- Ο χώρος ο χρόνος ο παρατηρητής και η ενέργεια μέσα στο σύμπαν. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Οι Σαύρες μας κατέχουν τώρα.Η γαλαξιακή μοίρα υπό τον Φοίβο, είναι σύμμαχοι.Πως έκανες τέτοιο λάθος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σε προηγουμενο μηνυμα ανεφερα την Πανσυμπαντικη Εκεχειρια που υπογραφηκε απο Τριτοδακτυλους και Σαυροειδεις.
Οι δηθεν "συμμαχοι" ξεπουληθηκαν και οι Σαυροειδεις μετα απο αρκετες χιλιετις βλεπουν την αξια μας.
Ψαξε τις πηγες σου καλυτερα.
Edited by - Σοφία_ on 24/02/2014 22:59:27
Πράκτωρ των Σαυροειδών είσαι?
Ξουτ,ξουτ!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σωπασε Σατυρε.
Σοφία, πριν την είσβολή των εξωγήϊνων, ήξερα ότι θα δεχθούμε εισβολή metafysikων.gr πρακτόρων.
Ξέρεις, καταστράφηκε το σκάφος τους και όσοι διέφυγαν με τις σωστικές λέμβους, προσάραξαν στο esoterica.gr.
Οπότε έχουμε δουλειά...!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Και εσύ πού το ξέρεις αυτό φίλτατε;
Ξέρεις, καταστράφηκε το σκάφος τους και όσοι διέφυγαν με τις σωστικές λέμβους, προσάραξαν στο esoterica.gr.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Έι, εσείς εδώ στο θέμα,
προσέξτε πολύ τι μελετάτε, έτσι;

quote:
Ωχ...
Έι, εσείς εδώ στο θέμα,
προσέξτε πολύ τι μελετάτε, έτσι;
Φαντασίες Αμαλία, φαντασίες!
Θα έπρεπε να προσθέσω, ότι είδα κι εγώ μια βολίδα χθές, αλλά με αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του DSM.Και δεν κάνω πλάκα.Μπορείς να τον ρωτήσεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Περί βλημάτων ο λόγοςquote:
Ωχ...
Έι, εσείς εδώ στο θέμα,
προσέξτε πολύ τι μελετάτε, έτσι;Φαντασίες Αμαλία, φαντασίες!
Θα έπρεπε να προσθέσω, ότι είδα κι εγώ μια βολίδα χθές, αλλά με αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του DSM.Και δεν κάνω πλάκα.Μπορείς να τον ρωτήσεις.
...
Κάντε κι ένα διάλειμμα...
Θα κάνετε κανένα λάθος ενω πληκτρολογείτε,
θα δαγκώσετε καμιά γλώσσα και θα φαρμακωθείτε!
Καλη η φιλοσοφία, το τουπέ, τα τραίνα που έφυγαν...
αλλά κάπου κάπου κάνει καλό να ασχολούμαστε και με τη δική μας καμπούρα.

Edited by - AitheroVamon on 26/02/2014 15:52:42
quote:
αλλά κάπου κάπου κάνει καλό να ασχολούμαστε και με τη δική μας καμπούρα.
Δεν έχω καμπούρα.
Ευθυτενής είμαι!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Σοφία, πριν την είσβολή των εξωγήϊνων, ήξερα ότι θα δεχθούμε εισβολή metafysikων.gr πρακτόρων.
Έτσι εξηγούνται όλα φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, γιατί εγώ αρχικά αιφνιδιάστηκα από την ομαδική εισβολή, και νόμισα ότι έσπασε κανένα κλουβί, ή ότι από κάπου έγινε ομαδική απόδραση.
*
quote:Είναι γεγονός ότι κάτι "έσπασε" και υπήρξε "ομαδική απόδραση" - "κλουβί" λες; Ίσως μεταφορικά. Νομίζω πως τα τελευταία 1-2 χρόνια περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν να "αποδράσουν" από τα "κλουβιά" τους - το τι κάνουν με την νέα τους "ελευθερία" είναι ένα θέμα. Το αν το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο ή όχι, είναι άλλο θέμα. Το αν "απέδρασαν" από "κλουβί" μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι το "κλουβί" ήταν εντός μεγαλύτερης "φυλακής" ακόμα πιο άλλο θέμα.quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Έτσι εξηγούνται όλα φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, γιατί εγώ αρχικά αιφνιδιάστηκα από την ομαδική εισβολή, και νόμισα ότι έσπασε κανένα κλουβί, ή ότι από κάπου έγινε ομαδική απόδραση.
...
Αλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνεις, άλλα αντί άλλων γράφεις.
κέρδισες επάξια τον αριθμό...64!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Τι εννοείς; Αλλά αντί να παρεμβάλεις γιατί δεν παρεμβαίνεις με κάτι πιο συγκροτημένο;
Να δούμε εσύ, πότε θα αποδράσεις από τον "κόσμο" σου penpam.Αλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνεις, άλλα αντί άλλων γράφεις.
κέρδισες επάξια τον αριθμό...64!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σα φυλακισμένος σ'ενα δικό σου - αδιέξοδο - κόσμο μιλάς
Edited by - panpam on 27/02/2014 14:16:14
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ?