- Επιστολή ενός αυτοαποκαλούμενου Μεσσία στον Πάπα και σε ηγέτες στον Κόσμο. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
πηγε να παθει εγκεφαλικο ο Μουστακης
εγκεφαλικό θα π'αθουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι χριστιανοί με τις μπούρδες του κάθε Μάξιμου κάθε τρεις και λίγο...
τέλος πάντων, την πίστη μου και την ελπίδα μου "εμένα" δεν θα την ξενερώσει κανένας Μάξιμος.
απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζετε και να πιστεύει ότι θέλει.
δυστυχώς υπάρχουν και οι Μάξιμοι για να δίνουν τροφή...
ευχαριστώ
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Όταν μιλάει κάποιος για θέματα που αφορούν το ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα θα αναφέρεται ασφαλώς στις απόψεις που είναι η επίσημη θέση [ δογματικές και ηθικές αρχές ] της επίσημης εν Ελλάδι χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας . Δεν μπορεί να λέει ότι του κατέβει , εκτός αν διαχωρίσει τις δικές του απόψεις απο την επίσημη θέση της Εκκλησίας [ κι αυτό θεωρείται αίρεση απο την εκκλησία]
Όπως σε ένα πολιτικό κόμα όταν μιλάς εξ ονόματος αυτού , θα πρέπει καταρχήν να σε έχει χρίσει το ίδιο το πολιτικό κόμα συνήγορό του κι εκφραστή των απόψεών του έτσι και στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία όποιος μιλάει εξ ονόματος αυτής , θα πρέπει να υποστηρίζει την επίσημη θέση της εκκλησίας όπως αυτή καθορίζεται απο την Ιερά Σύνοδο.
Το να βγαίνει ο κάθε παπάς η καλόγερος μεμονωμένα κι ανεξάρτητα κι να εκφράζει από μόνος του τέτοιες αρλούμπες .... έχει μεν στα πλαίσια της δημοκρατίας το δικαίωμα να το κάνει , όμως θα πρέπει η εκκλησία σαν επίσημος οργανισμός κι εκφραστής των ορθόδοξων ελλήνων χριστιανών [ εγώ ως άθεος δεν ανήκω σε αυτούς ] να ξεκαθαρίσει την επίσημη θέση και στάση της .
Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΤΣΑΚΑΛΟΣ . ΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ [ ΠΡΟΒΑΤΑ] ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
quote:
ΥΓ. να κανω εγω μια προφητεια?θα χτισει μοναστηρι απο τα εσοδα των προφητειων ο Τορκεμαδα
Εσένα, JBG, σε βλέπω να παίρνεις γραμμή πρώτος - πρώτος για να σε κάνουν barbeque! ![]()
![]()
Θέλεις να μαρτυρήσεις μήπως, τέκνο μου? ![]()
quote:
τέλος πάντων, την πίστη μου και την ελπίδα μου "εμένα" δεν θα την ξενερώσει κανένας Μάξιμος.
απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζετε και να πιστεύει ότι θέλει.
Φίλε μου ΕΛΑΧΙΣΤΕ, τελικά ίσως να είναι και το σημαντικότερο αυτό...
Εφόσον έχεις μια πίστη πρέπει να αντιμετωπίσεις και μερικά "παρατράγουδα".
Αυτά θα σου δείξουν αν η πίστη σου είναι δυνατή ή όχι και θα μάθεις κάποια πράγματα για τον εαυτό μέσα από αυτό. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:Schwabe
Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ. Αυτό έκανε και ο ρασοφόρος συγγραφέας……
μου τα χαλαει ομως που δεν θα παρουμε την Πολη...
τι σκατα θα γινει η καριερα μου ως Βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο Πρωτος, μου λετε? ![]()
quote:ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
φιλε μου Ελαχιστε, μονος σου λες: ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
κατι που λειπει εμφανως απ τον καλογερα... ![]()
quote:quote:
ΥΓ. να κανω εγω μια προφητεια?
θα χτισει μοναστηρι απο τα εσοδα των προφητειων ο ΤορκεμαδαDying_Incubus
Εσένα, JBG, σε βλέπω να παίρνεις γραμμή πρώτος - πρώτος για να σε κάνουν barbeque!
Θέλεις να μαρτυρήσεις μήπως, τέκνο μου?
ομολογω, ομολογω! ![]()
αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του... ![]()

Γράφεις: Δηλαδή, τελικά ο ΙΗΣΟΥΣ (ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..) είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο οποίος δρα μέσω της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???
@ jonniebegood
Γράφεις: αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...
...Δεν είμαι φροϋδιστής, αλλά μήπως ήσασταν παπαδάκια;;;;
quote:samuel1974
@ jonniebegoodΓράφεις: αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...
...Δεν είμαι φροϋδιστής, αλλά μήπως ήσασταν παπαδάκια;;;;
οχι καλε μου σαμιουελ - δεν ειναι αυτο που νομιζεις - μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ομως!
δεν υπηρξα ποτε παπαδακι - στα εξι μου (666?) καταλαβα την μπαρουφα "κολαση-παραδεισος"
ειναι που με χαλαει αισθητικα η μαυρη κυλοτα του (ξερεις, αυτες οι γεροντιστικες, αλλά σε στρινγκ) και ο μισογυνισμος του... ![]()

quote:
ομολογω, ομολογω!αρκει να μη με βαλει κατω απο το πετραχειλι του...
Αγαπητέ μου JBG, κάτι είναι κι η ομολογία! ![]()
Οπότε αν με πάρουν κι εμένα για την πυρά θα σε έχω μαζί μου που είσαι προετοιμασμένος! ![]()
Ας γυρίσουμε όμως και λίγο στον αρχικό σκοπό του θέματος.
Αγαπητέ superman, θα ήθελες να μας πεις τι άλλο άκουσες στην εκπομπή αφού μπορεί κάποιοι από εμάς να μην την έχουμε παρακολουθήσει.
Αυτή η πεποίθηση δηλαδή του Μάξιμου που βασίζεται?
Πως προέκυψε το συμπέρασμα του οτι ένα από τα παιδιά του Απρίλη του 1983 είναι ο Αντίχριστος?

In anticipation of my resurrection...
quote:Dying_Incubus
Αγαπητέ μου JBG, κάτι είναι κι η ομολογία!
Οπότε αν με πάρουν κι εμένα για την πυρά θα σε έχω μαζί μου που είσαι προετοιμασμένος!
ευτυχως φιλτατε που γεννηθηκαμε σ αυτην την εποχη, σ αυτον τον τοπο
εχω την εντυπωση πως θα με ειχαν καψει ή λιθοβολησει πολυ νωρις, σε αλλες εποχες και καθεστωτα ![]()
και φυσικα ειμαστε τυχεροι που ειμαστε ακομα ζωντανοι και μπορουμε να ροκαρουμε στην σκηνη με τον Μαξιμο Τορκεμαδα
![]()

quote:
εχω την εντυπωση πως θα με ειχαν καψει ή λιθοβολησει πολυ νωρις, σε αλλες εποχες και καθεστωτα
Τον παραπάνω ιερέα ποτυ έκανε την προφητεία δέν θα τον είχαν κάψει, ή λιθοβολήσει δέν είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ??
Πώς βγαίνει και προδικάζει γεγονότα και ημερομηνίες για καταστροφή του κόσμου απο τον αντίχριστο απο την στιγμή που η ίδια η θρησκεία του εξ'ορισμού το απαγορεύει?
quote:
Δηλαδή, τελικά ο ΙΗΣΟΥΣ (ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..) είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο οποίος δρα μέσω της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???
Μου άρεσε αυτή η ατάκα
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Edited by - Krisnna on 13/07/2006 17:36:11
Σχετικά με το παγκόσμιο σχέδιο του Θεού και την έλευση του Αντιχρίστου στη γή, αναφέρει αρκετά πράματα η Αγία Γραφή, η οποία θεωρείται και η πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών για το θέμα. Στην Παλαιά Διαθήκη επισημαίνω το βιβλίο του Δανιήλ, ο οποίος ήταν γνωστός για τη σοφία του και το χάρισμα να ερμηνεύει τα οράματα. Ως σύμβουλος στην αυλή του βασιλιά Ναβουχοδονοσορα, είχε ερμηνεύσει κάποιο όραμα του που παρουσίαζε την πέμπτη βασιλεία (δηλ. τη βασιλία του Χριστού , μετά τη Βαβυλωνιακή, Περσική, Ελληνικη και Ρωμαϊκή)να εγκαθιδρύεται και να επικρατεί αιώνια. Καθώς και το όνειρο του ίδιου του Δανιήλ με την περιγραφή του ενδέκατου κέρατος(αλληγορικής σημασίας φυσικά) με ανθρώπινη μορφή(αντίχριστος), που θα εμφανιστεί απατηλα για να εδραιωθεί στην εξουσία.
Και φυσικά υπάρχει και η πιο άμεση και ζωηρή περιγραφή του ίδιου του Αντιχρίστουώς θηρίο, μέσα από την αποκάλυψη του Ιωάννη. Όπου, μέσω του οράματος των δύο θηρίων, του Ιωάννη, αποδίδεται (με μορφή θηρίου) η δράση του αντιχρίστου στα έθνη για την εξόντωση της ανθρωπότητας.
"Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχων κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά, και επί των κεράτων αυτού δέκα διαδήματα, και επί τας κεφαλάς αυτού ονόματα βλασφημίας. Και το θηρίον ο είδον ην όμοιον παρδάλει, και οι πόδες αυτού ως άρκου, και το στόμα αυτού ως στόμα λέοντος. Και έδωκεν αυτώ ο δράκων την δύναμιν αυτού και τον θρόνον αυτού και εξουσίαν μεγάλη..."
και το δεύτερο:
"Και είδον άλλο θηρίο αναβαίνον εκ της γης, και είχε κέρατα δυο όμοια αρνίω, και ελάλει ως δράκων. Και την εξουσίαν του πρώτου θηρίου πάσαν ποιεί ενώπιον αυτού. Και ποιεί την γην και τους εν αυτή κατοικούντας ινα προσκυνήσωσι το θηρίον το πρώτον... Και ποιεί σημεία μεγάλα, και πυρ ινα εκ του ουρανού καταβαίνει..."
![]()

