- Οι περίεργοι διαχειριστές - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
οτι βρεξει ας κατεβασει!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ....ΑΛΛΑ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ
ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Υ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΩ!![]()
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=915
εδώ...
quote:
Αυτό το ποίημα το είχα γράψει πριν από περίπου 8 μήνες όταν, όπως πιστεύω, ήμουν στενά συνδεδεμένος με τον Θεό, όταν δεν είχα καμμία αμφιβολία για την ύπαρξή Του. Τώρα που γράφω αυτές τις σειρές νοιώθω τη νοσταλγία για αυτή τη πίστη. Ελπίζω να επιστρέψω πάλι κάποτε... Θεέ μου, βοήθα με...•Σαν έρθει το φωτεινό ηλιοβασίλεμα
•Από κάπου κοντά, σε έναν οικείο παράδεισο
•Γέλιο θα ξεχυθεί σε όλη την πλάση
•Αληθινό, ξεχωριστό, σωτήριο
•Ποτάμι θα γίνει, θα ξεπλύνει τον Άδη
•Ωσαννά θα φωνάξουν όλοι
•Θείο βρέφος θα φανεί
•Ερχόμενο σταυρωμένο αλλά σωτήριο
•Εδώ στην γη, να μας σώσει
•Με αγάπη και άπειρη στοργή
•Ορθός βράχος απέναντι στον θάνατο
•Ύπουλος ο Άδης θα χαθεί. Ωσαννά
Νάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...
Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...
Edited by - Cronos on 20/02/2003 17:45:44
Edited by - Cronos on 03/05/2003 23:32:29

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...
quote:
Ότι από το 2003 δεν έχει πάρει καινούργιο pc υποθέτω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ενστερνιστούμε τη νίκη, όταν αυτή είναι μόνο του Θεού....
quote:
Η αγκαλια τυ Αβρράμ, αφορά στους εβραίους, για τους υπόλοιπους, μας έδωσαν την άδεια, να περιμένουμε ότι θα είμαστε με τους δικούς μας..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Η διαφορά να πιστεύεις σε Θεό, όπου ο κρίνος είναι σύμβολο,
Και ο ταύρος, γιατί δεν είναι σύμβολο;;;
Ήσουν αυτόπτης "μάρτυρ";;;
quote:
... χωρίς υλική υπόσταση
Ολογράφημα ήταν ο κρίνος;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Έχεις το κατάλληλο πνεύμα, αν και λίγο αδέκαστος....Ο παράδεισος, κατά τον χριστιανισμό,έχει πολλούς ουρανούς...Αλλού είναι κάποιοι
άνθρωποι,"χ" αρετών, αλλού άλλοι, ανάλογα του επιπέδου αντίληψης που απέκτησαν....
Δεν υπάρχει η αγκαλιά του Αβραάμ, για όλους, ή εβραίους, εννοώντας, υπο την εποπτεία του οι εβραίοι και υπο την προστασία του...Δεν έχει την εποπτεία του παραδείσου ο Αβραάμ...
Ο ταύρος, ήταν ένα πρόσχημα, για να ικανοποιηθεί ο Διας, το κρίνο
εγνωστοποίησε στην Παναγία ότι εδέχθει θεία σύλληψη...Έχει διαφορά,
πως να το κάνουμε...
Είναι κάτι ζωώδες και κάτι πνευματικό, απο αυτο καταλαβαίνεις και τη διαφορά θεών και Θεού....Τι δυνάμεις και πως κινείται ο καθένας....
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
ότι θέλει καταλαβαίνει....
quote:
trexagireve
Η αγκαλια τυ Αβρράμ, αφορά στους εβραίους, για τους υπόλοιπους, μας έδωσαν την άδεια, να περιμένουμε ότι θα είμαστε με τους δικούς μας..
quote:
trexagireve
Φίλε μου sesostris,με συγχωρείς, αλλά, όταν η σύγκριση, γίνεται μεταξύ του Θεού και του 12θέου, εγώ πως θέλεις να παίρνω τον...κρίνο που λέει κι ο Γιάπετ και να το ...ανθίζομαι;
Πές μου τι πιστεύεις, υπάρχει περίπτωση να πιστεύουμε τα ίδια, αλλά
κι έτσι να μην είναι, να υπάρχουν δυο θέσεις και τα επιχειρηματα...Οι
θέσεις που βλέπω εγώ, είναι του Χριστού και του 12θέου...Δεν είναι έτσι;
Όχι φίλε Βαγγελη , δεν είναι έτσι ! Όταν αναφέρεται κάποιος στο δωδεκάθεο , δεν το κάνει ντε και καλά επειδή πιστεύει σ’ αυτό , αλλά για να αποκαταστήση την ιστορική αλήθεια , από τις συκοφαντίες αιώνων που έχουν συσσωρευτεί στην αρχαία ελληνική θρησκεία από τα χαλκεία των χριστιανών απολογητών .
quote:
trexagireve
Οι αφορισμοί σου, όμως, προς τον χριστιανισμό και για τον ρόλο του
στο θρησκευτικό συναίσθημα του ανθρώπου, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι το ανέβασε..Ότι ο άνθρωπος έπαψε να είναι άμοιρος
του τι θα του συμβεί.
