ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
11/06/2012, 11:52:17
Δηλαδή βρε Osmosis, όποιος λέει "κι εκεί" είναι φασίστας;

ΙσοβιτηςΝέο Μέλος
11/06/2012, 13:51:15
Είμαι κατά του φασισμού / ναζισμού και κάθε μορφή βίας. αναρωτιέμαι όμως γιατί ασχολείστε μόνο με την χρυσή αυγή όταν θα μπορούσαμε να πούμε πολύ πιο τραγικά και χιλιάδες περισσότερα στοιχεία βίας για τα υπόλοιπα δήθεν δημοκρατικά κόμματα.
Ότι άσχημο είχαν να δείξουν για την χρυσή αυγή το έδειξαν. Όλα τα υπόλοιπα εκατοντάδες εγκλήματα που γίνονται καθημερινά είναι έργο της χρυσής αυγής?Και δε μιλάω απλά για σφαλιάρες μιλάω για δολοφονίες.
Και ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι ζούμε σε μια κατάσταση mad max η οποία επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα εμείς συνεχίσουμε να βαράμε το σαμάρι ασχέτως αν ο γάιδαρος γκρέμισε το στάβλο.
Πέρα όμως της εγκληματικότητας και της σωματικής βίας είναι και η ψυχολογική βία που υφίσταται ο λαός. Ανοίξτε τις τηλεοράσεις σας και όταν δείτε πολιτική διαφήμιση θα καταλάβετε τι εννοώ. Ενώ βία και δημοκρατία δε μπορούν να συνυπάρξουν βλέπουμε το παράδοξο της δημοκρατικής βίας. Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις αν θα πέσεις στο γκρεμό ή στο ρέμα. Δε σε πιέζει κανείς δημοκρατία έχουμε. Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι μη τυχών και πάρει ψήφους η χρυσή αυγή και χάσουμε την δημοκρατία μας.

NotirkΜέλος
11/06/2012, 15:05:06
Ναι φίλε μου συμφωνώ, είναι όμως ένα μπάχαλο, που εμείς συντηρούμε.
Για του λόγου το αληθές αρκεί να ρήξεις μια ματιά στην πλειοψηφία των ποστς που προηγούνται.
Σε γενικές γραμμές , βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια, τουτέστιν η Χ.Α. είναι η λύση.
Κατάντια των ’’ σοφών’’.

stanfromgreeceΜέλος
11/06/2012, 16:16:34
quote:

Ιαπετός-ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Και για να πάρετε μια ιδέα, μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ κι εδώ. Οι φωτογραφίες είναι χτεσινές (του Σαββάτου).

Είναι εικόνες που ποτέ δεν θα φτάσουν στους Έλληνες μέσω των ΜΜΕ.

macedon

Φίλε Macedon... σε μία κούτα, αντί για "κλασικές" έχουν γράψει "κασικές"... ενημέρωσε τα παιδιά να μην τους κοροϊδεύουν

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

11/06/2012, 16:32:03
quote:
Φίλε Macedon... σε μία κούτα, αντί για "κλασικές" έχουν γράψει "κασικές"... ενημέρωσε τα παιδιά να μην τους κοροϊδεύουν

Θα είναι σύντμηση απ'το Κασι(διαρι)κές φαίνεται...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

11/06/2012, 17:49:55
καλόοοοοοοο.....

Ερευνάτε τας Γραφάς

naysΜέλος
11/06/2012, 19:26:21
Μιας και είδα αρκετα περίεργα από αποψεις και βιντεάκια.
Για δείτε και αυτό που βρήκα.

http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=fvwrel

περίεργο ε;

naysΜέλος
11/06/2012, 20:06:46
Άντε κι άλλο ένα και καλά ξεμπερδεματα!

http://www.youtube.com/watch?v=Pi_eu983ZXY&feature=endscreen&NR=1

naysΜέλος
11/06/2012, 21:34:44
Κατά τ' άλλα η Παπαρήγα σας πειραξε που είναι σταθερή στις αποψεις της και δεν έχει περιουσια εκτος απο ένα σπιτι

οι κωλοτουμπες αυτοι που πάνε κατα πως φυσαει ο ανεμος καθε φορα δε σας ενοχλουν

γιατι αραγε τωρα τελευταια δε λενε για τους αλβανους;
για πακιστανους ακουω και γενικώς για λαθρομεταναστες

macedon
τι μου είπες;
ότι τους γνωριζεις καλά και είσαι απο το '82 μέλος τους;

Αίολε τροφή για χαχανισματα! τι λες;

NotirkΜέλος
11/06/2012, 22:42:03
[quote]
Κατά τ' άλλα η Παπαρήγα σας πειραξε που είναι σταθερή στις αποψεις της και δεν έχει περιουσια εκτος απο ένα σπιτι

οι κωλοτουμπες αυτοι που πάνε κατα πως φυσαει ο ανεμος καθε φορα δε σας ενοχλουν

για πακιστανους ακουω και γενικώς για λαθρομεταναστες

macedon
τι μου είπες;

Αίολε τροφή για χαχανισματα! τι λες;

-----------------------------------------------------

-Εγώ πάντως φίλε μου δεν μπορώ ούτε καν να χαχανίσω.
- Μια παγωμάρα και ένα μαύρο συναίσθημα νιώθω στην καρδιά μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν Έλληνες(;) οπαδοί της πιο ανθελληνικής και πιο απάνθρωπης, της φασιστικής ιδεολογίας. Και αγανάκτηση, για την ιεροσυλία που διαπράττουν , σπιλώνοντας το όνομα Έλληνας παρουσιάζοντας τον εαυτό τους σαν γνήσιους και άξιους τιμητές του.
-Τρομάρα τους !!!!! αν ξέρουν η αν καταλάβουν ποτέ τους τι είναι ο Έλληνας.
-Έλληνας και ναζισμός ( ή φασισμός ή χιτλερισμός ή όπως θες πες το) είναι έννοιες διαμετρικά αντίθετες και ΕΧΘΡΙΚΈΣ.

12/06/2012, 00:39:49
nays

quote:

Δεν σε πληροφόρησαν καλά. Εκτός αν οι Αλβανοί δεν θεωρούνται λαθρομετανάστες.

quote:
macedon
τι μου είπες;

Σου είπα ότι τους γνωρίζω από το 1982 (ουσιαστικά η Χρυσή Αυγή δεν υπήρχε σαν πολιτικός σχηματισμός πριν το 1993). Ο χώρος αυτός εκφραζόταν τότε από το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα, και η Χρυσή Αυγή δεν ήταν παρά ένα περιοδικό που κυκλοφορούσε από την "Ελεύθερη Σκέψη".

Επίσης είπα πως δεν είμαι ούτε μέλος ούτε (πολύ περισσότερο) στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

macedon

naysΜέλος
12/06/2012, 00:57:13
quote:

Επίσης είπα πως δεν είμαι ούτε μέλος ούτε (πολύ περισσότερο) στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

macedon

Συγνώμη, δεν το προσεξα καλα

για κανένα απ' τα βιντεακια δεν είπες τίποτα
για το 2ο ας πουμε;

12/06/2012, 01:10:06
Δεν χάνω το χρόνο μου να παρακολουθώ σκουπιδολογήματα. Συγνώμη.

macedon

naysΜέλος
12/06/2012, 01:23:58

Ναι, καλά εντάξει εδω μιλάμε για τον προεδρο του κομματος που υποστηριζεις θερμα.
Τι μια τα λεει ετσι... για τους αλβανους την άλλη αλλιως
πού πήγε το ελληνικο αιμα και το DNA;

αλλα φυσικα τι να πεις και συ μετα απ' αυτο το βιντεακι.

ΠΩΣ!!! να τον δικαιολογήσεις;;;

ahlobarΜέλος
12/06/2012, 01:29:28
Λοιπον δυο μερουλες αμαλια?οκ λογικο.Τωρα δεν θα βρισω.

Macedon τσιμπα ενα @@@@ @@@@ @@@@@ @@@@@ @@@@@ @@@@ φασιστα.
Εχεις δει την λιστα του Σιντλερ?Κωμωδια πρεπει να την θεωρεις ε?Ακομα καθεστε και ασχοληστε και προσπαθηστε να αλλαξετε γνωμη/να απολογηθειτε/επιχειρηματολογησετε σε τετοια αποβρασμαματα και κατακαθια τις κοινωνιες οπως ο Macedon π.χ?

Συζηταμε ακομα με ανθρωπους ψευτοδιανοουμενους,ιστοροβολεψακηδες που πιστευουν στην "ανωτεροτητα" της φυλης τους και ακολοθουν πιστα και φανατικα μεθοδους βιας?Πολυ συμμασια περνουν και δεν αξιζει.