αυτό είναι το θηρίο που είδε ο John να αναδύεται από τη θάλασσα...
Σόρρυ αλλά αυτά περί καταστροφής της ανθρωπότητας από Αντί-Χριστους και τριζόνια είναι τόσο αληθινά όσο και ο Κοντορεβυθούλης, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Χιονατη με τους 7 νανους κτλ...![]()
Κι όμως υπαρχουν ακόμα άνθρωποι που τα βλέπουν με δέος, τα πιστεύουν και δίνουν τροφή σε διάφορους "οργανοπαίχτες" να βγάζουν βιβλία με (ψευδο)προφητείες, καταστροφολογίες και ότι άλλο μπορεί να πλάσει η νοσηρή φαντασία του ανθρώπου.
Κάποια στιγμή ας απαγκιστρωθούμε επιτέλους από αυτές τις δεισιδαιμονίες παλαιολιθικής προελεύσεως ρε παιδιά...

επειδη αναφερθηκε η αποκαλυψη, να πω ταπεινα την γνωμη μου, αν και δεν δηλωνω χριστιανος?
η παλαια διαθηκη, η αποκαλυψη, κτλ, πρεπει να καταργηθουν - δεν σας φτανει η καινη διαθηκη για να βρειτε νοημα σαν χριστιανοι?
φιλε Krisnna, σε αλλες εποχες ο εν λογω καλογερας θα ηγειτο συμμοριας καιοντων τους αιρετικους εθελοντικα - θυμησου την Υπατια - γι αυτο τον αποκαλω Τορκεμαδα
σε αυτη την εποχη προσπαθει να προσαρμοστει, μιλαει σε καθε ευκαιρια στην τηλεοραση, γραφει βιβλιο για την καταστροφη του κοσμου απ τον αντιχριστο, και γενικως προσπαθει να φανατισει τους ανεραστους και τις γριες...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
Παιδιά έχει διαβάσει κανείς το εν λόγω βιβλίο;
Ουπς........κουφαλα διαφημηση.![]()
Θα το διαβασω αλλα αργοτερα.Να τελειωσω πρωτα τον τσελεμεντε μην τα κανω σαλατα.
Ευγνωμοσυνη
quote:
φιλε Krisnna, σε αλλες εποχες ο εν λογω καλογερας θα ηγειτο συμμοριας καιοντων τους αιρετικους εθελοντικα - θυμησου την Υπατια - γι αυτο τον αποκαλω Τορκεμαδα
Φυσικά, τέτοιοι άνθρωποι πράτουν μέχρι εκεί που τους παίρνει όσο δηλαδή τους το επιτρέπεται στην εποχή τους. Και σήμερα άν τυχόν είχε την ικανότητα να κάψει είμαι σίγουρος οτι δέν θα το δίσταζε![]()
Θα πρόσεχε όμως και λίγο μήν τυχόν και βγεί και ο ίδιος αιρετικός και κάψει μαζί και τον εαυτό του.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Το δωδεκάθεο είναι πιό κοντά στον άνθρωπο [ανθρωποκεντρική θρησκεία] διότι οι θεοί είναι καλοί και κακοί ανάλογα.....
Ο Ζευς για παράδειγμα εκεί που γελάει μπορεί να τσαντιστεί και να αφανίσει έναν που δεν τον τίμησε.
Το ίδιο πράγμα συναντάμε και στον θεό των εβραίων.
Αν και οι εβραίοι αντέγραψαν τον θεό τους απο τους έλληνες, έκαναν κάποια προσθήκη.