Εγώ έγραψα με βάση την ιστορική οπτική γωνία για τον ρόλο των αβρααμικών θρησκειών , και όχι για τον ρόλο του χριστιανισμού στο θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων , άλλωστε το συναίσθημα αυτό ισχύει για τους πιστούς όλων των θρησκειών , και κάτω από την καθαρά ιστορική θεώρηση των πραγμάτων , έγραψα ότι η επιβολή του έβλαψε τον ελληνισμό , και επηρέασε αρνητικά όπως και οι υπόλοιπες αβρααμικές θρησκείες , τον πολιτισμό και την πρόοδο της ανθρωπότητας .
.
*
quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ,ομολογώ ότι μου αρέσει ο διάλογος μαζί σου...
Έχεις το κατάλληλο πνεύμα, αν και λίγο αδέκαστος....
Έλα τώρα, με κάνεις και κοκκινίζω.... ![]()
(το "αδέκαστος" δεν είναι κακό).
quote:
Ο παράδεισος, κατά τον χριστιανισμό,έχει πολλούς ουρανούς...
Νόμιζα ότι ήταν ισόγειο...
quote:
Αλλού είναι κάποιοι
άνθρωποι,"χ" αρετών, αλλού άλλοι, ανάλογα του επιπέδου αντίληψης που απέκτησαν..
Μπα, δε νομίζω. Αν είχε τέτοια οργάνωση, όπως λες εσύ που γνωρίζεις, δεν θα είχε κεσάτια...
quote:
Δεν υπάρχει η αγκαλιά του Αβραάμ, για όλους, ή εβραίους, εννοώντας, υπο την εποπτεία του οι εβραίοι και υπο την προστασία του...Δεν έχει την εποπτεία του παραδείσου ο Αβραάμ...
Ναι;;; Δεν ορίζει την αγκαλιά του;
Μη μου πείς ότι έχασε τις τελευταίες εκλογές; Ποιός είναι τώρα στα πράματα;;;
quote:
Ο ταύρος, ήταν ένα πρόσχημα, για να ικανοποιηθεί ο Διας...
Κοίτα, η μόνη σχέση που έχω με ταύρο, είναι ότι έχω γεννηθεί σ' αυτό το ζώδιο. Αλλά αναρωτιέμαι τι ικανοποίηση θα έβρισκε ένας ταύρος αν "έβγαζε τα μάτια του" με μια κοπελίτσα καθώς και πώς (σε τι κατάσταση) θα ήταν αυτή μετά...
quote:
το κρίνο εγνωστοποίησε στην Παναγία ότι εδέχθει θεία σύλληψη...
Πώς "εγνωστοποίησε" το κρίνο; Μιλάνε τα κρίνα; Κι αν είχε τέτοιες ικανότητες ένα κρίνο (το συγκεκριμένο, δεν λέω για όλα) γιατί το έφερε ένας άγγελος και δεν ήρθε μόνο του;;
Καταλαβαίνεις ότι τέτοια ερωτήματα χρήζουν επιστημονικής έρευνας και χρόνια εργαστηριακών πειραμάτων, για να έχουμε ασφαλείς απαντήσεις. Δεν είναι παίξε γέλασε...
quote:
Έχει διαφορά,
πως να το κάνουμε...
Ο κρίνος απ' τον ταύρο;; ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
αλήθεια η ..μυθολογία του 12θεου;Ιστορική αλήθεια ότι οι χριστιανοί, το 95%του ελληνικού πληθυσμόυ πρέπει να νοιώσουν ανύπαρκτοι φονιάδες,όταν οι μαρτυρήσαντες περί πίστεως έρχονται σε αριθμούς εκατομμυρίων;
Είναι ανυπόστατα και δίχως αποδείξεις όσα λές φίλε μου..
Αποτελούν απλά φτηνή δικαιολογία και εμμονή κάλυψης της γνωστής πτώσης του 12θεου και του εκφυλισμό του που έγινε πριν τον
χριστιανισμό...Αλλά είπαμε, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;Κάποιος
πρέπει να φταίει για τον φυσικό θάνατο, που κρύβεται..Κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί για φόνο...