Και για το επισοδιο με την Κανελλη και τη Δουρου.Μπορει να ειναι οτι ειναι,να λενε οτι λενε αλλα ποτε δε σηκωνεσαι να χρυπησεις γυναικα.(αλλα τοσο μεγαλα ειναι τα αρχ@@@ τους)

Και τα γελοια τα τυπακια πανε και κανουνε μηνυσεις,διαστρεβλωνουν τα γεγονοτα (ξερει ο macedon,,expert) και βγαινει και η προεδραρα τους και λεει ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ,ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΣΕ!!!!!!!!!!!!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144865&catid=9

corgito ergo sum

---------------------------------------------------
Επέμβαση - Τροποποίηση του μηνύματος
εξαιτίας εξύβρισης και κατάφορης
προσβολής της προσωπικότητας
του άλλου - (12/6/20122)
---------------------------------------------------

12/06/2012, 01:40:23
Μόλις κέρδισες μια εβδομάδα!
καλές διακοπές...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ahlobarΜέλος
12/06/2012, 01:42:14
Χα χα!!Γιατι τι ειπα?

corgito ergo sum

12/06/2012, 05:54:10
quote:
KERRY KING

Εγώ στο ύφος αυτής της κ.... - τεσπα ας περιοριστώ στο "κυρία" - διέκρινα την ικανοποίηση... Μια ικανοποίηση ενός εκπαιδευμένου ανθρώπου, ενός επαγγελματία πολικάντη που ο ρόλος του είναι ακριβώς αυτός : να φέρει τον συνομιλητή του έξω από τα ρούχα του και να τον αναγκάσει να παρεκτραπεί.... Τι να πω, ενδεχωμένως να είσαι της σχολής ΠΑΣΟΚ και να σου φαίνονται cool αυτά... Όλοι αυτοί οι λύκοι κάτω από την προβειά της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας φέρανε σε αυτό το χάλι....

Εγώ αυτή την Δούρου την άκουγα στο ραδιόφωνο και νόμιζα ότι ήτανε του ΠΑΣΟΚ. Τέτοια έπαρση και αλλαζονεία μόνο από πασόκους είχα βιώσει... Χωρίς καν να την βλέπω και με έφερε σε σημείο να ρίχνω χριστοπαναγίες μόνος μου μέσα στο αυτοκίνητο... Προφανώς εγώ είμαι απολίτιστος και ναζί... Έτσι agnostic ??? Παραλίγο να τρακάρω από τα νεύρα και την ένταση που μου είχε δημιουργήσει..... Ψυχάκιας σαν το Κασιδιάρη θα πεις ότι είμαι, έτσι δεν είναι ?????

Είστε βαθειά νυχτωμένοι αν νομίζετε πως όλη αυτή η οργή είναι αποτέλεσμα ψυχασθένειας και ναζιστικής νοοτροπίας....

Μην ψάχνεις δικαιολογίες για τον Κασιδιάρη μέσω άσχετων συγκρίσεων μ'ένα προσωπικό σου ξέσπασμα στο αυτοκίνητό σου. Ο άνθρωπος αυτός εκλέχτηκε βουλευτής, είναι εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος και παρεκτράπη σε ζωντανή εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας. Καμία σύγκριση, καμία δικαιολογία. Η βαρύτητα της θέσης του ήταν μεγάλη όπως και η ευθύνη του στον λαό και ειδικά στους ψηφοφόρους του που πραγματικά πίστεψαν ότι μπορεί να τους βοηθήσει αν του δώσουν δύναμη. Όφειλε λοιπόν να συγκρατηθεί. Εχουμε δει τόσες και τόσες ένθερμες αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών αντίπαλων κομμάτων αλλά τέτοιο χάλι δεν θυμάμαι να έχω δει. Είναι παραπλανητικό να φορτώνεις τις ευθύνες στους άλλους με έωλες δικαιολογίες του στιλ περί "πρόκλησης" που τον "έβγαλαν από τα ρούχα του" κι όχι στον ίδιο το δράστη.