Η προσθήκη είναι ο Σατανάς, η απεικόνιση δηλαδή του απόλυτου κακού απέναντι σε έναν θεό που είναι πότε καλός και πότε κακός.
Και ενώ έχουμε το απόλυτο κακό, ΔΕΝ έχουμε το απόλυτο καλό.
Αυτό που μας κληροδοτεί η εβραϊκή κουλτούρα είναι ένας παντοδύναμος εχθρός της ανθρωπότητας που λέγεται Σατανάς, μια συνεχής καταδίωξη του μυαλού και των επιθυμιών του κάθε ανθρώπου, ένα ατελείωτο βασανιστήριο.
Μας κληροδοτεί επίσης έναν θεό που αγαπάει μόνον τους εβραίους, έναν θεό που αντί να προστατέυσει τα τέκνα του τα χτυπάει με χίλιες δύο συμφορές "για να τα δοκιμάσει" υποτίθεται, έναν θεό που αφήνει και τον Σατανά να μας βάλει στην μηχανή του κιμά.
Πιστεύω οτι η πατρώα θρησκεία του κάθε λαού αντικατοπτρίζει την ψυχολογία της μάζας του κάθε λαού.
Έτσι λοιπόν βλέπουμε έναν λαό ο οποίος έχει τάσεις σκλάβου, οι εβραίοι άλλωστε δεν ήταν παρά ένα τσούρμο σκλάβοι που μπήκαν στην Αίγυπτο ως νομάδες και κατσικοφύλακες.
Ο θεός τους δεν θα μπορούσε να έχει άλλο προφίλ απο το προφίλ ενός αφέντη σκλάβων.
Κι' όμως οι εβραίοι είχαν καλό marketing απο αρχαιοτάτων χρόνων.
Με μεθοδικότητα και υπομονή κατάφεραν να εισχωρήσουν στην παντοδύναμη ρωμαϊκή αυτοκρατορία (βυζάντιο) και να..."διαδόσουν τον θεό τους με διάφορους τρόπους".![]()
Το αποτέλεσμα είναι σήμερα οι άνθρωποι που γαλουχήθηκαν να προσκυνάνε αυτόν τον θεό, να είναι αποδέκτες της εβραϊκής κουτούρας η οποία προστάζει τους σκλάβους της να ζουν με τον φόβο του θεού και του σατανά τους.
Να πιστεύουν οτι θα βγει ο αντίχριστος για να κάνει τον κόσμο κιμά, να ζουν μέσα στην κόλαση του μυαλού τους και πάνω απ' όλα να υπερασπίζονται αυτήν την κόλαση μέχρι θανάτου.
Βλέποντας τις εξελίξεις στον κόσμο αναρωτιέμαι ένα πράγμμα:
Μήπως τελικά το Θηρίο είναι οι εβραίοι???
Εγώ πάντως νομίζω οτι έχω λύσει το αίνιγμα του 666.

Μπορείτε να συσχετίσετε το 666 με το σήμα των εβραίων???
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
σατανάς στα εβραϊκα σημαίνει δημόσιος κατήγορος.
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
Όχι να μην σημαίνει………….ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{The English word "Satan" is from a Hebrew word meaning "to oppose" or "adversary."}
adversary.=αντίπαλος / oppose=αντιστρατεύομαι-εναντιώνομαι
http://www.answers.com/topic/satan
Αν πάρω βέβαια παράδειγμα από τα Γερμανικά σου…….![]()
![]()
![]()
![]()
![]()