Φόνος ο ..φυσικός θάνατος του μύθου;
Φίλε μου Γιάπετ, συμφωνούμε ότι η διαφορά είναι τεράστια,διότι ο
καημένος ο Δίας έπρεπε να μεταμορφωθεί σε ταύρο ( ελλείψει βιάγκρα
μήπως;)για να κάνει αυτό που ήθελε...Ενώ ο Θεός, ενημέρωσε με τον άγγελο Του ότι έγινε η σύλληψη, γιατί κανείς δεν ανθίστηκε ότι είχε μείνει έγκυος η Παναγία, θείας ενεργείας....Μπορείς να δεις πόσο λεπτή είναι η τέχνη του Θεού και πόσο χοντροκομμένη ενός απλού γνώστη κάποιων δυνάμεων;
Όχι ρε φιλε, ο παράδεισος δεν είναι ισόγειο...Είναι βιλίτσες και περιοχές, ώστε ο καθένας να βολεύεται εκεί που πραγματικά αισθάνεται
καλύτερα και ανήκει...Δεν είναι κακό...
Φίλε μου, ο παράδεισος είναι γεμάτος, πολλοί οι μάρτυρες, οι πιστοί με όποια αρετή, που δεν τους ξέρουμε, αφού είναι προσωπικη η σχέση του Θεού με κάθε άνθρωπο, με κάθε παιδί Του...Δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια για το 12θεο, όπου αν δεν σε πήγαιναν οι θεοί,δεν έιχες μέσο κανένα σειληνό, δεν την έβγαζες κααρή, κάποιυ θα την έκανες την κουτσικέλα και θα σε τελείωναν έτσι στα γρήγορα,άκαρδα και μπαμπέσικα...
Ο Αβρράμ, αφορά στους εβραίους κι αναφέρεται απο την Παλαιά Διαθήκη, όπου δεν υπηρχαν άλλοι πλην των εβραίων ή δεν ήταν γνωστοί και γι αυτό μιλούσαν για τον Αβραάμ, όπου η αγκαλιά του, επαναλαμβάνω, σημαίνει στο μέρος που βρίσκεται και ελέγχει...Είναι σαφές...
Τέλος η γνωστοποίηση στην Παναγία δια αγγέλου, με τον κρίνο ανέφερε με το γνωστό "χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σού..."το μήνυμα,όπου ο κρίνος συμβόλιζε την παρθενια της Παναγίας κι όχι την θεία σύλληψη....Στοιχειώδεις γνώσεις περί φυτών, έστω απο του Ορφέα το σχετικό πόνημα περί φυτών, δεν βλάπτουν...
Εκατσα, τρέχα, και βρήκα αν χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη έκφραση σε άλλα σημεία της λεγόμενης "Αγίας Γραφής". Οχι μόνο χρησιμοποιείται αλλά και όπου το βρήκα σήμαινε αυτό που καταλαβαίνεις...
Εισήλθεν δε προς αυτήν ο Ιακώβ. Και συνέλαβεν Βάλα η παιδίσκη Ραχήλ και έτεκεν τω Ιακώβ υιόν" (Γεν 30, 4-5)
"εισήλθεν προς αυτήν ο Ιακώβ και συνέλαβε Ζέλφα η παιδίσκη Λεία και έτεκεν τω Ιακώβ υιόν" (Γεν 30, 10)
και παρεκάλεσεν Δαυιδ Βηρσαβεε την γυναίκα αυτού και εισήλθεν προς αυτήν και εκοιμήθη μετ' αυτής και συνέλαβεν και έτεκεν υιόν και εκάλεσεν το όνομα αυτού Σαλωμων" (Β΄Βασ. 12, 24)
και είδεν εκεί Ιούδας θυγατέρα ανθρώπου Χαναναίου η όνομα Σαυα και έλαβεν αυτήν και εισήλθεν προς αυτήν. Και συλλαβούσα έτεκεν υιόν και εκάλεσεν το όνομα αυτού Ηρ (Γεν. 38, 2-3)
κτλ. κτλ.
Ρε τον μπαγάσα το Γαβριήλ...

macedon
quote:
Φίλε μου Γιάπετ, συμφωνούμε ότι η διαφορά είναι τεράστια,διότι ο
καημένος ο Δίας έπρεπε να μεταμορφωθεί σε ταύρο ( ελλείψει βιάγκρα
μήπως;)για να κάνει αυτό που ήθελε...Ενώ ο Θεός, ενημέρωσε με τον άγγελο Του ότι έγινε η σύλληψη, γιατί κανείς δεν ανθίστηκε ότι είχε μείνει έγκυος η Παναγία, θείας ενεργείας....Μπορείς να δεις πόσο λεπτή είναι η τέχνη του Θεού και πόσο χοντροκομμένη ενός απλού γνώστη κάποιων δυνάμεων;
Στις παραδόσεις των λαών όμως, έχει επικρατήσει, σχετικά με την "ενημέρωση" γυναίκας από άντρα και όταν αυτή γίνεται με ιδιαίτερη θέρμη, ότι "έπεσε πάνω της σαν ταύρος" και όχι "σαν κρίνος". Κάτι ξέρει ο σοφός λαός.
quote:
Όχι ρε φιλε, ο παράδεισος δεν είναι ισόγειο...Είναι βιλίτσες και περιοχές, ώστε ο καθένας να βολεύεται εκεί που πραγματικά αισθάνεται
καλύτερα και ανήκει...Δεν είναι κακό...