Από εκεί και πέρα δεν σε ξέρω για να σε κρίνω, σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή, το αμαρτωλό παρελθόν της, τις τακτικές της, την ιδεολογία της, τις θέσεις και τη γραμμή που περνάει ο ηγέτης της. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη είναι εν μέρει αποτέλεσμα και της γαλούχησής του στο κίνημα αυτό. Από όσα γνωρίζω και έχω ψάξει για τη Χρυσή Αυγή μπορώ να κρίνω καλύτερα τον συγκεκριμένο τύπο. Τα υπόλοιπα που γράφεις για την σχολή "ΠΑΣΟΚ" τα θεωρώ κάπως γενικά και αόριστα, και δεν πιστεύω ότι όλοι οι βουλευτές του έχουν ένα συγκεκριμένο attitude όπως σε γενικές γραμμές το περιέγραψες.

quote:
KERRY KING

Εδώ κάνεις πλάκα, έτσι ????
Αν δεν υπήρχαν τα BLOGS θα μαθαίναμε έστω και το 1/3 των όσων διαβάζουμε κάθε μέρα ??????
Μιλάς σοβαρά τώρα ότι έχουμε ελευθερία και δημοκρατία στα ΜΜΕ ????
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θεωρώ τα blogs αξιόπιστες πηγές ειδήσεων αφού ο καθένας μπορεί να τα φτιάξει εύκολα και να γράψει ό,τι του κατέβει ή να προσθέσει φανταστικές σάλτσες σε αληθινά περιστατικά (εκτός αν μιλάμε για αναδημοσιεύσεις επιβεβαιωμένων γεγονότων). Βέβαια σ' ένα εθνικιστικό καθεστώς δεν θα είχες ούτε blogs, τουλάχιστον blogs που να εναντιώνονταν στις θέσεις του καθεστώτος.

Από τα ελληνικά ΜΜΕ μαθαίνεις κάθε μέρα μια ευρεία γκάμα ειδήσεων απ' όλο τον κόσμο. Υπάρχουν εκπομπές ποικίλου ενημερωτικού τύπου που παρουσιάζουν αξιόλογη δημοσιογραφική έρευνα. Πολλές και ποικίλες απόψεις εκφράζονται ελεύθερα από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις. Τι άλλο θες δηλαδή? Ναι ok, μπορεί να υπάρξει περιθώριο βελτίωσης όμως άλλο αυτό και άλλο να μιλάμε για ανελευθερία.

quote:
KERRY KING

Αφού η κοινωνία επιβράβευσε με 17% τους ανθέλληνες μπαχαλάκηδες και τους δίνει δυναμική εξουσίας, κάπου πρέπει να βρούμε καταφύγιο αυτοί οι οποίοι ζητάμε πίσω την Ελλάδα μας... Προσωπικά ούτε ναζί είμαι και στα σαράντα μου χρόνια αισίως, δεν έχω ρίζει ούτε ένα μπουκέτο στην ζωή μου (αν και έχω φάει....).

Πολύ δραματικά τα περιγράφεις τα πράγματα. Σηκώνει τεράστια κουβέντα το τι είναι "ανθελληνικό" και τι όχι αλλά δεν είναι του παρόντος. Η όποια διαφωνία μας με ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσουμε καταφύγιο στα άλλα άκρα (αν υποθέσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακραίο κόμμα για το οποίο αμφιβάλλω). Υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

quote:
KERRY KING

Συμφέρει τον τουρισμό μας η εικόνα του μπάχαλου και της αναρχίας/ασυδοσίας που ευαγγελίζονται οι σκληροί πυρήνες του πολιτικού μορφώματος υπό τον τίτλο ΣΥΡΙΖΑ ???

Να πληρώνουν οι τουρίστες διακοπές για Αθήνα και να τους προσφέρεται Καράτσι ???

Αν διαβάσεις τις θέσεις τους στην ιστοσελίδα τους, δεν προκύπτει τέτοια εικόνα μπαχάλου και χάους άσχετα αν μπορεί να διαφωνούμε με κάποιες από αυτές. Γιατι όμως αυτή η εμμονή με το ΣΥΡΙΖΑ? Αλλες παρατάξεις ως μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχουν?

quote:
KERRY KING

Ατυχές το παράδειγμα΄για το τουρισμό, γιατί αν πιάσουμε ένα-ένα επιχειρήματα και αντεπειχηρήματα θα χρειαστούμε νέο θέμα για να τα αναπτύξουμε.... Στην Ολλανδία (που αν δεν απατώμαι σε κάποιο παλαιότερο θέμα την είχες αναφέρει ως παράδειγμα - μπορεί να κάνω και λάθος) στον κυβενρητικό συνασπισμό συμμετείχε ακροδεξιό-εθνικιστικό κόμμα. Είδες να επιρρεάζεται ο τουρισμός της ???? Και όχι μόνο στην Ολλανδία....

Εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που ένα εθνικιστικό-νεοναζιστικό κόμμα ερχόταν στην εξουσία όχι σε συνασπισμό αλλά μόνο του. Εκεί θα άλλαζαν άρδην πολλές δομές του συστήματος που θα έπλητταν την δημοκρατία μας. Σε ένα τέτοιο σενάριο πιστεύω ότι οι επιπτώσεις θα ήταν άσχημες για τον τουρισμό μας αφού ο δυτικός δημοκρατικός κόσμος ο οποίος μας τροφοδοτεί κυρίως με τουρίστες θα φοβόταν να έρθει στην Ελλάδα. Οι άσχημες αναμνήσεις που ξυπνάνε τα εθνικιστικά καθεστώτα σε συνδυασμό με το σοκ μιας τέτοιας αλλαγής (πισωγύρισμα), θα "πάγωνε" πολύ κόσμο ο οποίος θα προτιμούσε μάλλον έναν άλλο προορισμό. Αντίθετα, μ'ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία (όχι κομουνιστικό) που δεν απειλεί το δημοκρατικό σύστημα, ο ξένος δεν αισθάνεται κάποια απειλή.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

12/06/2012, 09:20:03
Nortik

quote:
-Εγώ πάντως φίλε μου δεν μπορώ ούτε καν να χαχανίσω.
- Μια παγωμάρα και ένα μαύρο συναίσθημα νιώθω στην καρδιά μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν Έλληνες(;) οπαδοί της πιο ανθελληνικής και πιο απάνθρωπης, της φασιστικής ιδεολογίας. Και αγανάκτηση, για την ιεροσυλία που διαπράττουν , σπιλώνοντας το όνομα Έλληνας παρουσιάζοντας τον εαυτό τους σαν γνήσιους και άξιους τιμητές του.
-Τρομάρα τους !!!!! αν ξέρουν η αν καταλάβουν ποτέ τους τι είναι ο Έλληνας.
-Έλληνας και ναζισμός ( ή φασισμός ή χιτλερισμός ή όπως θες πες το) είναι έννοιες διαμετρικά αντίθετες και ΕΧΘΡΙΚΈΣ.

Α γειά σου. Αυτό που μας περιγράφουν οτι είναι,δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελλάδα και πόσο μάλλον με το αρχαίο πνεύμα αυτής της χώρας.

12/06/2012, 10:14:07
ahlobar, δυστυχώς δεν μας αφήνεις καθόλου περιθώρια(έχει υπάρξει και επέμβαση σε πιο πάνω μήνυμά σου).
Ο λογαριασμός που χρησιμοποιείς έχει απενεργοποιηθεί για 5 ημέρες, ελπίζοντας ότι στο διάστημα αυτό θα μπορέσεις να συλλογιστείς πάνω στη συμμετοχή σου στον παρόντα xώρο Συζητήσεων με λιγότερο αντιδημιουργικό πάθος, περισσότερο ορθολογικά, σε μεγαλύτερο βάθος...

Προσπάθησε να αντιληφθείς τους "όρους του παιγνιδιού", αλλά περισσότερο την ουσιαστική του φύση. Από την πλευρά των υπευθύνων και συντονιστών του χώρου μπορούμε να πούμε πως η υπέρ όλων προάσπιση του ελεύθερου και φιλοσοφικού χαρακτήρα του Διαλόγου, θεωρούμε ότι μπορεί να έχει μόνον θετικά αποτελέσματα, τόσο για τους ανθρώπους που τον ασπάζονται ως τέτοιο, όσο και για το τμήμα της κοινωνίας στο οποίο απευθύνεται και το οποίο αφορά. Όσο μεγαλύτερο αυτό το κομμάτι του συνόλου τόσο και καλύτερα.

Δυστυχώς -ή ευτυχώς- μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν... Τα πράγματα άπαξ και αποκτήσουν ορισμένες τροπές/κατευθύνσεις δεν "διορθώνονται" καθόλου εύκολα και σίγουρα ούτε με ευχολόγια, ούτε με απλές αποφάσεις και απλοϊκές δράσεις...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------