...http://www.space.com/scienceastronomy/generalscience/fish_food_020329.html

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 18/10/2005 20:33:00

ZanderΜέλος
19/10/2005, 02:53:19
Η ολη κατασταση μου θυμιζει το τσουναμι...
Μολις τελειωσε, συζηταγανε οι δικοι μας στοκοι στα καναλια και μας φοβηζανε οτι θα ερθει τσουναμι στην Ελλαδα.
Εεε τωρα,δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και αφου εχουν εξαντλησει ολα τα πολυ σοβαρα θεματα που πληγουν την ελληνικη κοινωνια(οπως ο γαμος του Τριανταφυλοπουλου, το καινουριο χτενισμα της Βανδης κτλ), ειπαν να μας πανικοβαλουν σε βαθμο παρανοιας για τον συγκεκριμμενο ιο.
Μας εχουν τρομαξει τοσο πολυ τα καναλια, που ενας συμπολιτης μας σκεφτηκε να πεταξει το...καναρινι του μηπως ειναι μολυσμενο(λες και το καναρινι θα ζευγαρωσει με αγρια-αποδημιτικα πουλια απο το κλουβι κιολας).
Απο ολη αθτη την ιστορια εχουν βγει κερδισμενοι, περα απο τους τηλεοπτικους σταθμους, επισης και οι φαρμακοβιομαχανιες, που παραγουν τρελες ποσοτητες αντι-γριπικων.(και γεμιζουν τις τσεπες τους με πολλα $$$$)

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

3ADAΜέλος
19/10/2005, 08:33:53
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΣΤΆΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ (ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΆΥΤΟ, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ.
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΡΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..

19/10/2005, 10:18:34
Πολύ καραπιπερίμ για το όλο θέμα!

Ετσι για να πουληθούν μερικά εκατομμύρια εμβόλια παραπάνω και να θησαυρίσουν φαρμακευτικές που οδεύαν στον αγύριστο...
Για να πλασαριστούν ΑΝΩΔΥΝΑ τα μεταλλαγμένα ως τα μόνα ασφαλή τρόφιμα...
Για να πιεστούν οικονομικά με διακοπή των εξαγωγών μερικά κράτη από κάποια άλλα...

Αngi αν κρίνω ότι κανένας άλλος δεν παραπονέθηκε για τα γραφόμενα της Αμαλίας μάλλον ήσουν η μόνη που τα διάβασες τόσο επιπόλαια!
Ελπίζω τώρα να κατανόησες...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
19/10/2005, 11:48:24
Βρε παιδιά, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Δηλαδή αν όντως υπάρχει πρόβλημα, κάποιοι θα σπεύσουν να επωφεληθούν από τον φόβο και την αναταραχή που δημιουργείται στον κόσμο. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα σε τέτοιες καταστάσεις;

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Επιδημίες και πανδημίες που ξεπάστρεψαν μέσα σε ελάχιστα χρόνια ολόκληρους πληθυσμούς (η τελευταία σκότωσε το 1/3 των κατοίκων της Ευρώπης). Αυτό είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να την έχουμε πάντα υπ όψιν μας.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Cosmos2001Μέλος
19/10/2005, 11:53:47
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω τις αποδείξεις των μελών του forum τα οποία είναι 100% σίγουρα για το φτιαχτό του πράγματος.

Και στο μεταξύ γράφεται (με "-αι")αβασάνιστα η μία επιπολαιότητα μετά την άλλη.

:)

19/10/2005, 13:25:46
quote:
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Επιδημίες και πανδημίες που ξεπάστρεψαν μέσα σε ελάχιστα χρόνια ολόκληρους πληθυσμούς (η τελευταία σκότωσε το 1/3 των κατοίκων της Ευρώπης).

Ναι αγαπητή Ostria αλλά μην ξεχνάς και συ ότι πάει σχεδόν ένας αιώνας από τότε... Σήμερα η ιατρική έχει κάνει άλματα και σε αυτόν τον τομέα. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα ο ιός Εμπολα που είναι ο πιο επικίνδυνος και άμεσα θανατηφόρος... Θυμάσαι όταν ξέσπασε πριν από μερικά χρόνια πρώτα στην Αφρική και μετά από μερικά πάλι χρόνια μια μετάλλαξη του ιού στην Ινδία?

Κατάφερε να αναχαιτιστεί!

Και βέβαια μιλάμε για χώρες που ούτε ιδέα έχουν τι σημαίνει "Κανόνες Υγιεινής" και είναι πολυπληθυσμικές.

Βέβαια όπως και συ είπες το ένα δεν αναιρεί απαραίτητα το άλλο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."