- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
nst,είναι έκφραση και αποσυμφόρεση... Τώρα για τον
συγκεκριμένο χορό, είναι αυτό που λένε, όποιος
έχει όρεξη, χορεύει... Αλλά κι οι ωραιοι είναι που σέρνουν
πρώτοι τον χορό...
Ο χορός είναι γείωση και μας χρειάζεται...σου εχει τύχει να ''χορεύεις'' στα φανάρια οταν οδηγείς και ακους μουσική???
quote:
Αφου σου ήρθε καλά έκανες και την εγραψες..
Τωρα μπορείς να μου πείς κάτι αν ξέρεις..Τι να κάνω με ενα λαγοκούνελο , που είχα την ηλίθια ιδέα να ''σωσω'' και το έκανα πρωτευουσιάνο..και μου εχει κάνει το μπαλκόνι πουά?
Ασε που θέλει να του κρατάω το καρότο μπροστά του για να φάει και όλη νύχτα δίνει πάρτυ ...
Ασε που ο γιος μου, νομίζει οτι είναι γάτα και όλη την ωρα το χαιδεύει..
Αν στο τέλος το κουνελι νιαουρίσει θα το πιστέψω..
χαχαχαχα
ποτε μη λες ποτε....
http://www.youtube.com/watch?v=04RZrf3-Mgo
http://www.youtube.com/watch?v=-lahzGxKBPo&NR=1
Edited by - GWGW on 18/07/2008 22:12:54
μου... Αλλά ο χορός ήταν από παιδί αδυναμία...
Ξέρεις,από ..δημοτικά σε χορευτικό συγκρότημα
, ντίσκο, ροκ και λοιπά... Χορός νά' ναι με καλή
μουσική που να σε φτιάχνει και όλα τα γούστα..
Εκτονώνεσαι, έρχεσαι σε επικοινωνία με τον εαυτό σου...
Οπότε μπορείς να χορεύεις, όποτε σου αρέσει..
Δεν ήθελες ομως ποτέ να δοκιμάσεις λίγο την ταχύτητα?
Τελικά φαίνεται οτι αρέσουν τα χάδια στα κουνέλια γιατί το δικό μας , μόλις ανοίξουμε την μπαλκονόπορτα , τρέχει στα πόδια μας και περιμένει.. πάντως είναι πολύ απαλό και όμορφο..
Edited by - nst on 19/07/2008 16:28:27
ποδηλάτης. Αν κι έχουμε αυτοκίνητο δεν νοιώθω
την ανάγκη για ταχύτητα... Μου αρέσει να βλέπω καλά
τα πράγματα γύρω μου, δεν μου αρέσουν οιβιαστικές επιλογές...
Θέλουμε εδώ και καιρό με την γυναίκα μου να πάμε
να χορέψουμε, αλλά με δυο μικρά και χωρίς κοντά τους
παπούδες, είναι λίγο δύσκολο...
Θυμάμαι μικρή που είχα εκτοξευτεί επάνω απο την μπροστινή ρόδα ενος ποδήλατου που ειχα, οταν κατεβαίνοντας μια κατηφόρα χτύπησε σε μια κοτρώνα και ντελαπάρισε...
Και το πρόβλημα μου δεν ήταν το μαυρισμένο μάτι μου η τα σχισμενα ρούχα μου αλλά το πως θα με δεί η μητέρα μου , με αυτα τα χάλια και λιποθυμίσει...
Μια προτροπή....
Επειδή το εχω περάσει το ζήτημα << που αφήνουμε τον νεοσσό για να βγούμε >>....και είδα τις συνέπειες ....ψάξε να βρείς μια λύση για να χορέψεις σύντομα....
![]()
να βγούμε μόνοι μας, πλην κάποιων κοινωνικων εκδηλώσεων...
Μας λείπει και τους δυο... Αλλά το θεμα είναι οτι πλέον
δεν ζούμε όπως παλιά και δεν υπάρχουν μέρη για χορό,
όπως οι παλιές ντίσκο...Πιστεύω οτι έχει χαθεί εκείνο
το life style...
Τρεχαγύρευε, δεν ξέρω που κατοικείς αλλά εδω , εχουν ξεμείνει κάτι ντίσκο και κάτι κλαμπάκια με ζωντανή μουσική για παλαίμαχους ροκάδες..χιχιχι Να κανονίσετε να ερθετε και οταν είναι, σου λέω που βρίσκονται.
Εχει και μερικά πολύ ρομαντικά μπαράκια στην παραλία που με λίγη φαντασία μπορείς να ταξιδέψεις ...
Καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA. Εύχομαι μέσα στις συζητήσεις να μπορέσεις να πάρεις και να δώσεις πολλά σχετικά με τις αναζητήσεις όλων μας. ![]()
Χρυσηίδα, μιας κι αποφάσισες να μπεις στη διαδικτυακή μας παρέα, κάνε μία μικρή αναγνωριστική βόλτα στα forums, ώστε να δεις πάνω - κάτω τον κώδικα λειτουργίας τους.
Π.χ., στο forum που έχει τη γενική ονομασία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-., φιλοξενούνται θέματα που έχουν σχέση με Αρχαίους Πολιτισμούς - Θρησκείες - Μυθολογίες - Συμβολολογία. Ετσι, το θέμα που άνοιξες εδώ, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη θεματολογία αυτής της κατηγορίας, αλλά θα διευθετηθεί η μετακίνησή του σε πιο σχετική κατηγορία, το συντομότερο δυνατόν. Προς το παρόν, μπορείς να διαβάσεις πολλά από τα ήδη υπάρχοντα θέματα και να τοποθετηθείς εκεί, μπορείς επίσης αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία Αναζήτηση και να βρεις κι άλλα θέματα παλιότερα σχετικά με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Τέλος, αν θέλεις να ανοίξεις κάποιο δικό σου θέμα, ρίξε πρώτα μια ματιά στην "Αναζήτηση" για να δεις αν κάποιος άλλος έχει ήδη ανοίξει παρόμοιο, κι αν όχι, μελέτησε τις θεματικές κατηγορίες και άνοιξέ το εκεί όπου πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα.
Καλή πλοήγηση.![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Όχι επειδή είπες ότι δεν κάνεις σεξ. θέλω να πω . . .δεν . ν . ν. Κατάλαβες;
Ελεύθερος
quote:
ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ-ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑ,ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ,ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΣ ΖΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Η ΛΕΞΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ.
Γιατι όλο αυτό εμένα μου ακουγεται σαν μικρη αγγελια...?!?!
Καλως ηρθες και απο εμενα...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Σου εύχομαι καλή και πάνω απ'όλα δημιουργική συμμετοχή! ![]()
Ακολούθησε τις συμβουλές της amalias σχετικά με την λειτουργική σου πλοήγηση στις Συζητήσεις.
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. και θα παραμείνει ενεργό μέχρι να τελειώσουν... τα καλωσορίσματα! ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Π.χ., στο forum που έχει τη γενική ονομασία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-., φιλοξενούνται θέματα που έχουν σχέση με Αρχαίους Πολιτισμούς - Θρησκείες - Μυθολογίες - Συμβολολογία.
Kαλώς τη Χρυσηίδα.
Αμαλία .. γιατί???![]()
![]()
Βλέποντας το όνομα Χρυσηίδα καθώς και το όνομα του τόπικ ``Χρυσηίδα`` ξύπνησε μέσα μου η γοητεία του ``μύθου``.
Γιατί να μην ταιριάζει στο μύθος και θρησκεία ενα τέτοιο όνομα που κάθε αλλο παρά μύθος είναι?
Κόρη του μάντη και ιερέα του Απόλλωνα , Χρύση λοιπόν...???
Η πανέμορφη Χρυσηίδα...
αιχμάλωτη του γιού του Ατρέα .. Αγαμέμνωνα..
Για χάρη σου λοιπόν ο θεός Απόλλωνας εξαφάνισε με λοιμό τους Δαναούς
μέχρι να σε επιστρέψουν στον πατέρα σου..
Απο μικρός προσπαθούσα να φέρω στη φαντασία μου τη μορφή της. Ποιά ήταν αυτή η Χρυσηίδα... που γεννήθηκε, που πιάστηκε αιχμάλωτη, στη Μυτιλήνη στη Θήβα ή στην Τροία?
Πές μας λοιπόν κόρη του Χρύση εσύ που είδες απο κοντά τον Αγαμέμνωνα, τον Αχιλλέα, τον Εκτωρα, την Ελένη, ζωντάνεψε τη φαντασία μας και πές μας για την Τροία, πές μας πως πληγώθηκε ο Αρης, τα μάνητα του ξακουστού Αχιλλέα, τις μάχες εξω απο την Τροία, τον γίγαντα τον Αιαντα, τον πολυμήχανο Ουδσσέα, την αντίζηλο σου Βρισηίδα, τους μυθικούς Αιθίοπες, και το κυριότερο ... τί απέγινες??
Αυτό το τόπικ είναι δικό σου, σαγήνευσέ μας.
Φιλικά
allzzaro
Edited by - allzzaro on 18/01/2004 19:40:10
ΦΙΛΗ ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ allzzaro ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Kαλωσήρθες λοιπόν Xρυσηίδα!!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΧΡΥΣΗΙΔΑ... ΣΠΑΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΛΜΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΙ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].