Θα πρέπει να είσαι θαμώνας για να γνωρίζεις και τι χρώμα έχουν οι τοίχοι. Αν θέλεις την επόμενη φορά που θα πας για καφεδάκι, κλείσε μου μια καμπάνα με θέα τη θάλασσα.
quote:
Ο Αβρράμ, αφορά στους εβραίους κι αναφέρεται απο την Παλαιά Διαθήκη, όπου δεν υπηρχαν άλλοι πλην των εβραίων ή δεν ήταν γνωστοί και γι αυτό μιλούσαν για τον Αβραάμ
Μπερδεύτηκα....
quote:
το μήνυμα,όπου ο κρίνος συμβόλιζε την παρθενια της Παναγίας κι όχι την θεία σύλληψη.
Δηλαδή, αν το αποσυμβολίσουμε θα δούμε ότι ο Γαβρήλος κρατούσε στο χέρι του την παρθενίαν της παναγίας;;;
Περίργο γιατί εγώ νόμιζα ότι μυρίζοντας τον κρίνο έμεινε έγκυος.
Άνω κάτω μας κάνεις, μερικές φορές.
quote:
Στοιχειώδεις γνώσεις περί φυτών, έστω απο του Ορφέα το σχετικό πόνημα περί φυτών, δεν βλάπτουν...
Μου είναι πιο εύκολο να ρωτήσω το λουλουδά της γειτονιάς μου, ξέρει τα πάντα περί λουλουδιών.
Πειράζει;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
στα...αφηρημένα, ώστε να καλύψει το μίσος σου,αλλά τι να κάνουμε,
πέρα ποα τοην εξήγηση που επιθυμείς για το εισήλθεν, υπάρχει και
το μπήκε στο σπιτι της..Εντελώς πληροφοριακά, όπως πάντα, στη διάθεση σου για απορίες και ευσεβείς πόθους....
Αγαπητέ Γιάπετ, τι σου λέει ο ..ανθοπώλης της περιοχής σου;Πότε
θεωρούνταν ο κρίνος σύμβολο γονιμότητας ή σεξουαλικής σχέσης;Θα είναι φαντάζομαι χρήσιμο νέο για όλους....
Όσο για το έπεσε πάνω της σαν ταύρος, μάλλον "ξεφυσούσε μαινόμενος
σαν ταύρος, αλλά φεύ!" λένε, νομίζω....Και για να έχει κανείς την ανάκγη να εμφανίζεται ως ταύρς, δεν ξέρω τι λενε οι ψυχολόγοι για την προσωπικότητα και την κοινωνική του( του Δία εννοώ) συμπεριφορά...Αλλά, μια κούρα, με μερικά αντικαταθλιπτικά, θα του τη χορηγούσαν σίγουρα...Αλλα, πάλι, μπορεί να είναι και φερετζές....
Απο την άλλη, ο παράδεισος, έχει τις αναφορές του στην χριστιανική
θρησκεία και είναι γνωστό, ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι την ίδια αντιληψη και γι αυτό χωρίζονται σε τύπους, όπως επανελλειμένα έχω
πει και είναι δεδομενο...
Ένας παράδεισος, σίγουρα θα είναι καλύτερος απο το μπάχαλο που ζούμε..Άρα λογικό είναι να είναι ο καθείς σε ότι συμβολίζει γι αυτον παράδεισος....
Δεν ξέρω αν έχεις σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο...
quote:
Αγαπητέ Γιάπετ, τι σου λέει ο ..ανθοπώλης της περιοχής σου;
Ήταν κλειστά, δεν τον βρήκα ακόμη.
quote:
Απο την άλλη, ο παράδεισος, έχει τις αναφορές του στην χριστιανική
θρησκεία και είναι γνωστό, ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι την ίδια αντιληψη και γι αυτό χωρίζονται σε τύπους, όπως επανελλειμένα έχω
πει και είναι δεδομενο...
Αν μου πεις πώς έγινε δεδομένο, θα τρέξω να βρω πνευματικό να μου κλείσει θέση.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
νοιώθω..πολύ κοντά μου...
για την περίπτωση σου..Εννοώ για παράδεισο...Μπορώ να σου εγγυηθώ, πρώτο βιλίτσα πίστα..Εσύ απέναντι στο Θεό...το συζητάμε;Θα σε ενδιέφερε πραγματικά; ...
Περί κρίνου, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σύμβολο αγνότητας, όχι έρωτος...